Αργεντινή 2023: νικητής των εκλογών, Χαβιέρ Μιλέι

στις

Ο άκρως φιλελεύθερος Χαβιέρ Μιλέι, 53 ετών, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αργεντινής, αφού πέτυχε καθαρή νίκη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών χθες Κυριακή, εγκαινιάζοντας περίοδο αβεβαιότητας για την 3η οικονομία της Λατινικής Αμερικής, στην οποία εξαγγέλλει πως θα εφαρμόσει θεραπεία-σοκ.

Ο Μιλέι, αντισυστημικός πολιτικός, που καβάλησε το κύμα της βούλησης μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος να δει να φεύγουν οι περονιστές και οι δεξιοί που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια, επικράτησε του απερχόμενου υπουργού Οικονομίας Σέρχιο Μάσα με διαφορά έντεκα και πλέον μονάδων. Εξασφάλιζε το 55,6% των ψήφων έναντι 44,3% του κεντρώου αντιπάλου του, με το 99% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί, κατά τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη 10η Δεκεμβρίου, υποσχέθηκε στην επινίκια ομιλία του το τέλος της παρακμής και την ανοικοδόμηση της Αργεντινής, διαμηνύοντας ταυτόχρονα πως δεν θα υπάρξουν ημίμετρα.

Εκανε λόγο για ιστορική βραδιά για την Αργεντινή μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του σε αγαλλίαση μπροστά στα κεντρικά γραφεία της εκστρατείας του, στο Μπουένος Αϊρες. Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (kathimerini.gr)

Η έκλειψη ηλίου του Οκτώβρη στον Ζυγό ανέβασε έναν « Ζυγό» στην προεδρία της Αργεντινής! Ο Milei, γεννήθηκε κάτω από μια ευθυγράμμιση στον ζυγό, Ωροσκοπικα μιλώντας, μια πολιτική δύναμή μετά από μια δραματική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό του! Κοιτάζοντας τον γενέθλιο χάρτη του νέου προέδρου παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς η έκλειψη στον Ζυγό συνδέεται με τον Κρονο του στον Ταύρο. Αυτό το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται στο εθνικό ωροσκόπιο Αργεντινής καθώς η έκλειψη Ζυγού έβλεπε επίσης τον Αργεντινό Κρόνο. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με τον σοσιαλισμό και τις τυραννικές κυβερνήσεις, που συμβολίζονται στο ωροσκόπιο της Αργεντινής από τον ανάδρομο Κρόνο στις 23° Υδροχόου που κυβερνά τον 4ο οίκο. Ο Κρόνος είναι μια επιρροή αρνητικη, που συνδεεται με την μαζική φτώχεια, καθωςυ ο Milei γεννήθηκε με τον Κρόνο στον οικονομικά φορτισμένο Ταύρο.

Αν και τα καθεστώτα του Κρόνου φαίνονται ανίκητα, υπάρχουν συγχρονισμοί όταν πέφτουν από την εξουσία. Οι όψεις της έκλειψης Ζυγού στο χάρτη του και του χάρτη της Αργεντινής δείχνουν ότι έχει έρθει μια νέα εποχή σοσιαλιστικής παρακμής καθώς η ηλιακη έκλειψη χτυπά τον Κρόνο!

Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τη νύχτα της νίκης «μεγάλοι ευεργετικοί» πλανήτες, όπως ο Δίας βρισκόταν σε σπάνια και ακριβή σύνοδο με τον Ζεύς της Αργεντινής στις 8° του Ταύρου, κάτι που συμβαίνει μία φορά κάθε δώδεκα χρόνια! Αυτός η ευλογημένη οψη αντιπροσωπεύει μια νέα ηγεσία οπου θα αναζωογονήσει την οικονομία της πολύπαθης Αργεντινής που έχει υποστεί φρικτές οικονομικές καταστροφές όλα αυτά τα χρόνια. Ισως πρόκειται για μια «μέγα επανεκκίνηση» .

Νομίζω ότι είναι μια τέλεια συγχρονικότητα καθώς ο Milei γεννήθηκε με τον Δία στον Σκορπιό και ότι η Αργεντινή ιδρύθηκε με Δία στον Σκορπιό. Αυτός είναι ένας ισχυρός τύπος χημείας για έναν εθνικό ηγέτη – να ταιριάζει με τον Δία του κράτους! Επίσης, τη νύχτα της νίκης του η Πάλλας Αθηνά, μπήκε στον Σκορπιό σε ακριβή σύνοδο με τον Αργεντινό Δία στις 0° Σκορπιού!

Ο διελαυνων Υπ. Ζεύς, επίσης, στον Ζυγό – διασχίζει το Part of fortune /Cupido, του Milei , ένας αστρολογικός παράγοντας που μεταφράζεται σε “μοιραία νίκη”. Όπως ο Πρόεδρος Πούτιν, ο Πρόεδρος Μιλέι θα λάβει την εξουσια, υπό την αιγίδα του Ζεύς που συνεχίζει να διέρχεται από τον Ζυγό.

Επτά πλανητικές δυνάμεις βρίσκονταν στον Ζυγό, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο. Αυτό σημαίνει ότι συγκέντρωνει τεράστια ενέργεια και δύναμη και ότι προορίζεται να είναι ένας μεγάλος “πράκτορας” της δικαιοσύνης, ειδικά σε οικονομικό, πολιτιστικό και διπλωματικό επίπεδο. Θα έχει επίσης εξαιρετικά καλή χημεία με τον Τραμπ που γεννήθηκε με τον Δία στον Ζυγό, σε κάθε περίπτωση επανεκλογής, και τον Πούτιν.Αυτο ειναι μια μεγάλη απόδειξη ότι η αστρολογία είναι πραγματική!

Η Αργεντινή κήρυξε επίσημα την ανεξαρτησία της ως εθνικό κράτος το 1816, κάτω από το ευαίσθητο, διαισθητικό ζώδιο του Καρκίνου.Μια εγγενής ένταση μεταξύ της ανάγκης της Αργεντινής για παγκόσμια συμμετοχή και μια εκ φύσεως εσωστρεφής, συντηρητική και αυτάρκης, με Σεληνη στον Αιγοκερω.Ο Ήλιος της Αργεντινής σχηματίζει μια εκρηκτική οψη με τον διελαυνων Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη της χώρας, υποδηλώνοντας ότι αυτό το έθνος έχει περάσει από πολλές ενσαρκώσεις και θα έχει πολλές άλλες, αλλά πάντα ανατέλλει από τις εσωτερικές του κρίσεις για να ανανεώσει τη δύναμή του και να εκπλήξει ξανά τον κόσμο. Ας ελπισουμε οτι κατι καλο, θα γινει.

Απάντηση