αστροεφημεριδες: μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων Ιούλιος 2023

στις
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2023
1 Ιουλίου- σύνοδος Ηλιου/Ερμη- νέες εργασίες, η δύναμη της σκέψης, γνώση
Εξάγωνο Ερμή/Δια- θετική έκφραση, πλούτος ιδεών, αισιοδοξία, επαφές με εξωτερικό
Εξάγωνο Ηλίου-Δια- τύχη, επιθυμία για επέκταση, δύναμη, επιτυχία
2 Ιουλίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- δυσκολίες, ανατροπές, εντάσεις
3 Ιουλίου- Πανσέληνος στον Αιγόκερω
7 Ιουλίου- εξάγωνο Ερμή/Ουρανού-, εξυπνάδα, εφευρετικότητα, αντίληψη και γνώση
10 Ιουλίου- τρίγωνο Ερμη/Πωσειδωνα- διαίσθηση, φαντασία ,πνευματικές σχέσεις, προαίσθημα
Ο Αρης εισέρχεται στην Παρθένο 1:40 μμ.
Αντίθεση Ερμη/Πλουτωνα- απερισκεψία, οξυθυμία, αντιλογία
11 Ιουλίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 6:11 π.μ.
Ο Αρης τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό- επιθυμία για συνεργασία, ομαδική πραγματοποίηση, σχέση, αμοιβαία σχέδια
Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό- αντιπάθειες, κουτσομπολιά, αντικοινωνική διάθεση
15 Ιουλίου- εξάγωνο Ηλιου/Ουρανού- αλλαγές, βελτίωση, πρόοδος
17 Ιούλιου- Ο Βόρειος Δεσμος εισέρχεται στον Κριό στις 10:14 μμ.
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο
20 Ιουλίου- τρίγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα- φαντασία, ταξίδι, ψυχική καλλιέργεια
Αντίθεση Αρη/Κρόνου- μεγάλη δοκιμασία, βία, καταστρεπτική δύναμη
22 Ιουλίου- αντίθεση Ηλιου/Ουρανού- ανατροπή, ατυχήματα
23 Ιουλίου- Η Αφροδίτη ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο της στις 3:30  π.μ. στις 28 μοίρες του Λέοντα.
Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 3:51  π.μ.
Τετράγωνο Ερμη/Ουρανού- αναστάτωση, άγχος, ένταση
27 Ιουλίου- Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τους Δεσμούς
Συνοδος Ερμή/Αφροδίτης- ευθυμία, χαρά, έρωτας, διασκέδαση
28 Ιουλίου- Ο Ερμής εισέρχεται την Παρθένο στις 1:31 μμ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2023

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού όπου οι περισσότεροι ξεκινούν τις διακοπές τους. Ο Ιούλιος δεν έχει πολλές όψεις όμως έχει σημαντικά πλανητικά δρώμενα. Ξεκινά με χαρούμενες νότες μεταξύ Ερμη-Ηλιου και Δια ενώ μέχρι τα μέσα του μήνα θα δούμε σταδιακή επιδείνωση. Πιθανόν , από της 2 Ιουλίου το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού να δείχνει μικρές ανατροπές. Ο Ουρανός ταράζει τα νερά. «Ηλεκτρίζεται», μερικές φορές κυριολεκτικά. Ο Ουρανός είναι η ιδιοφυΐα που ξέρουμε. Όμως, λέγεται ότι η ιδιοφυΐα και η τρέλα έχουν μια λεπτή γραμμή μεταξύ τους. Είτε φέρνει το απόλυτο χάος είτε επαναστατικές νέες προόδους (συχνά και τα δύο), τα αποτελέσματά του δεν είναι ποτέ βαρετά, ακόμα και να πρόκειται για προσωπικές σχέσεις. Ο Πλούτωνας μπορεί να ανατρέψει και να καταστρέψει. Ο Ουρανός απλά ανατρέπει τα πράγματα. Πολλές φορές, το μόνο που κάνει μια διέλευση του Ουρανού είναι να μας κάνει ανήσυχους. Κάντε αλλαγές, αλλά κάντε τις αργά. Με λίγη επιπλέον προσοχή και προγραμματισμό, οι περισσότερες διελεύσεις του Ουρανού μπορούν να γίνουν θετικές εμπειρίες.

Στις 3 Ιουλίου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, κάνει την εμφάνιση της για άλλο ένα καλοκαίρι, είναι το αποκορύφωμα των προσπαθειών που έχουμε κάνει από τα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους επαγγελματικούς και υλικούς στόχους μας και μπορούμε πλέον να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, καλώς ή κακώς. Μπορεί να προκύψει απογοήτευση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ του τι είναι σωστό και τι επιθυμούμε προσωπικά για τον εαυτό μας. Όπως συμβαίνει με όλες τις Πανσελήνους, είναι μια καλή περίοδος για να απελευθερωθούμε και να αναδιαρθρωθούμε αλλά και να ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι στόχοι μας εξυπηρέτησαν και ποιοι όχι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας. Ο Αιγόκερως κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την εργασία και αυτή η Πανσέληνος μας εξυπηρετεί καλύτερα όταν εστιάζουμε τις προθέσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση. Θα κάνουμε την ανάλυση της σε ξεχωριστό κείμενο, όπως πάντα, έχει και ένα ευχάριστο και στενό τρίγωνο με τον Δια, όπου και αυτός με την σειρά του σχηματίζει θετικές όψεις!

Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν για διεύρυνση προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Άλλωστε, ακολουθούν θετικές όψεις Ερμή και αυτό διευκολύνει μετακινήσεις, συμφωνίες, επικοινωνία.

Στις 10 Ιουλίου ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει σ αυτό το ζώδιο έως τις 27 Αυγούστου! Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα σε κοσμικό επίπεδο αλλά και προσωπικό. Μπορούμε να πούμε ότι μετα τον Αιγόκερω, είναι ο πιο αποτελεσματικός Άρης, σαν ενέργεια, που παράγει έργο, και θα ευνοήσει αυτούς που θα μείνουν στην πόλη να εργαστούν. Υποδεικνύει ότι θα διεκδικήσετε από τον εαυτό σας ότι επιθυμείτε με πειθαρχεία, ακρίβεια, τακτική, προσεκτικά, ελεγχόμενα και αξιοπρεπή τρόπο – διαθέτοντας αλλά και αξιοποιώντας πλήρως τις δεξιότητες για λεπτομερή εργασία, οργάνωση και το αίσθημα ευθύνης είναι έντονο. Χρησιμοποιείστε τον αμέθυστο.

Ο Αρης αυτός, είναι αποτελεσματικός στην επίλυση προβλημάτων, έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να προσφέρει βοήθεια στους άλλους. Αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά και προσοχή, αποφύγετε το μυαλο σας να δουλεύει υπερωρίες ενώ τω μέσω του καλοκαιριού! H υπερβολική ανάλυση μπορεί να χαλάσει σχέσεις. Σε κοσμικό επίπεδο, όμως υπάρχει κίνδυνος για επιδημίες, πολέμους και φασαρίες, καθώς η Παρθένος συνδέεται με τα όπλα , τον στρατό, τις κινητοποιήσεις και απέναντι θα έχει τον Κρόνο στους Ιχθείς, σε ανάδρομη πορεία! Ελπίζουμε να περάσουμε ευχάριστα το καλοκαίρι χωρίς να διακόψουν τα μπάνια του λαού από κάτι άλλο.

Στις 11 Ιουλίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 6:11 π.μ. πνευματικά μας δίνει περισσότερη ενέργεια με ισχυρή δύναμη θέλησης, επιμονή και αίσθηση σκοπού. Οργανώστε τις σκέψεις σας θα μπορείτε να συγκεντρώνεστε πιο εύκολα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Η διανοητική σας διάθεση θα είναι θετική, ευγενική, χαλαρή και χαρούμενη, αν και μερικές φορές μπορεί να είστε πεισματάρηδες, αλαζονικοί και να δείχνετε υπερβολικά την δύναμη σας.

Στις 17 Ιούλιου ο Βόρειος Δεσμός εισέρχεται στον Κριό στις 10:14 μμ. ταυτόχρονα με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο! Το να είσαι τολμηρός και άμεσος είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα ζωής. Ο βόρειος δεσμός στον Κριό σημαίνει αυτόματα ότι ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στον Ζυγό. Ο Κριός και ο Ζυγός είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται και πρέπει να δημιουργούν την κατάλληλη ισορροπία και ειρήνη μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχει μια τάση να πατάνε πάνω στο κουμπί του αλλού με οποιοδήποτε τίμημα. Πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί. Όταν όλα είναι υπό πίεση, υπάρχει η τάση να παραβιάζουμε τα όρια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε στενές σχέσεις και προσωπικές συνεργασίες αλλά και στην πολιτική.

Ίσως, ένα από τα ισχυρότερα θέματα της Νέας σελήνης στον Καρκίνο, είναι η αντίθεση Κρόνου και Άρη. Αυτό συνάδει με απότομη αυξανόμενη ένταση και απογοήτευση και νιώθουμε σαν να αντιμετωπίζουμε περιορισμούς και εμπόδια. Ας μην ξεχνάμε ότι στον άξονα Θανάτου, όπως τον θέλει η κλασσική αστρολογία, αυξάνει την θνησιμότητα αλλά έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλα ξεσπάσματα, όπως μεγάλες πυρκαγιές και ιστορικά γεγονότα, όπως Μάτι και Σμύρνη, είναι δυο από αυτά, ακόμα και εμπλοκές και ατυχήματα!. Ταυτόχρονα, στον ίδιο χάρτη η αντίθεση Σελήνης-Ηλιου-Πλουτωνα και Ηλίου-Ουρανού, κάνει την εικόνα ακόμα ιδιαίτερα εκρηκτική! Πρώτη φορά βλέπω τόσους ανατρεπτικούς άξονες σε ένα χάρτη. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γενικότερα στην ζωή μας, στις σχέσεις, τα ατυχήματα, εκείνες τις ημέρες, όσο για τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε στο κείμενο!

Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσουμε τις προσπάθειές μας, να προχωρήσουμε με σύνεση και να βρούμε έναν τρόπο συμβιβασμού, ότι και να συμβαίνει. Μερικές φορές, πρέπει απλώς να αποδεχθούμε ορισμένους περιορισμούς και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι αυτή είναι μια εμπειρία ανάπτυξης και όχι κάτι που έχει σχεδιαστεί για να υποκινήσει θυμό μέσα μας (ακόμα και αν συμβεί ένα πιθανό lockdown, για παράδειγμα). Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να απελευθερώσουμε την ένταση και τις απογοητεύσεις με έναν τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε καλά, ίσως κάνοντας πεζοπορία σε ένα βουνό ή κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στη φύση.

Λίγο μετα τις 20 Ιουλίου, αυτό το δυνατό ξέσπασμα ενέργειας συνεχίζει μέσα από την ανατρεπτική αντίθεση Ηλίου/Ουρανού, που προανέφερα! Δείχνει ανατροπές πάσης φύσεως. Οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό σημείο, που χαρακτηρίζει ολόκληρο το δεύτερο μισό του Ιουλίου!

Δεν μας έφτανε αυτό, στις 23 Ιουλίου, η Αφροδίτη ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο της στις 3:30  π.μ. στις 28 μοίρες του Λέοντα. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε όσο μπορείτε, δημιουργικές σκέψεις. Για να μπορέσετε τελικά να εκφραστείτε λεκτικά σε ορθολογική έκφραση, δημιουργήσετε μια αξιοποιήσιμη πραγματικότητα από τη διαισθητική σας σοφία. Θα υπάρχει περισσότερη συνείδηση. Νέες μορφές ύπαρξης. Μεταμόρφωση. Αναδυόμενη εξέλιξη. Μην είστε αφελής.

Ο Ήλιος, λίγο αργότερα, εισέρχεται στον Λέοντα στις 3:51  π.μ. ενώ ακολουθεί το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού, που προφανώς να ακούσουμε ανατρεπτικές ειδήσεις που θα μας ξαφνιάσουν!

Στις 27 Ιουλίου- Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τους Δεσμούς, δημιουργώντας πιέσεις ενώ στις 28 Ιουλίου ο Ερμής εισέρχεται την Παρθένο στις 1:31 μμ. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου, θυμίζει τρενάκι του τρόμου, αν και ο Ερμής στην Παρθένο έχει φέρει ξανά στο παρελθόν μαύρα μαντάτα περί ασθένειας!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά αρκετά μπερδεμένος για τους Κριούς και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 5 Ιουλίου. Έτσι, θα αισθάνονται παγιδευμένοι σε κινούμενη άμμο και για 5 ημέρες θα δυσκολεύονται να πάρουν κάθε είδους σημαντικές αποφάσεις, γιατί αφενός θα έρθουν αντιμέτωποι με την επιθυμία για σταθερότητα, ασφάλεια και αφετέρου η εσωτερική τους φύση θα πει τη γνώμη της, προσπαθώντας να τους παρασύρει στο μέλλον προς νέες περιπέτειες. Ως εκ τούτου, θα είναι δύσκολο για αυτούς να εγκαταλείψουν τις συνήθειες τους, ίσως να νιώσουν και κάποια νοσταλγία για κάποια πράγματα, από την άλλη πλευρά, η επιθυμία για καινοτομία θα είναι έντονη, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Οι Κριοί θα πρέπει να λάβουν μαθήματα συμβιβασμού, ότι θα πρέπει να το απορροφήσουν και να αποδεχτούν την άποψη των άλλων. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, για οικονομικά και σχέσεις. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις 22-23 Ιουλίου. Η νέα σελήνη, στις 17 του μήνα δείχνει επαγγελματική επιτυχία, ευνοεί τις συνεργασίες, τις επαφές, τις μετακινήσεις και κάποιο σημαντικό μήνυμα!

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,10,19,20,23,24,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,10,11,12,19,20,21,22,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,7,16,26,30,31

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου  θα σημαδευτεί, για Ταύρους, από επιχειρηματικά ζητήματα. Όλες οι δεσμεύσεις και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα θα τεθούν σε εφαρμογή. Όλα θα κυλήσουν από μόνα τους, ομαλά, προς μεγάλη χαρά των Ταύρων, οι οποίοι χρειάζονταν πραγματικά μια αστρική ώθηση για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Μετά τις 8 Ιουλίου, ειδικά οι γυναίκες, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν την ενέργειά τους. Μπορεί να αντιμετωπίσουν μια αντιπαραθέσεις και δυσάρεστες συζητήσεις θα οδηγήσουν σε απώλεια ενέργειας. Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με μια γυναίκα μέχρι τις 10 Ιουλίου. Παρόλο του ότι η Αφροδίτη ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο της, δεν θα επηρεάσει οικονομικά ζητήματα. Όμως από τις 5-29 Ιουλίου καλό θα ήταν να μην πάρετε κάποια ρίσκα. Προσοχή στο άγχος. Όλα θέλουν οργάνωση και προσοχή ενώ και η πανσέληνος αλλά και η νέα σελήνη θα βοηθήσουν επαγγελματικά, οικονομικά, τις προσωπικές σας σχέσεις. Τα λεπτά συναισθήματα και η άυλη αλλά αξιόπιστη διαίσθηση επιτρέπουν την αυξανόμενη συσσώρευση συναισθηματικής επικοινωνίας, καθώς τα σχέδια έρχονται όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,4,10,12,19,20,22,26,27,29,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,8,11,12,13,14,15,18,19,21,22,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,5,6,11,12,22,31

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος θα σημαδευτεί από την ικανότητα σας να βρείτε μια θέση τους ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια. Θα είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, δείχνοντας μια ασυνήθιστη αίσθηση παρατήρησης σε όλες τις πτυχές της ζωής. Τα εσωτερικά σας συναισθήματα θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και το πάθος που βάζετε και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε ή στον τρόπο που μιλάτε θα εντυπωσιάσει όλους γύρω σας. Παρόλο που μερικές φορές θα βαρεθείτε με το γεγονός ότι οι άλλοι δεν αντηχούν συναισθηματικά στο ίδιο επίπεδο, θα απολαύσετε απόλυτα την παρουσία της οικογένειας και των φίλων γύρω σας.

Συνιστούμε στους Διδύμους να επικεντρωθούν στα έργα στα οποία εργάζονται αυτήν τη στιγμή και να μην επιτρέψουν στις προθεσμίες που χτυπούν την πόρτα τους να τους πιέσουν και να κάνουν απλά μια επιφανειακή δουλειά. Αν δείξετε ηρεμία, συγκέντρωση, λογική και σχεδιάσετε προσεκτικά τις δραστηριότητές σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να φέρετε τα πάντα εις πέρας και ακόμα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ενας ιδιαίτερος μήνας, οπου πρέπει να αναδείξετε τις ικανότητες σας, στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ κτλ. Ακόμα και μετα τις 23 του μήνα, τα οικονομικά βελτιώνονται πολύ περισσότερο καθώς και οι προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 23, θα υπάρχει κάποια πίεση και άγχος, καθώς θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η νέα σελήνη φέρνει πρόοδο.

Ο Ερμής βγαίνει «εκτός ορίων» για ένα μικρό διάστημα αυτό το μήνα, από 1 έως 6 Ιουλίου. Αυτό δείχνει ότι εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας βρίσκεστε εκτός συνηθισμένης τροχιάς. Η Αφροδίτη ξεκινά μια από τις σπάνιες ανάδρομες κινήσεις της στις 23. Χρειάζεται περισσότερη κατεύθυνση. Πρέπει να επιτύχετε με σαφήνεια στους προσωπικούς τους στόχους. Να είστε πιο προσεκτικοί στο φυσικό επίπεδο στις 22 και 23.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,4,10,11,12,19,20,21,22,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,7,8,11,12,16,17,21,22,26,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό έχετε μάλλον διασκορπιστεί σε πολλά πεδία και πολλά καθήκοντα εργασίας έχουν παραβλεφθεί. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα που πρέπει να παραδώσετε τη δουλειά που έπρεπε να κάνετε, οπότε θα σηκώσετε τα μανίκια σας και θα πιάσετε δουλειά, επειδή δεν υπάρχει χώρος για άλλες δικαιολογίες ή καθυστερήσεις. Έτσι, οι θα πρέπει να σηκωθείτε νωρίς το πρωί και να φεύγετε ενδεχομένως από τη δουλειά το βράδυ και αυτό κατά κάποιο τρόπο σημαίνει υπερωρίες.

Προφανώς, αυτή η στάση θα χαλάσει την προσωπική ζωή και ο σύντροφος σας θα γκρινιάζει αρκετά και θα είναι γενικά κάπως δυσαρεστημένοι όλοι με αυτή την έλλειψη προσοχής. Ένας τομέας που επηρεάζεται είναι τα συναισθήματα και οι σχέσεις.

Αν και θα υπάρχει άγχος στην εργασία, πιθανόν να υποφέρετε από κατάθλιψη, αϋπνία και μπορεί να κάνετε κατάχρηση αλκοόλ ή άλλων ανθυγιεινών ουσιών. Συνιστούμε, λοιπόν, να χρησιμοποιείτε και να διοχετεύετε την ενέργειά σας πιο εποικοδομητικά, γιατί διαφορετικά, θα υποφέρετε. Μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση. Θα φαίνεται εύκολο να διαχειριστείτε την πραγματικότητα για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά όμως προσέξτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στη συνέχεια. Περιμένετε λίγο (είναι δύσκολο) και θα εμφανιστεί μια λύση. Μετα τις 23 του μήνα, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στους ανθρώπους που αγαπάτε καις την οικογένεια.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 23, τα οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν. Δεν υπάρχουν «γρήγορες» λύσεις. Αποφύγετε σημαντικές οικογενειακές αποφάσεις μετά από αυτή την ημερομηνία. Ο Άρης μετακομίζει στον οίκο επικοινωνίας σας στις 11. Αυτό μπορεί να κάνει τις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς πιο εριστικές και δύσκολες. Να είστε υπομονετικοί μαζί τους. Και προσπαθήστε να μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Τουλάχιστον, ο κόπος σας θα ανταμειφθεί οικονομικά και επαγγελματικά.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,4,7,10,16,19,20,26,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,7,8,11,12,17,21,22,26,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,9,10,11,21,30,31

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου σας συνιστούμε θερμά να προσπαθήσετε επιτέλους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα λάβετε την κατάλληλη απάντηση, αλλά όποια και αν είναι η κατάσταση, όποιος και αν είναι, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ορισμένες από τις αμφιβολίες σας. Μετά τις 5 Ιουλίου, σας συνιστούμε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τις ενέργειες των γύρω σας με την Αφροδίτη να βρίσκετε στο ζώδιο σας. Αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ψευδαίσθηση στην συνέχεια. Μετά τις 10 Ιουλίου, οι Λέοντες θα δείξετε μεγάλη πρωτοτυπία και η ιδέα της προόδου θα σας απευθύνεται όλο και περισσότερο. Επίσης, μέχρι τις 15 Ιουλίου, συμφωνίες, και συζητήσεις για το κλείσιμο συμφωνιών θα φαίνονται καλές.

Μετά τις 18 Ιουλίου, η αβεβαιότητα θα μετριάσει τον ενθουσιασμό και ιδιαίτερα μετα τις 23 Ιουλίου, οι ταχύτητες θα μειωθούν. Λόγω αυτής της ενέργειας, ίσως σκεφτείτε ότι κάποιες συμφωνίες δεν ήταν τελικά καλές, θα φαίνεται ότι περπατάτε σε κινούμενη άμμο, αλλά αποφύγετε επίσης τις άμεσες αντιπαραθέσεις με τους αντιπάλους. Αυτή είναι μια καλή στρατηγική. Ωστόσο, τα οικονομικά θα πάνε αρκετά καλα με τον Ερμή να μπαίνει και αυτός στο ζώδιο σας από τις 11 του μήνα. Η νέα σελήνη θα είναι ιδιαίτερα θετική, όμως, που θα εξαφανίσει κάθε αμφιβολία και ερωτηματικά μολονότι η κοινωνική ζωή και η διασκέδαση θα είναι άφθονη και ευεργετική. Ο Άρης θα υποστηρίξει και αυτός τα σχέδια σας αρκεί να παίρνετε ρίσκα που θα σας βγάλουν εκτός.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,4,5,6,10,11,12,19,20,22,29,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,8,11,12,18,19,21,22,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,10,11,12,19,20,29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πάνε καλά τον τελευταίο καιρό, καθώς ίσως οι Παρθένοι έχουν εμπλακεί σε κάθε είδους συγκρούσεις με τους γύρω τους, αλλά ήρθε επιτέλους η ώρα να χαλαρώσουν. Η ειρήνη του μυαλού επιστρέφει σταδιακά και η τάξη και θα αναδιοργανωθούν με φίλους και οικογένεια.

Αυτή είναι η στιγμή που το τσεκούρι του πολέμου μπαίνει στην ντουλάπα και πολλοί από σας θα μετανιώσουν για την αρνητική στάση που έχουν δείξει απέναντι στους γύρω τους με έναν άδικο τρόπο τελευταία. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε αυτό που καταστράφηκε τελευταία. Οι άλλοι θα σας καταλάβουν αρκετά, ειδικά αν εσείς είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνετε κάποια ενδοσκόπηση και να εκφράσετε ειλικρινά τη λύπη σας για τη στάση σας. Θα διαπιστώσετε ότι και οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι και πιο υποστηρικτικοί από το συνηθισμένο, καθώς μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Κρόνος είναι αυτός απέναντι σας και δεν είναι εύκολο!

Ο κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, ο Ερμής, εξακολουθεί να είναι «εκτός ορίων» μέχρι τις 6. Έτσι, συνεχίζετε να είστε «off the reservation» σε προσωπικά, επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Και ίσως σας αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός. Βρίσκεστε ακόμα σε έναν κοινωνικό μήνα – αλλά όχι απαραίτητα ρομαντικό. Αυτές οι σχέσεις φαίνονται πιο πλατωνικού χαρακτήρα. Ωστόσο, αυτά μπορεί να είναι ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη στις 17, είναι ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος. Ο Ήλιος μπαίνει στον 12ο οίκο σας στις 23.

Ο Ερμής από τις 11η και η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου φέρνουν πολλά μηνύματα. Η οικονομική διαίσθηση είναι ισχυρή – αν και μετά τις 23 χρειάζεται επαλήθευση. Τακτοποιήστε πνευματικά και τα οικονομικά, τη προσωπική εμφάνιση και επαγγελματικά. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό σας στις 11. Από τη μία, αυτή η διέλευση σας δίνει περισσότερη ενέργεια. Περισσότερη προσωπική σεξουαλική απήχηση – σεξουαλικό μαγνητισμό – είναι ασυνήθιστα ισχυρά. Ο Ερμής στις 29 στο ζώδιο σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση αλλά και μια επαγγελματική επιτυχία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,7,8,10,17,19,20,27,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,10,11,12,19,20,21,22,23,24,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,13,14,15,18,19,30

ΖΥΓΟΣ

Τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου συνιστούμε στους Ζυγούς να μην προσπαθήσουν να κάνουν καινοτομίες ή να ξεκινήσουν νέες ενέργειες. Το παραδοσιακό, οικείο μονοπάτι θα είναι προς όφελός τους και θα τους αποτρέψει από λάθη που θα τους κοστίσουν πολύ περισσότερο από ό, τι φαντάζονται αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες που λαμβάνουν από άλλους θα είναι αντιφατικές και μπορεί να τους οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Για το λόγο αυτό θα ήταν πιο έξυπνο για αυτούς να αποστασιοποιηθούν, να εξετάσουν τις προτάσεις των άλλων από έξω χωρίς να εμπλακούν πολύ συναισθηματικά και μόνο τότε να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Μετά τις 7 Ιουλίου, θα είστε τελικά σε θέση να υπογράψετε συμβόλαια η’ συμφωνίες, αλλα και να συζητήσετε περαιτέρω ενέργειες που μπορούν να είναι επιτυχείς. Οι αμοιβαίες επενδύσεις, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η αργή αλλά σίγουρη πρόοδος ζωντανεύουν τη γενική ατμόσφαιρα, αυτό φαίνεται και από τα δυο φεγγάρια του μηνα. Στις 17 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αν και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές, λογικούς και θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην εργασία από το συνηθισμένο. Μέχρι της 23 του μήνα ωστόσο, θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα πάνε αρκετά καλα, και νομίζω ότι τελικά θα πάρετε καλές αποφάσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις, αυτές θα βελτιωθούν, όπως και η υγεία. Θα ταξιδέψετε, αν και ο Ιούλιος είναι ένας μήνας αρκετά έντονος κοινωνικά και ευνοούνται οι ομαδικές δραστηριότητες. Καλή διασκέδαση!

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,9,10,11,19,20,21,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,11,12,21,22,26,27,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,16,17,26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν μπορούμε να το θέσουμε μεταφορικά, μπορούμε να πούμε ότι κάποιοι από σας θα κάνετε πετάλι με τον άνεμο στην πλάτη σας, γεγονός που θα σας δώσει επιπλέον δύναμη και θα σας βοηθήσει να κάνετε λιγότερη προσπάθεια. Ο Ιούλιος, λοιπόν, έχει ξεκινήσει δυναμικά.

Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από τις πρώτες 10 ημέρες αυτού του μήνα για να κάνετε κάποιες ευπρόσδεκτες αλλαγές στη ζωή σας. Επωφελείς θα είναι οι αλλαγές στην εργασία ή στην οικογενειακή ζωή, με ορισμένους από σας να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου για να αποκαταστήσετε τη θέση σας στην εργασία και να μιλήσετε με σημαντικούς ανθρώπους. Η νέα σελήνη θα σας δώσει πολύ περισσότερη σαφήνεια, ευγλωττία, και επομένως θα είστε σε θέση να πείσετε τους γύρω τους για τη σημασία των λόγων σας ότι είναι απαραίτητοι.

Άλλωστε η επιρροή της Αφροδίτης θα συνεχίσει να βοηθά ιδιαίτερα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ακόμα και σε ανάδρομη πορεία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όμως μπορεί να κάνει την συναισθηματική σας ζωή πιο πολύπλοκη. Ο Ήλιος στις 23, θα αυξήσει την φήμη σας, την προσωπική σας λάμψη, οπότε θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Η παρακολούθηση των προσπαθειών σας έρχεται με ευκολία και μπορείτε να βγάλετε επιπλέον χιλιόμετρα με πιο προσεκτικό σχεδιασμό. Τα νέα για το πώς να το κάνετε καλύτερα μπορεί να είναι καθ’ οδόν, γι’ αυτό ακούστε καλές συμβουλές για το πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας και ταυτόχρονα όλα τα υπόλοιπα.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,11,12,19,20,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,3,4,11,12,21,22,28,29,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,18,19,20,26

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την 1η Ιουλίου είναι μια καλή μέρα για σας τους Τοξότες να επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες του νοικοκυριού. Υπάρχει ανάγκη παρέμβασης στο σπίτι, είτε για να διορθώσετε κάτι που χάλασε την τελευταία στιγμή είτε για να κάνετε κάποιο γενικό καθαρισμό. Τον τελευταίο καιρό, όντας αρκετά απασχολημένοι, έχετε επίσης παραμελήσει όλα τα εγχωρία ζητήματα που τώρα σας πιέζουν τόσο έντονα.

Θα απολαύσετε όμως κάποια σταθερότητα στη ζωή σας στις αρχές Ιουλίου. Όλα τα πράγματα φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί σε μια ρουτίνα και να έχουν τακτοποιηθεί και κάποιες αλλαγές είναι στον ορίζοντα, αλλά αυτές είναι αρκετά μακριά, οπότε θα απολαύσετε τις πρώτες 7 ημέρες του Ιουλίου. Έτσι, θα χρησιμοποιήσετε την πρώτη εβδομάδα του μήνα για να ξεκουραστείτε, να περάσετε λίγο χρόνο με φίλους, να φροντίσετε το σπίτι και τους συγγενείς σας.

Συνιστούμε να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις αν βρίσκεστε υπό πίεση, γιατί μπορεί να πάρετε μια λάθος απόφαση, η οποία αργότερα θα τους κοστίσει αρκετά. Εάν ξεκινήσετε με καλά μελετημένες ενέργειες, είναι σαν να έχει γίνει η μισή δουλειά. Επομένως, αγαπητοί Τοξότες, μετρήστε καλύτερα 10 φορές και στη συνέχεια κόψτε, αντί να χαλάσετε ολόκληρο το υλικό. Οι προσωπικές σχέσεις φαίνονται να είναι μια χαρά, υπάρχει πρόοδος και αυτοπεποίθηση, καθώς και τα επαγγελματικά. Ο 9ος οίκος σας είναι ιδιαίτερα δυνατός και από τις 23 θα μπορέσετε να ταξιδέψετε και να κάνετε ότι σας αρέσει.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,8,10,13,14,15,18,19,20,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,7,11,12,16,21,22,26,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,18,19,21,22,30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα ήταν πιο σοφό να απομακρυνθείτε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αφήσετε τους άλλους να δείξουν τα ταλέντα τους. Από το περιθώριο, μπορεί να είναι σε καλύτερη θέση να δείτε κάποια ελαττώματα στο σύστημα επικοινωνίας και στη συνέχεια, όταν πραγματικά πρέπει να παρέμβετε, θα το κάνετε αποτελεσματικά.

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη αν θέλετε να κάνετε επενδύσεις ή αν σχεδιάζετε να αντιμετωπίσετε μια νέα κατεύθυνση στις επιχειρήσεις και στα επαγγελματικά γενικότερα. Οι γύρω θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την προσωπικότητά τους, την ιδιοσυγκρασία τους και να σας προκαλέσουν να αποδείξετε κάτι που δεν χρειάζεται καν να συζητηθεί. Για το λόγο αυτό υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε αυτή την παγίδα, να δείξετε ότι είστε σε θέση να λύσετε το πρόβλημα αλλά όμως θα εισέλθετε σε μια κατάσταση που θα είναι πιο δύσκολο να βγείτε. Αυτό το μήνα θα κληθείτε να εργαστείτε σκληρά, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Άλλωστε και ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Γης από τις 11 Ιουλίου, σας καλεί να οργανωθείτε. Η σκληρή δουλειά βέβαια θα ανταμειφθεί σε χρήμα. Υπάρχει πίεση αλλά τα επαγγελματικά ζητήματα είναι σημαντικά.

Από τις 23, η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία οπότε θα ήταν ωφέλιμο να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια. Λάβετε περισσότερα στοιχεία. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στη μέση μιας ετήσιας ερωτικής και κοινωνικής αιχμής μέχρι τις 23 και η εστίαση παραμένει στην κοινωνική ζωή. Ο ρομαντισμός είναι στο μυαλό σας. Η Νέα Σελήνη στις 17 έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον, θα βοηθήσει να διευκρινιστούν ζητήματα σχέσεων. Η λίμπιντο είναι πολύ δυνατή τον επόμενο μήνα.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,7,8,10,16,17,19,20,26,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,5,6,11,12,21,22,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,10,19,20,23,24,29

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς για σας και πρώτα απ ‘όλα θα δείξει μεγάλη ευαισθησία. Η Σελήνη, ο πλανήτης των συναισθημάτων, τετραγωνίζει τον Δία που είναι ο πλανήτης της τύχης και το τετράγωνο είναι μια μάλλον τεταμένη όψη. Ως εκ τούτου, θα παγιδευτείτε σε ένα νεφέλωμα αντικρουόμενων συναισθημάτων στα οποία θα στερούνται αισιοδοξίας και όρεξης για ζωή. Ευτυχώς, αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει μέχρι περίπου τις 3-4 Ιουλίου, μετά την οποία οι εντάσεις θα διαλυθούν αργά. Μετά τις 5, θα είστε τελικά σε θέση να ξεκουραστείτε και να κάνετε αυτό που τους αρέσει περισσότερο: να κοινωνικοποιηθείτε. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε από το σπίτι, να συναντήσετε παλιούς φίλους, να δείτε ένα άτομο που αποφεύγετε τον τελευταίο καιρό λόγω πολλών προβλημάτων.

Μέχρι τις 10 Ιουλίου, είναι μια μικρή περίοδος μετασχηματισμού. Από τις 7 Ιουλίου, θα είστε σε θέση να δρέψετε τους καρπούς των έργων που ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό και ταυτόχρονα θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί όσον αφορά τη φαντασία και την καλλιτεχνική αίσθηση. Θα έχετε ασυνήθιστες ιδέες, ελαφρώς εξωτικές για τη γεύση των άλλων, αλλά αυτές οι ιδέες, αν τεθούν σε εφαρμογή, θα εκπλήξουν όλους από το ασυνήθιστα θετικό αποτέλεσμα που θα έχουν.

Η νέα σελήνη θα φέρει πρόοδο και βελτίωση όχι μόνο επαγγελματικά και οικονομικά αλλα και στις προσωπικές σας σχέσεις, μέχρι την επόμενη νέα σελήνη.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,7,8,10,17,18,19, 20,26,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,7,8,11,12,17,21,22,27,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,12,22,26,27,31

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας λόγω οικονομικών πιέσεων, απρόβλεπτων εξόδων και προκλήσεων. Ωστόσο, οι θα αποκτήσετε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και θα εξασκήσετε την ικανότητά σας να δείξετε υπομονή. Μετά τις 16 Ιουλίου τα πράγματα θα είναι πιο δυναμικά και θετικά και θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε καλύτερα σε να πλάνο επίλυσης. Ο Ιούλιος, στα επαγγελματικά θα είναι κάτι περισσότερο από χαοτικός. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στις ενέργειες που κάνετε και αυτό μπορεί να σας κουράσει. Θα πρέπει επίσης να εργαστείτε σκληρά για να επικαιροποιήσετε ορισμένα από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα πρέπει επίσης θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους άλλους, που δεν είναι εύκολο.

Ο όγκος της δουλειάς που πρέπει να ολοκληρώστε μετά τις 16 Ιουλίου είναι τόσο μεγάλος που θα πρέπει να καλέσετε τους συναδέλφους σας για βοήθεια για να ολοκληρωθεί η δουλειά. Αυτό δεν θα σας ταιριάζει πολύ, επειδή θα αισθάνεστε ευάλωτοι στο έλεος των άλλων. Μετά τις 20 Ιουλίου τα πράγματα θα χαλαρώσουν και θα στραφείτε σε θέματα καρδιάς και θα επιδοθείτε σε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν. Η Νέα Σελήνη, άλλωστε, της 17ης Ιουλίου, προσθέτει περισσότερη διασκέδαση και διακοπές αν θέλετε. Τα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο, αν υπάρχουν. Θέματα που αφορούν τα παιδιά και την προσωπική σας δημιουργικότητα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες – μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Ο Άρης όμως φέρνει χρήματα από τη δουλειά και την παραγωγική υπηρεσία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,8,10,18,19,20,21,22,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,9,10,11,12,21,22,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,3,4,11,12,21,22,28,29,30,31

Απάντηση