*Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ COVID-19* ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ*

στις

Σύμφωνα με την ΠΟΥ, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το πρώτο κρούσμα ιού αναφέρθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, από την κινεζική πόλη Wuhan. Το επίκεντρο της καταστροφής αυτής ήταν μια αγορά θαλασσινών, όπου αγοράζονται και πωλούνται ζώντα ζώα. Σύμφωνα με την ιστορία που γνωρίζουμε και όχι τις αποδείξεις της Ουράνιαν, αυτή η ασθένεια μεταδίδεται στους ανθρώπους, σκοτώνοντας τους αδύναμους και τους ευάλωτους, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους. Υπάρχει η εικασία ότι ο ιός μεταφέρεται από ένα φίδι, νυχτερίδα ή μυρμήγκια. Ο αστρολογικός χάρτης λοιπόν καταστρώνεται για (12:00 π.μ.), Wuhan, Κίνα, στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Ακόμα και έτσι, έχουμε τρεις σημαντικές αστρολογικές ενδείξεις που προκύπτουν.

  • Ο αστεροειδής Υγεία(Hygeia) απέναντι από τον Άρη κατά μήκος του άξονα του Algol
  • Κομήτης Χείρων σε σύνοδο με το Μαύρο Φεγγάρι στον Παγκόσμιο Άξονα
  • Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε ένα αρκετά στενό τετράγωνο με την Έρις

Ο πρώτος σχηματισμός που εντυπωσίασε είναι ο αστεροειδής Hygeia που σχετίζεται με την υγεία, σε όψη αντίθεσης με τον Άρη (πόλεμος ασθένεια, πυρετός), καθώς και οι δύο πέρασαν από το περιοχή του Σταθερού αστέρα Algol του 26 ° του Ταύρου. Ο Algol για τον οποίο έχουμε μιλήσει αρκετές φορές γνωρίζουμε ότι περιέχει ένα βαθύ και πλούσιο μυθολογικό, ψυχολογικό υπόβαθρο ως αρχέτυπο σύμβολο, αλλά μειώνει τις πιθανότητες δημιουργίας τεράτων, συλλογικά και προσωπικά. Αυτό το αστέρι έχει τη φήμη των τρομακτικών ανθρώπων. Εμπλέκει τον φόβο, τη διαμάχη και, εν όψει όλων αυτών, την άκρα άρνηση. Όσο περισσότερο απορρίπτεται αυτή η συγκεκριμένη σκιά, τόσο ισχυρότερος γίνεται.

Ο Algol βρίσκεται στον αστερισμό του Περσέα, όπου απεικονίζεται αυτός ο μυθολογικός ήρωας, σκοτώνει τη γοργόνα Μέδουσα, κόβοντας το κεφάλι της όπου η θεά Παλλάς Αθηνά, την φορούσε στην ασπίδα της. Λέγεται ότι όταν οι άνθρωποι κοίταζαν το κεφάλι της Μέδουσας, φοβόντουσαν τόσο που πέτρωναν. Η αντίδραση του κόσμου στον Κοροναϊο είναι παρόμοια – ο φόβος μας κάνει να αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να κινηθούμε, είμαστε ακινητοποιημένοι σαν πέτρα. Ο Algol θα μπορούσε να θεωρηθεί ως τέρας και αυτός ο ιός μοιάζει πολύ περισσότερο με μια σοβαρή απειλή μέρα με τη μέρα.

Σε συλλογικό επίπεδο, όταν ο Algol ενεργοποιείται από έναν πλανήτη που διέρχεται ή από μια έκλειψη, ο κόσμος το λαμβάνει ως κάτι που πρέπει να απομακρυνθεί Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε αυτό το θηρίο, ανεξάρτητα από το πόσο ηρωικοί μπορούμε να φανούμε. Ο Algol έχει κάνει την εμφάνιση του όπως έχουμε περιγράψει σε κείμενα κατά καιρούς σε πολύ άσχημα γεγονότα και θηριωδίες που έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα ακόμα και σε πολύ δυνατά γεωλογικά και καιρικά φαινόμενα.

Η Hygiea μια από τις κόρες του του Ασκληπιού, ήταν αρχαιοελληνική θεότητα, προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής. Στην ελληνική μυθολογία κατέχει εξέχουσα θέση στην λατρεία του πατέρα της. Ωστόσο, ενώ ο Ασκληπιός συνδέεται άμεσα με την θεραπεία των ασθενειών, η θεά συνδέθηκε με την πρόληψη των ασθενειών και τη διατήρηση της κατάστασης της υγείας. Η λέξη «υγιεινή» προέρχεται από το όνομά της και ο αστεροειδής έχει σχέση με θέματα καθαριότητας, υγείας και ευεξίας. Οι ασθένειες (ειδικά οι «διαταραχές») υπάγονται στην Hygiea και οι διαδικασίες θεραπείας που απαιτούνται για την αποκατάσταση της ολότητας και της αρμονίας. Αυτός ο αστεροειδής φαίνεται να δρα ως καθαριστής και μπορεί να ενεργοποιήσει μετασχηματιστικές διαδικασίες που παράγουν μια «νέα βελτιωμένη» έκδοση κάποιας πτυχής της ζωής.

Οι έννοιες καθαρότητας και καθαρισμού φαίνονται επίσης πολύ σημαντικές με την Hygiea και μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να «καθαρίσουν τις πράξεις τους» σε πολλά επίπεδα. Και οι τρεις κόρες συνεχίζουν την επούλωση του, ενώ οι δύο γιοι είναι πολεμιστές καθώς και θεραπευτές. Αυτή η λέξη περιέχει επίσης το όνομα Gaia-hy-geia ή τη μητέρα γη, που η έννοια της υπήρχε πολύ πριν από τον Ασκληπιό. Έτσι, μοιάζει με τη μητέρα της Γης, αλλά με ιδιαίτερη αναφορά στην επούλωση και τη διατήρηση της καλής υγείας, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τον πλανήτη. Σε συλλογικό επίπεδο, η Υγεία επισημαίνει ότι θεραπεύεσαι, είσαι η γίνεσαι υγιής και λαμβάνεις τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ HYGEIA

Υγεία, υγιεινή, παράδοση και φυσική ιατρική, γιατροί και θεραπευτές, ασθένεια, τοξίνες, φόβος για δηλητηρίαση, φόβος για τους γιατρούς, φόβος για ιατρικά αποτελέσματα, υποχώρηση, δισταγμός για έλεγχο, η υγεία της οικογένειας και των φίλων.

Το 2019, ο αστεροειδής Υγεία πέρασε μέσα από τον Ταύρο για έξι μήνες. Στα τέλη του χρόνου, στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, η Υγεία εισήλθε στην περιοχή του Αλγκόλ. Το πέρασμα αυτό αμέσως ακολουθήθηκε από την εισαγωγή του κοροναϊού (COVID-19). Την περίοδο εκείνη, ο Άρης έφτασε στις 28 ° του Σκορπιού, κάνοντας μια όψη αντίθεσης προς την σύνοδο του αστεροειδή Υγεία στις 28 ° του Ταύρου και του Αλγκόλ που ήταν στις 26 ° μοίρες του Ταύρου, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την ενέργεια. Κατά μία έννοια, ο Αλγκόλ είναι το υπόβαθρο αυτού του δράματος. Έτσι, όταν τα πλανητικά σώματα περιπλανιούνται μέσω αυτής της περιοχής του διαστήματος, αποκρίνονται στον Αλγκόλ. Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης είναι εξαιρετικά ισχυρός στο δικό του ζώδιο.

Όταν οραματιζόμαστε τον Άρη στον Σκορπιό εναντίον της Υγείας, μπορούμε να αρχίσουμε να διατυπώνουμε την εικόνα ενός δαγκώματος ή τσίμπημα από έντομα. ένα αρπακτικό ζώο ή ένα δάγκωμα · ή ένα είδος θυμωμένης επίθεσης που προέρχεται από ένα ασυνείδητο, ένα σκιερό μέρος. Αυτό πράγματι έπληξε τον κόσμο με την έναρξη αυτού του νέου, δυνητικά τρομακτικού παγκόσμιου ιού που ξεκίνησε στην Κίνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα σύμβολα Σαμπιαν για τον Άρη στις 28 μοίρες του Σκορπιού, αναφέρουν:

ΜΙΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να σταθείτε στο πλευρό για όσους ενδιαφέρεστε, είτε πρόκειται για τα παιδιά σας, για τα ιδανικά σας είτε για δημιουργικές αναζητήσεις, ακόμα και αν αξίζουν την απόρριψη, την τιμωρία ή την κρίση. Η λύση θα βρεθεί ενδεχομένως όχι τόσο στην άμυνα όσο και στην απλή διεκδίκηση επιείκειας. Μοτίβα οικογενειακής κυριαρχίας. Να επικαλεστεί την αιτία κάποιου. Αν είναι αρνητική – κάποιος είναι έτοιμος να κυριαρχήσεις η να κατακυριευτεί. Κάνοντας μια θυσία του εαυτού του για την επίτευξη ειρήνης και ηρεμίας.* Αλλά με τον Άρη στον Σκορπιό (κάποιος είναι έτοιμος να δαγκώσει, να επιτεθεί, να χτυπήσει), κάνει κανείς να σκεφτεί κάτι που φτάνει στο βασίλειο, ίσως ένας τύπος φιγούρας. Το Σαμπιαν σύμβολο μιλάει για έναν τύπο, έναν χαρακτήρα απατεώνα, κάποιος που παίζει παιχνίδια στις πλάτες των αλλων.

Το Σαμπιαν σύμβολο για την 29 του Ταύρου στον αστεροειδή Υγεια είναι η εξής:

ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ

Υποδεικνύει ότι δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα. Η παρουσία του αστεροειδή Hygeia εδώ είναι να τραβήξει τον κόσμο μαζί σε μια κοινή προσπάθεια για να τον θεραπεύσει από αυτή την ασθένεια. Μπορεί να υπάρχει το άγχος ενός εμβολίου που πρέπει να αναπτυχθεί ή δύο άτομα που θα έχουν καθοριστική σημασία για την επίτευξη όσων χρειάζονται και / ή να διατεθούν πόροι για έρευνα και πρόληψη. Μακροπρόθεσμα, αυτά είναι τα θετικά νέα σχετικά με τον ιό. Η αρνητική δυνατότητα είναι ένας ανταγωνισμός μεταξύ δύο εθνών που ισχυρίζονται ότι είναι οι νικητές σε αυτόν τον αγώνα. Μπορούν να δουν τη λύση τελείως διαφορετικά και να μάχονται γι αυτό, αντί να δεχτούν και τις δυο πιθανές λύσεις ως ιδέες άξιες εξερεύνησης και ολοκλήρωσης. Αν είναι αρνητική – διακινδυνεύοντας την ακεραιότητα κάποιου να επιδείξει επιτυχία. Η συμπεριφορά και η παρουσίαση είναι ζωτικής σημασίας.

Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Ο Κένταυρος Χείρων είναι άλλος μυθολογικός σημαντικός παράγοντας της υγείας. Στην ελληνική μυθολογία, είναι τόσο ταλαντούχος θεραπευτής όσο και θύμα σοβαρής πληγής που προκαλεί μεγάλο πόνο. Την ίδια στιγμή που ο κοροναϊός έφτασε στην παγκόσμια σκηνή, η Μαύρη Σελήνη ήταν σε σύνοδο με τον Χείρωνα. Η Μαύρη Σελήνη θεωρείται τρομακτική για πολλούς απλώς και μόνο επειδή μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι που ζει και αναδύεται από τη σκιά. Συχνά φοβόμαστε κάτι που δεν μπορούμε να δούμε.

Το συμπέρασμα από την παρατήρηση αυτών των δύο σκιωδών και τρομακτικών συμβόλων (Αλγκολ και Μαύρη Σελήνη) που συνδέονται άμεσα με δύο από τους κύριους θεραπευτές (Υγεία και Χείρωνα) δείχνει ότι έχουμε μια σοβαρή κατάσταση στα χέρια μας. Και λόγω της σκιώδους φύσης τόσο του Algol όσο και της Μαύρης Σελήνης, ο κόσμος είναι κλειδωμένος σε μια διαρκή κατάσταση φόβου.

Το τρίτο στοιχείο που υπογράφει έντονες καταστάσεις φόβου έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου και δεν ήταν άλλο από την σύνοδο Κρόνου -Πλούτωνα – ένα κοσμικό γεγονός που πραγματοποιείται μία φορά στα 36 χρόνια. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει ένα είδος συλλογικού φόβου ενώ ο Πλούτωνας αναφέρεται στον θάνατο. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντηθούν, μπορούν να προκαλέσουν έναν παγκόσμιο φόβο για θάνατο, είναι μια από τις κυρίες ερμηνείες του. Η τελευταία όψη αντίθεσης Κρόνου-Πλούτωνα το 2001 μας έφερε τις επιθέσεις της 9-11, ενώ η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 εισήγαγε τον ιό του AIDS στον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον ότι η σύνοδος τότε ήταν τότε στο Ζυγό, το ζώδιο της ένταξης ή της συνεργασίας με κάποιον άλλο. Ξαφνικά οι άνθρωποι έγιναν φοβισμένοι και από την οικειότητα και τη σεξουαλική δέσμευση πέρασαν σε κάτι άλλο.

Η σημερινή σύνοδος Κρόνου- Πλούτωνα έχει στριμώξει στην αγκαλιά του τον Δία και αυτός ο ελεύθερος πνευματικός πλανήτης αν και στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι τα φτερά του είναι σφιγμένα. Ίσως το πιο σημαντικό, είναι ότι ο η σημερινή σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα που στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ωριμότητα και τους ηλικιωμένους και όντως φαίνεται να είναι ο πιο ευάλωτος πληθυσμός που απειλείται από τον ιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η σύνοδος εμπίπτει με το IC της Wuhan, τη γωνία του αστρολογικού χάρτη που αντιπροσωπεύει τις ρίζες, την βάση ή την προέλευση μιας οντότητας.

Καλώς ήλθατε στη νέα δεκαετία της παγκόσμιας μετάδοσης – τόσο των θανατηφόρων ιών που επιτίθενται στη βιολογική ζωή όσο και στους επικίνδυνους ιούς που μολύνουν τον κυβερνοχώρο μας. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο σκοτεινές παρενέργειες της Εποχής του Υδροχόου. Αυτός ο ιός πήδηξε έξω από μια πολυσύχναστη αγορά και, και με ταχύτητα φωτός, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Κατά τους πρώτους δύο μήνες της νέας δεκαετίας, έχουν ήδη αναφερθεί χιλιάδες θάνατοι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα πιέσει τους ηγέτες του κόσμου να τερματίσουν τις μικρές τους διαμάχες και να συναντηθούν για να βρουν μια λύση σε αυτή την κρίση.

Ο αστεροειδής Hygeia βρίσκεται πλέον στο  ζώδιο των Διδύμων, υπογραμμίζοντας τη μετάδοση πληροφοριών που βλέπουμε τόσο στον ιό όσο και στις τελευταίες ειδήσεις. Το παγκόσμιο δίκτυο ειδήσεων και κάθε τύπος μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι σοκαρισμένοι για τον ιό αυτό. Οι Δίδυμοι μπορούν να θεωρηθούν ως πολλά πουλιά που κάθονται πάνω σε ένα καλώδιο, όπου το ένα τιτιβίζει τρελά στο άλλο. Ο αστεροειδής Υγεία στους Διδύμους, ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, είναι επιρρεπής στο να είναι υπέρ-νευρικό και ανήσυχο. Η Υγεία στους Διδύμους υποδηλώνει το μυαλό κάποιου να τρελαίνεται με φρενίτιδα για τον ευρύτατο φόβο της ασθένειας και του θανάτου, ευθυγραμμισμένος με την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης επί του θέματος. Η Υγεία θα παραμείνει στους Δίδυμους μέχρι τον Ιούνιο, όταν η Αφροδίτη επίσης θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μαζί με τον Βόρειο δεσμό.

Αυτή η μικρή ευθυγράμμιση στους Διδύμους την άνοιξη δίνει έμφαση στο θέμα του αέρα τον τρόπο που διασυνδεόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα. Στον χάρτη (3 Ιουνίου 2020), ο Άρης στις 14 ° 30 των Ιχθύων θα πλησιάζει τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας μια σύνοδο στις 20 ° 51′ και οι δύο θα βρίσκονται σε μια όψη τετράγωνου. Τα τετράγωνα Ιχθύων / Διδύμων, είναι μεταβλητά ζώδια, και θα συμβάλουν στην εκτεταμένη ανησυχία του συλλογικού μυαλού, που δεν βοηθά στην αποδυνάμωση του πανικού.

Αλλά εν μέσω του φόβου, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες. Στις 9 Μαρτίου ενώ ο αστεροειδής Vesta πέρασε τον Algol (26 ° Ταύρου) στον χάρτη του COVID-19, στις 15 Μαρτίου ο Vesta επισκέπτεται την Hygeia (28 ° Ταύρου). Η διέλευση από τον Algol μπορεί να προκαλέσει περισσότερους πανικούς, αλλά η Vesta στον Ταύρο μπορεί επίσης να προσφέρει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να συνεχίσει το έργο της επίλυσης του προβλήματος. Η καθολική υγειονομική περίθαλψη είναι ένα από τα θετικά πολιτικά ζητήματα – μια εκτεταμένη εστία ιών μπορεί να ενδυναμώσει αυτή τη συζήτηση.

Στις 30 Μαρτίου η Αφροδίτη φτάνει στην μοίρα του Algol (26 ° Ταύρου), και στις 9 Μαΐου ο Ερμής φτάνει επίσης στους 26 ° του Ταύρου. Στις 14 Μαΐου ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 27 ° του Αιγόκερω, τρίγωνιζει την Υγεία (28 °) και Algol (26 °). Ο Δίας θα περάσει από αυτές τις μοίρες άλλες δυο φορές μέσα στο 2020. Ο ρόλος του Δία είναι πάντα να επεκταθεί και να διευρυνθεί. Μπορούμε να δούμε ότι αυτό συνδέεται με την εκτεταμένη γνώση που οδηγεί σε μια θεραπεία ή στην επέκταση της νόσου. Και τα δύο σενάρια, φυσικά, είναι δυνατά.

Μέχρι τα μέσα Μαΐου τόσο ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος όσο και ο Ήλιος ο θεραπευτής θα φτάσουν επίσης στις θέσεις του Αλγκόλ και της Υγείας στον Ταύρο. Με τα τρία σώματα – ο Ήλιος και ο Ερμής σε όψη συνόδου, ο Δίας με τρίγωνο – προς τον Algol και Hygeia, είναι πιθανό να κατανοήσουμε τον ιό και να τον βάλουμε υπό τον έλεγχο.

Ας θυμηθούμε ότι ο Algol αντιπροσωπεύει την ασπίδα του σπαθιού της Αθηνάς. Ο αστεροειδής Pallas Athena είναι στην 22 ° του Τοξότη στον χάρτη του COVID-19, αλλά από τις αρχές Ιανουαρίου εισχώρησε στον Αιγόκερω. Καθώς η Pallas αναρριχάται στην κορυφή μπορούμε να δούμε και κάποια καλά νέα. Θα ενωθεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 19 Μαρτίου και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 22 Μαρτίου.

Στις 29 Μαρτίου στριμώχνεται μεταξύ της συνόδου Δία-Πλούτωνα στις 24 ° του Αιγόκερω, σχηματίζοντας μια τριμερή συμμαχία – και αυτή είναι μια ημερομηνία που πρέπει να προσέξουμε.

Τον Απρίλιο, θα εξαγωνιζει και θα τριγωνιζει τον Αρη του COVID-19 (15 Απριλίου και την Υγεία (17 Απριλίου). Στις 17 Μαΐου η Αθηνά Παλλάς υποχωρεί (ανάδρομη) στις 0 ° 59 ‘ του Υδροχόου και επιστρέφει στον Αιγόκερω, δύο ακόμη περάσματα πάνω από αυτές τις μοίρες στον Αιγόκερω μέχρι το φθινόπωρο του 2020. Αυτό που χρειαζόμαστε την καθοδηγητική σοφία της Αθηνάς, μαζί με μια πολύ ανθεκτική ασπίδα για να μας προστατεύσει αυτή τη στιγμή.

Πολλά προβλήματα – Ανεπαρκής ελευθερία – Πολλοί φυσικοί περιορισμοί – Αργή φυσική ανάκαμψη – Ημέρες ή χρόνια πολλών περιορισμών.

Ελαχιστοποιημένη δραστηριότητα – Εξαιρετικές καθυστερήσεις – Επιβολή εμποδίων – Προβλήματα μεγάλης κλίμακας -Παρεμπόδιση της ανάπτυξης των δυνατοτήτων που σχετίζονται με τους πληθυσμούς ή τα έθνη
Διαχωρισμός σχετικά με τη θρησκεία
Απρόβλεπτες απώλειες που σχετίζονται με περιορισμούς – Μη αναμενόμενα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα
Καταστάσεις κρίσης που σχετίζονται με την ανάγκη διόρθωσης ή αποκατάστασης – Περιορισμοί Συνεχείς εντάσεις σχετικά με το απόρρητο
Συνεχείς υποχρεωτικές αλλαγές
Κυβερνητική επιτήρηση – Περιορισμοί σχετικά με τις πολιτικές αρχές

Απάντηση