ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

στις
Xρώμα: Γαλάζιο, Μπλε,ΚίτρινοΚατεύθυνση: Ανατολικά
Χρονική Περίοδος: ΆνοιξηΧρονική Στιγμή: Αυγή
Κάρτα Ταρω: Σπαθιά

Αν μπορείτε και να δώσετε προσοχή στο τι σκέφτεστε, μπορείτε να έχετε θαυμάσιες ιδέες και να έχετε στιγμές ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όταν ο Ερμής βρίσκετε σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόος, Ζυγός). Η ζωή είναι συχνά ένα πείραμα, και χρειαζόμαστε θεωρίες για δοκιμή και αναθεώρηση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε γιόγκα και αναπνοή για να αντισταθμίσετε τις μπερδεμένες σκέψεις και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο του Αερα , θα υπάρχουν επίσης πολλές ιδέες και σύγχυση, έτσι αποφύγετε την υπερβολική συζήτηση που δεν βγαίνει πουθενά. Συνήθως στύβετε το μυαλό σας, αλλά είναι προς τα πίσω; Ίσως ακόμη και να κάνετε μια σειρά από σκέψεις, οπου η καθεμία οδηγεί το μυαλό σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση.

Όντως οι αέρινες σκέψεις σας μπορεί να είναι πραγματικά παραγωγικές τώρα. Δίνετε στις ιδέες μια δεύτερη ζωή, λύνει παρεξηγήσεις και ενθαρρύνει τους άλλους να μοιραστούν τις ιδέες τους και μαζί σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να ακούτε και να μιλάτε.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί δευτερεύοντες ερεθισμοί ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο του Αερα. Για παράδειγμα, μπορεί να χάσετε έγγραφα, να χάσετε το τρένο ή να περάσετε ώρες περιμένοντας έναν φίλο που ξέχασε ότι πρέπει να σας συναντήσει. Δεν είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να αγοράσετε μηχανήματα όπως αυτοκίνητα ή υπολογιστές. Η ζωή θα είναι ευκολότερη εάν σκέφτεστε με απλο τρόπο. Όσο περισσότερα πράγματα προσπαθείτε να κάνετε, τόσο πιο εύκολο είναι να πάνε στραβά. Και προσπαθήστε να μην περνετε βιαστικές αποφάσεις όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο του Αερα επειδή μπορεί να μην έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να συντονιστείτε με τον κύκλο αυτόν και όχι να πολεμάτε ενάντια σε αυτόν  – που μπορεί να είναι μια φυσική κλίση. Για να δουλέψουμε με το στοιχείο του αέρα, το φτερό ενός ωραίου πουλιού (που συμβολίζει την πτήση) θα λειτουργούσε καλά, όπως και ένα τελετουργικό που περιλάμβανε το να κρατάτε ημερολόγιο (επειδή το στοιχείο του αέρα είναι μόνο για τις ιδέες).

Καλό για να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν ή να ασχοληθείτε με την αλληλογραφία, και είναι μια καλή στιγμή να είστε στο Facebook ή σε άλλα κοινωνικά μέσα. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι προβλήματα με τα social media μπορεί να προκύπτουν η με υπολογιστές, ταμπλετ κτλ είναι λίγο πιο πιθανό αυτή τη στιγμή. Αν έχετε παιδιά, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε έναν έλεγχο στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να εξασφαλίσετε ότι όλα είναι καλά. Οφέλη … Οποιοσδήποτε έχει τον Ήλιο ή ωροσκόπο σε ζώδιο του Αερα η της φωτιας.

Απάντηση