ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η εβδομαδα αυτη  ξεκιναει με πολυ δυναμικο τροπο, με την Νεα Σεληνη στον Κριο να καθοριζει την ψυχοσυνθεση και τις δυνατότητες ζωδιων. Τα ζωδια της Φωτιας και του Αερα θα ευνοηθουν περισσοτερο ενω του Νερου και της Γης θα ειναι πιο γειωμενα, παρολο αυτα οι Παρθενοι και οι Αιγοκεροι θα τα καταφερουν πολυ καλυτερα απο τους αλλους. Ο Ουρανος δημιουργει αγχος την Τεταρτη στους 12 αστερισμούς  ενω την Παρασκευη Αρης και Πωσειδωνας, κλεβουν την ενεργεια μας και μας βγαζει καπως απο τα νερα μας.Το Σαββατοκυριακο αναμενεται να ειναι ευχαριστο γενικοτερα χωρις  δραματα και εντασεις.

♉️🌸✨SUPERMOON ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ *Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ & Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ*26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021*🌸✨♉️

Μια πολύ δυνατή πανσέληνος  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην 7η μοίρα του Σκορπιού και μάλιστα στο Στέμμα του Σκορπιού (η Συνομωσία), σε σύνοδο με τον Gacrux στον Σταυρό του Νότου (Gamma Crucis). Ένα από τα πιο δυσοίωνα αστέρια. Θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 6:31:22 π.μ. Είναι ένα πολύ δυνατό supermoon, όπως και…

ΚΡΙΟΣ* ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Κατά την επιστροφή της Ανοιξης στο Βόρειο Ημισφαίριο, ο Κριός κάθεται στην αρχή του Ζωδιακού, ως αυθεντικός αντιπροσωπος της έναρξης κάτι καινούργιου. Οι πέτρες που υποστηρίζουν την ενέργεια αυτού του ζωδίου βοηθούν να εκτελεσει το έργο του, καθώς ο αιματιτης συνδεεται με το θάρρος και το διαμάντι όχι μόνο φέρνει σαφήνεια, αλλά εμπνέει την εφευρετικότητα….

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Μαζί με 26.943 ακόμα followers