ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

στις

Θα τα πούμε ξανά και μέσα απο τα σεληνιακά φαινομενα αλλά και οι προβλέψεις μου για μια έκρηξη στα Βαλκανια έχει πλέον πάρει το δρόμο της.Αναφέρω μια σειρά απο γεγονοτα στην ιστορία μέσα απο παραδείγματα ευθυγραμμισεων πλανητών και εκλείψεων, τρομοκρατικων χτυπημάτων και φυσικών καταστροφών και άλλα. Έχω τοποθετήσει και τους ανάλογους συνδέσμους για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.Από την άνοδο του Γκορμπατσόφ στην εξουσία στη Ρωσία το 1985, η παγκόσμια ιστορία φαίνεται να εκτυλίσσεται σύμφωνα με την αστρολογία. Ενώ μερικοί μπορεί να σκεφτούν ότι αυτό ήταν μια απλή σύμπτωση ή λόγω κάποιας μυστικής δύναμης των άστρων, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο πέρα από αυτό το γεγονός.

Πράγματι, κάποιος θα μπορούσε να εικάσει ότι οι μεγαλομανείς ηγέτες από τις απόλυτες δυνάμεις της Ανατολής σκόπιμα έπλαθαν την ιστορία σύμφωνα με ένα πολυετές πρόγραμμα καθοδηγούμενο από την αστρολογία …. παρόμοιο με αυτό που έκανε ο Χίτλερ για τον σχεδιασμό στρατιωτικών εκστρατειών του στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιστεύω ότι το απόλυτο τέλος αυτού του μακροπρόθεσμου σχεδίου ξεδιπλώνεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια και αποκαλύπτεται από ένα αρχικό γεγονός που σαφώς χρονικά, σύμφωνα με ένα συναρτώμενο συμβολικά αστρολογικό γεγονός: Αυτό ήταν το Τσερνομπίλ.

Το Τσερνομπίλ βέβαια δεν ήταν μόνο ο Ουρανος, ο Αρης, ο Πωσειδωνας και ο Ερμής αλλά το πιο σημαντικό ήταν αυτό που παρατήρησα ξανά στην Νέα Σελήνη Μάιου στον Ταύρο με τον Αλγκόλ να βρίσκεται ξανά στο ιδιο ζώδιο όπου σηματοδοτεί μαζικές καταστροφές.Ο κόσμος είχε παραπλανηθεί σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Με αφορμή το άρθρο για την πυρκαγιά στο δάσος κοντά στην πόλη του Τσερνομπίλ έψαξα τα αρχεία μου για να θυμηθούμε, μερικά γεγονότα, μιας και ο Κρόνος ξαναβρίσκεται στον Τοξότη. Έτσι με αφορμή το γεγονός αυτό, άνοιξα τον χάρτη του πυρηνικού ατυχήματος και παρατήρησα ότι τότε ο Κρόνος στον Τοξότη που ταξίδευε μέσα απο την 3η μοιρα του, όπως και τώρα αυτή την στιγμή που γράφω το κείμενο.

*24 Απριλίου, 1986: Ολική έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη κίνηση.Το επόμενο βράδυ η καταστροφή του Τσερνομπίλ ξέσπασε στην Ουκρανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνδέεται με τον πλανήτη Πλούτωνα που εκπροσωπεί τα εκρηκτικά γεγονότα αλλά και την πυρηνική τεχνολογία.Το γεγονός ότι η εκδήλωση του γεγονότος είχε προγραμματιστεί σύμφωνα με την αστρολογία είναι ένδειξη ότι το Τσερνομπίλ δεν θα μπορούσε να ήταν απλά ένα ατύχημα, αλλά μάλλον ένα άρρωστο πείραμα για να συγκεντρώσει τη γνώση για την καταπολέμηση ενός μελλοντικού πυρηνικού πολέμου. Πράγματι, αυτο είναι το πρώτο σημαντικό ιστορικό γεγονός μετά την άνοδο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στην εξουσία, τον Μάρτιο του 1985. Το «πείραμα του Τσερνομπίλ» αποκαλύπτει ότι ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος είναι ο απώτερος στόχος ενός προγράμματος πολλών χρόνων, χρονικά, σύμφωνα με την αστρολογία, που άρχισε να εφαρμόζεται από το Κεντρικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης υπό την ηγεσία του Γκορμπατσόφ και συνεχίζει να ξετυλίγεται μέχρι ημέρα.

*3,17 Οκτωβρίου, 1986: Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό / σεληνιακή έκλειψη στον Κριο.Πυρκαγιά ξεσπά σε σοβιετικό πυρηνικό υποβρύχιο Κ-219 στον Ατλαντικό. Ηρωικές προσπάθειες από τα μέλη του πληρώματος γίνονται ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση του αντιδραστήρα που θα μπορούσε να έχει μολύνει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και του Καναδά. Το υποβρύχιο βυθίζεται τρεις ημέρες αργότερα.Στις 11/10,ο Ρήγκαν-Γκορμπατσώφ στη σύνοδο κορυφής στο Ρέικιαβικ, η Ισλανδία καταρρέει. Η συνάντηση κορυφής μεταξύ του Προέδρου Ρήγκαν και του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατέρρευσε μετά αφού οι δύο ηγέτες ήταν διστακτικοί στο να συμφωνήσουν για σαρωτική μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων, βρέθηκαν σε αδιέξοδο σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα του περιορισμού των διαστημικών προγραμμάτων των ΗΠΑ αντιπυραυλικής άμυνας ευρέως γνωστό ως “Star Wars”.

Θα δείτε λοιπόν ότι εκείνη την χρονιά είχαμε πολύ σημαντικά γεγονότα παγκοσμίως, σεισμούς, αεροπορικά δυστυχήματα, το πυρηνικό ατύχημα

 http://en.wikipedia.org/wiki/1986

*28, Ιουνίου, 1988: εχουμε ευθυγράμμιση 5 πλανητών σε τετράγωνο με τον Άρη. Πολύ σπάνια ακριβής ευθυγράμμιση του Κρόνου, Ουρανού και Σελήνης σε τετράγωνο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Ενώ η σύνοδος αυτή σχηματίζεται γίνεται και ένα ατύχημα στο πάρκο του Yellowstone, αεροπορικό ατύχημα της Air France, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ιδρύει την Αλ Καιντα, Μεγάλος σεισμός στο Νεπάλ/Ινδία 6.6 Ρ. ,είχαμε μεγάλες πυρκαγιές, την καταστροφή του Τσαλεντζερ, μεγάλες στρατευμένες διαδηλώσεις κατά τις συναντήσεις του 1988, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ λαμβάνει χώρα στο Δυτικό Βερολίνο. Πηγαίνετε  στο 1988 να δείτε μετά από αυτή την ημερομηνία τι έγινε και πείτε μου αν σας θυμίζουν κάτι τα γεγονότα. http://en.wikipedia.org/wiki/1988

*9 Νοέμβρη του 1989: Πολύ σπάνιες σύνοδοι Κρόνου/Ποσειδώνα στον Αιγόκερω (τρεις φορές σε έναν αιώνα). Επίσης, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ιδιο ζώδιο και η ακριβής ευθυγράμμιση του Πλούτωνα, του Ερμή και του Ήλιου. Μια μεγάλη ευθυγράμμιση στον Σκορπιό. Στον 4ο και τον 6ο οίκο. Ψυχρός Πόλεμος και η πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Ψυχρός Πόλεμος – Βελούδινη Επανάσταση . http://en.wikipedia.org/wiki/1989

* 22 Ιουλίου του 1990: Ολική ηλιακή έκλειψη στην αναιρετική 29η μοιρα του Καρκίνου, μια μεγάλη ευθυγράμμιση στον Kαρκινο, σε σύνοδο με τον Δία, τον Ηλιο και σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Σημειώνεται ότι ξεκινά η εξάπλωση στρατευμάτων στα σύνορα Ιράκ-Κουβέιτ και η οικοδόμηση μιας μαζικής στρατιωτικής συγκέντρωσης που θα οδηγήσουν στο πόλεμο του Περσικού Κόλπου τον επόμενο μήνα. Προηγείται μεγάλος σεισμός στις Φιλιππίνες 7.7 Ρ, εχουμε τρομοκρατικά χτυπήματα http://en.wikipedia.org/wiki/1990

*2 έως 7 Αυγούστου 1990: Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 6/8,στον 2ο οίκο, σε τετράγωνο με τον Άρη από την θέση του Ταυρου και τον Πλούτωνα, δηλαδή στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού. Αντίθεση Αρη/Πλούτωνα.

Λέγεται ότι τότε στις 16 του Ιουλίου 1990 στην εφημερίδα «Barron», υπήρχε ένα απόσπασμα από ένα ενημερωτικό δελτίο ενός χρηματοοικονομικού αστρολόγου, του Arch Crawford, όπου εν μέρει αναφέρει στο άρθρο του:

“… 6 Αυγούστου (Η Σεληνιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Άρη και τον Πλούτωνα). Αναμένετε κάποια μεγάλη καταστροφή. Ενώ στις 2 – 7 Αυγούστου, φαίνεται ότι κάτι μεγάλο εκρήγνυται… παρόμοια με την καταστροφή του Τσερνομπίλ … “

Στις 2 Αυγούστου, το Ιράκ εισέβαλε στο Κουβέιτ κατακρημνίζοντας την κρίση στον Περσικό Κόλπο. Όπως διευκρινίζεται και από άλλους αστρολόγους, ως η εξαπάτηση του Περσικού Κόλπου, όπου το Ιράκ πιθανότατα εισέβαλε στο Κουβέιτ και επιτάχυνε την κρίση στον Κόλπο κατόπιν εντολής της Μόσχας. Η γενική πρόθεση ήταν να θέσει το Ιράκ ως ενα συμβολικό Αραβικό θύμα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, προκειμένου να δημιουργηθεί πρόσχημα για τον Σαντάμ και τελικά να επιτεθούν παγκοσμίως με τον «Σιωνισμό» χτυπώντας το Ισραήλ με πυραύλους SCUD τα οποία, τελικώς προκάλεσαν, μια ολομέτωπη σύγκρουση μεταξύ Ανατολής / Δύσης.

30 Αυγ – κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης: το Αζερμπαϊτζάν ανακηρύσσει την ανεξαρτησία του από την Σοβιετική Ένωση. http://en.wikipedia.org/wiki/1990

*15 Ιανουαρίου, 1991: Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω με την ευθυγράμμιση 6-πλανητών στον Αιγόκερω.

Στις 15 του Γενάρη του 1991 ήταν η προθεσμία του ΟΗΕ για το Ιράκ να αποσύρει τα στρατεύματα από το Κουβέιτ προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την έναρξη της Επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου. Η Επιχείρηση Desert Storm αρχίζει με αεροπορικές επιδρομές κατά του Ιράκ. Το Ιράκ χτυπάει το Ισραήλ. http://en.wikipedia.org/wiki/1991

Σύμφωνα με μια αρχαία Βαβυλωνιακή προφητεία λέει ότι, “όταν όλοι οι πλανήτες συναντιόνται στον Αιγόκερω τότε ο κόσμος θα καταστραφεί από τη φωτιά”. Τον Ιανουάριο του 1991, υπήρξε μια ευθυγράμμιση έξι πλανητών στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Πλούτωνας σχημάτιζαν αρκετά έντονες όψεις στον Αιγόκερω και αυτό έφερε αρκετά μεγάλη ένταση. Έτσι, λοιπόν και στο Ιράκ όπως και στην αρχαία Βαβυλώνα, “ο κόσμος καταστράφηκε από φωτιά”, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις το αστρολογικές προφητείες .

Ένας αστρολόγος μας εξηγεί ένα όραμα που είχε δει.” Ήταν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου που έζησα ένα προφητικό όραμα που έδειχνε ότι τελικά το Ιράκ θα χτυπούσε το Ισραήλ με όπλα μαζικής καταστροφής και αυτό, με τη σειρά του, θα οδηγούσε σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Μετά από αυτό το όραμα θα επανεξετάσω προσεκτικά τα γεγονότα στον Κόλπο το 1990 και το 1991 και συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαινόταν. Ανακάλυψα ότι η εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ και ο πόλεμος του Κόλπου ήταν ενας διαρκής αγώνας μεταξύ του Ιράκ και των ΗΠΑ που κινήθηκαν από τον Σαντάμ Χουσεΐν κατ ‘εντολήν της Μόσχας, προκειμένου να θέσουν τις βάσεις για ένα πυρηνικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.”

*26 Ιουλίου, 1991: Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο / Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στον 6ο οίκο, στις 11 Ιουλίου 1991. Επίσης, ο Πλούτωνας ήταν σε τετράγωνο (γωνία 90 μοιρών) με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης, Άρη και του Δία.

Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας διαλύεται επίσημα σε μια συνάντηση στην Πράγα. Διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Η έναρξη του εμφυλίου πολέμου στη Γιουγκοσλαβία. Δυτική στρατιωτική επέμβαση στην πρώην Γιουγκοσλαβία προκάλεσε και πάλι κατ ‘εντολήν της Μόσχας για στρατηγικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και στρατιωτική δράση εναντίον των Σέρβων τροφοδότησαν εθνικιστικές εξάρσεις στη Ρωσία. Αυτή όμως η εθνικιστική αντίδραση εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των στοιχείων αυτών στη Μόσχα προγραμματίζοντας να πολεμήσουν εναντίον των ΗΠΑ και των δυτικών συμμάχων. http://en.wikipedia.org/wiki/1991

*19 Αυγούστου, 1991: Ευθυγράμμιση Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης και Δία , στον Αιγόκερω.

Διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης: Ο σοβιετικός πρόεδρος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έχει τεθεί σε κατ ‘οίκον περιορισμό, ενώ κάνει διακοπές στην Κριμαία κατά τη διάρκεια ενός πραξικοπήματος. Η απόπειρα πραξικοπήματος, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Gennady Yanayev και 7 σκληροπυρηνικούς που προσπαθούν να σφετεριστούν τον έλεγχο, καταρρέει σε λιγότερο από 72 ώρες .

* 21 του Δεκέμβρη του 1991: Σεληνιακή έκλειψη στην αναιρετική 29η των Δίδυμων ,στο χειμερινό ηλιοστάσιο.

Η σοβιετική σημαία πέφτει και η ρωσική σημαία υψώνεται πάνω από το Κρεμλίνο, ενώ η Σοβιετική Ένωση επίσημα διαλύθηκε. Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο Συνεργασίας (NAC-C) συνεδριάζει για πρώτη φορά, την ημέρα κατά την οποία η Σοβιετική Ένωση παύει να υφίσταται. Λίγες μέρες μετά από αυτό, την ημέρα των Χριστουγέννων (;!),ο Ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παραιτήθηκε.

Στις 26 Δεκέμβρη – Ο Ψυχρός Πόλεμος λήγει μετά 44-46 χρόνια, όταν το Ανώτατο Σοβιέτ συναντά και επίσημα διαλύει τη Σοβιετική Ένωση. Όλα τα σοβιετικά θεσμικά όργανα τελικά παύουν τη λειτουργία του στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Χαρίλαος Φλωράκης εκλέγεται επίτιμος πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδα

http://en.wikipedia.org/wiki/1991

*4 Ιανουαρίου,1992: Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, στελλιουμ, ευθυγράμμιση Ηλίου, Σελήνης, Ουρανού, Ποσειδώνα, Βορείου Δεσμού. Ευθυγράμμιση Αφροδίτης, Αρη, Ερμή.

Στη Βενεζουέλα, ο Ούγκο Τσάβες κάνει μια αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Carlos Andrés Pérez.

Στις 7/1/1992 Η Συνθήκη του Μάαστριχτ Υπογράφεται ιδρύοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις 9/1/1992 Αλγερινός εμφύλιος πόλεμος: Η κυβέρνηση της Αλγερίας κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αρχίζει μια σκληρή καταστολή του Ισλαμικού Μετώπου Σωτηρίας.

Στις 31 Ιανουαρίου, oι αρχηγοί κρατών, πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των εκτάκτων μελών, πραγματοποιούν συνάντηση στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων στην μετά τον Ψυχρό Πόλεμο περίοδο. Την ιδια χρονια εχουμε τον πόλεμο στην Βοσνία, μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, έχει και εδώ πολύ σημαντικά γεγονότα.

http://en.wikipedia.org/wiki/1992

*Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο,30 Ιουνίου 1992/Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 15 Ιουνίου 1992.Αυτή η έκλειψη ήταν ευθυγραμμισμένη με την Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο (γωνία 60 μοιρών) με τον Άρη και τον Δία.

Το Εθνικό Συμβούλιο της Σλοβακίας δηλώνει τη Σλοβακία ανεξάρτητη χώρα, σηματοδοτώντας την διάλυση της Τσεχοσλοβακίας.

H Ταϊλανδέζικη Airways International Πτήση 311, ένα Airbus A310-300, συντρίβεται σε ένα βουνό βόρεια του Κατμαντού, Νεπάλ σκοτώνοντας όλους τους 113 επιβαίνοντες.

Η Αμπχαζία δηλώνει την ανεξαρτησία της από τη Γεωργία. Εδώ εχουμε αποσχιστικές τάσεις, αεροπορικά ατυχήματα, σεισμούς, και αλλα έντονα φυσικά φαινόμενα, δολοφονίες κτλ.

http://en.wikipedia.org/wiki/1992

* 26 Φεβρουαρίου 1993: Σπάνιοι σύνοδοι του Ποσειδώνα και Ουρανού σε Τ-τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία. Ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. (Ποσειδώνας / Ουρανός σύνοδος συμβαίνουν περίπου κάθε 200 χρόνια.).

Οι τρομοκράτες βομβαρδίζουν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου βομβαρδισμός: Στη Νέα Υόρκη, ένα φορτηγό σταθμευμένο με βόμβα κάτω από το Βόρειο Πύργο εκρήγνυται στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 1.000.

Όπως αποκάλυψε η Laurie Mylroie στο βιβλίο της, «Ο πόλεμος κατά της Αμερικής -Ο Σαντάμ Χουσεΐν και οι Επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου: Μια Μελέτη της εκδίκησης”, αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια από τους τρομοκράτες να γκρεμίσουν τους δίδυμους πύργους, ήταν μια “ψευδή” επιχείρηση που διοργανώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ, αλλά κακώς αποδίδεται σε ένα χαλαρό δίκτυο των ισλαμιστών εξτρεμιστών. Ο εγκέφαλος της επιχείρησης, Ραμζί Γιουσέφ, χρησιμοποίησε ψευδή ταυτότητα κάποιου από το Κουβέιτ που ονομάζεται Abdul Basit. Ο Αμπντούλ και η οικογένειά του εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής του Ιράκ στο Κουβέιτ. Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση και να αλλάξουν την ταυτότητα του Αμπντούλ χρησιμοποιώντας από Ραμζί Γιουσέφ να διαφύγουν μετά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου βομβαρδισμούς του 1993.

Το 1993 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου η βομβιστική επίθεση ήταν η αρχή της ολοένα και πιο θρασύς τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης και της βομβιστικής επίθεσης μιας εκπαιδευτικής αποστολής των ΗΠΑ για τα Σαουδικά στρατεύματα στο Ριάντ το 1995, επίσης εχουμε τον βομβαρδισμό του Al-Khobar Towers στρατιωτικής βάσης το 1996, βομβιστικές επιθέσεις στην Αφρικανική πρεσβεία το 1998 , η επίθεση στο USS Cole το 2000 και πιο πρόσφατα οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 9/11 του 2001, που είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή των πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, καθώς και σοβαρές ζημιές στο Πεντάγωνο.

Αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν αποδοθεί στον Οσάμα Μπιν Λάντεν και την τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα. Ωστόσο, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάιντα είναι ένα μέτωπο για τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν κατ ‘εντολή του Ιράκ και της Ρωσίας. Ενώ μπορεί να καθοριστεί η σχέση με το Ιράκ, η συμπαιγνία Βαγδάτης-Μόσχας ήταν καλά κρυμμένη.

*4 Οκτωβρίου 1993: Σπάνιοι σύνοδοι του Ποσειδώνα και του Ουρανού επαναλαμβάνονται (λόγω της ανάδρομης κίνησης των πλανητών) και είναι στο μεγάλο τρίγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη. Ο Κρόνος σχηματίζει ένα Τ-τετράγωνο με την Σελήνη και Πλούτωνα .

Πολιτικό χάος ξεσπά στη Μόσχα .Η ρωσική συνταγματική κρίση κορυφώνεται με τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας την εκκαθάριση του κοινοβουλίου της Ρωσίας Κοινοβουλίου δια της βίας, ακυρώνοντας μια μαζική εξέγερση εναντίον του Προέδρου Μπόρις Γέλτσιν. Η Κίνα πραγματοποιεί πυρηνική δοκιμή, τελειώνοντας ένα παγκόσμιο de facto μορατόριουμ.

Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 1993: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκινά τη δεύτερη θητεία του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται πρωθυπουργός του Πακιστάν για δεύτερη φορά. Ένα πραξικόπημα στο Μπουρούντι έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο του Προέδρου Melchior Ndadaye και πυροδοτεί Εμφύλιο Πόλεμο.

13 Δεκεμβρίου του 1993: Ευθυγράμμιση Ήλιου, Σελήνης, Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στον Τοξότη. Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Οι Κομμουνιστές και οι εθνικιστές κερδίζουν τις εκλογές για ένα νέο ρωσικό κοινοβούλιο. Ιδιαίτερη έκπληξη είναι η επιτυχία του “Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος” Με επικεφαλής τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ενας εθνικιστής που μοιάζει με τον Χίτλερ.

****12 Ιανουαρίου, 1994: ευθυγράμμιση 7 πλανητών στον Αιγόκερω (πέντε πλανήτες ,ο ήλιος και η σελήνη). Η Στενότερη ευθυγράμμιση των επτά πλανητών στα 300 χρόνια.

Σύνοδο κορυφής ΗΠΑ / Ρωσίας. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και ο Ρώσος Πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν υπογράψουν τις συμφωνίες του Κρεμλίνου, που σταματούν το προγραμματισμένο στόχο των πυρηνικών πυραύλων προς τους στόχους της κάθε χώρας, και προβλέπουν επίσης τη διάλυση του πυρηνικού οπλοστασίου της Ουκρανίας.

Ο σεισμός του Northridge το 1994, μεγέθους 6,7, χτυπά το San Fernando Valley του Λος Άντζελες στις 4:31 π.μ., σκοτώνοντας 72 και αφήνοντας 26.029 άστεγους.

Ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών έπληξε τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Η χαμηλότερη θερμοκρασία που μετρήθηκε ποτέ στην Ιντιάνα, -36 ° F (-38 ° C).

Ένας άντρας πυροβολεί με 2 σφαίρες στο κενό τον Κάρολο, πρίγκηπας της Ουαλίας στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Η μεγάλη αυτή Ευθυγράμμιση συμπίπτει επίσης με τον βομβαρδισμό του Σεράγεβο και της συνάντησης κορυφής του ΝΑΤΟ κατά την οποία οι δυτικοί Σύμμαχοι συμφωνούν να κάνουν χρήση βίας στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Αυτή τη χρονιά εχουμε πολλά σοβαρά γεγονότα σε όλα τα επίπεδα. http://en.wikipedia.org/wiki/1994

*18 Νοεμβρίου, 1994: Σεληνιακή και ηλιακή έκλειψη στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού. Η έκλειψη είναι ευθυγραμμισμένη με τον Πλούτωνα και τον Δία τετραγωνίζει τον (90- μοιρών) Άρη και τριγωνίζει τον (γωνία 120 μοιρών) Ουρανό και τον Ποσειδώνα.

Η κυβέρνηση της Αγκόλας και οι επαναστάτες της UNITA υπογράψουν το πρωτόκολλο της Λουσάκα. Το Μαλάουι αναγνωρίζει την Αραβική Λαϊκή Δημοκρατία του Σαχραουί. Οι ψηφοφόροι στη Νορβηγία αποφασίσουν να μην ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα δημοψήφισμα. http://en.wikipedia.org/wiki/1994

* 11 του Δεκεμβρίου, 1994:Ο Άρης τετραγωνίζει την σύνοδο του Πλούτωνα και του Δία (σπάνια ακριβής σύνοδος στις 2 Δεκεμβρίου).

Η Ρωσία εισβάλλει στο αποσχισθείσα δημοκρατία της Τσετσενίας. Μια μικρή βόμβα εκρήγνυται στην Philippine Airlines Πτήση 434 και αλλα. http://en.wikipedia.org/wiki/1994

*29 Απριλίου, 1995: Η Ηλιακή έκλειψη σεληνιακή / ηλιακή στον Ζυγό και Ταύρο τετραγώνισαν τον Ποσειδώνα και Ουρανό.

Μια έκρηξη στη Γάζα σκοτώνει 8, συμπεριλαμβανομένου ενός ηγέτη της Χαμάς. Πρώτο πόλεμος στην Τσετσενία – σφαγή στο Samashki: ρωσικές παραστρατιωτικές ομάδες αρχίζουν μια σφαγή τουλάχιστον 250 αμάχων στο Samashki, Τσετσενία.

Ο Βομβαρδισμός της Οκλαχόμα Σίτι: 168 άτομα, μεταξύ των οποίων 8 Ομοσπονδιακοί αστυνομικοι και 19 παιδιά, χάνουν τη ζωή τους στο Alfred P. Murrah Ομοσπονδιακό Κτίριο και 680 τραυματίστηκαν από βόμβα που ξεκίνησε από τον Timothy McVeigh και ένας από τους συνεργούς του, Τέρι Νίκολς.

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Καλιφόρνια, Σακραμέντο.

Στο Νταεγκού, Νότια Κορέα, μια έκρηξη αερίου σε ένα εργοτάξιο του μετρό σκοτώνει 101 άτομα, κυρίως εφηβικά σχολιαρόπαιδα.

http://en.wikipedia.org/wiki/1995

* 12 Ιουλίου 1995: Ακριβής αντίθεσή Άρη/Κρόνου. Ευθυγράμμιση με τον Ήλιο, Σελήνη, Ποσειδώνα και ο Ουρανός τριγωνίζει (γωνία 120 μοιρών) τον Άρη και εξαγωνιζει (γωνία 60 μοιρών) τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Ιράκ κρίση του αφοπλισμού. Σρι Λάνκα εμφύλιος πόλεμος.

Σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Μονάδες του Στρατού της Δημοκρατίας Σέρπσκα, υπό τη διοίκηση του στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, εισβάλλει στην Σρεμπρένιτσα με μικρή αντίσταση από την ολλανδικές ειρηνευτικές δυνάμεις της Δύναμης Προστασίας των Ηνωμένων Εθνών, οπου σκοτώθηκαν χιλιάδες Βόσνιοι άνδρες και αγόρια και βιάστηκαν πολλές γυναίκες.

Η Cubana de Aviación Antonov An-24 συντρίβεται στην Καραϊβική, νοτιοανατολικά της Κούβας σκοτώνοντας 44 ανθρώπους.

Μια σειρά από τεράστιες εκρήξεις του ηφαιστείου Σουφριέρ Hills στέλνει ροές λάβας και τέφρας σε μια ευρεία περιοχή της νότιας Montserrat.

Τρίτη Κρίση των Στενών της Ταϊβάν.

http://en.wikipedia.org/wiki/1995

*24 Οκτωβρίου 1995: Η ολική ηλιακή έκλειψη στην 0 μοιρα του Σκορπιού.

Μια πυρκαγιά στο μετρό Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, σκοτώνει 289 επιβάτες (η χειρότερη καταστροφή του μετρό στον κόσμο).

Μια χιονοστιβάδα χτυπά το χωριό Flateyri στην Ισλανδία, σκοτώνοντας 20 ανθρώπους.

Στο Κεμπέκ οι αυτονομιστές χάνουν το δημοψήφισμα να διαπραγματευθεί την ανεξαρτησία της από τον Καναδά.

Η Τανσού Τσιλέρ του DYP αποτελεί τη νέα κυβέρνηση της Τουρκίας. Η Γαλλία δρομολογεί πραξικόπημα στις Κομόρες με 600 στρατιώτες.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Μπόρις Γιέλτσιν υποφέρει από μια δεύτερη καρδιακή προσβολή.

**22 Νοεμβρίου, 1995: 7-πλανήτες σε ευθυγράμμιση, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και ο Πλούτωνας στον Τοξοτη. Ακριβής ευθυγράμμιση του Ήλιου, του Ερμή και Πλούτωνα.

Την Αίγυπτο, Ισραήλ, και ένα μεγάλο μέρος της Βόρειας Αφρικής και της Μεσόγειου χτυπήθηκαν από τον ισχυρότερο σεισμό (7,2 M_ \ mathrm {w}) κατά μήκος της Νεκράς Θάλασσας

http://en.wikipedia.org/wiki/1995

* 21 /22 Δεκεμβρίου, 1995: Συσπείρωση όλων των πλανητών στον Αιγόκερω γύρω από το χρόνο του χειμερινού ηλιοστασίου.

Η American Airlines Πτήση 965 (Boeing 757) συντρίβεται σε ένα βουνό κοντά στο Buga, Valle del Cauca, στην Κολομβία, από τους 164 επιβαίνοντες, 4 επιβάτες είναι οι μόνοι επιζώντες.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας συμβουλεύει “με πρόωρο διαζύγιο” της Lady Diana Spencer και του Καρόλου, Πρίγκιπα της Ουαλίας. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου 1996.

Η χαμηλότερη ποτέ θερμοκρασία Ηνωμένο Βασίλειο -27,2 ° C (-17,0 ° F)

*3 Απριλίου, 1996: Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη και τετραγωνίζεται από τον Δία.

Ένα Boeing 737 στρατιωτικό τζετ συντρίβεται σε ένα βουνό βόρεια του Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία. Όλα τα 35 άτομα επί του πλοίου πεθαίνουν, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών Γραμματέα Εμπορίου Ρον Μπράουν

Σφαγές των Χούτου από τους Τούτσι στο Μπουρούντι πραγματοποιείται, με περισσότερους από 450 σκοτώθηκαν σε λίγες μέρες.

Σε κοινή τους δήλωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει επίσημα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση εξαπολύει την Επιχείρηση Σταφύλια της οργής, που αποτελείται από μαζικές επιθέσεις στο Λίβανο, πυροδοτώντας μια βίαιη σειρά αντιποίνων.

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, εξελίσσεται σε μια μεγάλη φωτιά, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους μέσα στο κτίριο του τερματικού σταθμού.

http://en.wikipedia.org/wiki/1996

*16 Ιουνίου, 1996: 6-πλανήτες σε ευθυγράμμιση, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης και ο Πλούτωνας κοντά στο θερινό ηλιοστάσιο.

Στο Μάντσεστερ, Ηνωμένου Βασιλείου, μια τεράστια βόμβα του IRA τραυματίζει πάνω από 200 άτομα και καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης.

Η βομβιστική επίθεση στο Khobar Towers στη Σαουδική Αραβία σκοτώνει 19 Αμερικανούς στρατιώτες.

Μια νέα κυβέρνηση σχηματίζεται στην Τουρκία, με το Necmettin Ερμπακάν. Το Σύνταγμα της Ουκρανίας υπογράφηκε. Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Ελλάδα.

*30 Ιουνίου, 1996: Πανσέληνος “bluemoon” είναι σε αντίθεση από τον Δία, τον πλανήτη της τύχης , και τετραγωνίζεται απο τον Κρόνο, τον πλανήτη των ηγετών.

Μια νέα κυβέρνηση σχηματίζεται στην Τουρκία, με το Necmettin Ερμπακάν. Το Σύνταγμα της Ουκρανίας υπογράφηκε. Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Ελλάδα.

*26 Σεπτεμβρίου 1996: Ολική έκλειψη σελήνης στον Κριό σε σύνοδο με τον Κρόνο, και τετραγωνίζει τον Δία, τον πλανήτη των ηγετών.

Η μοίρα του ρωσικού ηγέτη Μπόρις Γιέλτσιν βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ ο ίδιος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς.

Εν τω μεταξύ, η τύχη του εβραϊκού λαού επίσης κινδυνεύει καθώς ξεσπά η χειρότερη αιματοχυσία από το 1967 ,στα κατεχόμενα εδάφη.

* 26 Φεβρουαρίου 1998: Ολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή, τη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Η σφαγή στο Likoshane, στην πρώην Γιουγκοσλαβία ξεκινά τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου.

*23 Απριλίου, 1998: Ακριβής σύνοδος της Αφροδίτης, του Δία και της Σελήνης.

Η Σερβία διενεργεί δημοψήφισμα και ο πληθυσμός ψηφίζει κατά της διεθνούς επέμβασης στο Κοσσυφοπέδιο.

Σημαντικές μεθοριακές συγκρούσεις ξεσπούν στην Αλβανία αφήνοντας δεκάδες νεκρούς από τον Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσσυφοπεδίου.

*4 Ιουνίου 1998: Σύζευξη του Ερμή και Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Γύρω από αυτή την ημερομηνία, οι σερβικές δυνάμεις κλιμακώνουν την επίθεσή τους εναντίον του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών επιθέσεων και βομβαρδισμό των αλβανικών χωριών. Δεκάδες αθώοι Αλβανοί σκοτώθηκαν και ολόκληρα χωριά ισοπεδώθηκαν προκαλώντας χιλιάδες Αλβανούς πρόσφυγες να εγκαταλείψουν το Κοσσυφοπέδιο για την Αλβανία και την πΓΔΜ. Η Σερβία διεθνώς καταδίκασε τη συμμετοχή σε εθνοκάθαρση, όπως συνέβη στη Βοσνία κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

* 7 Αυγούστου 1998: σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.

21 Αυγούστου, 1998: Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό.

Ομόχρονες τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις της Αλ Κάιντα κατάστρεψαν αμερικανικές πρεσβείες στην Κένυα και την Τανζανία σκοτώνοντας 12 πολίτες των ΗΠΑ και πάνω από 200 Κενυάτες και τραυματίστηκαν χιλιάδες άλλοι. Οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν έργο που έχει αναλάβει ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ενδεχομένως, κατ ‘εντολή του Σαντάμ Χουσεΐν. Πολλοί Ιρακινοί συνελήφθησαν σε σχέση με τις βομβιστικές και τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα όταν οικονομικές κυρώσεις επιβλήθηκαν εναντίον του Ιράκ το 1990.

Την επόμενη μερα μετα τις βομβιστικές επιθέσεις, και μέσα σε λίγες ώρες μετά την έκλειψη της σελήνης, το Ιράκ ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργάζεται πλέον με τους επιθεωρητές του ΟΗΕ.

Ο Ποταμός Yangtze, στην Κίνα πλημμυρίζει. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 12.000 περίπου, με το πολλούς χιλιάδες τραυματίες. Ο βομβαρδισμός της Omagh διεξάγεται στη Βόρεια Ιρλανδία με τον IRA. Η πρώτη RFID ανθρώπινη εμφύτευση δοκιμάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ΗΠΑ αρχίζει αντιποίνες πυραυλικές επιθέσεις κατά των τρομοκρατικών στόχων που συνδέονται με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Σουδάν και το Αφγανιστάν.

*31 Ιανουαρίου, 1999: σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή. Ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα.

Ένας σεισμός 6,1 Ρίχτερ πλήττει τη δυτική Κολομβία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 1.000.

http://en.wikipedia.org/wiki/1999

*16 Φεβρουαρίου, 1999: Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο.

Ο Σέρβος ηγέτης Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς απορρίπτει την πρόταση ειρήνης από τη Δύση.

Στο Ουζμπεκιστάν, μια προφανή απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου Ισλάμ Καρίμοφ πραγματοποιείται στην έδρα της κυβέρνησης.

Στις 11 Φλεβάρη, Ο Πλούτωνας κινείται κατά μήκος της έκκεντρης τροχιά του περα από την τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Ήταν πιο κοντά από ό, τι ο Ποσειδώνας το 1979, και θα γίνει και πάλι το 2231.

Ο βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας πεθαίνει από καρκίνο, και ο γιος του, Αμπντουλάχ Β ‘κληρονομεί το θρόνο. Ο Κούρδος ηγέτης των ανταρτών Αμπντουλάχ Οτσαλάν κατηγορείται για προδοσία στην Άγκυρα.

* 11/17 Αυγούστου 1999: Ολική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στην Ευρώπη και Ασία, ο Μεγάλος σταυρός αλλά και ευθυγράμμιση των πλανητών.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Ένας πολύ σπάνιος F2 ανεμοστρόβιλος χτυπά το Σολτ Λέικ Σίτι.

1999 σεισμός στο İzmit : Ένας σεισμός 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει το İzmit στην βορειοδυτική Τουρκία, σκοτώνοντας περισσότερους από 17.000 και τραυματίζοντας 44.000.

Στο Βελιγράδι, δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι συσπειρώνονται και ζητούν την παραίτηση του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

Η Mandarin Airlines Flight 642 συντρίβεται στο Χονγκ Κονγκ.

Ξεκινά ο δεύτερος πόλεμος της Τσετσενίας

Το Ανατολικό Τιμόρ ψηφίζει για την ανεξαρτησία από την Ινδονησία σε δημοψήφισμα.

http://en.wikipedia.org/wiki/1999

* 5, Μαΐου 2000: Μεγάλη ευθυγράμμιση των πλανητών.( Μια σπάνια σύνοδος 7 ουρανίων σωμάτων (Ήλιος, η Σελήνη, Ερμής-Κρόνος) εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό )

Τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το ξαφνικό διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος.

Ο Εμφύλιος Πόλεμος της Σιέρρα Λεόνε.

Μετά από τις Φιλιππίνες, ο ιός υπολογιστών ILOVEYOU εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Ένας σεισμός χτυπά το Banggai, Ινδονησία, αφήνοντας 54 νεκρούς.

http://en.wikipedia.org/wiki/2000

*12 Οκτωβρίου, 2000: Πανσέληνος και ακριβής αντίθεση του Δία/Πλούτωνα που τετραγωνίζεται από τον Άρη.

12η Οκτώβρη – Στο Άντεν, της Υεμένης, ένα USS Cole υπέστη σοβαρή ζημιά από δύο βομβιστές της Αλ-Κάιντα, οι οποίοι τοποθετούν ένα μικρό σκάφος φορτωμένο με εκρηκτικά, παράλληλα με το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ, σκοτώνοντας 17 μέλη του πληρώματος και τραυματίζοντας τουλάχιστον 39.

Η Singapore Airlines Flight 006 συγκρούεται με τον εξοπλισμό κατασκευών στο Chiang Kai Shek International Airport, με αποτέλεσμα 83 θανάτους.

http://en.wikipedia.org/wiki/2000

*11 Σεπτεμβρίου 2001: Ο Ήλιος σχηματίζει Τ-τετράγωνο με τη νεοαφιχθέντα αντίθεσή Κρόνου/Πλούτωνα. Ο Κρόνος σε σύνοδο με την σελήνη στις 11 Σεπτέμβρη και το τετράγωνο με τον Ήλιο .

Επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001: Το πρωί της ημέρας αυτής δύο αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, κατειλημμένα από Άραβες τρομοκράτες, προσκρούουν στους δίδυμους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, που καταρρέουν ύστερα από 63 και 100 λεπτά αντίστοιχα. Ένα ακόμα αεροπλάνο προσκρούει στο Πεντάγωνο και ένα τέταρτο συντρίβεται στην ύπαιθρο της Πενσυλβανίας. Συνολικός απολογισμός: πάνω από 3.000 νεκροί.

http://en.wikipedia.org/wiki/2001

*20 Νοεμβρίου 2002: σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ουρανό.

Στις 28 Νοεμβρίου οι βομβιστές της Αλ Κάιντα σκοτώνουν 12 άτομα σε μια ισραηλινή επιχείρηση που βρίσκεται στην παραλία .

* Μάιος, 14-15, 2003: Ακριβής σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα με την Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό.

Βομβιστικές επιθέσεις στο Ριάντ, στην Τσετσενία και τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καζαμπλανκα. Ένταξη στης Σλοβακίας στην ΕΕ με δημοψήφισμα. Ένας σεισμός στην περιοχή Μπουμέρντες της βόρειας Αλγερίας σκοτώνει 2200. Στο Dewey, το πρώτο κλωνοποιημένο ελάφι γεννιέται από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Texas αλλα και το πρώτο κλωνοποιημένο άλογο.

*9 Νοέμβριου 2003: σεληνιακή έκλειψη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο.

τρομοκρατική βομβιστική επίθεση της Αλ-Κάιντα καταστρέφει το Ριάντ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 11 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 120.

Συμπέρασμα..

Τα παραπάνω γεγονότα θα μπορούσαν να είναι τα βασικά βήματα σε ένα πρόγραμμα πολλών χρόνων για να διαμορφώσει την ιστορία προς μια έκπληξη -τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κατά της Δύσης από τις ολοκληρωτικές δυνάμεις της Ανατολής.Το Τσερνομπίλ ήταν κάποιο είδος άρρωστου πειράματος για να συγκεντρώσει τη γνώση και να κάνουν τεστ δεξιοτήτων και την απαραίτητη τεχνολογία για την καταπολέμηση ενός πυρηνικού πόλεμου.

Εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ και ο πόλεμος στον Κόλπο ήταν μέρος μια εξαπάτηση του Περσικού Κόλπου με σκοπό να δώσει στη Δύση μια υπερβολική αίσθηση στρατιωτικής υπεροχής πάνω από την Ανατολή και ίσως για να δώσει στον Σαντάμ τον ρόλο του μάρτυρα στον αραβικό κόσμο, ώστε να μπορεί τελικά να ξεκινήσει μια ” τζιχάντ “, ή ιερός πόλεμος, εναντίον του Ισραήλ και της Δύσης.

Η εσωτερική κατάρρευση της Ρωσίας, η αποτυχημένη στρατιωτική επέμβαση στην Τσετσενία και η πολιτική αστάθεια σε συνδυασμό με τη στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και το Ιράκ έχουν τροφοδοτήσει εθνικιστικές αντιδράσεις στην Μόσχα θέτοντας τις βάσεις για μια την άνοδο του ηγέτη , Βλαντιμίρ Πούτιν (ή τελικά Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι; ).

Τέλος, όλες οι παραπάνω εξελίξεις και η εμφάνιση μιας ψευδούς * * παγκόσμιας ειρήνης** άνοιξαν το δρόμο για μια επιτυχημένη ρωσική αιφνιδιαστική επίθεση εναντίον της Δύσης.

Δυστυχώς, εφ ‘όσον οι άνθρωποι δεν δέχονται την αλήθεια, η άρχουσα ελίτ στη Μόσχα θα συνεχίσει να επιδιώκει το προμελετημένο, το τελικό έγκλημά κατά της ανθρωπότητας. Ακόμη και με ενοχοποιητικά στοιχεία από την αστρολογία για να δείτε το έγκλημα να εκτυλίσσεται, εφ ‘όσον δεν υπάρχει συλλογική προσπάθεια για να εκθέσουν αυτή την κυριολεκτικά σατανική χειραγώγηση της παγκόσμιας ιστορίας, το ψέμα θα πετύχει και ο Αντίχριστος θα επικρατήσει.

“Ο πόλεμος μέχρι το κόκκαλο, μεταξύ του κομμουνισμού και του καπιταλισμού είναι αναπόφευκτος. Σήμερα, βέβαια, δεν είμαστε αρκετά ισχυροί για επίθεση. Ο χρόνος μας θα έρθει σε τριάντα ή σαράντα χρόνια. Για να κερδίσουμε ,θα πρέπει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ο Δυτικός κόσμος θα πρέπει να τεθεί σε ύπνο. Γι’ ‘αυτό και πρέπει να αρχίσουμε εκτοξεύοντας το πιο θεαματικό κίνημα ειρήνης στο αρχείο. Θα πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα που θα ηλεκτρίζουν και ανήκουστες παραχωρήσεις. Οι καπιταλιστικές χώρες, ηλίθιες και παρακμιακές, θα χαρούν να συνεργαστούν για την καταστροφή τους. Αυτοι πιθανόν να κάνουν το βήμα να γίνουν φιλοι μας. Και όταν η προστασία θα είναι χαμηλή, η γροθιά μας θα τους συνθλίψει.»

(Dmitrii Z. Manuilskii)

(Lenin School of Political Warfare, Moscow, 1931)

Σε όλα αυτά έχω όμως να παρατηρήσω κάτι σημαντικό, η σύνοδος Αφροδίτης/Δια είναι μια σύνοδος αρκετά σπάνια όπου θα την δούμε ξανά το 2016. Μετα από μια μικρή έρευνα ανακάλυψα ότι η σύνοδος αυτή έγινε σχεδόν ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή με τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Κοσσυφοπέδιο στο Ραμπουγιέ της Γαλλίας όπου έφτασε στο τέλος της και οι Δυτικοί μεσολαβητές ανακοίνωσαν ότι είχε επιτευχθεί μια μερική συμφωνία ειρήνης. Αυτό βέβαια δεν με εξέπληξε αλλά κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, ανακαλύπτω όλο και περισσότερα για την σύνοδο αυτή.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, αυτοί οι σύνοδοι ήταν πιο συχνές (λόγω των πολύπλοκων αστρονομικών παραγόντων). Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 βρήκα συνολικά τέσσερις εμφανίσεις συνόδους Αφροδίτης / Δία : 20 Ιουνίου του 1991, 20 Νοεμβρίου του 1995, 23 Απριλίου 1998 και στις 23 Φεβρουαρίου 1999 .

Τι πιο αξιοσημείωτο είναι πως οι ημερομηνίες των συνόδων Αφροδίτης / Δία συνέπεσαν με τις κυριότερες εξελίξεις στις συγκρούσεις της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δια με μια σεληνιακή έκλειψη ο εμφύλιος πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία άρχισε όταν η Κροατία και η Σλοβενία κήρυξαν την ανεξαρτησία τους από τη Γιουγκοσλαβία και ο γιουγκοσλαβικός στρατός απάντησε με επίθεση Σλοβενία .

20, Ιουνίου 1991: Στις 25 του Ιουνίου του 1991, λίγες ημέρες μετά τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία και με μια σεληνιακή έκλειψη, ο εμφύλιος πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία ξεκινά όταν η Κροατία και η Σλοβενία διακηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από τη Γιουγκοσλαβία και ο γιουγκοσλαβικός στρατός απαντά με επιθέσεις εναντίον της Σλοβενίας.

20 Νοεμβρίου 1995: Οι ηγέτες της Κροατίας, της Βοσνίας και της Σερβίας συμφωνούν σε μια διευθέτηση του εμφυλίου πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία στις ειρηνευτικές συνομιλίες του Ντέιτον, Οχάιο.

23 Απριλίου 1998: Η Σερβία διεξάγει πανεθνικό δημοψήφισμα στο οποίο ο πληθυσμός ψηφίζει εναντίον επιτρέποντας τη διεθνή διαμεσολάβηση και επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο.

23η Φεβρουαρίου, 1999: Ειρηνευτικές συνομιλίες του Κοσσυφοπεδίου στο Ραμπουγιέ της Γαλλίας τερματίζονται και μια μερική ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Σέρβων και των Αλβανών ανταρτών ανακοινώνεται.

Απάντηση