ΔΙΔΥΜΟΙ*ΣΟΔΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΠΕΝΤΙΝΗ

στις

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που συμβολίζεται από δυο δίδυμα παιδιά. Είναι ένα πολύ ψυχικά προσανατολισμένο ζώδιο που μπορεί συχνά να εκδηλωθεί ως ένα είδος «διπλής φύσης». Η επικοινωνία είναι ένα ισχυρό όπλο για τους φυσικούς Δίδυμους, και κυβερνάται από τον Ερμή τον αγγελιοφόρο, θεωρούμε ότι οι Δίδυμοι κυβερνούν το τσάκρα του λαιμού καθώς επίσης ελέγχει το δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου (την ενοποίηση του η την αποσύνθεση του, ανάλογα τις όψεις). Χρησιμοποιώντας τόσο τον σοδαλίτη όσο και τη σερπεντίνη, μπορεί κανείς να βρει τις θετικές ιδιότητες του Δίδυμου βελτιωμένες και την ικανότητα να επικοινωνούν με ευκολία και να ενσωματώνονται με στυλ οπουδήποτε.

Η Σερπεντίνη είναι μια θαυμάσια πέτρα για την προσωπικότητα των Δίδυμων, καθώς η τάση να αισθάνονται νευρική ένταση ή ευαισθησίες στο νευρικό σύστημα είναι υψηλή και αυτή η πέτρα βοηθά στη διαχείριση τέτοιων ενεργειών στα νεύρα. Αντιμετωπίζοντας σε μεγάλο βαθμό την υψηλότερη εισροή κοσμικής ενέργειας που επεξεργάζεται το σώμα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων – ανάλογα με την επίγνωση που έχουν – μπορούν να αισθάνονται ότι βομβαρδίζονται και ακόμη και να καίγεται ο εγκέφαλος τους χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη. Αυτό ισχύει για όποιον ασχολείται κυρίως με τα ψυχικά πεδία, τα οποία σχετίζονται τόσο στενά με τους τομείς της έμπνευσης και της ανώτερης σοφίας.

Η Σερπεντίνη βοηθά στην εξισορρόπηση των ενεργειών στο σώμα βοηθώντας τα τσάκρα στη ρύθμιση τους αλλα και επιτρέποντας στη σπονδυλική στήλη να προετοιμάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει μια τέτοια εισροή κραδασμών και εισερχόμενων πληροφοριών. Ο Σοδαλίτης υποστηρίζει την αντίληψη και την πνευματική εξερεύνηση, οπότε μαζί και τα δυο είναι μια «καυτή ομάδα» για το μυαλό των Δίδυμων που συχνά μπορεί να προσδεθεί με τη λογική, αν και τα πηγαίνει καλά με μια σπίθα υψηλότερης έμπνευσης. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο πέτρες, οι Δίδυμοι μπορούν να αποφύγουν να είναι πολύ ορμητικοί και να νιώθουν ότι το μυαλό τους κατακλύζεται από σκέψεις και ιδέες.

Για το τσάκρα του λαιμού, ο Σοδαλίτης είναι ένας από τους πιο χρήσιμους λίθους, όχι μόνο λόγω του μπλε χρώματος (που είναι εξαιρετικά ευεργετικό), αλλά επειδή έχει τόσες πολλές ισχυρές θεραπευτικές δονήσεις για αυτό το τόσο λεπτό όργανο. Είναι γνωστό ότι βοηθά τις φωνητικές χορδές και τον λάρυγγα, και ακόμη και για τη θεραπεία ενός πονόλαιμου. Ενισχύοντας τον φυσικό λαιμό, επίσης το τσάκρα του λαιμού επίσης επωφελείται. Η ενέργεια των Δίδυμων μπορεί συχνά να αισθάνεται διάσπαρτη όταν δεν διοχετεύεται σωστά, καθώς το μυαλό έχει την τάση να ξεχειλίζει και να «πετάει » από το ένα θέμα στο άλλο. Φορώντας ένα κομμάτι σοδαλίτη γύρω από το λαιμό, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το νοητικό πεδίο ξεκουράζεται καθώς αυτή η πέτρα φέρνει ηρεμία στο μυαλό και ενθαρρύνει τη διαύγεια της σκέψης έτσι ώστε οι λέξεις να μπορούν να ευθυγραμμιστούν με την πραγματική πρόθεση.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο πέτρες, οι Δίδυμοι μπορούν να αποφύγουν να κουράζουν το ασταμάτητο μυαλό τους και εαυτό τους με θέματα του νου. Η Σερπεντίνη λάμπει πραγματικά όταν πρόκειται να βοηθήσει το σώμα να χειριστεί αυτή την πνευματική ενέργεια. Αυτή η πέτρα απαιτείται ειδικά για να βοηθήσει όλους μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα αλλα και για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στα λεπτά πεδία της ύπαρξής μας.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωστοποιήσουμε τι ακριβως συμβαίνει σε εμάς καθώς όλοι αναβαθμίζουμε μαζικώς τα συστήματά μας ή για να επεξεργαστούμε και να αρθρώσουμε όλες τις πνευματικές πληροφορίες που έρχονται στο μυαλό και το σώμα μας, αλλά με την σερπεντίνη στο πλευρό μας, αυτή η διαδικασία γίνεται ευκολότερη βοηθώντας τη διατύπωση και τη μετάφραση αυτών των πραγμάτων. Μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ σιωπηλής προσπάθειας και του «έχοντας τα λόγια στο στόμα μου» χωρίς να μπορώ να εκφράσω αυτό που θέλω καθώς είναι δύσκολο να εκφράσουμε τι συμβαίνει στα εσωτερικά μας βασίλεια – η σερπεντίνη μπορεί να βοηθήσει να κάνει αυτό το άλμα.

Είτε γεννηθήκατε στο ζώδιο των Δίδυμων, είτε θέλετε να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες επικοινωνίας των Δίδυμων και τη νοητική ευελιξία στην ύπαρξή σας, τόσο ο Σοδαλίτης όσο και η Σερπεντίνη είναι υπέροχοι σύντροφοι σε αυτό το ταξίδι της εξέλιξης μάς. Φορώντας ένα κομμάτι ως φυλαχτό ή κρατώντας μερικές πέτρες στην τσέπη σας, μπορείτε να αρχίσετε να αποκομίζετε τα οφέλη από δύο κρυστάλλους, αρκετά φιλικοί προς τους Δίδυμους για καλύτερη επικοινωνία, πληρέστερη ενσωμάτωση και καθαρότερο μυαλό.

Απάντηση