Η ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ & Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ/ΒΟΥΛΚΑΝΟΥΣ

στις

Υπάρχει μια αίσθηση, τελευταία ότι, έχει επανεμφανιστεί, κατα μια έννοια, έντονα η χρήση της μυστικιστικής πλευράς της αστρολογίας, τα τελευταία χρόνια, που θα προεδρεύσει, στην εποχή του Υδροχόου, που έχει την γοητευτική της πλευρά, μεν, αλλά αξίζει να ερευνάς πάντα, και να αποκτάς γνώσεις, μετα απο ώρες έρευνας. Φαίνεται, λοιπόν, ότι θα αναβιώσουμε την επανεμφάνιση των μυθικών Ναϊτών Ιπποτών που θα αναλάβουν ένα νέο modus operandi που θα ταιριάζει με σοφία, στον σύγχρονο κόσμο και τις προκλήσεις του; Έχουμε ακούσει τόσα πολλά πια, για τον ερχομό του Αντίχριστου, απο την Μέση. Α. και το ωροσκόπιο που έδωσε η Ντίξον, γιατί οχι και αυτό;

Υπάρχει, μια διέλευση, το επόμενο χρονικό διάστημα, που συγκεκριμένα φαίνεται να αναδεικνύει ενα είδος νέων, “Ναΐτων Βασιλιάδων”, γνωστοί και ως Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα αποτέλεσαν ένα από τα πρώτα στρατιωτικά τάγματα στην ιστορία.

Τον Ιούλιο του 2023, θα είμαστε μάρτυρες, της διέλευσης του Βουλκανους απο το ζώδιο του Λέοντα , μια επιρροή που μπορεί να φανεί, όπως υποστηρίζεται, μόνο, μέσω της Ουρανιαν αστρολογίας.

* Έντονα δραστήριοι άντρες – Προσωπικότητες με επιρροή – Ισχυροί άντρες – Δύναμη που σχετίζεται ιδιαίτερα με τους άνδρες – Σωματική δύναμη – Μέρες ή χρόνια εξουσίας, επιρροής ή σημαντικές δουλειές -Αμοιβαία δύναμη – Χαρισματικοί άντρες – Μεγάλη επιρροή μέσα ή στο περιβάλλον – Αύξηση της δύναμης που σχετίζεται με τη συνεργασία – Προσπάθειες για ειρήνη στο περιβάλλον – Ευεργετικές ομάδες εργασίας – Αλληλεπίδραση με επιτυχημένους ανθρώπους — Αγώνες για ελευθερία σε σχέση με άλλους

Η διέλευση του Βουλκανους απο τον Λέοντα, έχει διάρκεια, είναι βασιλική, λαμπερή και γενεαλογική. Ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2017 και θα τελειώσει την 1η Νοεμβρίου 2071.

Τα παιδιά που γεννιούνται κάτω από αυτήν την επιρροή, της συγκεκριμένης συνόδου όμως, λέγεται ότι θα φέρουν τα χαρακτηριστικά ενός Χριστιανού πολεμιστή καθώς ο Οίκος του Λέοντα, αντηχεί στον Ιησού Χριστό, στην εσωτερική αστρολογία. Ο Λέων θεωρείται ως ο «Οίκος του Χριστού», κάτι που απολύτως σχετίζετε με την βασιλική-πνευματική φύση του «Βασιλιά των Βασιλέων». Αν αυτά τα παιδιά γεννηθούν τον Ιούλιο, τότε θα τα δούμε ως ενήλικες γύρω στο 2048, με Πλουτωνα στους Ιχθεις (μεταμορφωτικό όραμα). Επίσης, αυτοί που γεννήθηκαν το 1930, υπο την επιρροή της ιδίας συνόδου , ήταν οι νέοι του 1955, περίπου, που σήμερα, όσοι ζουν είναι 92 ετών.

Αυτό βεβαια, θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα, καθώς η φύση των συγκεκριμένων μοιρών, συνδέονται με την πραγματική ταυτότητα του συγκεκριμένου ιερού προσώπου για τον Χριστιανισμό, που δίδαξε αλήθειες άβολες, που ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει. Το θέμα, είναι ότι η σύνοδος είναι πολύ στενή, στα πρώτα 0,31 λ. όπως και το τρίγωνο με το Part of fortune, στα 0,29 λ.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό για την κοινωνία να κατανοήσει την ευρύτερη εικόνα της διέλευσης, του Βουλκανους στο Λέοντα, καθώς σχετίζεται με την ιδέα και την αναδυόμενη πραγματικότητα αυτών των νέων Βασιλιάδων Ναϊτών. Ποιοι είναι και ποιοι θα είναι; Ποιες θέσεις θα τους παραχωρηθεί ώστε να προωθήσουν τη Βασιλεία Του στη Γη; αν μπορούμε να το πούμε έτσι, με επιφύλαξη;

Θα είναι αιχμηροί παρατηρητές των ανθρώπων και της κοινωνίας (με επιρροή κοινωνικοί κριτικοί).Αναφέρεται σε όξινες επιθέσεις έναντι της κοινωνικής υποκρισίας; Θα γίνει αποκάλυψη διαφορών μεταξύ του αληθινού χαρακτήρα των ανθρώπων και των κοινωνικών προσώπων τους· θα εκθέσουν αληθινές και το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της ανθρωπότητας (αντίθεση προς τον Πλούτωνα);. Μπορεί να δείξουν στις μέρες μας, ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ψυχολογία. Θα συντονιστούν σε μια ιδιαίτερη εσωτερική διδασκαλία ή έναν εσωτερικό δάσκαλο, η’ θα είναι εμπνευσμένοι γκουρού.

Θα κάνουν τα πρώτα του βήματα, για την ανθρωπότητα, προς ένα πιο στο πνευματικό μονοπάτι, αν όλα πάνε καλα με την εποχή του Υδροχόου, που έχει πολλή δουλειά να κάνει. Γνωρίζουμε, ότι οι δυο επόμενοι Πλουτωνες, συνδέονται με μία πνευματική εποχή του Ανθρώπου στην Γη (2025-2060). Θα φέρουν την πνευματική γνώση, το ένα μυστήριο θα αποκαλύπτεται μετά το άλλο. θα μπορούν να συλλάβουν βαθιές αισθητές αλήθειες που θα θέλουν να διδάξουν στους άλλους. Αναφέρεται στο κήρυγμα σημαντικών μηνυμάτων σχετικά με την κοινωνική ή πνευματική κατάσταση της ανθρωπότητας, τα οποία θα βρίσκουν απήχησή στον απλό άνθρωπο.

Θα θέλουν να πείσουν τους ανθρώπους για την υλοποίηση αυτού του οράματος, αφιερώνοντας τη ζωή τους με το να βάλουν σε τάξη τον κόσμο ευθυγραμμίζοντας τους ανθρώπινους θεσμούς με τα αρχέτυπα ιδανικά τους (ιεραρχικά, αυταρχικά). Προσπαθώντας να καθαρίσουν την κοινωνία απο τις άδικες πράξεις, χτίζοντας έναν θησαυρό εσωτερικών κατανοήσεων.

Αυτή η γενεαλογική επιρροή του Λέοντα που αντηχεί βαθιά με τη Συνείδηση του Χριστού και την σταδιακή ενίσχυση του χριστιανικού κόσμου. Η μετενσάρκωση αυτή θα παίξει ισχυρό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία καθώς οι αρχαίοι Ιππότες θα ξαναγεννηθούν ως νέοι Βασιλιάδες.

Ομως η σημασία του Βουλκανους συνδέεται με πολλά πράγματα απο το αρχαίο μας παρελθόν, καθώς οι Ρωμαίοι τον ταύτισαν με τον Vulcan με τον Έλληνα θεό Ήφαιστο.

Είναι ο θεός της φωτιάς συμπεριλαμβανομένης της φωτιάς των ηφαιστείων, ερήμους, μεταλλουργία και το σιδηρουργείο στην αρχαία ρωμαϊκή θρησκεία και μύθο. Τα Βουλκανάλια ήταν το ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου προς τιμήν του. Η προέλευση του ονόματος είναι ασαφής. Η ρωμαϊκή παράδοση υποστήριζε ότι συνδέονταν με την αστραπή, οι οποίες με τη σειρά τους θεωρούνταν ότι σχετίζονται με τις φλόγες.

Εικάζεται ότι το όνομά του δεν ήταν λατινικό αλλά συγγενές με αυτό του κρητικού θεού Βελχανού, θεού της φύσης και του κάτω κόσμου.

Ο Vulcan ήταν μεταξύ των θεών που εξευμενίστηκαν μετά τη Μεγάλη Πυρκαγιά της Ρώμης το 64 μ.Χ. Η φύση του Vulcan συνδέεται με θρησκευτικές ιδέες σχετικά με τη φωτιά. Η ρωμαϊκή έννοια του Vulcan φαίνεται να τον συνδέει τόσο με τις καταστροφικές όσο και με τις γονιμοποιητικές δυνάμεις της φωτιάς.

Κάποιοι άνθρωποι, πιστεύουν ότι θα ξαναδούμε την ενσάρκωση του ντε Μολέ, 1244 και 1249 – 18 Μαρτίου 1314) που ήταν και ο τελευταίος Μέγας Μάγιστρος των Ιπποτών του Ναού, διοικώντας το Τάγμα από τις 20 Απριλίου του 1292 έως τη διάλυσή του από τον Πάπα Κλήμη Ε’ το 1307.

Αν και λίγα είναι γνωστά για την πραγματική του ζωή και τα κατορθώματα του πριν απ’ τα τελευταία του χρόνια, θεωρείται ο πιο διάσημος Ιππότης του Ναού, μαζί με τον ιδρυτή του Τάγματος και πρώτο Μέγα Μάγιστρο Ούγο ντε Παιν. Στόχος του ντε Μολέ ήταν να μεταρρυθμίσει το Τάγμα, και να το προσαρμόσει στην κατάσταση που επικρατούσε στους Αγίους Τόπους κατά την παρακμή των Σταυροφοριών. Το τέλος των Ναϊτών, ήρθε με Κρόνο στον Αιγόκερω, καθόλου τυχαίο. Υποθέτω, ότι οι γονείς αυτών των παιδιών, θα πρέπει να είναι περήφανοι και ευλογημένοι, καθώς θα είναι γεμάτα με σοφία, δύναμη και κάποιο θεϊκό σκοπό; Το μέλλον θα δείξει.. καθώς ταυτόχρονα, ένας ψευτο- Μεσσίας, που θα μετατραπεί στον Τρίτο Αντιχριστο, θα είναι το τελευταίο χαρτί της εξουσίας. Ομως, ο σχηματισμός, της συνόδου Ηλίου- Βουλκανους, ταυτόχρονα, λίγο πριν τα φεγγάρια Αυγούστου, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, πριν πέσουμε με τα μούτρα, σε ένα μεγάλο ψέμα η’ παγίδα αν θέλετε.

Απάντηση