ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

στις
Xρώμα: ΜαύροΚατεύθυνση: Βόρεια
Χρονική Περίοδος: ΧειμώναςΧρονική Στιγμή: μεσάνυχτα
Κάρτα Ταρω: Πεντακτινα

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ζώδια της Γης, (Αιγοκερως, Παρθένος, Ταύρος)η ενέργεια είναι, φυσικά, πιο «προσγειωμένη» και ακόμη πιο σοβαρή. Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με τη Μητέρα Γη. Περάστε το χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους και αναθεωρήστε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το περιβάλλον. Χρειάζεστε κάτι νέο ή μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα που έχετε ήδη; Έχοντας λιγότερα πράγματα διαθέσιμα στην ζωή σας μπορεί να ωφελήσει τον πλανήτη αλλά και το πορτοφόλι σας.

Πρακτικά θέματα είναι πιθανό να είναι στο μυαλό σας – ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τα βασικά. Εάν χρειάζεται να είστε πιο οργανωμένοι, αυτό είναι πιθανό να γίνει πολύ σαφές τώρα. Εάν δεν κάνετε αλλαγές, μπορεί να νιώσετε τώρα την επιθυμία – να προετοιμαστείτε και να οργανωθείτε καλύτερα. Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να είστε πιο αυθόρμητοι και να απολαύσετε καλύτερα αυτά που σας αρέσουν στη ζωή.

Αλλά για να ξεκινήσετε, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ζώδιο της Γης, δώστε προσοχή στο να κάνετε τα πράγματα εγκαίρως, να κολλήσετε στον προϋπολογισμό σας και να μην ξεφύγετε και να φροντίζετε την υγεία σας. Τα χρήματα μπορεί να είναι το πρόβλημα και η λύση στο πλαίσιο αυτού του κύκλου. Αν έχετε μια επιχείρηση, ο ανάδρομος Ερμής σε ένα ζώδιο της Γης είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με παλιούς πελάτες ή να οργανωθείτε και να δουλέψετε στο πώς να πετύχετε. Εάν μπορείτε πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι, έτσι θα έχετε ακόμα περισσότερες νέες ευκαιρίες.

Οτιδήποτε προέρχεται από τη γη αποτελεί τη βάση ενός μεγάλου τελετουργικού, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο της Γης. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιερές πέτρες, κρύσταλλα και λουλούδια για να δημιουργήσετε μια όμορφη μάνταλα, ενώ ζητάτε από τους ουρανούς να σας δείξουν τι πρέπει να μάθετε.

Καλό για επαναξιολόγηση των στόχων σας. Είναι επίσης μια πραγματικά καλή στιγμή για να επιστρέψετε στη γη, αν γνωρίζετε ότι ήσασταν λίγο αφηρημένοι ή αλλοπρόσαλλοι. Αν θέλετε να δουλέψετε με κρυστάλλους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους κάνετε ενα πολύ καλό καθαρισμό, επαναφόρτιση και επαναπρογραμματισμό. Οφέλη … Οποιοσδήποτε έχει τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σε ένα ζώδιο της Γης ή, σε να ζώδιο του νερού.

Απάντηση