Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΥΔΑΤΙΝΑ ΖΩΔΙΑ

στις
Xρώμα: μοβ-μπλεΚατεύθυνση: Δύση
Χρονική Περίοδος: ΦθινόπωροΧρονική Στιγμή: ηλιοβασίλεμα
Καρτα Ταρω: Κουπα 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ζώδια του νερού, στον Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθείς σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε την διαίσθηση σας. Είναι η ώρα να ακούσετε εκείνη τη μικρή φωνή που υπάρχει μέσα σας – ειδικά την στιγμή που θα αρχίζει να φωνάζει. Είναι επίσης καιρός να επανεξετάσουμε παλιά συναισθήματα – πολύ καλό για εκκαθάριση, αλλά σίγουρα είναι καταπραϋντικό.

Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να επιβραδύνετε μια κατάσταση, να μειώσετε ταχύτητες χωρίς να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά για να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και να αναρωτηθείτε τι αισθάνεστε και γιατί. Είναι σοφό να μην κρίνετε τον εαυτό σας και να μην είστε ιδιαίτερα ευγενικοί τους άλλους. Όμως μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνο εσείς που έχετε τα ίδια βαθιά συναισθήματα. Ο ανάδρομος Ερμής λίγο-πολύ επηρεάζει όλους. Ίσως να αισθανθείτε σαν περπατάτε προς τα πίσω ώστε να αφιερώσετε χρόνο για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας. Η απόκτηση κάποιας προοπτικής μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε κατά πόσο οι παλιές συνήθειες σας κρατούν πίσω και πώς μπορείτε να τις αλλάξετε.

Αναλύοντας τα όνειρα και τα συναισθήματά σας ενώ ταυτόχρονα η διατήρηση ενός ημερολογίου είναι ενας εξαιρετικός τρόπος για να αποκομίσουμε πλήρως τα οφέλη του ανάδρομου Ερμή σε υδάτινο ζώδιο. Είναι πιθανό να εχουμε έντονα προαισθήματα, να είμαστε πιο ευαίσθητοι και ευφάνταστοι, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε ακριβώς πώς. Μπορείτε επίσης να πάρετε πληροφορίες για το παρελθόν.

Όταν ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία σε υδάτινο ζώδιο, συχνά είναι ένας αρκετά έντονος συναισθηματικός κύκλος. Συντονιστείτε και προσπαθήστε να εξοικειωθείτε με τις ενέργειες αυτές δουλεύοντας με το στοιχείο του νερού. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα όμορφο κύπελλο ή ένα ποτήρι γεμάτο με φιλτραρισμένο νερό και μιλήστε για τυχόν ανησυχίες που έχετε κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του Ερμή σε υδάτινο ζώδιο. Αφού το κάνετε μετά χύστε το (κατά προτίμηση στη γη). Περάστε μόνοι περισσότερο χρόνο για διαλογισμό. Είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή για να νιώσετε τυχόν συναισθήματα που είχατε καταπνίξει, επειδή δεν θα μπορούσατε να τα διαχειριστείτε. Για παράδειγμα, εάν περάσατε πρόσφατα μια έντονη η τρομακτική εμπειρία και τα έχετε αποκλείσει με τη μνήμη, ίσως τώρα αισθάνεστε πιο έτοιμοι για να επεξεργαστείτε μέσα σας αυτά τα συναισθήματά, ώστε να μην γίνουν πληγή μέσα σας και γίνουν τοξικά. Όποιος έχει τον Ηλιο ή Ωροσκόπο του σε ένα ζώδιο του νερού σίγουρα μπορεί να ακολουθήσει αυτή την συμβουλή.

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Απάντηση