Η εξέλιξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου

στις

Ο Γ’ π.π. ξεκίνησε στις 24/02/2022. Η ημερομηνία αυτή (24+2+2022=26+20+22=68) έχει κοινό αναγωγέα τον αριθμό 68 ο οποίος είναι ίδιος με την έναρξη του Β’ π.π. που είχε ξεκινήσει την 1η/9ου/1939 (1+9+19+39=68).

Για να το διαπιστώσετε σάς επισυνάπτω τον αριθμολογικό πίνακα του αναγωγέα 68 ο οποίος χαρακτηρίζει την φύση του πολέμου. Που σημαίνει ότι ενδέχεται να διαρκέσει για πολύ καιρό, αφού εμπλέκονται δυνάμεις αρκετών εθνών. Και μετά από μια μικρή ανάπαυλα, -πιθανότατα το 2023-, κατόπιν ενδέχεται να ισχυροποιηθεί, εκτεινόμενος εκ νέου σε ποικίλα μέτωπα (το 2024) και με χρήση πιο θανατηφόρων οπλικών συστημάτων.
Βέβαια το μοτίβο του αριθμού 68 κάθε άλλο παρά σπάνιο είναι, αφού επαναλαμβάνεται αρκετές φορές κάθε χρόνο. Εκεί στηρίζονται όσοι αμφισβητούν την στατιστική σπουδαιότητα παρόμοιων αναλύσεων.

Όμως εάν γνωρίζετε αριθμολογία τότε θα ξέρετε πως υπολογίζεται αυτό που ονομάζουμε κοινόςαναγωγέας και πόσο σημαντικός είναι, αφού χαρακτηρίζει την φύση μιας σύρραξης.

Τέλος, αν θέλετε να μάθετε όλους τους συνδυασμούς που υπάρχουν με τις δυνατότητες του αριθμού68 σάς επισυνάπτω τον αριθμολογικό του πίνακα, ο οποίος δείχνει τα τέλεια αθροίσματα που προκύπτουν οριζοντίως, καθέτως ή διαγωνίως (γνώσεις που έλαβα από τον εκλιπόντα Παύλο Κυράγγελο).
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, αφού 46 κράτη στρέφονται εναντίον ενός. Η εμπόλεμη αναμέτρηση συνεχίζεται εδώ και επτά μήνες, με εκατέρωθεν απώλειες των δύο Βλαδίμηρων, και επεκτείνεται με πολύ αργούς ρυθμούς (μέχρι το 2024).

Όλα αυτά που ζούμε τα δείχνει καταρχάς ο transit Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος “χτυπά” μυθολογικά την Ευρώπη, προκαλεί ύφεση στην παγκόσμια οικονομία με πληθωρισμό και ελάττωση προϊόντων, ανεργία, ακρίβεια και ελλείψεις σε φυσικά αγαθά. Γιατί μυθολογικά ο Ουρανός είχε εντυπωσιαστεί από το κάλλος της Ευρώπης και ήθελε να την κάνει δική του. Αλλά πρόλαβε και την έκλεψε ο Δίας και του αφιερώθηκε η Ευρώπη. Έκτοτε ο Ουρανός είναι θυμωμένος μαζί της. Η μνήμη αυτή επανέρχεται στον Ουρανό κάθε περίπου 84 χρόνια που διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου. Και ο Ουρανός δείχνει την μέγιστη πικρία του όποτε φθάνει στην 27 μοίρα του Ταύρου, που θα κάνει Σύνοδο με τον κακεργέτη Αλγκόλ.

Πέραν τούτων, ο transit Ποσειδώνας από τους Ιχθείς βάλλεται εναντίον της ανθρωπότητας. Και εξηγούμαι, σύμφωνα με την αστρομυθολογία που διδάχθηκα από την αείμνηστη Τασία Λούτα.

Ο Απολλόδωρος στο έργο του “περί θεών”, ο Όμηρος στην “Οδύσσεια”, ο Υγίνος στο “Poetica Astronomica”, ο Παυσανίας και ο Νόννος ο Πανοπολίτης, περιγράφουν την πάλη του Δία και των ολυμπίων θεών με τους Γίγαντες, ως εξής: “οι Γίγαντες κάποτε συνυπήρχαν με τους θεούς και τους ανθρώπους. Όταν όμως ο Δίας νίκησε τον Κρόνο και τους Τιτάνες, και τους καταπόντισε στα Τάρταρα, η Γαία μίσησε σφοδρά τον Δία και τους άλλους θεούς του ουρανού. Έτσι η Γαία ξεσήκωσε τους Γίγαντες, και αυτοί με αρχηγό τον Ευρυμέδωντα πολέμησαν τους Τιτάνες. Οι Γίγαντες ήταν γύρω στους 100, δηλαδή περισσότεροι από τους Τιτάνες, τους Κύκλωπες και τους Εκατόγχειρες. Αλλά μετά από πολυετή μάχη νικήθηκαν και οι Γίγαντες από τον Δία και τους παλιούς ολύμπιους θεούς.

Στο πλευρό του πατέρα Κρόνου πολέμησε και ο Ποσειδώνας, ο οποίος έκτοτε “αντιπαθεί” τους ανθρώπους επειδή είναι γεννήματα της Γαίας.

Δεν μοιάζει λοιπόν τυχαίο ότι με την διέλευση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ζούμε μια ύποπτη πανδημία η οποία στοχεύει στην φθορά της υγείας της ανθρωπότητας και στην εν δυνάμει εξόντωσή της.

Επίσης ελάχιστοι αστρολόγοι ξέρουν να αποδώσουν στην διέλευση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το γεγονός ότι το 10% όλων των σημερινών γενόσημων φαρμάκων που παγκοσμίως κυκλοφορούν, είναι εντελώς ΨΕΥΤΙΚΑ. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά όταν μαθευτεί στο μέλλον η είδηση, θα κάνει διεθνώς πάταγο. Γιατί δεν είναι μόνο τα φαρμακεία που εν αγνοία τους τα προμηθεύουν, είναι και τα απανταχού νοσοκομεία και κλινικές που ανυποψίαστα τα χορηγούν στους ασθενείς.

Τέλος, -μια που αναφέρομαι στον Ποσειδώνα-, οι εκτεταμένες υποθαλάσσιες δολιοφθορές στους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου προκαλούν τεράστια οικολογική καταστροφή, επειδή το φυσικό αέριο αποτελείται κατά 80% από μεθάνιο, το οποίο έτσι καταλήγει στα ανώτατα τμήματα της γήινης ατμόσφαιρας. Και το μεθάνιο είναι το πρώτο πιο ρυπογόνο αέριο του θερμοκηπίου (μετά έρχεται το διοξείδιο του άνθρακα), αφού το μεθάνιο έχει 25 φορές μεγαλύτερη ικανότητα παγίδευσης της θερμότητας!

—————————————————————————————————————

Vrontakis Astrology

Απάντηση