ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

στις

Βαθιά ασυνείδητες και δύσκολο να προσδιοριστούν διαδικασίες. Η πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής γίνεται γοητευτική. Μυστικά και ταμπού. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μακριά από τα συντρίμμια. Εμείς γοητευόμαστε από την εποχή που ζούμε. Μας συναρπάζουν τα μυστικά και τα μυστήρια. Έμμονή με την διείσδυση στο άγνωστο. Βαθιές εμπειρίες μυστικισμού. Ισχυρό ασυνείδητο και δυνάμεις. Η ροή που μας ωθεί η συλλογική μας επιβίωση. Μια αποδυνάμωση του ενστίκτου επιβίωσης.

Παρασυρόμαστε από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό μας. Το εκθαμβωτικό σκοτάδι. Η μαγεία των βαθιών ανακαλύψεων. Στα βάθη. Αυτό που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Έντονες, αλλά ελάχιστα αντιληπτές, αλλαγές στη συνείδηση. Καθαρίζοντας τη συλλογική ψυχική τοξικότητα. Καθαρίζοντας τις ψευδαισθήσεις. Βύθιση στο ασυνείδητο. Υπνωτικός.

Αφήνοντας τον έλεγχο. Αφήνοντας τα συλλογικά μας σκουπίδια. Θεραπεύοντας τις συλλογικές μας “αποσκευές”. Παρασύρθηκε στη θάλασσα. Βαθιά ασυνείδητες διαδικασίες επούλωσης.

Το μούδιασμα του πόνου και της ταλαιπωρίας. Η ύπουλη δύναμη των ΜΜΕ. Αδιάκριτα απορροφητικά ισχυρό υποσυνείδητα μηνύματα. Η διείσδυση του υποσυνείδητου μέσω μαζικών μηνυμάτων. Η Εξουσία επηρεάσει τις μάζες μέσω έμμεσων μεθόδων. Η ικανότητα και η ελεγχόμενη χρήση των εικόνων να φτάσει στο υποσυνείδητο. Η ασυνείδητη επεξεργασία ενοχλητικών εικόνων. Η δύναμη των τεχνών.

Ανανέωση μέσω πνευματικής κάθαρσης. Ανανέωση μέσω συμπόνιας και προσφοράς του εαυτού μας. Μετασχηματισμός μέσω της ανάπτυξης δεκτικότητας σε υψηλότερες δυνάμεις. Αναδιαμόρφωση ψευδαισθήσεων. Επίγνωση των ψυχικών δυνάμεων. Η ελεγχόμενη ανάπτυξη των ψυχικές δυνάμεις. Η ικανότητα να επηρεάζεις τους άλλους μέσω έμμεσων ψυχικών μεθόδων – προς το καλύτερο ή χειρότερο.

Διάχυτη χρήση ναρκωτικών. Το σεξ χάνει τα όρια. Η σεξουαλικότητα ανακτά τους δεσμούς της με την πνευματικότητα και τον μυστικισμό. Η αργή, αλλά πλήρης αποσύνθεση των ταμπού και δομών εξουσίας. Χάνουμε την προοπτική για το τι είναι σημαντικό για την επιβίωσή μας. ο ισχυροί γίνονται ευάλωτοι. Οι ευάλωτοι γίνονται ισχυροί. Βαθιές ψευδαισθήσεις. Ψευδαισθήσεις για την εξουσία. Ψευδαισθήσεις για τον βαθμό ελέγχου που έχουμε. Εμμονή με τη φυγή.

Έχουμε την ευκαιρία για διάλυση των στάσεων μας και συγκεκριμένων συμπεριφορών που πρέπει να αναγεννηθούν. Μαθαίνοντας να αποδεχόμαστε την αναπόφευκτη μεταμόρφωση της εποχής. Απρόσωπες και ανώνυμες δυνάμεις. Ρευστοί πόροι. Γεωτρήσεις για πετρέλαιο. Το να είμαστε απρόσεκτοι με τους πόρους μας. Βαθιά έκσταση.

Χάνοντας την επαφή μας με την πραγματικότητα. Σύγχυση σχετικά με το τι είναι σημαντικό. Δωρεάν για όλους. Η κάθαρση. Συμπόνια για όσους βιώνουν πόνο και τραύμα. Βαθιές μεταβατικές καταστάσεις. Χρησιμοποιώντας την ψυχολογία για θεραπεία. Χρησιμοποιώντας την ψυχολογία για να εμβαθύνουμε στο ασυνείδητο.

Χανόμαστε κατα την διάρκεια της Μετάβασης με αποτέλεσμα ορισμένοι να χάσουν τα ρεαλιστικά όρια. Χαμένος στη μεταμόρφωση. Χάνοντας την προοπτική σε αυτό που μεταμορφώνουμε. Αδυναμία συναίνεσης. Το άγνωστο. Μια εποχή στην οποία διερευνούμε τι ήταν προηγουμένως αδιανόητο – καλό και κακό. Έχουμε ευκαιρίες να ξαναφανταστούμε πώς μπορεί να είναι η ζωή.

Η δύναμη της μεταμόρφωσης του κόσμου μέσω εστιασμένης οπτικής. Η δύναμη της φαντασίας. Ψεύτικες καταλήξεις. Ψεύτικοι θάνατοι. Ψεύτικες κρίσεις. Φάρσες για το τέλος του κόσμου.

Η περίοδος που καλύπτεται από το εξάγωνο αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων, είναι πιθανό να δούμε συλλογικές ανάγκες για ενοποίηση και για ανάπτυξη πνευματικών αξιών.

Εντός της σφαίρας των 6 μοιρών, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε εύρος εξάγωνου από τις αρχές της δεκαετίας του 1940 . Κάθε άτομο που γεννήθηκε και γεννιέται μέσα σε αυτά και τα χρόνια, οι γενέθλιοι χάρτες τούς, θα χαρακτηρίζονται από το εξάγωνο Ποσειδώνα/ Πλούτωνα – κατά συνέπεια, πολλοί άνθρωποι αυτή τη χρονική περίοδο έχουν ένα Yod με το εξάγωνο του Ποσειδώνα/ Πλούτωνα που είναι σε όψη κουινκαξ με ενα άλλο πλανήτη.

Ο πλανητικός κύκλος Ποσειδώνα/Πλούτωνα συνδέεται με την πνευματική εξέλιξη στη Γη και ολόκληρες γενιές μοιράζονται αυτήν την παρούσα αρμονική όψη η οποία – που διαρκεί από το 1940 έως το 2040 – συνδέεται με μια βαθιά πνευματική διαδικασία μεταμόρφωσης που επηρεάζει ολόκληρη την ανθρώπινη συνείδηση.

Ο Ποσειδώνας πλησιάζει τον Πλούτωνα κάθε 492 χρόνια, σε μια περίοδο πνευματικής σποράς για τον πλανήτη μας. Νέες συλλογικές ιδέες αναδύονται στην αρχή αυτού του κύκλου, που προκαλούνται από τις ξαφνικές εξελίξεις της τεχνολογίας και τις ανακαλύψεις της εποχής.

Οι σημαντικότερες σύνοδοι επίσης, από τη γέννηση του Χριστού ήταν το 411 μ.Χ., (διάσπαση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας), το 904 μ.Χ., το 1398 και το 1891-2.

Η τελευταία σύνοδος ήταν, κατα την διάρκεια της δεκαετίας του 40 στο ζώδιο των Διδύμων που επομένως σχετίζεται εν μέρει με την επανάσταση των μεταφορών (αεροπλάνα και αυτοκίνητα) και της επικοινωνίας (ραδιοκύματα) που όλα αυτά έχουν σαφώς απίστευτα αποτελέσματα στη συνείδησή μας σήμερα. Όταν ο Πωσειδωνας μπει στον Κριό, θα είναι καλα χρόνια γι αυτούς που γεννήθηκαν την δεκαετία του 70 και του 90.Θα μπορέσουν να χαλαρώσουν στην ζωή τους μετα την πίεση που τους έδωσε ο Πλουτωνας στον Αιγόκερω, να χρησιμοποιήσουν αυτή την όψη εποικοδομητικά και αρμονικά.

Συνδέεται με την βαθιά πνευματικότητα και δημιουργικότητα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο ταλέντο και ενασχόληση με τα μέσα ενημέρωσης και ευρύ φάσμα θεμάτων που συνδέονται και επηρεάζουν τις μάζες. Τα υλικά θέματα θα είναι λιγότερο σημαντικά από την πραγματοποίηση ενός συλλογικού ονείρου. Μπορεί να υπάρχουν διορατικές δυνάμεις και ικανότητες που συνδέονται με όνειρα, σύμβολα και οπτικοποίηση. Στη βιομηχανία μπορεί να συνδέεται με άλλες πηγές ενέργειας, την κινηματογραφική βιομηχανία ή τη μεταμορφωτική δύναμη των συλλογικών οραμάτων.

Απο τοις 26 Ιανουαρίου 2026, τελικώς θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και μετα στον Ταύρο τον Μάρτιο 2039.Στο πολύ παρελθόν της ανθρώπινης ιστορίας, συνέπεσε με την Ύστερη Εποχή του Χαλκού και τα πρώτα στάδια της Εποχής του Σιδήρου και στην συνέχεια, η δεύτερη σύνοδος αντιστοιχούσε στην Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου επιτρέποντας περαιτέρω τεχνολογικές προόδους που παρείχαν καλύτερα μέσα επιβίωσης.

Οι όψεις των αργών πλανητών αναφέρονται στις υποθέσεις, τις δραστηριότητες και τις πεποιθήσεις που προσδιορίζουν τους ανθρώπους σύμφωνα με τη γενιά τους, και που αλλάζουν με αργό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας ζωής. ~

Απάντηση