Ελλάδα 2024

στις

Με αφορμή, τις αλλαγές που γίνονται, οικονομικού τύπου, ξεκίνησα να γραφώ, σήμερα, τις πρώτες παρατηρήσεις και τελικά κατέληξα να αναλύω την ηλιακή επιστροφή της χώρας. Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, στον 6 οίκο της χώρας μας, δημιουργεί κρίσιμες καταστάσεις με την γενέθλια Αφροδίτη της, στις 22 μοίρες των Ιχθύων, που δείχνει ένα κρίσιμο σημείο, στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, στρατιωτικά αλλά και κοινωνικά, κυρίως. Τα τύμπανα πολέμου χτυπούν ήδη.  Ο 9 οίκος συνδέεται επίσης με τα πανεπιστήμια και την θρησκεία, την δικαιοσύνη, τα παγκόσμια γεγονότα. Ο κοινωνικός ιστός δείχνει να καταρρέει, η Ελλάδα φτωχαίνει πραγματικά και δεν έχει καμία σχέση με την εποχή των μνημονίων, αν και έχει σχέση, ως προς τον τρόπο που επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα υπάρξουν βαριές απώλειες, είναι κακός οιωνός για το τραπεζικό σύστημα, τα περιουσιακά της στοιχεία, ως κράτος και το χρέος της, τον δανεισμό. Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό δείχνει, εξεγέρσεις, βίαιες επιθέσεις. Προμηνύει επίσης έλλειψη τροφής, προκαλώντας πείνα και επιδημίες και υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.

Γι’ αυτό τον λόγο το 2021 έγραψα για τις ευθυγραμμίσεις που υπήρχαν κατά την διάρκεια της κατοχικής πείνας, του 1941 και για τον Λοιμό των Αθηνών. Ο 6 οίκος ανήκει στην Παρθένο, που συνδέεται με την τροφή, την εργατική τάξη. Η ύπαρξη του Άρη κατα την διάρκεια της έκλειψης δείχνει πόλεμο, με φόντο το χρήμα και τις νομοθεσίες που ψηφίζονται τα τελευταία 24ωρα.

Απόδειξη ότι κατα την διάρκεια της ηλιακής έκλειψης, η Αφροδίτη σε ένα κρίσιμο κουινκαξ που αναπτύσσει με Ουρανό/Πλουτωνα, διαφωνεί με τις αλλαγές που συμβαίνουν (νομοθεσίες, κοινοβούλιο, κυβέρνηση). Το θέμα είναι τόσο ο Άρης όσο και ο Πωσειδωνας κυβερνούν ταυτόχρονα αυτά τα θέματα, αλλά προκαλούν προδοσίες, φυσικές καταστροφές και ύπουλες κινήσεις. Τα τύμπανα πολέμου χτυπούν και για την χώρα μας, θα πρέπει ήδη να το γνωρίζουμε, καθότι τους επόμενους μήνες θα είμαστε σε διαρκή επιφυλακή και επαγρύπνηση.

Η στενή σύνδεση Ερμή/Κρόνου στο ελληνικό ωροσκόπιο, σε αναιρετική μοίρα και ανάδρομος στον Υδροχόο, κυβερνάται από τον Ουρανό, επηρεάζει αρνητικά την ελεύθερη οικονομία, το εισόδημα, την δημιουργικότητα, την βιομηχανία, την γεννητικότητα, το εμπόριο, τα παιδιά, την παιδεία, την διασκέδαση, τον τουρισμό.

Μπορεί ο ελληνικός λαός να συναινεί, ίσως και εν αγνοία του, δεν θα αναλύσω. Κάποιοι θεωρούν βλακωδώς ακόμα, ότι αυτό που συμβαίνει, είναι πραγματικά μια αλλαγή, αλλά δεν είναι , και ενδεχομένως δεν έχει κατανοήσει το γεγονός ότι ζούμε από τύχη, μα τελείως από τύχη. Το γεγονός, ότι η χώρα αυτή ζει με δανεικά, ο θεός ξέρει. Αλλά η πραγματικότητα, είναι ότι σύντομα θα απογοητευτεί, ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο. Ποτέ δεν είναι το ίδιο, μοιάζει όμως. Όλα θα συμβούν με φόντο τις γεωφυσικές καταστροφές, τους επομένους μήνες, με την αναμονή ενός μεγάλου σεισμού, που δείχνουν οικονομικές ανατροπές και συνέπειες.

Με φόντο όλα αυτά που θα συμβούν, την κατάρρευση της Μεταπολίτευσης, που είναι μια πολύ τολμηρή πρόβλεψη, του 2018-2019, θα ξεκινήσει ένας νέος 8ετης κύκλος στην ιστορία της χώρας μας. Εχει ήδη ξεκινήσει και αυτό θα το δούμε όταν ο Πλούτωνας θα μπει οριστικά στον Υδροχόο από τον Ιανουαριο του 2024. Ακόμα, και η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου, δείχνει ανατροπές στο παρόν πολιτικό της σύστημα, η διεθνης εικόνα της προς τα έξω, είναι ιδιόρρυθμη και παράξενη και ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι πιεστικές και μη λειτουργικές.

Σαφώς, θα υπάρξουν αντιδράσεις; Και οι τυχόν εξεγέρσεις, που λογικά ήρθε η ώρα να συμβούν, γιατί η σύνοδος Ουρανού-Δια συνδέεται με γεωφυσικές καταστροφές και εξεγέρσεις, γιατί βλέπεται ο Δίας πολλαπλασιάζει την ανατρεπτική ενέργεια του Ουρανού, αυτή τη φορά, πιέζουν το κυβερνών κόμμα.

Η έκλειψη λοιπόν της 28ης, ημέρα του ΟΧΙ, ολως τυχαίως, ίσως και να μην είναι, αλλά διαφαίνεται ως μια τέλεια συγχρονικοτητα που συνδέεται με την μνήμη, του βαθέως παρελθόντος, δημιουργεί βία, εντάσεις, και ψυχολογική πίεση, με φόντο θέματα ξανά 6 οίκου. Ο Άρης μάλιστα σε αυτό το σημείο, δημιουργεί παραιτήσεις στο πολιτικό σύστημα, αλλά η έκλειψη σελήνης, που είναι πολύ δυσοίωνη, πιέζει υπερβολικά τον κεντρικό άξονα της χώρας, Κρόνο/Ουρανό, που συνδέεται με την στέρηση, τους περιορισμούς, τα μπλοκάρισματα, τα προβλήματα με γειτονικές χώρες.

Αν οι υπολογισμοί του ωροσκόπου της είναι σωστές, από το καλοκαίρι του 2024, είναι πιθανό οι νέοι πολιτικοί της χώρας αυτής, να δουν καταστάσεις που δεν έχουν ζήσει. Ισως προκληθουν και εμφυλιακες συνθηκες. Δυστυχώς, μέσα στους επόμενους μήνες το τετράγωνο Άρη/Κρόνου θα κυριαρχεί, με φόντο τους οικονομικούς περιορισμούς. Αυτό επίσης δείχνει και πιθανα ατυχήματα, στον αέρα, αλλά και απώλειες.

Από τον Μάρτιο του 2025, ομως η Αφροδίτη, πιεζόμενη υπερβολικά, από τον Κρόνο, το χρήμα περιορίζεται, καθως τα προηγουμενα χρονια, είχαμε καπιτάλ κοντρόλ, αν θυμάστε. Ο σκοπός της ανάλυσης αυτής, της οποίας έχω ξανακάνει κατά την περίοδο 2020-2022, είναι να προειδοποιήσει και να ξαναθυμίσει τις συνέπειες των τωρινών αποφάσεων των κυβερνησεων,πολιτικων κομματων. Αυτό που θα συμβεί, θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, για την ελληνική κοινωνία και την συνοχή της. Αν και με τον Πλουτωνα να κυριαρχει στους χαρτες του 2023,οι ελπιδες ειναι μηδαμινες εως ελαχιστες.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2026, ο Κρόνος θα πιέζει την οικονομία της χώρας. Το γεγονός ότι όλα πάνε καλα, αυτή η παραπλανητική εικόνα, θα αρχίσει να ξεθωριαζει κατα τον Φλεβάρη του 2024. Η σύνοδος Κρόνου/Πωσειδωνα θα έχει πιο ισχυρή επιρροή που δείχνει κατάρρευση και φτώχεια.

Ακόμα, και αν κάποιος εργάζεται με τον χάρτη Μεταπολίτευσης, η’ τον χάρτη της Συμφωνίας της Βάρκιζας, η’ ακόμα να έχετε δει τον χάρτη της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί, μοιάζει πολύ με τον χάρτη Μεταπολίτευσης. Φαίνεται, λοιπόν ότι εκλείψεις, ευθυγραμμίσεις και μικρά στελλιουμ στον Ζυγό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ωροσκόπιο της.

Ακόμα και σε αυτό το ωροσκόπιο, ο μεταβλητός Δίας της βάλλεται από τους Διδύμους (εμφύλιο πόλεμο κυρίως στις ΗΠΑ), πολλά μπορεί να ισχύσουν και για τον ελληνικό χάρτη, το 2024-5, αλλά ομως και απο την αλλη και οι ιδιότητες ενός πολύ γενναιόδωρου και επεκτατικού Δια στους Ιχθεις, περιορίζεται από τον Κρόνο, στο ίδιο ζώδιο, στις 10 Μάιου 2024 (να θυμίσω ότι επηρεάζει την νησιωτική Ελλάδα). Μετα, ο Κρόνος στους Ιχθεις, στις 2 Απριλίου 2025, σχηματίζει σύνοδο με το MC της Μεταπολιτευσης, μια επιρροή εξαιρετικά δυσοίωνη, όπου η παρουσα κυβέρνηση, θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά οικονομικά και νομικά προβλήματα, ίσως και τον περιορισμό συνόρων, προοιωνίζουν την απότομη πτώση της (αν θυμαστε ο χαρτης της ορκομωσιας για την δευτερη θητεια ηταν ακρως αρνητικη) η την απολυτη καταστολη του Ελληνικου λαού. Σε αυτο θα προσθεσω την επιρροη του αριθμου 13 (Αρης, που ερμηνευσα στην νεα σεληνη Δεκεμβρίου) στο ωροσκοπιο του Πρωθυπουργου, που σημαινει οτι,προφανως, θα ξεκινησει αμεσα η εκτελεση σχεδιων που του υπαγορευονται.,πριν τις γιορτές, ενω σε λιγο καιρο ο Κρονος στους Ιχθείς θα καθετε πανω στον Ηλιο του, και τον ωροσκοπο τού. Αν βιωσαμε τον περιορισμο ελευθεριων και τα λοκνταουν, με τον Κρονο στον Υδροχοο, κατα την περιοδο του Κοβιντ, η χωρα μας, θα βιωσει δυστυχως, μια εκτεταμένη περιοδο, του προηγουμενου.

Φυσικά, όταν υπάρχει ο Admetos, μέ τον Κρόνο και τον Ωροσκόπο, είναι ένας ακραίος άξονας, που ομως,αναλογα, μπορεί να εργαστεί για να εμβαθύνει, να σταθεροποιήσει και να στερεοποιήσει την ενέργεια ή μπορεί να εμποδίσει την ενέργεια δημιουργώντας απόλυτη καταστολή. Εχουμε δηλαδή, Αψυχία – Γεωργική γη – Στασιμότητα λόγω προβλημάτων – Αδιέξοδα – Τελικές αποχωρήσεις – Ψύχος.

Ο Ιχθείς συνδέεται με την δραπέτευση που επηρεάζει το πολιτικό σύστημα της χώρας. Συνηθως, αυτο συμβαινει με εκλογες, τα τελευταία χρονια, οταν βλεπουν τα σκουρα,καποιοι αλλοι διαλεγουν τα ελικοπτερα.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τις 15 Φλεβάρη τουλάχιστον το 2024, μαζί με τον Άρη αλλά και Αφροδίτη, η χώρα μας γίνεται πεδίο μάχης, από όλες τις πλευρές, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Μέχρι τότε και ο Πωσειδωνας που σε λίγο καιρό θα εισέλθει στον 10ο οίκο, της, μαζί με τον Κρόνο, τον Βόρειο Δεσμό, θα αρχίσει να ταρακουνάει το πολιτικό της σύστημα. Αυτό μάλιστα θα αρχίζει να διαφαίνεται ,λίγο πριν τον Μάρτιο του 2024. Αρχίζουν και δημιουργούνται ιδιαίτερα τραυματικές συνθήκες διαβίωσης και ένα εκτεταμένο χάος , διότι αγνοούν το προφανεναστο η’ μάλλον γιατί η χώρα μας επι πολλά έτη αποδείχθηκε το καλύτερο πειραματόζωο. Ο Χείρωνας επίσης θα πλησιάζει τον 10 οίκο της. Από τον χειμώνα θα συμβούν συναισθηματικά αποσταθεροποιητικές καταναγκαστικές καταστάσεις.

Από τον Δεκέμβριο του 2023 θα έχουμε πρόβληματα, εντός της χώρας, ακόμα και αν όλα φαίνονται να συγκαλύπτονται, που στην συνέχεια αποκαλύπτονται, τα τραύματα και οι φοβίες της χώρας αυτής, μετα βίας καλύπτονται, η’ αγνοούνται, αλλά τα προκαλούμε κιόλας, όπως για παράδειγμα, τον στερητικό της σύνδρομο.

Το γεγονός ότι ο Πωσειδωνας θα είναι σε σύνοδο με το MC και θα τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της Μεταπολίτευσης, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι συνήθως συνδέεται με την ανασφάλεια, την κατάχρηση εξουσίας και την προδοσία εμπιστοσύνης του Ελληνικου λαού, καθώς και ανατροπές, σχετικά με θέματα Αφροδίτης (οικονομία, διπλωματία).

Η νέα ηλιακή επιστροφή της χώρας μας, για το 2024, έχει ένα δύσκολο Τ-τετράγωνο, με επίκεντρο τον Άρη στις 22 του Αιγόκερω, και την Αφροδίτη στις 13 μοίρες. Τελικά, θα διασταυρώσουμε τα ξίφη μας με  τους γείτονες.

Άρης/Πλούτωνας και Ερμής είναι ένδειξη εκβιασμών, σύγκρουσης και ασυμφωνίας, που επηρεάζει ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και συμμαχιών αλλά και την οικονομία τής, που δειχνει να εγκλωβίζεται. Όμως, η Σελήνη, και η ευημερία η’ εμπας περίπτωση, επιτυχία, του Δια, μέσα στα πλαίσια του άξονα Άρη/Κρόνου/Πλουτωνα, επιβεβαιώνεται επιζήμια για τον ελληνικό λαό, φέρνοντας απανωτά και ξαφνικά σοκ από τις αιφνίδιες αλλαγές που γινονται, καθώς διαφαίνεται ότι υπάρχει ένα είδος διακοπής.

Ο Ηλιος στον Υδροχόο, αυτή τη φορά βρίσκεται ξανά εκεί που ήταν το 2016!!!

Κρόνος και Πωσειδωνας, είναι δείκτες στερήσεων αλλά και παθητικότητας. Ακόμα και να συγκρίνεις, τους δυο χάρτες, γενέθλιο -ηλ. επιστροφή, πάλι δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα, και επιπλέον με την αντίθεση Ηλίου/Κρόνου/Ουρανού, ενεργοποιούνται δυσάρεστα γεγονότα. Ο Δίας, δεν έχει καλές όψεις, με την γενέθλια Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Κρόνο. Οπότε οικονομικά, κοινωνικά, νομικά, αλλα και μεταναστευτικό παίρνουν μια δυσάρεστα ανησυχητική τροπή.

Ο διελαυνων Κρόνος προσπαθεί να υποστηρίξει την δανειοληπτικη της ικανότητα, που και αυτό σύντομα θα σταματήσει, θα μειωθεί η’ θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα.Αυτη η ικανοτητα ομως, δεν δημιουργει αναπτυξη, αλλα ο λαος της φτωχαινει, και απλα συντηρείται η’ πεθαίνει.

Ο Κρόνος στους Ιχθεις, θα ξαναπεράσει από πάνω μας όπως και το καταστροφικό καλοκαίρι του 2023. Ο ελληνικός λαός, Σελήνη και Αρης, συνδέονται δύσκολα με τον Capella, την Σελήνη στις 21 μοιρες του Σκορπιού, σε πτώση, που υπόκειται σε ατυχήματα και δυσκολίες. Είναι όμως σαν να αγνοείς τα προβλήματα και τους οιωνούς και αμέσως αυτά ξαφνικά να εμφανίζονται μπροστά σου. Ο Πλούτωνας, άλλωστε σε αυτή την ηλιακή επιστροφή, θα βρισκεται ήδη στις 0 μοίρες Υδροχόου, θα προχωρήσει σταδιακά σε σύνοδο μέ τον Altair, που προμήνυε κακό και κίνδυνο από τα “ερπετά”. Η επιρροή του Ακύλα είναι παρόμοια με αυτή του Άρη και του Δία και σηματοδοτεί τον πόλεμο, μάχες η’ πολεμικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Αν και ο Altair, γνωρίζουμε ότι αναφέρεται στην παρουσια έντονης στρατιωτικής δύναμής των ΗΠΑ, που επίσης θα έχει την ίδια επιρροή, τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει ανάγκη για διέξοδο, τα επιθετικά συναισθήματα υποβόσκουν, υπογεια και υπουλα πολλα χρόνια. Όσο περισσότεροι περιορισμοί, τόσο υπόγεια, λειτουργούν όλα. Άνθρωποι κακοήθης, για παράδειγμα, εκμεταλλευόμενοι αθέμιτα έναν ολόκληρο λαό που είναι ευκολόπιστος σε όλα, η παρουσία της ΝΤΠ, είναι έντονη στην χώρα μας.

Μοιάζει η Σελήνη, με την ταινία Zoolander. Ομως επηρεάζεται αρνητικά από τον αστεροειδή Ατλαντίς ,που συνδέεται με καταστροφές στο νερό. Ο Πλούτωνας με ανησυχεί που δείχνει βαριές απώλειες και οικονομικές συνέπειες, με «όνειρα χαμένα», αν δεν αποτελεσει τον επομενο Μαυρο Κυκνο, με τις εξελιξεις στην Μ. Ανατολή.

Μπαίνουμε σε μια δύσκολη εποχή με την Ευρώπη να καταρρέει οικονομικά και πολιτικά, να μπαίνει στον πόλεμο, δειχνωντας απολυταρχισμο αλλα και με τις ΗΠΑ να προχωρούν σε μια εμφύλια σύρραξη το 2024-5, που τελικά θα πάνε σε εκλογές, πιστεύω. Αν οι λαοί συναινέσουν, να χάσουν ολες τις ελευθερίες τους, η επομενη ολοκληρωτική επανασταση θα είναι μετα το 2060 και ύστερα, χωρίς αναβολή, αλλα και η χειρότερη στην ανθρώπινη ιστορία, απο οτι θα εχει απομείνει.

Η οριστική άφιξη του Πλουτωνα στον Υδροχόο, είναι μια εποχή κοινωνικής αναταραχής, για ολους, στην οποία η κοινωνία ισοπεδώνεται βίαια μέσω ακραίων κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και μετα στους Ιχθείς, που θα συνδεθεί με την κοινωνική αποκατάσταση, και αν είμαστε τυχεροί, μπορεί να ζήσουμε μέχρι τότε. Αν δεν υπαρξει συνθηκολογηση, τοτε η νεα εποχη που ερχεται θα ειναι παραγωγικη με πολυ θετικες εξελιξεις.

Δημιουργείται ομως προς το παρον,ένα υπερκράτος χωρίς καμία συναίνεση του λαού…ελπιζω η Ευρώπη να ξυπνήσει πριν τις 22 Νοεμβρίου,2023.

Απάντηση