Η ανταρσία στην Ρωσία * ο Πλουτωνας & οι εξελίξεις

στις

Όσοι είχαν ακούσει τις εκπομπές μου το 2022 ήξεραν ήδη ότι ο Πούτιν κινδύνευε, όταν ο Κρόνος ήταν στον Υδροχόο, δόθηκε το πρώτο σημάδι. Τώρα που ο Πλούτωνας θα μπει στον Υδροχόο μέχρι το 2025, θα είναι δύσκολο για τον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία. Τουλάχιστον, η Ρωσία, θα αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις όσο αφορά την ηγεσία της, καθώς το έχω αναλύσει ήδη 2 φορές σε ξεχωριστά κείμενα. Φυσικά, η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης περνά πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα του Πούτιν, καθώς και ο Ουρανός στις 21 του Ταύρου, σχηματίζει ένα πολύ σκληρό Τ-τετράγωνο, για αυτόν από την πλευρά των ανοιχτών εχθρών.

Η σύντομη ανταρσία, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει αποδυναμώσει σοβαρά τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Τι σημαίνει αυτό για τη Ρωσία, την Ουκρανία και τον κόσμο γενικότερα; 

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, θα είναι πούμε πολύ άτυχος , αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Ο επόμενος μήνας, όπως ανάλυσα στα κείμενα Ιουλίου 2023, είναι πολύ δύσκολος με τρεις ανατρεπτικούς άξονες, να βρίσκονται, ήδη σε εξέλιξη, αλλά αργότερα θα ακολουθήσουν περισσότερες απόπειρες εναντίον του Πούτιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1961 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Ο Ήλιος του στις 10° των Διδύμων, που γεννήθηκε με Κρόνο ανάδρομο στις 29° Αιγόκερω, ακριβώς στην μοίρα όπου ο Πλούτωνας είναι σε ανάδρομη πορεία σήμερα, τη στιγμή της ανταρσίας εναντίον του Προέδρου Πούτιν..

Ο Πλούτωνας πυροδοτεί τον Πριγκόζιν, μέσω του Κρόνου και του Βουλκανους συγκεκριμένα, που συγχρονίζεται με την προδοσία και την ανταρσία προς τον Πούτιν. Αυτή η δράση και επιρροή του Πλούτωνα στο αστρικό επίπεδο, είναι μια ενέργεια που θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

Το 2024 ο Πλούτωνας θα ενεργοποιήσει ξανά το κουινκαξ μεταξύ Κρόνου/Βουλκανους, του Πριγκόζιν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 18 Νοεμβρίου, τις τελευταίες εβδομάδες του χρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω για όλους τους ανθρώπους στη Γη. Οι όψεις του Πλούτωνα συχνά συγχρονίζονται με επιθέσεις και συνωμοτικές δραστηριότητες του Βαθέως Κράτους.

Βασικά, το χειρότερο είναι η εμπλοκή του Πλούτωνα. Η προδοσία, η δολιότητα και οι πισώπλατες μαχαιριές είναι αρνητικές εμπειρίες/δυνατότητες που κωδικοποιούνται στον Αιγόκερω 29°, ειδικά καθώς αφορούν υψηλότερα επίπεδα εξουσίας. Αυτή είναι μια περίπλοκη κατάσταση που απαιτεί μελέτη για να γίνει σωστή πρόβλεψη, κάτι που είναι δύσκολο χωρίς την ώρα γέννησης του. Αλλά με βεβαιότητα μπορούμε να δούμε ότι ο Πλούτωνας είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στα γεγονότα.

Η Wagner ιδρύθηκε το 2014, τη χρονιά που ο γενέθλιος Δίας του Prigozhin ήταν στις 7° Υδροχόου και εξελίχτηκε (progressed) στον Κριό. Στην περίπτωση του Πριγκόζιν ασχολήθηκε εξαιρετικά με τη στρατιωτική δραστηριότητα που κυβερνά ο Κριός. Κάνετε, τη σύνδεση μεταξύ του προοδευτικού Δια στον Κριό, έχοντας κατά νου, την επόμενη διέλευση του Κρόνου μέσω του Κριού με τον Ποσειδώνα να κατευθύνονται εκεί το 2025. Όλοι, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη στρατιωτική και πνευματική σύγκρουση, ταυτόχρονα.

Απάντηση