ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ

στις

Γεννηθήκατε όταν ο Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία; Ενώ αυτό συχνά αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα θεωρώντας τον εαυτό σας αρκετά κατώτερο σε νοητικό επίπεδο, είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε με πολύ καλύτερο τρόπο την ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σχέση με άλλους ανθρώπους, ειδικά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ίδιο στοιχείο όπως στον γενέθλιο χάρτη σας. Αν έχετε προβλήματα με την έκφραση και την επικοινωνία, που είναι πιθανο, διότι έχει ανακαλυφτεί ότι άνθρωποι με ανάδρομο Ερμή έχουν δυσλεκτικά προβλήματα για παράδειγμα, η να έχουν μαθησιακές ικανότητες τότε είναι πιθανό να έχει περισσότερες πιθανότητες να βελτιωθεί κάθε φορά που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του.

Και ενώ οι άλλοι άνθρωποι είναι πιο μπερδεμένοι και συγχυσμένοι κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αισθήσεις σας οξύνονται και είστε σε θέση να κατανοήσετε περισσότερο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους γενέθλιους χάρτες συνήθως δεν σημαίνει ότι το μυαλό σας είναι πιο αδύναμο, αλλά συχνά το ακριβώς αντίθετο.

Μπορεί να υπάρχουν όμως στιγμές που αισθάνεστε ότι η διανοητική σας ενέργεια και δύναμη απορρίπτετε γιατί είστε συγκλονισμένοι ή επειδή είχατε τόσο αρνητική ανταπόκριση από άλλους ανθρώπους που αισθάνεστε ότι πρέπει να συμβαίνει κάτι με εσάς. Οι πιθανότητες είναι ότι είστε εντάξει, σκέφτεστε διαφορετικά και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναπτυχθεί η εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, ιδέες και απόψεις. Μερικοί άνθρωποι με τον Ερμή ανάδρομο στους γενέθλιους χάρτες τους μπορεί να κοπιάσουν περισσότερο με τη σκέψη και την επικοινωνία, μιλώντας, γράφοντας ή να αισθάνεστε παρεξηγημένοι.

Οι δεξιότητές τους στην επικοινωνία συχνά γίνονται ευκολότερες όσο μεγαλώνουν και μαθαίνουν τρόπους να εκφράζονται μέσω της γραφής, της τέχνης, της μουσικής ή του χορού. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι επεξεργάζεστε τις πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο από τους φίλους σας και δυσκολεύεστε να βάζετε τα πράγματα σε λέξεις. Αυτό σημαίνει ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας θεωρούν ήσυχο ή ντροπαλό. Πολλοί μπορεί να θεωρούνται ίσως και αργόστροφοι….”καθυστερημενοι”.

Εάν συναντήσετε δυσκολία στην επικοινωνία, τότε οι παραδοσιακές μέθοδοι μάθησης μπορεί να μην σας ταιριάζουν, αν και οι πιθανότητες είναι να καταφέρετε να περάσετε μέσα από αυτές. Για αυτόν τον λόγο, τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά χόμπι και ασχολίες μπορούν επισης να σας ωφελήσουν, οπότε αν έχετε ακόμα προβλήματα, αξίζει να τα εξερευνήσετε. Μπορείτε όμως να βασιστείτε περισσότερο στη δική σας διαίσθηση παρά από τους άλλους και να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις.

Μπορεί επίσης να δυσκολεύεστε στο να είστε αντικειμενικοί σχετικά με τις δικές σας ιδέες γιατί δεν μπορείτε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από αυτές και να αποκτήσετε μια πιο αποσπασματική προοπτική. Σε γενικές γραμμές, απορροφάτε τις σκέψεις και τις ιδέες μέσω της ώσμωσης και τείνετε να δεχτείτε ό, τι λένε οι άλλοι χωρίς αμφιβολία. Επίσης, είστε πιθανότατα πιο ικανοί να ασχολείστε με τις αφηρημένες έννοιες από ότι οι υπόλοιποι. Είναι πολύ πιθανό να είστε ένα σκεπτόμενο πρόσωπο που του αρέσει να διερευνά ιδέες.

Απάντηση