ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ ΈΚΡΗΞΗ M-CLASS

στις

Μια μικρή γεωμαγνητική καταιγίδα κατηγορίας G1 είναι πιθανή στις 30 Οκτωβρίου, όταν ένα ρεύμα ηλιακού ανέμου αναμένεται να χτυπήσει το μαγνητικό πεδίο της Γης.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ ΈΚΡΗΞΗ M-CLASS: Ένα μαγνητικό νήμα λίγο πέρα από το βορειοανατολικό άκρο του ήλιου εξερράγη στις 26 Οκτωβρίου (23:24 UT), προκαλώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση μαγνητικών εκρήξεων που χύθηκαν στη Γη . Οι στεφανογράφοι επί του Ηλιακού και Ηλιοσφαιρικού Παρατηρητηρίου (SOHO) έχουν έκτοτε εντοπίσει μια ταχέως κινούμενη CME που αναδύεται από το σημείο της έκρηξης.

Οι ραδιοεκπομπές τύπου ΙΙ από το μπροστινό άκρο της CME υποδηλώνουν ότι κινείται 1558 km / s (3,5 εκατομμύρια mph). Υπάρχει ένας υπαινιγμός ενός στοιχείου που κατευθύνεται από τη Γη. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα· Η επιβεβαίωση αναμένει πρόσθετα δεδομένα από το SOHO.

Η NOAA ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ ΤΑΧΎΤΕΡΟ, ΙΣΧΥΡΌΤΕΡΟ ΗΛΙΑΚΌ MAX: Όταν ξεκίνησε ο Ηλιακός Κύκλος 25 το 2020, οι κορυφαίοι προγνώστες πίστευαν ότι θα ήταν αδύναμος και αργός να αναπτυχθεί. Η NOAA προβλέπει τώρα έναν ταχύτερο, ισχυρότερο ηλιακό κύκλο. Η αναθεωρημένη πρόβλεψη, που δημοσιεύθηκε χθες, δείχνει ότι το Solar Max θα έρθει κάποια στιγμή μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2024:

Η ηλιακή δραστηριότητα είναι ακόμα χαμηλή.

Αλλά η ελαφρά αύξηση της ηλιακης δραστηριότητας συνεχίζεται. Ο Οκτώβριος θα μπορούσε να είναι το χαμηλότερο σημείο έκρηξης για το 2023 .Ο Άρης μόλις μπήκε στο οπτικό πεδίο της συσκευής LASCO C3 στο διαστημόπλοιο SOHO καθώς ο Ερμής απομακρύνεται. Ο Άρης και ο Ερμής θα έχουν σύνοδο τις επόμενες ημέρες, όπως φαίνεται στα κορωνογράφημα του SOHO. Μείνετε συντονισμένοι!SpaceWeather.com – Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με βροχές μετεωριτών, ηλιακές εκλάμψεις, σέλας και αστεροειδείς κοντά στη Γη

Αποκάλυψη μυστικών; ρίχνοντας νέο φως σε μια κατάσταση; εντοπισμός εγκληματικών πλοκών ή σχεδίων. ενδελεχής έρευνα· άρση πολιτικών ή πνευματικών καταχρήσεων· πολιτιστική καθαριότητα σπιτιών; Διακοπή νοσηρών συμμαχιών.

Πρώτη είσοδος στον κόσμο των πνευμάτων, με όλες τις τρομακτικές προβολές του (το αστρικό φως, φαντάσματα και πνεύματα).Διερευνηση πιο σκοτεινων γωνιών του μυαλού για να διώξουν τις αρνητικές επιρροές. Βλεπουμε πράγματα που είναι αόρατα στους άλλους… οι σκιες και οι ψευδαισθήσεις,. Γοτθικές ιστορίες. Μύηση άλλων σε αποκρυφιστική παράδοση (μελέτη του αποκρυφιστικού συμβολισμού). Ενεργώντας ως οδηγός στον κόσμο των ονείρων ή στον κάτω κόσμο. το αστέρι Αρκτούρος.

Μυστική εργασία. Διείσδυση σε κάποια κλειστή οργάνωση ή σκηνή και αποκαλύπτουν την άσχημη αλήθεια. Αδύναμα άτομα που υφίστανται εκφοβισμό ή κακοποίηση· Σταυροφόροι με υψηλό επίπεδο προσωπικής τιμής. Το θάρρος που προέρχεται από την πειθαρχία και τον περιορισμό των φόβων κάποιου (να αντισταθεί σε κινδύνους για τη φήμη και την υγεία του, είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για τις πεποιθήσεις τους). Το να είσαι θωρακισμένος σε συναισθηματικό επίπεδο.Σιδερένια αποφασιστικότητα να επιβιώσει, και τελικά, να επικρατήσει.

Η δύναμη της ορμής που παράγεται είναι άνευ προηγουμένου. Θα προκαλέσει την αποσύνθεση, την έκρηξη, την κατάρρευση κάθε είδους ψευδών δομών. Δεν εχει να κανει με το που “βρισκόμαστε” αλλα με το ποιοι “είμαστε“. Συνδέεται με την απομάκρυνση του εαυτού μας από τις σάπιες δομές, για να μην μας πάρουν κάτω μαζί τους. Να γίνουμε φυσικά σκεύη για τη δύναμη της άπειρης αγάπης, να είμαστε η ενσάρκωση της ανεξάντλητης αόρατης δύναμης, να ειμαστε ενωμένοι με το σύμπαν.

Η απομακρυνση απο την προπαγάνδα, σημαινει οι τακτικές διαίρεσης των μαριονετών ολοένα και περισσότερο καταρρέουν. Όταν κάποιος στέκεται απο πίσω, αρχίζει να βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα. Αστρολογικά μιλώντας, τα πάντα διαμορφώνονται εκ νέου από μέσα προς τα έξω και ο καθένας το βιώνει αυτό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Οκτώβριος σίγουρα μας έδωσε μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να φέρει το 2024. Η χρονιά του Ξυλινου Δράκου θα παιξει σημαντικο ρολο στην αναμόρφωση της γήινης πραγματικότητας, με σκοπό, να ξεκινήσει μια θεμελιώδης αναδιάρθρωση, διεκδίκηση των δικαιωμάτων, επιστροφή στη φυσική τάξη. Η ηλιακη δραστηριοτητα, τον Νοέμβριο, σιγουρα θα ειναι ιδιαίτερα αυξημένη και σημαντική.

Απάντηση