ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ* ΡΟΥΜΠIΝΙ & ΓΡΑΝΑΤΗΣ

στις

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

Πολύ βραβευμένο ως προστατευτικό φυλακτό, ο γρανάτης ευθυγραμμίζεται με αυτό το ζώδιο. κάτω από αυτό το διαρκές σημάδι. Η ισχύς τόσο του ρουμπινιού όσο και του γρανάτη και η σύνδεσή τους με το τσάκρα της ρίζας βοηθάει κάποιον να βγάλει από μέσα του τα βασικά πνευματικά δώρα στη φυσική σφαίρα και να τα ενσωματώσει πλήρως με χάρη και δύναμη.

Τίποτα λέει η «αρχέγονη φωτιά» ότι δεν είναι ισχυρότερο από ένα φλογερό κομμάτι γρανάτη ή ρουμπινιού. Και οι δύο αυτοί κρύσταλλοι λειτουργούν στην φύτευση του σπόρου της δημιουργίας και βοηθά στη διαδικασία του να πάρουν όλα σχήμα και μορφή. Τα ρουμπίνια έχουν από καιρό βραβευθεί για την υποστήριξη της επούλωσης και της επιτυχίας σε κάθε επίπεδο, λόγω της συσχέτισής τους με το τσάκρα της ρίζας και την ικανότητα ενίσχυσης του chi, της ζωτικής ενεργειακής δύναμης.

Στις ανατολικές παραδόσεις, το ρουμπίνι ήταν γνωστό ως ένας από τους 12 πιο πολύτιμους λίθους που δημιουργήθηκαν και πιστεύεται ότι αν κάποιος προσέφερε ρουμπίνια στον Κρίσνα, θα αναγεννηθεί ως αυτοκράτορας. Αυτή ήταν η δύναμη αυτής της πέτρας πίστευε ότι κάποιος που είχε ρουμπίνια μπορούσε να αποτρέψει τους εχθρούς και επομένως να διατηρήσει ένα ειρηνικό βασίλειο και καρδιά. Δεν είναι περίεργο που τα ρουμπίνια υπήρξαν από καιρό σύμβολο αγάπης και ρομαντισμού.

Ηρεμώντας τις ανησυχίες μας και επιτρέποντας ένα καλό νυχτερινό ύπνο, καλή σίτιση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον Αιγόκερω είναι σημαντικό. Συνδέεται με τις αρθρώσεις και τα κόκκαλα και είναι ο γενέθλιος πολύτιμος λίθος του Αιγόκερω, όπου μπορεί να διασφαλιστεί η μακροζωία της δράσης και της κίνησης. Κατάθλιψη ή ακόμη και το σάκχαρο στο αίμα τόσο σοβαρά όσο ο διαβήτης θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις εξισορροπητικές επιδράσεις του γρανάτη και του ρουμπινιού.

Και οι δύο αυτές πέτρες βοηθούν στην επούλωση του αίματος και τονώνουν τις αλκαλικές καταστάσεις στο σώμα που υποστηρίζουν μακροχρόνια καλή υγεία – κάτι που ο Αιγόκερως ανησυχεί πολύ. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι ο Άρχοντας του χρόνου, της απόστασης, των ορίων και της ρουτίνας. Αυτή η ενέργεια μιλάει για αντοχή και για «απόσταση» με χάρη και ακεραιότητα. Τόσο ο γρανάτης όσο και το ρουμπίνι εγκαθίστανται με ένα άτομο ως βασιλική, ζωτική φωτιά που ανάβει μια φλόγα που έχει μακροζωία και παραμένει δύναμη.

Απάντηση