ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ- 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

στις

Εξαιρετικά δυνατή θα ειναι η Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, 2020 διότι θα βρίσκεται στις 0 μοίρες του Καρκίνου, στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου λίγο μετα την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου. Δηλαδή η Σελήνη περνάει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, οπότε αποκρύπτει εντελώς ή εν μέρει τον ηλιακό δίσκο για έναν παρατηρητή στη Γη. Μια δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου συμβαίνει όταν η φαινόμενη διάμετρος της Σελήνης είναι μικρότερη από την ηλιακή, εμποδίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του φωτός του Ήλιου κάνοντας τον Ήλιο να μοιάζει με δακτυλίδι.Αυτή η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται ένα σεληνιακό έτος μετά την έκλειψη της 2ας Ιουλίου 2019. Όταν συμβαίνει μια ηλιακή έκλειψη, είναι σημαντικό να ληφθούν προειδοποιήσεις για την υγεία.

Η διάρκεια της έκλειψής θα είναι 6:41:15, η επιρροή της και τα αποτελέσματα της θα κρατήσουν στην ουσία 12 μήνες ( διότι ο ωροσκόπος της είναι σε σταθερό ζώδιο, στην 14η του Λέοντα).

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τα θέματα της ηλιακής έκλειψης της 21 Ιουνίου πρόκειται να συμπληρώσουν τα θέματα της σεληνιακής έκλειψης στις 5 Ιουνίου (ανυπομονησία, απογοήτευση και έλλειψη αυτοέλεγχου). Στη συνέχεια, θα συμπληρώσει τα θέματα της σεληνιακής έκλειψης στις 5 Ιουλίου, έως τη σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Η επιρροή αυτής της Έκλειψης θα είναι πιο αισθητή στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στην πρώτη ημέρα του ζωδίου τους ή όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, ή προσωπικό πλανήτη από 0-4 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Επιρροή όμως δέχονται και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες ή μεσουράνημα κοντά στην 27-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Εκλείψεις σε υδάτινα ζώδια υποδηλώνουν μεγάλη θνησιμότητα μεταξύ των κοινών ανθρώπων, των πτηνών και των ψαριών, και ότι ζει μέσα ή κοντά στη Θάλασσα. Ανήκει στον κύκλο Sarοs 137. Παρόμοιες εκλείψεις έγιναν το 1912, 1930,1948,1966,1984,2002.Εχουμε όμως αναφέρει τα γεγονότα πολλές φορές και πρόσφατα στην σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου.

Πρώτος δεκανος Καρκίνου [Αφροδίτη]. Αέρηδες και προκαλεί μεγάλες αλλαγές και μεταβολές στον καιρό. [2 Κούπα]

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΕΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ

Αυτό σηματοδοτεί ένα πραγματικό σημείο καμπής. Πρέπει να υπάρχει μια συμβολική χειρονομία ή έκφραση της αλλαγής πίστης. Αν και αυτό μπορεί να είναι μια απόφαση σε συλλογικό επίπεδο, κάθε άτομο μπορεί να κερδίσει δόξα στη δράση. Αλλαγή των πιστών. Έρχεται σε μια καμπή στις υποχρεώσεις ή τα καθήκοντα κάποιου. Ανακοίνωση νέων προτύπων. Εάν είναι αρνητικό – πολύ γρήγορα θα απορρίψετε το παλιό μόνο για χάρη της αλλαγής. Αστάθεια. Ανταρσία.

Η έκλειψη θα είναι ορατή ως μερική στις εξής περιοχές: Αφρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ασία.

Η δακτυλιοειδής έκλειψη(κάλυψη άνω του 95% του ηλιακού δίσκου) θα είναι ορατή σε: Κεντρική Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότια Ασία(Πακιστάν, Ινδία, Κίνα) και στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη είναι ορατή από μέρη της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, του Κονγκό και της Αιθιοπίας. Νότια του Πακιστάν και βόρεια Ινδία · και την Κίνα. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, οι άνθρωποι σε αυτές τις περιοχές θα δουν τον χαρακτηριστικό δακτυλίδι της φωτιάς.

Η έκλειψη θα είναι ορατή σε ολόκληρη την Ελλάδα ως μερική. Η κάλυψη του ηλιακού δίσκου από την Σελήνη δεν θα ξεπεράσει το 20%, με την καλύτερη παρατήρηση να είναι στο Καστελόριζο (19,6%), ενώ στην Βόρεια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει το 10%. Η διάρκεια της θα είναι ‎6:41:15 ώρες και ανήκει στον κύκλο Saros 137. Μια νέα σελήνη πραγματοποιείται 9 ώρες μετα την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου, που είναι στις 20 Ιουλίου, με την είσοδο του Ηλίου στον Καρκίνο στις 11:44 μμ.       

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ηλιακή έκλειψη είναι το εξής:

 • Impfondo, Κονγκό
 • Όμπο, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
 • Lalibela, Αιθιοπία
 • Sukkur, Σιντ, Πακιστάν
 • Pano Aqil, Sindh, Πακιστάν
 • Gharsana, Rajasthan, Ινδία
 • Sirsa, Haryana, Ινδία
 • Dehradun, Uttarakhand, Ινδία
 • Tehri, Uttarakhand, Ινδία
 • Xiamen, Fujian, Κίνα

Ως μερική έκλειψη θα την δουν οι εξής χώρες:

 • Μπανγκούι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
 • Juba, Νότιο Σουδάν
 • Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
 • Χαρτούμ, Σουδάν
 • Τζιμπουτί, Τζιμπουτί
 • Asmara, Ερυθραία
 • Σάνα, Υεμένη
 • Ντόχα, Κατάρ
 • Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 • Μουσκάτ, Ομάν
 • Καράτσι, Σιντάν, Πακιστάν
 • Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν
 • Λαχόρη, Πακιστάν
 • Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία
 • Κατμαντού, Νεπάλ
 • Τιμπού, Μπουτάν
 • Chongqing, Δήμος Chongqing, Κίνα
 • Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ
 • Ταϊπέι, Ταϊβάν
 • Hagåtña, Γκουάμ

ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΩΡΑ:

Η μερική ηλιακή έκλειψη ξεκινά για πρώτη φορά: 3:46 UTC στις 21 Ιουνίου 2020

Η δακτυλιοειδής έκλειψη ξεκινά για πρώτη φορά: 4:48 UTC στις 21 Ιουνίου 2020

Μεγαλύτερη ή μέγιστη έκλειψη: 6:40 UTC στις 21 Ιουνίου 2020

Η δακτυλιοειδής έκλειψη τελειώνει τελικά: 8:32 UTC στις 21 Ιουνίου 2020

Η μερική ηλιακή έκλειψη τελειώνει τελικά: 9:34 UTC στις 21 Ιουνίου 2020

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:

Η μερική ηλιακή έκλειψη ξεκινά για πρώτη φορά στις  07:48

Θα φτάσει στο μάξιμουμ στις 08:28

Η μερική ηλιακή έκλειψη τελειώνει στις 09:11

Η έκλειψη Ηλίου της 21ης Ιουνίου, 2020 είναι ένα ξεχωριστό φαινόμενο. Πραγματοποιείται πολύ κοντά στο θερινό ηλιοστάσιο, αλλά το πιο σπάνιο είναι ότι ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τον Σταυρό του Νότου, ή Νότιο Σταυρό στον αστερισμό Κενταύρου, δηλαδή με το γαλαξιακό κέντρο. Ο ουράνιος θόλος διαιρείται σε δυο μέρη. Η έκλειψη Ηλίου της 21ης Ιουνίου 2020 γεννά την εποχή του Υδροχόου.

Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί πάλι στον 11ο οίκο και θα επηρεάσει αρκετά σε παγκόσμιο επίπεδο τις μάζες, κυβερνά τον 12ο οίκο και τον 1ο  και αυτό δείχνει τα σκοτεινά σχέδια για την ανθρωπότητα που θα προσπαθήσουν και πάλι να δημιουργήσουν συνθήκες εγκλεισμού για λίγο όπου ίσως πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί την δεύτερη φορά. Άλλωστε το πολεμικό κλίμα που δημιουργεί η προηγουμένη έκλειψη στον αστερισμό του Ηρακλή, είναι πιο ισχυρό. Η δολοφονία του Φλουντ λίγες ώρες  πριν την έκλειψη της 5ης Ιουνίου πυροδότησε εξελίξεις άνευ προηγουμένου, ενώ πριν από αυτό ο πλανήτης δέχτηκε μια πολύ δυνατή ηλιακή έκλαμψη.

Θα μπορούσε όμως η ηλιακή έκλειψη να αποκρύπτει αλληγορικά στοιχεία όσο αφορά την ερμηνεία της;

«Ένα δαχτυλίδι για να τα κυβερνά όλα και στο σκοτάδι να τους συνδέει», όπως πρότεινε ο J. R. R. Tolkien.

Το One Ring είναι ένα κεντρικό χαρακτηριστικό του J. Lord R. Tolkien’s The Lord of the Rings (1954–55). Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην προηγούμενη ιστορία The Hobbit (1937) ως ένα μαγικό δαχτυλίδι που κάνει τον χρήστη του αόρατο. Ο Tolkien το άλλαξε σε έναν κακόβουλο δακτύλιο δύναμης και έγραψε ξανά τμήματα του The Hobbit για να ταιριάζει με την εκτεταμένη αφήγηση. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών περιγράφει την αναζήτηση του hobbit Frodo Baggins να καταστρέψει το Δαχτυλίδι.

Ίσως να μην είναι τυχαίο, γιατί παρατηρήθηκαν ομοιότητες και διαφορές με την πλοκή με βάση το δαχτυλίδι του κύκλου όπερας του Richard Wagner, Der Ring des Nibelungen (Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν) . Το σύνολο των έργων θεωρείται μία από τις σημαντικότερες δημιουργίες στην ιστορία της μουσικής. Εκτός από τις μουσικές καινοτομίες που εισήγαγε στο είδος της όπερας, το έργο διαθέτει μία πλούσια πλοκή, βασισμένη σε μύθους και παραδοσιακές εξιστορήσεις.

Αφορά τον μύθο πάνω στον οποίο βασίζεται η πλοκή της τετραλογίας αναφέρεται σε ένα μαγικό δαχτυλίδι, το οποίο δίνει απόλυτη εξουσία στον κάτοχό του. Για την απόκτησή του συγκρούονται οι διαφορετικοί χαρακτήρες του έργου, μεταξύ των οποίων ο θεός Βόταν, η Βαλκυρία Μπρύνχιλντ και ο θνητός ήρωας Ζίγκφριντ.

Ο Τόλκιεν αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση, αλλά τουλάχιστον, και οι δύο άντρες βασίστηκαν στην ίδια μυθολογία. Μια άλλη πηγή είναι η ανάλυση του Τόλκιεν για τον Νόντενς, έναν σκοτεινό ειδωλολατρικό θεό του οποίου ο ναός επισκέφτηκε στο Πάρκο του Λίδνεϊ. Μια επιγραφή εκεί περιείχε κατάρα στον κλέφτη ενός δαχτυλιδιού. Άλλες παραλληλισμοί έγιναν με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και την ατομική βόμβα. Ο Τόλκιεν απέρριψε την ιδέα ότι η ιστορία ήταν αλληγορία.

Όμως, Το Δαχτυλίδι του Γύγη είναι μυθικό αντικείμενο που αναφέρεται από τον φιλόσοφο Πλάτωνα, στο Βιβλίο 2 της Πολιτείας. Το δαχτυλίδι έδινε στον ιδιοκτήτη του την ικανότητα να γίνεται αόρατος με τη θέλησή του. Μέσα από την ιστορία του δαχτυλιδιού, η Πολιτεία αναλύει το αν ένα ιδιοφυές άτομο θα ήταν ηθικό, αν δεν είχε την ανησυχία ότι θα πιαστεί και θα τιμωρηθεί λόγω άδικων πράξεων.

Παραπέμπει επίσης, στο βιβλίο Ο Αόρατος Άνθρωπος του Γουέλς έχει τη βάση του στην ιστορία του δαχτυλιδιού του Γύγη. Η νουβέλα αφηγείται την ιστορία του Γκρίφιν, ενός επιστήμονα της Χημείας, που ανακαλύπτει τη μυστική συνταγή που θα τον κάνει αόρατο. Ο Γκρίφιν δοκιμάζει τη συνταγή με επιτυχία και για λίγο κυκλοφορεί πότε αόρατος και πότε μεταμφιεσμένος με επιδέσμους, γυαλιά και γάντια ανάμεσα στους συνανθρώπους του. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να γίνει ξανά ορατός, κάτι που τον οδηγεί στην τρέλα και τελικά στο θάνατο.

Σε αυτή την έκλειψη Ηλίου, ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται κοντά στο Βόρειο Δεσμό στους Δίδυμους, αναγκάζοντάς μας να κοιτάξουμε για βαθύτερα μηνύματα σε ότι συμβαίνει. O πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα θα ειναι αναποφευτκτος καθως θα ενδυναμωνεται ολο και περισσοτερο φέρνοντας αποκαλύψεις για πράγματα που θα ταρακουνήσουν τον πλανήτη και τις κυβερνήσεις. Η έκλειψη θα συνδυάσει επικοινωνία και συναισθήματα, σκέψεις και λέξεις. Αυτή η έκλειψη ανοίγει ένα νέο δρόμο για να μεταφέρει την ανθρωπότητα, στο μέλλον, καθώς το θερινό ηλιοστάσιο ονομάζεται συχνά «πύλη της ανθρωπότητας».

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μια οραματική και δημιουργική εξέλιξη, δεν μπορεί να συμβεί, τόσο για ένα άτομο, όσο και για ένα έθνος, κατά τη διάρκεια μιας κανονικής και διαρκούς κατάστασης. Και θα ήταν ανόητο να απαιτούμε από την Ιστορία, “αυτό το μυστικό εργαστήρι του Θεού”, όπως το αποκαλεί ο Γκαίτε, να παράγει ασταμάτητα μεγάλες μορφές και συγκλονιστικά γεγονότα. Γιατί, κάθε τι σημαντικό, χρειάζεται χρόνο, εξέλιξη, προετοιμασία. Κάθε φορά πρέπει να προηγηθούν αμέτρητες ώρες, πριν έρθει η μεγάλη, η αποφασιστική στιγμή. Όπως ακριβώς στη Φύση, χωρίς την παρέμβαση των ανθρώπων, σχηματίζονται κρύσταλλοι ασύγκριτης καθαρότητας και ομορφιάς, έτσι και η Ιστορία, μας παρουσιάζει επεισόδια, μορφές, εποχές, τέτοιας έντασης και δραματικής τελείωσης (έξαρσης), τα οποία μοιάζουν με ποιητικά έργα τέχνης αξεπέραστα, που μπροστά τους υποκλίνονται όλοι οι ποιητές της γήινης σφαίρας…

Επιπλέον, αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου σχεδόν ανάδρομου κύκλου πλανητών: Ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, η Παλλάς αλλά και ο Δίας βρίσκονται όλοι σε ανάδρομη κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι η έκφρασή τους είναι πιο εσωτερική. Οπότε μάλλον θα λέγαμε ότι όλοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να σκεφτούν. Μαθήματα ζωής για την ανθρωποτητα δίνονται μέσα από γεγονότα. Υπάρχει ένα δύσκολο Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Άρη –Ηλίου -Σελήνης.

Είναι μία και μοναδική έκλειψη στον Καρκίνο, όπου βέβαια θα μας βάλει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας, σαν έθνος, σαν λαός αλλά και γενικά θα γίνουν αλλαγές καθώς δεν θα θέλουμε να μείνουμε άλλο αιχμάλωτοι της συγκεκριμένης κατάστασης, κάνοντας βέβαια την επανάσταση μας ο καθένας από μας, υποκινούμενοι από το συναίσθημα και την διαίσθηση!

Ο Καρκίνος όπως έχω ξαναπεί είναι ένα ζώδιο με σημαντικό συναισθηματικό φορτίο, όπου βγάζει αρκετή εσωτερική ένταση, και όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να ασχοληθούμε με τις πεποιθήσεις μας, τις ιδέες μας, τις προκαταλήψεις, τα συναισθήματα, σχέσεις με τους κοντινούς μας ανθρώπους, τη μητέρα, τον σύντροφο, την πατρίδα, τις ρίζες και τις αναμνήσεις, την ίδια την ιστορία, το παρελθόν, όλα αυτά είναι πράγματα σημαντικά που ακόμα μας στοιχειώνουν.

Ο Καρκίνος ως γνωστόν, είναι σημαντικό ζώδιο, συνδέεται με θέματα εθνικής ασφάλειας των λαών-κρατών, με την άμυνα, με τις περιουσίες, δηλαδή, τα ακίνητα, την κτηματική περιουσία, τα εδαφικά ζητήματα, το ασήμι, την τροφή και τρόπους τροφοδοσίας ενός λαού, τα εστιατόρια. Επηρεάζετε το νερό, το υγρό στοιχείο στον πλανήτη. Πλανήτης, η Σελήνη. Επηρεάζονται οι λαοί και ο πολιτισμός, οι λαϊκές απόψεις και η στάση ενός λαού απέναντι σε αυτά · Οι γυναίκες και ο ρόλος τους στην δημόσια ζωή· Ο ρόλος του σπιτιού και της οικογένειας· Θέματα εθνικής ασφάλειας· Θάλασσα και θαλάσσια ταξίδια και όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με αυτά. Ο ρόλος που παίζει το νερό στην οικονομία μιας χώρας · Οι τόποι επιχειρηματικής δραστηριότητας μιας χώρας και ιδιαίτερα τα τρόφιμα αλλα και τα εστιατόρια · Οι καλλιέργειες και η γη. ακίνητα · Εθνικές διατροφικές συνήθειες.

«Θα υπακούσεις»

Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου 2020 όμως επηρεάζεται έντονα από τον πλανήτη Κρόνο και Ουρανό που προκαλεί ανισορροπίες και κρίσιμες καταστάσεις. Η ηλιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Άρη στους Ιχθεις ενδυναμώνοντας το πολεμικό κλίμα στον πλανήτη ( φέρνει βία, ένταση και αναστάτωση, φυλακίσεις, αναγκαστικές αλλαγές, τρομοκρατία, ατυχήματα, συγκρούσεις, ισχυρές φωτιές) που βρίσκεται στον 8ο οίκο και επιπλέον ο Ήλιος σχηματίζει όψη κουινκαξ προς τον Κρόνο στον 6ο οίκο (μακράς διαρκείας, επίμονη πυρκαγιά, ασθένεια, εργαζόμενοι και τροφή). Άρης και Κρόνος δημιουργούν ελλείψεις, φτώχεια, πείνα και περιορισμούς. Η σύνοδος Άρη -Ποσειδώνα θα συνεχίσει να υφίσταται στον 8ο οίκο της έκλειψης επηρεάζοντας την οικονομία. Είναι ότι αρνητικότερο έχω δει στην αστρολογία.

Ο Άρης εκεί είναι μια μαρτυρία του “κακού”, που δηλώνει πολλούς, ξαφνικούς και φοβερούς θανάτους, από πυρκαγιά, ατυχήματα, συγκρούσεις , φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί, πλημμύρες, φτώχεια και εγκληματικότητα. Δηλώνει θανάτους στρατιωτικών, ναυτικών και γιατρών, αξιοσημείωτων ανθρώπων στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, και εκείνους που σχετίζονται με το εμπόριο και έχουν σχέση με τη φωτιά. Σε μια έκλειψη όταν μια τέτοια σύνοδος βρίσκεται στον 8ο οίκο είναι μια πολύ δυσμενής ένδειξη. Ο Πωσειδωνας είναι επίσης μια πολύ αρνητική θέση, ακόμα και σε γενέθλιους χάρτες, αλλά υποδηλώνει μεγάλη θνησιμότητα μέσω πνιγμού, δηλητηριάσεων, ναρκωτικών, θανάτων από κακοτυχία η ατύχημα και υπερβολικής δόσης υπνωτικών. Προκαλεί αύξηση της τρέλας και των αυτοκτονιών. Φαίνεται να πλήττονται οι χώρες που θα δουν τον Ήλιο να σκοτεινιάζει αλλά και πολλά μέρη του πλανήτη.

Στην παγκόσμια αστρολογία, Άρης και Κρόνος προς αυτές τις κατευθύνσεις είναι δείκτες για φυσικές καταστροφές και καταστροφικά καιρικά φαινόμενα ενώ η σύνοδος  Ήλιου-Σελήνης τετραγωνίζει τον Άρη και σχηματίζει όψη κουικαξ με Κρόνο.

Η εμπλοκή τους δείχνει έντονα μια φυσική καταστροφή όπως σεισμό, τσουνάμι, ηφαιστειακή έκρηξη, τυφώνες, πλημμύρες, κατολισθήσεις, ακραία κύματα θερμότητας ή ισχυρές πυρκαγιές σε μια κατοικημένη περιοχή που βιώνει την έκλειψη του Ήλιου. Ο Άρης δείχνει μια μεγάλη καταστροφή και ο Κρόνος δείχνει μεγάλες απώλειες. Άρης και Κρόνος είναι επίσης οι κυβερνήτες της πανδημίας Covid-19, έτσι η έκλειψη  Ήλιου στις 21 Ιουνίου 2020 θα μπορούσε να προβλέψει ένα γεγονός που σχετίζεται με μια παγκόσμια καταστροφή. Ανέφερα στην προηγούμενη έκλειψη που έχουμε δει αυτή την τόσο επικίνδυνη σύνοδο Άρη- Ποσειδώνα.

Από τον Απρίλιο μέχρι  και τον Μάιο του 2020 η Κένυα, η Σομαλία, το Νότιο Σουδάν και η Αιθιοπία δέχτηκαν άνευ προηγουμένου απειλές για τον εφοδιασμό τροφίμων (6ος οίκος). Οι αγρότες (Κρόνος) ήταν σε επιφυλακή καθώς στρατοί από έντομα έτρωγαν τις νέες, υγιείς καλλιέργειες τους ( 4ος οίκος ). Η ακρίδα της ερήμου είναι το πιο καταστροφικό μεταναστευτικό παράσιτο στον κόσμο και οι πληγές της Ανατολικής Αφρικής τον Απρίλιο και το Μάιο του 2020. Ο σούπερ κυκλώνας Ampham στον κόλπο της Βεγγάλης με άγριους ανέμους και βροχή. Είναι η πρώτη σούπερ καταιγίδα που δημιουργήθηκε στον Κόλπο της Βεγγάλης από το 1999. Η Κίνα και η Ινδία φαίνεται να είναι οι χώρες που θα πληγούν περισσότερο.

Ήδη παρατηρούμε ότι αρκετές χώρες στη Νότια και Κεντρική Ασία δέχονται επίθεση από σμήνη ακρίδων. Καθώς καταβροχθίζουν τη βλάστηση στο ταξίδι τους, οι καλλιέργειες στις περιοχές που έχουν μολύνει οι ακρίδες υποφέρουν πάρα πολύ. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα παράσιτα σε συνδυασμό με τη μείωση της παραγωγής τροφίμων και του παγκόσμιου εμπορίου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού έχουν προκαλέσει ανησυχίες και ενδέχεται να υπάρξουν ελλείψεις σε τρόφιμα σε ορισμένα μέρη του κόσμου αυτό το χειμώνα.

Ένας άλλος μεγάλος κίνδυνος είναι η έκρηξη του Yellowstone, κάτι που έχω ασχοληθεί επαναλήμενως από το 2013.Η πρόβλεψη μου δυστυχώς εστιάζετε εκεί όπως και στην γενικότερη ηφαιστειακή δραστηριότητα στον πλανήτη.

Στον χάρτη όμως της ηλιακής έκλειψης όμως πέρα από τις εκρηκτικές όψεις Ηλίου -Σελήνης, βλέπουμε τον Ουρανό στον Ταύρο να κυριαρχεί, σχηματίζοντας μια όψη ημι-τετραγώνου προς τον Άρη, ένα τετράγωνο προς τον Ωροσκόπο της έκλειψης. Σε αυτό το κλίμα προστίθεται και ο Κρόνος στον Υδροχόο. Το κλίμα που θα κυριαρχεί θα είναι εκρηκτικό, καθώς θα προκαλεσεί μεγάλη αστάθεια στις κυβερνήσεις, τα χρηματιστήρια θα καταρρέουν ενώ διαδηλώσεις και αναταραχές θα συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ωστόσο, η σύνοδος  Δία-Πλούτωνα, (ΝΤΠ) στον Αιγόκερω, ανακάλυψα ότι έχει μια επιπλέον ισχυρή ενέργεια ειδικά στις θρησκευτικές λατρείες και μαζικές αυτοκτονίες, περα του οτι συμβολιζει την πλουτοκρατια, την δυναμη του πλουτου και την φημη. Είναι η σύνοδος που ανήκει και στο ωροσκόπιο του Bill Gates όπου “νοιάζετε” πολύ για την υγειά όλων στον πλανήτη. Ωστόσο, υπάρχουν αστρολογικές όψεις που στο τέλος δίνουν μια διαφορετική όψη στην ηλιακή έκλειψη. Ο Ήλιος στην αρχή μπορεί να σχηματίζει δύσκολες όψεις, αλλά εξαγωνιζει τον Πλουτωνα και τον Δια στη συνέχεια, σαφώς πιο μακρινές όψεις. Αυτές όμως δίνουν κουράγιο και την δύναμη της επιβίωσης. Από την άλλη το εξάγωνο με τον Δια δίνει περισσότερη αισιοδοξία. Η έκλειψη αυτή όμως είναι δυσοίωνη για τον Bill Gates, τους διώκτες και τους ενοχλητικούς γενικότερα.

Η διαφορά μεταξύ αυτού και των εκλείψεων στον Καρκίνο του 2001 και του 2020 είναι ότι ενώ η έκλειψη του Αιγόκερω δίνει έμφαση στις εταιρικές και επιχειρηματικές υποθέσεις, η έκλειψη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στο σπίτι, τη γη και τις συνθήκες διαβίωσης και την ασφάλεια αυτών. Ο Άρης φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στις δυο εκλείψεις, όπου θέματα εθνικής ασφάλειας (τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου)ταρακουνήθηκαν και στην συνέχεια αλλάξαν. Έτσι αποτελεί ο Άρης σημείο σύγκρουσης και μιας επερχόμενης κρίσης. Το πέρασμα του Άρη θα είναι σημαντικό το 2020, την άνοιξη του 2021, τον Ιανουάριο του 2022, τον Μάρτιο και Δεκέμβριο του 2023, μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο.

Οι εκλείψεις σε αυτό ζώδιο έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις ΗΠΑ που σταδιακά θα αρχίσει να μαζεύεται καθως δεχεται την εκελιψη Ηλιου απο τον 7ο οικο των ανοιχτων εχθρων,ομως δεν θα μπορεσουν να βλαψουν τον προεδρο της Αμερικης, τελος για την Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ειδικά για τον Κάρολο.

Η έκλειψη της 21ης Ιουνίου, την ουσία μια νέα σελήνη και η ηλιακή έκλειψη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Menkalinan. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, προσεκτικοί σχετικά με τις όποιες εξελίξεις.  Ωστόσο, απαιτείται ευελιξία καθώς θα προσαρμοζόμαστε σε νέες αλλαγές μέσα στα πλαίσια των περιορισμών κατά την περίοδο του ”κοροναϊού” η ποιος ξέρει τι άλλο προκύψει με την σύνοδο Άρη- Ποσειδώνα.

Παρόλο που η ηλιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Άρη, γνωρίζουμε ότι παραπέμπει σε βίαια γεγονότα, και σχηματίζει όψη quincunx προς τον Κρόνο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δευτερεύουσα, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντική επιρροή, επειδή η διαφορά είναι μόνο 0 ° 19 ′. Έτσι, η εξισορρόπηση των προσωπικών ελευθεριών είναι ένα σημαντικό θέμα για αυτήν την έκλειψη, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι ανισορροπίες δημιουργούνται όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και μεταξύ του τι θέλετε να κάνετε και του τι πρέπει να κάνετε σε πιο προσωπικό επίπεδο. Η ελευθερία ή η αυτό-έκφραση μας ενδέχεται να εμποδίζονται από περιορισμούς και υποχρεώσεις.

Απαιτείται σκληρή δουλειά, υπομονή, αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία. Σχετίζεται επίσης με δυσκολίες, περιορισμούς, αναστολές, διαχωρισμούς και ψευδαισθήσεις. Οι εκλείψεις από τις αρχές του 2020 έδειξαν ότι ο μετασχηματισμός αυτός θα αφήσει τραύματα στην ανθρωπότητα που προέρχονται από την έκλειψη Δεκεμβρίου, το 2019. Αυτή η έκλειψη μπλοκάρει τα πάντα, το άτομο είναι επιρρεπές σε μια εσφαλμένη κρίση της δύναμης του και συνιστάται καλύτερα να περιμένει προτού προβεί σε οποιαδήποτε δράση. Υπάρχει μια αίσθηση του μοιραίου και είναι πιθανό κάποιοι από μας να αισθανόμαστε ότι έχουμε παγιδευτεί σε καταστάσεις ή σχέσεις χωρίς να μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα. Αυτό προκαλεί μεγάλες απογοητεύσεις γενικότερα αλλά και προβλήματα.

Οι κοντινές και αρνητικές όψεις Ηλίου-Κρόνου από τον 6ο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, καθυστερήσεις, φόρτο εργασίας, οικονομικές δυσκολίες, απώλεια της εργασίας, έλλειψη τροφής, νερού, φτώχεια, πείνα. Επηρεάζει τους αγρότες.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Υπάρχουν τρία μεγάλα σταθερά αστέρια στη σφαίρα της ηλιακής έκλειψης. Αλλά η παρακάτω λίστα δείχνει ότι ο Menkalinan είναι πολύ πιο κοντά από τους Betelgeuse και Polaris.

28 ♊ 50 – α Ursae Minoris, Polaris

29 ♊ 01 – α Orionis, Betelgeuse

00 ♋ 11 – β Aurigae, Mekalinan

00 ♋ 21 – Ηλιακή έκλειψη Ιούνιος 2020

Ο Mekalinan δίνει μεγάλη πρωτοβουλία, υψηλή επιχειρηματικότητα και ενθουσιασμό με θετικές όψεις. Ωστόσο, απαιτείται προσοχή και αντικειμενικότητα λόγω παρορμητικής, απερίσκεπτης, και της καταστροφικής του φύσης.  Μπορεί να προκαλέσει καταστροφή, ντροπή και βίαιο θάνατο λόγω υπερβολικής αναζήτησης ευχαρίστησης. Μόνο όταν είναι πραγματικά με θετικές όψεις, αυτό το σταθερό αστέρι να βαθμολογείται ως θετικό. Σε κακή θέση, θα είναι άχρηστο. Προκαλεί καταστροφή, ντροπή και συχνά βίαιο θάνατο με αρνητικές όψεις στην έκλειψη Ηλίου.

2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ

Προσφορά σχέσης, ευτυχισμένο ζευγάρι, μόνο τα μάτια για το άλλο, επιτυχία σχέσης, ευτυχισμένη συνεργασία / φιλία, ισότητα, αρμονία, ισορροπία, έλξη, σύνδεση, ένωση, επανένωση, αρραβώνας, γάμος, ευλογίες, ανακωχή, συναισθηματικές αποφάσεις, αποφάσεις σε μια σχέση. Χωρίς την σύγκρουση δεν θα υπάρξουν τα θετικά χαρακτηριστικά της κάρτας αυτής.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Τα μαργαριτάρια του ωκεανού και του φεγγαριού έχουν φορεθεί εδώ και πολύ καιρό για να συνδεθούν οι άνθρωποι με τον ωκεανό και να γίνουν ένα με τις ενέργεια του. Γεννημένο στη θάλασσα, το μαργαριτάρι έχει μια ειδική ικανότητα να βυθίζεται στο βάθος και το μεγαλείο των υπέροχων νερών, που συμβολίζουν το συναισθηματικό μας σώμα, ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πέτρα ή κρύσταλλο. Τα μαργαριτάρια μάς διδάσκουν τη σοφία και τη δύναμη της εσωτερικής καλλιέργειας.

Με το μαργαριτάρι, μπορούμε να μάθουμε την τέχνη του να “τσαλαβουτάμε” μέσα στις προκλήσεις των ευαισθησιών μας, προκειμένου να εξελιχθούμε μέσα από τα δώρα της ιδιαίτερης ης ψυχής μας. Ο ωκεανός ήταν πάντα μια ζωντανή “μεταφορά” για τη Μητέρα, την άγρια, Θεία Θηλυκιά όπου οι παλίρροιες της ρυθμίζονται από το φεγγάρι. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φεγγαροπετρα είναι η δεύτερη φυσική πέτρα για τον Καρκίνο, γιατί βοηθάει στο να προσαρμοζόμαστε εύκολα στους σεληνιακούς κύκλους. Ο Καρκίνος είναι στο φυσικό του σπίτι, η Σελήνη, που κυβερνά το ζώδιο του, και ως εκ τούτου είναι επίσης πιο άνετος όταν ευθυγραμμίζεται με όλα τα πράγματα που συνδέονται με την σελήνη. Οι φεγγαρόπετρες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ψυχικών και διαισθητικών ιδιοτήτων τους και επίσης, όταν επιλέγονται προσεκτικά, δείχνουν το φως την «μαγεία» της προσπωικοτητας τους όταν μετακινούνται προς τα έξω, όπως και οι κύκλοι της Σελήνης.

Τα μαργαριτάρια μπορούν να δώσουν στη φύση του Καρκίνου τη μαλακή, καταπραϋντική συνειδητοποίηση ότι είναι όμορφοι και λαμπροί όπως είναι, ακόμα κι αν νιώθουν να πνίγονται μερικές φορές – στη ζωή ή στη φροντίδα άλλων.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ & ΕΛΛΑΔΑ

Στον Ελληνικό χάρτη η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου επηρεάζει τον 2ο οίκο της Ελλάδος αλλά δεν ακουμπά την Σελήνη της στην 21η μοίρα των Διδύμων. Η σύνοδος Ηλίου -Σελήνης είναι σε όψη αντίθεσης με τον Δια στον Αιγόκερω (που κυβερνά και τον 4ο οίκο), ημι- τετραγωνίζει τον γενέθλιο Κρόνο της στον 4ο οίκο και τετραγωνίζει τον Πλουτωνα της στον Κριό στον 11ο οίκο. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τον 1ο οίκο.

Οπότε Ήλιος -Σελήνη σε αντίθεση με τον Δια, φέρνει οικονομικά σκάνδαλα και αποκαλύψεις, καθώς ο Ουρανός και η σύνοδος Άρη –Ποσειδώνα φέρνουν πολιτική αστάθεια, προδοσίες, διάσπαση κομμάτων, εντάσεις και απώλειες. Σελήνη -Ήλιος ημι-τετραγωνίζουν τον Κρόνο της και τετραγωνίζουν τον Πλουτωνα της. Έρχονται εκλογές.Αλλωστε κλεινουμε και ενα χρονο καθως καναμε εκλογες το καλοκαιρι του 2019 με την ιδια εκλειψη Ηλιου. Οι τρεις εκλείψεις του καλοκαιριού για άλλη μια φορά δημιουργούν πολεμικό κλίμα για την χώρα μας, εσωτερικές αναταραχές, αντιμετωπίζοντας όμως και πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, Βόρεια, Νότια και Ανατολικά.

Είναι πιθανό η ελληνική οικονομία να δοκιμαστεί ξανά. Προβλήματα, εμπόδια, περιορισμοί, αναστολές και καθυστερήσεις. Αισθήματα ανασφάλειας. Δύσκολες κρίσεις και αποφάσεις. Ημι-τετράγωνο Άρη -Κρόνου δείχνει κλιμάκωση και δυσκολία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής με την Τουρκία, την Αλβανία.. Ο Achernar τετραγωνίζει τον Άρη της, κίνδυνος ατυχημάτων ειδικά στη θάλασσα και πνιγμοί. Ο Alphard σε αντίθεση με τον Ερμή της που κυβερνά τον 2 και 5 ο οίκο είναι πιθανό να αλλάξει την ροή των  πράγματων στην οικονομία σηματοδοτώντας προβλήματα και εδώ θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.

Η προσοχή εστιάζετε στις μεγάλες εθνικές δαπάνες και εδαφικές απώλειες, οικονομικές και τραπεζικές ατυχίες και ζημίες στο Χρηματιστήριο. Υποδηλώνει θανάτους μεταξύ σημαντικών προσωπικοτήτων. Η έκλειψη είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του 2001.Η Ελλάδα την χρονιά εκείνη μπαίνει στην Ευρωζώνη. Μήπως υπαρχει περιπτωση να υπογράψουμε κι άλλο μνημόνιο; οι αντιθέσεις βλέπουν προς το χρέος, τα ασφαλιστικό, τις συντάξεις, που μαλλον φαινεται να χανουμε τον ελεγχο..

ΑΞΟΝΕΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Πωσειδωνας-Βόρειος Δεσμός- Ουρανός– μια ξαφνική διακοπή με καταστρεπτικές συνέπειες

Άρης- Ωροσκόπος –Ήλιος –Σελήνη -Ουρανός– ατύχημα , αναστατώσεις, ταραχή, αναποδιά, ένα ξαφνικό γεγονός με δυσάρεστες συνέπειες, ένα ξαφνικό επεισόδιο, εκφοβισμός, βία

Κρόνος-Ουρανός-Πωσειδωνας– λύπη, στεναχώρια

Αφροδίτη- Κρόνος- Άρης– βία

Άρης- Ωροσκόπος- Ήλιος- Σελήνη- Ουρανός– ατύχημα, αναταραχή, αναστάτωση, αναποδιά, ξαφνικό ατύχημα με δυσάρεστες συνέπειες, ένα ξαφνικό επεισόδιο

ΑΞΟΝΕΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σελήνη- Ήλιος- Ποσειδώνα– λάθη, αναστάτωση και απογοήτευσή, δυσαρέσκεια, βάσανα και ταλαιπωρίες.

Άρης-Πλουτωνας-Βόρειος Δεσμός- η εκτέλεση ενός κατορθώματος, ένας βίαιος η γρήγορος χωρισμός από μια ένωση.

Σελήνη -Άρης-MC δίκαιη συμπεριφορά, μια δυνατή και αποφασιστική κυβέρνηση

Πλουτωνας-Ωροσκόπος-Ουρανός– εκνευρισμός, ατύχημα, μοναδικά και αλλόκοτα περιστατικά και αναταραχές. Άγχος ανησυχία και αλλαγές.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Αδράνεια – Έλλειψη ενέργειας – Ανεργία – Βρώμικα κόλπα – Χειραγωγηση

Αναδιάρθρωση, μετατροπές ή αλλαγές που σχετίζονται με οφέλη

Προβλήματα που σχετίζονται με φωτιά ή ανάφλεξη – Εγκατάλειψη των στόχων

Ένταση ή άγχος σε επίσημα θέματα – αναταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Διάδοση της φωτιάς

Προθυμία να δράσουμε άνευ όρων – καταναγκαστική πίεση ή άγχος

Αυξήσεις που σχετίζονται με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία

Καθορισμός ορίων ή συνόρων (ΑΟΖ;;)- Καταπολέμηση αντίστασης ή εμποδίων

Σοβαρή στέρηση στην τοποθεσία – Εξαντλημένες ή πολύ ανησυχητικές καταστάσεις – Προβληματικές κατοικίες

οικονομικές απώλειες — Επιχειρηματικές απώλειες-Μειώσεις που σχετίζονται με τα κέρδη

Καταιγίδες

Υποτιμημένος σχεδιασμός ή σχέδιο – Μυστικές ίντριγκες

Απροσδόκητες εξελίξεις που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Αρνητικές μεταλλάξεις

Σταδιακή παγίδευση

Σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με το χρονικό διάστημα των προσπαθειών

Ημέρες ή χρόνια αδράνειας ή ανεργίας – κρυφά κίνητρα – χειραγώγηση – Εφαρμογή της απάτης

Κίνδυνος που σχετίζεται με λοιμώξεις

Κυβερνητικός προγραμματισμός -αλλαγές που σχετίζονται με την εργασία και τα επίσημα θέματα – Ουσιαστικές αλλαγές σχετικά με τις αστυνομικές ενέργειες

Συνεχής δυσκολία ή καθυστερήσεις στις εργασίες

Εκτεταμένος αφανισμός – Επιδημίες

Απροσδόκητα ιατρικά προβλήματα – Ξαφνικές λοιμώξεις – Ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με προβλήματα – αναστάτωση λόγω μη αναγνωρισμένων ή ασαφών προβλημάτων – Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με απώλειες

Εκτεταμένα εμπόδια — Μειώσεις που σχετίζονται με τα κέρδη — Αύξηση φυσικών περιορισμών – Ημέρες ή χρόνια περιορισμένης επιτυχίας

αναταραχές σχετικά με την επιβολή περιορισμών Σοκαριστικές δραστηριότητες – Ξαφνικός εκφοβισμός – Σοβαρά ατυχήματα – Κατεδάφιση – κατάρριψη- ανθρωποκτονίες****

Προβληματικές καταστάσεις – Απόσβεση γης ή περιουσίας

Σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με πληθυσμούς ή έθνη

Πόλεμος – Πολεμικοί πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμοί

Διαταραχές που επηρεάζουν τις στρατιωτικές συμμαχίες

Επαναστατικές ή ενοχλητικές δραστηριότητες – Εντάσεις – Εκρήξεις

Απώλειες που σχετίζονται με δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλών επιπτώσεων – Βίαια εγκλήματα

Απάντηση