Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ το 2020

στις

H φετινή ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω ξεκινά στις 25 Απριλίου, ωρα 3:50 μμ. στις 25 ° του Αιγόκερω και τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου στις 22 ° Αιγόκερω, ωρα 9:25 π.μ. Η μεγαλύτερη επιρροή του ανάδρομου Πλούτωνα φέτος είναι η συνοδος με τον Δία. Αυτό αυξάνει τον φόβο θανάτου από την πανδημία του κοροναϊού. Σημαίνει εκθετική ανάπτυξη, ακραίους νόμους και πολλά βάσανα.

Η ανάδρομη πορεία Πλούτωνα για το 2020 είναι ένα τεστ πίστης. Η γενναιοδωρία, η καλοσύνη και η πνευματική εξέλιξη θα σας βοηθήσουν να περάσετε αυτή τη δύσκολη περίοδο σε μια καλύτερη κατάσταση από ό, τι οι περισσότεροι.

Η πιο θετική εκδήλωσή του είναι η εξαιρετικά καλή τύχη, η γενναιοδωρία, η μετασχηματιστική αλλαγή και η πνευματική εξέλιξη. Οι επιχειρηματικές επιτυχίες, ο πλούτος, τα ταξίδια, η προώθηση στην εργασία ή μια καλύτερη καριέρα είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρεχει. Γνωρίζουμε όμως ότι αυτή η σημαντικη ευθυγράμμιση θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2020.

Αλλά αυτή η συνοδος Δία-Πλούτωνα τετραγωνίζει τον Ερμή που αυξάνει το φόβο του θανάτου και μπορεί να προκαλέσει ακραίες, αδίστακτες, εμμονές και ιδεοληπτικές σκέψεις και λόγια. Έτσι, οι αρνητικές εκδηλώσεις της συνόδου Δία-Πλούτωνα περιέχει τον εγωισμό, την απληστία, ζήλια, εθνικισμό, ρατσισμό, δίωξη, θυματοποίηση και εκδίκηση είναι πιο πιθανές. Το τετράγωνο προς τον Ερμή καθιστά επίσης τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων πιο δύσκολα και σχεδόν αδύνατα λόγω της πανδημίας.

Το τετράγωνο Ερμή- Δία-Πλούτωνα συνδέεται επίσης με τα αναπνευστικά προβλήματα που σχετίζονται με τον κοροναϊό επειδή ο Ερμής κυβερνά τους πνεύμονες. Ο Δίας κυβερνά την ανάπτυξη και την επέκταση, ενώ ο Πλούτωνας κυβερνά ιούς, πανδημίες, μάζες, παγκόσμια γεγονότα και θάνατο. Ο Ερμής ελέγχει επίσης τα χέρια και η οψη τετραγώνου διευκολύνει την εξάπλωση της νόσου, διότι πολλοί θα είναι απρόσεκτοι σχετικά με το πλύσιμο των χεριών τους και το άγγιγμα του προσώπου τους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την ασθένεια. τα βάσανα και τη θλίψη. Μπορεί να δοκιμάσει την πίστη σας και να δυσκολέψει να πιστέψετε ή να καταλάβετε ότι ο θάνατος είναι μια μετάβαση.

Η συνοδος Δια-Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία με το τετράγωνο του Ερμή θα δούμε επίσης ακραίες δυνάμεις που χρησιμοποιούνται από κυβερνήσεις και εταιρείες να προσπαθούν να ελέγξουν την ελευθερία κινήσεων, την εκπαίδευση, την κοινωνική ζωή και σε ορισμένα μέρη, επίσης, την ελευθερία του λόγου. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα έρχεται με μυστικότητα, ψέματα, προπαγάνδα και παράνοια. Προσπαθειστε λοιπον να λαμβανετε τις πληροφορίες σας από πολλές αξιόπιστες πηγές και μην διαδίδετε παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να ενεργείτε ηθικά. Το να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε πνευματικά. Και αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα υλικής ανάπτυξης, ευτυχίας και επιτυχίας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης. Σίγουρα θα διευκολύνει την ανοικοδόμηση μόλις επιστρέψει σε ευθεία πορεία στις 4 Οκτωβρίου 2020.

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα διαρκεί πέντε μήνες κάθε χρόνο. Όπως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες, προκαλεί λιγότερη ανησυχία από ότι οι υπόλοιποι εξωτερικοί πλανητες κατά την ανάδρομη κίνηση τους. Ο ανάδρομος Πλουτωνας είναι μια χρονική στιγμή προβληματισμού σχετικά με τη δύναμη και τον έλεγχο στη ζωή σας. Εάν αλλοι άνθρωποι σας ελέγχουν ή σας χειραγωγούν, τότε τώρα είναι η ώρα να τους αφήσετε να φύγουν. Εάν έχετε τον έλεγχο των άλλων ή καταστάσεων, τότε είναι καιρός να το αφήσετε. Δεν είναι ώρα για διακοπή αλλά για εξάλειψη. Τα μοιραία γεγονότα και τα επαναλαμβανόμενα θέματα θα ενισχύσουν ποιες από τις συνήθειες ελέγχου, τους καταναγκασμούς, τους εθισμούς ή τις προκαταλήψεις πρέπει να εξαλειφθούν.

Εάν αυτά τα στοιχεία είναι έντονα σε μια σχέση, και νιωθετε οτι πνίγεστε και ελέγχεστε, τότε μπορεί να αναγκαστείτε να την αφήσετε. Εάν η ψυχαναγκαστική ή καταναγκαστική συμπεριφορά που περιλαμβάνει φαγητό ή ναρκωτικά που έχουν καταλάβει τη ζωή σας, τότε τα γεγονότα μπορεί να αναγκάσουν την αλλαγή και μια μεταστροφή. Όσο πιο έντονη είναι η καταστροφική συμπεριφορά σας, τόσο πιο ακραίο θα είναι το στάδιο αποτοξίνωσης ή απόσυρσης.

Ίσως η υποψία, η μυστικότητα, ο ρατσισμός, τα τυχερά παιχνίδια ή οποια αλλη κακη συνηθεια νιωθετε να σας ελέγχει και να σας εμποδίζει από την πνευματική εξέλιξη. Η καταστροφή αυτων που έχουν τον έλεγχο σας θα αυξήσει την πνευματική σας δύναμη και θα οδηγήσει σε προσωπική κυριαρχία.

Ο γενέθλιος ανάδρομος Πλουτωνας είναι πιο συνηθισμένο από ότι οι αλλοι πλανητες, όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη. Περίπου το 40% των ανθρώπων έχουν ανάδρομο Πλούτωνα στο χάρτη γέννησής τους, οπότε είναι λιγότερο φοβισμένοι και λιγότερο επιβλαβείς από το να έχουν ενα εσωτερικο πλανήτη σε ανάδρομη πορεία. Λέγετε, ότι ο γενέθλιος ανάδρομος Πλούτωνας εξακολουθεί να έχει καρμικές επιπτώσεις και αξιοσημείωτη επιρροή.

Με γενέθλιο ανάδρομο Πλούτωνα, μπορεί να έχετε δυσκολία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας λόγω του φόβου να αφήσετε κατι-κάποιον. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επιβραδύνει φέρνοντας την έντονη κίνηση και τις ανάγκες σας στην επιφάνεια. Πιθανότατα θα έχετε δυσκολία να εκφράσετε την προσωπική σας δύναμη και επιρροή. Ο φόβος του ελέγχου ή της ανάληψης ελέγχου μπορεί να προέλθει από εμπειρίες προηγούμενης ζωής που περιλαμβάνουν κατάχρηση εξουσίας ή υπερβολικό έλεγχο. Είτε θύμα είτε κακοποιός, εμφανίζεται μέσα από τις όψεις του Πλούτωνα και οποιωνδήποτε σταθερών αστεριών.

Ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες ζωής του παρελθόντος, μπορεί να έχετε φόβο θανάτου, φτώχειας, χειραγώγησης, βασανιστηρίων, φυλάκισης, εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα, εξορίας ή προδοσίας. Τα ζητήματα ισχύος και ελέγχου μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν ψυχικές σφαίρες, σεξ και κληρονομιά.

Για τέτοιους λόγους, μπορείτε να είστε πολύ έντονοι στο εσωτερικό, μυστικοπαθείς ή να έχετε εμμονές με τον έλεγχο των αλλων. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής μπορεί να επαναληφθεί, ειδικά όταν είστε νέοι, με τη μορφή καταναγκασμών, φοβιών, απομόνωσης ή δυσπιστίας στην οικογένεια. Μπορεί να αναπτύξετε ισχυρή ψυχική δύναμη ως αποτέλεσμα της εσωτερικοποίησης των ισχυρών σας δυνάμεων και της επιθυμίας για δύναμη και επιτυχία. Η απόκρυψη της πραγματικής σας επιθυμίας για δύναμη και επιρροή μπορεί να οδηγήσει σε υποψίες.

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη σας σάς υποβάλλει σε πολλά μοιραια γεγονότα που στοχεύουν να φέρουν στην επιφάνεια τους βαθύτερους και σκοτεινότερους φόβους σας. Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα συγκεκριμένων εμπειριών θα συνεχιστεί έως ότου μάθετε να εκφράζετε με ασφάλεια την εσωτερική σας δύναμη και ένταση.

Απάντηση