ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

3 Νοεμβρίου- αντίθεση Ηλίου-Δια- σύγκρουση, προβλήματα, αμέλεια, υπερβολή
Αντίθεση Αφροδίτης/Πωσειδωνα– παραλογισμός, αναποφασιστικότητα, πλάνη
4 Νοεμβρίου- Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 00:17 π.μ. στις 0 μοίρες Ιχθύων
Αντίθεση Ερμή/Ουρανού- αναστάτωση, νευρικότητα, σύγκρουση, ατύχημα
6 Νοεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης -Πλουτωνα– υπερέντασή, αρνητικά συναισθήματα, παρόρμηση
Τρίγωνο Ερμή/Πωσειδωνα– μπέρδεμα, σύγχυση, έλλειψη ειλικρίνειας
8 Νοεμβρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 4:31 π.μ.
Εξάγωνο Ερμή/Πλουτωνα– εσωτερική δύναμη, κατόρθωμα, επιτυχία
9 Νοεμβρίου- ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη  στις 1:25 π.μ.
Τετράγωνο Ερμή/Κρόνου– επιφυλακτικότητά, στενομυαλιά, ρήξη, τσακωμός
11 Νοεμβρίου- αντίθεση Άρη/Ουρανού– βία, ατύχημα, αντίδραση
13 Νοεμβρίου- Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
15 Νοεμβρίου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης– ευθυμία, χαρά, ομορφιά
17 Νοεμβρίου- τρίγωνο Άρη/Πωσειδωνα– έμπνευσή, πολλά σχέδια
Τρίγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα– φαντασία, καλλιέργεια εσωτερική, πνευματική δύναμη, ταξίδι
18 Νοεμβρίου- σύνοδος Ηλίου/Άρη– επίτευξη στόχου, έντονη δραστηριότητα
20 Νοεμβρίου- εξάγωνο Ηλίου/Πλουτωνα– δύναμη, εξουσία, πραγματοποίηση
21 Νοεμβρίου- εξάγωνο Άρη/Πλουτωνα– πραγματοποίηση επιτυχίας με υπερβολική προσπάθεια
22 Νοεμβρίου- ο Ηλιος εισέρχεται στον Τοξότη ώρα 9:03 π.μ.
23 Νοεμβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Κρόνου– αναστολές, δυσκολία, αρνητικότητα, πίεση
24 Νοεμβρίου-ο Αρης εισέρχεται στον Τοξότη ώρα 5:15 π.μ.
25 Νοεμβρίου- τετράγωνο Άρη/Κρόνου – δοκιμασία αντοχής, αδυναμία, ασθένεια, μεγάλη βία
27 Νοεμβρίου- Πανσέληνος στους Διδύμους
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολος και βίαιος, γεμάτο εντάσεις και ανατροπές σύμφωνα με τις κυρίως διελεύσεις του και τα φεγγάρια που θα πραγματοποιηθούν. Θα επικρατεί παραλογισμός και υπερβολή από τις πρώτες ημέρες ενώ στις 4 Νοεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 00:17 π.μ. στις 0 μοίρες Ιχθύων. Όσοι από εσάς είναι στα μεταβλητά ζώδια μεταξύ 7 και 0 μοιρών – Παρθένος, Τοξότης και Δίδυμοι – καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη και να προσαρμοστούν στις εξωτερικές αλλαγές και μεταβαλλόμενες καταστάσεις.

Μπορεί να μας ζητηθεί να υπομείνουμε κάποια δοκιμασία και να διατηρήσουμε την πίστη μας , με σκοπό την υπηρεσία της υψηλότερης ανάπτυξής μας. Άτομα με Ιχθείς στον ωροσκόπο, Σελήνη ή τον Ήλιο βιώνουν έναν ισχυρό καρμικό κύκλο. Υπάρχει κάτι βαθιά ικανοποιητικό σε αυτή τη διαδικασία. Η πρόοδος είναι πιο αργή. Το δώρο της παύσης. Αντανάκλαση. Αφομοίωση. Καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε αυτή την ευαίσθητη 0 μοίρα, πρέπει να σκεφτούμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ζητήματα πίστης, της πνευματικότητας, Εθισμό, φυγή και πάνω απ’ όλα, όρια – με ωριμότητα και σοφία. Ο κόσμος αναδιαρθρώνεται και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ωμή πραγματικότητα.

Στις 8 Νοεμβρίου- η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 4:31 π.μ. Ο κόσμος χρειάζεται ισορροπία, στοργή και αγάπη, ειρήνη. Η Αφροδίτη στο Ζυγό έλκει το αντίθετο φύλο και γενικότερα έλκει αυτό που επιθυμούμε. Η φυσική γοητεία, η κοινωνική χάρη, η καλή εμφάνιση, τα κοινωνικά ιδανικά και η στοργική φύση καταρρίπτουν όλα τα εμπόδια – ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δημιουργείστε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ενώ το ρομαντικό στοιχείο θα είναι έντονο. Σε πολύ σημαντικό βαθμό, η γενική ευημερία και η συναισθηματική υγεία σας εξαρτώνται από υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις – τόσο κοινωνικές όσο και ρομαντικές. Παρόλο, την στοργική, αισθησιακή και ρομαντική ατμόσφαιρά, η αγάπη και το σεξ δεν θα είναι επαρκές κίνητρο για γάμο – ο σύντροφός σας θα πρέπει επίσης να επιδείξει πνευματικές, κοινωνικές και συντροφικές ιδιότητες. Θα αναζητάτε την αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή με την επιθυμία να ευχαριστήσετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Γενικά, θα είστε χαλαροί, και θα μισείτε κάθε μορφή διαφωνίας – θα καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να αποφύγετε κοινωνικές και οικιακές συγκρούσεις.

9 Νοεμβρίου– ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη  στις 1:25 π.μ. ώρα για εξερεύνηση. Ο Ερμής στον Τοξότη δίνει ένα δίκαιο, γενναιόδωρο και ειλικρινές μυαλό, κατάλληλο για επέκταση μέσω της εκπαίδευσης, της μελέτης. Εξερευνήστε νέες προοπτικές και προσπαθειστε να είστε ανοιχτόμυαλοι μέσα στις δύσκολες όψεις Νοεμβρίου.

Στις 13 Νοεμβρίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αν και θα τα πούμε αναλυτικά, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε ξαφνικές αλλαγές και να αποδεχτούμε τους περιορισμούς; Ο Νοέμβριος δείχνει το αντίθετο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας δίνει τη δύναμη της αναγέννησης που μπορεί να κατευθυνθεί σε οποιαδήποτε περιοχή όπου αισθανόμαστε κολλημένοι ή στάσιμοι. Αυτό αφορά όλες τις στενές σχέσεις όλων των ειδών – σεξουαλικές, συναισθηματικές και οικονομικές. Έχουμε πρόσβαση στην αναγεννητική μαγεία του Σκορπιού και από εκεί και πέρα πολλά θα παίξουν ρόλο.

Στις 22 Νοεμβρίου– ο Ηλιος εισέρχεται στον Τοξότη ώρα 9:03 π.μ. ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Με τον Ήλιο να κινείται στον απεριόριστο Τοξότη, θα πρέπει να έχετε περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση και να είστε ειλικρινείς και απλοί. Είναι μια μεγάλη αλλαγή από τον βαθύ και οικείο Ήλιο στον Σκορπιό, προσπαθήστε να είστε πιο εξωστρεφείς και ιδεαλιστές. Αυτή η ηλιακή διέλευση συμπίπτει επίσης με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθεις. Ο Ερμής στον Τοξότη θα βοηθήσει το μυαλό μας να ευθυγραμμιστεί με αυτή την ηλιακή ενέργεια, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μελετώντας τη μεταφυσική ή μαθαίνοντας περισσότερα. Θα μπορείτε να ταξιδέψετε.

Στις 24 Νοεμβρίου-ο Αρης εισέρχεται στον Τοξότη ώρα 5:15 π.μ.- ώρα να εκφράσετε αυτά που πιστεύετε. Ο Άρης στον Τοξότη δείχνει ότι θα διεκδικήσετε τον εαυτό σας με έναν ειλικρινή, αυθόρμητο, αισιόδοξο, ιδεαλιστικό, ζωντανό, κοινωνικό, ευγενικό και ευέλικτο τρόπο. Αποφύγετε την δογματική σκέψη, την επιθετικότητα, τον φανατισμό αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε και πότε να σταματάτε.

Τέλος στις 27 Νοεμβρίου– η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι ο κατάλληλος πρόδρομος του θερινού/χειμερινού ηλιοστασίου. Τα ηλιοστάσια είναι γνωστά ως ιεροί χρόνοι για απελευθέρωση ενέργειας και νέα ξεκινήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, πρέπει να αφήσουμε, να σπάσουμε τις ψευδαισθήσεις που έχουμε και να αγκαλιάσουμε την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή για εμάς. Δεν θα είναι εύκολο έργο, και στο ταξίδι μας, μπορεί να συναντήσουμε περισσότερες από μια ανατροπές. Παρ’ όλα αυτά, η ψυχή μας μας καλεί να παραμείνουμε στην πορεία μέχρι την κορύφωσή της. Βλέπετε, οι Δίδυμοι και ο Τοξότης κυβερνούν τις έννοιες της γνώσης, της επίγνωσης, της συνείδησης και της αλήθειας. Η αλήθεια μπορεί να προκύψει από τη διερεύνηση ενός γεγονότος αλλά η αλήθεια είναι επίσης ένα ηχηρό συναίσθημα, κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τα γεγονότα. Έτσι, σε αυτή την Πανσέληνο, ετοιμαστείτε για την αλήθεια – ή τουλάχιστον, μια εκδοχή της. Ας μην πάρουμε τίποτα τοις μετρητοίς, αλλά ας εφαρμόσουμε τη διαίσθησή μας. Όπως λένε, η αλήθεια ελευθερώνει.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ON LINE | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι αναζωογονητικός. Οι προσπάθειες σας θα αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα, τα σχέδια θα παίρνουν πραγματική μορφή. Η αιχμή της δραστηριότητας πέφτει από τα μέσα του μήνα και γύρω στις μέρες Πανσελήνου. Ο ρυθμός της ζωής θα είναι έντονος, και περιέχει δυνατές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

Αν και τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορούν να εξασθενίσουν, μην σπαταλάτε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα, είναι καλύτερο να τα κατευθύνετε εσείς την ενεργεια σας, για να πετύχετε περισσότερα. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο, και γενικότερα μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, μπορεί να αναπτυχθεί ένα συναίσθημα αστάθειας και αβεβαιότητας. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ζυγό, για το υπόλοιπο του μήνα, δείχνει έντονο ενδιαφέρον και εξισορρόπηση των καταστάσεων.

Ο ανταγωνισμός μπορεί να ενταθεί. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις, ίσως θα είναι δύσκολο να βρείτε συμμάχους. Η θετική εξέλιξη των γεγονότων, όμως καθορίζεται, όταν οι πλανήτες θα ξεκινήσουν να εισχωρούν στο ζώδιο του Ζυγού και του Τοξότη, ειδικά από τις 10 Νοεμβρίου, όπου τόσο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα βελτιωθούν. Ο Ερμής από τις 16 Νοεμβρίου θα είναι εκτός ορίων και η Αφροδίτη ετοιμάζεται να αλλάξει κατεύθυνση, με το ηλιοστάσιο της από τις 9-13 Νοεμβρίου.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 8,9,10,11,18,19,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,9,16,18,19,25,26,27,28

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,12,16,17,29

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αναδρομή πορεία των πλανητών μειώνεται κατά πολύ περισσότερο αυτόν τον μήνα, ιδιαίτερα όταν ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ,στις 4 Νοεμβρίου. Ο Πλούτωνας, έχει ήδη επιστρέψει στο φυσιολογικά του. Δώστε προσοχή στο περιβάλλον σας. Θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις εγωιστικές παρορμήσεις σας, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει τις διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο. Χρειάζετε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και θα προβληματιστείτε, γύρω στις ημέρες πανσελήνου. Εάν έχετε την ευκαιρία να πετύχετε στην καριέρα σας, τότε πρέπει να το κάνετε. Οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα πιέσουν για αλλαγή. Μια συνάντηση μπορεί οδηγήσει σε επανεξέταση πολλών πραγμάτων. Όμως, ο άνεμος της αλλαγής θα είναι τόσο ισχυρός που θα αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία σας.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα εξομαλύνει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, εστιάζοντας την προσοχή σε συγκεκριμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν. Να είστε πιο ευγενικοί και ευαίσθητοι απέναντι στους ανθρώπους. Όταν οι πλανήτες θα αρχίσουν να μετακινούνται προς στον Τοξότη, από τις 10 του μήνα, η ζωή θα εμφανίζεται με πιο θετικό φως, και η επίτευξη των στόχων σας θα είναι πιο εύκολη. Οι σχέσεις με την οικογένεια ισχυροποιούνται περισσότερο, ιδιαίτερα και τον επόμενο μήνα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Ο Ερμής επι των οικονομικών σας εκτός ορίων, από τις 16, θα φέρει κάτι πολύ περισσότερο. Προσοχή, θέλει σε φυσικό επίπεδο, από άποψη υγείας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 8,9,12,13,17,18,19,26,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,3,7,16,23,24,25,27,28

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,17,18,19,26

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2023 | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Νοέμβριο θα, υπάρχει διάθεση για νίκη. Η οικονομική κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται. Ο Ηλιος στον Σκορπιό δίνει μια ισχυρή ώθηση ενέργειας, και εσείς βλέπετε με τόλμη το μέλλον. Η Πανσέληνος τον Νοέμβριο θα μπορούσε να είναι η σωτηρία, εστιάζοντας σε σημαντικά πράγματα. Αν και μια μικρή κρίση είναι πιθανή στις αρχές Νοεμβρίου, η ηρεμία θα βασιλεύσει στην οικογενειακή ζωή στην συνέχεια αποκαθιστώντας την τάξη. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο, έχει περιοριστικό αποτέλεσμα, μπορεί να προκύψει εσωτερική ένταση. Οι καλές σχέσεις θα ενδυναμωθούν και πιθανό να γίνει κάποια επανασύνδεση.

Η εξοικονόμηση στα μέσα του μήνα δεν είναι απαραίτητη, αλλά δεν αναμένεται και αφθονία. Ψάξτε, για εργασία μερικής απασχόλησης. Να είστε προσεχτικοί κατά την πραγματοποίηση πληρωμών, την αναζήτηση υπηρεσιών ή την επεξεργασία εγγράφων. Θα είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις μελλοντικές προοπτικές. Αν και θα υπάρξουν μικρές διακυμάνσεις, η καλύτερη περίοδος θα είναι από τις 12-27 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να ξοδέψετε, να επενδύσετε και να αποταμιεύσετε η’ και να ξεπληρώσετε ένα δάνειο. Τέλος, ο Ερμής, εκτός ορίων, επίσης, από τις 16, σημαίνει ότι εσείς θα είστε εκτός φυσικών ορίων, και οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 7,8,9,14,15,16,18,19,25,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,7,12,13,16,23,25,29,30

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,13,21,22,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος σας βλέπει κάπως καχύποπτους; Ότι και να νομίζετε η’ συμβαίνει, καλό θα ήταν να μην υπερβάλλετε. Ο Ήλιος στον Σκορπιό έχει μια συναρπαστική επίδραση πάνω σας, πιέζοντας για περισσότερη ενδοσκόπηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η διαίσθηση παίζει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων, ώστε να αποφύγετε μοιραία λάθη. Η επαγγελματική ζωή στις αρχές Νοεμβρίου θα έχει άνοδο. Η νέα σελήνη, στις 12-13  Νοεμβρίου, είναι ένας νέος δημιουργικός θετικός κύκλος για σας, επαγγελματικά, οικονομικά και συμπεριλαμβάνετε η σχέση σας με τα παιδιά.

Αποφύγετε τις μεγάλες σημαντικές αγορές η τον δανεισμό, κάντε υπομονή, η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο. Η επιρροή του Ερμή στον Τοξότη θα βοηθήσει στην εξομάλυνση εντάσεων. Ο Ερμής, εκτός ορίων από τις 16, είναι θετικό στοιχείο για αυτούς που ψάχνουν για εργασία. Εν τω μεταξύ, από τις 8 του μήνα η Αφροδίτη, θα είναι μια εξαιρετική ενέργεια για το σπίτι σας, φροντίζοντας τα του οίκου σας, θα φέρει περισσότερη ισοσοροπια στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις ενώ θα συμβάλλει και στον καλλωπισμό του σπιτιού σας. Η κίνηση προς την εκπλήρωση ενός ονείρου τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου θα επιταχυνθεί, γίνεται σχεδόν απτή. Μια κερδοφόρα επιλογή θα εμφανιστεί για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Οι γυναίκες θα είναι πιο ευάλωτες ως προς το άγχος. Προσοχή με την διατροφή σας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,8,9,12,16,17,18,19,27,28,29

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,4,5,6,7,12,13,16,23,25

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,12,13,22,23,24

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος προειδοποιεί για εντάσεις. Έλλειψη αγάπης; Ισως να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για την διευθέτηση προβλημάτων μέσα στη σχέση, τότε λοιπόν, θα είναι προτιμότερο να την αφιερώσετε στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών. Οι οικογενειακές σας σχέσεις και γενικότερα, οι προσωπικές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Το πάθος ξεφεύγει από τον έλεγχο μπορεί να προκληθεί μια προδοσία, θα πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας. Αν και η Αφροδίτη είναι σε ορθή πορεία, ο Δίας και ο Ουρανός, που επηρεάζουν θέματα επαγγελματικά αλλά και καριέρας, είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ έντονο παρασκήνιο.

Η επικοινωνία, θα είναι δύσκολη. Συνιστάται να αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, ακόμη και η συμμετοχή σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις μπορεί να μετατραπεί σε πρόβλημα. Βέβαια, αυτή η απομόνωση δεν θα διαρκέσει πολύ. Σύντομα η διάθεση θα αλλάξει, απλά πρέπει να περάσετε μέσα από αυτό. Από τις 5 και ιδιαίτερα από τις 16, με τον Ερμή, εκτός ορίων, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κατά πολύ περισσότερο.

Αν και ο Νοέμβριος ακούγετε αμφιλεγόμενος η κατάσταση σταδιακά θα σταθεροποιηθεί, οι συγκρούσεις θα παραμείνουν στο παρελθόν. Επιδιώκοντας την ευχαρίστηση, προσπαθειστε να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Ο μήνας αυτός είναι θετικός για ψυχική θεραπεία.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 8,9,17,18,19,26,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,7,16,23,24,25

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,9,18,19,25,26,27,28

ΔΩΡΕΕΣ | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή πορεία πλανητών έχει μειωθεί αρκετά, κατά το 30 %  και γενικότερα οι συνθήκες στην ζωή σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, προμηνύοντας καλή τύχη στην αγάπη. Είναι αλήθεια ότι ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι εύκολος. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα εξαρτάται από την προσωπική αποφασιστικότητα. Εάν το συναίσθημα είναι πραγματικό, θα είναι δυνατό να το υπερασπιστούμε. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, από τις 4 και παρα το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας είναι ακόμα ανάδρομος, σχηματίζει θετικές όψεις που θα βοηθήσει τις προσωπικές σας σχέσεις αρκετά.

Η επικοινωνία μπορεί να έχει μεγάλο όφελος και μια σχέση μπορεί να χτίζετε αργά. Κάτω από την Αφροδίτη στην Παρθένο, αυτές οι ιδιότητες διπλασιάζονται, οπότε η δημόσια ομιλία, παρουσιάσεις και διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε υψηλό επίπεδο και οι ανταγωνιστές θα καταλάβουν ότι αντιμετωπίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο. Η πρόοδος θα έρθει μετά την Πανσέληνο Νοέμβριου, η ενέργεια της οποίας προωθεί την αλλαγή, και εσείς θα είστε σε θέση να δείξει τις καλύτερες ιδιότητες που δεν θα ξεφύγουν από την προσοχή ανωτέρων σας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε οικονομικά κίνητρα. Στα μέσα του μήνα ο φόρτος εργασίας αυξάνετε. Ο Νοέμβριος όμως πιστεύω ότι δίνει την ευκαιρία να αποδείξτε πολλά στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποια ένταση όταν οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν. Μπορεί να αισθάνεστε ανυπεράσπιστοι απέναντι στην επίθεση των ψευτών και σε ίντριγκες. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε ξανά οποιαδήποτε πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων προωθητικών προσφορών. Υπάρχει κίνδυνος να λάβετε υπηρεσίες κακής ποιότητας ή να γίνετε πρωταγωνιστής κουτσομπολιού. Αφήστε το μυαλό σας να συνεχίσει να κυλάει ελεύθερα, καθώς δημιουργικές σκέψεις και νέες ιδέες διευρύνουν τις προοπτικές σας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,8,9,13,18,19,21,22,27,28,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,9,10,11,16,18,19,25,27,28

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,3,23,24,27,28

2024 ΕΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥ (astroephimerides.com)

ΖΥΓΟΣ

Σύμφωνα, με τους αστρολογικούς δείκτες Νοεμβρίου, σας συμβουλεύουμε να επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Σύντομα θα υπάρχει χρόνος για ευχάριστα πράγματα. Ψώνια, χόμπι, θεραπείες ομορφιάς – και η διάθεση είναι σε τέλεια τάξη με τον Ήλιο να φωτίζει τον οίκο των οικονομικών, ήδη από τις 23/10. Ο Πλούτωνας, επι των οικονομικών, έχει ήδη επιστρέψει σε ορθή πορεία από τις 11 Οκτωβρίου, ο Κρόνος επίσης, κάνει το ίδιο από τις 4 Νοεμβρίου. Και ο Αρης από την άλλη, ενισχύει τα οικονομικά και την προσωπική σας ευτυχία, ωστόσο μπορεί να πάρει και ρίσκα. Επιπλέον, η νέα σελήνη στις 12-13 Νοεμβρίου, ξεκινά ένα ευνοϊκό οικονομικό κύκλο.

Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο σας , μετα τις 8 του μήνα και από τις 9-13, θα κάνει μια παύση και θα αλλάξει κατεύθυνσή στην συνέχεια. Η Πανσέληνος Νοέμβριου διδάσκει την ευγενική φροντίδα και στάση που πρέπει να έχουμε ο ένας απέναντι στον άλλο, και ο Ζυγός θα χαρεί να ευχαριστήσει τους αγαπημένους του. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Νοέμβριος, υπόσχεται αύξηση στα χρήματα. Για τον Ζυγό, ως μεγάλοι γνώστες της ομορφιάς, είναι σημαντικό να φαίνεστε τέλειοι σε κάθε περίπτωση. Χάρη στην υποστήριξη της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα είναι δυνατή η επίτευξη της τελειότητας και με ελάχιστες επενδύσεις. Μια νέα εικόνα θα προσελκύσει νέους ανθρώπους στη ζωή. Αγνοήστε όμως τις προκλήσεις των ανταγωνιστών, η άμεση αντιπαράθεση δεν θα δώσει κανένα αποτέλεσμα.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,8,9,12,13,18,19,22,23,24,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,12,13,16,17,25,26

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,12,13,23,29,30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό να βιώνετε τα αποτελέσματα των εκλείψεων του Οκτωβρίου, με τον Ήλιο και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, είναι πιθανό να σας κάνει περισσότερο δραστήριους, να έχετε την θέληση και την δύναμη να πετύχετε περισσότερα, και να βρείτε ευκαιρίες επαγγελματικά. Τα οικονομικά, επίσης θα πάνε καλα, παρόλο του ότι ο Δίας είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, μπορεί ακόμη να υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ο Ηλιος δείχνει την οικονομική εύνοια άλλων προσώπων που είναι πιθανό να υποστηρίζουν τους οικονομικούς σας στόχους. Η κίνηση του Ερμή, δείχνει ότι μια εξαιρετική στιγμή για προώθηση, αν υπάρχουν, καλές επιχειρηματικές ιδέες. Μια νέα δουλειά μπορεί να απαιτεί σημαντική επένδυση χρόνου και προσπάθειας, αλλά θα αποδώσει.

Η νέα σελήνη θα δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε όσοι στερήθηκαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και θα αυξήσει την λίμπιντο, την φυσική σας ομορφιά. Οι περιστάσεις ευνοούν τα ταξίδια, και σας γεμίζει με φωτεινά χρώματα και συναισθήματα.

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, από τις 24 Νοεμβρίου και μετά. Μπορεί να ακυρωθεί μια συμφωνία ή να δοκιμαστεί η αντοχή σας. Αν και μια κατάσταση μπορεί να επιλυθεί γρήγορα, πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα έξοδα και την διαχείριση των χρήματων σας γενικότερα. Είναι πιθανές εκρήξεις ζήλιας και επιθετικότητας στις προσωπικές σας σχέσεις. Η θέση του Άρη στον Σκορπιό θεωρείται εξαιρετικά ευεργετική. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει ένας ευγενικός προστάτης κοντά που προβλέπει όλες τις επιθυμίες σας.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 8,9,18,19,25,26,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,14,15,16,25

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,4,5,6,12,13,23

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ON LINE | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νοέμβριος υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Δεν θα χρειαστεί να καθίσετε αδρανείς, τα ταξίδια για επαγγελματικά και προσωπικά θέματα είναι πιθανά. Μακριά από το σπίτι, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις και να κάνετε χρήσιμες επαφές. Η ισχυρή ενέργεια του Ήλιου στον Σκορπιό έχει θετική επίδραση στην προσωπική ζωή. Ο αυξημένος σας μαγνητισμός προσελκύει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Μην βάζετε τον εαυτό σας υπό άγχος, να αναλάβετε μια δύσκολη δουλειά στις αρχές του μήνα.

Θα σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Η νέα σελήνη, στις 12-13 του μήνα, θα φέρει πνευματικές ιδέες και ανάπτυξη, αλλά και θρησκευτικές και θεολογικές. Τα πνευματικά ζητήματα θα αποσαφηνιστούν πολύ καιρό μετά. Στις 22 , ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ξεκινάτε μια peak προσωπική περίοδος ευχαρίστησης. Η υγεία θα είναι καλή.

Με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Έρμη από τις 24 Νοεμβρίου, θα έχετε αρκετή ενέργεια, αν και δεν πρέπει να το παρακάνετε καθώς ο Κρόνος στους Ιχθείς κάπως σας πιέζει. Η ανάδρομη δραστηριότητα των πλανητών είναι η εκκαθάριση αυτού του μήνα και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα είναι μόλις το ήμισυ από ότι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Οπότε, όλα θα πηγαίνουν μπροστά κανονικά. Τα μακρινά ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα, από τις 22, που είναι πιθανό να ξεκινήσετε την οργάνωση του.

Το λαμπρό τέλος του Νοεμβρίου θα επιβεβαιώσει την ετοιμότητά σας για νέα επιτεύγματα. Οι καλές προοπτικές για την απόκτηση χρημάτων ανοίγουν για τον Τοξότη. Στις ημέρες πανσελήνου, προσοχή στις φλεγμονές, σε ένα πιθανό πονόλαιμο.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,8,9,18,19,23,24,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,7,12,16,17,25,29

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,7,8,23,24

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2024 (astroephimerides.com)

2024 ΕΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥ (astroephimerides.com)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Νοέμβριος προαναγγέλλει μια πολυάσχολη περίοδο. Παρά το γεγονός αυτό, υπάρχει χρόνος για ευχάριστα πράγματα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να φτιάξετε τη διάθεσή σας στο ζοφερό φθινόπωρο: Ο  Ήλιος στον Σκορπιό πυροδοτεί τον αισθησιασμό, και τον έρωτα. Είναι απαραίτητο να αναλάβετε την πρωτοβουλία στην επικοινωνία. Επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά. Σύντομα, θα υπάρξει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο θα βάλει τα πάντα στη θέση της. Ακόμα κι αν η μοίρα κάνει μια απότομη στροφή, τα προγραμματισμένα πράγματα θα ολοκληρωθούν ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Βέβαια, στις 8 η Αφροδίτη στον Ζυγό, και το ηλιοστάσιο της από τις 9-13 Νοεμβρίου, που αλλάζει κατεύθυνση σημαίνει ότι θα υπάρξει μια θετική αλλαγή στα επαγγελματικά.

Η νέα σελήνη, στις 12-13 Νοεμβρίου, ξεκινά έναν νέο δυνατό κύκλο στην κοινωνική σας ζωή, νέες φιλίες σχηματίζονται, ίσως μια ρομαντική γνωριμία, ευνοούνται οι συνεργασίες με εταιρίες, με την τεχνολογία και οι στόχοι που θα βάλετε, θα πέτυχουν. Μια δύσκολη στιγμή σε μια σχέση θα είναι η Πανσέληνος, στις 27, καθότι ένας πραγματιστής Αιγόκερως δεν θα θέλει να θυσιάσει την καριέρα του για την προσωπική του ζωή. Ισως, υπάρξουν και κάποια ένταση σχετικά με οικονομικά ζητήματα που δεν θα κρατήσει για πολύ. Ευτυχώς, η περίοδος αυτή δεν θα έχει διάρκεια. Υπό την επίδραση του Ερμή στον Τοξότη, η κατάσταση θα ξεδιπλωθεί με την πιο ευνοϊκή προοπτική. Η θέση του, όμως, Άρη στον Σκορπιό θεωρείται ευεργετική και μπορεί να αποφέρει οφέλη.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,8,9,12,13,18,19,23,27,28,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,16,17,18,19,25,26

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,9,10,11,18,19,27,28

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΟΝΟΥ 2023-2026 | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑ 2023-2024 | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Οι πλανητικές διελεύσεις του Νοεμβρίου, συμβουλεύουν για προγραμματισμό. Θα υπάρξει περισσότερη επιτυχία στα επαγγελματικά ζητήματα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από χρηματικές ανταμοιβές. Θα πρέπει να κάνετε μια λίστα εξόδων, ώστε να μην μείνετε χωρίς χρήματα πριν από το νέο έτος. Δύσκολες στιγμές θα υπάρξουν στην προσωπική ζωή. Με έναν Ήλιο στον Σκορπιό, η εμμονή με τον εαυτό εξελίσσεται σε ανθυγιεινό εγωισμό: δεν θέλετε όμως να κάνετε παραχωρήσεις. Η συναισθηματική αναλγησία μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των σχέσεων.

Με την Πανσέληνο στις 27, όλα στον κόσμο προσπαθούν για ισορροπία. Υποκύπτοντας σε αυτή την τάση, θα είστε σε θέση να επανεξετάσετε την άποψή σας για τη ζωή. Ως αποτέλεσμα, θα είναι δυνατό να απαλλαγείτε από επιβλαβείς συμπεριφορές.

Βέβαια, στις 8 η Αφροδίτη στον Ζυγό, και το ηλιοστάσιο της από τις 9-13 Νοεμβρίου, που αλλάζει κατεύθυνση σημαίνει ότι θα υπάρξει μια θετική αλλαγή στα επαγγελματικά. Η οικονομική κατάσταση τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα εξελιχθεί με επιτυχία. Η παρουσία χρημάτων θα σας λύσει τα χέρια, θα σας επιτρέψει να ενεργήσετε πιο ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Οι επενδύσεις σε μετοχές και ακίνητα θα είναι επιτυχείς. Ωστόσο, η πιθανότητα απώλειας, αν και ελάχιστη, παραμένει, συνιστάται να προβλεφθούν όλοι οι κίνδυνοι.

Η νέα σελήνη στις 12-13, είναι μια περίοδος νέων γνωριμιών, ταξιδιών. Η προστασία του Ερμή στον Τοξότη εγγυάται επιτυχία, και μάλιστα πολύ σύντομα. Εάν υπάρχει η επιθυμία να πάτε προς μια νέα κατεύθυνση, μην χάνετε χρόνο σε μικροπράγματα. Ακόμα κι αν δεν λειτούργησαν όλα όπως είχαν προγραμματιστεί και ακόμη και αν τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούσαν να αποφευχθούν, αυτό θα διορθωθεί. Η αδυναμία αντιμετώπισης των συναισθημάτων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, η παρέμβαση του Άρη στον Σκορπιό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή για να αναπτύξετε αντοχή στο στρες.

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,8,9,12,13,18,19,23,27,28,29,30

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,16,17,18,19,25,26

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,9,10,11,18,19,27,28

ΙΧΘΕΙΣ

Τον Νοέμβριο, θα υπάρχει μια νικηφόρα διάθεση. Τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, κάποιοι μπορεί να συναντήσουν έναν σύντροφο ψυχής. Κάτω από τον Ήλιο στον Σκορπιό, που ξυπνά κρυμμένα πάθη, οι Ιχθείς χάνουν την ψυχραιμία τους. Η αναδρομή πορεία πλανητών έχει μειωθεί, κατά το 30 %  και οι συνθήκες στην ζωή σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, με αποτέλεσμα κάποια θέματα να αρχίσουν να ξεμπλοκάρονται. Αποφύγετε τις αυθόρμητες δαπάνες. Όσον αφορά την υγεία, η σωστή διατροφή και άσκηση θα σας βοηθήσουν να φέρετε το σώμα σε τέλεια φόρμα.

Στις αρχές Νοεμβρίου, θα υπάρχει η ευκαιρία να προχωρήσετε σε επαγγελματικά θέματα, οι σπουδαστές να τα πάνε καλα στις σπουδές τους και γενικότερα να ευνοηθούν τα οποία επαγγελματικά θέματα αλλά και τα ταξίδια. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα επηρεάσουν ευνοϊκά την οικονομική κατάσταση. Πολύ πιθανό να έρθει μια ευκαιρία από το εξωτερικό. Χάρη στον Ερμή στον Τοξότη, θα είναι δυνατό να σχηματιστεί μια ιδέα για το εγγύς μέλλον. Για τους ονειροπόλους Ιχθείς, η διαίσθηση θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε την κατάσταση, ακούγοντας την οποία μπορείτε να δείτε κρυφές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να καταγράψετε εικόνες και σκέψεις που προκύπτουν για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης αργότερα.

 Στις 22, καριέρα και επαγγελματικά ισχυροποιούνται. Υπάρχει μεγάλη πρόοδο που συμβαίνει, αν και με τον Δία, σε ανάδρομη πορεία, η πρόοδος μπορεί να είναι αργή – αλλά συμβαίνει. Επιπλέον, ευκαιρίες που έρχονται σε εσάς – και θα χρειαστούν – λίγη προσοχή. Εργάζεστε σκληρά. Αποφύγετε τους ανταγωνιστές.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ιχθείς μπορούν να υπολογίζουν στην υποστήριξη του Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος έχει ισχυρή δύναμη. Αυτή η διέλευση είναι επίσης καλή για τη χρηματοδότηση. Ο οικονομικός πλανήτης στον Τοξότη τείνει να επεκτείνει τα κέρδη σας. Όπως γνωρίζετε, οι φόβοι ξεσπούν με τη μορφή ασθενειών, για παράδειγμα, ο φόβος της έκφρασης των επιθυμιών κάποιου οδηγεί σε πονόλαιμο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΟΝΟΥ 2023-2026 | ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (astroephimerides.com)

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,7,8,9,18,19,23,24,27,28

Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,7,12,13,16,22,23,24,25

Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,14,15,16,25

Απάντηση