Ενεργοποίηση Άστρων της Γης – Φθινοπωρινή Ενέργεια της Ίσιδος

στις

Μια κάρτα για την περίοδο του φθινοπώρου.

Το τσάκρα του Άστρου της Γης, που βρίσκεται περίπου 6-12 ίντσες, κάτω από τα πόδια μας, είναι η ενεργειακή πύλη που μας συνδέει άμεσα με τη σοφία της ψυχής της Μητέρας Γης. Είναι η πύλη στον κάτω κόσμο της Γης, ένας χώρος ιερής μαγείας και μυστηρίου όπου θα βρούμε πολλά εργαλεία, δώρα και δεξιότητες που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για να συνδεθούν με τη Γη και τη σοφία. Η αιγυπτιακή θεά Ίσις εμφανίζεται σε αυτή την κάρτα ως πνευματικός μας οδηγός.

Είναι μια πρωθιέρεια των άστρων που γνωρίζει τη σημασία της σύνδεσης με τον κάτω κόσμο για να παραμείνουμε γειωμένοι, και να εκδηλώσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να αναπτυχθούμε. Ακολουθήστε τα βήματά της αποδεχόμενοι το Γήινο Αστέρι. Αγκυροβολήστε και ψάξτε μέσα σας για να βρείτε οποιαδήποτε μέρη της μαγείας και των εμπειριών σας έχετε σπρώξει προς τα κάτω, τόσο σε αυτή την ενσάρκωση όσο και σε προηγούμενες ζωές. Αυτά τα εργαλεία θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην επόμενη φάση του ταξιδιού σας. Φανταστείτε βαθιές ρίζες από αυτά τα πέλματα των ποδιών σας να διεισδύουν στη Γη και να αγκυροβολούν γύρω από ένα γιγάντιο χάλκινο κρυστάλλινο αστέρι. Οραματιστείτε ρεύματα συνειδητότητας να ανεβαίνουν στα πόδια σας. Λάβετε τα.

Στη συνέχεια, ακούστε βαθιά.

H Γη, έχει ενεργοποιηθεί και η σοφία που αγνοείτε μια φορά επιτέλους αναγνωρίζεται. Τα παραμελημένα κομμάτια του εαυτού σου έχουν τώρα ανακαλυφθεί ξανά.

Υπάρχει μια ευκαιρία για εσάς να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία, αλλά μείνετε σταθερά ριζωμένοι σε όλες τις προσπάθειές σας. Αφήστε τη Γη να σας κρατήσει και να σας στηρίξει. Μην βιάζεστε. Στην πραγματικότητα, αναρωτιέστε, αν είναι καιρός να προχωρήσετε, να ξέρετε ότι δεν είναι. Σημαντικές πληροφορίες πρόκειται να αποκαλυφθούν, οπότε περιμένετε και σταθείτε δυνατοί. Αυτή είναι μια εποχή ολοκλήρωσης και ανάπαυσης παρά ώθησης προς τα εμπρός. Μεγάλη σοφία βρίσκεται μέσα σας. Βουτήξτε βαθιά και ψάξτε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Έχετε περισσότερη δύναμη από ό, τι συνειδητοποιείτε.

Απάντηση