Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ*Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ & ΤΟ Τ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ*Ο ΑΛΓΚΟΛ *Η ΑΛΚΥΟΝΗ*

στις

Νέα σελήνη, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, 2023, 6:53 μμ. στις 28 μοίρες του Ταύρου, στον 7ο οίκο, σε σύνοδο με την Sedna στις 29 μοίρες του ιδίου ζωδίου. Κυβερνά θέματα 9 και 10 οίκου, ημι- τετραγωνίζει την Αφροδίτη (0,26) και τον Υποθετικό Κρόνο (0,19) που είναι οι κοντινότερες όψεις, ενώ στην συνέχεια, εξαωγνίζει τον Άρη και τον Πωσειδωνα, και τριγωνίζει τον Πλουτωνα.

Είναι κι αυτή μια πολύ δυνατή νέα σελήνη, που εξελίσσεται στον τρίτο δεκανο του Ταύρου με δραματικό τρόπο, καθώς κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο. Ο Δίας στις 0 μοίρες του Ταύρου τετραγωνίζει τον Άρη και τον Πλούτωνα καθώς επικεντρώνονται στην οικονομία αλλά και τον πόλεμο.

Οι κύριες επιδράσεις θα είναι εμφανείς μεταξύ φιδιών και ερπετών που θα χαθούν κατά εκατομμύρια. Λοιμός και πείνα.

Η νέα σελήνη, ανατριχιάζει, καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ δύσκολους σταθερούς αστέρες, τον Algol και την Αλκυόνη, και επίσης σε αντίθεση με τον Toliman. Ο σκοτεινός άρχοντας του χρόνου, ο Κρόνος κυβερνά αυτόν τον δεκανο, δύο φορές, δεδομένου ότι ο Ταύρος περιέχει την ενέργεια του Algol. Ίσως το σκληρό μάθημα σ αυτό τον νέο κύκλο σελήνης είναι να μας μάθει είναι ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία. Είναι δύσκολη, αν δούμε ότι η Αφροδίτη επίσης βρίσκεται στις 29 μοίρες του Καρκίνου (απειλείται η εθνική ασφάλεια).

Αν και υπάρχει απόσταση μοιρών μεταξύ των πλανητών μέσα στον 7 οίκο, ο Ουρανός στον ίδιο οίκο, είναι μια άλλη ενοχλητική θέση σχετικά με τις διεθνής υποθέσεις, δημιουργούνται άβολες απροσδόκητες επιπλοκές σοβαρής φύσης. Προκαλεί επίσης ταραχές και προβλήματα εναντίον μιας άλλης χώρας, και με την Αφροδίτη σε όψη ημι-τετραγώνου προφανώς προκύπτουν θέματα εθνικής ασφάλειας η’ και οικονομικά θέματα αλλά όμως και μέσα στα πλαίσια 7 οίκου αφορά τις συμμαχίες και ανοιχτούς εχθρούς, την ειρήνη και τον πόλεμο, και με τον Ουρανό να τετραγωνίζει το MC, πρόκειται για μια σειρά δυσάρεστων σκανδάλων, και αγωγών.

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Zuben Hakrabi, στην νότια κλίμακα του Ζυγού, σημαίνει ότι επιβάλλονται επιπλέον κυρώσεις στην Ανατολή.

Πάσης φύσεως σχέσεις πλήττονται, είναι μια θυελλώδης περίοδος, άγχους και εξέγερσης ενάντια στον περιορισμό της ελευθερίας.

Το τετράγωνο Δια/Πλουτωνα θα μας απασχολήσει, με τον Δια στις 0 μοίρες του Ταύρου προλέγει μεγάλες απώλειες στην οικονομία και στο τραπεζικό σύστημα ενώ και η αντίθεση Άρη/Πλουτωνα επιδεινώνει τα προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς συνδέεται με τον πόλεμο.

Άρης/Πλούτωνας/Δίας/Ουρανός συνδέονται με μεγάλες καταστροφές, ατυχήματα και συμφορές, πολέμους και εξτρεμιστικές επιθέσεις.

Στις 17-18 Μάιου το τετράγωνο Δια/Πλουτωνα, 0 μοίρες Υδροχόου/Ταύρου θα είναι ακριβείας.

Ένα κοσμικό γεγονός.

Μερικά θέματα αυτής της διέλευσης μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της εταιρικής απληστίας, οι συνέπειες της αδίστακτης συμπεριφοράς, η ύφεση, οι απώλειες στο χρηματιστήριο κ.λπ. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν μια τετράγωνη όψη, η προκύπτουσα ένταση μπορεί να είναι αρκετά ασταθής ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει ή να εκτροχιάσει ξαφνικά τις προσπάθειες οικοδόμησης πλούτου. Ο Πλούτωνας επιδιώκει να εξαλείψει τις αρνητικές εκδηλώσεις της ενέργειας του Δία (απληστία, διαφθορά κ.λπ.)

Αυτή είναι η πρώτη Νέα Σελήνη μετά από μια έντονη έκλειψη σελήνης που συχνά τείνουν να προκαλούν χάος και γρήγορες, επιταχυνόμενες αλλαγές. Το να συνυπάρχει μια νέα σελήνη στον σταθερό Ταύρο μαζί με τον Ουρανό, – εντός 9 μοιρών – μπορεί να υπάρχουν παρατεταμένοι μετασεισμοί απροσδόκητων μετατοπίσεων που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα δούμε απρόβλεπτές εξελίξεις, καθώς ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Ένα πολύ δύσκολο Τ-τετράγωνο σχηματίζεται μεταξύ Άρη/Δια/Πλούτωνα και Δεσμών.

Στην προσωπική μας ζωή είναι σημαντικό να παραμένουμε σε επαφή με την φύση, με τις αισθήσεις μας και να βρούμε τρόπους ώστε να μπορούμε να συντονιστούμε με τις ενέργειες του Ταύρου και να ανακτήσουμε το κέντρο μας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όταν τα πράγματα φαίνονται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, είναι αναγκαίος ο ανασχηματισμός προτεραιοτήτων. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας αυτή τη στιγμή; Υπάρχει σταθερότητα; Ζείτε ευθυγραμμισμένοι με τις αξίες σας; Σχέσεις; Όλα αυτά είναι θέματα που συνδέονται με τη Νέα Σελήνη. Η υπομονή και η μεθοδική προσέγγιση του Ταύρου είναι εξαιρετικές ιδιότητες που πρέπει να αξιοποιήσουμε, καθώς σιγά-σιγά οικοδομούμε την ζωή μας.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η νέα σελήνη απέχει μόνο δύο μοίρες από το Algol, ένα έντονο Σταθερό Αστέρι που συμβολίζει, όχι μόνο τις δολοφονίες, τις ταραχές, προδοσίες, κατάχρηση εξουσίας, ατυχίες, βαρβαρότητες και βία, αιφνίδιους θανάτους, αταξία, αποκεφαλισμό, ακραίες ασθένειες, αλλά και τη μεταμόρφωση, τη μαγεία και τη δύναμη.

Μπορεί να υπάρξουν τραυματικές εμπειρίες όταν ενεργοποιηθεί, καθιστώντας τους επόμενους μήνες δυνητικά δύσκολους. Αυτοσυντήρηση. Αυτό το «Δαιμονικό Αστέρι», αντιπροσωπεύει το κομμένο κεφάλι της Μέδουσας. Ωστόσο, μελετώντας αυτή την τραγική αρχαία ιστορία, τον μύθο, πίσω από την επιρροή του, καταλαβαίνουμε ότι μέσα από την τραγωδία και το τραύμα, αναδύεται η δυνατότητα για ενδυνάμωση. Το κεφάλι της Μέδουσας, άλλωστε, έγινε και σύμβολο προστασίας. Ακόμα και έτσι, η Αλκυόνη, μια από τις Πλειάδες προκαλούν πένθος, θλίψεις και τραγωδίες, τραυματισμούς, αρρώστια, ατυχία, πληγές, μαχαιρώματα, ντροπή, φυλάκιση, τύφλωση.

Έτσι, όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τραύμα μας για να βιώσουμε, την «Μετατραυματική ανάπτυξη». Έχουμε την ικανότητα να σηκωθούμε μετά από αυτές τις αλλαγές, και πιθανώς ακόμη και να ζήσουμε μια πολύ καλύτερη ζωή από ό,τι πριν. Θα χρειαστεί δέσμευση και αφοσίωση στη θεραπεία μας, σε όποια μορφή κι αν είναι για εμάς. Για άλλη μια φορά, η δουλειά με βάση το σώμα ευνοείται από το ζώδιο του Ταύρου.

Συχνά, είναι επίσης περισσότερο από αρκετό να ζούμε απλώς μια «κανονική», υλική ζωή , και να κερδίζουμε τα προς το ζην, και να κάνουμε αυτό που έχουμε συνηθίσει. Απωθήστε την αρνητικότητα που ευνοείται ιδιαίτερα την επόμενη περίοδο. Ο Ταύρος λατρεύει την χειροτεχνία και είναι πανούργος. Και με τον Δία να έχει μόλις εισέλθει σε αυτό το ζώδιο, η ενέργεια γίνεται ακόμη πιο έντονη κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών. Το πράσινο σμαράγδι ενδείκνυται έντονα.

Η Αφροδίτη, ως κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, κάθεται στην αναιρετική μοίρα του Καρκίνου. Αυτό τονίζει περαιτέρω την επιθυμία να φωλιάζουμε και να συνδεόμαστε με τα συναισθήματά μας μέσα από την ρουτίνα. Το σπίτι είναι πραγματικά το σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, και πολύ συχνά, ότι η επιστροφή στο σπίτι σημαίνει απλώς να επιστρέψουμε στον εαυτό μας και σε πράγματα που έχουν αξία.

Πάσης φύσεως πόλεμοι, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο είτε μέσα στις προσωπικές μας σχέσεις, η Αφροδίτη μας καλεί να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον όχι μόνο στο δικό μας σπίτι αλλά και να κάνουμε την Γη ένα ασφαλές σπίτι, παρά, τις δραματικές ταλαντεύσεις της τύχης. Οι πλανήτες εξελίσσονται προς την αναιρετική τους μοίρα , αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια απο τον βαθύ πυθμένα και όλα ανακατεύονται.

Σε προσωπικό επίπεδο, τα οικογενειακά συναισθήματα είναι κεντρικά στη συναισθηματική ζωή. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση παρακινούνται να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι, να μαγειρέψουν καλό φαγητό και γενικά να καλύψουν τις ανάγκες του συντρόφου, όσο και ξεπερασμένες να είναι αυτές οι αξίες. Οι άνδρες πάντα θα έλκονται από τον μητρικό τύπο. Η επικοινωνία λαμβάνει χώρα πολύ περισσότερο σε συναισθηματικό παρά σε νοητικό επίπεδο. Η πίστη στην οικογένεια είναι βασικές αξίες και μια σχέση δεν θα λειτουργήσει χωρίς αυτές. Εάν τα συναισθήματα πληγωθούν, υπάρχει μια ισχυρή τάση για συναισθηματική απόσυρση. Υπάρχει έντονη συναισθηματική προσκόλληση, ακόμη και σε σχέσεις από το μακρινό παρελθόν.

Ο νέος κύκλος σελήνης, θα στεφθεί από την είσοδο του Ταύρου στις 16 Μαΐου του Δία, η οποία φέρνει μια εντελώς νέα ενέργεια που θα τροφοδοτηθεί πλήρως και θα θεσπιστεί από την ηλιοκεντρική αντίθεση Άρη-Κρόνου της 17ης Μαΐου, για να ωθηθεί στη συνέχεια στο μέγιστο, από το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα στις 18 Μαΐου, πραγματοποίηση κάποιας τεράστιας εξελικτικής ορμής που θα τονώσει και θα επιταχύνει αυτή τη διαδικασία μετάλλαξης πέρα από την πιο τρελή μας φαντασία. Τόσο η περίοδος αυτή στην περιοχή δυσοίωνων αστέρων και αξόνων, με τον Δια εγκαινιάζουν ένα μοναδικό μάθημα στην ανθρωπότητα, που θα το δούμε στην συνέχεια.

Όπως ανέφερα και στο newsletter, o Πλούτωνας, ο οποίος μόλις έχει μετακομίσει στον Υδροχόο, υποδηλώνει τεράστιες αλλαγές στις δομές εξουσίας και επειδή και οι τρεις πλανήτες βρίσκονται στα σύνορα μεταξύ ζωδίων, τότε θα υπάρξει κατάρρευση των υπαρχόντων συνόρων. Αυτή θα είναι πιθανώς η ώρα της πολυαναμενόμενης επίθεσης της Ουκρανίας και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει το τοπίο και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο έδαφος.

Τόσο το τετράγωνο Δια/Πλουτωνα και η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, με τον πρώτο να μετακινείται στον Λέοντα, είναι η επιρροή εξαιρετικά κυρίαρχων ανθρώπων, ανδρών πιθανότατα στην εξουσία, που θέλουν να επιβάλουν την ιδεολογία ή τις αρχές τους σε άλλους ανθρώπους. Πρόκειται για τον ιδεολογικό εξτρεμισμό και εσείς, προσωπικά, είναι βέβαιο ότι θα το ζήσετε αυτό σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Ο σχηματισμός αυτός είναι μια δυνατή ένδειξη για φυσικές καταστροφές όπως δυνατούς σεισμούς, καθώς η σύνοδος με την Σεντνα είναι μόλις 1 μοίρα.

Η ειρήνη υπονομεύεται, γίνονται φθονερές επιθέσεις για ένα άπληστο και εγωιστικό κέρδος , και τα μακιαβελικά σχέδια είναι σε εξέλιξη.

Ο μεγάλος ευεργετικός Δίας, που λειτουργεί ως Χέρι του Θεού, πρόκειται σύντομα να εισέλθει σύντομα και στον 9ο οίκο του Τραμπ, που διέπει τις νομικές, πολιτικές και υποθέσεις των μέσων ενημέρωσης. Από τις 16 Μαΐου, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, και τον επόμενο χρόνο ο Δίας θα είναι ευοίωνα στο ζώδιο των Διδύμων, η κούρσα των εκλογών θα έχει ήδη αρχίσει, διεκδικώντας την κλεμμένη εξουσία, ενώ και ο Δίας του Ρόμπερτ Κεννεντυ Tζ. στον Ζυγό αναζητά την δικαιοσύνη, και οι δυο στην 17η μοίρα σε ζώδια του αέρα, φαίνεται να ενώνονται για ένα και μοναδικό σκοπό στην ιστορία!

Ο Δίας αρχίσει στον Ταύρο, θα δώσει μεγάλα χτυπήματα εναντίον των κακών. Απλά, δες τις ευθυγραμμίσεις του 2022. Διατηρήστε την πίστη σας, το σχέδιό Του για εμάς είναι τέλειο.

Η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει μια δύσκολη εικόνα λίγες ώρες πριν τις εθνικές εκλογές αν και το εξάγωνο ακριβείας Κρόνου/Δια δίνει μεγάλη έμφαση σε θέματα 8 οίκου (ενέργεια, χρήμα, φόροι κτλ.) που γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν. Η νέα σελήνη, τετραγωνίζει τον Ερμή της στην 29η του Υδροχόου, προβλέπει δυσκολίες, αναταραχή και δυσαρέσκεια σε σχέση με την οικονομία αλλά και με γειτονικές χώρες, καθώς και η δύσκολη όψη του Άρη δεν την στηρίζει καθόλου. Υπάρχει, δυσπιστία, γιατί δεν υπάρχουν ορθολογικές δομές.

Όπως δείχνει και ο χάρτης Μεταπολίτευσης, πολύ πιθανό να έχουμε πολυκομματική βουλή πέρα από τα φυσιολογικά όρια, που συνήθως βλέπουμε. Ο Ουρανός προτρέπει για οικουμενική κυβέρνηση, ποικιλία κομμάτων πιθανόν που θα βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό όμως μέσα στον άξονα Άρη/Πλουτωνα, κάνει ένα κοινοβούλιο βίαιο και εκρηκτικό, όπου θα υπάρξουν ανατροπές και ταραχές δείχνοντας σημάδια διάλυσης και παραίτησης, ενώ δεν θα λείψουν και οι κοινωνικές εκρήξεις. Προκύπτει ένα κοινοβούλιο, σαν να βρίσκεται σε συναγερμό, από κάθε άποψη!

H νέα σελήνη, συνοδευόμενη με την Αλκυόνη και Αλγκολ, στον 1 οίκο της δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις ενώ και στον χάρτη Μεταπολίτευσης, είναι δείκτης πολεμικής ατμόσφαιρας. Η χώρα σείεται από σκάνδαλα και απρόσμενες εξελίξεις. Όταν ο Δίας στον Ταύρο, θα προχωρήσει στην 2 μοίρα, και θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα της Ελλάδος, φέρνοντας θύελλα, αποκαλύπτοντας το παράλογο, γυρίζοντας τα πράγματα ανάποδα, θα είναι μια αυθόρμητη, χαοτική, αλλά και ανατρεπτική ενέργεια, ανακατεύοντας τα πράγματα!

Διατηρήστε την πίστη στον Θεό, και καλή ψήφο, ελπίζω να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής!

Η νέα σελήνη με Υποθετικό Ζευς και Ουρανό είναι γεμάτη φωτιά!

Απροσδόκητη ενέργεια – Ξαφνική ενέργεια – Εκπλήξεις σχετικά με ενέργειες – Εφαρμογή μεταρρυθμίσεων – Ξαφνικοί καταναγκασμοί – Αρχές που σχετίζονται με περιπέτειες – Μηχανήματα – Μεταφορικά οχήματα – Ηλεκτρισμός – Αρχές που σχετίζονται με ένταση – Αστραπές – Ξαφνικές πυρκαγιές – Εκπλήξεις στα όπλα

Προβλήματα που σχετίζονται με εταίρους με αυτοπεποίθηση – Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Ξαφνικές μειώσεις που σχετίζονται με την αφθονία – Αναστατωτικές αυξήσεις που σχετίζονται με αντίσταση ή εμπόδια – Πολλοί τεχνικοί περιορισμοί –
Συνεχής νευρική ένταση – Ειδήσεις σχετικά με την καταπίεση – Καταστροφές
Απροσδόκητες υπερβολές ισχύος – Πυροδότηση εντάσεων – Ατομική ενέργεια

Εκπλήξεις σχετικά με την ανάπτυξη δυνατοτήτων που σχετίζονται με πυρά – Ξαφνικές ανταλλαγές που σχετίζονται με πυροβολισμούς ή όπλα

Ξαφνικές ελλείψεις χρημάτων – Απροσδόκητες διακρίσεις ή μειονεκτήματα ή μειονεκτήματα σχετικά με νομικά θέματα – Διαταραχές ή αναστατώσεις λόγω αδικίας

Απροσδόκητες εξελίξεις σχετικά με ιατρικά προβλήματα – Αρνητικές μεταλλάξεις

Απάντηση