ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

στις
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023
1 Αυγούστου- Πανσέληνος στον Υδροχόο
2 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Κρόνου- τσακωμοί, ρήξη, ισχυρογνωμοσύνη, δυσπιστία
7 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλίου/Δια- προβλήματα, αμέλεια, επίδειξη, σπατάλη
9 Αυγούστου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- περιπέτεια, ανεξαρτησία, ιδιοτροπία, παραξενιά
10 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή/Δια- ιδέες, πετυχημένη δραστηριότητα, ταξίδι, καλα νέα
13 Αυγούστου- σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης- έκφραση συναισθημάτων, φυσικός έρωτας, τέχνη, ομορφιά, ιδανικά
16 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στον Λέοντα
22 Αυγούστου- τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- σπατάλη, υπερβολές στην έκφραση, ένταση
Αντίθεση Άρη/Πωσειδωνα- βία, σκληρή συμπεριφορά
23 Αυγούστου- Ηλιος στην Παρθένο
Ερμής σε ανάδρομη πορεία στις 21 μοίρες της Παρθένου
25 Αυγούστου- τρίγωνο Άρη/Πλουτωνα- δύναμη, επιτυχία, αυτοπεποίθηση, επιτυχία
27 Αυγούστου-Ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:20 μμ.
29 Αυγούστου- Ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις1:56 στις 23 μοιρες του Ταύρου
31 Αυγούστου- Πανσέληνος στους Ιχθεις

ΛΙΓΑ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας, με προκλητικές όψεις αλλά και θετικές αλλά επίσης και με ιδιαίτερα έντονη Σεληνιακή δραστηριότητα! Τρία φεγγάρια παρακαλώ, δεν είναι και λίγα, στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου και ένα στους Ιχθεις. Ασφαλώς, δεν θα τα αναλύσω εδώ, είναι όλα ήδη ανεβασμένα στην ιστοσελίδα μου. Σίγουρα, ένας μήνας με λιγότερες πλανητικές αλλαγές!

Ξεκινάμε με μια πανσέληνο στον Υδροχόο, ο Αύγουστος έχει συνολικά, λοιπόν, δύο πανσελήνους – μία ακριβώς στην αρχή του μήνα, και μια στο τέλος. Και οι δύο βρίσκονται στα ανθρωπιστικά ζώδια του Υδροχόου και τους Ιχθείς, καθιστώντας τον Αύγουστο το τέλειο κοσμικό παράθυρο για να προσεγγίσετε τους άλλους, να συνδεθείτε μαζί τούς και να βρείτε που ανήκετε – ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει εσωτερική δουλειά.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει τις ρίζες στην πρώτη Νέα Σελήνη του 2023, στον Υδροχόο,στις 21 Ιανουαρίου. Αυτό φύτεψε τους σπόρους και είναι αυτό που βλέπουμε να καρποφορεί αυτή τη στιγμή. Τι ακριβώς ονειρευόσασταν τότε; Πώς φανταζόσασταν ότι θα εξελισσόταν η χρονιά; Τι είδους προθέσεις είχατε και τι κάνατε για να φυτέψτε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας; Ο Υδροχόος είναι ένας αληθινός ουτοπιστής, με όλη τη σημασία της λέξης. Με τα δύο πόδια σταθερά φυτεμένα στο μέλλον, αυτό είναι το ζώδιο της Ελπίδας και της Πίστης. Τα καλύτερα έρχονται, σύμφωνα με τον Υδροχόο. Συνδεθείτε με νέες ομάδες, ιδεολογίες και φιλοσοφίες, άλλωστε κατά αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται ο κόσμος. Η επιτάχυνση είναι εύκολη και υπάρχει άφθονη ενέργεια για να τροφοδοτήσει νέα έργα, νέες προσεγγίσεις.

Θα επηρεάσει αυτούς που έχουν γεννηθεί με προσωπικούς πλανήτες από περίπου 5 -13 μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Τουλάχιστον, μέχρι να φτάσουμε στην Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 16 Αυγούστου, δεν υπάρχουν ενδείξεις για μόνιμες σχέσεις. Ολα δείχνουν ότι το καλύτερο θα ήταν να διασκεδάσετε, να περάσετε καλα, ενώ το στοιχείο της δραματικότητας θα υπάρχει έντονα. Αναπτύξτε την εσωτερική σας δημιουργικότητα. Οι εκπληκτικοί και πρωτότυποι τρόποι για να διοχετεύσετε ενέργειες και να ολοκληρώσετε τα πράγματα επιτρέπουν έναν ταχύτερο ρυθμό και πιο διασκεδαστικό τρόπο ζωής. Η καινοτομία πυροδοτεί ενέργεια και υπάρχει ένα άνοιγμα στη μελλοντική σκέψη που επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος δράσης. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτοξεύσετε σχεδόν οτιδήποτε. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Τρίγωνα, τετράγωνα ..δεν έχει σημασία, περάστε λίγες ημέρες όπου και αν είστε δημιουργικά, ξεκουραστείτε και αποθηκεύστε ενέργεια, αποφεύγοντας, τα «βαμπίρ » που σας την κατασπαταλούν, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Στις 23 Αυγούστου, ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και κάποιοι αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, οι πόλεις ξαναγεμίζουν, ώρα για οργάνωση για την Φθινοπωρινή περίοδο, καθώς και ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του, την ίδια ημέρα, στις 21 μοίρες της Παρθένου! Φοβερός συντονισμός! είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός και σημαντικός συνδυασμός και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγές στην ζωή σάς. Αυτός είναι ένας πραγματικά συναρπαστικός ανάδρομος Ερμής με μεγάλες δημιουργικές δυνατότητες καθώς έρχεται σε επαφή με θετικές όψεις, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, που είναι και η νέα σελήνη. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας και τις μεθόδους σας, η’ την στρατηγική σας.

Ο ανάδρομος Ερμής μοιράζεται ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο στις 4 Σεπτεμβρίου. Επεκτείνετε γνώσεις, τον νου και το πνεύμα. Απορροφήσετε νέες πληροφορίες και διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο της Παρθένου στις 6 Σεπτεμβρίου (Cazimi). Εάν θέλατε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, τώρα είναι η ώρα να βγάλετε το ημερολόγιό σας και να γράψετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή είναι επίσης μια θαυμάσια στιγμή για να υπογράψετε συμβόλαια και να πραγματοποιήσετε συμφωνίες.

Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ένα ημι-τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στις 9 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να συναντήσετε έναν πρώην εραστή ή φίλο απροσδόκητα. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σε περίπτωση που επιστρέψει για να σας στοιχειώσει.

Ο ανάδρομος Ερμής μοιράζεται ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα μας δώσει πολλή δύναμη στην αυτό-έκφραση. Θα τραβήξουμε την προσοχή και θα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε δράση γύρω από τις υποσχέσεις που δίνουμε

Η ανάδρομη πορεία θα είναι πιο έντονη για τους Διδύμους και την Παρθένο. Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά ζώδια κυβερνώνται από τον Ερμή, θα βιώσουν περισσότερο έντονα τον ανάδρομο κύκλο του. Αυτή η διέλευση μπορεί να ανατρέψει τους κόσμους τους και τις θεωρίες τους. Μεγαλύτερη πρόκληση είναι για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) που θα πληγούν σκληρά. Θα κληθούν να αλλάξουν κοσμοθεωρία, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις καθώς και την καριέρα τους. Δεν είναι καλός ανάδρομος κύκλος, για κανένα ζώδιο. Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια και να επανεκτιμήσετε τη ζωή σας και να κάνετε αλλαγές, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ευεργετική ευκαιρία για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το ζώδιο σας.

Στις 27 Αυγούστου ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:20 μμ. είναι μια ενέργεια που δείχνει ότι θα διεκδικήσετε ότι θέλετε με ευγενικό, συντονισμένο, κοινωνικά εκλεπτυσμένο και συνεργάσιμο τρόπο – κάπως πιο χαλαροί θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τη σκληρή δουλειά, τον ανταγωνισμό και τις συγκρούσεις. Ο Άρης, κατευθύνεται από την πρακτική Παρθένο στον διπλωματικό Ζυγό. Ο πλανήτης του πολέμου και της λαγνείας δεν είναι ποτέ τόσο άνετος σε αυτό το πιο γοητευτικό και ευχάριστο ζώδιο και λέγεται ότι είναι εις βάρος του εδώ. Ο Άρης είναι το είδος του πλανήτη που λαχταρά την αιματοχυσία και τη δράση, οπότε το ωραίο παιχνίδι μπορεί να μας κάνει όλους να νιώθουμε ελαφρώς εκτός παιχνιδιού. Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους ηγέτες στον κόσμο – ο Νέλσον Μαντέλα και ο Γκάντι, για να αναφέρουμε δύο – είχαν τον γενέθλιο Άρη τους στον Ζυγό. Αυτή είναι μια λαμπρή τοποθέτηση για ειρηνοποιούς και πολεμιστές της δικαιοσύνης, φέρνοντας την επιθυμία για ισότητα, ισορροπία και δικαιοσύνη. Όταν ο Άρης διέρχεται από τον Ζυγό, όλοι κινούμαστε να προσκολληθούμε πιστά σε αυτές τις σημαντικές αρχές.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, και ως εκ τούτου, του αρέσει να διανοείται τα πράγματα πριν αναλάβει δράση. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι δίνουμε τις μάχες μας από μια σαφώς διανοητική οπτική γωνία και με πάθος για συζήτηση. Ο Ζυγός λατρεύει μια καλή συζήτηση και έχει μεγάλο ταλέντο στη διαπραγμάτευση. Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να συμβιβαστείτε, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Όλα μπορεί να συμβούν για χάρη της αρμονίας. Αν το κάνουμε αυτό, αναπόφευκτα προκαλούμε δυσαρέσκεια και ακόμη και πιθανή χειραγώγηση, καθώς μπορεί να δυσκολευτούμε να ζητήσουμε οτιδήποτε άμεσα όταν ο Άρης βρίσκεται σε Ζυγό που αποφεύγει την αντιπαράθεση.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, όλοι μπορούμε να νιώσουμε εξαιρετικά φλερτ, με διάθεση να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον θαυμασμό των άλλων. Ο Ζυγός είναι διάσημος για την αναποφάσιστη θέση του, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές νόστιμες επιλογές στο μενού.

Στις 29 Αυγούστου, ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 1:56 στις 23 μοιρες του Ταύρου ενώ θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 27 Ιανουαρίου 2024. Μας καλεί όλους να επεξεργαστούμε τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον υλικό και φυσικό μας κόσμο το τελευταίο διάστημα. Με τις διελεύσεις του Ουρανού, μας δίνεται μια επιλογή: αλλαγή ή θάνατος.

Αυτό που μας απειλεί ο Ουρανός δεν είναι ο φυσικός θάνατος, αλλά ένας δημιουργικός μαρασμός σε επίπεδο ψυχής, μια αδυναμία να ευδοκιμήσουμε που, αν αφεθεί να εγκατασταθεί μέσα μας, θα μας σαπίσει από μέσα προς τα έξω. Χωρίς τους αναπάντεχους τρόπους του Ουρανού, πολλοί από εμάς θα μέναμε στάσιμοι. Ο Ουρανός μας ωθεί να βγούμε πέρα από την άνεση από την άνεση μας – πέρα από τα όρια, κάπου μεταξύ τάξης και χάους, όπου η ιδιοφυΐα και η δημιουργικότητα ευδοκιμούν. Όπως και να έχει ενεργεί ως αφυπνιστης, και με το τρίξιμο της αστραπής του καίει τις πιο πολύτιμες δομές μας, όσο και ως ο διαφωτιστικός κεραυνός της διαισθητικής γνώσης που προκαλεί καινοτομία.

Τέλος, στις 31 Αυγούστου- Πανσέληνος στους Ιχθεις, ο Αύγουστος κλείνει με μια πανσέληνο. Είναι μια περίοδος κορύφωσης και η υπόσχεση εκπλήρωσης αυτού που ξεκινήσαμε στη Νέα Σελήνη. Είναι μια συναισθηματική στιγμή – μια περίοδος ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων. Είναι ο άξονας υπηρεσίας και ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ των καθημερινών λειτουργιών και ρουτινών, της σωματικής υγείας και της ανάγκης για τάξη (Παρθένος), πνευματική υγεία, έναντι στην αταξία και το άπειρο (Ιχθείς). Η παραμέληση οποιουδήποτε άκρου του άξονα σίγουρα θα γυρίσει μπούμερανγκ – είτε θα ζούσαμε σε χάος είτε σε υπερβολική τάξη. Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου από 4 – 10 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς). ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ- Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ

Απάντηση