Αστρολογικοί Σχολιασμοί -Οκτώβριος 2023

στις

Και ξαφνικά κανείς δεν μιλά πια για την Ουκρανία,το Deep State.Τα γενέθλια και η ηλιακή επιστροφή του Πούτιν συνέπεσαν με την έναρξη  σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.Με τον Άρη, στο ζώδιο του Ζυγού για ολόκληρη τη χρονιά, ο Πούτιν θα εχει επιτυχία σε πολεμικές επιχειρήσεις και στρατιωτικές συγκρούσεις.

Το τετράγωνο Αρη/Πλούτωνα στον ηλιακό του χάρτη, φαίνεται ότι θα κάνει σύντομα μια νέα  επίθεση εναντίον του Βαθεους Κράτους.

Όσο αφορά τον Νετανιάχου, οι χάρτες έδειξαν προδοσία, ώστε να μπορέσει να δικαιωθεί και να διατηρήσει την πολιτική εξουσία, να επεκτείνει το ισραηλινό έδαφος μέσω στρατιωτικής βίας και να κερδίσει ξένη οικονομική βοήθεια, πολιτική και σε στρατιωτική μορφή. Οι εξελίξεις δεν είναι τόσο θετικές από την άνοιξη του 2024, για το Ισραήλ. Το ερώτημα είναι, αν  θα θυσίαζε ο Νετανιάχου την πολιτική του δύναμη, ενώ ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον Ήλιο του; Είχα αναφέρει ότι η θητεία του αυτή θα είναι απο τις δυσκολετερες.

Όπως είχα πει όμως ,το 2021-22, υπό την επιρροή της συνόδου Ηλίου-Αφροδίτης, έδειξε πως θα αλλάξει ο χάρτης (κυρίως πόλεμος στην Μέση Ανατολή), την Ευρώπη – ο Πλούτωνας σε λίγο στον Υδροχόο θα είναι αυτός που θα ορίσει και θα αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη για άλλη μια φορά. Βέβαια, το 2024-5 θα έχουμε πολεμικές εξελίξεις και συρράξεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε ένα Γ παγκόσμιο, οι οποίες εξελίξεις θα είναι αρκετά σοβαρές. Τα  μέτωπα στον Μεταβλητό σταυρό, είναι πολλά, όπως και το Κόσσοβο και αλλού, με την Γερμανία να καταρρέει κυριολεκτικά τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο συνδέεται με την σχάση των πυρηνικών και η μετάβαση από τον Αιγόκερω είναι άκρως επικίνδυνη.

Μπορεί να δούμε την ένταση της αιχμής του πολέμου, ή κάποια σημαντική εξέλιξη, όταν αυτές οι όψεις τελειοποιηθούν.

  • Σελήνη-Άρης: 6 Μαΐου 2024.
  • Σελήνη-Πλούτωνας: 2 Ιουνίου 2024.
  • Άρης-Πλούτωνας: Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2025.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2025, η προοδευτική Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, σε πτώση, σε αντίθεση με τον Κρόνο. Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει μεταξύ αυτής της ημερομηνίας και όταν τελειοποιηθεί στα τέλη του 2026. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα το έχουμε δει σε εκρήξεις και πυρηνικά, καθώς σε αιματηρές επιθέσεις. Αλλά υπάρχει ελπίδα..

Όσο η Τουρκία είναι μέρος του ΝΑΤΟ, το Ισραήλ δεν θα κάνει ποτέ πόλεμο με την Τουρκία γιατί το Ισραήλ είναι ο καλύτερος φίλος με τις ΗΠΑ. Αλλά, όπως είχα αναφέρει, από το 2020, και όχι μόνο, ο χάρτης του Λίβανου και του Ιράν κυρίως, είναι αρκετά κρίσιμοι. Ο πόλεμος στο Ισραήλ, εκ των πραγμάτων, μας προσκαλεί να εξετάσουμε τον χάρτη του Ιράν. Η ενεργοποίηση του Κρόνου το 2024 φέρνει δυσάρεστα γεγονότα και εξελίξεις, καθώς θα είναι αντίθετος προς τον Κρόνο του Ιράν, τον Φλεβάρη του 2024, τρεις φορές, Απρίλιος-Μάιος + Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2024 και Ιανουάριος 2025. Εκλείψεις και αλλά αστρολογικά σημάδια, δείχνουν ότι ο πόλεμος στο Ισραήλ θα οδηγήσει σε εισβολή στο Ιράν, ανατροπή της κυβέρνησης και εξουδετέρωση των πυρηνικών του δυνατοτήτων.

Προς το παρόν, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Regulus μπορούν από σήμερα, καθώς εμφανίζονται σε πολλές σημαίες μουσουλμανικών χωρών, εμφανίζεται ως πρωινό αστέρι, ως ένδειξη πολέμου, σε πτώση, στην Παρθένο.. όπου δούμε περισσότερες «τρομοκρατικές επιθέσεις» όπως θέλουν να λένε, γιατί γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος εκεί ισχύει ως πόλεμος, και όχι να επιβάλουν τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή ως ένα τρομοκρατικό γεγονός, αλλά μάλλον ως ενα τρομακτικό γεγονός και εξέλιξη.

Σχετικά με τους 3 σεισμούς έχουμε το 666. Να θυμάστε ότι το 666, αναφέρεται, στην αύξηση της διαφθοράς στην Γη, όπου οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις ημέρες, και ο Κύριος μετάνιωσε που έφτιαξε τον άνθρωπο στη γη. Επίσης, συνδέεται με την υπόσχεση του θεού στους Εβραίους και τις Επτά Σφραγίδες. Ο Νοέμβριος είναι πολύ δυνατός και ο βιαιότερος μήνας του 2023.

Απάντηση