Η ΚΡΙΣΗ* ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ*

στις

Αυτό είναι το κάλεσμα για όπλα, το κάλεσμα για δράση, και το κάλεσμα για να σηκωθείτε και να αναμετρηθειτε για αυτό που πιστεύετε. Σε αυτήν την κάρτα βλέπουμε τις φιγούρες να αναστενωνται από κατι κουτιά για να αγκαλιάσουν τη διακήρυξη του Αγγέλου. Επιπλέουν στο νερό σαν να ήταν οι επιζώντες του ναυαγίου της Κιβωτός του Νώε. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να μιλήσει για ενα ξέσπασμα ή την ελευθερια κινήσεων, για να δοθεί μια ευκαιρία επιβίωσης και ανανέωσης. Είναι μια κάρτα διατήρησης της πίστης και τήρησης των πεποιθήσεών σας ανεξάρτητα από την γελοιοποίηση ή τον εκφοβισμό. Με μια υψηλότερη έννοια, είναι μια κυριολεκτικα η κάρτα της «υψηλότερης αφύπνισης». Αυτό σημαίνει ότι σας ζητείται να αποδεχτείτε ττο κάλεσμα – σας δίνεται μια ευκαιρία.

Είναι ο αριθμός 20 2 + 0 = 2, είναι δυαδικότητα, διπολισμός σε υψηλότερο επίπεδο. Το ταξίδι έχει σχεδόν τελειώσει. Μέσα από πολλές φάσεις, είναι η ακολουθία και η εναλλαγή του καλού και του κακού, η ανταμοιβή και η τιμωρία, τα εμπόδια και οι θριάμβοι, μέρα και νύχτα, ο άνθρωπος ωριμάζει, ανυψώνεται και εξελίσσεται σε κάθε επίπεδο, αναγεννημένος. Η Ημέρα της Κρίσης πιθανότατα θα φτάσει σύντομα. Ο θάνατος θα ξεπεραστεί και θα νικηθεί.

Ξαφνικές αλλαγές και παραλλαγές μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια, αναταραχές που ανοίγουν ένα νέο δρόμο για την αιώνια ζωή. Το Θείο θα αποκαλυφθεί στην Ανθρωπότητα. Η δημιουργικότητα και η διορατικότητα θα επικρατήσουν. Πρέπει να δούμε τον κόσμο από διαφορετική άποψη. Θα απελευθερωθούμε, θα κατανοήσουμε τη θέση μας στο Σύμπαν, στον Κόσμο, ότι είμαστε μέρος του Θείου. Ο χρόνος, όπως οι άνθρωποι το εννοούν με το περασαμ των Αιώνων, θα σταματήσει να υπάρχει. Η κρίση συμβολίζει την ανάκτηση, τη θεραπεία, την αποκατάσταση, τη χαρά της κατάκτησης. Για πολλούς ανθρώπους, αυτή η κάρτα συνδέεται με την Δευετρα Παρουσία.Οι φιγούρες που απεικονίζονται στην Κάρτα Κρίσης στέκονται γυμνές, υπενθυμίζοντας και πάλι ότι όταν φτάσει η Ημέρα της Κρίσης δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να κρυβόμαστε πίσω από μια πρόσοψη, ψέματα ή προσποίηση.Όλες οι πράξεις μας, τόσο καλές όσο και κακές, θα εκτεθούν και γυμνές ενώπιον των Ανώτερων Δυνάμεων και του Ανώτερου Εαυτού μας. Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί την Ημέρα της Κρίσης.

Στην Κάρτα Κρίσης καλούμαστε από τον Άγγελο να λογοδοτήσουμε για τις προηγούμενες ή προηγούμενες ενέργειές μας στη ζωή ή μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η Κάρτα Κρίσης έχει να κάνει με το Κάρμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να προσελκύσουμε το καλό και το κακό Κάρμα ως αποτέλεσμα των ενεργειών μας.

Η Κάρτα Κρίσης με τον Άγγελο που φυσάει τη σάλπιγγα σηματοδοτεί την άφιξη της ώρας για να εξιλεώσει τυχόν ατασθαλίες ή αναταραχές που προκαλούνται σε άλλους. Αυτό θα μπορούσε να είναι μέσω του νόμου και των δικαστηρίων ή της προσωπικής επιθυμίας να διορθώσει ένα λάθος, να συγχωρήσει ή να ζητήσει συγχώρεση από άλλους. Στην κρίση συνειδητοποιούμε τη σύνδεσή μας με όλους και καταλαβαίνουμε ότι αν πληγώσουμε κάποιον τότε θα πληγώσουμε όλους, ακόμη και τον εαυτό μας.Η κρίση μπορεί να φέρει ένα ξύπνημα . Όλες οι παγίδες του υλικού κόσμου εξετάζονται τώρα, τα υπάρχοντα κάποια στιγμή θα πρέπει να μείνουν πίσω. Όταν επιστρέψουμε στον Πνευματικό Κόσμο θα είναι όπως οι γυμνές μορφές παρακάτω και κανείς δεν θα μπορεί να διακρίνει τους πλούσιους από τους φτωχούς γιατί όλοι θα μοιάζουμε το ίδιο. Η κατοχή, η δύναμη δεν θα σημαίνουν τίποτα.

Ο Ερυθρός Σταυρός στη σημαία αντιπροσωπεύει την άφιξη σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή του Ανόητου και την ανάγκη να ασκήσει σαφή κρίση ως προς το πώς θα προχωρήσει από εδώ και περα. Αυτό το σταυροδρόμι μπορεί να αντιπροσωπεύει μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή, η οποία θα μεταμορφώσει τις πεποιθήσεις και τις στάσεις του και πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό του.Οι φιγούρες που αναδύονται από τον τάφο έχουν ξυπνήσει και τώρα είναι έτοιμες να ξαναγεννηθούν στον Πνευματικό Κόσμο, έτσι ο Ανόητος έχει την ευκαιρία να μεταμορφώσει εντελώς τη ζωή του που μπορεί να την αισθάνεται σαν αναγέννηση. Πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή ως προς ποια κατεύθυνση θα πάει. Μπορεί να συνεχίσει κατευθείαν μέσα από τα σταυροδρόμια με τον τρόπο που ζούσε και σκέφτονταν ή μπορεί να πάρει ενα δεξιο η αριστερο μονοπάτι που θα τον οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις. Πρέπει να καθορίσει το εάν είναι πραγματικά ευτυχισμένος να συνεχίσει όπως είναι ή αν επιδιώκει αλλαγή και πιθανώς περαιτέρω προκλήσεις στην αναζήτηση της εσωτερικής ευτυχίας και της ικανοποίησης.

Η άφιξη σε αυτό το σταυροδρόμι μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη ή αιτία σύγχυσης και απογοήτευσης. Μπορεί να αισθάνεται ανακουφισμένος να του δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγει από το μονοπάτι που έχει περάσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ή μπορεί να αισθανθεί ότι απειλείται από το άγνωστο εάν αλλάξει κατεύθυνση.Η σάλπιγγα του αγγέλου χτυπά δυνατά και ξεκάθαρα στα αυτιά του και στην ψυχή του και λίγο χρόνο θα αφιερωθεί στα λιβάδια.Θθα επιτρέψει την απαραίτητη μεταμόρφωση που είναι το τελικό στάδιο της Πνευματικής και Φυσικής Απελευθέρωσης και Ελευθερίας του.Για πρώτη φορά στη ζωή του, βλέπει την πλήρη εικόνα του ποιος είναι, πού πρέπει να πάει και τι πρέπει να κάνει. Η κρίση του είναι καθαρή και μπορεί να δει για μίλια μπροστά.Νιώθει ανυψωμένος και σίγουρος για το τι πρέπει τώρα να κάνει. Συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του μισό-κοιμισμένος ή ακόμη και μισό-νεκρός. Μπορεί να μην ζούσε καθόλου στο παρόν, αλλά τώρα αισθάνεται φρέσκια ζωή που φυσάει στους πνεύμονές του. Επέστρεψε από τους νεκρούς και τώρα ξέρει τι είναι να νιώθεις πραγματικά ζωντανός.

Απάντηση