Η επαναλειτουργια του Cern* η συνοδος Ηλιου/Σείριου* τον Μαύρο Ηλιο* η μάχη Κρόνου/Πλούτωνα.

στις

H επανεκκίνηση του CERN σήμερα 5 Ιουλίου πραγματοποιείται στα 13,6 tera electron volt, όταν ο Ήλιος θα βρίσκεται στις 13° του Καρκίνου κατά την διάρκεια ετήσιας και τέλειας ευθυγράμμισής του προς τον Σείριο κάθε χρόνο στις 5 Ιουλίου, ένα αστέρι, σεβαστό στον μασονικό κόσμο. Τα 13αρια μας κάνουν εντύπωση, τυχαίο δεν είναι. Αλλωστε από μόνο του είναι ένα πολύ έξυπνη εφεύρεση. Ο διελαυνων Κρονος στον Υδροχόο σήμερα στις 24 μοίρες βρίσκεται απέναντι ακριβως από τον Πλουτωνα του Cern στις 25 μοίρες του Λέοντα, ενώ αντίθετα ο διελαυνων Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω θα είναι αντίθετος προς στη σύνοδο Δία/Ουρανού του CERN στον Καρκίνο. Ο Ηλιος δίπλα στον Μαύρο Ήλιο στην ιδια μοίρα (13 Καρκίνου.) Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή του ή στόχος, φαίνεται προορισμένο να επιτύχει εξαρχής, αλλά όμως η επίτευξη του οποίου συχνά εμποδίζεται.

*Black Sun (Μαυρος Ηλιος)*

Σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο. Ως άτομα αυτό μας δίνει την ευκαιρία να βουτήξουμε ή να πηδήξουμε πέρα ​​από το εγώ μας, τον μικρό μας εαυτό, που συνήθως αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο στο χάρτη. Εδώ μπορούμε να συγχωνευθούμε με το σύμπαν, εμείς αλλωστε είμαστε το σύμπαν. Αν συνεχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο από το εγώ μας, τότε θα έχουμε μια παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Εάν επεκτείνουμε τη συνείδησή μας πέρα ​​από τον μικρό εαυτό του εγώ μας, δημιουργούμε χώρο με τον τρόπο που προσεγγίζουμε την πραγματικότητα. Ανοιγει στην κοσμική συνείδηση.

Ο Μαύρος Ήλιος που ειναι για παραδειγμα σε συνοδο με τον Ηλιο του Cern, λοιπόν, μας θυμίζει το γεγονός ότι είμαστε κάτι παραπάνω από το Εγώ μας. Το Διαμάντι είναι η τελική φάση της ουσιαστικής ανάπτυξής μας. Ειναι μια φάση όπου αρχίζουμε να ενσωματώνουμε την κοσμική συνείδηση.

Σαφως προκειται για αστρολογικο ορο για το αφηλιο της Γης, το σημείο στην τροχιά της που είναι πιο μακρια απο τον Ήλιο . Από γεωκεντρική άποψη, είναι το σημείο στο οποίο ο Ήλιος βρίσκεται πιο μακριά από τη Γη. Το αντίθετο σημείο ονομάζεται διαμάντι που είναι ισοδύναμο με το περιήλιο , το σημείο που βρίσκεται πιο κοντά στον Ήλιο.

Σε γεωκεντρική ή αστρολογική άποψη, ο ήλιος μας αυτή τη στιγμή περνά τον λεγόμενο «Μαύρο Ήλιο» κάθε χρόνο γύρω στις 5 Ιουλίου. Η περιφέρεια της Γης είναι περίπου 283° ή 13 του Αιγοκερω η Άφελη γύρω στις 103/13 του Καρκινου.Μόνο μια μειοψηφία αστρολόγων περιλαμβάνει τον Μαύρο Ήλιο στις ερμηνείες τους

Η κατάχρηση εξουσίας, η συμπεριφορά ελέγχου ή χειραγώγησης, η βία ή η σκληρότητα ειναι ενα εντονο στοιχειο. Ο Κρονος στον Υδροχοο μοιαζει να θελει να εκθεσει την σκοτεινη του πλευρα και γενικοτερα της ανθρωπινης φυσης που εδω υπαρχει εντονη η επιρροη σκοτεινων κεντρων εξουσίας.

Συμβολιζει την αμφισβήτηση του νοήματος της ανθρώπινης ζωής και της κατεύθυνσης του πολιτισμού μας στο άπειρο από «σκοτεινές ψυχές» καθώς νομίζουμε ότι έχουμε εγκαταλειφθεί από το θείο η τον Θεό. Ζητάμε από τον Θεό ή τον Κόσμο απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής. Δεν είναι τυχαίο ίσως το γεγονός ότι η ετήσια συνοδος Ηλιου/Σείριου συνέπιπτε με την ετήσια πλημμύρα του Νείλου, γιατι η δυναμη του επικεντρωνεται στην Φυση και φυσικες καταστροφες (συνηθως το νερό) κατι που τελευταια βλεπουμε πολυ εντονα να συμβαινει στον πλανητη.

Με άλλα λόγια, αυτή η επιθετική και παράλληλά μεταφυσική ενέργεια του παράγεται και αυξάνεται ασυνήθιστα κατά τη στιγμή του πειράματος.

Πιστεύω ότι το CERN έχει φανερές και κρυφές λειτουργίες. Οσο αφορά την κρυφή του λειτουργία, νομίζω ότι υπάρχει μια ατζέντα για να αναδυθεί ένας είδος δαιμονικής, εξωδιάστατης ενέργειας/νοημοσύνης για να δηλητηριάσει το πεδίο συνείδησης της Γης μαζικά, σε μια προσπάθεια πόλωσης/διάσπασης του πλανήτη προς το σκοτάδι με έναν ριζοσπαστικό νέο τρόπο.

Αλλά όπως συμβαίνει με όλες τις «σκοτεινές πράξεις» δείχνει να γυρνάει μπούμερανγκ σε αυτόν που τις εκθέτει αυτήν την ενέργεια μπροστά, σε όποιον προσπαθεί να επιτύχει άσχημα πράγματα μέσω της άνευ προηγουμένου χρήσης της φυσικής και του σύμπαντος του Θεού. Όλοι βλέπουν ένα ‘666’ στο λογότυπο του CERN, έναν αριθμό που συνδέεται με τον Κρόνο, τον έκτο πλανήτη που έχει Στον βόρειο πόλο του Κρόνου παρατηρήθηκε μόνιμα εξάγωνα σύννεφα.

Αντίθετα, στον νότιο πόλο ανακαλύφθηκε το 2006 από το Κασσίνι μία καταιγίδα με τη μορφή τυφώνα, στην οποία διαγράφεται καθαρά το “μάτι του κυκλώνα “ και ο οποίος θα είναι οπως φαινεται ασυνήθιστα ενεργός (Kronos/Vulkanus/Neptune/). Αυτό το γεγονός είναι αξιοσημείωτο διότι εκτός από τη Γη, το μάτι του κυκλώνα δεν είχε παρατηρηθεί σε κανένα άλλο πλανήτη. (ισως να συνδεεται με την εμφανιση ασυνηθιστων τυφωνων και βέβαια ακραιων καιρικων φαινομένων, για παραδειγμα σε ασυνηθιστα μερη, οπως η χωρα μας η αλλού, τα οποια φαινομενα παιζουν σημαντικο ρολο στο συνειδησιακο πεδιο του ανθρωπου).

Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αρνητική πρόθεση, το Συμπάν είναι μεγαλύτερο, που δημιούργησε όλο αυτό το κβαντικό βασίλειο που συχνά οι άνθρωποι επιδιώκουν να εξερευνήσουν και ίσως επισης να οπλίσουν. Απο αστρολογικης αποψης, φαινεται οτι η ανάλυση των στοιχείων ίσως να χαρακτηρίζεται από συναρπαστικές συνειδητοποιήσεις (αποκαλύπτουν ένα μυστικό, αποκαλύπτουν συναρπαστικές νέες ιδέες). Η ασυνήθιστη σκοτεινή ενέργεια που υπάρχει ίσως εσωτερικά εστιάζεται στο να μετατρέπει τα προβλήματα ξανά και ξανά στο μυαλό μας (ελεγχος ανθρωπινης συνειδησης;).

Νομίζω ότι εχει εγλωβιστικες ιδιότητες που παίζουν σημαντικο ρόλο έναντι της αφύπνισης. Κρυφές διαδικασίες γίνονται προσπαθώντας να καταλύσει την εξέλιξη των ανθρώπων στην Γη. Και ομως, συμβαίνει. Ισχυρή επιρροή εχει πάνω σε θέματα υγείας και παιδια, ποιος ξέρει πως και γιατί. Το θέμα είναι ότι ο Υδροχόος μέσα από τον Κρόνο δεν θα συμβιβαστεί με καμία αρνητική πράξη και ενέργεια πάνω στον πλανήτη μέχρι την είσοδο του Πλουτωνα στο ιδιο ζώδιο, ανοιγωντας ενα πολεμο και με αυτό.

Απάντηση