ΖΥΓΟΣ & ΑΠΑΤΙΤΗΣ*

στις

Όταν ο ήλιος κάθεται κάτω από τον αστερισμό του Ζυγού, οι ζυγαριες έρχονται σε ισορροπία και οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο του μυαλού μας και των εμπειριών μας. Χρησιμοποιώντας την εκπληκτική μπλε ή κίτρινη ποικιλία από πολύτιμους λίθους απατίτη, μπορείτε να αισθανθείτε εκτεταμένη σαφήνεια γύρω από θέματα καρδιάς και μια βελτίωση στη ήδη ενισχυμένη διαισθητική δύναμη του Ζυγού. Με τη βοήθεια ενός τόσο λαμπρού λίθου, οι συνομιλίες που πρέπει να γίνουν … μπορούν να γίνουν. Οι λέξεις που πρέπει να βρεθούν είναι εύκολες. Η ενέργεια που απαιτείται για να γίνει το επόμενο τεράστιο άλμα, σε κάθε τομέα της ζωής μας, καθίσταται πιο δυνατή με τη βοήθεια του απατίτη.

Ο Ζυγός είναι ζωδιο του αέρα και συνεπώς συνδέεται με το μυαλό, τη διαίσθηση και όλες τις πνευματικές αναζητήσεις. Είναι μια στοχαστική εποχή του έτους όπου ο τρόπος που σκεφτόμαστε και εκφράζουμε το μυαλό μας σε μια σχέση είναι υψίστης σημασίας. Ο απατιτης εντείνει τη σαφή επικοινωνία και είναι ένας εξαιρετικός λίθος για χρήση σε συγγραφείς ή σε όσους ασχολούνται με τη διπλωματία ή τη δικαιοσύνη, καθώς ο Ζυγος κυβερνα αυτά τα θέματα.

Αυτή η πέτρα κάνει τα λόγια ευκολότερα στο να κατανοήθουν, απο τους αλλους, οπου θεματα σχεσεων και φιλίας ειναι σηαμντικα για τον Ζυγο, που χορεύει τόσο περήφανα μέσα σε αυτες τις αξιες. Σκεφτείτε το σαν να έχετε μια μαγική πέτρα στην τσέπη σας, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να «ψιθυρίζει τις σωστές λέξεις για να πει» στο αυτί σας την σωστη λεξη- όπως σε ταινίες.

Ο απατιτης ικανός να δημιουργήσει τις σωστές λέξεις προκειμένου να προχωρήσει η σχέση στην επόμενη φάση. Ο μπλε απατίτης, ειδικά, είναι μια καλή πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση μιας ραγισμενης καρδιάς. Κατά τη διάρκεια του μήνα έντασης σε θεματα σχεσεων πασης φυσεως, δεν είναι κακή ιδέα να κρατάτε μια πέτρα απατίτη στην τσέπη σας ή σε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό για να διευκολύνετε οποιαδήποτε μετάβαση.

Απάντηση