Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ/ΖΥΓΟΥ-ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ

στις

Οι αλλαγές των Δεσμών αλλάζουν το σκηνικό για ολόκληρο τον κόσμο αλλά επίσης αποφέρουν και αλλαγές στην προσωπική μας ζωή, τους επόμενους 18 μήνες. Είναι ένα ακόμη μεγάλο κοσμικό γεγονός, που επηρεάζει όλους συλλογικά. Ο Βόρειος Δεσμός είναι το σημείο που βασίζεται στην εκλειπτική της Σελήνης προσδιορίζοντας πως και από που μπορούμε να επωφεληθούμε από την συγκέντρωση της ενέργειας μας και ο Νότιος Δεσμός είναι ένα σημείο απελευθέρωσης. Αυτοί οι δύο Δεσμοί συμμετέχουν στις εκλείψεις, αν και το 2023 αποτελεί κάποια εξαίρεση από αυτό. Οι εκλείψεις είναι πύλες αλλαγής και οι Δεσμοί δείχνουν ποιοι τομείς της ζωής μας βρίσκονται σε μετάβαση.

Ανάλογα σε ποια ζώδια βρίσκονται φέρνουν στο επίκεντρο θέματα που σχετίζονται με αυτά τα ζώδια. Ο Νότιος Δεσμός μπορεί να σημαίνει ένα πρόβλημα και ο Βόρειος Δεσμός προσπαθεί να βρει μια λύση. Έτσι συνεργάζονται οι Σεληνικοί Δεσμοί. Οι Σεληνικοί Δεσμοί προορίζονται να συνεργάζονται ~ ουσιαστικά συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο. Οι Σεληνικοί Δεσμοί αντιπροσωπεύουν το εξελικτικό ταξίδι της ψυχής μας. Είναι το κοσμικό τράνταγμα για συνεχή αλλαγή και εξέλιξη.

 Εάν πιστεύετε στη μετενσάρκωση, αυτό περιλαμβάνει προηγούμενες ζωές. Μερικοί αστρολόγοι λένε ότι πρόκειται για συσσωρευμένες αποσκευές, αλλά αυτή είναι μια παραπλανητική λέξη επειδή υπονοεί ότι όλα όσα συνδέονται με τον Νότιο Δεσμό ή το παρελθόν σας πρέπει να απορριφθούν σαν σκουπίδια. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

Ο Βόρειος Δεσμός, από την άλλη πλευρά, είναι αχαρτογράφητο έδαφος. Αυτό είναι το μέρος που η ψυχή σας δεν έχει εξερευνήσει ποτέ πριν. Ναι, το μέλλον μπορεί να είναι αβέβαιο, αλλά ο Βόρειος Δεσμός σας, με ζώδιο και οίκο, σας λέει ότι αν είστε πρόθυμοι να αναπτύξετε αυτές τις ιδιότητες, θα επιτύχετε την πνευματική ανάπτυξη ψυχής. Ακολουθώντας τον Βόρειο Δεσμό σας σημαίνει να ξεπεράσετε έναν συγκεκριμένο φόβο και να κάνετε ένα άλμα πίστης. Όταν ακολουθείτε τον Βόρειο Δεσμό σας, υπάρχει εκπλήρωση και πνευματική ευημερία.

Αυτή η διχοτόμηση Βορρά/Νότιου Δεσμού οδηγεί πολλούς να υποθέσουν ότι ο Νότιος Δεσμός είναι βασικά μια άβυσσος γεμάτη λάσπη, ενώ ο Βόρειος Δεσμός είναι χρυσός. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα! Το κόλπο είναι να μάθετε ποιες ιδιότητες στον Νότιο Δεσμό σας σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε τον Βόρειο Δεσμό σας. Αυτές είναι οι ιδιότητες που πρέπει να μετριάσετε ή να αφήσετε πίσω σας. Αλλά αν χρησιμοποιήσετε τα δώρα του Νότιου Δεσμού σας για να επιδιώξετε ενεργά το πεπρωμένο του Βόρειου Δεσμού σας … τότε έχετε κατακτήσει τη λεπτή ισορροπία αυτού του μυστηριώδους άξονα .

Ο Βόρειος Δεσμός, της ολοκλήρωσης και του πεπρωμένου, θα εισέλθει στον άξονα Κριού/Ζυγού, στις 17 Ιουλίου 2017, ώρα 10:59:23 μμ. δείχνοντάς ότι οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν πιο εγωκεντρικοί καθώς είναι μία ατομικιστική ενέργεια. Η αυτοσυντήρηση δεν είναι καθόλου κακό. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να θυσιάσουν τα ατομικά τους δικαιώματα και ελευθερίες και πιθανόν θα δούμε συνεχής εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο. Η καταστολή του θυμού δεν θα είναι ωφέλιμη, ούτε η εξάλειψή των άλλων λαών, επομένως η εύρεση μιας υγιούς διεξόδου είναι μια εξαιρετική επιλογή, στα προβλήματα.

Πάντως, δεν θα είναι μια ήσυχη ενέργεια, καθώς ο Κριός αντιπροσωπεύει την στρατιωτική δράση, είναι φωτιά και σίδηρος, επομένως αυτό θα χαρακτηρίσει σχεδόν το επόμενο μισό του 2023 και τα επόμενα 2 χρόνια. Οι άνθρωποι θα αναζητούν ηγέτες και θα ξεσηκωθούν. Θα θέλουμε να ανακαλύψουμε και θα διεκδικήσουμε με θάρρος ξανά την ταυτότητά μας (σε ατομικό είτε εθνικό επίπεδο). Θα δούμε τον κόσμο να υψώνει την φωνή του, συχνά προκύπτουν συγκρούσεις, αν και τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα βρούμε οποιονδήποτε λόγο να αντισταθούμε στις αλλαγές και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε (ακόμα κι αν ξέρουμε ότι δεν είναι καλό για εμάς).

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ορισμένοι οργανισμοί ή συνεργασίες θα αναδιαρθρωθούν. Ορισμένοι οργανισμοί ή γεωγραφικές περιοχές θα επιδιώξουν ανεξαρτησία ή νέες συμμαχίες μεταξύ περιοχών (ή οργανισμών).

Οι Δεσμοί σε αυτόν τον άξονα θα μας δείξουν ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ συμβιβασμού και win-win ~ μεταξύ της στάσης όλα ή τίποτα.

Οι χώρες που επηρεάζονται είναι η Γερμανία (χάρτης επανένωσής) και ιδιαίτερα ο χάρτης της Ευρωπαϊκής ένωσης, Ιράν, η Γαλλία, Ιράκ, Τουρκία, Κίνα Ρωσία.

Από πού έρχομαι – πού πηγαίνω;

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης είναι φύσεως Δία και Αφροδίτης μαζί. Θεωρείται κάπως ευεργετική ενέργεια, και σίγουρη βοήθεια όπου κι αν βρεθεί στον χάρτη, εξασφαλίζοντας την συνεργασία και τις ομαλές συναλλαγές στον οίκο στον οποίο βρίσκεται. Ο Βόρειος Δεσμός, της Σελήνης δείχνει επίσης τις φιλοδοξίες μας, και τα επιτεύγματά μας, την μελλοντική μας κατεύθυνση. Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το βορειότερο σημείο καμπής της Σελήνης, και η θέση του φαίνεται να δείχνει τη φύση των μαθημάτων και των δεξιοτήτων που θα μάθουμε και θα συσσωρεύσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Δοκιμασία δια πυρός και σιδήρου

Το θέμα ηγεσίας και της ατομικότητας είναι εξαιρετικά σημαντικό επειδή υπάρχει μια ενστικτώδης ανάγκη να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους άλλους. Συχνά θα συμβιβαζόμαστε σε καταστάσεις που θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι. Οι υποθέσεις μας λειτουργούν καλύτερα όταν αναρωτιόμαστε τι θέλουμε πραγματικά, παρά τι θέλουν οι άλλοι. Αφήνουμε τις ηγετικές μας ιδιότητες να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα μας για να συντονιστούμε με τους άλλους και να κάνουμε συμβιβασμούς όταν χρειάζεται, ωστόσο η εκπλήρωση του πεπρωμένου- γίνεστε παράδειγμα για τους άλλους. Συνδέεται με την δική σας ατομικότητα. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε την ανάγκη σας για αρμονία γύρω σας να καταπνίξει την ικανότητά σας να αναλάβετε δράση.

Οι βαθιές και ασυνείδητες ορμές, που έχουν τις ρίζες τους πίσω στο παρελθόν, δημιουργούν καταστάσεις στις οποίες εσείς – έπρεπε να λάβετε υπόψη τις απόψεις και τις ανάγκες των άλλων. Σας παρακινεί η ανάγκη να είστε αρεστοί και να σας εκτιμούν, αλλά θα έρθει μια στιγμή που θα βιώσετε έναν σημαντικό αναπροσανατολισμό από αυτή την άποψη. Πηγαίνοντας να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε – παίρνετε πρωτοβουλίες και προχωράτε σε αυτό που είναι σωστό για εσάς – καθώς βρίσκετε τον πραγματικό σας εαυτό. Είναι σημαντικό να ρισκάρετε κάνοντας αυτό που πραγματικά θέλετε, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό σας αποξενώνει από τους άλλους. Τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν για εσάς, όταν προσπαθείτε αδικαιολόγητα, να κερδίσετε την έγκριση τους, ενώ όταν είστε μόνοι σας, κερδίζετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων.

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη ως γνωστόν, επομένως οι προκλήσεις που θα συναντήσουμε να είναι πιο έντονες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι σημαντικό να ακούτε το ένστικτό σας και την εσωτερική σοφία σας. Αυτό είναι μια εξαιρετική διέλευση για να αποφασίσετε να εφαρμόσετε νέες ρουτίνες στην ζωή σας. Επιδεικνύουμε δύναμη θέλησης, και σωματική αντοχή ενώ υπάρχει και ανταμοιβή. Πολλοί θα αποζητήσουν την αυτάρκεια ενώ θα θέλουν απελευθερωθούν από την εξάρτηση και είναι μια ενέργεια όπου αναλαμβάνουμε δράση!

Ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό υποδηλώνει σε συλλογικό επίπεδο μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις με τους άλλους. Μπορεί να δούμε αύξηση των ποσοστών διαζυγίων και χωρισμών καθώς οι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να αγνοήσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στις συνεργασίες και στις σχέσεις τους. Αυτή η διέλευση θα αναγκάσει τους ανθρώπους να θέσουν όρια, κάτι που είναι καλό, αν εξαρτάσαι από λάθος άτομα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Νότιο Δεσμό στον Ζυγό για να διατηρήσουμε τις σχέσεις που είναι στην πραγματικότητα είναι σε ευθυγράμμιση με τον πραγματικό μας εαυτό. Και οι δυο Δεσμοί είναι πρωταρχικής σημασίας. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει οι σχέσεις να περάσουν δια πυρός και σιδηρού, για να δούμε κατά πόσο αυθεντικές είναι. Οι σχέσεις είναι κοσμικές ευκαιρίες για να περπατήσουμε το πνευματικό μονοπάτι, να κοιτάξουμε μέσα στον καθρέφτη και να αναπτυχθούμε, να μάθουμε από αυτές και να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Δεν μπορεί να είμαστε υπερβολικά ανεξάρτητοι (Κριός) ή υπερβολικά εξαρτημένοι (Ζυγός). Με τους Δεσμούς της Σελήνης, κατά αυτόν τον τρόπο υπάρχει πάντα μια αίσθηση ότι πάμε από το ένα άκρο στο άλλο, μέχρι να την σταθερότητα η’ την κατάλληλη ισορροπία.

Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης μας ή θα είναι στο μέλλον, είναι απαραίτητο πάντα να κάνουμε βαθιά δουλειά, να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι μόνο «Εσύ» η’ «Εγώ». Πολλοί από εμάς μπορεί να αντιμετωπίσουμε την προσκόλληση και την χειραγώγηση. Τεράστια πρόοδος μπορεί να γίνει όταν είμαστε υπεύθυνοι για το πώς εμφανιζόμαστε στις σχέσεις μας.

Εάν έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας στον Ζυγό, μπορεί να είναι μια περίοδος κάθαρσης και ξεκαθαρισμάτων, όπου μπορεί να μην πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που χρειάζεστε. Εάν έχετε τον Ήλιο ή ωροσκόπο στον Κριό, αυτή την περίοδο θα δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ανάπτυξη. Πιθανότατα θα γνωρίσετε κάποιους σημαντικούς ανθρώπους και θα ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Δεδομένου ότι αυτά τα σημεία κυβερνώνται από τον Άρη και την Αφροδίτη, οι διελεύσεις αυτών των πλανητών, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι πιο σημαντικές – ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη πορεία τους.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 23 Ιουλίου και ο Άρης από τον Δεκέμβριο του 2024 έως τον Φεβρουάριο του 2025 και θέματα διπλωματίας και ειρήνης θα επηρεαστούν, στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Θα πρέπει να σκεφτούμε αν έχει γίνει σημαντική δουλειά στη σχέση μας ή αν υπάρχουν περισσότερα που θα μπορούσαμε κάνουμε γι’ αυτήν. Είναι μια χρυσή ευκαιρία όμως να προβάλουμε τον αληθινό-αυθεντικό εαυτό μας, μέσα στις σχέσεις περισσότερη ακεραιότητα και αυθεντικής σύνδεσης, λιγότερα ψέματα και υποκρισία.

Το γεγονός, ότι η αλλαγή Δεσμών γίνετε μέσα σε μια εκρηκτική νέα σελήνη στον Καρκίνο, 17 Ιουλίου, 2023, πολλοί θα βιώσουν καρμικά και μοιραία γεγονότα, ωστόσο, η ίδια αυτή η αλλαγή μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο σε μια ευκαιρία, που μας θυμίζει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν!

Σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες που δεν χτίζονται σε υγιείς βάσεις πλησιάζουν στο τέλος τους. Συνεργασίες και συμμαχίες που έχουν υγιή βάση ανανεώνονται και βρίσκουν μια ακόμη πιο δίκαιη ισορροπία. Η συνεύρεση δύο ξεχωριστών ατόμων που έχουν κάτι κοινό και διάθεση για συνεργασία.

Η πιο αξιοσημείωτη διέλευση είναι το τετράγωνο των Δεσμών με τον Πλουτωνα λίγο μετά την μετακίνηση τους στον άξονα Κριού-Ζυγού, καθώς θα τετραγωνίζουν τον Πλούτωνα (στις 29° Αιγόκερω), το οποίο γίνεται ακριβής στις 25 Ιουλίου (Προσέξτε ιδιαίτερα τα Ζώδια του παρορμητικού σταυρού των τελευταίων μοιρών). Είμαστε με το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον. Ένα βήμα εμπρός και ένα βήμα πίσω και πρέπει να το πολεμήσουμε.

Όσο περισσότερο το παλεύουμε, τόσο περισσότερες συγκρούσεις δημιουργούμε. Με ανάδρομή Αφροδίτη ίσως να υπάρχει περισσότερη δραματικότητα στις σχέσεις και γεγονότα. Η σύγκρουση όλων αυτών ~ υπάρχει μια τεράστια ώθηση για να απελευθερωθούμε τελείως απο το κάρμα παλαιών γενεών, που υπάρχει και είναι ριζωμένο αιώνες μέσα μας, και μας κρατά εγκλωβισμένους σε ένα μοτίβο τιμωρίας, υιοθετώντας μια ταυτότητα που δεν είναι αυτό που πραγματικά είμαστε. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η σύνοδος μεταξύ του Χείρωνα στον Κριό και του Βόρειου Δεσμού στον Κριό στις 16⁰. Σκεφτείτε το 2004/2005. Αυτό που σας συνέβαινε δεν θα επιστρέψει ξανά, αλλά τα μαθήματα από τους σπόρους που φυτεύτηκαν, τότε θα επιστρέφουν. Ώρα να μάθουμε μια νέα βερσιόν της ιστορίας.

Θερινό Ηλιοστάσιο & Αφροδίτη ανάδρομη (astroephimerides.com)

1-7 οίκος ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι λιγότερο σκληροί προς τους άλλους. Παλεύεις για το δικαίωμα να ζήσεις τη ζωή σου.

2-8 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κάτι επικίνδυνο. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να επιβιώσετε οικονομικά Εγκατάλειψη συνεξάρτησης από συναισθηματικές και οικονομικές σχέσεις.

3-9 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Ανησυχείτε λιγότερο για τι νομίζουν η’ πιστεύουν οι άνθρωποι για τον εαυτό σας. Γνωρίζοντας το δικό σας μυαλό

4-10 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Ανάπτυξη μιας ανεξάρτητης ιδιωτικής ζωής που δεν μοιράζεστε με κάποιον άλλον. Θυμός με τους γονείς σας. Αναλαμβάνοντας την φροντίδα της συναισθηματικής σας ευημερίας. Αγωνίσου για την χώρα σου. Δίνοντας στον εαυτό σας την επιλογή να εργαστεί από το σπίτι. Ξεκίνα την δική σου οικογένεια.

5-11 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Επιβεβαιώνοντας την ανάγκη σας για δημιουργική έκφραση. Δημιουργικός ηγέτης, σόλο καλλιτέχνης. Πολεμώντας για λογαριασμό των παιδιών σας. Πρωτοβουλία για δημιουργία.

6-12 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας. Καθορίζοντας το δικό σας πρόγραμμα. Παίρνετε την πρωτοβουλία να φροντίζετε την υγεία σας. Να είσαι αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσεις τον κόσμο. Πάλη ενάντια στο σύστημα.

7-1 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Το να είσαι διεκδικητικός και επιθετικός στις σχέσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι σχέσεις ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Παραμένοντας άτομο μέσα σε μια σχέση. Έχοντας ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό συνεργάτη. Χρησιμοποιώντας τη φυσική σας διπλωματία για την επίλυση συζυγικών προβλημάτων

8-2 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Το να είσαι ατρόμητος για τη διερεύνηση του ταμπού. Ανάληψη πρωτοβουλίας στο σεξ. Επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι σεξουαλικά παρορμητικός. Να γίνεις σεξουαλικός πρωτοπόρος.

9-3 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Παίρνετε την πρωτοβουλία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ανακαλύπτοντας το προσωπικό σας νόημα στην ζωή.

10- 4 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Κατακτώντας τον κόσμο. Νιώθεις εντάξει με την ανάγκη σου εξουσία. Επιβεβαιώνοντας τον εαυτό σας για να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο. Απόκτηση φήμης ως ηγέτης. Λειτουργία της δικής σας επιχείρησης. Να γίνεις επιχειρηματίας.

11-5 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Ανάληψη πρωτοβουλίας για να μοιραστείτε τα δημιουργικά σας πάθη με άλλους ανθρώπους. Ο αρχηγός της παρέας. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας για να εξυπηρετήσετε έναν μεγαλύτερο σκοπό. Χρησιμοποιώντας τη γοητεία και την ευγένειά σας για να παρακινήσετε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν ένα κίνημα.

12-6 ΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΟΣ- ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΖΥΓΟΣ

Το να γίνεις πνευματικά ανεξάρτητο άτομο. Απομακρυνόμενος από συνεξαρτώμενες εργασιακές σχέσεις. Επιδιώκοντας να ενεργοποιήσετε τα ψυχικά σας χαρίσματα. Αυθόρμητη απελευθέρωση της εξάρτησης από την ρουτίνα. Να είσαι αρκετά γενναίος για να αγκαλιάσει το άγνωστο. Να είσαι αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

ΚΡΙΟΣ* ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ (astroephimerides.com)

ΖΥΓΟΣ & ΑΠΑΤΙΤΗΣ* (astroephimerides.com)

Απάντηση