ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

1 Δεκεμβρίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ώρα 9:32  π.μ.
2 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ερμη/Κρονου- προσοχή, συγκέντρωση, λογική
3 Δεκεμβρίου -τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα- εντάσεις , φανατισμός, εξαναγκασμός
4 Δεκεμβρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό ώρα 1:51 μμ.
5 Δεκεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- πρακτικότητα, εγκράτεια, αυτοέλεγχος, οικονομία
6 Δεκεμβρίου- Ο Πωσειδωνας σε ορθή πορεία ώρα 2:54  π.μ.
7 Δεκεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- δημιουργία, αισιοδοξία, ιδέες, μάθηση, επιτυχία
9 Δεκεμβρίου- αντίθεση Αφροδίτης/Δια- υπερένταση, απώλεια, αδιαφορία
11 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης – ευθυμία, έμπνευση, θετικές σκέψεις
12 Δεκεμβρίου- Νέα Σελήνη στις 20 μοίρες του Τοξότη
13 Δεκεμβρίου-Ο Ερμής σε αναδρομή πορεία ώρα 2:01 π.μ. στις 8 μοίρες του Αιγόκερω
16 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα- απογοήτευση, μεταπτώσεις, εξαπάτηση
18 Δεκεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- δημιουργία, αισιοδοξία, ιδέες, μάθηση, επιτυχία
21 Δεκεμβρίου- αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού- ανατροπή, συγκρούσεις, αστάθεια
Εξάγωνο Ερμή/Κρόνου- προσοχή, συγκέντρωση, λογική
Χειμερινό Ηλιοστάσιο- Ο Ηλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 10:27 μμ.
22 Δεκεμβρίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή- νέα έργα, μετακινήσεις, νέες ιδέες, επικοινωνία
23 Δεκεμβρίου-Ο Ερμής στον Τοξότη στις1 :18 π.μ.
24 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Ηλίου/Κρόνου- σταθερότητα, σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή
25 Δεκεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- ρομαντισμός, ευαισθησία, υψηλά ιδανικά
26 Δεκεμβρίου- Πανσέληνος στις 4 μοίρες του Καρκίνου
27 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- ψέματα, σύγχυση, κουτσομπολιά
Τρίγωνο Ηλίου/Δια- καλή υγεία, τύχη, επιτυχία, άνοδος, ευτυχία
Σύνοδος Ερμή/Άρη- ισχυρογνωμοσύνη, καυγάδες
28 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα- αποτυχία, βλάβη, εκμετάλλευση
29 Δεκεμβρίου– εξάγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα- δυνατά πάθη, δυνατά συναισθήματα και έρωτας
Η Αφροδίτη εισέρχεται τον Τοξότη στις 3:24 μμ.
30 Δεκεμβρίου- Ο Δίας σε ευθεία πορεία στις 8:42 μμ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Ο Δεκέμβριος, πάντως, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.  Ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου έτους.

Από αστρολογικής άποψης αρχές του μηνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω στις ώρα 9:32  π.μ. ήδη από τις 1 Δεκεμβρίου, και δυστυχώς ο τελευταίος ανάδρομος κύκλος για το 2023, θα ξεκινήσει λίγο μετα την νέα σελήνη του μηνα. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία την 1 Ιανουαρίου 2024. Ενώ λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων θα εχει μπει ήδη στον Τοξότη, δηλαδή στις 23 Δεκεμβρίου 2023.

Θέματα γύρω από αυτόν τον Ερμή περιλαμβάνουν ακριβή επικοινωνία αλλα και σκέψη για μακροπρόθεσμους στόχους. Οπότε, πρέπει να επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας, γράψτε τους επαγγελματικούς σας στόχους σε ένα φύλλο χαρτί. Εάν αισθάνεστε απαισιόδοξοι τις επόμενες εβδομάδες, χρησιμοποιήστε αυτήν την πλανητική ενέργεια για να σκεφτείτε καθαρά και λογικά ώστε να ξεκαθαρίσετε το πρόβλημα. Μόλις το δείτε και το αποδεχτείτε, τότε θα το μεταμορφώσετε. Αν και μπορεί να μην είναι η πιο συναρπαστική ενέργεια, εν οψη Χριστουγέννων, ο Ερμής στον Αιγόκερω εχει και οφέλη! Και ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αν το δούμε διαφορετικά. Εν οψη, Πρωτοχρονιάς, μας δίνετε η ευλογία να μας προσγειώνει, να διοχετεύουμε την ενέργεια μας σε συγκεκριμένους στόχους και φιλοδοξίες, βοηθώντας να πάρουμε αποφάσεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι το χτίσιμο ιδεών. Μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα ιδέες που τρέχουν μεσα στο μυαλό μας, να ενώσουμε τα  να κομμάτια παζλ, να τακτοποιήσουμε θέματα που μας ενδιαφέρουν και να δούμε καταστάσεις με τον πιο λογικό τρόπο. Μόλις μπορέσουμε να δούμε τις ιδέες μας ως μια σταθερή μορφή, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε δράση και να τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα. Μπορεί να αισθάνεστε ή να θέλετε να γίνετε πιο φιλόδοξοι, πρακτικοί, οξυδερκείς, υπομονετικοί και καλά οργανωμένοι. Ισως να είστε προσεκτικοί να μην είστε στενόμυαλοι και να μην έχετε χιούμορ κατά καιρούς. Διοχετεύστε τη Διανοητική σας δύναμη στην εκπαίδευση και τη μάθηση.

Ενώ τείνουμε να είμαστε απλοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πρέπει να προσέχουμε τον τόνο που παίρνουμε όταν επικοινωνούμε με άλλους. Όλοι πιστεύουμε ότι οι ιδέες μας είναι οι καλύτερες κατά τη διάρκεια του Ερμή στον Αιγόκερω, αλλά αν αφιερώνουμε πολύ χρόνο ανησυχώντας για το ποιος είναι υπεύθυνος, δεν θα καταλήξουμε να κάνουμε πολλά. Όταν βέβαια εισέλθει στον Τοξότη, η επανεξέταση των στόχων σας συνεχίζεται, η φιλοσοφία και η λογική σκέψη κυριαρχούν, πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, οι προοπτικές θα είναι κάπως μεταβαλλόμενες, ενώ ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 8 μοίρες μέχρι να γυρίσει σε ευθεία πορεία την 1η Ιανουαρίου 2024 στις 22 μοίρες του Τοξότη. Εάν έχετε πλανήτες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως) μεταξύ 0-8 μοιρών ή οποιεσδήποτε μεταβλητές τοποθετήσεις (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) μεταξύ 22-29 μοιρών, αυτή η ανάδρομη περίοδος θα σας επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 18 Δεκεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα συναντηθεί με τον Δία στον Ταύρο. Αυτό το πλανητικό δίδυμο μας προσφέρει ευρείες σκέψεις και ιδέες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξερευνούμε το άγνωστο. Λίγες μέρες αργότερα, στις 21 Δεκεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα συνδεθεί με τον Κρόνο στους Ιχθείς, επιτρέποντάς μας να νιώσουμε πιο γειωμένοι και σαν να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ερμής και ο Ηλιος θα σχηματίσουν ένα cazimi, ένα σημείο καμπής! Είναι μια αξιοσημείωτη συνειδητοποίηση και ένα κομμάτι του παζλ που έλειπε, φτάνει.

Οι λεκτικές εντάσεις μπορεί να φουντώσουν στις 26 Δεκεμβρίου, όταν ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Η σύγχυση είναι στον αέρα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος και να μας οδηγήσει σε παρανοϊκή σκέψη. Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την ομίχλη – δεν είμαστε σε θέση να δούμε την πλήρη εικόνα.

Την επόμενη μέρα, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη συναντά τον Άρη στον Τοξότη στο ίδιο ακριβώς σημείο στον ουρανό. Ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου, του θυμού, της δράσης. Έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια μας ως όπλα – να χειριστείτε προσεκτικά τη δύναμή σας. Αυτό μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ένα χρονικό διάστημα λεκτικού θάρρους και ειλικρίνειας. Ίσως μοιραζόμαστε ένα κομμάτι της ψυχής ή της εμπειρίας της ζωής μας με κάποιον για πρώτη φορά. Ο Ερμής και ο Άρης μαζί συνδυάζουν ικανότητα και στρατηγική, είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο παιχνιδιού που θα μας μεταφέρει εκεί που πρέπει να πάμε.

Στις 4 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό ώρα 1:51 μμ. θεωρείται όμως ότι ο Σκορπιός είναι μια δύσκολη θέση για την όμορφη και γλυκιά Αφροδίτη. Ο Σκορπιός δεν ασχολείται με την επιπολαιότητα και προτιμά να κυνηγάει ένα υπερβατικό είδος αγάπης. Στον Σκορπιό αρέσει να κατεβαίνει κάτω από την επιφάνεια για να εξετάσει θέματα εξουσίας, φόβου, σεξ και επιθυμίας. Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, η Αφροδίτη ανταλλάσσει κοινωνικές ευγένειες για να σκάψει βαθιά και να προκαλέσει την απαραίτητη αλλαγή. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τις σχέσεις και είναι κοινωνική, φιλική και στοργική. Ο Σκορπιός έχει να κάνει με το πάθος και του αρέσει να βουτάει με τα μούτρα στην αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι θα λαχταράμε ουσιαστικές και έντονες εμπειρίες όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να είναι αρκετά βαριά, αλλά μπορεί επίσης να είναι πραγματικά εκπληκτική. Όλη αυτή η ένταση οδηγεί σε έναν ισχυρότερο δεσμό, οπότε αν είστε έτοιμοι για την πρόκληση τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι μια μεταμορφωτική και σέξι στιγμή που καταλήγει να φέρει εσάς και τον σύντροφό σας πολύ πιο κοντά.

Βέβαια, ο Πωσειδωνας, ο Βασιλιάς των Ωκεανών και ο σύγχρονος κυβερνήτης της μουσικής, της τέχνης και της πνευματικότητας, τελειώνει μετα από μήνες το ανάδρομο ταξίδι του στις 2:54  π.μ. στις 6 Δεκεμβρίου. Τώρα θα βλέπουμε πιο  ξεκάθαρα τα όρια που είναι ένα πάντα σημαντικό θέμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Όρια στις σχέσεις μας, όρια στις συνήθειες μας, τη σύνδεσή μας με το πνευματικό. Καθώς, ανακαλύφθηκε το 1800, μια εποχή όπου ο πνευματισμός και ο αποκρυφισμός ήταν σε άνοδο φέρει αυτές τις ισχυρές ιδιότητες, αλλά είναι απαραίτητο να διαχωρίσουμε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία – κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ανανεώσουμε την πνευματική μας σύνδεση, να επανεξετάσουμε τη διαίσθησή μας.

Στις 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη του 2023, στις 20 μοιρες του Τοξότη, μεσα στον κύκλο Ηλιου/Σελήνης/Αρη οπου και θα διαβάσετε αναλυτικά, σε ξεχωριστό κείμενο. Είναι μια δύσκολη και επιθετική νέα σελήνη. Η νέα σελήνη στον οραματιστή Τοξότη σας ωθεί έξω από τη ζώνη ασφαλείας. Ετοιμαστείτε για μια τολμηρή είσοδο σε αχαρτογράφητα εδάφη ή για να κάνετε ένα τεράστιο άλμα πίστης. Με τον θαρραλέο Άρη, στο ιδιο ζώδιο, θα αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί και έτοιμοι να ρισκάρετε πολλά. Επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια, από 11-23 μοιρες.

Έτοιμοι να υποδεχτούμε επίσημα το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, με τον Ήλιο, να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 10:27 μμ. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα. Το γεγονός αυτό θεωρούνταν πολύ σημαντικό, για αυτό και από την αρχαιότητα υπήρχε η λατρεία του Ήλιου που γιορτάζονταν τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη. Κάποιοι μάλιστα, παραλληλίζουν την γιορτή αυτή με τα Χριστούγεννα, την μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, υποστηρίζοντας ότι τα Χριστούγεννα αντικατέστησαν κατά κάποιο τρόπο τη λατρεία του Ηλιου με αυτή του Θεανθρώπου.

Στο χειμερινό ηλιοστάσιο ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά, για αυτό η νύχτα είναι μεγάλη και η μέρα μικρή σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, με εξαίρεση τους δύο τροπικούς κύκλους. Σύμφωνα με την παράδοση, οι μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν σπυρί – σπυρί μετά την εορτή του Άγιου Σπυρίδωνα στις 12 Δεκεμβρίου. Στην πραγματικότητα, οι μέρες όντως αρχίζουν να μεγαλώνουν, μόνο που αυτό συμβαίνει λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο. Από αστρολογικής άποψης, ενας αναιρετικός και καταστροφικός χειμώνας, για να λέμε την αλήθεια, κοντά στο γαλαξιακό κέντρο, είναι δύσκολος, θα τα διαβάσετε σε ξεχωριστό κείμενο,άλλωστε.

Στις 26 Δεκεμβρίου, η τελευταία πανσέληνος του 2023 στις 4 μοιρες του Καρκίνου, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η Σελήνη στον Καρκίνο μας ενθαρρύνει να εκτιμήσουμε την πατρίδα μας και τις ρίζες μας, ενώ ο Αιγόκερως μας πείθει να εξετάσουμε την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης μας. Ενώ ο Καρκίνος μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο την προσκόλληση στο σπίτι και την οικογένεια, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να ανταποκριθούμε στις ευθύνες προς τον έξω κόσμο. Υπάρχει ένας αέρας προστασίας και ιδιοτέλειας, πού συνορεύει με την εισβολή στον προσωπικό χώρο, επομένως είναι ένα παιχνίδι για το πόσο προσεκτικοί θέλετε να είστε χωρίς να γίνετε παρανοϊκοί, πόσο ανοιχτοί θέλετε να είστε χωρίς να αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό σε προβλήματα. Οι άνθρωποι γίνονται ευαίσθητοι σε ασήμαντα πράγματα. Τα συναισθήματα είναι κάτω από την επιφάνεια, όπως ένας υπόγειος ποταμός φουσκωμένος από τις πλημμύρες της μνήμης που προκλήθηκαν από τα γεγονότα του 2023, τα φεγγάρια του Λύκου,  κατά την διάρκεια της περιόδου των γιορτών, θλιβερές μνήμες πυροδοτούνται από τις απώλειες. Θα επηρεαστούν αυτοί που έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου 1 – 9 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

Τέλος, η Αφροδίτη, εισέρχεται τον Τοξότη στις 3:24 μμ. στις 29 Δεκεμβρίου, εχει ένα διαφορετικό σκεπτικό. Δείχνει ότι υπάρχει συναισθηματική ζεστασιά, εξωστρέφεια και ιδεαλισμός στις ρομαντικές και κοινωνικές συναλλαγές. Υπάρχει έντονη ανάγκη για ελευθερία και δεν θα βιαζόμαστε να έρθουμε σε ρομαντικές καταστάσεις, προτιμώντας να δημιουργούμε πιο ισχυρές φιλίες πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε περαιτέρω δέσμευση. Το σεξ και η αγάπη είναι σημαντικά μόνο στη σωστή θέση αλλα και τη σωστή στιγμή. Η Αφροδίτη στον παντογνώστη, μεγαλόκαρδο και κυρίως αισιόδοξο Τοξότη, αφήνει περισσότερο χώρο για  ελευθερία, περιπέτεια και αυθορμητισμό στις σχέσεις μας. Ο Τοξότης, βέβαια, έχει τις έντονες στιγμές του, θεωρώντας ότι είναι ζώδιο της φωτιάς. Ωστόσο, η ενέργειά του είναι πολύ λιγότερο συγκεντρωμένη.

Και ο Δίας, επιστρέφει μετα από μήνες, σε ορθή πορεία, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 30 Δεκεμβρίου- στις 8:42 μμ. στις 5 μοιρες του Ταύρου, συναντώντας,ομως, ακριβως την δυσοιωνη εκλειψη Σελήνης του Οκτωβρίου, στις 5 μοιρες του Ταύρου,ακριβως,λιγο πριν αλλαξει ο χρόνος!

Διαβάστε τις προβλέψεις Δεκεμβρίου για καθε ζώδιο.

Αν και μέχρι τοτε θα τα πούμε αρκετές φορές,

Εύχομαι Καλές γιορτές σε ολους,Ειρήνη, Αγάπη & Υγεία!

https://astroephimerides.com/%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf-28-%ce%bf%ce%ba%cf%84/

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος, μέχρι της 22, σας ενθαρρύνει, να επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας θέτοντάς νέους στόχους. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω από την 1η Δεκεμβρίου, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει πάθος στις προσωπικές σχέσεις σας. Μέχρι της 14, ο Ερμής εκτός ορίων, και ο Αρης επίσης στις 22 του μηνα, προοιωνίζουν άπειρες δυνατότητες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου σε εμπνέει να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Ωστόσο, προσέξτε τις προκλήσεις στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου αναδεικνύει την προσωπική σας ζωή και φέρνει συναισθηματική διαύγεια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 29 Δεκεμβρίου θέτει τις βάσεις για νέες ρομαντικές περιπέτειες. Γενικότερα, θα είναι μια ιδιαίτερα καυτή περίοδος ερωτικά, ξεφορτωθείτε ότι δεν χρειάζεστε.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 7,8,9,18,19,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,9,14,18,19,22,23,28,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 9,14,15,18,26,27

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, ενώ με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 1 Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει ένταση. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου, είναι μια ευκαιρία για βελτίωση της επικοινωνίας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη, από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου φέρνει θεραπεία και σαφήνεια στις σχέσεις σας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,9,10,15,18,19,23,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,14,22,24,25,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,15,16,17,23

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος επικεντρώνεται στην υγεία και τις καθημερινές σας ασχολίες. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 1 Δεκεμβρίου, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε στόχους για καλύτερη υγεία και παραγωγικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει αρμονία στην καθημερινότητά σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου εμπνέει νέες συνήθειες και ρουτίνες. Περισσότερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου αναδεικνύει την καθημερινότητά σας, φέρνοντας μια αίσθηση κλεισίματος.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 4,9,11,12,14,18,19,22,28,30,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,11,12,14,21,22,27,28,29,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 10,18,19,28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας δημιουργικότητας και για βελτίωση των σχέσεων. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε σε δημιουργικά έργα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου προσθέτει βάθος στις δημιουργικές σας προσπάθειες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου ενθαρρύνει την αυτοέκφραση και τα νέα χόμπι. Προσέξτε τις προκλήσεις σε θέματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου αναδεικνύει προσωπικά ζητήματα και φέρνει συναισθηματική διαύγεια.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 9,14,15,18,19,26,27,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,11,12,14,21,22, 29,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,11,12,20,21,29,30

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, είναι μια καλή στιγμή για να έχετε σημαντικές συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει αρμονία στη ζωή σας και στο σπίτι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου ενθαρρύνει αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσής σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου φέρνει σαφήνεια στα οικογενειακά θέματα.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,9,15,16,17,18,19,23,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,5,6,14,22,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 9,18,19,22,23,28,30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας επικοινωνίας και μάθησης. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει βάθος και νόημα στις συνομιλίες σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου σας εμπνέει να εκφράσετε τις ιδέες σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να φέρει προκλήσεις επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει τη μάθησή σας και την τοπική κοινότητα.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 9,10,18,19,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,7,8,9,14,18,19,22,28,30,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,14,22,24,25,30

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος επικεντρώνεται στα οικονομικά και τις αξίες σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα να θέσετε οικονομικούς στόχους και προϋπολογισμούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες για οικονομική αρμονία. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου σας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσετε τις αξίες σας. Προσέξτε για προβλήματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου φέρνει σαφήνεια στα οικονομικά και τις προσωπικές σας αξίες.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,9,11,12,18,19,20,21,28,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,5,6,9,10,14,15,22,23,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,11,12,21,22,27,28,29

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στην αυτοέκφραση και την προσωπική ανάπτυξη. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με άλλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου προσθέτει γοητεία στην προσωπική σας παρουσία. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου εμπνέει αυτοβελτίωση. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να φέρει προκλήσεις επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει την προσωπική σας ανάπτυξη και τη συναισθηματική σας ευεξία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 9,18,19,22,23,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,11,12,14,22,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,11,12,21,22, 29,30

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σας, και όλα έχουν να κάνουν με εσάς! Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια και να θέσετε προσωπικούς στόχους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου προσθέτει γοητεία και χάρισμα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου είναι το προσωπικό σας νέο έτος και μια ευκαιρία να θέσετε νέες προθέσεις. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει τους προσωπικούς σας στόχους και τη συναισθηματική σας ευεξία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 4,9,14,18,19,22,26,27,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,9,14,15,18,22,26,27,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,5,6,14,22,30,31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος φέρνει μια εστίαση στον εσωτερικό κόσμο και την πνευματικότητά σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σας την 1η Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα για αυτό-προβληματισμό και βαθιά σκέψη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου προσθέτει βάθος στην εσωτερική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να φέρει αυτοαμφισβήτηση και σύγχυση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου αναδεικνύει τον εσωτερικό σας κόσμο και τη συναισθηματική σας ευεξία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,9,11,12,18,19,21,22,27,28,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,5,6,14,15,16,17,22,23,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,9,18,19,28,30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεκέμβριος δίνει έμφαση στις φιλίες και τις κοινωνικές συνδέσεις. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, ήρθε η ώρα να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με φίλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου φέρνει αρμονία στην κοινωνική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου σας ενθαρρύνει να θέσετε νέους κοινωνικούς στόχους. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις φιλίες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει τον κοινωνικό σας κύκλο και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,9,11,12,18,19,21,22,28,31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 4,10,14,18,19,22,28,31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,9,10,15,23

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δεκέμβριος επικεντρώνεται στην καριέρα και τη δημόσια ζωή σας. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου προσθέτει γοητεία και αρμονία στην καριέρα σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου σε εμπνέει να θέσεις νέους επαγγελματικούς στόχους. Ωστόσο, προσέξτε τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να φέρει επικοινωνιακές προκλήσεις στην καριέρα σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει τη δημόσια εικόνα και την κατεύθυνση της καριέρας σας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 4, 5, 6, 9, 14, 18, 19, 22, 28, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2, 3, 4, 11, 12, 14, 20, 21, 22, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4, 11, 12, 14, 22, 31

Απάντηση