Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ- 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 2:00:11 το μεσημέρι, στον 9ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στον τρίτο δεκανο της Παρθένου, στην 25η μοίρα της (μοίρα της επιθετικότητας). Ο τρίτος δεκανος της Παρθένου κυβερνάται από τον Ερμή και την Αφροδίτη. Η νέα σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον αστερισμο της Παρθένου, θα τριγωνίζει τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αν και η ίδια νέα σελήνη είναι μέρος και πάλι ενός Ταυ-τετραγώνου (Σελήνη, Ήλιος, Πωσειδωνας, Βόρειος Δεσμός, Ωροσκόπος). Η δυσκολία είναι ότι σχηματίζει μια όψη κουινκαξ με την Έρις/Άρη στον 4ο οίκο, όπου και αυτοί με την σειρά τους τετραγωνίζουν τον Κρόνο στον 2ο οίκο. Επίσης η νεα σελήνη είναι σε όψη αντίθεσης με τον Πωσειδωνα. Η νέα σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών και είναι πολύ δυνατή.

Τρίτος Δεκανος Παρθένου [Ερμής]. Προκαλεί ασθένειες μεταξύ των ανθρώπων. [Δέκα Πεντακτινα]

Ο Ήλιος διασχίζει τον αστερισμό του Λιονταριού, της Αντλίας, το Μεγάλο Πλοίο, το Κύπελλο και τη Μεγάλη Άρκτο από τις 13 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Εδώ βρίσκουμε τα διάσημα λαμπρά μυαλά, ερευνητές, τελειομανείς και διοργανωτές. Υπάρχουν κάποια σκληρά και ατυχή αστέρια εδώ που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές και τον θάνατο. Ο δεκανος αυτός της Παρθένου περιέχει τόσο έντονες αντιθέσεις, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Ερμή τον μεσολαβητή μεταξύ της γης και του κάτω κόσμου. Είναι μια αντίθεση άσπρου/μαύρου, νύχτας/μέρας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η ατυχής αυτή επιρροή πιθανότατα οφείλεται στο ότι η Παρθένος δεν δίνει προσοχή στον φυσικό νόμο και εργάζεται στο έδαφος. Εάν κάποιος δεν έχει αυτοέλεγχο, τότε κάτι από τα χαρακτηριστικά του 10 Πεντακτινου, θα εκφρασθούν με έναν πιο δραματικό τρόπο, παρόμοιο με τα αποτελέσματα μιας διέλευσης του Ουρανού. Ο Ερμής είναι έντονος εδώ ώστε να κρατά τα νεύρα μας πάντα σε ένταση. Η αλήθεια είναι ότι καίγεται πολύ φαιά ουσία εδώ που πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα! “Καίγεται ο εγκέφαλος” στην κυριολεξία.

Το πρόβλημα με το να έχεις τόσο δυνατό μυαλό είναι ότι η πίστη τους ελέγχει τα πάντα. Ένας δύσπιστος Παρθένος θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναγυρίσει εκεί που ήταν πριν και κάποιοι δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευθούν τη διαίσθησή τους, παρόλο που διαθέτουν πολύ καλές προφητικές ικανότητες στην πραγματικότητα. Αυτός ο δεκανος πρέπει να ισορροπήσει και τις δυο πλευρές του εγκεφάλου του, το δεξί αλλά και το αριστερό ημισφαίριο και αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό σε ένα κόσμο που κυριαρχείται από τον αριστερό εγκέφαλο. Οι Παρθένοι είναι άριστοι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα εργατικοί αφού είναι ευγενικοί, αυτοθυσιάζονται, έχουν φανταστικούς εγκεφάλους με απίστευτες διεργασίες και ικανότητες! Είναι αυτό που ακριβώς κυνηγά μετα μανίας η παγκόσμια ελίτ, αυτός είναι ο στόχος τους, έτοιμοι να τους εκμεταλλευτούν συνήθως εναντίον της ανθρωπότητας.

Η Νέα σελήνη στον τρίτο δεκανο της Παρθένου είναι αρκετά δύσκολη αλλά αφυπνιστική ταυτόχρονα, παρόλο που εν αρχή τριγωνίζει τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ίσως είναι δύσκολη λόγω της εύθραυστης θέσης της στον τρίτο δεκανο και έχει προδιάθεση για ασθένεια. Οποιαδήποτε ασθένεια η δυσκολίες στις σχέσεις με τους άλλους θα οφείλεται σε αυτοάνοσα προβλήματα, είτε στο ότι δεν ορίζονται σαφή όρια στις σχέσεις. Αν σας αγγίζει όμως αυτή η νέα σελήνη θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας, πρώτα από όλα και να είστε προσεχτικοί, ειδάλλως, θα εξαντλήσετε τους εαυτούς τους η τους άλλους.

Η σκοτεινή πλευρά αυτής της θέσης είναι το ποσό της δυσαρέσκειας που μπορεί να εκφραστεί όταν η φιλανθρωπία και η άψογη φροντίδα δεν επιστρέφονται η δεν υπάρχει ανταπόκριση. Η θετική πλευρά είναι ότι προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα και να τα κρατήσει σε μια ευθεία με λογική, μέσα από τις αναλυτικές ιδιότητες της Παρθένου.

Βέβαια και η Φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου, στην 0 του Ζυγού, με το τρίγωνο Ηλιου/Κρονου, συνιστά λογική και πολύ πολύ υπομονή με όλα αυτά που θα συμβαίνουν! Δεν εχει και μεγάλη διαφορά από την Νεα Σελήνη.

Η νεα σελήνη μοιάζει με αυτή του Αυγούστου, ενεργοποιούν το τετράγωνο Αρη/Κρονου, που συνεπάγεται με εμπόδια και απογοητεύσεις η δυσκολίες γενικότερα. Με αρκετά εντονη την επιρροή του Ερμή, ναι μεν θα γίνει μια προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από το τετράγωνο Αρη/Κρονου, τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις, οι περιορισμοί. Περιμένει κανεις σαφώς να αρχίσει ενας νέος κύκλος, ωστόσο το τετράγωνο αυτό θα είναι αρκετά έντονο μέχρι τις αρχες Οκτωβρίου λόγω της ανάδρομης πορείας του Αρη, που συνεπάγεται με μια κρίση. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος γενικότερα.

Σε προσωπικο επίπεδο το τετράγωνο Αρη/Κρονου δείχνει ότι η ζωή μας θα συνεχίσει να είναι δύσκολη, με περιορισμούς και προβλήματα, απογοητεύσεις. Ίσως οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την “πανδημία”, να περιορίζουν τις φιλοδοξίες μας προς το παρόν, η να αντιμετωπίζουμε την αντίσταση και την σκληρότητα των αλλων, για παράδειγμα. Το καλύτερο θα είναι να ενισχύσουμε τις άμυνες μας και να συνερίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που επιθυμούμε να πετύχουμε η να διατηρήσουμε αυτό που ήδη έχουμε. Η υπομονή και η σκληρή δουλειά θα σας οδηγήσουν εκεί.

Η νεα σελήνη σε οψη quincunx με τον Αρη δημιουργεί μια ανισορροπία μεταξύ των προθέσεων και των ενεργειών σας ή μεταξύ των στόχων σας και των ενεργειών των άλλων. Αυτό οδηγεί σε ερεθισμό και θυμό που μπορούν να μετατραπούν σε παρορμητικές ενέργειες ή οργή. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει πασης φύσεως σχέσεις.

Ωστόσο η νεα σελήνη τριγωνίζει τον Κρονο, οπου δείχνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, πρακτικότητα και σεβασμό. Εντός των 0 ° 26 ′, αυτή η σταθερή επιρροή είναι πολύ ισχυρότερη από το τετράγωνο και το quincunx. Αυτό βέβαια, θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά θετικο και σταθερο, αλλά θα πρέπει να κάνετε σύγκριση με τον χάρτη σας για να βγάλετε συμπεράσματα για την επόμενη περίοδο.

Η Παρθένος είναι ζώδιο της τελειότητας και της σεμνότητας, κριτικής σκέψης και προσοχής. Είναι επίσης το ζώδιο της συγκομιδής όπου μαζεύουμε τους καρπούς της χρονιάς για να μας συντηρήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Η Νέα Σελήνη στο Παρθένο τριγωνίζει τον Κρόνο/Πλούτωνα που θα εχει μια σταθεροποιητική επιρροή. Η Πανσέληνος συνδέεται με τις εκλείψεις του καλοκαιριού, και συγκεκριμένα την ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου.

Σε κοσμικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό αυτό θα είναι δύσκολο. Η νεα σελήνη επικεντρώνεται σε θέματα 9ου οίκου, διεθνής πολιτική, εμπόριο, θρησκεία, παιδεία, επιστημονικό πεδίο, σύνορα, διαβατήρια, εμβόλια κτλ. Η νέα σελήνη προκαλεί έντονες αλλαγές και προκλήσεις αλλά και αντιδράσεις, προσπαθώντας να κρατήσει τη οικονομία και γενικότερα τις εξελίξεις σε μια λογική ευθεία γραμμή προς το παρόν. Βασικά, δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα φεγγάρια. Η προπαγάνδα όμως και οι αυστηροί κανόνες θα συνεχίσουν να επιβάλλονται στους ανθρώπους. Σαφώς, ο Σεπτέμβριος είναι πολύ σημαντικός για τις μετέπειτα εξελίξεις και τα μηνύματα του πολύ σημαντικά, με τον Ερμή να τρέχει τις εξελίξεις και γεγονότα με ραγδαίοτατους ρυθμούς.

Σημαντικό γεγονός, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, που πραγματοποιήθηκε στις 9 /9/2020.Ισως η θέση της νέας σελήνης να συνδέεται με ένα ακόμη πολύ σημαντικό γεγονός που θα συμβεί με παγκόσμιο αντίκτυπο στρέφοντας την προσοχή του κόσμου κάπου αλλού, εκτός από τον Κορωναίο, εμβόλια, μάσκες κτλ.. Ίσως αυτό να συμβάλλει ακομα σε πιο σκληρά μέτρα και καταπίεση, με ολόκληρη την ανθρωπότητα να σερφάρει πάνω σε κύματα απολυτου παραλογισμού. Όλα θα εξελίσσονται με ταχύτητα..

Η ανάδρομη πορεία του Άρη λίγες ώρες πριν τη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, παίζει σημαντικό ρόλο, θυμίζοντας αυτό ακριβώς ,καθώς θα τετραγωνίζει και τον Κρόνο/Πλούτωνα, με την Έρις. Όλα γίνονται λες και θέλουν να προλάβουν κάτι. Το θέμα είναι ότι το σύμπαν είναι ο μεγάλος ρυθμιστής των πάντων. Είναι πολύ σκληρές οι όψεις για τους λαούς που θα αντισταθούν ενάντια όλων αυτών των περιορισμών, διότι συνδέεται με την καταστολή. Ξεσπάει διχόνοια, όλοι θα είναι εναντίον όλων, οι άνθρωποι μεταξύ τους θα επιτίθονται ο ένας στον άλλον, τυφλωμένοι από τον φανατισμό. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Παρθένος είναι ένας πολύ σημαντικός αστερισμός που συνδέεται με την υγεία, τον στρατό, την σίτιση, την εργατική τάξη.

Σίγουρα ο Άρης στον Κριό, θα βοηθήσει να γίνει ξεκαθάρισμα μέσα από την έκρηξη και την απογοήτευση ώστε να βγούμε από την μεγάλη Πωσειδωνια απάτη, αλλά αυτό συνεπάγεται με εξεγέρσεις, αφύπνιση, μιας και ο Ουρανός είναι στον 5ο οίκο, εκεί που είναι οι νέοι, η ευχαρίστηση, η δημιουργία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο Αύγουστος ήταν ένα δείγμα όχι μόνο για τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και για την χώρα μας.. και αυτό διότι θα ξαναεχουμε μια σεληνιακή φάση μέσα στον Οκτώβριο στον Ζυγο/Ταύρο μαζί με ένα Blue Moon.

Έρχονται περισσότερες αναταραχές και χάος, φονικές πυρκαγιές, τρομοκρατικές επιθέσεις (η μάλλον εμπρησμοί καλύτερα ).. και σεισμοί.

Ταυτόχρονα, παίζουν δυο εικόνες, το ένα είναι αρνητικο που απορρέει από το Ταυ/τετράγωνο και το άλλο αρκετά θετικο, από το γήινο τρίγωνο επικών διαστάσεων που επικεντρώνεται γύρω από ένα τρίγωνο της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Μια νεα σελήνη που είναι δυνατή σημαίνει νέες αρχές και εκκινήσεις, και αν είστε αρκετά τυχεροί που μπορείτε να κερδίσετε περισσότερο έδαφος, οπου οι δυνατότητες ανάπτυξης, σταθερότητας, δύναμης και επιτυχίας θα είναι καταπληκτικές. Αυτή είναι η απόλυτη δυναμική αρχή που χρειάζεται κάθε επιχείρηση, πρωτοβουλία ή ιδέα και μπορεί να συνδέεται με τα γεγονότα γύρω από τις εκλείψεις του καλοκαιριού όπου υπήρχαν απογοητεύσεις. Όμως από όλα αυτά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τα πολύτιμα μαθήματα. Σαφώς, ο ανάδρομος Αρης με όλα τα υπόλοιπα θα προσπαθήσει να εμποδίσει η να καθυστερήσει την πρόοδο, αυτό όμως είναι μια πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, διαφορετικά ενδέχεται να χρειαστούν σημαντικές αλλαγές αργότερα στη διαδικασία ανάπτυξης.

Το τετράγωνο Ερμή/Δια, από την άλλη ίσως σας κανει να αγνοήσετε σημαντικές λεπτομέρειες, να πετάτε στα σύννεφα η ο ιδεαλισμος και η υπερβολική αισιοδοξία να θολώνουν την κρίση σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, ίσως δεν δημιουργεί σταθερότητα η μακροχρόνιες καταστάσεις, αλλά εδώ υπάρχει μεγάλη σπίθα, πάθος και δημιουργία. Ολες οι σχέσεις μας μπορεί να μην είναι σταθερές, αλλά η καθεμιά μπορεί να μας προσφέρει εμπνευση και “μαγεία” στην ζωή μας. Έτσι, το μάθημα αυτής της εκπληκτικής Νέας Σελήνης είναι να αρπάξετε την ευκαιρία για να βάλετε τα θεμέλια για μακροπρόθεσμο κέρδος. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε ένα σχέδιο, στις δύσκολες εποχές που έρχονται. Σε οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική κατάσταση, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη εάν κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος. Μην χάσετε αυτήν την ουράνια ευκαιρία να χτίσετε το μέλλον σας…

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

24 ♍ 26 – ν Virginis στο κεφάλι

24 ♍ 50 – α Canum Venaticorum, Cor Caroli

25 ♍ 00 – Νέα Σελήνη Σεπτέμβριος 2020

25 ♍ 24 – M51 Canum Venaticorum, Copula

Ο αστερισμός Canes Venatici the Hunting Dogs δίνει αγάπη για το κυνήγι και το διεισδυτικό μυαλό, κάνοντας αυτούς που γεννιούνται κάτω από αυτό, πιστούς, έντονους, έξυπνους και λάτρης της κερδοσκοπίας.

Το σταθερό αστέρι Cor Caroli στο νότιο μερος σηματοδοτεί μεγάλο σεβασμό για τις υπηρεσίες που παρέχονται καλά. Έχει την πιο ευεργετική φήμη όσον αφορά τους αρχηγούς κρατών.

Το σταθερό αστέρι Copula προκαλεί τύφλωση, ελαττωματική όραση, έντονα πάθη, εμπόδια και απογοητεύσεις. Η φήμη της στην αστρολογία δεν είναι πολύ ευοίωνη. Δηλώνει συχνά τη δυνατότητα ανάληψης δημόσιου αξιώματος, αλλά υπάρχει σίγουρα μια ατυχία εάν ο κάτοχος προσπαθήσει να κάνει μια γρήγορη προσωπική περιουσία από αυτό. Η Παρθένος δεν επιτρέπει τέτοιου είδους διαφθορά χωρίς ποινή.

Το Nu Virginis βρίσκεται στο κεφάλι της Παρθενου. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα αστέρια εκει λειτουργούν όπως ο Ερμής ο Άρης (υπερβολικος, επιχειρηματολογία, αναξιόπιστος, αδίστακτος, που δίνεται σε καταληκτική, μηχανική ικανότητα, πολύ γρήγορο μυαλό, ένας μεγάλος ομιλητής.)

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 10 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Οικονομική επιτυχία / Σταθερότητα / Δύναμη, Επιτυχία αναπαραγωγής , Μόνιμη, Υψηλή φιλοδοξία / Επίτευγμα, Ευημερούσα, Ανθίζοντας, Κατάσταση, Φήμη, Μακροπρόθεσμα, Αποτελέσματα Σκληρής Εργασίας, Προώθηση, Ισχυρές Επενδύσεις, Στερεά Θεμέλια, Ασφάλεια, Προστασία, Οικονομικές Ανταμοιβές, Υλιστικός, πλούτος, μόνιμος πλούτος, πολυτέλεια, άνεση, παλιά χρήματα, ιδιοκτησία, γη, σπίτι, σπίτι, οικογενειακά θέματα, οικογενειακό σπίτι, οικογενειακά χρήματα, οικογενειακό δέντρο, γονίδια, συνέχεια, προγόνους, καταγωγή, κληρονομιά, μεταβίβαση / Παράδοση, κληρονομιά, προθυμίες, πράξεις, καταπιστευματικά ταμεία, γενεαλογία, προβλέψεις, συντάξεις, οικογένεια, παραδόσεις / έθιμα, οικογενειακές αξίες, οικογένεια / καθήκοντα / υποχρεώσεις / ευθύνες, οικογενειακή υποστήριξη, οικογενειακός πλούτος / προνόμια, οικιακή αρμονία, Οικογενειακή τιμή / πίστη, οικογενειακό καθήκον / προσδοκίες, οικογενειακές επιχειρήσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις / εκδηλώσεις / γιορτές, ιδρύματα, εταιρείες, επιχειρήσεις, επιχειρηματικές συμβάσεις, αυτοκρατορίες, παλαιές αξίες, παλιό σχολείο, παλιοί Τρόποι, Γηρατειά, Γέροντες, Γενιές, Συμβατικοί, Συντηρητικοί, Ντεμοντέ, Παντρεύονται για Χρήματα, Γάμος, Προγαμιαίες Συμβάσεις, Διακανονισμός, Ξεκινώντας μια Οικογένεια, Συνδυάζοντας Σταδιοδρομία και Γονείς.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ερμής/Αρης/Πλουτωνας/ εντασεις στις σχέσεις, βαριες επιθεσεις και προσβολες, ο ισχυρος αναλυτης αλλα και ο φανατικος κριτης.

Ηλιος/Σελήνη/Ουρανος/Διας/ νέες ιδέες, καινοτομιες και εφερευσεις, γνώση και κατανοηση των καταστασεων.

Αρης/Πωσειδωνας/MC/ δυσαρεσκεια, εσωστρεφεια, απελπιστικη κατασταση, ελλείψεις, αδυναμια, ασθενεια.

Έτσι λοιπόν, η νέα σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου έχει παρόμοια επίρροη με τη νέα σελήνη της 18ης Αυγούστου. Η επιρροή του Άρη /Κρόνου προκαλεί καθυστερήσεις, περιορισμούς και απογοήτευση. Αντιπροσωπεύει μια κρίση που σχετίζεται με προβλήματα ανάπτυξης που επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής. Αλλά άλλες όψεις δείχνουν ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα στη νέα Σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου, που θα πρέπει να οδηγήσει σε επιτυχία, αναγνώριση, ικανοποίηση και υψηλότερη αυτοεκτίμηση.

Η νέα Σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου. Η καλύτερη στιγμή για την έναρξη νέων έργων είναι από της 17 Σεπτεμβρίου έως την πανσέληνο της 1ης Οκτωβρίου.

Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την Ελλάδα θα σημάνει την καταστροφή, ωστόσο θα συνεχίσω να πιστεύω ότι πυροδοτούνται πρόωρες εκλογές, όπως είχα αναφέρει πολλές φορες, όμως, η νεα σελήνη αυτή την στιγμή, στέκεται δυνατή για την χώρα μας, με τον Κρόνο, και την νεα σελήνη να τριγωνίζουν τον ωροσκόπο, του ιδρυτικού της χάρτη, ίσως και να υπάρξει κάποια επίλυση η αποκλιμάκωση, πριν ο Κρονος επιστρεψει σε ορθή πορεία. Όμως ο Πωσειδωνας σε οψη αντίθεσης με τον Βορειο Δεσμο της, θυμίζω την μεγάλη προδοσία, την μυστική συνομωσία αλλά και εξαπάτηση, το ψέμα και τα σκάνδαλα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαινονται…. αν και η νεα σελήνη αποδεικνύεται θετικη εν μέρει, άσχετα αν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και την επιθετικότητα των αλλων, αυτό το περιμεναμε.

Ωστόσο, ο Μεταπολιτευτικος της χάρτης είναι πιο ευάλωτος επηρεάζοντας τον 4ο οικο της, δημιουργώντας αγριες καταστάσεις στα σύνορα εχοντας σε επιφυλακή τους πάντες. Αλλωστε πλέον, όλα έχουν ωριμάσει και τα εξήγησα στα προηγούμενα κείμενα, δεν αποκλείεται και ένα επεισόδιο (η ,ακόμα μπορεί και να είναι αυτά που δημιουργούνται από τους λαθρομετανάστες) πυροδοτώντας το σκηνικο για εκλογες η μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Όπως ανέφερα τελευταία, μία από τις πιο σημαντικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι το συνεχομενο για πολύ καρό τετράγωνο από τον Άρη που βρίσκεται τώρα σε στον Κριό όλα σε επαφή με τον Αιγόκερω. Ο λόγος βέβαια είναι ότι ο Άρης επιβραδύνεται από την ανάδρομη και ξανα σε ορθή πορεία στην συνέχεια, του μέχρι τις αρχές του 2021. Καθώς ο Άρης θα επιβραδύνεται, θα αυξάνεται η ένταση ολο και περισσότερο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης δύναμης, δράσης, επιθετικότητας και του πολέμου. Ο Άρης στον Κριό είναι ανυπόμονος, γρήγορος, φλογερός και ακόμη και απερίσκεπτος, και επίσης πολύ δυνατός με τεράστια επιρροή. Οποιαδήποτε οψη θα κανει τα πράγματα πιο ισχυρά από το κανονικό, και τα τετράγωνα προς τον Δία (επέκταση), τον Πλούτωνα (μετασχηματισμό) και τον Κρόνο (απώλεια και περιορισμός) θα δοκιμάσουν τον Άρη αλλά και εμας σε διάφορους τομείς στην ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους αλλους.

Τα τετράγωνα του Αρη/Δια που περιέγραφα και την άνοιξη είναι αρκετα ριψοκίνδυνα και συγκλονιστικά, σχεδόν ολυμπιακών διατάσεων – ταχύτερα με υψηλότερες δυνατότητες – τονίζουν κάθε δράση ή αντίδραση. Υπάρχει τεράστια ελπίδα και χαρά εδώ, αλλά και η πιθανότητα να είμαστε απερίσκεπτοι και εφησυχασμένοι είναι επίσης πολύ εμφανής.

Τα τετράγωνα Άρη/Πλούτωνα μπορεί να είναι βάναυσα και πολύ καταστροφικά. Η φύση της δράσης του Πλούτωνα πρέπει να κρατηθεί εάν είναι δυνατόν και να πραγματοποιηθεί εσωτερικός μετασχηματισμός, αλλά εάν η πίεση αυξάνεται υπερβολικά, μπορεί να εκραγεί σε μετασχηματιστικές εκρήξεις επικών διαστάσεων.

Τα τετράγωνα Άρη/Κρόνου φέρνουν στο προσκήνιο την απογοήτευση, καθώς ο Άρης θέλει να προχωρήσει μπροστά και ο Κρόνος θέλει να ελέγξει και να εμποδίσει. Αυτό που είναι χειρότερο σε αυτό το συγκεκριμένο τετράγωνο είναι ότι και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στα σπίτια τους (Άρης στον Κριό και Κρόνος στον Αιγόκερω), και έτσι θα υπάρξει μια αναστάτωση που θα φέρει τεράστιο ερεθισμό, θυμό και ενδεχομένως απογοήτευση. Κάθε φορά που έρχεται ένα από αυτά τα τετράγωνα, ξέρετε ότι θα σταματήσετε ή θα εμποδιστείτε για έναν λόγο, και αυτό συμβαίνει συχνά επειδή πηγαίνετε πραγματικά σε λάθος δρόμο και ο Κρόνος θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε ή να επιβραδύνετε μια κατασταση για να ελέγξετε την πρόοδό σας.

Και όσον αφορά τον Άρη τους επόμενους μήνες; Μην περιμένετε μεγάλη πρόοδο, αντίθετα να περιμένετε περισσότερη απογοήτευση και τα πράγματα ίσως να μην πάνε όπως ακριβως ελπίζατε, και τελικά πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές και νηφάλιοι. Τα εμπόδια και η απογοητεύσεις μας κρατούν πίσω για έναν λόγο, έως ότου εμείς ως ανθρώπινα όντα να γίνουμε αρκετά σοφοί για να δεχτούμε τις τεράστιες αλλαγές που πρέπει να κάνει η ανθρωπότητα για να επιφέρει τον κόσμο σε ένα σημείο επαναφοράς, έτσι ώστε να μην αυτοκαταστραφούμε …..

Παγωμένο κεφάλαιο ή περιουσιακά στοιχεία – Σταθερές επενδύσεις – Ικανοποίηση στην ύπαιθρο – Σταθεροποίηση που σχετίζεται με την υγεία – Ημέρες ή χρόνια ελαχιστοποιημένης ικανοποίησης – Μειώσεις που σχετίζονται με τα κέρδη – Ελαχιστοποίηση χρημάτων – Παραβίαση δικαιωμάτων – Αυξήσεις που σχετίζονται με σωματικά βαριά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα – Ημέρες ή χρόνια αυστηρών οικονομικών

Νευρική κατάσταση

ανησυχίες ή φόβοι που σχετίζονται με οικογενειακά ή κοινωνικά θέματα – Ζημίες ή τραυματισμοί με ομάδες – Κοινωνικές ελλείψεις

Διαρκής ένταση με συνεργάτες – Διαφορές – Κρίσεις – Αγχωτικά απαιτητικές περιστάσεις

Λήξη που σχετίζεται με χρηματοοικονομικές συναλλαγές – Περιορισμοί που σχετίζονται με τα κέρδη των επιχειρήσεων – Επιχειρηματικές πτώσεις – Οικονομική αφερεγγυότηταΕμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με παραβίαση των νόμων

αντίσταση – περιορισμοι σε σχέση με τις αρχές – Απαίτηση για επίσημο περιορισμό – Δύσκολη ανοδος

Διαταραχές του ήπατοςΑσθένειες των πνευμόνων

Μειονεκτήματα σχετικά με νομικά ζητήματα — Ατυχία σχετικά με τα κτίρια – Προβλήματα σχετικά με την έλλειψη χρημάτων – Στέρηση

Απροσδόκητη αρχη – Ενθουσιασμός που σχετίζεται με την παραγωγή ή τη δημιουργία – δημόσιες πράξεις που δημιουργουν εκπληξη- Απροσδόκητες ενέργειες στον κόσμο – Εκπληκτικές υποχρεώσεις – Τεχνολογία – Οχήματα μεταφοράς – Ένταση που σχετίζεται με καταστάσεις εργασίας – Απροσδόκητος καταναγκασμός

Επαναστάσεις – Πυρκαγιές – Κεραυνός – Κατασκευή όπλων – Εκρήξεις σε δημόσιους χώρους

Αθλητική νίκη — Αύξηση οικονομικών ή νομικών πιέσεων – Διάδοση φωτιάς

Απώλειες που σχετίζονται με δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλών επιπτώσεων – Βίαια εγκλήματα

Απάντηση