Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΑΡΗ 7-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

στις

Η Πανσέληνος των Διδύμων στις 7-8 Δεκεμβρίου είναι σημαντική – είναι ακριβώς στην αντίθεση Ήλιου-Άρη, με τον δεύτερο σε ανάδρομη πορεία (στην κορύφωση του συνοδικού κύκλου Ήλιου-Άρη), καθώς η Σελήνη κρύβει επίσης τον Άρη. Στο επίσημο κείμενο μίλησα για έναν νέο κύκλο αναταραχών και καταστροφών, καθιερώνοντας την “ουράνια τάξη.” ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Tην ίδια μέρα, ο Άρης θα περάσει πίσω από τη Σελήνη γνωστό ως σεληνιακή απόκρυψη. Στην ουσία, θα απελευθερώσει την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί, μετατρέποντας την σε συγκρούσεις, συνειδητοποιήσεις, διεκδικήσεις, θα προσδιοριστούν νέα όρια, ορίζοντας την κατεύθυνση των γεγονότων για το επόμενο έτος. Αυτή η Σελήνη είναι σημαντική για τις ΗΠΑ επειδή θα βιώσει τρεις επιστροφές του Άρη στους Διδύμους, με την πρώτη να έχει προσδιοριστεί στις 4 Οκτωβρίου 2022, η δεύτερη στις 24 Νοεμβρίου 2022 και η τρίτη στις 6 Μαρτίου 2023 (γεν. Άρης/Ουρανός στους Διδύμους). Η αστροχαγραφία επισημάνει επίσης την χώρα της τη Βραζιλίας (Σελήνη/Δίας) ως hotspot όπως επίσης και την Κίνα.

Σημειώστε, ότι η πρόβλεψη ισχύει απο τότε πού μίλησα για το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού και την σύνοδο Δια/Πωσειδωνα που είχε πυροδοτήσει ξανα στο παρελθόν τις εξεγέρσεις. Ο Κινεζικός λαός επαναστατεί στην Κίνα, σε μία πρωτοφανή πρόκληση για την ηγεσία του Σι Τζινπίνγκ, οι διαδηλώσεις κόντρα στη σκληρή πολιτική μηδενικής ανοχής για την Covid-19 εξαπλώνονται σε πόλεις και πανεπιστήμια. Οι περιοχές αυτές ήδη προθερμαίνονται. Όσο άφορά την Βόρεια Κορέα που καυχιέται, για το ότι η χώρα του θα γίνει η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη παγκοσμίως, ακόμα και αν πυροδοτούσε κάτι κατα την διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, με Αφροδίτη/Ποσειδώνα-Δία σε γωνίες, μάλλον πρόκειται για Ύβρις. Το πολύ πολύ να δει ,τίποτα βόμβες να προσγειώνονται στο κεφάλι του. Η αντίθεση Άρη κορυφώνεται και στον Ελληνικό χάρτη, δημιουργώντας σοβαρότερη Ελληνοτουρκική κρίση, ίσως σεισμικές αναταράξεις, αναταραχές, αποκαλύψεις που θα ταράξουν την κοινωνία μας, με φόντο τα πρόσφατα γεγονότα.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και να μέσα στον Δεκέμβριο έχουμε κάποια δυνατή ηλιακή έκλαμψη. Στην πολιτική αστρολογία (σχετικά με γεγονότα) η Σελήνη αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους. Ο Άρης, θεός του πολέμου, αντιπροσωπεύει τη δράση, τη δύναμη της θέλησης και το θάρρος. Η εξαφάνιση του Άρη πίσω από τη Σελήνη σημαίνει ότι για να φτάσει στη Γη η ενέργεια του Άρη πρέπει να φιλτράρει μέσα από τη Σελήνη. Κυριολεκτικά φορτίζει τη δύναμη του λαού!

Απάντηση