αστροεφημεριδες: νέα σελήνη-supermoon στον Υδροχόο, ο Πλουτωνας, η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου, η 0 μοίρα πλανητών.

στις

Νέα- Σελήνη Supermoon θα πραγματοποιηθεί στην 1 μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Altair και τον Πλουτωνα στον 4 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι μια αρκετά δυναμική νέα σελήνη που τριγωνίζει τον Άδμητο, εξαγωνιζει τον Δια και είναι σε σύνοδο με τον Πλουτωνα. Έχουμε δυο σημαντικές συνόδους να σχηματίζονται, μια σύνοδο Ηλίου/Πλουτωνα και μια πολύ στενή σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου που σηματοδοτούν απώλειες και ζημιές, αλλά και βαθιές αλλαγές, καθώς η νέα σελήνη στον 4ο οίκο συνδέεται επίσης με αλλαγές των καιρικών συνθηκών, καταστροφές στις καλλιέργειες και μεγάλους σεισμούς. Πριν όλα αλλάξουν ταχύτητα με το supermoon στον Υδροχόο, η Σελήνη θα βρίσκεται ακριβώς στο περίγειό της, που σημαίνει ότι θα είναι πιο κοντά στη Γη, καθώς ξεκινά επίσημα το Κινεζικό Έτος του Υδάτινου Λαγού, που φέρει μια εντελώς διαφορετική συχνότητα, σε συμφωνία με τους Ιχθεις. Η τελική αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Μια νέα αρχή.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν είναι ο Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, δηλαδή του Σταθερού Σταυρού των πρώτων μοιρών.

Η νέα σελήνη στην 1η μοίρα του Υδροχόου, φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο, μια απρόσμενη καταιγίδα που οδηγεί σε εξελίξεις, που μπορεί ξαφνικά να διαπιστώσουμε ότι ξαφνικά δοκιμαζόμαστε ή αιφνιδιαζόμαστε. Μπορεί να βάζουμε πολλά με τον νου μας, διότι, σε κατάσταση αιφνιδιασμού μπορεί να βρεθεί και το πολιτικό σύστημα, που συνδέεται με την κοινωνική αφύπνιση ταυτόχρονα. Η σύνοδος Ηλίου/Σελήνης/Πλουτωνα συνδέεται με επιθέσεις η’ ακόμα και εκτατες καταστάσεις.

Ο Υδροχόος ως νεροκουβαλητής, το δοχείο που κρατά συμβολίζει τις παγκόσμιες ιδέες και το βάπτισμα της ανθρωπότητας στη συλλογική συνείδηση. Η απροβλεψιμοτητα του δημιουργεί ρήγματα που παράγουν τεράστιες αλλαγές στη συνέχεια. Θα ανοίξει τον δρόμο για μεγάλες ρήξεις, καθώς επισημάνει την έναρξη σημαντικών γεγονότων όπου θα φέρει ξεκαθαρίσματα και μεγάλες αλλαγές, καθώς η ιδία νέα σελήνη θα ενεργοποιηθεί με την είσοδο του Πλουτωνα ξανά στα τέλη Μαρτίου. Όλα γίνονται με φόντο θέματα 8 οίκου που θα επηρεάσει τις παρούσες κυβερνήσεις και πολιτικό σύστημα.

Αν και η εσωτερική δύναμη και η σταθερότητα θα δοκιμαστούν, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα μάθουμε πολλά από την εμπειρία. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απελευθερωτικό, μετά το αρχικό σοκ. Οι «καταιγίδες» συχνά καθαρίζουν τον αέρα μετά από υπερβολική συσσώρευση ενέργειας και συχνά μπορεί να μας αφήσουν με μια αίσθηση δέους και απορίας για την δύναμη των φυσικών γεγονότων. Η φύση ως γνωστόν, μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά οι εξουσίες του πλανήτη θα νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, καθώς γι’ αυτούς η νέα σελήνη σ αυτό το ζώδιο τους επισκέπτεται χωρίς προειδοποίηση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην προσωπική μας ζωή, για παράδειγμα, αλλά αυτό εξαρτάται, αν η συγκεκριμένη φάση σελήνης, σχηματίζει αρνητικές η’ θετικές όψεις. Μεταλλασσόμαστε πνευματικά. Η νέα σελήνη με τον Πλουτωνα μπορεί να δείξει διαταραχές και συναισθηματική υπερένταση.

Ίσως μοιάζει με το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού. Θέλουμε να ξεφύγουμε, όταν μας περιβάλλουν ασφυκτικοί κανόνες, όταν αντιλαμβανόμαστε τον περιορισμό. Βέβαια, το Υδροχοοιστικο κομμάτι, μπορεί να φαντάζετε πως θα αντιδράσουν οι άλλοι, αν κάνουν απόπειρα να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα και τις αναμενόμενες προσδοκίες η’ ακόμη και τα «σατανικά» σχέδια του Πλουτωνα που είναι πλέον στην 28 του Αιγόκερω.

Κατά μια έννοια, όσο αφορά το τελευταίο, θα διαπιστώσουμε ότι θα είμαστε πλέον πιο ανοιχτοί στο να δούμε το νόημα η’ πιο καθαρά τα πράγματα, μέσα από τα απλά καθημερινά γεγονότα. Θα δούμε πιο ξεκάθαρα τα σημάδια, είτε αφορά, μια προσωπική μας κατάσταση, είτε τα παγκόσμια γεγονότα. Ανοίγει το μονοπάτι προς την πνευματικότητα. Φεύγουμε, μακριά από τις δεισιδαιμονίες ή και τα κακά σχέδια των παγκοσμοιοποιητων. Κατανοούμε πλέον, η’ έχουμε κατανοήσει αρκετά, τις πληροφορίες, που μας βομβαρδίζουν στην καθημερινή ζωή, έχουμε διαχωρίσει η’ θα διαχωρίσουμε την λογική από την ανοησία, απορρίπτουμε την λογοκρισία, καθώς θα ακούμε περισσότερο τη συμβουλή της εσωτερικής μας φωνής.

Ο Κρόνος, μέσα στον άξονα Άρη/Πλουτωνα, Κρόνου/Ουρανού υπενθυμίζει το καθήκον, κανόνες, τις δυσκολίες, τα εμπόδια η’ ένα ιδιαίτερο έργο που έχει να βγάλει εις πέρας, τις ευθύνες, για παράδειγμα, αλλά η νέα σελήνη επιθυμεί να τις ξεπεράσει, αναποδογυρίζοντας ακόμη και πέτρες.

 Όμως, το πιο πιθανό, για να μην λέμε πάντα τον Κρόνο καταπιεστή και ότι μας περιορίζει, απλά μπορεί να χρειαζόμαστε μια υποστήριξη ή οργάνωση η συμβουλή, η ακόμα και μια βοήθεια, για να προχωρήσουμε ένα έργο στην ζωή μάς. Αυτό δίνει σιγουριά και ασφάλεια, αν επιτευχθεί, αν και ο Κρόνος, μας υπαγορεύει ότι δεν είναι απαραίτητο να πετύχουμε κάτι οπωσδήποτε πολύ γρήγορα, αν όμως ενεργούμε τελείως αφύσικα η’ εκτός των ορίων μας, μπορεί να νιώσουμε δυσφορία.

Μετά το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, οι συγκρούσεις, περιορισμοί και οι διαφωνίες μειώνονται.

Μέσα από μικρές περιόδους στον Υδροχόο, βλέπουμε βαθμιαία το μέλλον σαν μια πόρτα που ανοίγεται και ξεπροβάλει το φως, γεμάτο πιθανότητες που μας ενθουσιάζουν. Ότι και να συμβαίνει, πάντα ανοιγόμαστε σε νέες εμπειρίες, νέους ανθρώπους, νέα μέρη, νέες εμπειρίες. Συνδέεται με το πρωτοποριακό πνεύμα, μπορεί να νιώθεις σαν να πηγαίνεις για πρώτη φορά στο σχολείο, μπορεί καθώς περπατάς στον δρόμο, ξαφνικά να ακολουθείς τον θόρυβο που γίνετε, όπου πάντα συμβαίνει κάτι απροσδόκητο και πας να δεις τι συμβαίνει. Πρέπει να ενημερώνεσαι και να συνδέεσαι με τους άλλους πνευματικά, κάποιοι υιοθετούν μια αποστολή ζωής όπου τα φυσικά μας ταλέντα ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πρέπει να γίνει η’ να κάνουμε. Συνήθως καταστάσεις που είναι παράλογες τελειώνουν, ξέροντας ότι πρέπει να προχωρήσουμε.

Οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν υποδειγματικές προσπάθειες για λογαριασμό μιας κοινότητας. Ενισχύονται τα παραδοσιακά ιδανικά μιας χώρας μεταφράζοντας τα, σε πιο σύγχρονες μορφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εμπνέει τους άλλους να κάνουν μεγαλύτερες προσπάθειες η’ να αποκτήσουν ένα όραμα ζωής, επειδή πιστεύουν απόλυτα αυτό που θέλουν να κάνουν. Παρόλα αυτά, το κάλεσμα για αλλαγή είναι ισχυρότερο κάτω από τις ακτίνες της νέας σελήνης, σ αυτό το ζώδιο. Ακόμα, όμως είναι νωρίς, ο παλαιότερος κόσμος είναι μια συνήθεια ενώ είναι ακόμα δύσκολο να αναγνωρίσουμε και να συνηθίσουμε το νέο.

Μπορούμε να αναλάβουμε μεγαλύτερες ευθύνες και να αναπτύξουμε περισσότερο την αυθεντικότητα μας. Αλλά είναι και ένα ζώδιο που μπορεί να δουλεύει μέσα από την πρόκληση, την ανασφάλεια και τον περιορισμό.

Λίγες ώρες μετά, στις 22 Ιανουαρίου και ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία μετα από τόσους μήνες, ο Άρης από τις 12, ο Ερμής από τις 18, ο Κρόνος είχε το πάνω χέρι, σε ορθή πορεία από τον Οκτώβριο, αλλά όμως ο Ουρανός θα προχωρήσει τώρα με την αφύπνιση. Ο Ουρανός στον 8 οίκο της νέας σελήνης για άλλη μια φορά επισημάνει την αύξηση της θνησιμότητας, υπό «περίεργες συνθήκες», καθώς μας δίνει να κατανοήσουμε ότι κάτι κινείται προς τα εμπρός, ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία, επιφέροντας ουσιαστικές αλλαγές, αντικαταστωντας το παλιό με το νέο σε θέματα οικονομίας. «μια σύγχρονη πόλη υψώνεται πάνω στα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού».

Ο Ουρανός είναι ακόμα στις 14-15 μοίρες του Ταύρου, όπου γίνεται μια αργή φυσική εξέλιξη της συνείδησης ή των κοινωνικών δομών, υπάρχει μια ενστικτώδης παρόρμηση για να πάμε προς τα εμπρός παρά την εσωτερική και εξωτερική αντίσταση (γίνετε μια σημαντική μετακίνηση σε ένα νέο επίπεδο) πολλά μικρά βήματα που τελικά καταλήγουν σε παλιρροϊκές διαδοχικές αλλαγές, καθώς ο πολιτισμός μας σέρνεται έξω από τη λάσπη της άγνοιας και προκατάληψη και η ανοικοδόμηση της κοινωνίας ενώ είμαστε ακόμα στο σκοτάδι. Υπόγειες αδελφότητες προωθούν δήθεν καινοτομίες καθώς προσπαθούν να καθοδηγήσουν την ανθρώπινη εξέλιξη, όμως όταν αρνείσαι να εκφοβιστείς ή να απωθήσεις κάποια πράγματα, από την στιγμή που συνειδητοποιείς τι σου συμβαίνει γύρω σού.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2023, στην 1η μοίρα του Υδροχόου, μας προσκαλεί να εξωτερικεύσουμε σε συλλογικό επίπεδο, τα ιδανικά, τους στόχους, οράματα και τα όνειρά μας για το μέλλον. Όντως ένα ζώδιο που σκέφτεται το μέλλον, ο Υδροχόος θέλει να μεταφέρει την ανθρωπότητα σε ένα σταθερό αύριο. Αυτή η κοσμική ενέργεια είναι τέλεια για μια Πρωτοχρονιά καθώς, οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αλλαγές.

Ο Υδροχόος κυβερνά επίσης την έννοια της φυλής και του ανήκειν – οι ερωτήσεις που κάνουμε είναι «πού ανήκω;» ή «η κοινότητα στην οποία ανήκω, αν εξακολουθεί να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες μου;».

Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν είμαστε πλέον ευθυγραμμισμένοι με τους κύκλους μας ή ότι αισθανόμαστε ξένοι, τότε είναι σημαντικό να αποχωρήσουμε η να αλλάξουμε. Ωστόσο, σ αυτό το ζώδιο, είναι σημαντικό η δημιουργία μιας συνειδητής κοινότητας. 

Είναι η κατάλληλη εποχή, για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι γνώσης; Όμως αν περιμένατε για ένα σημάδι, τότε μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Η εγγραφή σε μαθήματα, εργαστήρια, καθοδήγηση, διδασκαλία είναι κάτι που είναι πιθανό να κάνει τις ψυχές μας να ευφρανθούν. Επειδή αυτή η Νέα Σελήνη βρίσκεται στην 1 μοίρα του Υδροχόου, πρέπει να γίνουν μικρά βήματα, προόδου, αντί για μεγάλα. Υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε από αυτό το ζώδιο. Το σύμπαν ξέρει τι κάνει, γιατί μπορεί να πηδήξουμε πολύ γρήγορα στο μέλλον, θέλοντας να αναλάβουμε περισσότερα από όσα μπορούμε και να διαχειριστούμε, ειδικά διανοητικά. Θυμηθείτε, αργά και σταθερά κερδίζετε ο αγώνας.

Ο Κρόνος είναι ο αρχαίος, παραδοσιακός κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης και με αυτόν τον πλανήτη να κάθεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, τα θετικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται τώρα. Οι άνθρωποι ενώνονται σιωπηρά, αντιμετωπίζοντας τις παράλογες προκαταλήψεις και φόβους και αποσυνδέονται από αυτές που δημιούργησε η σύνοδος Κρόνου/Πλουτωνα στον Αιγόκερω, ενώ η προσοχή των ανθρώπων στρέφεται σε κρίσιμα και δύσκολα ζητήματα, όπως η οικονομία, για παράδειγμα, δίνοντας φωνή στο συλλογικό μυαλό.

Σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ο Κρόνος εξακολουθεί να ζητά να ακολουθήσουμε επακριβώς οδηγίες και να πειθαρχήσουμε, όμως θα είναι δύσκολο να το διαχειριστεί η εξουσία καθώς όλα περιστρέφονται εκτός ελέγχου, ενώ προσπαθώντας να αλλάξει την τροχιά καθώς όλα βγαίνουν εκτός πορείας η’ εκτός υπολογισμού.

Ο Ουρανός, ο σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου, συνδέεται με τον Ερμή, φωτίζοντας και βοηθώντας ταυτόχρονα στην εξωτερίκευση λαμπρών σχεδίων και ιδεών, που βασίζονται στην πρακτική πραγματικότητα, αυτό όμως θα έρθει από τα μέσα της δεκαετίας και ύστερα. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι συναρπαστικές και προκλητικές για ανάπτυξη. Αυτή η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου έχει ατελείωτες δυνατότητες, αρκεί να παραμείνουμε πιστοί στην πορεία και να είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε όσο προχωράμε. Προς το παρόν, οι δύσκολες όψεις, προς τον Κρόνο, σημειώνει κυρίως, το πρόβλημα προς την πρόοδο είναι οι σημερινές εξουσίες-κυβερνήσεις. Αργότερα, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει και την πολιτική επανάσταση.

Η 1η μοίρα του Υδροχόου συνδέεται με τον Σύνδρομο της Κίνας (Το Σύνδρομο της Κίνας (the China Syndrome) είναι όρος που επινοήθηκε από Αμερικανό φυσικό το 1971 για να περιγράψει ένα πιθανό επακόλουθο κάποιας σοβαρής πυρηνικής κατάρρευσης, κατά τη διάρκεια της οποίας λιωμένα συστατικά του πυρήνα του αντιδραστήρα διαπερνούν το δοχείο εγκλωβισμού που τα συγκρατεί και το ίδιο το κτίριο. Ο όρος είναι παραπλανητικός, διότι λιωμένο υλικό από ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να διαπεράσει το φλοιό της Γης και να φτάσει στην Κίνα).

Συνδέεται με τον Χείρωνα του Bill Gates, (αντίθεση νέας σελήνης με Ουρανό και σε σύνοδο με τον Χείρωνα). που μπορεί να είναι genius αλλά τα τελευταία χρόνια ξεστομίζει συνεχώς σοκαριστικες αποκαλύψεις, μπορεί να φτάσει στο αντίθετο άκρο με οτιδήποτε είναι καινούργιο με οποιονδήποτε τρόπο. Αν καταφέρει να κρατηθεί προσγειωμένος, πράγμα δύσκολο, και να έχει επαφή με την πραγματικότητα κ, η αληθινή του ιδιοφυΐα μπορεί τον σώσει η’ να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις.

Η νέα σελήνη μπορεί να υποδείξει ότι απλά είσαι politically incorrect, Πολιτικά Λάθος. Υπερασπίζεται την επιστημονική γνώση ενάντια στον φονταμενταλισμό. Ο Barack Obama είπε το «yes we can».

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποδείχτηκε στη συνέχεια πολιτικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά προοδευτική.

Συνδέεται με τη λεγεώνα των Εθνών η’ Η Κοινωνία των Εθνών (ήταν ο πρώτος παγκόσμιος διακυβερνητικός οργανισμός του οποίου η κύρια αποστολή ήταν να διατηρήσει την παγκόσμια ειρήνη. Ιδρύθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1920 από τη Διάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού που τερμάτισε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κύριος οργανισμός σταμάτησε να λειτουργεί στις 20 Απριλίου 1946 αλλά πολλά από τα στοιχεία του μεταφέρθηκαν στα νέα Ηνωμένα Έθνη. Οι πρωταρχικοί στόχοι της Λίγκας δηλώθηκαν στο Σύμφωνό της. Περιλάμβαναν την πρόληψη των πολέμων μέσω της συλλογικής ασφάλειας και του αφοπλισμού και τη διευθέτηση διεθνών διαφορών μέσω διαπραγματεύσεων και διαιτησίας .Οι άλλες ανησυχίες της περιλάμβαναν τις συνθήκες εργασίας, τη δίκαιη μεταχείριση των γηγενών κατοίκων, το εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών, το εμπόριο όπλων, την παγκόσμια υγεία, τους αιχμαλώτους πολέμου και την προστασία των μειονοτήτων στην Ευρώπη. Το Σύμφωνο της Κοινωνίας των Εθνών υπογράφηκε στις 28 Ιουνίου 1919 ως Μέρος Ι της Συνθήκης των Βερσαλλιών, και τέθηκε σε ισχύ μαζί με την υπόλοιπη Συνθήκη στις 10 Ιανουαρίου 1920.

Με τον Ουρανό βεβαια στις 29 μοίρες του Υδροχόου, και με μια σύνοδο Δια/Πωσειδωνα, στον Λέοντα, αυτό αποδείχτηκε ανέφικτο, λίγο μετα τον Α παγκόσμιο, καθώς ακολουθήσε, ως γνωστόν, ένας Β παγκόσμιος πόλεμος.

Η νέα σελήνη ισούνται με τον Vulkanus— Αύξηση της επιρροής – Εδραίωση αρμονίας και συμφιλίωσης – Επικύρωση ειρήνης – Δράσεις που συμβάλλουν σε κέρδη ή εισόδημα –Διαρκής εχθρότητα – Πρόκληση μόνιμων ή συνεχών ζημιών – Ανεπαρκείς άμυνες ή φύλαξη – αρχαϊκό ή παρωχημένο ή ανεπαρκές φάρμακο. Δύναμη από ψηλά -Διαρκής εχθρότητα – Πρόκληση μόνιμων ή συνεχών ζημιών – Ασθένεια που σχετίζεται με τον περιορισμό.

Συζητήσεις σχετικά με μεγάλη στέρηση – Ειδήσεις για μοχθηρές πράξεις – Ειδήσεις σχετικά με τον εγκληματικό εξαναγκασμό – Βλάβες που σχετίζονται με ισχυρά λόγια – Έντονα προσβλητικός λόγος

Μυστικά που σχετίζονται με το παρελθόν – Κάρμα του παρελθόντος
Απρόσμενες συνεργασίες – Συνεργασίες έκπληξη
Σκέψεις που σχετίζονται με αναχωρήσεις ή αποστάσεις – Προβλήματα με τις επικοινωνίες

Εν τω μεταξύ ο Άρης στους Δίδυμους έχει επιστρέψει σε ορθή  πορεία στην 8η μοίρα έχει υποσχεθεί αποκαλύψεις και απογύμνωση, θα επηρεάσει τα γεγονότα των επομένων μηνών. Έτσι, λοιπόν από τις 12 Ιανουαρίου που θα είναι σε ορθή κίνηση και πάλι, καθώς το σύμβολο Sabian της 8 μοίρας είναι «Μια Φαρέτρα Γεμάτη Με Βέλη”, αν θυμάστε, το είχαμε αναφέρει από το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα, ότι εμείς οι Λαοί θα γράψουμε ιστορία! Αυτή η εξέγερση η’ ότι και να είναι αυτό, σε οποιαδήποτε μορφή, πρόκειται πραγματικά να απογειωθεί αλλά και να μετατραπεί σε κόλαση! Παρακάμπτει ότι διεφθαρμένο υπάρχει ακόμα καθώς οι υπάρχουσες εξουσίες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν τον έλεγχο. Σύντομα θα γίνει φανερό ότι είναι άχρηστοι και ασήμαντοι.

Ότι δημιουργείτε γίνετε με την ελεύθερη βούληση των λαών, γιατί όλοι δικαιούμαστε να ζήσουμε εδώ πάνω και όλοι είμαστε φύλακες της Γης. Η πρωτοβουλία των λαών μπορεί να μας εντυπωσιάσει. Με έναν μαγικό τρόπο θα υπάρχει ένωση και εναρμόνιση σε όλη την ανθρωπότητα τους επόμενους μήνες.

Η Αφροδίτη, και η Σελήνη, συνεχίζει να τροφοδοτείτε από την Haumea που φέρνει μεταρρύθμιση, αναγέννηση και ανανέωση. Δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να αυξήσουν την ευτυχία τους. Αυτό είναι το βάπτισμα μέσα από τη φωτιά, το κάψιμο όλων όσων είναι ψεύτικων, όλων όσων αντιτίθενται στις αρχές της φύσης και όπως είχα αναφέρει ξανά, η δύναμη, εκφράζεται με απόλυτη ένταση και πάθος, σε αμείλικτη ευθυγράμμιση με αυτό που είναι αληθινό και αυθεντικό. Άλλωστε μια δυναμική νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Altair, σημαίνει πολλά, ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ, που θα προσθέσει περισσότερη γενναιότητα και τόλμη στον λαό της. Εκτός από την επιστροφή Πλουτωνα ο Άρης θα κάτσει ξανά στην 8η των Διδύμων, στον γενέθλιο Ουρανό της, δημιουργώντας κρίση με την εξουσία, αλλά και η διέλευση του Κρόνου πλησιάζει τη Σελήνη των ΗΠΑ στις 27 μοίρες του Υδροχόου, (1-24-23). Θα ζήσουν έντονες στιγμές, αν όχι αρκετά επικίνδυνες! Στον χάρτη των ΗΠΑ, ο Ουρανός είναι διχαστικός και κυβερνά οικονομικά θέματα, και μυστικές πληροφορίες. Σ αυτή τη χώρα όμως η Σελήνη (λαός) κυβερνά την κυβέρνηση! Μην ξεχνάμε την ιστορία της, γιατί αυτοί δεν ξεχνούν ποτέ.

Η Κίνα που με τη νέα σελήνη στον Υδροχόο γιορτάζει, την Πρωτοχρονιά του Υδάτινου Λαγού, ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο της, αλλά και έτοιμη να πολεμήσει, ταυτόχρονα, αλλά είναι ένας κάλος οιωνός για όσα πέρασε και περνάει. Επίσης το Ιράν, πού έχει μέλλον, ότι ξεκίνησε δεν πρόκειται να τελειώσει και επίσης επηρεάζει τον χάρτη της Αγγλίας, καθώς η νέα σελήνη είναι σ αντίθεση με τον Δια στον Λέοντα, φέρνει αποκαλύψεις περισσότερες αλλά και ανατροπές που ίσως να μην περιμένουμε, τα είχαμε πει άλλωστε περί Καρόλου και της επικειμένης στέψης σε λίγο καιρό ότι τον Δεκέμβριο πυροδοτούν θέματα τέτοιου είδους.

Θα υπάρχει μια επιθυμία να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες ακόμα και δια της βίας, αλλά πιθανό να συμβούν και μεγάλες καταστροφές, συμφορές και πλήγματα. Βιασμοί, ερωτικές επιθέσεις και η κακομεταχείριση των παιδιών, εγκληματικότητα και αύξηση θανάτων θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και να βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για ελευθερία θα αυξάνεται. Φέρνει επίγνωση, συναίσθηση και συνειδητοποίηση. Κάποιές σχέσεις θα πάρουν τέλος.

Κάτι το οποίο είναι σημαντικό, μέσα στο 2023 είναι η ενεργοποίηση της 0 μοίρας σε πολλά ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά εξελισσόμαστε. Συνειδητοποιούμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, για πολύ σημαντικά θέματα. Όλη αυτή η δυσφορία και ο έλεγχος, η ταλαιπωρία έχει κάποιο θεϊκό σκοπό που εκτυλίσσεται αργά και σταθερά. Η ταλαιπωρία εξυπηρετεί την επανασύνδεση με τον εαυτό μάς περισσότερη δύναμη και γνώση. Καθώς η ενέργεια ρέει ρέουν προς αυτά τα μηδενικά σημεία, ίσως να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα κενό. Τι έχει απομείνει; τι έχετε απελευθερώσει και πόση προσωπική δουλειά έχετε επενδύσει μέχρι στιγμής; Οι δονήσεις αλλάζουν.

Μπορεί να νιώσετε τα ενεργειακά μας συστήματα να έχουν ηρεμήσει, μετά από αρχικά στάδια φόβου, αμφιβολίας, θλίψης και αβεβαιότητας. Μετά το κενό, αρχίζει να συμβαίνει μια μετατόπιση – αργά ή γρήγορα, ανάλογα με το πώς λαμβάνετε ενέργεια που μπορεί να γίνει αισθητό στην αύρα, τα τσάκρα και τα ενεργειακά σας κέντρα. Το φως διευρύνεται περισσότερο και αποκαλύπτονται νέα πράγματα στην ζωή μας, όπως, νέες ιδέες, επιδιώξεις, επιθυμίες, θάρρος, ευκαιρίες. Ήταν όμως απαραίτητο να συνδεθούμε με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και το ασυνείδητο. Τοξικοί άνθρωποι, ανθυγιεινά πρότυπα, καρμικές προσκολλήσεις θα απομακρυνθούν από το ενεργειακό σας πεδίο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, αυτό ξεδιπλώνετε και ολοκληρώνετε καθώς οι πλανήτες φτάνουν στις τελικές μοίρες οποιουδήποτε ζωδίου και στη συνέχεια θα εισέλθουν στο επόμενο ζώδιο.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ταξιδέψουν στο σημείο 0 πολλές φορές μέχρι το 2024, μια επανάληψη της απόλυτης 0 μοίρας μέσα από την σύνοδο Δια/Κρόνου στον Υδροχόο. Ο Δίας στον Κριό- δυο φορές– στις 0 μοίρες – 21 έως 30 Δεκεμβρίου 2022. Ο Δίας στον Ταύρο στις 0 μοίρες – 16 έως 21 Μαΐου 2023, ειδικά όταν θα βρεθεί με τον Ουρανό στην συνέχεια. Ο Κρόνος στους Ιχθείς στις 0 μοίρες – 7 έως 17 Μαρτίου 2023. Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στις 0 μοίρες – 7 έως 17 Ιουλίου 2023. Στις 12 Οκτωβρίου έως 28 Νοεμβρίου 2023 που θα συνδέσει αρκετούς από σας με ένα όμορφο όνειρο που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αφού περάσατε η’ θα περάσετε από έναν έντονο κύκλο καρμικής ολοκλήρωσης, αλλά και πνευματικής ανάπτυξης.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 0 μοίρες – 23 Μαρτίου έως 12 Ιουνίου 2023 να ενεργοποιήσει έναν ισχυρό κυτταρικό κύκλο που θα αφυπνίσει περισσότερες από τις αυθεντικές σας εκφράσεις. Τα αληθινά χρώματα αποκαλύπτονται, τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σας. Θα υπάρχουν μεγαλύτερα ποσοστά αλήθειας στις συχνότητες μας, τις σκέψεις, τις προθέσεις μας συμβάλλοντας στην πνευματική ανάπτυξη. Ποιος πραγματικά είσαι και ποιος πραγματικά έγινες;;; Ο κόσμος αλλάζει καθώς αναδύεται ένα φως μας που δεν θα μας επιτρέψει να επαναλάβουμε χαμηλότερους κύκλους στον πλανήτη. Μια αναγέννηση είναι σε εξέλιξη καθώς αυξάνετε και η αφύπνιση. Τραύματα κλείνουν. Έτοιμοι να προχωρήσουμε σε έναν νέο κύκλο αλλά με ουσία. Το εξάγωνο με τον Δια προηγείται, απο την σύνοδο με τον Πλουτωνα και αυτό είναι ένα φως στο τούνελ, με πολύ προσπάθεια. Σημαίνει πολλά!

Όσο αφορά την χώρα μας η νέα σελήνη είναι θετική σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, με τις απειλές να συνεχίζονται από την Τουρκία και το θέμα να βράζει όλο και περισσότερο, καθώς ο Ερντογάν “ψαρεύει σε ταραγμένα νερά”. Μια νέα σελήνη στις πρώτες μοίρες του ζωδίου αυτού έφερε στο παρελθόν και τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015. Ο Άρης συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις και εχθρότητα αλλά και υπερβολικές αντιδράσεις, σε επικοινωνιακό επίπεδο και νομικά προβλήματα, που έχουν παράλογη βάση όμως φέρνει και απρόοπτα απο την βόρεια κατεύθυνση.

Σαράγιεβο. Όλα πάνε αργά αλλά η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, έχει Κρόνο στην 18η των Ιχθύων και ο λαός την Σελήνη στην Παρθένο, έχει και ωροσκόπο Υδροχόο (πρόσφατες προκλήσεις που είχε απο όμορα κράτη), αλλά ο Ήλιος της βρίσκεται στον Τοξότη αφού το σύγχρονο ωροσκόπιο της στηρίζεται στα πρόσφατα ιστορικά γεγονότα της δεκαετίας του 90 (14 Δεκεμβρίου 1992-1995, Συνθήκη της Βοσνίας όπου 10.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα τριάμισι χρόνια που διήρκεσε ο πόλεμος ).Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια πλησιάζουν.

Αν παρατηρήσετε έχει και Ουρανό στην 28η του Αιγόκερω αλλά και τους Δεσμούς στον άξονα Κριού- Ζυγού. Γενικότερα, ο χάρτης της, είναι αρκετά φορτωμένος και η περιοχή θα πάρει φωτιά. Η Σελήνη της Βοσνίας και η ειρήνη παρενοχλείτε απο τα τέλη Ιανουαρίου 2023 αλλά απο τον Μάρτιο του 2024, τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλα, αν όχι νωρίτερα. Ο Κρόνος χτυπά την Σελήνη τον Μάρτιο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο του 2024.Ολη την περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.. Παρατήρηση, στον χάρτη της Βοσνίας, σπάνια συναντάμε την Σελήνη(λαός) να βρίσκεται εκτεθειμένη τόσο πολύ, στον οίκο των ανοιχτών εχθρών… (οίκος 7)

Σε θέματα όμως εξωτερικής πολιτικής η χώρα μας ευνοείται ήδη από τις 14/1 ενώ από τις 27 Ιανουαρίου όπως μπαίνουμε στο τελικό στάδιο για τις εκλογές καθώς προτρέπει σε αλλαγή κυβέρνησης, (σύνοδος Ηλίου/Ουρανού). Το εξάγωνο ακριβείας του Δια στον Κριό και της Ceres στον Ζυγό με το MC, πολύ πιθανό να προσδιορίζει μια στροφή σε δημοκρατικότερη κυβέρνηση, αν και είναι νωρίς ακόμα, για τέτοιου είδους προβλέψεις, με σημαντικές απώλειες ίσως στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, η νέα σελήνη, και ο Ουρανός, συνεχίζουν να πυροδοτούν σκάνδαλα, απογύμνωση της εξουσίας ή συγκρούσεις, οικονομικά προβλήματα,(αν ισχύει η ώρα της 11:35 π.μ. ο Κρόνος στον Υδροχόο τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της χώρας και αυτό δεν είναι θετικό ενώ δείχνει ταυτόχρονα, από τα μέσα του μήνα για άλλη μια φορά, την αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου, που είδαμε και πέρυσι, αλλά τελικά, δεν έγινε τίποτα, ξέρουμε όμως ότι μας θυμίζει την εποχή μνημονίων -καπιτάλ κοντρόλς κτλ. η’ ακόμα και από την θέση που είναι έχει προκαλέσει και μεγαλύτερους σεισμούς, αλλά και διπλωματικά επεισόδια.

Αν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, είναι το εξής.

Ολως περιέργως την ιδία ισχυρή επιρροή έχει και η Αγγλία στον χάρτη της. Ότι και να συμβαίνει το γνωρίζαμε η’ ξέρουμε ότι τα οικονομικά μπορεί να εκτροχιαστούν και πάλι, μετα από όλες αυτές τις παροχές και τα 2 χρόνια εγκλεισμού. Αυτό όμως μπορεί να ελεγχθει,καθως ο Άρης στην συνέχεια θα μπορούσε να κάνει την χώρα πιο παραγωγική αντί να την ρίξει πάλι σε μια περιπέτεια. Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, το τρίγωνο Κρόνου/Ουρανού, Δια/Πωσειδωνα θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να εξισορροπηθούν οι οικονομικές δυσκολίες, να αυξηθεί η παραγωγικότητα καθώς είναι ένα μείγμα αλλαγής και σταθερότητας.

Σίγουρα, μπορούμε να κινηθούμε προς νέες κατευθύνσεις, μια ιδανική στιγμή για να εξερευνηθούν νέοι δρόμοι, να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες ώστε να γίνουν θετικές αλλαγές για το μέλλον. Η προσοχή στρέφεται προς τους φτωχούς, τους άρρωστους και τους άπορους .Όμως μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα όσο αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη, την τέχνη, ανθρώπινα δικαιώματα, αν εκμεταλλευτούμε το υλικό που έχουμε.

Η Αφροδίτη συνδέεται όχι μόνο με το χρήμα, αλλά με την ειρήνη, και τα αρχαία αντικείμενα, αρχαίους θησαυρούς, στην περίπτωση τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Η σύνοδος βάζει το θέμα υπο αυστηρή αμφισβήτηση. Ωστόσο, θα πρέπει να επιμείνουμε με διπλωματία, κυρίως να εκμεταλλευτούμε την γνώση γύρω απο το θέμα, που είναι άφθονη, και με υπομονή, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, με Πλουτωνα στον Υδροχόο, να δούμε τα Μάρμαρα να επαναπατρίζονται. Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ κάλος μήνας για να καταφέρουμε κάτι σημαντικό σε όλα τα επίπεδα.

Όντως, όμως ολόκληρο το σκηνικό, συνδέεται και με την ασθένεια Βασιλιά και άλλων αξιολόγων ανθρώπων, αλλά την απώλεια και την δημόσια θλίψη. Ο πρώην Βασιλιάς της Ελλάδος Κωσταντίνος Β, θα φύγει σύντομα (έγραψα στο twitter, 2 ημέρες πριν ). Τα υπόλοιπα είναι θέμα αντοχής. Ένας θάνατος όμως που θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές. Αλλά σηματοδοτεί σημαντικά πράγματα στον ελληνικό χάρτη ο θάνατος του. Τα παλιά φεύγουν τα καινούργια έρχονται.

Ο Πλούτωνας στην 27 η του Αιγόκερω, μόλις έχει εισέλθει στον 4ο οίκο του (θάνατος στο σπίτι του, ο κύκλος έκλεισε). Η Σελήνη στις αρχές της Παρθένου, προβλέπει θάνατο βασιλιά στον 11ο οίκο, προς λαϊκό προσκύνημα, ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να το αποφύγει, εξάλλου είναι σε προεκλογική περίοδο και δεύτερον είναι θέμα διπλωματικών σχέσεων, καθότι θα μας επισκεφθούν πολύ επίσημα πρόσωπα. Οπότε θα θέλαμε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα.
Στον χάρτη του το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού είναι ακριβείας, που κλείνει στον 8ο οίκο του, με 1 μοίρα διαφορά (παραίτηση, θάνατος), 23-24 του Υδροχόου -Ταύρου. Η αντίθεση Πωσειδωνα είναι πολύ στενή 23-24η Ιχθύων -Παρθένου. Αφροδίτη και Πωσειδωνας κυβερνούν τον οίκο υγείας του στον γενέθλιο χάρτη του.
Γεννημένος με Πλουτωνα στην 1η μοίρα του Λέοντα. Με Σελήνη/Κρόνο και Ουρανό μας είπε αντίο. Σαν απελευθέρωση από τα δεινά περιγράφετε το συγκεκριμένο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι συμβαίνει ακριβώς στο μεταίχμιο 4-5 και 10-11ου οίκου στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στην 24η των ζωδίων αυτών. Ο Άρης στον Ήλιο του στους Διδύμους με 3 μοίρες διαφορά, σε αναδρομή πορεία. Το μεσοδιάστημα Άρη/Βορείου Δεσμού/Κρόνου και Κρόνου/Πωσειδωνα/Άρη- δείχνουν μια πολύ εύθραυστη κατάσταση, ασθένεια, εγχείρηση. Κάτι άλλο αναδύεται για την χώρα μας και θα πρέπει να επιστίσουμε την προσοχή μας στα πολιτικά γεγονότα που αναδύονται. Έρχονται αποκαλύψεις. Τέλος εποχής!

Αυτές είναι στιγμές αλλαγής, τελειώματος και αρχής, συμβιβασμού και έκπληξης. Θα υπάρξουν μεταβαλλόμενες προοπτικές .Μου κάνει εντύπωση, είναι ενέργεια εξόδου. Μέρες λυκόφωτος. Στον ιδρυτικό χάρτη η σύνοδος Ερμή/Κρόνου επισημάνει την δυσάρεστη είδηση. Απρόβλεπτες πολιτικές καταστάσεις εν όψει. Άλλωστε και το φαινόμενο απόκρυψης του Άρη/Ουρανού, κρύβει μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, με τον Άρη στον Ήλιο του. Εκεί ήταν και η έκλειψη. Ωστόσο όλο αυτό, που εκφράζετε στο μεταίχμιο, αποτελεί καρμικο μάθημα για την χώρα μας και τους Έλληνες. Αυτοί που έζησαν, υπο την βασιλεία του (ανέβηκε στην εξουσία με Κρόνο στον Υδροχόο και φεύγει με την ίδια διέλευση) ας σκεφτούν, ίσως να γνωρίζουν καλύτερα και να μπορούν να κρίνουν. Να σκεφτούν όμως γι’ αυτά, σε συνδυασμό με αυτά, που έρχονται προφανώς και οι μεν και οι δεν.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από έναν νεκρό βασιλιά, σίγουρα, αλλά απο το αίσθημα φόβου που προέρχεται απο το ίδιο το παρελθόν και τα λάθη της. Και αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, όταν κάνουμε αυτά που πρέπει, όχι αυτά που μας επιβάλλουν, ειδάλλως, θα είμαστε συνεχώς αντιμέτωποι και θα ζούμε αιωνίως, με το αυτό τον φόβο του παρελθόντος.

Η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να σπάσει τα δεσμά της, να πιστέψει στον εαυτό της, να πρωτοπορήσει, και να κερδίσει τον σεβασμό και αξιοπρέπεια της. Ειδάλλως, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μόνο το απολίθωμα της.

“Αν θέλετε να διορθώσετε τον κόσμο, πρώτα πρέπει να διορθωθεί το έθνος. Αν θέλετε να διορθώσετε το έθνος, τότε θα πρέπει να διορθώσετε την οικογένεια. Αν χρειαστεί να διορθώσετε την οικογένεια, τότε θα πρέπει πρώτα να διορθώσετε τον εαυτό σας.”

Απάντηση