Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ *ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ* Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ *Ο ΑΡΗΣ* Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ*Ο ΗΛΙΟΣ*

στις

Μια Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 12η μοίρα του Υδροχόου, στον 12ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, σε σύνοδο με τον Κρονο και τον ωροσκόπο της νέας σελήνης. Ο Κρονος σχηματίζει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ωροσκόπο μεταξύ 15-16 μοίρας του ζωδίου. Βρίσκεται στην περιοχή του Armus In Capricornus, στον νότιο αστερισμό του Αιγόκερω. Το όνομα Armus προέρχεται από τη λατινική λέξη για τον ώμο. Η Νέα σελήνη τετραγωνίζει τους Alphecca και Acrux που δείχνει ότι ο κόσμος υποφέρει, ταλαιπωρείται. Επηρεάζει όμως τον 6 και 7 οικο (συμφωνίες, συμμαχίες, εστίαση, εργατική τάξη, καθημερινότητα, συνθήκες διαβίωσης, υγεία) αλλα με μεγάλο αντίκτυπο στον 2 οίκο (οικονομία) δηλαδή συρρίκνωση και περιορισμοί, ίσως και απομόνωση. Αν αποφασισουν οτι θα καταρρεύσει η οικονομία θα είναι μια υπερφουσκα λόγω της συνόδου Δια/Πωσειδωνα.

Το σταθερό αστέρι Armus είναι φύσεως Άρη και Ερμή (υψηλή επιχειρηματικότητα, μαχητικό, με καταστροφικό χαρακτήρα.) Δείχνει δυσαρέσκεια, περιφρόνηση, αστάθεια, ντροπή, γκρίνια.

Όπως όλα τα αστέρια του Αιγόκερω, εμφανίζονται έντονα στους ανθρώπους που ασχολούνται με πολιτειακά ζητήματα, την πολιτική, έχουν θρησκευτικό και ανθρωπιστικό σκοπό, και αυτό περιλαμβάνει συγγραφείς και ποιητές που το έργο τους εχει κοινωνικό αντίκτυπο. Ο Armus επιστρέφει στη μάχη με μεγάλο σθένος. Η εικόνα του Ώμου συμβολίζει την προθυμία των ανθρώπων να «επωμιστούν το βάρος» σε περιόδους κρίσεων. Ο Αιγόκερως έχει μεγάλη επιρροή στις ανθρώπινες υποθέσεις, προμηνύοντας σημαντικές αλλαγές σε τομείς όπως το κλίμα και την πολιτική. Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν μεσα στα επόμενα 3-4 χρονια. Ο αστερισμός σημειώνεται ως το «Αρχοντικό των Βασιλέων». Στις σεληνιακές εκλείψεις, έδειχνε μεγάλες καταιγίδες, ειδικά στη θάλασσα η’ μπορεί να συμβολίζει την «μεγάλη καταιγίδα» μεσα από την οποία περνάει η ανθρωπότητα, συμβολικά.

Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Κρονο και τον ωροσκόπο της αλλα η στενότερη οψη είναι το τετράγωνο προς τον Ουρανό, μόλις, 1,25 μοίρες σε απόσταση, από τον 3 οικο. Θα επηρεάσει τον 3, 7 και τον 6 οικο. Ο Κρονος στον Υδροχόο εχει πλήρως εγκλωβιστεί στον 12 οικο, όπως και οι άνθρωποι, οι ελευθερίες των ανθρώπων κινδυνεύουν να χαθούν ακόμα και αν η περίοδος Covid-19 εχει τελειώσει. Θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους να ελέγξουν τα πάντα. Νομίζω ότι συνδέεται με απώλειες αλλα και με το τέλος αυτής της βάναυσης κατάστασης. Ο νέος κύκλος που ξεκινά δεν είναι καθόλου θετικός και να σκεφτεί κανείς ότι πέφτει ακριβώς πάνω στον Ελληνικό Ιδρυτικό χάρτη, μια ευθυγράμμιση στον Υδροχόο πάνω στην κυβέρνηση της. Μας αφορά άμεσα. Ποιο μπορεί να είναι το μήνυμα; Αν δεν υπάρξουν λοκνταουν, σίγουρα οι κανόνες και οι περιορισμοί που υποβλήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας θα συνεχίσουν να υπάρχουν, άρα εδώ θα αποδειχτούν πολλά.

Δεύτερος δεκανος Υδροχόου [Ερμής]. Δημόσιες ληστείες, κλοπές, βιασμοί, σεισμοί και πείνα. Βλάπτει καθολικά τους σπόρους της γης. [6 Σπαθιά ]Περνάμε μεσα από την καταιγίδα.

Έχουμε τον σχηματισμό ενός σκληρού στελλιουμ μεταξύ Ηλιου/Σελήνης/Ωροσκόπου και Κρόνου και αυτό στην ουσία σημαίνει ότι ίσως βρεθούμε για μια ακόμη φορα υπό την επιρροή αυστηρότατων κανόνων που επιβάλλονται, αφού οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να χωρίσουν από το φυσικό τους περιβάλλον, οπου θα υποβληθούν σε αρκετά σκληρούς περιορισμούς και κανόνες, σε μεγάλο βαθμό, βάσανα και ταλαιπωρία, απαγορεύσεις παντού που ίσως τώρα να συνεχίζουν σε άλλο επίπεδο. Είναι μια δύσκολη και βαριά Νέα Σελήνη οπου ο κόσμος σε αυτό το στάδιο θα αρχίσει να φυλακίζεται η να νιώθει φυλακισμένος, σε αυτό που υπαγορεύει εδώ και πολύ καιρό ο Κρονος/Πλούτωνας.

Βλέπουμε τα αποτελέσματα του και δεν θα είναι εύκολο να τελειώνουμε με αυτό ακόμα με την πανδημία να εχει τελειώσει και να υποβαθμίζεται σε ενδημία. Ακόμα και οι χώρες που είναι ήδη σε λοκνταουν θα έχουν καταστροφικές συνέπειες, αλλα θα συνδεθεί με αυτοκτονίες, την κατάθλιψη και την υψηλή εγκληματικότητα. Θα προκαλέσει ασθένεια, απομόνωση, αναταραχή και δυσαρέσκεια.

Η ιδιαίτερα στενή συνοδος του Κρόνου με τον Ωροσκόπο, είναι μια πολύ δυσμενής θέση που προκαλεί μεγάλη αγωνία και άγχος, έλλειψη εργασίας, απώλειες στο εμπόριο, φτώχεια και κακή υγεία λόγω εγκλεισμών και απαγορεύσεων. Η ψυχική κρίση μεγεθύνεται περισσότερο καθώς μαζί με το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, συνεχίζει να παίζει ρόλο ψυχαναγκαστικό και ότι πρέπει να συμμορφωθούμε με το ζόρι και με οποιονδήποτε τρόπο στους νέους κανόνες. Τίποτα ευχάριστο δεν παράγεται από αυτή την σκληρή σύνοδο.

Παράγει σκάνδαλα σχετικά με νοσοκομεία και ιδρύματα, και σε σχέση με την κατάσταση που ζούμε τώρα. Το έγκλημα κατά γυναικών και παιδιών θα ξεπεράσει τα όρια καθώς ενώ όλο και περισσότερες αποκαλύψεις θα συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα προκαλέσει προβλήματα στους πολιτικούς και όσους ασχολούνται με τα κοινά. Δηλώνει απώλεια καλής φήμης και το σύστημα υγείας καταρρέει. Όλα καταρρέουν σταδιακά. Επικρατεί πλήρης απελπισία και κατάθλιψη.

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό, γιατί είναι η τρίτη φορα από τον Φεβρουάριο του 2020 που η Σελήνη εγκλωβίζεται μεσα στον 12o οικο υπό τελείως αρνητικές συνθήκες. Ο αστεροειδής Υγεία, όμως από τον οικο των εμβολιασμών, τετραγωνίζει την Νέα σελήνη, τον Κρονο, και σχηματίζει οψη αντίθεσης προς τον Ουρανό.* Επικρατεί απόλυτη παράνοια.

Οι όψεις της με τον Ουρανό ειδικά επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την μνήμη, το νευρικό σύστημα η ένα είδος γενικής παράλυσης, διότι στην ουσία ο Ουρανός αντιτίθεται σε θέματα υγείας και το τι συμβαίνει πραγματικά με τον παγκόσμιο εμβολιασμό. Ο Ουρανός θα παίξει αποκαλυπτικό και ανατρεπτικό ρόλο.

Στον 1ο οικο βλέπουμε επίσης το μεσοδιάστημα Πωσειδωνα/Ωροσκόπου/Δια που θα συνδεθεί με την εγκατάλειψη της τύχης, και ένα μεγάλο πολιτικό η θρησκευτικής φύσεως σκάνδαλο. Μπορεί να συνδέεται και με τα φάρμακα. Πολλοί θα χάσουν το καλό τους όνομα και υπόληψη, με το Τετράγωνο Δια/MC. Ο Ουρανός τετραγωνίζει την Νέα σελήνη, τον Κρονο, αλλα τριγωνίζει την σύνοδο Αφροδίτης/Άρη στον Αιγόκερω. Όμως Δίας και Πωσειδωνας να θυμάστε ότι κανει λόγο για δηλητηριάσεις, όπως είχαμε πει εξαρχής, στην έκλειψη Δεκεμβρίου, πριν την Covid-19 περίοδο.

Η 12η μοίρα και η 16η όμως είναι σε Μαύρη Τρυπα. Παραδόξως, με όψεις τετραγώνου προς τον Ουρανό θα οδηγήσει ακόμα σε μια πιο χαοτική συμπεριφορά και ατμόσφαιρα. Το να οδηγήσεις την ενεργεια σου συνειδητά, σε δημιουργικά κανάλια απαιτεί υπέρογκη προσπάθεια κάτι που είναι δύσκολο οι περισσότεροι άνθρωποι να κάνουν. Για πολλούς θα είναι δύσκολο να ξεφύγουν από την κατάθλιψη. Οι ενέργειες της Μαύρης Τρύπας όμως τείνουν να διευκολύνουν πιο σημαντικές αλλαγές και κτυπούν το καμπανάκι επειγόντως για μία αλλαγή κατεύθυνσης στις τρεχουσες παγκοσμιες εξελίξεις.

Στην ουσία αυτό που υπαγορεύεται από τους πλανήτες, είναι ότι οι πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση. Η συνοδος με τον Κρόνο, εξακολουθεί να δείχνει μια τελείως παρανοϊκή συμπεριφορά αλλα και απροσδόκητες εξελίξεις, μέσα στο φαινομενικό χάος. Μονό αυτοί που είναι πλήρως συγκροτημένοι και ευθυγραμμισμένοι με τον εαυτό τούς, δεν θα χάσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να ενεργοποιηθεί ένας μηχανισμός ψύχραιμης αντιμετώπισης.

Αυτό ήδη μπορεί να μας δίνει να καταλάβουμε ότι η χωρα μας θα αναγκαστεί να αλλάξει πορεία η το γεγονός ότι πρέπει η κυβέρνηση να αναγκαστεί επειγόντως να αλλάξει πορεία και τρόπο διακυβέρνησης όσο αφορά τους κανόνες και τους περιορισμούς στα πλαίσια της μετα-Covid-19 περιόδου, αλλα αυτό όμως γενικά μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να πάρει μια κατεύθυνση απομόνωσης και δυσάρεστης αλλαγής και αφορα την εξουσία. Όπως και να εχει η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πορεία η αναγκάζεται να αλλάξει πορεία προς το χειρότερο.;!Αυτό όμως εχει μια σοβαρή αιτία, όλα γίνονται με φόντο την οικονομία και τις υπόλοιπες εξελίξεις.

Ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, θα συνεχίσει να παράγει τις πιο απρόβλεπτες, χαοτικές συνθήκες. Καταστάσεις υψηλού άγχους προκύπτουν σε σημείο πανικού και αυτό αφορά την παρούσα κυβέρνηση. Και το σημειώνω αυτό διότι, ο Κρόνος σε Μαύρη Τρύπα, αντιμετωπίζει δυσκολία στο να συγκεντρωθεί στα θέματα που πρέπει. Το αποτέλεσμα θα είναι η ασυνεπεια, η έλλειψη οργάνωσης και πλήρης αποσυναρμολόγηση.

Η συνοδος Αφροδίτης/Άρη στον 11o οικο, τριγωνίζει τον Ουρανό στον 3o οικο και θα συνδεθεί με τα ανθρώπινα αλλα και πολιτικά δικαιώματα. Η συνοδος πυροδοτεί εξεγέρσεις, και περισσότερες δύσκολες καιρικές συνθήκες (εκρήξεις πάσης φύσεως) στο πλανήτη.

Η μοίρα αυτή ανήκει στην Σελήνη του Τόνι Μπλερ, του Φράνκλιν Ρούσβελτ (Οδήγησε την Αμερική μέσω της Ύφεσης και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου); John Dean (Βοηθός του Nixon του οποίου η μαρτυρία οδήγησε στην παραίτηση του Nixon·). Rita Hauser (Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ (Ηγέτης των Πολιτικών Δικαιωμάτων). Βανς Πάκαρντ ( Έγραψε το The hidden persuaders). Μια κλασική εξέταση του τρόπου χειραγώγησης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας από επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς, το «The Hidden Persuaders» ήταν το πρώτο βιβλίο που αποκάλυψε τον κρυμμένο κόσμο της «έρευνας κινήτρων», την ψυχολογική τεχνική που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές για να διερευνήσουν το μυαλό μας προκειμένου να ελέγξουν τις ενέργειές μας ως καταναλωτές. Μέσω της ανάλυσης προϊόντων, πολιτικών εκστρατειών και τηλεοπτικών προγραμμάτων της δεκαετίας του 1950, ο Packard δείχνει πώς ξεκίνησαν οι ύπουλες πρακτικές χειραγώγησης που έχουν κυριαρχήσει στον σημερινό κόσμο που καθοδηγείται από τις εταιρείες. Charles DeGaulle (Επί μακρόν Γάλλος πρόεδρος).

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε περισσότερη πίστη απέναντι στην ζωή και το μέλλον. Τα πράγματα θα βελτιωθούν στην κοινωνική, προσωπική και πολιτική σφαίρα βρίσκοντας μια πιο πρακτική διαδρομή μέσα από τα προβλήματα. ‘’Η αστική νοοτροπία κομματιάζει τους ανθρώπους σε διαφορετικές ταυτότητες για να μπορεί να τους ελέγξει.’’ Η υφή και η τύχη αυτής της κατάστασης όμως θα αλλάξει ριζικά στο μέλλον.

Η συνοδος Κρόνου/Ωροσκόπου στοχεύει στο υψηλό ιδεώδες της αρμονίας και της συμφωνίας στις προσωπικές σχέσεις και στις σχέσεις μεταξύ των εθνών, μέσω εξαναγκασμών, άσχετα αν δεν φαίνεται καθόλου και είναι απόλυτα λογικό. Είναι η προσπάθεια να δώσουμε το σωστό παράδειγμα, το ιδανικό της αδελφικής αγάπης στην καθημερινότητά μας. Απαιτεί όμως μεγαλη συλλογική προσπάθεια, η ανίχνευση ενός μελωδικού μονοπατιού στη ζωή έναντι του μπερδεμένου χάους.

Ισως ναι ειναι ο Δίας στους Ιχθείς είναι αυτός που ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι τριγωνίζοντας τον Άρη και τον αστεροειδή Υγεία. Αυτή η νέα πορεία θα δώσει έναν διαφορετικό ρυθμό, εκφράζοντας προοδευτικά κοινωνικά και πολιτικά ιδανικά που απαιτούν μια νέα κατεύθυνση στη ζωή (ο σχηματισμός αξιολόγων κινημάτων με τους δικούς τους όρους)· όμως ο Δίας προσπαθεί να παρουσιάσει την «σωστή εικόνα». Ο κόσμος αρχίζει πλέον να εμπιστεύεται τη δική του κρίση για να βρει μια διέξοδο μεσα από ένα ξέσπασμα. Για τον Covid-19 δεν το συζητάω καν, διοτι εχει υποβαθμιστεί εδώ και καιρό. Λήξη συναγερμού οπότε λογικά θα πρέπει να καταργηθούν και όλα τα υπόλοιπα; έτσι δεν είναι; όπως το Covid pass, οι μάσκες και όλοι οι περιορισμοί. Πολλές χώρες πλέον καταργούν τα μέτρα. Ας ελπίσω και για την Ελλάδα, από τον Φλεβάρη, να είναι τα τελευταία μέτρα, έστω και μετα την ζόρικη νέα σελήνη στον Υδροχόο.

Το τρίγωνο προς τον Άρη άλλωστε φαίνεται ότι με σιγουριά και αποφασιστικότητα αντιδρά εναντίον του διλήμματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλεύουμε για το μέλλον ή το μέλλον μιας χώρας, και της ανθρωπότητας γενικότερα, ακόμα και όταν αυτό σημαίνει «να βγαίνεις από τη ευθεία» από τις όποιες κοινωνικές ή οικογενειακές προσδοκίες, που επιβάλλονται ανοίγοντας ένα νέο μονοπάτι.

Η μοιρα του Alexander Dubcek (Ουρανός. Τσέχος ηγέτης — ακολούθησε ένα μονοπάτι προς την απελευθέρωση που αψηφούσε τις καταπιεστικές κομμουνιστικές πολιτικές). Wei Jingsheng (Ηγέτης του κινεζικού κινήματος υπέρ της δημοκρατίας); Steve McQueen (The Great Escape); William White (Συντάκτης εφημερίδας και αρχηγός στο Progressive Movement). Τζορτζ Χάρισον (προωθήθηκε η ινδική πνευματικότητα).

Το γενικό σκηνικό του 2022 είναι αρκετά θολοαλλα ομως η αντίσταση των λαών εμποδίζει η καθυστερεί την Μεγάλη Επανεκκίνηση, τα σχέδια τους δεν προωθούνται, αυτό άλλωστε το είχα πει και το καλοκαιρι του 2021. Η πανδημία λειτούργησε από ένα σημείο και ύστερα ως αντιπερισπασμός από πολλά, αλλα τα οποία βέβαια δυστυχώς ήταν αρκετά ορατά για αρκετους που καταλαβαίνουν, όπως η δήθεν κλιματική αλλαγή. Και όπως εξήγησα στις εκλείψεις Νοέμβριου -Δεκεμβρίου 2021 κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά θα συμβεί με την πραγματική κλιματική αλλαγή έναντι της ψεύτικης.

Το παζλ ξεδιπλώνετε μέρα με την μέρα, και πολλοί πλέον καταλαβαίνουν σε τι εξυπηρετουν ολα αυτα, η ψηφιακή ταυτότητα, που πολύ αμφιβάλλω ότι θα πραγματοποιηθεί πλήρως, όπως και τόσα αλλα, ακόμα και η Πανθρησκεία. Τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης αποδεικνύονται ότι πολλά θα αναποδογυρίσουν μέχρι να φύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο το 2026, διότι θα δωθουν πολλές μάχες ακόμα μέχρι τότε. Και πάλι αν η πίστη μας πραγματικά κλονιστεί από τις αποκαλύψεις που εχω περιγράψει, μεσα από τις εκλείψεις των δυο τελευταίων μηνών και από αυτές που έρχονται, τότε αυτό θα είναι πολύ διαφορετικό που θα δημιουργηθεί, αλλα όχι αυτό που επιβάλλουν. Είναι δύσκολο στην συνείδηση των ανθρώπων να καταργηθούν θρησκείες και πιστεύω χιλιάδων ετών, μέσα σε λίγες ωρες, εβδομάδες η μήνες η έστω και χρόνια.

Τρομοκρατία βέβαια με φόντο την θρησκεία, οι καιρικές συνθήκες, θρησκευτικά σκάνδαλα ήταν κάτι που επισήμανα με Δια στους Ιχθείς κ. α πολλά. Το θέμα της παιδεραστίας, κτλ θα συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερο κλονίζοντας την κοινωνία μας σε τεράστιο βαθμό. Είχα πει από το 2019 ότι θα γίνει πιθανόν μια μεγάλη ανακάλυψη -αποκάλυψη σχετικά με την Θρησκεία που θα φέρει τα πάνω κάτω παγκοσμίως. Ας δεχτούμε πρώτα αυτά για να ξεμπλεχτούμε και ίσως τέτοιες αποκαλύψεις φέρουν στο μέλλον κάτι διαφορετικό. Ομως ουτωσι αλλως η εποχή του Υδροχόου επισημάνει το Πνεύμα πάνω από την Ύλη σε όλα τα πράγματα. Μέχρι στιγμής η Ύλη καθόριζέ τα πάντα σε όλα τα πράγματα και τομείς. Όλα με βάση το χρήμα. Οπότε ας μην βιαζόμαστε.

Οσο αφορά τις καιρικές συνθήκες αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι είτε είναι φυσικά είτε τεχνητά δεν εχει πολύ σημασία, θα είναι ομως καταστροφικά και δεν θα μπορουν πλεον να αντιμετωπιστουν. (πλημμύρες, φωτιές, Ωκεανοί, το νερο, μαγνητικό πεδίο της Γης, οι πόλοι θα υποστούν τέτοια ζημιά που θα βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεως με την δήθεν πράσινη ανάπτυξη).

Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού θα δημιουργεί όμως απώλειες,ελλείψεις αγαθών, παραιτήσεις η περεταίρω μείωση εργατικού δυναμικού, αποκέντρωση, ακραία φαινόμενα. Τα φεγγάρια των τελευταίων μηνών επιμένουν με την πείνα, το ενεργειακό πρόβλημα, τον πληθωρισμό, και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, ίσως να είναι και πέρα του χρονοδιαγράμματος που έδωσα. Τα χρέη κρατών αυξάνονται. Βέβαια στην περίπτωση της Β. Κορέας οφείλεται στο γεγονός της απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο, που να φάει δεν εχει και εκτοξεύει πυραύλους! Αυτό που οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν είναι ότι οι αντιδράσεις θα αυξηθούν όπως βέβαια και οι παρεμβάσεις δια της βίας για την αποκατάσταση της τάξης είναι πλέον πολύ πιθανές.

Οσο για την χωρα μας, η νέα σελήνη στον Υδροχοο πιέζει την υπάρχουσα κυβέρνηση να αλλάξει κατεύθυνση. Ο χάρτης της Ηλιακής επιστροφής της Ελλάδος. Η Δημοκρατία της χωρας πλήττεται και μετατρέπεται σε μια δικτατορία. Θυμηθείτε το ωροσκόπιο του Πρωθυπουργού και ορκωμοσία με (Mao Tse-Tung. Ήλιος-Κρόνος-Πλούτωνας- η ανώτερη δύναμη, δικτάτορες, ιδεολογικοί μάρτυρες, πάθος για εξουσία, φανατισμένοι αγωνιστές). Θυμηθείτε όμως και την ηλιακή επιστροφή της χωρας 2019 με σύνοδο Κρόνου/Πλουτωνα στον Αιγόκερω στον οικο της κυβέρνησης.

Θα υπάρξουν ελλείψεις και ακραία καιρικά φαινόμενα. Η χωρα μπαίνει σε έναν κύκλο μιας πολύ στενής αντίθεσης Ηλιου-Κρόνου, απο τον Ιανουαριο, προκαλώντας, σεισμούς και άλλα φαινόμενα κάτι το οποίο βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα σεισμούς άνω τον 5 Ρίχτερ, περισσότερο εκνευρισμό, δυσφορία, πάσης φύσεως μπλοκαρίσματα, κατάθλιψη, αυστηρούς περιορισμούς, απαγορεύσεις και νόμους παράλογους. Μειώνει όμως την ζωτικότητα της χωρας μας κατά κάποιο τρόπο. (αντιθεση Ηλιου/Κρόνου/με γενεθλιο Κρόνο).Παγετος, κρυο, χιονια οπως ειδαμε στις 22-5 Ιανουαριου 2022.

Το χρέος θα αυξάνεται, θα υπάρχουν εντάσεις, δυσκολίες με συμμάχους, καθώς σκάνδαλα θα ξεσπούν. Ανασφάλεια θα επικρατεί. Δύσκολες κρίσεις και αποφάσεις πρέπει να παρθούν. Η επιρροή του Πωσειδωνα θα κοστίσει ακριβά στην κυβέρνηση που πρωταγωνιστεί στον δικό της μύθο αλλα και στην οικονομία της χώρας.

Στην συνέχεια την ιδια χρονια, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 η συνοδος Δια/Πλουτωνα θα φέρει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Την  τελευταία φορα που πραγματοποιήθηκε το 2007, η χωρα οδηγήθηκε σε εκλογές με φόντο την οικονομία, οι φωτιές του Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρεται εσπευσμένως στο νοσοκομείο. Οι εκλείψεις του 2022 από τον Απρίλιο φέρνουν εκλογές με τις ελλείψεις να εντείνονται όλο και περισσότερο. Η έκλειψη Μαΐου εχει πολύ στενή και άμεση επιρροή στον Ελληνικό χάρτη, από τον οικο των ανοιχτών εχθρών εντός αλλα και εκτός της χωρας (εχθρικά κράτη, επιθέσεις σε οποιαδήποτε μορφή, αλλοδαποί). Αυτό βέβαια σηματοδοτεί και ακραία καιρικά φαινόμενα μεγάλης έκτασης (π.χ. φωτιές)

Η νέα σελήνη δείχνει πολιτική αστάθεια και μεγάλες δυσκολίες διαχείρισης κρίσιμων θεμάτων.

Αφροδίτη, Αρης σε κουινκαξ με τον Κρονο δημιουργούν μια κρίσιμη κατάσταση σε θέματα 8 οίκου (ενέργεια, χρέη κρατών, θνησιμότητα, βαθιά μυστικά κτλ.). Αυστηρές περικοπές έρχονται χειρότερες από την εποχή των μνημονίων όσο και να καθυστερεί, που ελπίζω να μην είναι έτσι. Στην παρούσα Σεληνιακή φάση το εξάγωνο Δια, Ερμή/Ωροσκόπου, φαίνεται να στηρίζουν τον Ελληνικό χάρτη μέσω συμμαχιών. Ισως και γι αυτό τον λόγο συνεχίζουμε κατά μια έννοια τους περιορισμούς και αυστηρούς κανόνες με φοντο την οικονομία.

Η είδησή στις 11 Ιανουαρίου 2022,ειναι θα λέγαμε στενάχωρη, ίσως εχει και κάποια θετικά από την άλλη, «Μετέωρο φαίνεται προς το παρόν το πολυδιαφημισμένο -τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από τις ΗΠΑ- project του Αγωγού Εast Med» μετά τη διαφαινόμενη απόσυρση της αμερικανικής στήριξης. Αλλάζουν οι σχεδιασμοί στην ενεργειακή σκακιέρα καθώς η αμερικανική πλευρά φαίνεται να τορπιλίζει το έργο του Αγωγού Εast Med. Σύμφωνα με αναλυτές, οι Αμερικανοί αναβάλλουν το έργο για δύο βασικούς λόγους.

«Οι τριβές με την Τουρκία θα ήταν ένας πιθανός λόγος μη συμμετοχής» αναφέρει ενώ όπως προσθέτει «όλα δείχνουν ότι ο αγωγός δεν είναι οικονομικά βιώσιμος, ειδικά τώρα που γίνεται στροφή σε άλλες μορφές ενέργειας». «Σε κάθε περίπτωση η χώρα μας θα πρέπει να είναι πιο ψύχραιμη στις εκτιμήσεις της και πιο σφαιρική στις συμμαχίες της».

Εγκατάλειψη των σχεδίων εξόρυξης υδρογονανθράκων από την κυβέρνηση;

Η Ελλάδα θα πρέπει να δείξει την δύναμη της και να προχωρήσει μαζί με την Κύπρο και το Ισραήλ, αγνοώντας τη θέση των ΗΠΑ.Η ανάλυση αναφέρει ότι «Από τους τρεις λόγους που αναφέρονται στο άτυπο έγγραφο των ΗΠΑ (προστασία περιβάλλοντος, μη οικονομική βιωσιμότητα του έργου και αποφυγή δημιουργίας εντάσεων στην περιοχή) εκτιμώ ότι ο βασικότερος λόγος είναι η αποφυγή εντάσεων στην περιοχή» τονίζει ο αναλυτής.

Αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Τελικά, δίνουμε τα πάντα στους άλλους, χωρίς στο τέλος να κερδίζουμε τίποτα;

Και αν βέβαια δούμε τις διελεύσεις του ιδίου του χάρτη, τόσο και τον ιδιο τον χάρτη της συμφωνίας, από αστρολογικής άποψης, μάλλον οι προβλέψεις μου, φαίνεται να επιβεβαιώνονται, με την ανάλυση του Έλληνα διπλωμάτη, διότι η συνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Αιγόκερω πυροδοτεί τις δυσκολίες που περιέγραφα, φέρνοντας οικονομικά διλλήματα. Παραδίνω και τις σημειώσεις μου από τη Ουρανιαν περι East Med από τον Ιανουάριο του 2020 με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω. Είχα πει ότι θα είναι μεγάλη απειλή και αποτελεί αιτία πολέμου. Απροσδόκητα εμπόδια, ξαφνική ανατροπή στις συμμαχίες προκαλούνται. Αρης/Ουρανός και Αφροδίτη αποτελούν άξονα αστάθειας, με τις συμμαχίες να αλλάζουν στο μέλλον. Την ιδια εκτίμηση και τύχη όμως είχε και ο χάρτης του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη. Δυο χωρες ισως να καταληξουν να συνομιλούν στο τελος για τον EastMed, Κυπρος,Τουρκια κτλ. εκτος απο την Ελλαδα.Η συνοδος ομως Ηλιου/Αφροδιτης θα σχηματισει Ομοσπονδιες και θα ενοποιησει η θα διευρυνει τα συνορα στο μελλον.

Όμως η Ελλάδα θα εχει ευκαιρίες για να δείξει την δύναμη της εφόσον η όποια κυβέρνηση το αποφασίσει, και θα πρέπει να γίνουν μεγάλες και αρκετά συντονισμένες προσπάθειες για την αρπαγή ευκαιριών, στο μέλλον. Αν καταφέρει να το κανει αυτό. Θέλουν τον αποκλεισμό μας. Η συνδιαχειρηση του Αιγαίου κτλ θα είναι το επίκεντρο και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα με τον Πλουτωνα στον Υδροχόο. Τουλάχιστον ο αγωγός δεν πρόκειται να συνεχίσει αν δεν πάρει φωτιά η Μεσόγειος και ακόμα αν συνεχίσει, θα υπάρξουν προβλήματα είτε τεχνικά είτε τρομοκρατικές-πολεμικές ενέργειες. Κατά μια έννοια ίσως να χάσουμε την ηρεμία μας. Όμως ότι και να γίνει, μεσα στην δεκαετία αυτή, η Ελλάδα θα γίνετε όλο και φτωχότερη, άσχετα με τις όποιες γεωπολιτικές εξελίξεις. Ακόμα και αν μας δώσουν την «Μακεδονία » αυτό που δείχνει να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον είναι ότι τίθεται θέμα επιβίωσης. Θα της πάρει καιρό και αυτό εξαρτάται από αλλους παραγοντες.

Μεσα από τον πόλεμο που δημιουργεί η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης, με επίκεντρο την Μεση Ανατολή, ίσως κάτι ανάλογο συμβεί και στα Βαλκάνια, Ευρωπη, καθώς το πέρασμα του Άρη, εδώ και παρα πολύ καιρό, κάποια στιγμή θα φέρει ανάφλεξη και εκεί (Κόσοβο).. Όμως μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε τις μάχες μας για πολύ καιρό ακόμα. Η επιρροή της είναι ένας 8ετης κύκλος, όπως είχα εξηγήσει, αλλάζοντας τον παγκόσμιο χάρτη, που θα ενοποιήσει κράτη (πάντα βέβαια για οικονομικούς λόγους, ίσως να δημιουργήσει Ομοσπονδίες σε πολλές περιοχές του παγκόσμιου χάρτη).Το ιδιο μπορεί να συμβεί και σε μεγάλες εταιρίες, κάτι σαν συγχώνευση δηλαδή. Και αυτο ισως να εχει καρμικη χροια οπως εξηγησα πισω στο 1960.

Τα πρώτα χρονια ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από το 2023 (θα αρχίζει να επηρεάζει τον 9 οικο της καταλήγοντας στον 10 οικο της κατά το 2026-2027), αλλα και οι διελεύσεις άλλων μεγάλων πλανητών από το 2022, την βάζουν σταδιακά σε τροχιά σύγκρουσης και ξεκαθαρισμάτων με γειτονικές χώρες, και από τα τέλη της δεκαετίας, από το 2027 και ύστερα, βλέπουμε, και ίσως από το 2032 με την έλευση ενός ισχυρού ηγέτη η ισχυρής διακυβέρνησης, που θα επιβληθεί από το εξωτερικό προφανώς.

Να θυμίσω βέβαια ότι ο Πλούτωνας συνδέεται με παρα πολλά θέματα, την Πυρηνική ενέργεια, ανατροπές κυβερνήσεων, τρομοκρατία, μαφία και βαρόνοι ναρκωτικών. Θα αλλάξει ριζικά θέματα που συνδέονται με αλλοδαπούς, πανεπιστήμια, θρησκεία, νομικά συστήματα. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν πολιτικό υπόβαθρο, κατασκοπεία, οργανωμένο έγκλημα, πλούτο, εξουσία, έλεγχο, βία, θανάτους, κρυφές πληροφορίες, ψυχολογία του όχλου και το συλλογικό ασυνείδητο του έθνους.

Εξάλλου, αντιπροσωπεύει την αλλαγή και την αναγέννηση. Σε κάθε χάρτη, ο Πλούτωνας έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση, ανεξάρτητα από το πόσο οδυνηρό μπορεί να είναι αυτό. Το πιο σωστό θα ήταν να πούμε ότι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα αλλάξει την χωρα ριζικά στο χρονικό διάστημα 15 ετών, που δεν θα είναι εύκολο καθόλου.

Θα δούμε μέχρι τότε όμως είναι σημαντικο ότι ο Πλούτωνας εχει, πολύ δουλειά να κανει. Μην ξεχνάμε ότι απέναντι της εχει τον Κρονο και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση πολιτικά μεν που παραπέμπει σε δύσκολα καθεστώτα, αλλα όμως μπορεί να υποστεί και μεγάλες απώλειες. Θα βρεθούμε μάρτυρες γεγονότων και παγκοσμίων ανακατατάξεων. Θα ζήσουμε και θα δεχτούμε έναν όγκο αλλοδαπών. Κάτι σαν τις ΗΠΑ δηλαδή. Προς το παρόν η χωρα μας δείχνει τάση για απομόνωση αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και ως προς τον δανεισμό όπως έγραψα στα τελευταία φεγγάρια. Θα δουμε τον Πλουτωνα στον Υδροχοο απο τον 9ο οικο ως μια εξωτερικη επιρροη τα πρωτα χρονια που εχει να δωσει πολλά μεσα στους υπολοιπους κυκλους που θα διανυει.

Αλλωστε και η έκλειψη Νοεμβρίου, προς το παρον πάνω στον ωροσκόπο της δείχνει ανατροπές μοιάζοντας με τον χάρτη του Κατοχικού λοιμού 1941-44. Η χωρα μπαίνει σε μια πολύ δυνατή και δύσκολη περίοδο, με τον Αλγκολ να επηρεαζει τον ωροσκόπο του Ελληνικού χάρτη, παραπέμποντας σε οικονομικά βάρη και ακραία καιρικά φαινόμενα που ήδη συμβαίνουν.

Πλην αυτου, το οτι δηλαδη ενεργοποιηθηκε και η εκλειψη της Αφροδιτης και Αρη, απο την Εκλαμψη που πραγματοποιηθηκε στις 20 Ιανουαριου 2022, στο Γαλαξιακο Κέντρο.

Στις 22 Ιανουαρίου, μια στεφανιαία εκτόξευση μάζας (CME) θα περάσει κοντά στη Γη και μπορεί να προκαλέσει ένα χτύπημα με μια ματιά στο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας. Αναμένεται πολική γεωμαγνητική αναταραχή.Αν δουμε λιγο τον χαρτη θα δουμε τον Αρη σε συνοδο με τον Ωροσκοπο, να καθετε πανω στο Γαλαξιακο Κεντρο.Στην 27η του Τοξότη.Με Κρονο και Ουρανο. Επιθεση μου μυριζει.O Αρης τριγωνιζει τον Alphard στην 27η του Λεοντα εχει αρκετα σκληρη χροια, και συνδεεται με καταστροφες και απωλειες στην περιπτωση αυτη.Μεσα στον κυκλο Ηλιου/Αρη και Ουρανου/Δια/Πωσειδωνα με επικεντρο το φυσικο αεριο, πετρελαιο κ.τλ. Επηρεαζει την Ρωσια και την την περιοχη της Μ.Ανατολης. Καζακστάν,Ιραν,Ουκρανια.

Πολύ ενδιαφέρον θα εχει η έκλειψη Μάιου που βρίσκεται στον οικο των ανοιχτών εχθρών. Αυτό δεν σημαίνει μόνο έναν εχθρό εκτός της χωρας αλλα και εντός, παραπέμποντας ίσως στην περίοδο ανάλογη του 1967-1974. Οι εκλειψεις Ταυρου/Σκορπιου υπηρξαν πολιτικα επικυνδυνες για την χωρα και στην προσφατη ιστορια της. Σαφως, αυτο συμπεριλαμβάνει και μια ύπουλη επίθεση από την γνωστή γειτονική χωρα.

Καθώς περνούν οι μέρες του Ιανουαρίου, 2022 οι εξελίξεις είναι πολλές, και όπως φαίνεται ότι ο Δίας στον Υδροχόο, συνεχίζει να αποδίδει καρπούς δημιουργώντας όλο και περισσοτέρους ξεσηκωμούς στον πλανήτη στην καρδιά του Χειμώνα! Καθώς ο Δίας έφευγε από τον Υδροχόο, άρχισε να σχηματίζεται μια νέα, ελπιδοφόρα πραγματικότητα: Ο Covid άρχισε να εξαφανίζεται μέσω της πιο αδύναμης παραλλαγής της Omicron. Ο Δρ. Malone πρότεινε ότι ήταν ένα «δώρο από τον Θεό» και μέσω της αστρολογίας ο Δίας είναι «το χέρι του Θεού». Είναι θετικός πλανήτης. Ξεκάθαρα σηματοδοτεί την ήττα της ατζέντας του Covid. Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ακόμη και όταν ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται και να μεταλλάσσεται». Ομως έχουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη για τις ελευθερίες μας που ακόμα περιορίζονται από τον Κρονο στο ζώδιο της ελευθεριας.

Συνδυάστε το με την πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ότι πρόκειται απλώς για εάν παιχνίδι που παίζετε στις πλάτες της ανθρωπότητας. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε από αστρολογικής άποψης ότι το τέλος της περιόδου Covid εχει ήδη λήξει με την διέλευση του Δία του Υδροχόου. Το 2022 φιλοξενεί εκλείψεις στον Ταύρο/Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι θα επικεντρωθούμε στα χρέη κρατών, την οικονομία, τους φόρους, τον πλούτο, την εξουσία, την παραγωγή, τα κέρδη, τους νόμους και την βελτιωση τους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι εκλείψεις αυτές θα επιτρέψουν στον κόσμο να εξελιχθεί αλλα μονο μεσα από εξαιρετικά πολυ δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ομως η σύνοδος Δία/Ουρανού το 2024, στον Ταύρο φαινεται να ανατρέπει τα δεδομένα αφού πρόκειται για μια κυριολεκτικά θεαματική οικονομική ανάκαμψη για τον κόσμο η οποία ξεκινά μεσα στον Φλεβάρη μέσω ενός εξάγωνου των δυο πλανητών. Εδώ Ισως υπάρξει ένα είδος μιας νέας οικονομίας, οικονομικου συστήματος η μπορεί να μεταφραστεί ως μια νέα τυχερή στροφή του πλανήτη. Από τον Απρίλιο του 2024, αυτοι οι δυο θα δημιουργήσουν μια ισχυρή σύνοδο στην 21η του Ταύρου, στον  8ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου (ενεργεια, χρεη κτλ). Κάποιοι ήδη λένε ότι ένας πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα μεσα στο 2022-23, και αυτό το επισήμανε ένας συνάδελφος από την Πολωνία ,που εχει διαφορετικές συντεταγμένες. Για να είμαστε ξεκάθαροι, όπως είχα πει μέχρι την 1-2 μοίρα του Πλουτωνα στον Υδροχόο, τα σκοτεινά σχέδια της ΝΤΠ. όπως το  «Great Reset»  και τα υπολοιπα, λογικά θα πρεπει να γκρεμοτσακιστούν.

Στα μεσα του Γενάρη 2022, έγραψα τα εξής:

Η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης είναι κρίσιμη κατά τις πρώτες ημέρες του κύκλου της, γεμάτη σημαντικά γεγονότα που δημιουργούν ειδήσεις «όπως η πτώση ηγετών, αεροπορικά δυστυχήματα και δύσκολες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στην ιστορία αποδείχτηκε ένας πολύ δυνατός και σκληρός πλανήτης. Συνήθως όμως η αιτία τέτοιων γεγονότων είναι ο παρορμητισμος, η έλλειψη υπομονής και η κακή κρίση. Οι ηγέτες κάνουν λάθη, κυβερνήσεις ανατρέπονται, ξεσπούν ταραχές, ξεσπούν καταιγίδες, η Γη σείεται, όλα αυτά δημιουργούν χάος. Ιδιαίτερα όταν σε σύνοδο με τον Άρη δημιουργεί σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων, όπως και εχω γράψει για την σύνοδο. Στις 24 Ιανουαριου, 2022 ο Αρης εισερχεται και αυτος στον Αιγοκερω, κυβερνητης πολεμων και πολιτικων ηγετων. Ο Αιγόκερως κυβερνά Παγκόσμιες Δυνάμεις, ΝΤΠ, Εταιρικούς Γίγαντες, την δομη και τα Πρωτόκολλα.Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ΗΠΑ και Ρωσια πανε σε πόλεμο.Ακομα και αν αυτο διακοπει, το δευτερο εξαμηνο του 2022 θα ειναι ακομα πιο δυνατο.Πολλά θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. Λαβετε υποψιν ομως οτι η Αφροδιτη ειναι ακομη σε αναδρομη πορεια, μαζι με τον Ερμη.

Στην ουσία όταν συναντιούνται αυτοί οι δυο γίνεται μια δυνατή έκρηξη πάθους. Οι αστρολόγοι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η συνοδος είναι υψίστης σημασίας και πολύ μεγάλου κινδύνου. Πιστεύεται ότι η Αφροδίτη, όταν εμφανίζεται ως πρωϊνό αστέρι, έχει τη δύναμη να χτυπά με ιδιαίτερη δύναμη. Οι ηγέτες ομως δεν μπορούν να κρίνουν καθαρά. Δημιουργείται πανικός στους πολιτικούς κύκλους και δυστυχώς δεν μπορούν να διαχειριστούν μια κρίσιμη κατάσταση.

Αντιλαμβάνονται τις δονήσεις. Οσο και να κρύβουν πληροφορίες θα σκάσει και η οικονομία οπου να ναι. Σχετικά με τον Ελληνικό χάρτη η συνοδος δημιουργεί πανικό σχετικά με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενεργειακής κρίσης και το χρέος της Ελλάδος, το χρήμα. Δημιουργείται πανικός σχετικά με την παρούσα κατάσταση όσο αφορά τα εμβόλια και το ξέσπασμα σκανδάλων, επηρεάζοντας τον Πωσειδωνα της (αλλοδαποί, εκκλησία, εμβόλια κτλ).

Επηρεάζει και το κοινοβούλιο, μιλάμε για αληθινό πανικό, άσχετα αν δεν φαίνεται. Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, φοβούνται την αντίδραση του λαού, μεσα από τον 7ο οικο. Ο φόβος του ότι χάνουν τον έλεγχο τους τρομάζει καθώς εκεί κυβερνά ο Κρόνος. Οι Μάγια ήταν ακόμη πιο συγκεκριμένοι για αυτήν την σύνοδο Αφροδίτης. Την θεωρούσαν ως θεό λογχοφόρο, που έπληττε ορισμένες κοινωνικές ομάδες.

Με τα χρόνια συσχετίστηκε στην μοντέρνα εποχή με ειδησεογραφικά γεγονότα υψίστης σημασίας, εκτός από πραξικοπήματα και πολέμους. Καθώς μπαίνουμε στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου 2022, τα επίπεδα έντασης αγγίζουν τα όρια. Οι Σεληνιακοί Δεσμοί θα αλλάξουν ζώδιο, στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού, που όλα θα γίνουν πολύ πιο απτά.

Θα καθίσουν σταδιακά πάνω στον ωροσκόπο της Ελλάδος και εκεί έπονται πολλά. Θα φέρει ισχυρές εντάσεις με την Τουρκία και ο Ελληνικός λαός θα δείξει την οργή του, όμως θα συνδεθεί και με ακραία καιρικά φαινόμενα. Αυτή είναι μια περίοδος πολύ έντονη για μας. Ακόμα και στον χάρτη Μεταπολίτευσης δημιουργείται μεγάλη ένταση με γειτονικά κράτη καθώς ο σταθερός σταυρός συμπεριλαμβάνει και τον Άρη της στον Λέοντα. Η όποια κυβέρνηση θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί τις επερχόμενες κρίσεις. Σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουν.

Στον άξονα Διδύμων/Τοξότη όλα είχαν να κάνουν με την πληροφορία, πιο θεωρητικά τα πράγματα, ενώ τώρα, όλα γίνονται πιο σημαντικά, είναι η πραγματικότητα που όλοι συνειδητοποιούν, πιο άμεση η ενεργεια αυτή, πιο πρακτική. Η θεωρία όμως και η πληροφορία πλέον γίνεται πράξη, και τώρα συνειδητοποιούμε ότι όλα γίνονται πιο αληθινά. Υπάρχουν πολλά σημάδια, ότι πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο αυτής της επικής μάχης για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Μόνο όταν ο εφιάλτης γίνει αφόρητος, η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει επιτέλους. Και θα γίνει αφόρητος.

Είναι πολύ σημαντικο το γεγονός ότι στις 15 Ιανουαρίου, 3 πλανήτες βρέθηκαν σε ανάδρομη πορεία, στον ουρανιο θολο, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ουρανός. Καρμικά μαθήματα αναδύονται. Σε 2-3 μέρες η παλίρροια αλλάζει ,το πεπρωμένο αλλάζει καθώς ο Ουρανός θα μπει σε ορθή πορεία, την ημέρα της πανσελήνου, στις 18 και μάλιστα στον 7ο οικο των ανοιχτών εχθρών και λαϊκής οργής. Παρόλο ότι σχηματίζει εάν τρίγωνο με τη Αφροδίτη κατά κάποιο τρόπο δημιουργεί πάσης φύσεως εκπλήξεις, ανατροπές και οι διεθνής σχέσεις γίνονται πιο δύσκολες.

Η οργή του κόσμου θα εκπλήξει, με την Γαλλία και την Αυστραλία στο επίκεντρο, αμέσως μετα έρχεται και η Αμερική, με την Πλουτωνια επιστροφή της στα μεσα Φλεβάρη, καθώς η επιθυμία για ελευθέρια δυναμώνει, θα ξεφύγουν τα πράγματα, θα φτάσουν στα άκρα. Κάθε ώρα και λεπτό που περνά θα είναι εξαιρετικά σημαντικο με πολύ ισχυρή σημασία και δόνηση. Οι λαοί ετοιμάζονται για την μεγάλη σύγκρουση, που θεωρώ πλέον αναπόφευκτη με τον Δια στους Ιχθείς να τετραγωνίζει τους Δεσμούς. Το επισιτιστικό θα επισκιάσει το θέμα της υγείας.  Ο Προκύων στην πανσέληνο στις 18, έδειξε βία. Μας προετοιμάζει για έναν δύσκολο Φλεβάρη. Η Τυραννία όμως απορρίπτεται.

Αρης/Κρονος/Ερμής/Πωσειδωνας– θλιβερά νέα και αποστέρηση, πένθος -δολοφόνοι, ισχυρή καταπίεση, πνευματική αποκοπή, ο θάνατος ενός πνευματικού κόσμου. Σοβαρές απώλειες, η υπονόμευση της υγείας και της ζωτικότητας κάποιου από δηλητήριο, δηλητηριώδη αέρια η μια επιδημία, αυτοβασανισμος, ασθενική ζωτικότητα όμως μια σημαντική δύναμη προκαλεί εμπόδια, αντίσταση και δυσκολίες.****

Ηλιου/Αφροδίτη/Πλούτωνας-παραλογισμός

Πωσειδωνας/MC-Πλούτωνας– παράνομα σκάνδαλα, μεγάλες παραβάσεις η απάτες

Αρης/Ωροσκόπος/ Πλούτωνας– βίαιη προσαρμογή σε νέες συνθήκες, ατύχημα, διαφωνίες, φασαρίες

Ερμής/Δίας/Κρονος/Ωροσκόπος- διαπραγματεύσεις που σταματούν, αποχώρηση, απόσυρση*

Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Ώρες μετάνοιας ή θλίψης

 Απώλειες που σχετίζονται με τη σωματική κινητικότητα – παράλυση

Κακή τύχη – Ελαχιστοποίηση χρημάτων – Υλικές απώλειες

Απώλειες που σχετίζονται με την εργασία – Αρνήσεις σχετικά με την εργασία – Ημέρες ή χρόνια κινδύνου, βλάβες ή αδράνεια στο χώρο εργασίας

Συζητήσεις σχετικά με ελλείψεις – Χρηματικές ανησυχίες ή φόβοι – Οικονομικές απώλειες

Οικονομικά που σχετίζονται με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες

Πληθυσμοί ή έθνη που καταπολεμούν τη φτώχεια -Ενέργειες σχετικές με διακρίσεις ή μειονεκτήματα που αφορούν γυναίκες – Εντολές που σχετίζονται με δημόσια αδράνεια ή ανεργία – Ώρες ανεπαρκούς ενέργειας – δυσλειτουργίες – Ζημιές από πυρκαγιά – Μοχθηρές ενέργειες – Εσκεμμένες ζημίες

Κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με πληθυσμούς ή έθνη – Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή – Οικογενειακά προβλήματα που σχετίζονται ιδίως με τις γυναίκες

Απώλεια επιρροής κυβέρνησης στο κοινό – Καταιγίδες

Νομικά προβλήματα – Οικονομικά προβλήματα πληθυσμών ή εθνών

Συναντήσεις με πολλά εμπόδια – Περιορισμοί που σχετίζονται με την ελευθερία

Απάντηση