ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2024

Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο 2024, το επόμενο έτος επιφυλάσσει μιας καλύτερη χρονιά για όλους. Το 2024 υποδηλώνει ότι η κίνηση των πλανητών θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή ενός ατόμου. Η αλλαγή κατεύθυνσης ορισμένων μεγάλων πλανητών θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Με βάση τους αστρολογικούς υπολογισμούς, θα φέρει κάτι πολύ καλύτερο για ορισμένα ζώδια, ενώ άλλα πρέπει να είναι κάπως πιο προσεκτικά. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται να φέρουν κάτι νέο μετασχηματίζοντας τη ζωή όλων.

Το 2024 θα εισαγάγει σημαντικές αλλαγές για κάθε ζώδιο, δίνοντας νέες προοπτικές και κατευθύνσεις. Πολλά ζώδια θα υποδεχτούν με το δώρο της ευτυχίας και της επιτυχίας. Αυτό που κάνει τη φετινή χρονιά ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η αστρολογική της σημασία. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα εισέλθει στον Υδροχόο.

  • Ο Πλουτωνας επανέρχεται στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024
  • Τελική επίσκεψη στον Αιγόκερω από 1 Σεπτεμβρίου 2024
  • Εισέρχεται στον Υδροχόο για να μείνει μόνιμα από τις 19 Νοεμβρίου 2024
  • Σύνοδος Δία/Ουρανού στον Ταύρο – 2024 (νέος κύκλος)

Λόγω των πλανητικών αλλαγών, όλοι θα βιώσουν ένα μείγμα ευχάριστων και προκλητικών στιγμών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, το ωροσκόπιο του 2024 μπορεί να ρίξει φως στον συνολικό τόνο της χρονιάς, αποκαλύπτοντας πόσο ευχάριστο ή περίπλοκο μπορεί να είναι για εσάς, ανάλογα τον γενέθλιο χάρτη σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2024 είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για άτομα που αναζητούν καθοδήγηση. Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο 2024, αυτή η χρονιά θα σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα, νέα εγχειρήματα, χαρά και ευτυχία για πολλά ζώδια. Η χρονιά θα ξεκινήσει με θετικό πρόσημο για ζώδια όπως ο Ταύρος, ο Λέων και οι Ιχθείς, καθώς η θέση της Σελήνης ευθυγραμμίζεται με τις μελλοντικές τους προσπάθειες. Για άλλα ζώδια, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να πέσουν σε πιο αρμονικά πλανητικά συστήματα και συγκυρίες, οπότε παραμείνετε υπομονετικοί για μια πιο ευνοϊκή ευθυγράμμιση των ουράνιων σωμάτων.

Το 2024, γι αυτούς που είναι αθεράπευτα λάτρεις των εμπορικών ωροσκοπίων είναι γεμάτο καλά vibes γενικότερα, για τους περισσοτέρους. Έτσι αυτό θα δώσει ευτυχία σε όλους. Η επιμονή ανταμείβει. Αν θέλετε να έχετε μια πραγματική εικόνα του ωροσκοπίου σας, τότε πρέπει να δείτε τις διελεύσεις σας, την ηλιακή σας επιστροφή, το προοδευτικό σας ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ 2024

Το 2024, υπόσχεται πιο θετικά αποτελέσματα από οικονομικής άποψης, καθώς οι πλανητικές συγκυρίες θα έχουν πιο θετική επιρροή. Επιπλέον, οι μαθητές και φοιτητές μπορούν να αναμένουν μεγάλη επιτυχία στις επιδιώξεις τους. Ωστόσο, η επίτευξη επιτυχίας σε διάφορους τομείς της ζωής θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσπάθεια από πριν. Στις σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες προκλήσεις και υπάρχει πιθανότητα μικρών προβλημάτων υγείας. Είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία και στις διατροφικές επιλογές.

Το 2024 δεν είναι πολύ τυχερή περίοδος για τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι εύθραυστες. Θα χρειαστεί υπομονή. Με τη βοήθεια των ευνοϊκών όψεων του Δία, θα υπάρξει πρόοδος σε θέματα επαγγελματικά και μπορείτε να προσβλέπετε στην έναρξη νέων έργων με επιτυχία.

Κάποιες πλανητικές αναταράξεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας και θα πρέπει να βασίζεστε στις προσπάθειές σας. Μετά το πρώτο τρίμηνο, ιδιαίτερα μετά την άνοιξη, θα μπορείτε να προσβλέπετε σε ανάπτυξη και χρηματικά οφέλη. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τα έξοδά σας μέχρι τότε. Μετά το πρώτο εξάμηνο του 2024, θα υπάρξει ανοδική τάση στα οικονομικά. Πιθανό, να υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό.

Θα υπάρχει αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή με την ακίνητη περιουσία.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΤΑΥΡΟΣ 2024

Το 2024 αναμένεται να συμβούν σημαντικές αλλαγές. Η σκληρή δουλειά θα είναι ζωτικής σημασίας. Το 2024 θα είναι γενικά ειρηνικό για σχέσεις εξ αποστάσεως. Συνιστάται, επίσης η εστίαση στην οικονομική ανάπτυξη και την προσωπική απόλαυση. Μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά και το μέλλον τους. Τα επίπεδα ενέργειας θα είναι υψηλά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά το δεύτερο εξάμηνο πρέπει να προσέχετε με θέματα υγείας. Όσον αφορά την καριέρα και τα επαγγελματικά, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος, αλλά οι επιχειρήσεις και οι εταιρικές σχέσεις ενδέχεται να μην αποφέρουν και τόσο θετικά αποτελέσματα. Ο Δίας και ο Κρόνος θα βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να ευημερήσουν μετά τον Απρίλιο του 2024.Εάν σχεδιάζετε να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα υπάρξει καλή επικοινωνία μετά τις περιόδους ανάδρομης πορείας του Ερμή το 2024.

Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι αρκετά υποστηρικτικό. Αυτή την χρονιά θα επικεντρωθείτε σε κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες και την κοινωνική εργασία. Θα προγραμματίσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, κυρίως στις αρχές της χρονιάς. Για τους μαθητές, το 2024 θα είναι επιτυχημένο. Τα μέσα του 2024 θα είναι πιο ευνοϊκό για τις προσωπικές σχέσεις και θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες να περάσετε χρόνο μαζί με τους άλλους και ισως να σχεδιάσετε μια εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε τα συναισθήματά σας να μην γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΔΙΔΥΜΟΙ 2024

Η χρονιά ξεκινά σχετικά δύσκολα με τον ανάδρομο Ερμή στις αρχές του 2024, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά. Τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του έτους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας θα είναι σημαντική μετά τους πρώτους επτά μήνες. Το τελευταίο μέρος του 2024 επιφυλάσσει μεγαλύτερα οφέλη, αν και θα φέρει επίσης και σκαμπανεβάσματα. Ομως παρουσιάζει και πολλές νέες ευκαιρίες που πρέπει να εξεταστούν. Ωστόσο, συνιστάται προσοχή κατά την οικοδόμηση κοινωνικών σχέσεων κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Οι δημοσιονομικές προοπτικές είναι πιθανό να βελτιωθούν και η αποπληρωμή παλαιότερων δανείων είναι εύλογη. Εκείνοι που επενδύουν σε ερωτικές σχέσεις μπορούν να αναμένουν πιο ευνοϊκά αποτελέσματα. Μπορεί να προκύψουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά. Η εργασιακή πίεση μπορεί να αυξηθεί, αλλά οι πνευματικές δραστηριότητες και τα ταξίδια θα αποδειχθούν ευεργετικά.

Διαθέστε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια. Νέες επιχειρήσεις θα ανθίσουν. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας απομακρύνουν από τις σχέσεις σας.Μετά τον Απρίλιο μπορεί να έχει την ευκαιρία για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο προσωπικές σχέσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, το 2024 είναι μια καλή χρονιά για γάμο. Κάποιοι πιθανόν να αποκτήσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην υγεία σας, γιατί μετά τον Απρίλιο θα αντιμετωπίσετε θέματα υγείας. Έτσι, το φαγητό και η άσκηση είναι πολύ σημαντικά. Αυτή η χρονιά επίσης θα είναι καλή για σπουδαστές και μαθητές.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024

Θα υπάρξει αύξηση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης. Αναμένονται νέες ευκαιρίες, οι ευθύνες θα μεγαλώσουν επίσης, οδηγώντας ενδεχομένως σε αυξημένη ένταση. Αυτό θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη γενική υγεία. Ο έλεγχος των εξόδων συνιστάται και είναι σημαντικό να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και παρόμοιες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και είναι σημαντικό να προσέχετε και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Το δεύτερο εξάμηνο του 2024 μπορεί να φέρει θέματα που σχετίζονται με την υγεία, αλλά υπάρχει επίσης δυνατότητα αύξησης της κοινωνικής θέσης. Η ικανότητα επιρροής των άλλων θα αποδειχθεί επωφελής. Θα υπάρξει κέρδος από νέες επιχειρήσεις. Γενικότερα, στα επαγγελματικά θα υπάρξει πρόοδος και βελτίωση και θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων .

Αυτή η χρονιά είναι πολύ καλή για επενδύσεις αλλά και για γάμο. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι ήρεμο. Επίσης ευνοείται η αγορά ακίνητης περιουσίας και αυτοκινήτου. Μετά τον Απρίλιο, θα πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί για την υγεία και την πνευματική σας κατάσταση. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Η σωστή διατροφή, η χαλάρωση και η άσκηση θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σε καλή φόρμα το σώμα και το μυαλό σας.

Καριέρα και επαγγελματικά αναμένεται κατά το πρώτο και το τελευταίο τρίμηνο του έτους να υπάρξει σημαντική πρόοδος. Πρέπει να είστε ειλικρινείς και αφοσιωμένοι για να σημειώσετε πρόοδο. Θα υπάρξουν προσφορές και οικονομικά οφέλη. Πολύ πιθανό να υπάρξει μια πετυχημένη αλλαγή εργασίας κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Είναι σημαντικό να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση ή επέκταση.

ΛΕΩΝ 2024

Το 2024 θα φέρει σαφήνεια στους στόχους σας η’ μάλλον απαιτείτε περισσότερη σαφήνεια. Θα κάνετε πρόοδο προς την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια. Το 2024 δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως το είχατε σχεδιάσει. Ωστόσο, η οικονομική υποστήριξη από συνεργάτες, φίλους και συγγενείς θα σας βοηθήσει σε διάφορες προσπάθειες. Αν και υπάρχουν θετικές οικονομικές προοπτικές πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην πρόληψη οικονομικών απωλειών κατά τη διάρκεια του έτους. Σαφώς, το δεύτερο τρίμηνο του έτους είναι κερδοφόρο.

Στο ρομαντικό μέτωπο, αυτή τη φορά μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για εσάς. Τα ζητήματα που σχετίζονται με το γάμο θα βρουν λύση. Αυτή η χρονιά προειδοποιεί για πιθανά προβλήματα υγείας. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας. Θα υπάρξει μια στροφή προς την πνευματικότητα θα αυξηθεί. Από την άλλη, το 2024 θα είναι ευνοϊκό για τους μαθητές. Αποφύγετε τα ταξιδιωτικά σχέδια φέτος. Θα λάμψετε όμως στον επιχειρηματικό τομέα. Οι επαγγελματίες θα ακολουθήσουν μια νέα πορεία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη στην επιχείρησή σας. Η περίοδος μετά τον Απρίλιο θα είναι εξαιρετική για τους επαγγελματίες. Οι πιθανότητες για νέες θέσεις εργασίας είναι ιδιαίτερα θετικές.

Μετά τον Απρίλιο θα έχετε ένα σχέδιο για να αγοράσετε νέα γη. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο. Αυτή είναι η καλή στιγμή για να επενδύσετε χρήματα στην επιχείρησή σας και επίσης σε περιουσιακά στοιχεία. Η ερωτική ζωή θα είναι καλή και ευτυχισμένη.

Η υγεία σας θα είναι καλή αλλά στο τέλος του έτους θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε θέματα υγείας περισσότερο. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον γάμο σας η’ τις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρξει εξαιρετική πρόοδο και βελτίωση κατά τη διάρκεια του έτους. Οι μαθητές είναι πιο ειλικρινείς  με τις σπουδές τους. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024.

Το 2024, θα αυξήσει την πίεση στο εργασιακό περιβάλλον η’ θα δημιουργήσει προβλήματα. Για να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, κρατήστε ένα πιο ανοιχτό μυαλό. Αυτό θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις πιο αποτελεσματικά το 2024. Πιθανό, να υπάρξουν ανεπιθύμητα έξοδα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οικονομικά προβλήματα. Ισως να υπάρχει πρόβλημα στην κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων εξόδων. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, μπορεί να υπάρξουν οικονομικά απρόοπτα.

Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ενώ είναι μια καλή στιγμή για νέα επενδυτικά σχέδια, υπάρχουν σχετικοί κίνδυνοι. Όλα αυτά ισως να επηρεάσουν την υγεία σας. Οι απώλειες στο χρηματιστήριο είναι επίσης πιθανές. Αυτή η χρονιά θα είναι μέτρια. Θα υπάρξουν ίσως περισσότερα κέρδη μετά τον Απρίλιο του 2024. Κυρίως πρέπει να αποφύγετε επιχειρηματικές ιδέες άλλων συνεργατών.

Καλή χρονιά για επενδύσεις. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερα κέρδη, κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο και προφανώς πρέπει να εκμεταλλευτείτε την στιγμή. Οι προσωπικές σας σχέσεις όμως θα επηρεαστούν από τον Κρόνο. Αν υπάρχουν δυσκολίες, κάποιες θα διαλυθούν η’ δεν θα προχωρήσουν. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε είναι πιθανό να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφό φέτος. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ειρηνική. Στην αρχή του 2024 η υγεία σας θα δει κάποια σκαμπανεβάσματα, ενώ κατά το δεύτερο θα υπάρχει περισσότερη ηρεμία και ισοσοροπια. Φέτος, ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Οι μαθητές και οι φοιτητές θα σημειώσουν καλή πρόοδο. Οι νομικές διαμάχες θα πάνε υπέρ σας εάν είστε στη σωστή πλευρά.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΖΥΓΟΣ 2024

Το έτος 2024 είναι πολλά υποσχόμενο. Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στη ζωή σας. Προκλήσεις που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία μπορεί να προκύψουν μέχρι τον Ιούνιο. Ωστόσο, οικονομικά, η χρονιά φαίνεται θετική. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για κάποια εμπόδια στην πορεία. Το 2024 ίσως φέρει πιθανά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Συναισθηματικά, το δεύτερο τρίμηνο του έτους μπορεί να είναι δύσκολο. Φροντίστε τη διατροφή σας και προσέξτε την υγεία σας. Συνιστάται ένας μέτριος τρόπος ζωής. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας θα προκαλέσει άγχος το 2024 και ενδέχεται επίσης να προκύψουν νομικά ζητήματα. Η καθαρή σκέψη και η σαφήνεια των σκέψεων συνιστώνται για το έτος.

Αυτή η χρονιά είναι καλή για τον Ζυγό. Ο Δίας και ο Κρόνος θα φέρουν ευημερία και πρόοδο στις επιχειρήσεις και τα επαγγελματικά. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι ισχυρή. Θα υπάρξει συνεχής ροή χρημάτων.

Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν έναν καλό σύντροφο. Η ζωή σας είναι πολύ ευχάριστη με τον σύντροφό σας. Και οι δύο είστε ένα πολύ κατανοητό ζευγάρι. Η υγεία σας είναι καλή επειδή το μυαλό και το σώμα σας είναι ήρεμα. Τα οικονομικά, η σταδιοδρομία και οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες θα παρουσιάσουν σημαντική πρόοδο. Η χρονιά είναι ευοίωνη για τις σχέσεις, τον έρωτα και την οικογενειακή ευτυχία. Τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα για αλλαγή κατοικίας, η οποία θα έχει αντίκτυπο σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Οι φοιτητές, θα πρέπει να επικεντρωθούν και να δουλέψουν περισσότερο με τις σπουδές τους.

Τα οικονομικά θα έχουν καλά κέρδη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους περισσότερο. Θα πρέπει ομως να είστε πιο προσεκτικοί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Δεν πρέπει να γίνουν επενδύσεις ή επεκτάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024

Το έτος 2024 αναμένεται να είναι βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενη χρονιά. Νέες ευκαιρίες σας περιμένουν. Ωστόσο, η περίοδος μετά τον Ιούνιο μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες δυσκολίες, ιδίως στο οικονομικό μέτωπο. Το Ωροσκόπιο του 2024 υπογραμμίζει το συνεχές οικονομικό άγχος λόγω εξόδων.

Επίσης, υπόσχεται ερωτικές σχέσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιοι χωρισμοί στο δεύτερο μισό. Από άποψη υγείας, το πρώτο εξάμηνο του έτους φαίνεται θετικό. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα διατροφής. Η σωματική υγεία μπορεί να διατηρηθεί μέσω της τακτικής άσκησης και της σωστής διατροφής. Η ψυχική υγεία θα απαιτήσει την πρακτική τεχνικών χαλάρωσης.

 Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση. Προσοχή σε άτομα που μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα είναι επωφελείς. Αυτή η χρονιά είναι πολύ καλή. θα ανταμειφθείτε από την επιχείρηση και τον χώρο εργασίας σας μετά τον Απρίλιο του 2024 και θα σας αποφέρει υψηλά έσοδα. Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα βοηθήσουν και αυτό θα δώσει περισσότερα κέρδη. Αυτό θα συμβεί λόγω του Δία. Ο Κρόνος θα προκαλέσει κάποια προβλήματα η’ εντάσεις στην οικογένειά σας. Επειδή οι λέξεις είναι πολύ σημαντικές για την επικοινωνία και θα αναπτύξετε καλές σχέσεις. Το  2024 είναι πολύ ευεργετικό και για ερωτικές σχέσεις. Η υπάρχουσα σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει ισχυρότερη.

Τα ταξίδια αναψυχής σας υποδεικνύονται επίσης με πιθανότητες απόκτησης μωρού. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όμως. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την αρμονία με τον σύντροφό σας για χάρη της μονιμότητας της σχέσης. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε στη ζωή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική ανάπτυξη με χρηματικά οφέλη. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε θερμές σχέσεις με τους συναδέλφους και ηλικιωμένους. Θα υπάρξει μια αλλαγή θέσης στην εξέλιξη της καριέρας σας.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΤΟΞΟΤΗΣ 2024

Το 2024 είναι πολλά υποσχόμενο για άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη. Αυτοί που εργάζονται με τα μέσα ενημέρωσης, κτλ. ειδικότερα, μπορούν να αναμένουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Οι επιχειρηματικές προοπτικές για τους Τοξότες αναμένεται να βελτιωθούν, με τη δυνατότητα νέων συνεργασιών στον ορίζοντα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε πιθανές συγκρούσεις και προβλήματα με συναδέλφους. Από οικονομικής άποψης, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι ευνοϊκό.

Σε θέματα καρδιάς, το 2024 αναμένεται να φέρει πιο θετικές εξελίξεις.

Οι ελεύθεροι θα μπουν σε σχέσεις που θα σημειώσουν σημαντική πρόοδο. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να φέρει προκλήσεις στις σχέσεις με τα παιδιά και μείωση των προσωπικών επιπέδων ενέργειας. Σε μια πιο φωτεινή νότα, αποκαλύπτονται σημάδια αυξημένου πλούτου και γνώσης. Οι μαθητές και οι φοιτητές, ειδικότερα, μπορούν να προσβλέπουν σε μια γόνιμη χρονιά. Οι εσωτερικές σας ανασφάλειες και ανησυχίες όμως απο την άλλη, μπορεί όμως να δημιουργήσουν ορισμένες δυσκολίες, υπο την επιρροή του μεταβλητού Κρόνου.

Ισως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αποτυχίες και απογοητεύσεις. Η πτωτική τάση αν σημειωθεί θα είναι, γιατί δεν θα είστε σίγουροι για την απόδοσή σας. Είναι σημαντικό να ξεπεραστούν αυτές οι αρνητικότητες και να εργαστείτε πιο επιμελώς. Αυτό θα διασφαλίσει ότι είστε στο δρόμο προς την επιτυχία.

Στην αρχή λόγω του Δία θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επαγγελματικά. Γι ‘αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί με τη δουλειά σας. Μην εμπιστεύεστε τις επιχειρηματικές ιδέες των άλλων. Η διαδικασία μπορεί να είναι αργή αλλά θα σας δώσει περισσότερα κέρδη. Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2024 είναι πολύ ευνοϊκές. Θα υπάρξει σημαντική αύξηση του εισοδήματος για να καλυφθούν τα αυξανόμενα έξοδα. Έχετε τα οφέλη της πλανητικής υποστήριξης και μαζί με αυτή τη σκληρή δουλειά θα παράγετε μια εξαιρετική ροή χρημάτων.

Πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη και πίστη σε ότι κάνετε. Φέτος η υγεία σας θα είναι καλή. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μερικοί θα προγραμματίσουν να πάνε ένα μακρινό ταξίδι και αυτό θα σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους. Επίσης, ίσως να εμφανίζονται κάποιες προοπτικές για γάμο, αν είστε ελεύθεροι. Μετά τον Απρίλιο η υγεία σας θα αντιμετωπίσει κάποια πολύ μικρά προβλήματα. Προγραμματίστε μια πιο ισορροπημένη διατροφή και ασκηθείτε τακτικά.

https://astroephimerides.com/epikinonia-astroephimerides/

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024

Το 2024 θα έχει αρκετά θετικές προοπτικές όσον αφορά την επαγγελματική ανάπτυξη για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ωστόσο, οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας. Μπορεί να χρειαστεί να ληφθούν σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις, με τους πρώτους έξι μήνες του έτους να προσφέρουν ευνοϊκές εμπορικές προοπτικές.

Οικονομικά, το 2024 υπόσχεται να επιτύχει ισορροπία μεταξύ εξόδων και κερδών. Οι κοινωνικοί κύκλοι πρόκειται να επεκταθούν και τα επίπεδα ενέργειας θα είναι υψηλά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Το ωροσκόπιο για το 2024 προβλέπει πολλαπλές πηγές εισοδήματος και ευνοϊκή περίοδο για επενδύσεις σε ακίνητα.

Το 2024 θα είναι μια πιο κερδοφόρα χρονιά. Θα υπάρξει κέρδος και επιτυχία. Η επιχείρησή σας θα δώσει περισσότερα κέρδη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, υπό την επιρροή του Δια. Οι εκκρεμείς υποχρεώσεις σας θα κλείσουν . Τα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι ευτυχισμένα. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε το 2024 δίνει τέτοια προοπτική. Η υγεία σας θα είναι μέτρια όλο το χρόνο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο φαγητό και την άσκησή, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Γενικά, το 2024 παρέχει ευκαιρίες για να ανακαλύψετε τις έμφυτες δυνάμεις σας και να προχωρήσετε στη ζωή. Θα ξεπεράσετε εύκολα τις πολλές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε, ιδιαίτερα κατά την περίοδο ανάδρομης πορείας του Ερμή. Θα υπάρξει σημαντικός ενθουσιασμός και επιτυχία στους τομείς των επαγγελματικών και των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024

Το 2024 υπόσχεται πολλά για άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, χάρη στις πλανητικές επιρροές που θα δεχτείτε. Μπορεί να ταξιδέψετε κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η διατήρηση μιας πιο θετικής νοοτροπίας, θα συνεχίσει να αποδίδει ευνοϊκά αποτελέσματα. Τα κέρδη είναι πιθανό να αυξηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, οι προσωπικές σχέσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένες προκλήσεις το 2024.

Η μετακόμιση είναι μια πιθανότητα και τα επίπεδα ενέργειας θα παραμείνουν υψηλά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, κι αυτό ειδικά όσον την ψυχολογική σας κατάσταση. Η έκφραση επιθυμιών με σθένος και σαφήνεια επισημαίνεται στο για το 2024, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για την επιδίωξη φιλοδοξιών. Η συνεργασία συναδέλφων και ηλικιωμένων θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων σας. Η πρόοδος, η επιτυχία και η ευημερία πρόκειται να ακολουθήσουν.

Φέτος θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στον επιχειρηματικό τομέα. Θα ξεπεράσετε όλα αυτά τα ζητήματα με τις καλές γνώσεις, εμπειρία και δεξιότητές σας. Η πρόοδός σας θα ενισχυθεί κάνοντας τις σωστές επιλογές. Θα επικεντρωθείτε στο στόχο σας και θα αρχίσει ένα είδος μεταμόρφωσης. Με καλή απόδοση, μπορείτε να προσβλέπετε σε αυξήσεις μισθών και προαγωγές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του έτους. Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, όσοι ασχολούνται με ενα ελεύθερο επάγγελμα.

Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τα μέλη της οικογένειάς σας είναι ευχαριστημένα μαζί σας. Αν θέλετε να παντρευτείτε, τότε αυτή η χρονιά είναι καλή. Ο Κρόνος θα σας προβληματίσει από άποψη υγείας. Θέματα υγείας που ξεπερνιούνται από τις σωστές διατροφικές συνήθειες και την άσκηση. Το 2024 είναι θετικό για τους Υδροχόους και θα υπάρξει πρόοδος σε διάφορους τομείς. Οι προσωπικές σχέσεις θα είναι πολύ καλύτερες. Μέχρι τον Μάρτιο, θα υπάρξουν ισως κάποιες μικρές διακυμάνσεις και θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πίστη στον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε όλες τις παρεξηγήσεις και κρατήστε τη σχέση σε κίνηση.

ΙΧΘΕΙΣ 2024

Το έτος 2024 δεν αποτελεί καλό οιωνό για άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων. Μπορεί να προκύψουν προκλήσεις, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, βελτιώσεις αναμένονται μετά τον Ιούνιο του 2024. Οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από την επιρροή των πλανητών, ενισχύοντας την αισιοδοξία και την ανεξαρτησία σας. Η υγεία πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και οι επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να είναι στον ορίζοντα.

Οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες. Οι πνευματικές κλίσεις μπορεί να αυξηθούν, αλλά μπορεί να προκύψουν εμπόδια. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να φέρει διάφορα διλήμματα. Φέτος οι Ιχθείς, θα δουλέψουν σκληρότερα για να επιτύχουν τους στόχους τους, υπο την επιρροή του Κρόνου, που θα δημιουργήσει προβλήματα στην επιχείρησή σας η’ στο εργασιακό σας περιβάλλον. Συγκεντρωθείτε, πάρτε τα απαραίτητα μέτρα και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη επιτυχία.

Οι επιχειρηματίες έχουν περισσότερα κέρδη λόγω μιας συνεργασίας. Η ροή χρήματος θα συνεχίσει να είναι πολύ φυσιολογική. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες προόδου. Η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να δημιουργήσει μερικά εμπόδια και καθυστερησεις. Φυσικά, η πρόοδος θα εξαρτηθεί από την κρίση σας και τις επιλογές που κάνετε. Εάν είστε σοφοί και εργατικοί, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να πετύχετε.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2024 ανάδρομος Ερμής, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Οι Ιχθείς δεν θα είναι σαφείς στις απαιτήσεις τους. Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν διακυμάνσεις και μπορεί να υπάρχουν συνεχείς διαφωνίες. Δεν θα υπάρχει χώρος για μονομέρεια. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Απάντηση