Εκτροχιασμός τρένου έξω από τα Τέμπη

στις

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν συγκρούστηκαν αμαξοστοιχίες στο ύψος της Λάρισας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο έξω από τα Τέμπη, υπήρξε σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία.

Η επιβατική αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη η οποία αναχώρησε στις 19:22 από την πρωτεύουσα.

Η Αστρολογία και η Αστροxαρτογραφία επιβεβαιώνουν το γεγονός. Ουρανός/Κρόνος και Ερμής στο IC. Διασταύρωση γωνιών στη Λάρισα. Ο Ερμής στην 26η του Υδροχόου τετραγώνιζε τον Algol. Ωστόσο, έχουμε και έναν άξονα Άρη/Πωσειδωνα(αμέλεια; δολιοφθορά; κτλ.), που πλησιάζει να γίνει ακριβείας στα μέσα Μαρτίου.(ενα σοβαρό ατύχημα)

Είχε αναφερθεί στην Νέα Σελήνη στους Ιχθεις. Για να προσθέσω, Ζευς και Ουρανός (στην περιοχή Algol), η έκρηξη, που γίνεται ομως μέσα στον άξονα, ήδη Άρη/Πωσειδωνα. Άρα μιλάμε για εύφλεκτο υλικό, σιγουρα,οπως ειπώθηκε και στην ζωντανή εκπομπή. Αυτό το υλικό περιέχει είτε χημικά είτε πυρηνικά που προοριζόταν για συγκεκριμένο σκοπό(όπως δείχνει ο χάρτης απο κάτω). Η σύνοδος ομως Ερμή/Κρόνου, μας λέει ότι ήταν σχεδιασμένο αλλά ισως οχι και τόσο.

https://astroephimerides.com/2023/02/04/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b9%cf%87%ce%b8/

Απάντηση