Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

στις

Κρόνος και Πλουτωνας θα συναντηθούν στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά 700 χρόνια περίπου, στις 22 μοιρες ακριβώς στις 11 και 12 Ιανουαρίου,2020. Ας δούμε αναλυτικά την επιρροή του σημαντικού κοσμικού κύκλου μέσα απο τους οίκους.

Οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι μας φοβόμαστε την επιρροή της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα, και μάλλον δεν είναι τυχαίο. Είναι μια σύνοδος καθόλου ελαφριά και σίγουρα λίγο πολύ μας κάνει όλους να νιώθουμε ανασφάλεια. Αντί να συνθέσω ένα κείμενο για το πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, θα γράψω πως θα επηρεάσει την ζωή μας, στους ανάλογους οίκους. Ελπίζω ότι αυτό να μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε να μπορέσουν κατά κάποιο τρόπο να ελέγξουν τις φοβίες τους. Εάν είστε Σκορπιός η Αιγόκερως η έχετε και τις δυο επιρροές στον χάρτη σας, η το στοιχείο της γης και του νερού, τότε πιστεύω ότι θα μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτήν την ισχυρή ενέργεια με έναν καλύτερο τρόπο. Είναι μια σύνοδος που σημαδέψει τους ανθρώπους και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είναι ένα “σημάδι” , ένα γεγονός που θα αλλάξει ένα άτομο και επομένως αλλάζει το υπόλοιπο της ζωής του.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Όταν η συνοδος Κρονου-Πλούτωνα πραγματοποιείται στον 1ο οικο, σημαίνει ότι παίρνετε τον έλεγχο στην ζωή σας και διεκδικείτε τον εαυτος σας σε αυτόν τον κόσμο. Πρόκειται να θεωρηθείτε ως μια σημαντικη δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Πώς θα το χειριστείτε αυτό; Θα εκφοβήσετε τους ανθρώπους; θα προκαλέσετε την αποστροφή τους; Μπορεί. Αλλά μπορεί όμως επίσης να παρουσιαστείτε στους αλλους ως μια σταθερή πηγή υποστήριξης. Πιθανόν, να είστε το πρόσωπο που ολοι καλούν όταν ολοι οι αλλοι έχουν πρόβλημα.

Μπορεί να ανησυχείτε για το φυσικό σας σώμα και όντως αυτή η διέλευση μπορεί να έχει επιπτώσεις. Αλλά σας πιέζει επίσης να πάτε βαθύτερα και να βρείτε πόρους που ποτέ δεν ξέρατε ότι είχατε. Συνδέετε με το γεγονός ότι εισέρχεστε σε ένα νέο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και κατανόησης για τον εαυτό σας. Είναι πολύ πιθανο, να θέλετε να τελειοποιήσετε το σώμα σας με διάφορους φυσικούς τρόπους, κάποιους μπορεί να τους φέρει πολύ κοντά στους στόχους τους. Θα γίνετε πιο ώριμοι καθώς θα περνάτε περισσότερο χρόνο δουλεύοντας πάνω στην προσωπική ανάπτυξη. Οι αλλαγές που κάνετε στον εαυτό σας, προκύπτουν μετά από βαθιά σκέψη, σύμφωνα με παλιότερες εμπειρίες που είχατε μέχρι στιγμής, όπου θα είναι μακράς διαρκείας και θα έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς απαλλάσσεστε από έναν παλιό τρόπο ζωής. Ο Κρόνος-Πλουτωνας, στην ουσία, αφαιρεί ότι δεν χρειάζεστε.

Το θέμα είναι ότι εδώ, ίσως να σημαίνει ότι προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά να είστε τέλειοι, το εγώ σας εμπλέκεται τόσο στη διαδικασία που κάνετε στο σώμα ή την προσωπικότητά σας τόσο τέλεια – οι προσδοκίες σας για τον εαυτό σας είναι τόσο υψηλές που μπορεί πραγματικά να «περιορίσετε» τον εαυτό σας, παρακάμπτοντας τον αγώνα για να είστε ο εαυτός σας. Ίσως αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε ένα τέτοιο υψηλό ιδεώδες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα!. Θα χρειαστεί να προστατέψετε τον εαυτό σας με καλούς και υγιής κανόνες που θα φτιάξετε εσείς, για να μπορέσετε να λειτουργήσετε σωστά. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα σκληροί και προστατευτικοί με αυτό που είναι σημαντικό για σας η με τον εαυτό σας, δημιουργώντας όρια και κανόνες. Ορίστε στόχους και όρια όμως, γιατί ο η σύνοδος μπορεί να είναι του στυλ “η θα το κάνω η θα πεθάνω”. Ο Κρόνος φέρνει μαζί του κάποια ασάφεια και φόβο αυτο-έκφρασης.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ

Μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτή η σύνοδος θα επηρεάσει τα χρήματά σας, τις αξίες σας, την αυτοεκτίμησή σας ή τα υπάρχοντά σας. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πτωχεύσουμε απαραίτητα αν δεν συμβεί κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο! Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε με λιγότερα πράγματα από ότι είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα στην ζωή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε επιβαρυμένοι από τα υπάρχοντά σας και να αποφασίσετε να υποχωρήσετε η να συμβεί κάτι και να αναγκαστείτε να ζήσετε πιο απλά!. Ο εξαγνισμός μπορεί να είναι ακραίος. Ας πούμε ότι μπουχτίσατε να ενισχύετε την αυτοεκτίμησή σας και τον εαυτό σας διαρκώς με ωραία πράγματα. Αν η αυτοεκτίμησή σας βελτιωθεί, δεν θα έχετε πλέον μια τρύπα για να τα γεμίσετε με “πράγματα”.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, σκεφτείτε όσον αφορά την παγίωση των ζημιών και απωλειών σας, αν αυτό συμβαίνει. Γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι και σοβαροί όσο αφορά τα χρήματα και την εξουσία και πώς αυτά λειτουργούν στη ζωή σας. Το πείσμα ίσως να σας εμποδίζει να δείτε την πραγματικότητα σε σχέση με τα οικονομικά σας! Αυτός ο οίκος ορίζει και την ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα ή να δημιουργείτε πόρους διαβίωσης μέσω σκληρής δουλειάς.

Αντικατοπτρίζει τη στάση που έχετε σχετικά με τις συναισθηματικές σας ανάγκες για ασφάλεια. Τα υπάρχοντά σας και η περιουσία σας αντικατοπτρίζουν τις αληθινές σας «αξίες» ή, για μεγαλύτερη ευτυχία, πρέπει να αντανακλούν σε αυτό που εκτιμάτε τόσο την καρδιά σας αλλά και στην ψυχή. Η σύνοδος αυτών των δυο πλανητών, γίνεται ακριβώς η δύναμη που σας ωθεί να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε τώρα και τι θα χρειαστείτε στο μέλλον για να αισθανθείτε ασφαλείς στη ζωή.

Θα απαιτηθεί πρακτική προσπάθεια από την πλευρά σας για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Ως εκ τούτου, μπορεί να αφορά την ιδιοκτησία της γης ή την ακίνητη περιουσία, καθώς αυτά τα στοιχεία στη ζωή δίνουν μια αίσθηση μονιμότητας, σταθερότητας και εκπληρώνουν την ανάγκη του 2ου οίκου για ασφάλεια.Καθώς αυξάνετε τη συνείδηση ​​και την ωριμότητα σας, η εμπειρία από αυτό που πραγματικά εκτιμάτε θα αλλάξει και θα αυξηθεί. Η αίσθηση του τι φέρνει αυτή την ασφάλεια μετατοπίζεται. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν η σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα θα είναι ακριβείας το 2020. Αυτό που σας ανήκει ή δεν σας ανήκει θα αποκτήσει νέα έννοια. Μπορεί να υπάρχει φόβος φτώχειας. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε την έλλειψη κάποιων πραγμάτων, ακόμα και αναγκών, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τι πραγματικά σας φέρνει ασφάλεια; Η αίσθηση της προσωπικής σας αξίας μπορεί να μειωθεί καθώς μετακινείστε από αυτό που έχετε σε αυτό που είστε. Αλλά αυτό δεν είναι η τελική φάση αυτής της διέλευσης.

Ο Πλούτωνας έρχεται να καθαρίσει αυτά που πραγματικά δεν χρειάζεστε ή δεν έχουν αξία πια, ή να αλλάξετε και να απελευθερωθείτε απο παλιές αξίες που μεγάλωσαν από φόβο ή απληστία. Ή ίσως αισθάνεστε ή όντως πρέπει να κάνετε μόνοι σας κάτι χωρίς βοήθεια από οποιονδήποτε! Αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά τρομακτικό. Η σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα όμως θα παρουσιάσει τις πραγματικότητες της οικονομικής σας εικόνας. Μπορεί να δείτε την ανανέωση και την επαναχρησιμοποίηση αυτού που κάποτε θεωρήσατε παλιό ή ξεπερασμένο.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Πολύ πιθανο να μάθετε για τη δύναμη των λέξεων όταν η σύνοδος βρίσκεται σε αυτόν τον οίκο. Μην κουτσομπολεύετε, επειδή ο Κρόνος και ο Αιγόκερος συνδέονται απόλυτα με τις όποιες συνέπειες. Εάν προκαλείτε κάποιο πρόβλημα στους άλλους αλλά και το αντίστροφο (ειδικά οι γείτονες ή τα αδέλφια), είναι πιθανό να φερθείτε σκληρά.

Μπορεί επίσης να μην τα πάτε καλά με τις λέξεις η να νομίζετε ότι απλά σκορπάτε τα λόγια σας. Η επικοινωνία μπορεί να εμποδιστεί ή απλά να γίνει δύσκολη. Θα πρέπει να είστε επίσης υπεύθυνοι για αυτό που λέτε. Είναι μια κατάσταση, όπου ένα άτομο κλείνεται στην σιωπή του επειδή το βάρος της ομιλίας είναι τόσο τρομακτικό η ακόμα και αποθαρρυντικό. Πείτε λιγότερα. Σημαίνετε περισσότερα!.

Αυτός ο οίκος αγαπά να συγκεντρώνει πληροφορίες. Μιλώντας, κουβεντιάζοντας, κρατώντας, εκφράζοντας κάποιες απόψεις, όλα αυτά κατοικούν εδώ. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο και τα αυτοκίνητά, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Ό, τι χρειάζεστε για να λειτουργείτε πιο εύκολα και αποτελεσματικά σε καθημερινό επίπεδο. Μπορεί να νιώσετε ένταση ή ακόμα και φόβο στις επικοινωνίες σας με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα. Ίσως φοβάστε να πείτε τι σκέφτεστε πραγματικά στο μυαλό σας και τι νιώθετε στην καρδιά σας. Καθώς ο Πλούτωνας θα κινείται πιο κοντά προς στον Κρόνο θα είναι επιτακτική ανάγκη να εκφραστείτε και να τα εξωτερικεύσετε όλα αυτά.Μπορεί να χρειαστείτε ένα νέο αυτοκίνητο, όχι από επιθυμία, αλλά επειδή υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Ίσως να αισθάνεστε περιορισμένοι, επειδή δεν έχετε την απαραίτητη κατάρτιση. Καθώς συνειδητοποιείτε τα πλεονεκτήματα η σύνοδος, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τις επικοινωνίες ή να αποκτήσετε τελικά κατάρτιση στον επιλεγμένο τομέα.

Ίσως να βρείτε τον εαυτό σας να ακούει περισσότερο αυτά που λέγονται. Η ακρόαση γίνεται μια μεγάλη πηγή πληροφοριών. Η εκκαθάριση παλαιών πεποιθήσεων, στάσεων είναι σημαντικη ή ακόμα και η αίσθηση κουτσομπολιού και η ζημιά που κάνει, μπορεί να πολύ σημαντικό για σας.

Οι καθημερινές σας επικοινωνίες είναι πιο σοβαρές αυξάνεται το βάθος σκέψης σας και η συγκέντρωσή. Μικρές συζητήσεις που συνηθίζατε να μοιράζεστε μπορεί να γίνουν επίπονες, καθώς το μυαλό σας εμβαθύνει τα ενδιαφέροντά και την ικανότητά του να «σκέφτεται». Οι στάσεις ή η επιπολαιότητα που «χρησιμοποιούσατε» για να ζήσετε δεν θα είναι πλέον ανεκτές. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες με την έκφραση του εαυτού σας. Η απομόνωση όμως δεν θα βοηθήσει. Υπάρχει κάτι που πρέπει να διατυπώσετε.

Οι προσωπικές σας σκέψεις και συναισθήματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Οι σχέσεις με τους γείτονές, τα αδέλφια ή τους στενούς φίλους σας μπορούν να αποκτήσουν ένα βαθύτερο νόημα, αλλά πρώτα μπορεί να υπάρχουν κουτσομπολιά για να ξεπεραστούν, παλιές πεποιθήσεις για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζετε για τον εαυτό σας ή για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Η σύνοδος σας βοηθά να αγωνιστείτε για την αλήθεια, να εξαλείψετε τα ψεύτικα πιστεύω και γνώσεις. Αν φέρει κατάθλιψη, πρέπει να εξετάσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Η διέλευση της συνόδου μπορεί να ιδιαίτερα σκληρή σε αυτόν οίκο. Αν όμως έχετε μια ισχυρή οικογενειακή ή συναισθηματική βάση, θα είστε ευχαριστημένοι από αυτό. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτά τα πράγματα. Θα νιώσουν αυτό το κενό, βαθιά στην ψυχή τους. Ο πόνος θα τους αναγκάσει να σκάψουν βαθιά.  Αν γνωρίζετε κάποιον με αυτή την διέλευση στον 4ο οίκο, προσπαθήστε να προσφέρετε υποστήριξη αν είναι δυνατόν.

Ο Κρόνος προσπαθεί πάντα να επιτύχει κάποιο στόχο ή να ελέγξει κάποια κατάσταση. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά αφορά ίσως περισσότερο τα συναισθήματα παρά τον στόχο. Πρόκειται για την τρυφερότητα και τη φροντίδα του εαυτού και των άλλων. Η σύνοδος θέλει  να φτάσει βαθιά μέσα στο σπίτι που κατοικεί η ψυχή σας. Ίσως οι γονείς σας αυτή τη στιγμή να σας καταπιέζουν. Ή να έχετε έναν γιο ή μια κόρη που ωριμάζει ή προσπαθεί και είναι η αιτία της μεγάλης δυσφορίας στην καρδιά σας.Ο Κρόνος είναι σε γη, αλλά σε υδάτινο ζώδιο θα επηρεάζει τα συναισθήματά σας αλλά και την ατμόσφαιρα που σας περιβάλλει. Θέματα εσωτερικής ασφάλειας! Κρυμμένοι σε αυτό το σπίτι εκεί βρίσκονται οι ενστικτώδεις αντιδράσεις της νιότης μας. Αυτό που μάθατε ως παιδί κατά τη διάρκεια των τρυφερών σας χρόνων, πριν, δηλαδή, να έχετε ένα λογικό μυαλό ή την ικανότητα να κάνετε τις δικές σας επιλογές βρίσκονται σ αυτό το σπίτι. Ό, τι σας επιβλήθηκε από το πρώιμο περιβάλλον μπορεί για άλλη μια φορά να αισθάνεστε βαριά ή καταπίεση ανεξάρτητα από την ηλικία που είστε τώρα.

Κάτι στην παιδική σας ψυχή πρέπει να ανακαλυφθεί τώρα και να φθάσει στην επιφάνεια της συνείδησής σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος συναντιούνται στον 4ο οίκο σας! Ο Πλούτωνας ενισχύει την ανάγκη της ψυχής για εκκαθάριση των προηγούμενων συναισθηματικών μοτίβων που χρησιμοποιούσατε για να «αντιμετωπίζετε» τις όποιες δύσκολες καταστάσεις καθώς μεγαλώνατε. Η ψυχρότητα, οι περιορισμοί και η εξουσία χωρίς αγάπη αυτά μπορούν να προκύψουν, αυτή η ασυγκίνητη αίσθηση της καταπίεσης μπορεί να απελευθερωθεί με τη βοήθεια του Πλούτωνα. Η θεραπεία μπορεί να συμβεί.

Η παλιά σας δυσπιστία προς την συναισθηματική οικειότητα ή συναισθήματα αγάπης μπορεί να εξαερωθούν. Εξετάστε συναισθήματά που μπορεί να έχουν κρυσταλλωθεί και σας εμποδίζουν να γνωρίσετε την αγάπη και τον έρωτα. Ο Κρόνος λέει ότι «μπορώ και πρέπει να καλλιεργώ τον εαυτό μου …. με αγάπη, αποδοχή και να δώσω ό, τι χρειάζομαι για την εσωτερική μου ασφάλεια». Καθώς επεκτείνετε τον τομέα της αυτο-έκφρασής μέσα από τα συναισθήματά σας, η εσωτερική σας δύναμη μεγαλώνει και η ψυχή σας ανανεώνεται.

Αφήστε την ψυχρότητα να λιώσει. Επιτρέψτε την ολοκλήρωση και την ηρεμία για να μεγαλώσετε. Μάθετε να ελαχιστοποιείτε τις εξαρτήσεις σας από άλλους, καθώς θα ανακαλύψετε τον όμορφο εσωτερικό σας εαυτό, κάποιον που δεν χρειάζεται να κυριαρχεί ή να ελέγχει τους άλλους.Μερικές φορές θα πρέπει να μείνετε μόνοι σας, αλλά άλλες φορές θα χρειαστεί να συναντήσετε άλλους για να ενσωματώσετε τα συναισθήματά σας. Αν προκύψουν αντιπαραθέσεις, επιδιώξτε την μοναξιά, μετά βγείτε και δοκιμάστε ξανά. Μέσω αυτής της φυσικής διαδικασίας εσωτερικών και εξωτερικών πλαισίων αναφοράς, διαλύετε σιγά-σιγά τα παλιά πρότυπα αίσθησης αγάπης ή αγάπης.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Λοιπόν, ήξερα κάποιον που η σύνοδος του έφερε μια τυχαία εγκυμοσύνη. Που σημαίνει οτι κάνεις σεξ για ψυχαγωγία (5ος), και αντ ‘αυτού έχεις σεξ για αναπαραγωγή (Πλούτωνα) που είναι οι συνέπειες της πραγματικής ζωής – οπότε γίνεστε γονέας (Κρόνος)!

Πέρα απο το χιούμορ, ο 5ος οίκος διέπει τη δημιουργικότητα. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα μωρό, είναι η απόλυτη δημιουργική πράξη! Με λίγα λόγια, έχει βαθύτερο νόημα. Εάν τα παιδιά σας έχουν ήδη γεννηθεί, πιθανότατα το να είστε γονείς, είναι κάτι που πλέον θα πάρετε σοβαρά, θα δείτε την σχέση με τα παιδιά σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο (και ένα υψηλότερο επίπεδο). Ωστόσο, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αποχή από το σεξ υπό αυτήν την επιρροή, ειδικά ο Σκορπιός που είναι γνωστός γι ‘αυτό.

 Οι ερωτικές υποθέσεις, τα παιδιά σας, η δημιουργικότητά σας, οι επενδύσεις, το εγώ σας ή η αίσθηση του εαυτού σας καλούνται να ωριμάσουν και να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακόμα και μέσα από την αγάπη, μπορούμε να δούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στο βαθμό που εκφράζετε ή ενστερνίζετε την ολότητα σας. Πώς εμφανίζομαι σε αυτή τη σχέση, σε αυτή την ερωτική υπόθεση;

Αυτό είναι το σπίτι όπου τα προσωπικά σας «δράματα» βοηθούν να βρείτε και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας … όχι τον μεγάλο «εαυτό» του διαφωτισμού, αλλά τον μικρό εαυτό του εγωισμού, του εαυτού της έκφρασης και της δημιουργικότητας. Τι δημιουργεί ένα κομμάτι της ατομικής σας ταυτότητας; Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εδώ, υπάρχει ένα προσωρινό εμπόδιο ανάμεσα στον εαυτό σας και τα συνηθισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εκφράσετε αυτό τον εαυτό.

Μπορεί να αισθάνεστε στεγνοί και να υπάρχει έλλειψη δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως τα παιδιά σας απαιτούν την προσοχή σας μέσα από τη δική τους ωρίμανση, αλλά ταυτόχρονα οι ανάγκες τους κλέβουν το προσκήνιο σας. Η δημιουργική ροή αισθάνεται μπλοκαρισμένη. Ή αν δεν είναι μπλοκαρισμένη, η συνηθισμένη ευτυχία που παίρνετε από αυτό μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε. Το αίσθημα ανεπάρκειας ή του ότι είστε ασήμαντοι, ανεξάρτητα από το πόσα ταλέντα έχετε, δεν είναι ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απογοήτευση ή πληγές μπορούν να σας απομακρύνουν από το κέντρο, το δικό σας κέντρο του εαυτού που δοκιμάζεται.

Θέλετε να νιώθετε χρήσιμοι και να σας θαυμάζουν, αλλά ο Κρόνος απλά δεν το αφήνει! Πρέπει να βρείτε το μυστικό στη δική σας ταυτότητα, αλλά όχι από τον εξωτερικό κόσμο. Οι έννοιες όπως η πίστη, το καθήκον, η ευθύνη και η πίστη σε μια σχέση μπορεί να υπερβούν τα όρια. Αυτά θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν μια βαθύτερη ανάγκη για εξεύρεση του αληθινού εαυτού. Το κλειδί είναι να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας!

Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλά η χαρά και τα συναισθήματα του ότι είμαστε σημαντικοί μπορεί να είναι δικά σας όταν προσθέτετε νόημα στη δημιουργική σας έκφραση. Η υπομονή και το να κοιτάξετε προς τα μέσα του εαυτού σας θα είναι σημαντικά για σας να καλλιεργήσετε!Αυτά τα παραδοσιακά παραμύθια όπου το πετράδι φυλάσσεται από τον δράκο ή είναι κρυμμένο μακριά, είναι το καθήκον σας …να βρείτε αυτό το κόσμημα του εαυτού σας.

Όταν θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα το 2020, μπορεί να έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο γενναίοι, να βρείτε το κατά πόσο σημαντικοί και special είστε. Θα είναι επιτακτική. Έχετε ένα ιδιαίτερο πεπρωμένο να εκπληρωθεί; Αυτό θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το αποκαλύψετε στον εαυτό σας, αν όχι στον κόσμο γενικότερα. Η δύναμη μπλοκαρίσματος μπορεί να είναι η ίδια η κοινωνική δομή. Θα πρέπει να καταλάβετε πώς να συνδέσετε τον σκοπό σας με τις ανάγκες της κοινωνίας. Αυτό θα αντικαταστήσει την αντικειμενικότητα, όχι μόνο τη δημιουργικότητα. Ο Κρόνος βοηθά να βρείτε το αληθινό σας κέντρο …όχι εκείνο που χρειαζόταν το κοινό, αλλά αυτό που πραγματικά είστε εσείς. Δεν θα εξαρτάται πλέον από το αν σας αναγνωρίζουν ή όχι άλλοι. Αυτό μπορεί να είναι πραγματική ανακούφιση δηλαδή το να αναγνωρίσουν οι άλλοι επιτέλους τον εαυτό σας.

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Μπορεί να φοβάστε για την υγεία σας, αλλά αν δεν είσαι πολύ ηλικιωμένοι, δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε. Αυτός ο ισχυρός, γήινος συνδυασμός θα σας πίεζε να αλλάζετε την καθημερινή σας ρουτίνα και τη διατροφή σας. Θα θελήσετε να αποκτήσετε τον έλεγχο όλων των κακών συνηθειών που σας αποστραγγίζουν. Μιλώ για φαγητό, κάπνισμα, ποτό, πορνό, ναρκωτικά ..κτλ.

Ένας άλλος δολοφόνος είναι το άγχος. Εάν έχετε την τάση να ανησυχείτε παρα πολύ, τώρα είναι η στιγμή να το ξεπεράσετε. Ενδυναμωθείτε και παρτε τον έλεγχο περιορίζοντας το άγχος στη ζωή σας. Δούλεψε έξυπνα. Απλοποιώ σημαίνει Κρονος-Πλουτωνας! Απαιτεί να χρησιμοποιήσετε απτά εργαλεία για να δημιουργήσετε απτά αποτελέσματα. Επιδιώκετε αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε. Οι προσπάθειες και τα λάθη σας δίνουν ένα προϊόν που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε με τις αισθήσεις σας και το λογικό μυαλό σας. Παραδοσιακά, η εργασία, η υγεία, η υπηρεσία, οι σχέσεις εργοδότη-εργαζομένων και η διατροφή αποτελούν μέρος αυτής της λειτουργίας των οίκων στη ζωή σας. Εσωτερικά, έχει να κάνει με τον καθαρισμό, με την σύνθεση ή με αφομοίωση τροφίμων και ιδεών και τις σκέψεις που προωθούν την εξωτερική έκφραση που εμφανίζεται στο φυσικό σας σώμα.

Το σώμα σας είναι ένα όχημα έκφρασης του εαυτού σας μέσα από την εργασία στον 6ο οίκο σας. Είναι σαν το σώμα σας που συμβολίζει το βαθύτερο νόημα αυτού του οίκου. Η υγεία του σώματός σας σχετίζεται με το πόσο καλά έχετε ενσωματώσει και καθαρίσει το τι έρχεται μέσα σας. Αυτό είναι το σπίτι της απλής, σκληρής δουλειάς της Παρθένου. Πώς σχετίζεται αυτό με κάτι συμβολικό στο σώμα μου;

Η Παρθένος ως «Παρθένος» σε παλαιότερες εποχές θεωρήθηκε ανεξάρτητη, αυτοτελής, αλλά και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν εξαρτώμενη από κανέναν για την έννοια ή την έκφρασή της. Μέσα από την πατριαρχία η κοινωνική της ανάπτυξη περιορίστηκε και η σεξουαλικότητά της εξαλείφθηκε. Αυτό δημιούργησε μια μάχη στην ψυχή της θηλυκής φύσης της Παρθένου και του 6ου οίκου.Αυτό μπορεί να παρασύρει τον Κρόνο στην πιο σκοτεινή πλευρά του ως ένα αίσθημα ανεπάρκειας ή φόβου. Η υψηλά δομημένη πειθαρχία ή ρουτίνα μπορεί να συμβεί όταν ο Κρόνος στρέφεται μέσω αυτής της περιοχής του χάρτη σας. Τα συναισθήματα ανεπάρκειας ή φόβου μπορεί να σας κάνουν να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα. Μπορεί να εργάζεστε πάρα πολύ και πολύ σκληρά.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να ενσωματώσετε την εξωτερική εργασία σας, ή το φορτίο εργασίας με τις εσωτερικές ανάγκες του σώματος σας για ευθυγράμμιση. Είστε στο κατάλληλο πεδίο εργασίας για τις ανάγκες του σώματός σας, για τις ανάγκες της πνευματικής σας κατάστασης; Ο Κρόνος προσκολλάται στις εξωτερικές μορφές. Όταν ο Πλούτωνας συναντά τον Κρόνο εδώ το 2020, οι παλιοί τρόποι εργασίας, η εξυπηρέτηση των άλλων, η κατανάλωση, η σκέψη – όλα θα προσπαθήσουν να επαναπροσδιοριστούν.Αυτή είναι μια εσωτερική διαδικασία. Το σώμα και ο νους αναζητούν ισορροπία, αλλά η δουλειά και η προσπάθεια φαίνονται να κερδίζουν. Το μυαλό μπορεί να είναι πολύ έντονα στρεσαρισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια κατάρρευση σωματική συμβαίνει τόσο φυσικά όσο και διανοητικά μέχρι να επιτευχθεί μια νέα αρμονία.

Ο στόχος σας είναι να ενσωματώσετε το σώμα σας με τον εξωτερικό σας σκοπό για το πώς εργάζεστε, πώς δίνετε την υπηρεσία σας σε άλλους, για αυτό που τρώτε για να διατηρήσετε την υγεία, ακόμα και το πρόγραμμα άσκησής σας μπορεί να χρειαστεί να επανεκτιμηθεί. Εάν διαβάσετε ένα βιβλίο για τη βελτίωση του εαυτού σας, θα δείτε ότι το να καθορίσετε στόχους με υγιεινό τρόπο ή να αλλάξετε τη διατροφή σας ή εάν είστε υπάλληλος ή εργοδότης, πώς να βελτιώσετε τις σχέσεις στην εργασία για να δημιουργήσετε μια αναζωογονητικό, καθαρο περιβάλλον για όλους; θα μπορούσε να μεταμορφώσει εσάς και την κατάσταση της εργασίας σας.

Ο Πλούτωνας θα επισημάνει το είδος των αλλαγών συμπεριφοράς που πρέπει να κάνετε για να τα καθαρίσετε και να τα επαναπροσδιορίσετε. Το πρότυπο συμπεριφοράς σας μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να υιοθετήσετε ένα νέο σύστημα σκέψης που προωθεί την αυτοπεποίθηση ή την αυτογνωσία.

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ; ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ;

ΟΧΙ, δεν κάνατε τίποτα λάθος. Αλλά ο Πλούτωνας μας δείχνει τα πράγματα με μεγάλο τρόπο. Συχνά κρατάμε έναν τρόπο δράσης ή αντίδρασης σε μια κατάσταση που έχουμε ξεπεράσει ή θα πρέπει να αναπτυχθεί. Θυμηθείτε ότι ο Κρόνος απαιτεί μεγαλύτερα επίπεδα ωριμότητας, ο Πλούτωνας μας απελευθερώνει από το ξεπερασμένο πρότυπο. Έτσι, το πρότυπο μπορεί να ήταν εκεί και να ήταν χρήσιμο στο παρελθόν, αλλά δεν πρόκειται πλέον να δουλέψει για σας.

Προσπαθήστε όμως να μην πιάσετε τόσο πολύ την αυτο-ανάλυση ή παίρνετε πάρα πολύ βαριά εκτοξεύοντας λεπτομέρειες για τους άλλους. Απλά βάλτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, μια φορά την ημέρα. Θα χρειαστεί να κάνετε μια πρόσθετη προσπάθεια για να δημιουργήσετε χρόνο για τον εαυτό σας, διαφορετικά, η εργασία ή η υπηρεσία ή η αυτο-ανάλυση μπορεί να σας εξαντλήσει.

Η κρίση μπορεί να προωθήσει την αλλαγή. Οι προσωπικές σας ρουτίνες, που σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας σε ένα βασικό επίπεδο, πρέπει να αλλάξουν τώρα. Επιλέξτε ρουτίνες διατροφής, άσκησης, επούλωσης, ενδεχομένως ένα νέο «είδος» δουλειάς. Θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την εργασιομανία, από την υπερβολική ανάγνωση χωρίς νόημα, από το φαγητό πάρα πολύ, ή από το να μην τρώτε αρκετά, από συνεχείς επικρίσεις του εαυτού ή άλλων, αυτό φαίνεται όλα μπαίνουν σε τάξη, και έτσι είναι!

Αν υπάρχει  φυσική ασθένεια αυτή τη στιγμή θα προκαλέσει μια αντιπαράθεση με τον εαυτό σας που σας επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τις ρουτίνες και τα προσωπικά σας πρότυπα συμπεριφοράς….ίσως ακόμη και ένα νέο «βιβλίο κανόνων» για να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για την καθημερινή εργασία και να ζείτε με πιο υγιεινό τρόπο.

Χρειάζεται μια πρακτική κατανόηση της εσωτερικής λειτουργίας σας τώρα. Υπάρχει αλχημεία στην εργασία εδώ. Κάνετε το ζωτικό έργο της ενσωμάτωσης του σώματος και του νου. Θα αρχίσετε να λειτουργείτε στον καθημερινό κόσμο σε ένα επίπεδο που είναι κατάλληλο για σας όταν τελειώσει αυτή η διέλευση. Θα αναπτύξετε ορισμένες καλές οργανωτικές δεξιότητες.

Αφήστε τον Κρόνο να σας φέρει σε ευθυγράμμιση με το σώμα σας  σαν να ήταν η «γη» και το μυαλό σας η αληθινή καρδιά της ατομικής σας φύσης. Ο Κρόνος μπορεί να δώσει πραγματική θεραπευτική ικανότητα όταν στρέφεται προς τις ανάγκες του σώματος και του νου σε πρακτικό επίπεδο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διατροφή, οι ρουτίνες, η άσκηση, οι σχέσεις με τους συναδέλφους, οι σχέσεις με τα αφεντικά, η σχέση με την εργασία σας ή ο τρόπος που εργάζεστε είναι τόσο σημαντικές τώρα. Ο Κρόνος θέτει στόχους στον 6ο οίκο, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλός ούτε πολύ ευρύς, αλλά σωστή για εσάς για να τις πετύχετε. Βρίσκεστε στη διαδικασία της τακτοποίησης των πραγμάτων.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ

Ο 7ος οίκος ως γνωστόν είναι ο οίκος των σχέσεων. Σημαίνει ότι πάσης φύσεως σχεσεις είναι ζωτικής σημασίας τώρα. Ο Κρόνος θα ελέγξει τις σχέσεις σας όταν περνάει από αυτόν τον οικο. Αυτές που αντέξουν τη δοκιμασία στο πέρασμα του χρόνου είναι οι αληθινοί συνεργάτες σας και σύντροφοι στη ζωή. Η ισορροπία στις σχέσεις είναι σημαντική εδώ. Δεν πρόκειται για το ποιος είναι ο πιο σημαντικός – πρόκειται για το τι θα δώσετε και τι θα πάρετε ο ενας από τον αλλον. Το διαζύγιο είναι κατι που μπορεί να συμβεί! Αλλά έτσι μπορεί να βρει έναν σύντροφο ζωής! Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον μεγαλύτερο από εσάς ή κάποιον πιο σοβαρό, σε ένα επάγγελμα που απαιτεί μεγάλη ευθύνη.

Εάν είστε καλλιτέχνης μπορείτε να εργαστείτε πιο σκληρά για να το πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε με τον σωστό τρόπο. Ίσως αλλάζετε τη μόδα για τις μάζες καθώς ο Πλούτωνας θα συνδέεται με τον Κρόνο το 2020. Ή θα μπορούσε να είναι η επιχείρησή σας που περνάει τεράστιες αλλαγές ή να γίνει μια συγχώνευση που απαιτεί επιπλέον εργασία και συγκέντρωση.Εάν η επιχείρησή σας υποφέρει ή ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης περνά δύσκολες στιγμές μαζί σας ή ως συνεργάτης, μπορείτε να αντιδράσετε εάν αυτός είναι ο σωστός συνεργάτης για εσάς. Αν είναι ο σωστός και μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε την ισχύ, ειδικά όταν θα πραγματοποιείται της σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα το 2020. Με θετικές όψεις μάθετε νέες τακτικές όσο αφορά την κοινή χρήση. Θα μάθετε νέους τρόπους αλληλοϋποστήριξης.

Το να καταπνίγουμε τον αλλον σε μια σχέση είναι βέβαιο ότι αυτή δεν θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης! Θα καταστρέψει τη σχέση εξ ολοκλήρου όταν ο Πλούτωνας θα συναντήσει τον Κρόνο αν δεν εργάζεστε για την ισορροπία στη σχέση! Η επιρροή της συνόδου Κρόνου/Πλούτωνα είναι πολύ σοβαρή στον 7ο οικο.

Ο σύντροφός σας είναι ένας καθρέφτης του εαυτού σας, ακόμα και την συγκεκριμένη περίοδο που τον επιλέξατε να έρθει στην ζωή σας. Αν θυμάστε αυτό, τότε σκέφτεστε ότι θέλετε να βρείτε τον «τέλειο» σύντροφο. Είστε ο τέλειος άνθρωπος;  Ο πόνος, η απομόνωση, η μοναξιά και τα αισθήματα απόρριψης μπορεί να είναι μέρος μιας σκοτεινής εμπειρίας. Αναζητούμε στους άλλους αυτό που δεν μπορούμε να βρούμε στον εαυτό μας – αυτό θα μπορούσε να είναι θετικό! Ή θα μπορούσε να είναι ότι απλά δεν μας αρέσει κάτι σε κάποιον άλλο και ότι «κάτι» μπορεί να είναι μέσα μας.

Η θλίψη ή η απώλεια κάποιας αγαπημένης/ου σας μπορεί να συνοδεύει αυτήν τη διέλευση. Εάν συμβεί αυτό, μέρος της εσωτερικής σας αναζήτησης μπορεί να κατευθυνθεί προς την κατανόηση του ζωτικού ρόλου που παίζει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σας. Η πραγματική ένωση μπορεί να σας κοστίσει. Γινόμαστε ευάλωτοι ή ενδεχομένως εξαρτημένοι. Οι ευάλωτες σχεσεις δεν μπορούν να μιλούν για ασφάλεια τώρα.Ο Πλούτωνας μπορεί να σας ενθαρρύνει στο να δείτε πραγματικά μέσα σας τι είναι αυτό που εμποδίζει την ικανότητά σας να βρείτε την εκπλήρωση σε μια σχέση.

Τα τι λειτουργεί είναι προσβάσιμο σε κάποιον άλλο αλλά και βρίσκοντας κάποιον που είναι προσβάσιμος και εσάς! Ο Πλούτωνας θα σας δώσει το θάρρος να εξετάσετε τους φόβους σας στην ιδέα να μείνετε μόνοι και ότι δεν μπαίνετε σε μια σχέση εξαιτίας αυτού. Το να φοβόμαστε ότι θα πληγωθούμε και να αναγνωρίσουμε ότι ο φόβος μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας της εσωτερικής ανακάλυψης. Ειδικά όταν μπαίνει και η Αφροδίτη στη μέση τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα στον 7ο οικο οπου θα πρέπει να ερευνήσετε τα όρια της σχέσης, πώς μοιράζεστε τα χρήματα και ισως να φοβάστε την πραγματική οικειότητα. Ο Κρόνος όμως μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στο να μπορέσει να εδραιώσει μακροπρόθεσμες σχέσεις. Μια μοναχική ζωή δεν είναι απαραίτητη. Η ψυχή χρησιμοποιεί το «γάμο» ως σύμβολο αυτής της ένωσης. Ο γάμος δεν είναι το θέμα, η αληθινή σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων που έχουν το δικό τους ΚΕΝΤΡΟ σημαίνει ότι και οι δύο άνθρωποι είναι συνειδητά ελεύθεροι να επιλέξουν! Δημιουργούνται όμως ώριμες και διαρκείς σχέσεις.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ

Πρόκειται για έναν οικο που συνδέεται με την ψυχική αγάπη. Συνδέεται όμως με τις κρίσεις, το μυστήριο, το δράμα, το θάνατο και την ανάσταση. Αυτός ο οίκος έχει να κάνει με τους κοινόχρηστους πόρους, οπου περιλαμβάνει και άλλους, που μπορεί να μοιράζονται την άποψή σας ακόμα και τα χρήματα σας. Αυτός ο οίκος μπορεί να σας φέρει περισσότερα χρέη. Μπορεί επίσης να προσελκύσει τους πόρους άλλων ή τους πόρους που βρίσκονται βαθιά μέσα στη γη ή μέσα στον εαυτό σας. Όταν ο Κρόνος διέρχεται τον 8ο οικο, πρέπει να γνωρίζετε τις αξίες των άλλων ανθρώπων, όχι μόνο τη δική σας.

Παίρνετε τη δική σας προσωπική εμπειρία και την ενσωματώνετε σε μια ομάδα, μια συνεργασία η σχέση ή την κοινότητα της οποίας είστε μέλος. Υπάρχει ένας αγώνας εδώ καθώς η συνείδησή σας μεγαλώνει από την προσωπική στην πιο καθολική. Υπάρχει συναισθηματική ανταλλαγή εδώ. Τι απαιτείται από εσάς για να αποκτήσετε συναισθηματική ασφάλεια; Τι πραγματικά αισθάνεστε εδώ; Οι επιθυμίες σας καθαρίζονται έτσι ώστε να ταιριάζουν στην αξία της ομάδας .

Τα χρήματα μπορεί να είναι συμβολικά εδώ, η εξάρτηση ή  ελευθερία. Αυτό μπορεί να χρωματίσει τις σεξουαλικές σας  αξίες. Ο αγώνας που μπορεί να φαίνεται ως υλικός είναι πραγματικά και συναισθηματικός. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω έχει εξουσία που δεν πρέπει να καταχραστεί, κυρίως όταν ο Πλούτωνας θα ενωθεί μαζί του το 2020. Μπορεί να υπάρχουν ερείπια και να χρειαστεί να σκάψετε, ή ίσως σκεφτήκατε ότι το έχετε ήδη κάνει έχει τελειώσει, αλλά εδώ είστε και πάλι!Οι θετικές όψεις Κρόνου θα μπορούσε να φέρει σε κάποιον που θα σας βοηθήσει. Αυτό συμβαίνει καθώς η καρδιά μαλακώνει. Ενημερώνεστε για το προσωπικό βάθος των συναισθημάτων σας και τη φροντίδα για τους άλλους και οι άλλοι έρχονται σε σας όταν αισθάνονται όλα αυτά τα ζεστά συναισθήματα από σας.

Αυτό είναι πολύπλοκο αλλά ισχυρό! Μπορείτε να ασκήσετε δύναμη με δημιουργικές δυνάμεις. Ο θάνατος εδώ μπορεί να σημαίνει το τέλος της ατομικής συνειδητοποίησης και την αρχή της συνειδητοποίησης “εμείς”. Μπορεί να προκύψει κρίση, ακολουθούμενη από αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Το συνειδητό φως προσπαθεί να σας διαπεράσει. Το σεξ θεωρείται μεγάλο μέρος του 8ου οίκου. Όταν ο Κρόνος είναι εδώ μπορεί να υπάρχει ένα συναίσθημα ότι δεν είναι επαρκές, αλλά συνδέεται με το φόβο της υποταγής, ότι παραβιάζεται ή ελέγχεται από τον σύντροφο. Ισχυρές θρησκευτικές ή ηθικές πεποιθήσεις μπορούν να καλύψουν και να σκιάσουν το συνειδητό φως που προσπαθεί να περάσει.

Με τον Κρόνο/Πλούτωνα εδώ το 2020, υπάρχουν σίγουρα πληγές από το παρελθόν που προσπαθούν να θεραπευτούν. Ίσως ο γονέας (οι γονείς σας) να μην ήταν σε θέση να φροντίσει εσάς ή ήταν ψυχρός ή απομακρυσμένος από εσάς καθώς μεγάλωνε. Μετατροπή και αναβάθμιση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Ίσως ο μετασχηματισμός να προκληθεί από μια βαθιά ένωση με ένα άλλο άτομο, αλλά τελικά θα είναι η δική σας προσωπική συνείδηση που αλλάζει. Καθώς αναζητάτε τα “μυστικά” για τη δύναμη και την πηγή της ζωής, γίνεστε μάγος, ικανός να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους μέσα από τις ζωτικές δυνάμεις του Σκορπιού που κυβερνά τον 8ο οίκο.

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Είναι ο οίκος των ανακαλύψεων. Είναι το σπίτι των μεγάλων ταξιδιών. Ταξιδεύετε πολύ σε αυτό τον οικο, μερικές φορές στο μυαλό σας, καθώς αναπτύσσετε νέα εικόνα για τη μεγαλύτερη εικόνα της ζωής σας. Η φιλοσοφία, η θρησκεία, ο νόμος, η τριτοβάθμια εκπαίδευση και η ψυχολογία είναι μέρος του 9ου οίκου. Αυτός ο οίκος σχετίζεται επίσης με τη δύναμη, διότι οι γοφοί και το σώμα, ειδικά οι μύες σας βρίσκονται εδώ. Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα μπορεί να φέρει ενθουσιασμό σε ένα πιο σοβαρό, λιγότερο περιπετειώδες φως.

Αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είναι για σοβαρούς σκοπούς. Ίσως θα είναι για επιχειρήσεις αντί για ευχαρίστηση. Μπορεί να έχει σχέση με την επίσκεψη ενός πεθαμένου φίλου ή γονέα. Το ταξίδι μπορεί να επιβραδυνθεί, ώστε να μπορείτε να δώσετε προσοχή σε ορισμένες πραγματικότητες στη ζωή που μπορεί να χάσατε εάν πηγαίνατε πολύ γρήγορα ή με υπερβολική εξιδανίκευση. Οι πραγματικότητες εμφανίζονται καθώς ταξιδεύετε αργά. Ίσως αυτό που ψάχνετε να ειναι επώδυνο. Δεν φαίνεται να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε. Έχετε χάσει την πίστη σας; Αυτό μπορεί να συμβεί με τον Κρόνο καθώς αναζητάτε ένα νέο πλαίσιο, νέες αξίες, ίσως ένα νέο σύστημα θρησκευτικών ή πνευματικών πεποιθήσεων.

Αυτό που πιστεύατε ως παιδί μπορεί να φαίνεται δογματικό και πολύ περιορισμένο τώρα. Χρειάζεστε την δικη σας πραγματική αντίληψη. Παλιές, κρυσταλλωμένες αξίες και πεποιθήσεις πρέπει να φύγουν. Αναπτύσσετε τη δική σας εσωτερική εξουσία. Δημιουργείτε ένα διαφορετικό είδος πλαισίου για τις πεποιθήσεις σας.Είναι επίσης πιθανό ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην «πιστεύετε σε τίποτα». Αυτό είναι μια μεταμφίεση. Ο φόβος ή η επανάσταση μπορεί να προκύψουν καθώς ανοίγετε αυτά τα παλιά συστήματα και επαναπροσανατολίζεστε στη ζωή με πιο αφηρημένο τρόπο.

Μπορεί να βρεθείτε αισθανόμενοι πιο ευαίσθητοι για τη δεινή κατάσταση της ανθρωπότητας.Αν νιώθετε κατάθλιψη, ματαιότητα, φόβο για το μέλλον, ολα αυτά τα συναισθήματα μπορεί ακόμη να υποδηλώνουν ότι έχετε παγιδευτεί σε μια πνευματικη φυλακή ή απογοήτευσης.

Οι επιφανειακές αξίες και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν σας προσφέρουν άμεση εμπειρία του Θεού δεν αρκούν. Όταν ο Κρόνος είναι πιο μακριά συμβαίνει να είστε σε θέση να απελευθερώσετε απόψεις, πεποιθήσεις που σας κρατούν κλειδωμένους σε τρόπους ζωής που περιορίζουν την κατανόησή σας για πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων. Ο κόσμος είναι γεμάτος με πολλές θρησκευτικές πεποιθήσεις, για παράδειγμα, όταν μπορείτε να αφήσετε την ιδέα ότι «ο δρόμος μου είναι ο καλύτερος τρόπος» …. θα ανοίξετε το πνεύμα της καρδιάς σας, η άποψή σας για τον κόσμο θα μεταβληθεί καθώς βρίσκεστε να οδηγείτε μια πιο ουσιαστική ζωή. Η διαίσθησή σας μεγαλώνει και μετά από μια μεταμόρφωση στις πεποιθήσεις σας που ο Πλούτωνας θα φέρει σίγουρα, θα αποκτήσετε νέα πίστη.Έχετε το δικαίωμα να αποφασίσετε μόνοι σας τι πιστεύετε. Το πραγματικό όραμα και πίστη μπορεί να βασιστεί μόνο στη δική σας ουσιαστική επαφή με μια ανώτερη δύναμη.

Με την επιπρόσθετη σύνοδο Κρονου/ Πλούτωνα, οι περιορισμοί των δογματικών πεποιθήσεων μετατοπίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει συλλογική βία σε ολο τον κόσμο, καθώς αυτος, μετατοπίζεται κάτω από τα πόδια μας. Ο Πλούτωνας σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι του κάτω κόσμου ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στο κατώτατο σημείο της προσωπικής σας κατανόησης και ιδανικών.

Εάν ζείτε ένα είδος πνευματικής αφύπνισης ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο ρεαλιστικοί σε αυτό που πιστεύετε. Η εκτεταμένη συνείδησή σας μπορεί να φαίνεται να συστέλλεται σε πραγματικότητες που δεν θα μπορούσατε να έχετε δεχτεί πριν. Δίνετε ένα νέο νόημα στη ζωή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε το διαλογισμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Κρόνος στον 9ο οίκο μπορεί να φέρει νομικές δυσκολίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εποχή που θα χρειαστεί να προσελκύσετε τη βοήθεια ενός δικηγόρου που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την πολυπλοκότητα του νομικού συστήματος. Καθώς αυτή η διέλευση μετακινείται, οι απόψεις σας για τη ζωή γίνονται πιο σταθεροποιημένες. Καταλαβαίνετε καλύτερα τους κανόνες του παιχνιδιού και μαθαίνετε πώς να παίζετε πιο επιδέξια. Καθώς παραμένετε ανοιχτοί σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας και τον κόσμο, θα ωριμάσετε και θα είστε προετοιμασμένοι για τη διέλευση του Κρόνου καθώς θα μεταβεί στον 10ο οίκο. Με το να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Κρόνο, όταν φτάσει στην κορυφή του χάρτη σας, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτή την κορυφή στην ωριμότητα και την καριέρα σας.

Μια άλλη δυνατότητα για τον Κρόνο είναι η δέσμευσή σας για ανώτερη εκπαίδευση ή κατάρτιση. Ό, τι μαθαίνεις θα είναι πιθανό να έχει σοβαρό, ρεαλιστικό χαρακτήρα. Εάν κάνετε ένα μακρύ ταξίδι, θα φέρει βαθύτερη, έννοια στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τη σοφία του Κρόνου για να σας κρατήσουμε ασφαλείς αν ταξιδέψετε σε άλλες δύσκολες διελεύσεις ή όταν ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο το 2020.

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Αυτη μπορεί να είναι μια περίοδος απόλυτης κυριαρχίας και αναγνώρισης στην καριέρα σας ή τα οικογενειακά σας επιτεύγματα. Για μερικούς από εσάς, θα είναι μια περίοδος «συγκομιδής», αλλά για μερικούς θα δείτε τι είναι αυτό που δεν έχετε προετοιμάσει καλά. Οι δυσκολίες σας μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν. Θα μπορούσατε ακόμη να έχετε την εμπειρία της «πτώσης». Η δεοντολογική συμπεριφορά σας είναι απαραίτητη με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο σας, επειδή με κάποιο τρόπο θα είστε στο δημόσιο φως.

Πρόκειται για έναν οίκο όπου επιδιώκουμε το δημόσιο καθεστώς και μπορεί να αναλάβουμε πολλές ευθύνες. Είναι το κατάλληλο μέρος για να γίνετε αρχηγός και να λάμψετε. Κάνετε μια εντύπωση στον κόσμο γύρω σας τώρα και αυτό είναι σημαντικό. Η επίτευξη, η τιμή, η εξουσία και η φιλοδοξία αποτελούν στοιχεία του «ρόλου» που παίζετε στη ζωή. Όλα αυτά θα μπορούσαν να τα βιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα έχετε την δυνατότητα να προσπαθήσετε και να εργαστείτε πολύ σκληρά προς αυτούς τους στόχους. Θα μπορούσατε να έχετε έντονη φιλοδοξία και προθυμία να κάνετε ό, τι κοστίζει για να φτάσετε στην κορυφή.

Ένας κίνδυνος που πρέπει να προσέξουμε εδώ είναι ότι γίνεστε τόσο φιλόδοξοι ώστε σταματάτε να έχετε επαφή με την συναισθηματική φύσης σας και σε αυτή τη διαδικασία αφήνετε πίσω την καρδιά σας και μετά οι σχέσεις σας υποφέρουν.Ένας από τους γονείς σας, όποιος έχει την μεγαλύτερη επιρροή στις κοινωνικές σας αξίες και τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να αναλάβει κάποιο ρόλο είτε μέσα βαθιά στην ψυχή σας είτε χωρίς τη μορφή πρόσθετων ευθυνών.

Αν κάτι σας στερήθηκε ως παιδί, αλλά δεν προωθήθηκε … αυτό θα μπορούσε να σας επηρεάσει τώρα. Μπορεί να προκύψει η απομόνωση ή η απόρριψη. Η ψυχική ενέργεια της άρνησης μιας επιλεγμένης κατεύθυνσης μπορεί να αντισταθμιστεί καθώς ο Κρόνος κινείται μέσα από τον δέκατο οίκο σας. Ίσως ανακαλύψετε την αληθινή “σταδιοδρομία” σας στη ζωή τώρα.

Η διέλευση του Κρόνου θα απαιτήσει κατα κάποιο τρόπο μια θυσία των προσωπικών επιθυμιών σας για να αποκτήσετε κάποιο στόχο. Ίσως προσπαθείτε να εκπληρώσετε την ανάγκη μιας ομάδας ή ενός ατόμου. Ίσως νιώθετε υπεύθυνη να φροντίζετε έναν γονέα ή έναν συνεργάτη που θα φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Μπορεί να αναλάβετε ένα ρόλο που να μην βρίσκετε ευχάριστο.Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ευαίσθητοι όσο αφορά την εικόνα σας τώρα. Τι και πώς το κοινό βλέπει εσάς είναι σημαντικό, ίσως πολύ σημαντικό αν σας κάνει να συμβιβαστείτε με τη θέση σας.

Δείχνετε χρησιμότητα και αξία στα επιτεύγματα σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει εξουσία πάνω σε άλλους. Όταν φτάσετε στην κορυφή, ενας χαλαρός Κρόνος θα σας βοηθήσει να μάθετε τη διπλωματία και την πολιτική. Αποκτάτε μια ισχυρότερη αίσθηση συμπόνιας για όσους βοηθάτε ή προσπαθείτε να δομήσετε.

Η επίτευξη της επιτυχίας μέσω της σκληρής δουλειάς και της φιλοδοξίας δεν είναι πραγματικά ο στόχος όμως. Ποιος είναι ο ορισμός σας για το επίτευγμα; Εάν βασίζεται σε εξωτερικές αξίες, μπορεί να μην σας ολοκληρώσει, στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να σας εμποδίσει. Πρέπει να δεχτείτε την πρόκληση να ζήσετε την επιτυχία σας μέσα από τις δικές σας αξίες, με μια προσπάθεια να δώσετε νόημα σ ‘αυτές και να μην ζήσετε το έργο μέσω άλλου ατόμου ή οργάνου, αλλιώς πληρώνετε την τιμή της απογοήτευσης και της απροσεξίας.

Όπως με τόσες πολλές προκλήσεις του Κρόνου, η πραγματική πρόκληση βρίσκεται μέσα στον εαυτό σας. Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα στον 10ο οίκο σας φέρνει  εξουσία. Εάν οι στόχοι σας δεν έχουν παραταχθεί με αίσθηση του σκοπού ή είναι ασαφείς, τότε πιθανότατα θα αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας. Σίγουρα δεν θα έχετε την «ίδια» ζωή »που είχατε πριν» μετά το 2020.Η υπερβολική εργασία, η αίσθηση ότι κυριαρχείστε από τη δουλειά σας ή η υποβάθμιση μπορεί να συμβεί προτού φτάσετε στη σωστή πορεία. Μην βιαστείτε καθώς παίρνετε χρόνο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα καθώς αυτή η διέλευση εξελίσσεται.Μπορείτε να γίνετε δάσκαλος σε μια ευεργετική μορφή. Εκτελείτε μια λειτουργία που απαιτείται από την ομάδα και τον πολιτισμό στον οποίο είστε ένα μέρος και ενισχύεται από τις προσπάθειές σας.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Ο Κρόνος στον 11ο οικο προσπαθεί να ενσωματώσει τον προσωπικό εαυτό με την συλλογική έκφραση κάποιου είδους. Μπορεί να έχετε μια επιθυμία ή μια ικανότητα να εκτελέσετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια επιλεγμένη ομάδα. Ίσως να είστε φιλόδοξοι για να δείτε την ομάδα να επιτύχει, αλλά θα είναι απαραίτητο να ενσωματώσετε την ισορροπία σας ακόμη και αν είστε ηγέτης.Η συνεργασία ως ομαδική προσπάθεια είναι ζωτικής σημασίας. Ο Κρόνος μπορεί να αισθάνεται ότι άλλοι φτάνουν στον δρόμο τους ή ότι σας δίνουν τις ευθύνες που δεν θέλετε. Αλλά οι ανταμοιβές και η ωρίμανσή σας έρχονται μέσω της αποδοχής αυτών των προκλήσεων και όχι με την αποφυγή τους.

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα που προσπαθείτε να επιτύχετε τότε ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας και να ξεκαθαρίσετε ιδανικά που δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα.Η ανάπτυξη της ομαδικής συνείδησης, είτε πρόκειται για μια ομάδα φίλων είτε για ένα μεγάλο σωματείο, κυβερνητική υπηρεσία ή πνευματικό καταφύγιο, θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να ενσωματώσετε την προσωπική σας ελεύθερη βούληση με τη βούληση της ομάδας. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να αισθανθείτε σαν χαμένα πρόβατα.

Γίνεστε ποιο ευαισθητοποιημένοι σε πιο οικουμενικές ανησυχίες που αρχικά μπορεί να φαίνονται ξένα προς εσας. Πρέπει να τεντώσετε την προσωπικότητά σας για να συμπεριλάβετε ένα μεγαλύτερο σώμα ατόμων. Ο «μοναχικός λύκος» του 11ου οίκου θα είναι οδυνηρός εάν ο Κρόνος διέλθει σε αυτό το σπίτι και σας φαίνεται δύσκολο να ενσωματωθείτε κοινωνικά. «Είμαι ο ξένος».

Ρωτήστε τον εαυτό σας αν μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε άλλο είδος ομάδας. Μπορεί να χρειαστείτε μια ομάδα με μεγαλύτερη ωριμότητα και βάθος κατά τη διάρκεια διέλευσης του Κρόνου. “Πού μπορώ να εκφράσω την πραγματική φύση μου;” Ένας μαλακότερος Κρόνος στο 11ο οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ομάδα με την οποία μπορείτε να ταυτιστείτε, αλλά ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε τη ντροπαλότητά σας και την αίσθηση ότι είστε «διαφορετικοί».

Η απόσυρση από φιλίες ή να σπαταλάτε υπερβολικο χρόνο θα μπορούσε να διαιωνίσει έναν κύκλο φόβου ή ανεπάρκειας. Στη συνέχεια, μπορεί να προκύψει η άλλη πλευρά: “Στην πραγματικότητα, είμαι αρκετά ανώτερος, δεν έχω ίσους.” Αυτή είναι μια υπεραντιστάθμιση και ένας κίνδυνος για την καρδιά σας. Πρέπει να είσαι ηγέτης, να είσαι κοινωνικός, αλλά όχι πεταλούδα. Οι πεταλούδες μπορούν να πετάξουν τόσο χαριτωμένα και όμως να είναι μόνες. Ψάχνετε πραγματικά κατι πιο ουσιαστικό.

Γίνεστε προοδευτικοί και αυτό περιλαμβάνει την ικανότητά σας να είστε οραματιστής για την ομάδα σας μόλις δείτε τον πραγματικό σκοπό πίσω από τις ανάγκες της κοινωνίας και της ομάδας. Ανοιχτείτε! Εμπιστευθείτε και άλλους! Αφήστε τις αμυντικές σας τακτικές! Ανακαλύψτε την αγάπη σας για την ανθρωπότητα. Καθώς ο Πλούτωνας θα ενωθεί με τον Κρόνο το 2020, μπορεί να βρείτε την αληθινή σας ομάδα και η προσωπική ταυτότητά σας θα μπορούσε να βελτιωθεί προς το καλύτερο, καθώς δεσμεύεστε και συμμετέχετε σε μια ομαδική ζωή που φαίνεται πραγματική και σημαντική για εσάς.

Ή ίσως θα βρείτε έναν «φίλο για πάντα» … Ο Κρόνος είναι έτσι όταν μαλακώνει … προτιμά τη μονιμότητα ..Οι φιλίες και οι ομάδες μπορούν να φέρουν δραματικές αλλαγές στη ζωή σας με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο μαζί το 2020 . Ένας οδηγός ή δάσκαλος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε. Τα ιδανικά σας για τη ζωή μετατοπίζονται. Μια ομάδα που θέλει να μεταρρυθμίσει την κοινωνία μπορεί να σας απευθύνει έκκληση όσο αποφεύγετε τους αδίστακτους ή κυρίαρχους ανθρώπους που θέλουν «δύναμη»

Ο μετασχηματισμός στις σχέσεις και τους φίλους σας θα αντικατοπτρίζει την αναγέννηση των στόχων και των ιδανικών σας. Οι ρηχές φιλίες φεύγουν, οι σχέσεις με νόημα αναδύονται.

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Αν ο Κρόνος περάσει τον δωδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε στο τέλος ενός Κρονιου ταξιδιού 29 ετών γύρω από το τιμόνι του χάρτη. Αυτή είναι μια στιγμή απελευθέρωσης και τελειώνει μέχρι την προετοιμασία για το νέο ταξίδι σας στον Κρόνο που θα ξεκινήσει σε περίπου 2 και 1/2 χρόνια.Αυτή είναι μία από τις πιο ανησυχητικές διελεύσεις του Κρόνου. Το ΚΛΕΙΔΙ είναι να παραμείνετε σταθεροί καθώς η πραγματικότητα διαλύετε και οι δομές στις οποίες βασίζεστε.

Η εξαπάτηση, όπως η κατανάλωση ναρκωτικών, αλκοόλ, σεξ, ακόμη το συναίσθημα αναπηρίας, δεν λειτουργούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο 12ος οίκος διαχειρίζεται επίσης νοσοκομεία και ιδρύματα όπως φυλακές, οπότε αν βρίσκεστε σε μία από αυτές τις καταστάσεις, η ανάπτυξη της πίστης θα βοηθήσει.Αλλά πως; Όταν όλα όσα γνωρίζετε φαίνεται να αλλάζουν ή να φεύγουν; Αυτη μπορεί να είναι μια περίοδος απομόνωσης για εσάς. Μπορείτε να αναζητήσετε τη μοναξιά. Η ενέργεια για να κάνεις νέα πράγματα μπορεί να μην υπάρχει καθόλου. Έτσι, δεν είναι τόσο καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα, εκτός και αν αποτελούν κάποια ολοκλήρωση. Σημαντικές δομές στη ζωή σας αρχίζουν να πεθαίνουν τώρα και ίσως να μην είναι εύκολο να πείτε «αντίο». Οι παλιοί τρόποι διαχείρισης καταστάσεων δεν θα λειτουργήσουν.

Καθώς ακούτε την εσωτερική φωνή σας, θυμηθείτε να υπολογίζετε τα επιτεύγματά σας και ως προς τις αποτυχίες σας, ή αυτό που πιστεύετε ότι ήταν αποτυχίες, προσπαθήστε να καταλήξετε στην αποδοχή αυτών που ήταν.Δεν είναι καιρός να κρίνουμε. Παρατηρήστε, αναγνωρίστε και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να καθαρίσετε το παρελθόν σας. Ποια εμπόδια σας εμπόδισαν να επιτύχετε αυτό που θέλατε να επιτύχετε; Μην περιμένετε να έρθουν λύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή είναι το τέλος κάποιων παλαιών τρόπων, όχι η αρχή. Ο Κρόνος μπορεί εύκολα να σας μεταφέρει σε μια αίσθηση απόγνωσης για τις αποκαλούμενες αποτυχίες. Το να μελαγχολούμε για το πόσο ανεπαρκής αισθανόμαστε πάνω από αυτές τις αποτυχίες δεν θα βοηθήσει.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ μπορεί να συμβεί τώρα. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα συντρίμμια. Υπάρχει μεγάλη πίεση για να γίνουν αλλαγές. Αυτές οι πιέσεις είναι το σημάδι του τι χρειάζεται να καθαρίσετε, ώστε να έχετε μια νέα αρχή. Αυτός είναι ο οίκος της παράδοσης και της εγκατάλειψης. Είναι χρήσιμο να έχετε μια πνευματική στάση σχετικά με το τι έχει αποφασιστεί από εσάς τώρα. Θα αναπτύξετε περισσότερη σοφία, καθώς ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας μεταφέρει σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας. Εγκαταλείπετε την εσωτερική θέλησή σας για την τιμή της γαλήνης και της ειρήνης.

Μπορεί να έχετε συναισθήματα ανικανότητας τώρα. Επειδή δεν μπορείτε να ελέγξετε τι χάνετε. Σας ζητείται να θυσιάσετε κάτι που κρατήσατε αγαπητό στο παρελθόν. Μια αίσθηση αδυναμίας έρχεται ως δομές που κράτησαν τη ζωή σας στη θέση τους διαλύονται αργά. Η προκύπτουσα αίσθηση του χάους ή η απογύμνωση ως στο κόκαλο σας εκθέτει στην πραγματική πραγματικότητα για τη ζωή, μια πραγματικότητα που είναι δύσκολο να κατανοηθεί.Ο χρόνος φαίνεται να διαλύεται. Όταν ο Πλούτωνας θα συναντήσει τον Κρόνο σε αυτόν τον οίκο το 2020, σίγουρα θα σας ζητηθεί να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιον.Μπορεί να σας φέρει μια πνευματική κατανόηση και σοφία καθώς η διαδικασία ξεδιπλώνεται για σας. Η εσωτερική σκέψη μπορεί να γίνει βαθιά, καθώς τα θέματα της ψυχής γίνονται πιο σημαντικά για σας από τα ζητήματα του υλικού κόσμου και του σώματος.

Ο Κρόνος στον 12ο οίκο σας ευαισθητοποιεί στα προβλήματα της κοινωνίας. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να θέλετε να φροντίσετε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί στον κόσμο. Αυτή είναι μια θετική χρήση της ενέργειας του Κρόνου καθώς φροντίζετε για τους ψυχικά ασθενείς, ηλικιωμένους, ταΐζετε εκείνους που χρειάζονται τροφή ή εκείνους που έχουν υποστεί ατυχία και απώλεια. Η φροντίδα για τους άλλους είναι μια υψηλή έκφραση του Κρόνου στο 12ο. Αντί να αισθανθείτε την απώλεια του εαυτού σας, μπορεί να βρείτε ότι κερδίζετε χαρά μέσα από το να δίνετε στους άλλους. Υπάρχει μια δεξαμενή ωκεάνιας ζωής που περιμένει να γεννηθεί, να δοθεί μια μορφή. Καθώς ο Πλούτωνας θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός τρόπος για να εκφράσετε τον εαυτό σας σε δύσκολους καιρούς στη σημερινή σας ζωή. Ακόμα και η θρησκευτική τέχνη θα μπορούσε να γίνει καταφύγιο της χαρούμενης έκφρασης του άγνωστου. Φαντάσου το!

Ο Πλούτωνας με τον Κρόνο στον 12ο οίκο σας θα μπορούσε να φέρει κρυμμένα κομμάτια της ψυχής σας στην επιφάνεια. Θέλει να τα αντιμετωπίσετε. Η εύρεση ενός χρήσιμου συμβούλου ή ενός πνευματικού οδηγού μπορεί να είναι ο τρόπος με έναν θετικό Κρόνο που εργάζεται για σας. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι και άγγελος. Κάτι βαθύ πνευματικό και ισχυρό λειτουργεί στο ασυνείδητο σας το 2020!Εάν είχατε έναν «μυστικό εχθρό», βγείτε έξω στο ύπαιθρο. Έτσι δεν μπορούν πλέον να είναι μυστικό. Απελευθερώστε δύναμη από παλιούς ή αρχαίους φόβους που σας κρατούσαν από την πραγματική σας φύση. Να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μαζί τους. Ένας θετικότερος Κρόνος μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην καρδιά σας ή αυτοί αν αυτό είναι εχθροί ή μόνο πτυχές του εαυτού σας που δεν έχετε αντιμετωπίσει. Ώρα να ξεκαθαρίσετε το παλιό, αυτό είναι τώρα το καθήκον σας. Μετά την εκκαθάρισή, δεν θα έχουν περισσότερη επιρροή πάνω σας.

Απάντηση