Η Γη Δονείται- Έρχεται μια μεγάλη αλλαγή;

στις

Η Γη δονείται καθώς μιλάμε. Αυτό συνήθως αναφέρεται ως συντονισμός Schumann. Ανακαλύφθηκε αρχικά απο τον Dr. Schumann στο Μόναχο της Γερμανίας. Συνάντησε το γεγονός ότι μέσα στο σύστημα αέρα -γης- ιονόσφαιρας υπάρχει μια σειρά δονήσεων, που απέδειξε με επιτυχία. Στην φυσική, αναφερόμαστε ότι αυτά τα “εγκάρσια μαγνητικά κύματα”, καθώς λέγεται ότι είναι σε θέση να συνδεθούν με τα δικά μας εγκεφαλικά κύματα και τα εγκεφαλικά κύματα όλων των θηλαστικών.

Το ανθρώπινο μυαλό είναι συνήθως ρυθμισμένο στα 7,8 ΗΖ, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι η συχνότητά που λειτουργεί ο συντονισμός . Schumann, αλλά πρόσφατες μελέτες έχουν αναφέρει το γεγονός ότι αυτό αλλάζει καθώς μιλάμε.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τώρα ότι ο κόσμος υφίσταται μια τεράστια αλλαγή κατακλυσμικών διαστάσεων, προκαλώντας μας να είμαστε περισσότερο συντονισμένοι με τα κύματα άλφα και με τις καταστάσεις θήτα, γι’ αυτό αντιλαμβανόμαστε τώρα τον χρόνο διαφορετικά. Βλέπουμε τα πάντα να κινούνται γρήγορα, οι μέρες παιρνουν πολύ γρήγορα και οι μήνες, καθώς η συχνότητα μας τώρα φτάνει μεταξύ 12 και 16,5 ΗΖ.

Αυτό είναι γνωστό ως “αισθητικοκινητικός ρυθμός” καθώς ουσιαστικά βάζει το σώμα μας σε υπερκινηση χωρίς λόγο. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σημάδι του γεγονότος ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί στην Γη, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίσουμε η ότι θα το ξεπεράσουμε η να συντονιστούμε σε αυτό.

πηγή: Earth is Vibrating – Is a Big Change Coming? – Alien News (newsinstact.com)

Απάντηση