Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ & ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ

στις

Η αποψινή πανσέληνος στον Τοξότη κορυφώνει έναν κύκλο αλήθειας, ανώτερης μάθησης όπου επίσης θα επιταχυνθούν και οι γεωπολιτικές εξελίξεις που ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου με τη νέα σελήνη στη 1° του Τοξότη .Αυτή είναι μια πανσέληνος που θα οδηγήσει σε θετικές οικονομικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο. Θα δούμε σημαντικές πολιτικές αλλαγές που θα αντικατοπτρίζουν αυτό τις επόμενες ημέρες.

Η πανσέληνος θα φέρει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στον αρχαίο δαίμονα Βάαλ* {1} (βλέπετε η αστρολογία έχει για όλους και για όλα) που διέρχεται στον Καρκίνο εις βάρος των οικογενειών, των εθνών και της ανθρώπινης γονιμότητας. Αναμένετε βαθύτερη έκθεση και θετική αλλαγή που συνδέεται με εγκλήματα και μυστήρια από το παρελθόν. Με την πανσέληνο στον Βάαλ θα βιώσουμε αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις που θα είναι απειλητικές για το σπίτι, την οικογένεια, το νερό, και την προσωπική ευεξία. Για όσους έχουν ισχυρή ηθική πυξίδα, αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί επίσης μια στιγμή που θα ανοίξουν νέοι δρόμοι ελευθερίας καθώς ο Τοξότης κυβερνά όλα τα μονοπάτια της ανθρώπινης ελευθερίας. Ο Κρόνος στους Ιχθεις σύντομα θα κάνει ανάδρομη την πορεία του στον Fomalhaut, ένα αστέρι που είναι αρκετά επικίνδυνο όσον αφορά τις ζημιές και την κακή χρήση του πλούτου.

Απο τις εκλείψεις που έγιναν στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, όσοι τις διάβασαν και όσοι τις διαβάζουν ακόμα, ψάχνοντας, που έγιναν το 2020-2021, αποκαλύπτοντας την όλη διαφθορά (παιδεραστία κτλ.), συντονιζόμαστε όλο και περισσότερο σε βαθύτερες αλήθειες. Ο άξονας Διδύμων / Τοξότη σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ένας “βαθύς διάλογος” με τους μεγάλους ουράνιους εξερευνητές. Ο Δίδυμος κυβερνά το μυαλό του μικρού μας εαυτού και ο Τοξότης το συλλογικό μυαλό. Η αντίθεση με τον Ηλιό, δεν είναι κακό όπως νομίζουν πολλοί.

Σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους, απελευθερωθείτε από δόγματα και υπαγορεύσεις. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ακονίστε το μυαλό σας και εξερευνήστε νέες προοπτικές. Εξάλλου, οι Δίδυμοι, κάνουν ατελείωτες ερωτήσεις, χρειάζονται διέγερση και έχουν μια βαθιά επιθυμία να μοιραστούν με τους άλλους. Μπορεί να προκύψει νέα συνειδητοποίηση του τι ή πώς θέλετε να επικοινωνήσετε. Η βαθιά συνειδητοποίηση έρχεται στην προσοχή μας με νέους τρόπους. Περισσότερες επιλογές θα είναι ξαφνικά διαθέσιμες. Θα βρείτε τον εαυτό σας να επεξεργάζεται ή να αφομοιώνει πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο.

Ο Τοξότης άλλωστε, ως γνωστόν, αγαπά το φως, μέσα σε αυτή την απέραντη άγνοια. Υπερασπίζεται την ακεραιότητα, το δίκαιο, τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Θα δούμε αυτά τα θέματα να διαδραματίζονται στην παγκόσμια σκηνή, καθώς το τρέχον σύστημα από δομείται, θα διαλυθεί και θα ξαναχτιστεί σε νέα μορφή. Εμείς σύντομα ως άνθρωποι θα κληθούμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για την ίδια μας την ύπαρξη, στους αιώνες που έρχονται η θα εξαφανιστούμε διαπαντός σε λίγα χρόνια. Με τον Κρόνο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο πρέπει να διεκδικήσουμε και να ξαναμάθουμε την αξία μας ώστε να κάνουμε τα επόμενα βήματα. Μόνο όταν αναγνωρίσουμε και ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ότι μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε ζωές που αγαπάμε, θα γίνει έτσι.

Φύλακας της σοφίας, ο Δίας παραμένει σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του συλλογικού πεπρωμένου μας, συλλογικά. Είναι η τελευταία γήινη ώθηση πριν ο Βόρειος Δεσμός μετακινηθεί στον Κριό τον Ιούλιο. Υπογραμμίζει την κοινή μας ανάπτυξη. Μας ζητείται να έχουμε ένα εκτεταμένο, θετικό μελλοντικό όραμα για την ανθρωπότητα ριζωμένο και ενσωματωμένο στις αξίες του Ταύρου για υγιή, άφθονη Γη. Αυτή η μεγεθυντική ενέργεια μπορεί επίσης να τονίσει τα προβλήματα που δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε. Ακονίστε το προσωπικό σας GPS για να σεβαστείτε και να αποκαταστήσετε, να διατηρήσετε. Να είστε σε εγρήγορση.

Το σύμβολο Sabian για αυτόν τον συνδυασμό είναι; «ένα δοχείο χρυσού στο τέλος του ουράνιου τόξου» – Ο Βόρειος Δεσμός επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής μας, κατέχοντας τις δεξιότητες, τις ικανότητες, τους πόρους, τη σοφία και τα ταλέντα μας. Χωρίς αυτό, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά δεν θα μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ευημερούντα, υγιή κόσμο αφθονίας για όλους.

Οι Πυραμίδες και η Σφίγγα στη δόξα τους υψώνονται μπροστά στο μάτι

Το σύμβολο Sabian για αυτό το φεγγάρι είναι «ένα τεράστιο πανόραμα άμμου και ο χρόνος ξεδιπλώνεται. Οι Πυραμίδες και η Σφίγγα στη δόξα τους υψώνονται μπροστά στο μάτι».

Η ανθρωπότητα κουβαλούσε πάντα την επιθυμία να γνωρίσει τις απόλυτες αλήθειες. Ποιοι είμαστε; Τι κάνουμε εδώ; Πού πηγαίνουμε όταν πεθαίνουμε; Τα ερείπια των αρχαίων πολιτισμών μας μαρτυρούν αυτούς τους συλλογισμούς. Ένα φεγγάρι του Τοξότη πυροδοτεί αυτή τη βαθιά εσωτερική αναζήτηση. Η πνευματική μνήμη αναδεύεται καθώς αναγνωρίζουμε τη δύναμη και τη δύναμη της ιστορίας μας να εξελιχθεί. Αναζητήστε τον εσωτερισμό που μας οδηγεί στην αλήθεια.

Η διαφθορά αποκάλυψε και ακόμη και συγκλονιστικά φυσικά γεγονότα της Γης. Ο Ουρανός βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον Ερμή στον Ταύρο συνεχίζοντας να μας αναγκάζει να ξυπνήσουμε, επιτέλους!

Στο πέρασμά του μπορεί να φέρει θλίψη και ασυμφωνία, καθώς αποκαλύπτονται περισσότερα μυστικά, ανακαλύπτεται διαφθορά και ακόμη και συγκλονιστικά φυσικά γεγονότα της γης. Ο μόνος τρόπος να εξελιχθούμε είναι μέσα από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους. Μια πνευματική ωριμότητα έρχεται συνοδευόμενη από αποκαλύψεις. Στον Ταύρο αυτές οι φλασιες έμπνευσης και καινοτομίας θα είναι πρακτικές και χρήσιμες. Μην τα αμφισβητείτε. Αυτή η υπέροχη, συχνά εκπληκτική αναζωογονητική ενέργεια θα φέρει νέες ιδέες γύρω από τη γεωργία, την δομή και τα αποκεντρωμένα νομίσματα, καθώς ο Ουρανός μας ξυπνά μέσα απο ένα αργό ταξίδι, στις μοίρες του γήινου Ταύρου.

Η μετακίνηση του Ερμή στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου φέρνει την ανάγκη για άμεση εμπειρία. Ο Άρης είναι και πάλι δυνατός στον Λέοντα, φέρνοντας μια έκρηξη δημιουργικότητας. Μην το σκέφτεστε, κάντε το και μάθετε μέσα απο αυτό. Απολαύστε το ρυθμό, τις ανατροπές του Ιονίου. Ο Ερμής παρέχει σαφήνεια καθώς κινείται στους Διδύμους. Έχουμε μια αίσθηση του πού κατευθυνόμαστε και είναι μακριά από τον Σκορπιό και τον Νότιο Δεσμό του τοξικού παρελθόντος μας. Σε κάθε επίπεδο, αυτή η πανσέληνος λέει ότι πρέπει να καθαρίσουμε τις πράξεις μας.

Ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα σφιχτό τετράγωνο με το Γαλαξιακό κέντρο στον Τοξότη και προωθεί την ατζέντα της συνείδησης της Ενότητας. Καθαρό μυαλό, καθαρή καρδιά είναι αυτό που μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε στην υπάρχουσα αυξημένη ευαισθησία. Κινούμαστε προς τον κρυσταλλικό εαυτό μας με μεγαλύτερη πρόσβαση στις ψυχικές μας ικανότητες, το τηλεπαθητικό δυναμικό και την επικοινωνία μεταξύ των ειδών.

Αλλά αν είμαστε γεμάτοι ψέματα, τοξικές σκέψεις και μυστικά, θα είμαστε πολύ φοβισμένοι για να αγκαλιάσουμε αυτό το εξελικτικό άλμα στη συνείδηση. Προετοιμαστείτε για υψηλότερες συχνότητες και ταχύτητες. Ο Πλούτωνας συνδέεται με την μεγάλη μεταμόρφωση. Τα μυστικά εξακολουθούν να αναδύονται από Το κουτί της Πανδώρας καθώς επιστρέφει στην κρίσιμη μοίρα του Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου (29 μοίρες, αναιρετική). Μόλις μας δόθηκε μια γεύση από το μέλλον, αλλά για να φτάσουμε εκεί πρέπει να ολοκληρώσουμε την αποδόμηση του παρελθόντος, πραμα που συμβαίνει μέσα απο την αργή αλλαγή ζωδίου, απο τον Αιγόκερω στον Υδροχόο.

Ο Πλούτωνας επιμένει σε σκληρές αλήθειες καθώς επιστρέφει για να σκάψει βαθύτερα σε παλιά μυστικά. Το τέλος της παλιάς τάξης συνεχίζεται καθώς ξεθάβει αυτό που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Μένει λίγο ακόμα, καθώς ταυτόχρονα αυξάνεται η συνείδηση στον πλανήτη, οxι σε όλους, δυστυχώς. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Άλλοι προσπαθούν, άλλοι καθόλου.

Μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο, όταν μετατοπιστεί στον Υδροχόο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλες οι πέτρες θα αναποδογυρίσουν, όλοι οι σκελετοί θα έχουν βγει απο την ντουλάπα και θα έχουν αποκαλυφθεί. Θα νιώσουμε όμως για μια ακόμη φορά στην ιστορία, την περιοριστική, ασφυκτική ενέργεια μιας πεινασμένης εξουσίας καθώς προσπαθεί να διατηρήσει το status quo. Αφήστε τα παλιά οικοδομήματα να καταρρεύσουν. Επικεντρωθείτε στην καθημερινή δημιουργία. Το πώς μεταδίδουμε την ακτινοβολία μας είναι το πώς βιώνουμε τον κόσμο. Τι μεταδίδετε μέσω της αύρας σάς; Ο Άρης στο τρίγωνο του Λέοντα με τη Σελήνη δίνει ενέργεια και δημιουργική φωτιά για να οδηγήσει σε αυτό που αναδύεται.

Αυτό το φλογερό φεγγάρι θέλει να απορροφήσουμε περισσότερα από τα πνευματικά μας χαρίσματα και ικανότητες. Εμπνευστείτε. Απολαύστε το Μυστήριο της Σοφίας, τη γνώση χωρίς την ανάγκη να γνωρίζετε. Η απλότητα είναι η μυστική σας υπερδύναμη, είναι χαρακτηριστικό του Τοξότη. Εμπιστευτείτε τα ζωώδη ένστικτά σας, βουτήξτε στην άγρια φύση. Κινηθείτε. Ταξιδέψτε. Εξερευνήστε. Πηγαίνετε σε Φεστιβάλ, πάρτι, συναυλίες, κάντε ζεστές συζητήσεις στην θάλασσα, αναζητήστε υπαίθριες περιπέτειες. Ανοίξτε τα φτερά σας. Να είστε αυθόρμητοι. Το καλοκαίρι έφτασε! Ψάξτε για το καλό και θα το βρείτε. Ακόμα και να δεν έχετε χρήματα, κάντε κάτι μικρό και δημιουργικό. Ευχόμαστε σε όλους σας άπειρη πανσέληνο αγάπη και ευλογίες.

Το σύμβολο του Sabian για αυτό το φεγγάρι είναι ένα απέραντο πανόραμα άμμου και ο χρόνος ξεδιπλώνει τις πυραμίδες και η σφίγγα στη δόξα τους υψώνονται μπροστά στα μάτια. Η ανθρωπότητα ανέκαθεν κουβαλούσε την επιθυμία να γνωρίσει τις υπέρτατες αλήθειες.

Δεν πρόκειται να γράψω ποτέ στην αστρολογία αυτά που επιζητούν κατα κόρον στο διαδίκτυο, δεν μ ενδιαφέρει, καν αν είμαι πρώτη στην google, η αλλού, αν οι σχέσεις σας θα είναι κακές, η’ τι θα κάνετε, τι θα ψηφίσετε η’ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, η’ να γράψω για ζωδιακια και άλλες τρίχες για καθημερινή κατανάλωση. Ούτε καν φουσκώνω με followers εδώ και εκεί, τις διάφορες χαζοπλατφορμες, επίσης χαμηλής νοημοσύνης και αποχαύνωσης, με στημένες συζητήσεις και σχολιασμούς. Αν και οι προσπάθειες να ενσωματωθώ με αυτή την συνήθεια, αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι, είναι τεράστια χωρίς να τα καταφέρνω ιδιαίτερα, προφανώς για τον λόγο που προανέφερα. Ούτε ποτέ πρόκειται να ασχοληθώ με βλακείες, που ρίχνουν την αστρολογία στον βούρκο για ανθρώπους χαμηλής δόνησης.

Ενώ η Καμπαλ την χρησιμοποιεί εναντίον της ανθρωπότητας, η κάθε κοκορόμυαλη “Κατίνα”, ασχολείται για το αν ο Κριός π.χ. φοράει μπλε βρακί η’ πως κάνει σεξ η δεν γω τι άλλες διαδικτυακές βλακείες. Η αστρολογία ήταν και είναι πνευματικός οδηγός του ανθρώπου καθότι επιστήμη, όπως γνώριζαν παλαιοτέρα. Είναι μια πυξίδα πνευματική, κυρίως. Για να την κρατήσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αποκτάς γνώσεις διαρκώς, κυρίως επειδή οι περισσότερες έχουν χαθεί ανα τους αιώνες η απαγορευτήκαν. Αυτο δεν είναι εμπορικό, βέβαια και ίσως να χαλαω και την πιάτσα για πολλούς.

Η κωδικοποιημένη γλώσσα της δεν αφήνει περιθώρια. Πάντα θα λογοκρίνεται η αστρολογία.

Απο αυτά που γράφω, δεν περιμένω να τα καταλάβει κανείς απόλυτα η’ πολλές φορές σχεδόν καθόλου. Είναι γι’ αυτούς που μονίμως ψάχνονται, είναι για αφυπνισμένους η’ θέλουν να κατανοούν τι γράφω πραγματικά.

Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν αυτή την ανεξάρτητη προσπάθεια στην Αστρολογία.

{2*}(Αρχοντας-Lord). Μεταξύ των Φοίνικων η κύρια αρσενική θεότητα που φαίνεται να συμβόλιζε τον Ήλιο, πιο συγκεκριμένα τον Ήλιο στον Ταύρο. Ο Βάαλ λατρευόταν στις αγροτικές γιορτές ως θεός της γονιμότητας του εδάφους και της αύξησης των κοπαδιών. Σε διαδοχικές περιόδους της ιστορίας των αρχαίων Σημιτικών φυλών, το όνομα αποδόθηκε σε αναρίθμητες τοπικές θεότητες. Ο Βάαλ της Τύρου εισήχθη μεταξύ των Ισραηλιτών αποίκων από τον Αχαάβ. Ο Αννίβας ονομάστηκε έτσι επειδή υποτίθεται ότι ήταν υπέρ του Βάαλ.(Nicholas deVore – Encyclopedia of Astrology)

Απάντηση