ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Xρώμα: ΚόκκινοΚατεύθυνση: Νότια
Χρονική Περίοδος: ΚαλοκαίριΧρονική Στιγμή: μεσημέρι
Κάρτα Ταρω: Μπαστούνια

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο της φωτιάς, (Κριός, Λέων, Τοξότης ) μπορεί να νιώθετε σαν ένα πυροτέχνημα. Ίσως να είστε πρόθυμοι να κάνετε εκπληκτικά πράγματα – τελικά, όμως η φωτιζόμενη ενέργεια πάντα φωτίζει τον κόσμο, είναι δημιουργική και φανταστική – αλλά κάτω από αυτόν τον κύκλο υπάρχουν κουραστικές καθυστερήσεις να αντιμετωπίσουμε. Ή ίσως απλά χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να γεννήσετε τη δημιουργία σας. Η φωτιζόμενη ενέργεια εκπέμπει σπινθήρες, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Είναι πραγματικά αυτό που θέλω να κάνω; Μπορώ να το ολοκληρώσω; Ειλικρινά, Κανείς δεν σας δοκιμάζει. Έχετε τη δυνατότητα να εγκαταλείψετε και να ξεκινήσετε ξανά, αν θέλετε!

Η φωτιά καίει με φωτεινό τρόπο, αλλά ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία σε ζώδιο της Φωτιάς μπορεί να σας παραπλανήσει στο να σκεφτείτε ότι «έχετε πάρει φωτιά» όταν στην πραγματικότητα απλά ακολουθείτε μια έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι άλλο από το να κάθεστε ακίνητοι. Αντ ‘αυτού πρέπει να στραφείτε και να δείτε μέσα σας ώστε να αισθανθείτε την εσωτερική σας φλόγα να σας καίει – είναι εκεί, ακόμα κι αν δεν το έχετε καλλιεργήσει για λίγο. Και αυτό είναι άλλο πράγμα – εάν η ζωή σας σέρνει προς τα κάτω, ο Ερμής ανάδρομος σε ένα ζώδιο της φωτιάς σας ενθαρρύνει να μάθετε πώς να παίζετε και πάλι το παιχνίδι της ζωής. Μην ντρέπεστε να είστε πιο δημιουργικοί για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Τα ζώδια της φωτιάς αρέσκονται στο να ζουν τη μεγάλη ζωή, οπότε ρωτήστε τον εαυτό σας εάν απολαμβάνετε το ταξίδι της ζωής σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ό, τι και αν κάνετε σε αυτόν τον κύκλο, μπορεί να έχετε μερικά λανθασμένα ξεκινήματα, αλλά κάθε εμπειρία θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας λίγο περισσότερο.

Το να δουλεύεις με τη φωτιά είναι ο ευκολότερος τρόπος να αξιοποιήσετε τις ενέργειες του Ερμή με έναν πρακτικό ή ιερό τρόπο. Είτε απλώς ανάβετε ένα κερί και διαλογίζεστε είτε προσεύχεστε είτε προσκαλείτε φίλους για να καθίσετε γύρω από τη φωτιά φωτίζεστε από κάποιες φλόγες, κάθε τελετουργικό που εμπλέκεται με το στοιχείο της φωτιάς είναι ένας πολύ καλός τρόπος σύνδεσης με τις ενέργειες του ανάδρομου Ερμή σε ένα ζώδιο της φωτιάς.

Καλό για … Σκέφτεστε πώς να αναπτύξετε την δημιουργική πλευρά σας και να ακολουθείτε τα αληθινά πάθη σας.

Οφέλη … Οποιοσδήποτε έχει τον Ηλιο ή τον ωροσκόπο του σε ένα ζώδιο της φωτιάς ή, τουλάχιστον, σε ένα ζώδιο του αέρα.

Απάντηση