Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2022, ώρα 14:30:05 μμ. στον 9ο οικο, στην 9η μοίρα των Διδύμων. Δεν σχηματίζεται καμία οψη ούτε από την Σελήνη ούτε από τον Ήλιο. Το έχουμε ξαναδεί το φαινόμενο αυτό πιο παλιά. Εφόσον, δεν υπάρχει διάλογος με άλλον πλανήτη, σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα συμβούν στον νέο κύκλο θα είναι αυτά που συνδέονται άμεσα με τα χαρακτηριστικά των Διδύμων. Η ενέργεια είναι άμεση, ωμή, δεν διαπραγματεύεται, παρόλο του ότι είναι στο ζώδιο της επικοινωνίας. Ο Ερμής διανύει τον ανάδρομο κύκλο του στις 26 του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Algol στον 9 οικο. Ο Ερμής συμμετέχει μεσα σε ένα Τ-τετράγωνο, με τον Κρονο και τους Δεσμούς μαρτυρώντας και φωτογραφίζοντας η ακόμα και καταγράφοντας τα γεγονότα, την ταλαιπωρία και τα βάσανα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Περισσότερες σοκαριστικές αλήθειες θα βγουν τις επόμενες εβδομάδες τόσο για την Ουκρανία αλλά και την περίοδο covid-19.

Κυριαρχεί το στοιχείο του Ερμή που συνδέεται με την πληροφορία. Είναι όμως διπλό ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δώσει ακόμη μια ευκαιρία, διότι μπορούμε, να συνδέουμε την νέα σελήνη με όψεις εξάγωνου προς τον Άρη και τον Δια, με σκοπό να απορροφήσουν τον θυμό που υπάρχει, με την δικαιολογία ότι εγινε λάθος διαχείριση, για παράδειγμα. Αν γίνουν ειλικρινείς προσπάθειες  η συνοδος Άρη/Δια θα στρέψει την ενεργεια της προς την ειρήνη η την πραγματοποίηση των στόχων μας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο όμως. Η Σελήνη στο διπλό αυτό ζώδιο μπορεί να δώσει αρνητικά και θετικά.

Η πιο κοντινή οψη του Ερμή )είναι το τετράγωνο προς τον Κρονο (που κυβερνά Διδύμους και την Παρθένοκαι η εικονα της νέας σελήνης γίνεται περίπλοκη ). Έχουμε μια σύνοδο Άρη/Δια στον Κριό, στον 7 οικο, αλλα και ο Κρονος συγκρούεται με τους Δεσμούς. Έντονο το στοιχείο της μονοδιάστατής σκέψης, της ισχυρογνωμοσύνης, κάνεις δεν πρόκειται να κανει πίσω, προς το παρόν. Ο νεος κυκλος σεληνης οδηγεί σε ρήξη, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την εξέλιξη των γεγονότων. Ακόμα και η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Πλουτωνα οπου η ηρεμία θα είναι δύσκολο να επικρατήσει αλλα θα είναι μια περίοδος δύσκολη και για την διεθνή διπλωματία με τον Δια στον Κριό.

Έχουμε ένα πολύ στενό ημι-τετράγωνο Ερμή-Hades-Ουρανός- Ζευς- Κρόνος =Επικοινωνίες η πληροφορίες σχετικά με διακρίσεις ή μειονεκτήματα – Λάθη – Απώλειες σχετικά με την κινητικότητα – Κακές ειδήσεις – που σχετίζονται με καταγγελία ή αποστροφή-Επικοινωνίες που συμβάλλουν στην ένταση. Συνομιλίες με έντονη κριτική – ανεπάρκειες – προβλήματα επικοινωνίας – Μνήμες που σχετίζονται με δεινά.

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός συνυπάρχουν μεσα στον 8ο οικο, στον Ταύρο, με μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Κυβερνούν θέματα 2 και 9 οίκου, σχετίζονται άμεσα με τις τράπεζες και την οικονομία, την ενέργεια, και τις παγκόσμιες εξελίξεις, οπου θα υπάρξουν απώλειες καθώς η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Πλουτωνα προς τον 5 οικο, είναι πιθανο να συνδεθεί με την πτώση μετοχών. Θα αυξηθεί όμως ο δείκτης θνησιμότητας στα παιδιά. Ο Πλούτωνας βγάζει στην επιφάνεια μυστικά που συνδέονται με θέματα 5 οίκου, όπως την θυματοποίηση, κακοποίηση, Ύβρις, καταχρήσεις, είναι μια από τις αρνητικές εικόνες της Αφροδίτης για την παρούσα κατάσταση καθως θα δούμε απώλειες η δυσκολίες σχετικά με την ενέργεια, και τα θύματα πολέμου. Θα είναι μια περίοδος παρεκτροπών, παραλογισμού, και απογοήτευσης αλλα και στις προσωπικες μας σχεσεις.

Τόσο ο Ουρανός και η Αφροδίτη στο ιδιο ζώδιο, όπως αργότερα και η ευθυγράμμιση στο ζώδιο αυτό θα οικοδομήσουν την ανθρώπινη την κοινότητα από την αρχή. Θα συνδεθεί με τον φυσικό διαχωρισμό των τάξεων, που βασίζεται σε αυτούς που οικοδομούν την κοινότητα και σε αυτούς που την γκρεμίζουν προσπαθώντας να δημιουργηθεί μια πιο πολιτισμένη, εκλεπτυσμένη κοινωνική δομή (παράδειγμα, η συμμετοχή στην τοπική πολιτική, ειδικά στην κυβέρνηση της πόλης).Ο Ουρανός όμως ούτε αυτός απολυτα συμμορφώνετε με τις επιθυμίες της συνόδου Άρη/Δια και δημιουργεί αναταράξεις με τον δικό του τρόπο ( π.χ. διακοπές ρεύματος, χρήμα, θνησιμότητα, ελλείψεις και απώλειες)

Τα βλέμματα όμως στρέφονται στον Ερμή και την Νέα Σελήνη καθώς και πάλι ενεργοποιεί την Σεληνιακή εκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 8 μοίρες των Διδύμων, στις 30 Νοεμβρίου 2020,που είναι ακόμα σε ισχύ, (στον άξονα Διδύμων -Τοξότη), στον 4ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η συγκεκριμένη έκλειψη ήταν σε σύνοδο με τον Aldebaran, ένα από τα σημαντικότερα αστέρια και για την ακρίβεια πρόκειται για την αντίθεση Aldebaran-Antares οπου δημιουργεί πολέμους, συγκρούσεις, επιθέσεις, ξεσηκωμούς και βία, οπου την είχαμε ξαναδεί στο μακρινό 2018. Διαβάστε εδώ γιατί είναι σημαντική αφού είναι ακόμα σε εξέλιξη, για να μην αναφέρομαι στα ιδια. Η εκλειψη είχε περάσει από την Ταϊβάν, την Ουάσιγκτον, Μελβούρνη, Σίδνεϊ, Μόντρεαλ, Χονγκ Κονγκ Σεούλ, Τόκιο, Νέα Υόρκη

Έγραφα τότε..

Καλώς ήρθατε στην πιο σκοτεινή περίοδο του 21ου αιώνα! Θα θυμίζει εικόνες από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και Μεσαίωνα. Έκπληκτος ολόκληρος ο πλανήτης στις 3 Νοεμβρίου, 2020, παρακολούθησε την μεγαλύτερη εκλογική νοθεία (αφού ακριβως φωτογραφήθηκε αστρολογικά η υπερνοθεια )και την πιο αδίστακτη αρπαγή ψήφου στην ιστορία με τις εκλείψεις Δεκεμβρίου 2019, να προειδοποιούν αυστηρά την ανθρωπότητα. Με την Νέα σελήνη στον Σκορπιό, στις 15 Νοεμβρίου, να απλώνει το σκοτάδι της, τα χειροτέρα μπορεί να συμβούν, με ένα πυρηνικό πόλεμο και άλλα δεινά να απειλεί ξεκάθαρα τον πλανήτη. Ομως ολόκληρη η χρονιά μας προειδοποίησε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και ότι μια μεγάλη προσευχή θα έσωνε τον κόσμο (το επίμονο τρίγωνο με Πωσειδωνα).Η μάχη σκοταδιού -φωτός δεν τέλειωσε, τώρα θα αρχίζει.

Η σημερινή Νέα Σελήνη κυβερνά θέματα 11 και 12 οίκου, ενώ ο Ερμής θέματα 1,10, 8 οίκου. Δίνεται προσοχή στον εχθρό που έρχεται από την Ανατολή που δείχνει να είναι αποφασιστικός. Ο Μάιος/Ιούνιος είναι καθοριστικοί μήνες για τις εξελίξεις που έρχονται για το δευτερο εξαμηνο. Προετοιμαζει το εδαφος για σημαντικες γεωπολιτικες και ποικίλες αλλαγές, ομως είναι ένα ζώδιο που διαιρεί, διχάζει, διασπά.***

Είναι η γλώσσα των πυρηνικών.***

Πρώτος Δεκανος Διδύμων [Δίας]. Απειλεί  με εισβολές και λεηλασίες από εχθρούς. [8 σπαθιά] Οι εχθροί απειλούν με εισβολή και αρπαγή εδαφών, και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα. Διχόνοια και διαμάχες μεταξύ κληρικών και θρησκευτικών δογμάτων. Προκαλεί επίσης μίσος, παραμέληση και περιφρόνηση για τους νόμους του Θεού και του ανθρώπου. [8 σπαθιά]

Η νέα σελήνη στην 9η των Διδύμων, όμως ξεκινά ένα νέο κύκλο στους ουρανούς ενώ αναφέρεται σε μεγάλη αναταραχή και ανατροπή. Θα πρέπει άρα να εξαντληθούν οι δυνατότητες που δίνονται προς την σύνοδο Άρη/Δια, αλλά δεν μου είναι αρκετό διότι οι όψεις αυτές δεν έχουν μεγάλη επιρροή, όσο θα επιθυμούσαμε, σίγουρα όμως θα γίνουν προσπάθειες σε διπλωματικό επίπεδο, προφανως με πολύ λίγα αποτελέσματα, αλλα ο διάλογος με ολους επιβάλλεται. Θέλει ειδική μαεστρία και τεχνική σε διπλωματικό επίπεδο, γιατί αυτή η νέα σελήνη ξεκινά έχοντας πατήσει «τέρμα το γκάζι» εχοντας συγκεκριμένο στόχο. Το γεγονός ότι είμαστε σε ζώδια αέρα και φωτιάς, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, χωρίς να σκέφτεται η’ να σκέφτεται ανεξάρτητα, και να πραττει ο καθένας αναλογα με τα συμφέροντα του.

Ο Ερμής στον 9ο οικο μπορεί να συμβολίζει τους δορυφόρους, τους πυραύλους, την ρίψη βομβών και πυρηνικών από τον αέρα, ακόμα και απόπειρες δολοφονίας με drone, είναι κάτι που τα τελευταία χρονια έχουμε παρατηρήσει να συμβαίνει. Συνδέεται με τα αεροπλάνα και τα μακρινά ταξίδια. Ισως ως θα μπορούσε να φέρει καθυστερήσεις η επιπλοκές η να δουμε κινητοποιήσεις ( ταξίδια, μετακινήσεις, πανεπιστήμια κτλ).

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην 26η του Ταύρου σε σύνοδο με τον Algol στον 9ο οικο. Έχουμε δει τόσα πολλά με αυτή την θέση, από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου,μεγάλες πτώσεις αεροπλάνων, και τόσα αλλα πράγματα. Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρονο και τους Δεσμούς, άρα ίσως θα μπορούσε να είναι ένα ατύχημα στον αέρα, για παράδειγμα, που ίσως ανάψει φωτιές ενώ και ο Ουρανός εμπλέκεται στο μεσοδιάστημά αυτών των δυο που συνήθως ευθύνονται για ατυχήματα και συγκρούσεις τον αέρα και ξαφνικές ειδήσεις. Θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα με το εμπόριο, καιι γενικοτερα στην τροφοδοσια. Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν συμφωνίες και συμβιβασμοί.

Η εξίσωση αυτή δείχνει μεγάλο στρες, μπορεί να συνδεθεί με κυβερνοεπιθεσεις στο χρηματιστήριο για παράδειγμα η στο ίντερνετ. Φαίνεται να είναι ένα γεγονός που μας προσκαλεί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, είναι σαν ενεργειακά κύματα φωτός που έρχονται. Θα συναντήσουμε όμως τον συνδυασμό αυτό σε βιβλία παραμυθιών, μεγάλων ζωγράφων, σε μαγικά βιβλία, είναι σαν τον ηλεκτρικό λαμπτήρα του Τόμας Εντισον, ο John Lennon έγραψε το Imagine σ αυτή την μοίρα. Εκεί βρίσκεται ο Algol και ξέρουμε όσο καταστροφικός μπορεί να είναι άλλο τόσο μπορεί να είναι και δημιουργικός.

Υπήρξε σε μαζικές δολοφονίες,αναφέρεται και στην θεωρία των γεωδαιτικών θόλων. Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε το γεγονός οτι το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου έπαιξε σημαντικο ρόλο στο παρελθόν όσο αφορά την έναρξη πολέμων μαζι με τον Δια στον Κριό. Στάθηκε ως αιτία πολέμου, η καταπάτηση μιας συμφωνίας, ως γνωστόν, την βλέπουμε συχνά γιατί ο Ερμής διευθετεί συμφωνίες μεταξύ κρατών. Ο  Algol, εμφανίζει μια ψυχαναγκαστική, εμμονική σκέψη.

Ο «Μεγάλος Τρόμος» ήρθε μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του 1794, με την άφιξη της Γκιλοτίνας. Ο Algol με τον Ουρανο συνδέεται με την τεχνολογία Tesla. Ο Ουρανός διέσχιζε τον Αλγκόλ, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με τις αεροπορικές επιδρομές, να αποκορυφώνονται τη νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου με τρομακτικούς βομβαρδισμούς. Ο Σαντάμ Χουσεΐν, είχε τον Ερμή του στον Αλγκόλ. Ο πόλεμος του Ιράκ / Ιράν ο μεγαλύτερος του 20ού αιώνα, στον οποίο σκοτώθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο. Εκτός του ότι συνδέεται με τραγωδίες, δολοφονίες, μεγάλες καταστροφές, πολέμους κτλ συνδέεται και με την μετάλλαξη ενός ιού οπότε όλα πιθανά.***

Ο Algol με επιρροη στην Κινα θα επηρεασει τις σχεσεις με τις γειτονικες της χωρες.

Η νεα σεληνη στους Διδυμους επηρεαζει την Ευρώπη και τις σχεσεις Μεγαλης Βρετανιας και Ιρλανδιας.

Η συνοδος Αρη/Δια επηρεαζει τις σχεσεις Ρωσιας/Τουρκιας με επικεντρο την Μαυρη Θαλασσα.

Στον χαρτη της νεας σεληνης ο Κρονος στην 25η του Υδροχόου θα συνεχίζει να φέρνει περισσότερες περίεργες ή συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην επιφάνεια, καθώς θα κανει την εμφάνιση της, μια τρύπα, σε μια τεράστια συγκάλυψη ή επίσημο ψέμα (το τοίχος της συσκότισης και της άγνοιας). Αυτό ίσως να αφορά και την εξωγήινη ζωή, καθώς έχουμε παγιδευτεί στην δική μας ψεύτικη πραγματικότητα. Σε μια τέτοια νέα σελήνη τους Διδύμους μπορεί να ακούσουμε και να δούμε ποικίλα θέματα, που είναι και χαρακτηριστικό της, τόσο εντός της γήινης ατμόσφαιρας αλλά και έξω από αυτή, η κινητικότητα θα είναι έντονη.

Από την άλλη ο Ουρανός στον 8ο οικο δημιουργεί ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα καθώς ταυτόχρονα βάλλεται από πολλούς πλανήτες. Εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι σίγουρα, ξαφνικά τα πάντα μπορεί να ανατραπούν, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό. Όλα ξαφνικά μπορεί αλλάξουν δραματικά.

Ερχόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με εχθρικές καταστάσεις, με το ασυνείδητο, με παρορμήσεις, τον κακό εαυτό μας, με την δαιμονόποιηση. Υπάρχει μια πολύ σκοτεινή εικόνα εδώ. Υπάρχει και σταυροφορικό πνεύμα. Βλέπουμε την συναισθηματική υστερία ενός «ιερού πολέμου» να κυριαρχεί. Τα επιχειρήματα και η λογικη πρέπει να έχουν θέση, έναντι της απειλής και της βίας. Κάποιοι θα οπλιστούν με το «σπαθί της αλήθειας». Είχα σημειώσει στις προηγούμενες εκλείψεις, ότι ο Ουρανός στον 8 οικο, δηλώνει πολλούς ξαφνικούς θανάτους, ατυχήματα, εκρήξεις, πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό και την ενέργεια, θερμότητα, αυτοκτονίες.Ακομα και αν αυτο μας φανεται υπερβολικό αυτη την στιγμή τοτε οι 7 μηνες με τον Αρη στους Διδυμους σιγουρα θα μας φανουν κολαση.

Η συνοδος Άρη/Δια ταυτόχρονα στον χάρτη της νέας σελήνης θα γράψει ιστορία, γιατί είναι σημαντική σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Η σύνοδος των δυο πλανητών πραγματοποιείται στις 29-30 Μαΐου 2022 στις 10.31 π.μ. GMT και από τις 8 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί να συμβούν σημαντικά γεγονότα τύπου Άρη-Δία. Στις 25 Μαΐου ο Δίας θα κινείται προς τον Βορρά, και στις 30 Μαΐου ο Άρης επίσης θα κανει το ιδιο, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου του Άρη. Αυτό επίσης μπορεί να σημαίνει σαμποτάζ σε ότι είναι ψεύτικο η ανόητο.

Όλα αυτά φαίνεται να εγκαινιάζουν νέες συγκρούσεις με τις γραμμές Ερμή/Νέας Σελήνης, Αρη/Δια να συγκεντρώνονται στις συνηθισμενες εμπολεμες περιοχές του παρελθοντος, Ρωσίας/Ουκρανίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Κυπρος, καθως και ανάμεσα στην Ιρλανδία/Αγγλία. Μαύρα σύννεφα μαζεύονται και πάνω από την περιοχή της Μαυρης Θάλασσας. Ολόκληρη την περιοχή της ανατολικής Ευρώπης και το Πεκίνο.

Η συνοδος Αρη/Δια επικεντρωνεται μεταξυ Ρωσιας/Τουρκιας/Κυπρου.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ/ΔΙΑ

Η συνοδος Άρη/Δια θα είναι δύσκολη καθότι υπάρχει σε δύσκολα μεσοδιαστήματα.

Άρης = Σελήνη/Πλούτωνας -0 23′ A d

Χειραγώγηση. Αντιμετώπιση συναισθηματικής πίεσης. Η εκδίκηση. Ακραίες αντιδράσεις; αλλαγές διάθεσης. Ισχυρά ένστικτα επιβίωσης. Διαμάχες, οργή, ατύχημα, διαμάχες.

Άρης = Ήλιος/Πλούτωνας -0 23′ S d

Εξοντωτική αντιπολίτευση. Ανελέητες προθέσεις. Η ακραία χρήση ενέργειας. Πλήρης εξάντληση. Χειραγώγηση. Παιχνίδια εξουσίας. Σκληρότητα, υπερφόρτωση.

Στην οικονομία παίρνονται ρίσκα, δεν υπάρχει εγγύηση για τίποτα. Τα κρυπτονομίσματα θα είναι σε συνεχη πτώση. Οι κίνδυνοι για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αυξάνονται και στοχεύουν σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πού συχνά είναι περίπλοκες και καταστροφικές. Η σύνοδος Άρη/ Δία στον μπορεί να σηματοδοτήσει μια επίθεση σε ένα μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Η περιοχή της Αρκτικής επίσης είναι αλλη μια πιθανή πηγή σύγκρουσης.

Με την σύνοδο πρόσφατα είχαμε παρα πολλά γεγονότα, μια πληθώρα συγκρούσεων, οικονομικές διαμάχες, αλόγιστες δαπάνες, καταναλωτική φρενίτιδα, συναλλαγματικό πόλεμο, τον εμπορικό πόλεμο, έκρηξη στην κατασκευή και πωλήσεις όπλων, εκκλησιαστικές διαμάχες, θρησκευτικές διαφορές, θρησκευτική βία, ειδαμε φλεγόμενες εκκλησίες, επιθέσεις στο δικαστικό σώμα· διαμάχες για δικαστικές αποφάσεις, θαλάσσια ατυχήματα και φωτιές.

Ο Άρης και ο Δίας προβλέπουν αύξηση του κόστους παραγωγής και προμήθειας, θα αυξήσει τον πληθωρισμό και οι αυξήσεις των τιμών θα προκαλούν θυμό. Η σύνοδος του Άρη ενισχύει τον κίνδυνο μιας θαλάσσιας σύγκρουσης, εχθροπραξίες και επιθέσεις μπορεί να δούμε σε ανοιχτές θάλασσές. (Ειρηνικός, Ατλαντικός, Θάλασσα της Νότιας Κίνας).

Τον Μάιο του 2022, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σημαντικό σημείο διεθνούς σύγκρουσης. Τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία έχουν τον Άρη/Δία στον 7ο οίκο (πόλεμος, σύγκρουση, ξένες δυνάμεις και εχθροί). Η επιθετική επέκταση είναι στην ατζέντα της Ρωσίας. Ο χάρτης δείχνει περισσότερο ξένη εμπλοκή στον πόλεμο με τις χρηματοοικονομικές εμπορικές διαφορές να παίρνουν παγκόσμια διάσταση. Προετοιμαστείτε για οικονομικές/εμπορικές κυρώσεις, και αντίποινα. Ωστόσο ο Αρης, δεν βοηθά την διπλωματία και οι διαπραγματεύσεις θα γίνονται όλο και πιο σκληρές και ο συμβιβασμός θα είναι δύσκολος.

Χώρες με Άρη/Δία που επηρεάζονται άμεσα είναι Πολωνία, η Ελλάδα, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Ρουμανία, Λιθουανία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Λετονία, Αρμενία, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λίβανος, Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Αίγυπτος, Κουβέιτ, Νότια Αφρική, Αιθιοπία, Σομαλία, Σουδάν και Ζιμπάμπουε. Ή Συρία, η Υεμένη, η Σομαλία και το Σουδάν είναι εστίες συγκρούσεων. Οι θρησκευτικές εντάσεις επικρατούν στη Μέση Ανατολή και το Ισραήλ και η Παλαιστίνη είναι μακροχρόνιοι εχθροί.

Η Αυστραλία έχει τη σύνοδο Άρη-Δία στο στον 3 οίκο (επικοινωνίες, και γειτονικές χώρες).Η Κίνα έχει την σύνοδο στον άξονα οικονομίας αλλα επηρεάζονται και εδάφη, πόλεις, κτίρια, γεωργία, καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Η Ινδία και η Ταϊβάν στον 6 οικο της (εργάτες, στρατός, ναυτικό, αστυνομία, τρόφιμα, αγορές τροφίμων, εστιατόρια, ασθένειες και μικρά ζώα).

Το Ηνωμένο Βασίλειο (4 οίκος εδάφη), η Γαλλία (10 οίκος κυβέρνηση), η Γερμανία (9 οίκος εξωτερικα γεγονοτα και εξελίξεις), η Ιταλία (6 οίκος) και η Ισπανία (2 οίκος οικονομία) ομως με πολύ αρνητικά αποτελέσματα σε θέματα 8 οίκου. Οι ΗΠΑ (4 οίκος) και ο Καναδάς (12 οίκος). Το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα συνεχίσει με την επιβολή εμπορικών και οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία (και την Κίνα) όπως και η Ελλάδα. Η επιρροή της συνόδου ομως Άρη-Δία είναι θα είναι παγκόσμια. Τα γεγονότα δεν είναι αναπόφευκτα, αν και η απουσία ορθολογικής σκέψης, ο θυμός και η επιθετικότητα μπορεί ακριβώς να υποδηλώνουν το αντίθετο.

Σημαντικο ότι η Νέα Σελήνη επηρεάζει δυσμενώς και την Ελβετία στον οικο των ανοιχτών εχθρών καθώς δεν στέκεται καλα με τον Άρη/Δια να επηρεάζει τον 3 οικο της, δηλαδή διπλωματία και σχέσεις με όμορα κράτη. Πάντα ουδέτερη προς τους πολέμους ειναι πιθανο να δούμε για πρώτή φορα στην παγκόσμια ιστορία να απειλούνται τα εδάφη της και το τραπεζικό της σύστημα. Κατά τον ιδιο τρόπο επηρεάζεται και η Βουλγαρία. Επηρεάζεται και ο 7-5-4 οίκος του Ισραήλ . Ο 4,9, 7,10 οίκος του Ιράν, και ο 8,11 οίκος του Ιράκ. Ο 10 οίκος της Βορείας Κορέας. Ο 1 και 6 οίκος της Ιαπωνίας.

Η επόμενη σύνοδος Άρη-Δία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου 2024.

Η Νέα σελήνη επηρεάζει την χωρα μας στο 77%, ενώ τον πρωθυπουργό στο 72% . Η νέα Σελήνη επηρεάζει την οικονομία με ποίκιλες αντιδράσεις και σκαμπανεβάσματα καθως μπορει να παιξει διχαστικο ρόλο.

Η συνοδος Άρη/Δια/Πλούτωνα πυροδοτεί έντονες προκλήσεις και εχθρικές ενέργειες από την Τουρκία. Πολεμικές ενέργειες θα απασχολήσουν το ελληνικό κοινοβούλιο. Η Ελλάδα βάλλεται από την σύνοδο Άρη/Δια/Πλουτωνα οπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα αυξηθούν οι προκλήσεις επικίνδυνα ολόκληρο τον Ιούνιο. Στις 5-10 Ιουνίου αλλα και γενικότερα ολόκληρο τον μηνα θα επικρατούν εντάσεις, ενώ η αντίθεση Ηλιου/Άρη και το τετράγωνο του Ήλιου με τους Δεσμούς πιθανο να φέρει αναστάτωση, και η χωρα να βρίσκεται σε «εμπόλεμο κλίμα», (μεγάλες φωτιές από εμπρησμούς) σίγουρα όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.Η αντιθεση Ηλιου/Αρη οιμως ειναι ενας πολυ δυνατος κυκλος, εμπρησμων, πολεμικων και τρομοκρατικων ενεργειων.

Η αντίθεση Ερμή/Άρη παραπέμπει σε προβλήματά και διαμάχες, ταση για ατυχήματα, κινητοποιήσεις, μεσα στην χωρα. Αν και το εξάγωνο Δια/Ουρανού ευνοεί τις οποιες προσπάθειες, το τετράγωνο Δια πιέζει και στρέφει την προσοχή μας σε θέματα 8 οίκου (ενεργεια, συντάξεις, φόροι, απώλειες) καθώς υπάρχει η τάση να ξεφύγουμε. Η πρώτη συνοδος Δια/Πλουτωνα σχηματίζεται με ακρίβεια στις 24 Ιουνίου, που την ανέλυσα στην Ματωμένη εκλειψη στις 16 Μαΐου.

Αυτές οι μικρές διελεύσεις δεν είναι τίποτα, περιγράφουν μόνο την παρούσα κατάσταση.

Σημαντικό γεγονός η είσοδος της Ceres στον Καρκίνο (πατρίδα, προσφυγικό, οικογένεια, ακίνητα), μετα την σεληνιακή εκλειψη στον Σκορπιό, επιβεβαιώνει το εμπόλεμο κλίμα που δημιουργείται με τον Άρη στον Κριό. Καθώς η συνοδος με τον Ήλιο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα, μέχρι το Φθινόπωρο του 2023, καθώς θα σχηματιστούν αρνητικές όψεις προς τον Πλουτωνα (20 Ιουλίου) και τον Κρονο (18 Σεπτεμβρίου), στις 2 και 9 Δεκεμβρίου, με αντίθεση προς τον Πωσειδωνα και τον Άρη, και επιπλέον η αντίθεση της προς τον Δια, στις 26 Δεκεμβρίου, δημιουργεί αδιέξοδα καθώς θα βουλιάζουμε όλο και περισσότερο μεσα σε ένα Μεσαίωνα που εχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Αρης στους Διδυμους ειναι μια πολυ σημαντικη επιρροη για 7 μηνες που θα την ερμηνευσουμε συντομα οταν ερθει η ωρα.

Η Ceres (Δήμητρα) ως γνωστόν την οικογένεια και την εθνική κληρονομιά των λαών αλλά και την προσωπική αλλά και βέβαια την εθνική κυριαρχία των κρατών. Επίσης τις ισχυρές προστατευτικές δυνάμεις αλλά και τις προσπάθειες που προωθούν την ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την γεωργία.

Στην πολιτική αστρολογία, όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, συμβολίζει την ευημερία των απλών ανθρώπων και είναι ένα από τα σημαντικότερα βασικά σύμβολα του πνεύματος και αλλά της πρακτικής δημοκρατίας. Την τελευταία φορα που είχα μιλήσει γι αυτό ήταν στην Ολική ματωμένη εκλειψη του Λέοντα, τον Ιανουάριο του 2019. Εγραφα τότε «Η δημοκρατία κινδυνεύει.»

Η παραγωγή τροφίμων θα επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό. Ως θεά σιτηρών, ρυθμίζει την καλλιέργεια φυτών και τροφίμων, τη συγκομιδή, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Η Ceres σχετίζεται με τη Θλίψη και τον Διαχωρισμό αλλά και την απώλεια με αρνητικές όψεις, με τη διατροφή, τη γεωργία και τις διατροφικές διαταραχές, τα σκάνδαλα και τις προδοσίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Την έλλειψη πρακτικής δημοκρατίας, θέματα τροφής, αλλά και ίσων δικαιωμάτων στην μητρότητα.

Η κατάσταση θα είναι αρκετά εύθραυστη και κυρίως επικίνδυνη, στις διπλωματικές, οικονομικές σχέσεις και πολιτική ενός κράτους. Η παγκόσμια λιμοκτονία είναι το κυρίως θέμα της Δήμητρας, η γεωργία, η οικονομία, προβλήματα και απώλειες μέσω εχθρών, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, οι πηγές ενέργειας, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η δηλητηρίαση του νερού και της τροφής. Σιγουρα ομως οι οψεις που σχηματιζει παραπεμπουν σε πολυ δυσκολες συνθηκες.

Η Δήμητρα για την χωρα μας θα δείξει προβλήματα με την εξωτερική πολιτική, την μετανάστευση, την εγκληματικότητα, τον Αύγουστο μάλιστα ίσως να υπάρξουν πιθανές αναταράξεις στην κυβέρνηση και αστάθεια, καθώς και η αντίθεση της με τον Ήλιο στις 24/8 αλλα και ο Αρης στους Διδυμους επιβεβαιώνει αυτη την φορα σε μεγαλο ποσοστο την αρχική πρόβλεψη για πρόωρες εθνικες εκλογές. ***

Η σύνοδος Δήμητρας -Κρόνου στον 4ο οίκο της χωρας δεν είναι καθόλου θετικός παράγοντας για τις καλλιέργειες, μπορεί να δούμε έντονα φυσικά φαινόμενα, όπως σεισμούς, επηρεάζει τα κτήρια, καιρικές συνθήκες, περιορισμοί και προβλήματα με αλλοδαπούς, επιθέσεις κτλ.

Στην παρούσα σεληνιακή φάση, η Ceres σε αντίθεση με τον Δια της Ελλάδος, σε οψη κουινκαξ με τον Ουρανο της, και τετραγωνίζει τον Πλουτωνα της, σε αντίθεσή προς τον Πωσειδωνα της μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2022. Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η πολύ στενή αντίθεση Άρη/Πλούτωνα, Σελήνης/Άρη (στην 4η μοίρα) παραπέμπει επίσης σε πολεμικές ενέργειες (εκρήξεις, πυρκαγιές κτλ).

Απάντηση