ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ & ΖΩΔΙΑ

στις

Ο Δίας μετα από καιρό, επιστρέφει σε ορθή πορεία, φέτος, αργά, στις 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 5° Ταύρου, λίγο πριν υποδεχτούμε την νέα χρονιά. Ο Δίας βγαίνει από την ανάδρομη ζώνη/σκιά στις 23 Μαρτίου 2024, στις 15° Ταύρου. Να θυμίσω ότι ο πλανήτης ήταν ανάδρομος το 2023, από τις 4 Σεπτεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου. Ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος, τείνουμε να επανεξετάζουμε τους στόχους και τα σχέδιά μας στους τομείς της ζωής που επηρεάζονται από τη διέλευση του Δία. Μπορεί, για μια στιγμή να αμφισβητήσουμε αυτό που γνωρίζαμε και να αναπτύξουμε μια νέα προοπτική για τα γεγονότα και τις πεποιθήσεις.

Η αναγνώριση υπερβολής μπορεί να μας βοηθήσει. Μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνουμε συγκεκριμένες προσπάθειες εάν κινούμαστε πολύ γρήγορα. Ο ενθουσιασμός μπορεί να μειωθεί καθώς η πραγματικότητα μπορεί να παρεμβεί, στην ζωή μας. Σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, τα θέματα που κυβερνώνται από τον Δία θα προχωρήσουν. Η εμπιστοσύνη μας στον εαυτό μας και στο σύμπαν χτίζεται. Η πίστη και η προοπτική μας επεκτείνονται, αν και καθώς αυτή η αλλαγή συμβαίνει, τα προβλήματα μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα από τη ζωή. Να ενθυμίσω επίσης, ότι ο Δίας όταν επανέλθει σε ευθεία πορεία, στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου, 2023.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΑΓΓΙ

Παρα το γεγονός, ότι η 5 μοίρα, είναι δύσκολη και προοιωνίζει όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα, σε θέματα οικονομικής φύσεως, στην ζωή μας και σε συλλογικό πεδίο γενικότερα, αλλά ίσως σταθεί η αίτια, να αλλάξουμε πορεία στην συνέχεια.

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, και ότι, το χάος μεγαλώνει. Υπάρχει, αλλά για να χτιστεί μια «γέφυρα», χρειάζεται χρόνος, ενέργεια και βοήθεια. Μόλις ολοκληρωθεί, τότε οι κίνδυνοι που εκτείνονται δεν είναι πλέον ανησυχητικοί. Εντείνουμε τις προσπάθειες μας, για να οικοδομήσουμε, στη συνέχεια και να λύσουμε τα προβλήματα. Εάν έχει αρνητικές όψεις, στον προσωπικό σας χάρτη – απλά ίσως σας πάρει περισσότερο χρόνο, ίσως καλύτερο, θα ήταν να αποφεύγετε να ζητήσετε βοήθεια ή να χρησιμοποιήσετε τον σύντομο δρόμο, για να αντιμετωπίσετε το πραγματικό ζήτημα.

Περιπλανώμενοι και κορεσμένοι από αναμνήσεις και προβληματισμούς, μείνετε μόνοι για να τα αλλάξετε όλα στον δικό σας χρόνο. Συνήθως, παρασυρόμαστε στις δικές μας εσωτερικές εικόνες. Αυτό που προκύπτει είναι πολύ ρευστό. Μπορεί να είναι ένας γόνιμος κύκλος και να βγείτε ανανεωμένοι. Μπορεί να είναι πολύ σαγηνευτικό και να δημιουργήστε μια συνήθεια, οπότε βυθίζεστε σε έναν κόσμο χωρισμένο και πραγματικά κρατιέστε, εκεί σε λεπτές αλυσίδες. Μπορεί να είναι μια μυστική πύλη, προς τα σημαντικότερα βασίλεια για να επικοινωνήσετε με αυτούς που εμψυχώνουν τα στοιχεία και τους εσωτερικούς κόσμους. Και αν το κάνετε, μπορεί να χαθείτε εκεί ή μπορεί να βρεθείτε εκεί, με όλα να εξαρτώνται, από τη δύναμη της καρδιάς σας και το βάθος της αποφασιστικότητάς σας να μείνετε, πιστά.

Κριός

Για τους Κριούς, η επιστροφή του Δια σε ευθεία πορεία, μπορεί να φέρει ενισχυμένες οικονομικές ευκαιρίες και εστίαση στην υλική αφθονία. Η καριέρα σας μπορεί να ανθίσει, οδηγώντας σε οικονομικά κέρδη και σταθερότητα. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να επενδύσετε με σύνεση και να αποκομίσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας. Ευκαιρία να αυξήσετε την συμμετοχή σας σε δίκτυα επικοινωνίας, να εμπνεύσετε τους άλλους μέσω της διορατότητάς σας. Μια καλή ευκαιρία για διεύρυνση οριζόντων, είστε σε μια επίμονη αναζήτηση της αλήθειας. Έχετε την ικανότητα αλλα και την έντονη επιθυμία για αφθονία.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, η επιστροφή του Δια στο ζώδιο τους, σε ευθεία πορεία, μετα από τόσο καιρό, σημαίνει, ότι η προσωπική τους ανάπτυξη και αυτοανακάλυψη σαφώς διευρύνεται περισσότερο, μετα από ένα διάστημα ενδοσκόπησης. Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας πρόκειται να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Οι εσωτερικές αναζητήσεις θα βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερο το νόημα και τον σκοπό της ζωής σας. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής, έχετε την ικανότητα να σκάβετε βαθιά, βρίσκοντας τελικά, ένα πηγάδι αισιοδοξίας. Ισως κάποια πράγματα γίνουν με ασυνήθιστο τρόπο, αλλά σε λίγο καιρό, η σύνοδος με τον Ουρανό, στο ζώδιο σας, πραγματοποιεί την είσοδο σας σε μια νέα μοναδική διάσταση, όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Δίδυμοι

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, μπορεί να φέρει περισσότερη πνευματική αφύπνιση και εσωτερική ανάπτυξη, για τους ευφυείς ανθρώπους του Ερμή. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να έλκεται από τη φιλοσοφία, το διαλογισμό ή την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος στη ζωή. Οι σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν, με έμφαση στην εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική οικειότητα. Το επάγγελμά και η δημόσια ζωή σας θα είναι τα οχήματα για να βρείτε ή να εκφράσετε το νόημα της ζωής. Μπορεί να έχετε μια διαρκώς διευρυμένη ανάγκη για δημόσια αναγνώριση, μην παραιτηθείτε από τις προσπάθειες σας. Αν σκεφτείτε το γεγονός, ότι ο Δίας εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, την άνοιξη του 2024, αυτό είναι αρκετό για να σας πείσει.

Καρκίνος

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, σημαίνει, μια περίοδο μετασχηματισμού και ψυχικής ενδυνάμωσης. Δημιουργείτε μια ακόρεστη αναζήτηση, για γνώση μέσω της φιλοσοφίας, της θρησκείας, της μελέτης και των ταξιδιών. Η επεκτατική γνώση είναι η βάση της σοφίας σας. Ο Δίας, σας ωθεί, να εξερευνήσετε τις κρυμμένες δυνατότητές σας και να βουτήξετε σε βαθιά ψυχολογική θεραπεία. Η διαχείριση των οικονομικών και οι επενδύσεις ενδέχεται να σημειώσουν μια πιο θετική ανάπτυξη. Ένα ταξίδι, ίσως αλλάξει την ζωή σας, τον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί, να επαναστατήσετε ενάντια στην ορθόδοξη θρησκεία και να απολαμβάνετε περισσότερο ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που ανήκουν σε άλλη κουλτούρα.

Λέων

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, τους επομένους μήνες είναι μια ευκαιρία για διεύρυνση οριζόντων και ευκαιριών, σε επίπεδο συνεργασιών. Η διέλευση του Δία στον Ταύρο, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις, που εμπλουτίζουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Ο κοινωνικός σας κύκλος, μπορεί να διευρυνθεί και η δικτύωση μπορεί να είναι καρποφόρα. Επιδιώκετε, να επεκτείνετε τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις σας. Μπορεί να προσελκύσετε συντρόφους με πνευματικές τάσεις. Κάποιες σχέσεις μπορεί να είναι πιο ωφέλιμες στη ζωή σας, από πολλές απόψεις. Η ελευθερία θα είναι επίσης σημαντική για εσάς.

Παρθένος

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, για τους Παρθένους, μπορεί να φέρει βελτίωση στην υγεία και τον χώρο της εργασίας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε την ήδη αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα, καθιστώντας την εξαιρετική στιγμή, για να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης και αναγνώρισης που σχετίζονται με την εργασία είναι πιθανές. Υπάρχει ενδεχόμενο, να σας δοθεί η ευκαιρία να προεκτείνετε την ικανότητα σας, να αναλαμβάνετε πρωτότυπα και δημιουργικά έργα. Αν τα παιδιά σας, είναι πρωτότυπα και αντισυμβατικά, θα ασχοληθείτε με την ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων τούς. Μην χάνετε ευκαιρίες.

Ζυγός

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, μπορεί να ρίξει φως στη δημιουργικότητα σας και τον ρομαντισμό. Μπορεί να εμπνευστείτε, από τους άλλους, αλλα και να ακολουθήσετε επίμονα τις καλλιτεχνικές σας επιδιώξεις και προσπάθειες ή να αναπτύξετε μια βαθύτερη σύνδεση με τους αγαπημένους σας. Είναι καιρός να καλλιεργήσετε τα πάθη σας και να απολαύσετε την ζωή σας περισσότερο. Κερδίζετε μεγάλη χαρά μέσα από τα υπάρχοντα και αποκτήματα σας, ενώ οι άλλοι αυξάνουν την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο σας. Θα έχετε τη δυνατότητα, επίσης, να επινοήσετε νέα πρωτότυπα σχέδια και τρόπους για την παραγωγή χρημάτων.

Σκορπιός

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, για τους Σκορπιούς, προβλέπει μια περίοδο οικιακής αρμονίας και συναισθηματικής ευεξίας. Η διέλευση του Δία μπορεί να φέρει ειρήνη μέσα στην οικογένεια και μια αίσθηση ασφάλειας στις συνθήκες διαβίωσής σας. Οι συναλλαγές ακινήτων ή οι βελτιώσεις, στο σπίτι μπορούν επίσης να ευνοηθούν. Και σε εσάς, οι εσωτερικές αναζητήσεις θα βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερο το νόημα και τον σκοπό της ζωής σας. Θα βρεθεί η σωστή ισορροπία που απαιτείται για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο ισχυρό έλεγχο της ζωής σας. Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε, στο έπακρο, τις ευκαιρίες για πρόοδο.

Τοξότης

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, είναι σημαντική, καθώς μην ξεχνάτε ότι είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και η διέλευσή του στον Ταύρο, σημαίνει ότι η έλλειψη τακτ και διπλωματίας, θα μπορούσε να σας κάνει ενοχλητικούς. Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Μια μικρή αυτοσυγκράτηση, θα μπορούσε να βοηθήσει. Σε γενικές γραμμές, νιώθετε αυτοπεποίθηση και απολαμβάνετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι δεν εκτιμούν την ανάγκη σας για διασκέδαση και απόλαυση. Επιβραδύνετε λίγο και αφήστε τους, να προσαρμοστούν στον ρυθμό σας. Προσπαθειστε να μην χάνετε ευκαιρίες, που θα προκύψουν με  ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Αιγόκερως

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, δείχνει να φέρνει οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί μέσω διαφόρων καναλιών και, οι συνετές επενδύσεις θα αποφέρουν ευνοϊκές αποδόσεις. Επικεντρωθείτε στον οικονομικό και επαγγελματικό σχεδιασμό. Αυτή είναι μια περίοδος, που θα έχετε ευκαιρίες να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας επιλογές. Μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα δουλειά ή μια προαγωγή, να σπουδάσετε ή να ταξιδέψετε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιλογές. Προσέξτε, μόνο την υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάληψη πολλών και μη σοφών επίλογων. Εξετάστε, προσεκτικά τις επαγγελματικές σας προοπτικές και ευθύνες.

Υδροχόος

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, για τους Υδροχόους, θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση και τα υλικά κέρδη. Μπορεί να έχετε αύξηση του εισοδήματος και περιουσιακών στοιχείων, επιτρέποντας μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να απολαύσετε τις ανέσεις της ζωής. Θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε μια ευτυχισμένη κοινωνική ζωή, καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποιήσετε περισσότερο τις ευκαιρίες για διασκέδαση. Η υπερβολή ίσως να επικρατεί, και θα ήταν φρόνιμο να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, ο δρόμος προς την επαγγελματική επιτυχία μπορεί να μην είναι ομαλός και να δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της δουλειάς. Οι προσαρμογές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε, αν και μπορεί να μην είναι εύκολο, να κάνετε αυτές,τις απαραίτητες προσαρμογές.

Ιχθείς

Η επιστροφή του Δια, σε ευθεία πορεία, μπορεί να εγκαινιάσει μια περίοδο πνευματικής ανάπτυξης και αυτοανακάλυψης. Η διαίσθησή σας και οι ψυχικές σας ικανότητες μπορεί να αυξηθούν. Είναι καιρός, να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και να αναζητήσετε υψηλότερη σοφία. Είναι πιθανές οι αλλαγές στην καριέρα ή την κατεύθυνση της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε κυριολεκτικά να σημαίνει αλλαγή εργασίας ή κοινωνικής θέσης ή απλά ότι απαιτείται να αλλάξετε κάποιους από τους άμεσους στόχους σας. Είναι επίσης πιθανό να μεταφερθείτε σε διαφορετική θέση στο χώρο εργασίας σας. Αν και αυτές οι αλλαγές αρχικά θα μπορούσαν να είναι ανησυχητικές, με την εκ των υστέρων ματιά θα μπορείτε να δείτε τα οφέλη.

Οι σχέσεις είναι απογοητευτικές. Ευτυχώς, τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης είναι ότι θα πρέπει τελικά να αποκομίσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς. Με λίγη υπομονή και κατανόηση σύντομα θα απολαύσετε ξανά τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απάντηση