Η οικονομική Ύφεση & Πληθωρισμός 2022-2025*

στις

Υπάρχει πρόβλημα με την αγορά κατοικιών, καθώς οι τιμές αλλά και ο πληθωρισμός τρομάζουν τους αγοραστές. Δύσκολοι καιροί για την Ευρωπαϊκή Ένωση, βεβαια, οπως ειχα προβλέψει εδω και μήνες. Πόσο καιρό θα διαρκέσει; είχα αναφέρει την διάρκεια της το περασμένο Φθινόπωρο. Επιπλέον, η χρεοκοπία των τραπεζών στην Κίνα, και οι συνθήκες που επικρατούν προκαλεί ταραχές. Όλοι οι κύκλοι που βιώνουμε εδώ στη Γη, είναι πλανητικοί, οπως οι ευθυγραμμίσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες. Οι πλανητικές διελεύσεις του 2022 έχουν επικεντρωθεί στα έθνη και τις κυβερνήσεις τους σε αυτό για το οποίο έχω προειδοποιήσει εδώ και χρόνια πριν τις αρχές της δεκαετίας του 2020, για τον πληθωρισμό, τις απολύσεις και την ύφεση. Είχα προβλέψει το 2018, επανειλημμένως το 2019-2020, οτι η επερχόμενη ύφεση θα είναι «διπλής βύθισης».

Προέβλεψα ότι μια βαθιά ύφεση θα ξεκινούσε το δεύτερο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία αναλυτών και των οικονομολόγων έλεγε ότι δεν θα ξεκινήσει πριν από το 2023 και μου κάνει εντύπωση αυτό που το ακούω απο ειδικούς. Θα συνεχίσω όμως να υποστηρίζω ότι η ύφεση θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα κατά το φθινόπωρο του 2022 καταστρέφοντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Οι χονδρέμποροι και οι έμποροι λιανικής ίσως να μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτή την πρόβλεψη, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2022

Πιστεύω οτι ακόμα και οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές ίσως να είναι σύντομες η και κάποιοι να μην μπορέσουν να πάνε κάπου να ξεκουραστούν, για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα ​​μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι διπλές υφέσεις είναι ομως πολυ σοβαρές και δημιουργούν περικοπές μισθών κτλ, και επηρεάζουν το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των εθνών.

Οι ανακάμψεις W ή οι υφέσεις διπλής βύθισης που μπορεί να προκληθούν από μια επαναλαμβανόμενη κρίση ή από κυβερνητικές πολιτικές που επιβραδύνουν ηθελημένα ή ακούσια την οικονομική ανάπτυξη, η οποία είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες οικονομίες κλίμακας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αν και είναι νωρίς, οι πλανητικές διελεύσεις υποδεικνύουν ότι η επερχόμενη παγκόσμια ύφεση (που προκλήθηκε απο την πανδημία και την αντίδραση κυβερνήσεων σε αυτήν τυπώνοντας τρισεκατομμύρια σε fiat χρήματα, προκαλώντας πληθωρισμό) θα είναι βαθύτερη από το αναμενόμενο – και η πιο ασυνήθιστη ύφεση παγκοσμίως.

Για να μην λέω και πολλά, οι απολύσεις που συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας προκαλέσαν περικοπές θέσεων εργασίας που επηρεάζουν αρκετές εκατοντάδες εργαζομένους, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι επιρροές του Κρόνου στον Υδροχόο μέσω των σταθερών τετραγώνων προς στους Σεληνιακούς Δεσμούς στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα συνεχιστούν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2022 ενώ ο Κρόνος, ανάδρομος (μέχρι τις 23 Οκτώβριου, 2022) κατευθύνεται και πάλι προς το σταθερό τετράγωνό προς τον Ουρανό στον Ταύρο.
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που δείχνει τα προσωπικά χρήματα, ενώ το αντίθετό του, ο Σκορπιός, είναι τα χρήματα των άλλων, οι χρηματοπιστωτικές αγορές, οι κυβερνήσεις, τα χρήματα και οι επενδύσεις εθνών, πόλεων κ.λπ., κ.λπ.

Με τα σταθερά τετράγωνα του Κρόνου, παγκοσμίως, οι προοπτικές γίνονται όλο και πιο σκοτεινές για πολλές μικρές επιχειρήσεις, με το ποσοστό των ιδιοκτητών να αναμένει καλύτερες επιχειρηματικές συνθήκες τους επόμενους έξι μήνες, υποχωρώντας δυστυχώς στο χαμηλότερο επίπεδο που καταγράφηκε σύμφωνα με τις έρευνες τα τελευταία 48 χρόνια. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι προσδοκίες για καλύτερες επιχειρηματικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί τους τελευταίους έξι μήνες υπό αυτές τις πλανητικές συνθήκες και αυτό θα συνεχιστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2022 και το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Μια «διπλή ύφεση», σημαίνει ότι η οικονομία πέφτει σε ύφεση, αρχίζει να ανακάμπτει, αλλά όμως πέφτει ξανά σε μια άλλη ύφεση προτού μπορέσει να ανακάμψει πλήρως. Οι διπλές υφέσεις είναι ιδιαίτερα επώδυνες τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επενδυτές. Παρατείνουν τον δρόμο προς την ανάκαμψη, με αποτέλεσμα η απασχόληση, οι μισθοί και οι επενδυτικές ευκαιρίες να μείνουν στάσιμες ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως. Καταλάβετε επίσης ότι το τέλος μιας ύφεσης δεν σηματοδοτείται από την επιστροφή σε μια υγιή οικονομία όπου όλα επιστρέφουν στο «κανονικό», επειδή σας είπαν ότι η οικονομία τώρα ανακάμπτει.

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να πιεστούν στο να κάνουν διακοπές μετά απο τα lockdown που επιβλήθηκαν από την πανδημία το 2020 – 2021.

Οι πλανητικές διελεύσεις στις αρχές Ιουλίου 2022, δείχνουν μια βαθιά ύφεση που είναι ήδη σε εξέλιξη.
Θα παραταθεί παγκοσμίως και από τα τέλη του 2022 έως τις αρχές του 2023, τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΕΤΜΕΒΡΙΟΣ 2022- ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Για τους επόμενους 11 μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούλιο του 2023 οι πλανητικές διελεύσεις υποδεικνύουν ότι προφανώς σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην οικονομία και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Το πώς τα γεγονότα θα επηρεάσουν εσάς προσωπικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη γέννησή σας και τις δευτερεύουσες προόδους, καθώς η παγκόσμια διέλευση που επηρεάζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την κοινωνία γύρω σας αγγίζει τα ωροσκόπια και τις εξελίξεις κατα τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι μοναδικά για κάθε άτομο και τις δυνατότητές του, για να επιβιώνουν, ακόμη και να ευδοκιμούν υπό συνθήκες δύσκολες .Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους απο τα μέσα Αυγούστου 2022 όμως θα επιδεινώσει το γεωπολιτικό κλίμα στην Ευρώπη αλλα και θα επηρεάσει τον κόσμο γενικότερα. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος ανάδρομος κύκλος του Ερμή θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η ανάδρομη πορεία 23 ημερών (10 Σεπτεμβρίου -2 Οκτωβρίου 2022) θα αιφνιδιάσει πολλούς καθώς θα οδηγήσει σε έναν ισχυρά δύσκολο Οκτώβριο, όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση (στις αναλύσεις Αυγούστου μίλησα για “μαύρους κύκνους”).
Οι Σεληνιακοί Δεσμοί παγκοσμίως στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από τις 18 Ιανουαρίου 2022 που θα παραταθεί η ενέργεια τους, έως τις 17 Ιουλίου 2023, όταν τοτε θα εισέλθουν στον άξονα Κριού-Ζυγού για 19 μήνες έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.

Τα τετράγωνα Κρόνου/Ουρανού, προκάλεσαν ελλείψεις και πληθωρισμό, και θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο και το Φθινόπωρο του 2022,χαρακτηρίζοντας αυτόν τον μήνα ως πολύ επικίνδυνο για πολλές εταιρείες, επενδυτές και εμπόρους σε όλα τα χρηματοοικονομικά χρηματιστήρια. Οι τιμές επίσης θα αυξάνονται σε πολύ χειρότερο επίπεδο.

Αυτά τα τετράγωνα έχουν τεθεί σε ισχύ για 19 συνεχόμενες εβδομάδες από τότε μέχρι σήμερα (14 Ιουλίου 2022) και συνεχίζουν να εναλλάσσονται παγκοσμίως – προκαλώντας τις κεντρικές τράπεζες να ανησυχούν καθώς ο πληθωρισμός αυξάνει το κόστος και τις τιμές παντού.
Έχω υπολογίσει ότι ολόκληρο το εύρος των τετραγώνων του Κρόνου με τους Σεληνιακούς Δεσμούς θα διαρκέσει συνολικά 29 εβδομάδες (από τις 3 Μαρτίου 2022 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.)

Τα τετράγωνα από τον Κρόνο οδηγούν σε μια σχεδόν τέταρτη ακριβή όψη τετραγώνου προς στον Ουρανό στον Ταύρο στις 4 Οκτωβρίου 2022 – χαρακτηρίζοντας αυτόν τον μήνα ως πολύ επικίνδυνο για εταιρείες, επενδυτές και εμπόρους σε όλα τα χρηματοοικονομικά χρηματιστήρια. Ο Κρόνος άρχισε να εφαρμόζεται στο επερχόμενο τέταρτο ακριβές τετράγωνό του προς τον Ουρανό στις 12 Ιουλίου 2022 και θα ισχύει για 22 εβδομάδες συνολικά ( μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2022.)

ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ/ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου 2022 υποδηλώνει ότι τα Χριστούγεννα του 2022 δεν θα δουν τον κόσμο με χαρούμενη διάθεση.
Λόγω των πλανητικών θέσεων ίσως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα αναγκαστεί σύντομα να μειώσει την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη τον Ιούλιο 2022 (αν δεν έχει γίνει κιόλας).

Το ΔΝΤ θα αναφερθεί στις επιπτώσεις του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, στις συνεχείς διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναδυόμενη παγκόσμια ενεργειακή και επισιτιστική κρίση και φυσικά τον υψηλότερο πληθωρισμό.
Να ξέρετε ότι οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος 2022 είναι πολύ ενεργοί πλανητικά και οι επιρροές είναι αρκετά δυσμενείς, το λιγότερο, αν και ήδη έχω ειδοποιήσει γι αυτό, μέσα απο τα φεγγάρια της καλοκαιρινής περιόδου, ειδικά Ιούλιος -Αύγουστος.

Το τετράγωνο του Κρόνου/Ουρανού δεν είναι παιχνίδι, καθώς τα τετράγωνα ανοιγόκλειναν από τον Φεβρουάριο του 2021 και θα κορυφωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβριο του 2022, εγκαινιάζοντας μια αρνητική οικονομική και χρηματοοικονομική ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023. Τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού φέρνουν απογοήτευση και αστάθεια σε επαγγελματικά θέματα καθώς η τυχη ανατρέπεται. Το σχεδόν τέταρτο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δεν ευνοεί την ένταξη ή την συνεργασία με ομάδες και οργανισμούς λόγω των απροσδόκητων θεμάτων που θα προκύψουν. Συνήθως λόγω ασυνέπειας, υπάρχουν εγωιστικά κίνητρα και αναξιοπιστία. Τα αποτελέσματα οδηγούν σε προκλήσεις και μάχες με συμβόλαια, γίνονται αγωγές και υπάρχουν επίσης νομικές δυσκολίες που συνδέονται με χρήματα, συνεργασίες, ασφάλειες, φόρους, διατροφή και κληρονομικά ζητήματα. Η πίεση θα είναι πολυ έντονη.

Τα γεγονότα στην Κινα και την Σρι Λάνκα ειναι υψίστης σημασίας όπου η οργή ξεχείλισε. Η εντονη επιρροή του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού είναι ιδιαίτερα εμφανή από τότε που ξεκίνησε η σειρά των τετραγώνων τον Φεβρουάριο του 2021.Το τελικό φθίνων τετράγωνο άρχισε να ισχύει στις 12 Ιουλίου 2022 και θα γίνει ακριβές στις 4 Οκτωβρίου 2022. Στη συνέχεια, 19 ημέρες αργότερα, στις 23 Οκτωβρίου, ο διελαυνων Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθη πορεία, στις 18 μοίρες του Υδροχόου. Άρα θα πρεπει να είμαστε επιφυλακτικοί γενικότερα η’ να παρθούν μέτρα.

Η παγκόσμια έλλειψη προσωπικού είναι μια απο τις επιπτώσεις της πανδημίας και του γεγονότος ότι κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να μην εργαστούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας από φόβο μήπως αρρωστήσουν η’ επίσης λόγω ανεύθυνων κυβερνητικών εντολών, οπως η αναστολή ανεμβολιαστων εργαζόμενων, ηταν μια τελείως λάθος κίνηση. Στην αγορά εργασίας όπου περίπου 11,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας (οι υψηλότερες στην ιστορία) μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν ακάλυπτες οπως και αλλού στον πλανήτη.

Μια έρευνα της BCG σε περισσότερους από 7.000 από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι το 40% ενδέχεται να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους τους επόμενους μήνες. Το πρόβλημα θα μπορούσε όμως να επιδεινωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες εάν οι ηγέτες δεν ενεργήσουν γρήγορα, με σοβαρότητα επιτέλους.

Είχα επίσης προειδοποιήσει, απο τα λίγα, που ασχολήθηκα ότι θα πρέπει να μείνετε μακριά απο τα κρυπτονομισματα.*

Οι διελεύσεις από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2022 θα γίνουν πρωτοσέλιδα και για τα κρυπτονομίσματα.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται για να επιστρέψει σε ορθή πορεία έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, θα γίνει ισως μια σειρά κανονισμών για τα κρυπτονομίσματα που θα επηρεάσουν τις αγορές. Σημαίνει οτι κατα καποιο τροπο, ισως να υπάρξουν περιορισμοί, πρωτοκόλλα, καποιου είδους εποπτείας, δηλαδη, ισως να εφαρμόσουν κάποιους κανονισμούς υψηλού επιπέδου (νομικά), οπου θα αναγκαστουν ολοι να συμμορφωθούν ανάλογά. Οι ρυθμισεις αυτες, δεν θα ειναι ευκολο να γινουν μεχρι την άνοιξη του 2023 καθως θα προσπαθήσουν να το ελέγξουν.

Όλες οι κεντρικές τράπεζες ομως παγκοσμίως ελπίζουν σε μια ήπια προσγείωση όπου οι πολιτικές τους θα είναι αποτελεσματικές χωρίς να προκαλέσουν ύφεση, αλλά δεν θα λειτουργήσει καθώς η ύφεση πρόκειται να συνεχιστεί για τα καλά, το 2023 και για πολλά άλλα έθνη το 2024 και το 2025.

Οι μεγάλες δυσκολίες έρχονται για την Ευρώπη, δυστυχώς, όπως είχα επισημάνει απο τις εκλείψεις της Άνοιξης, για άλλη μια φορά. Ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας πολύ πιθανό να ξεφύγει από τον έλεγχο, όπως και να υπάρξουν αλλα μέτωπα, που θα προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στην Ευρώπη, καθώς η εποχή του φθινοπώρου θα γίνεται όλο και πιο κρύα είναι πολύ πιθανό να μπει ο χειμώνας απο τα τελη Οκτωβρίου, ειδικά για τον Βορρά, (με την έκλειψη αλλα και το πρώτο φεγγάρι του Πάγου κατα το τέλος του μήνα) του 2022-2023 με την μακρά διέλευση του Άρη στους Διδύμους, εως στα τέλη Μαρτίου 2023.Ο Κρόνος στον τρίτο δεκανο του Υδροχόου θα προκαλέσει μεγαλύτερο ψύχος, οσο αφορά τις καιρικές συνθήκες Φθινοπωρο-Χειμωνας2022 έως και την Άνοιξη του 2023.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν βλακωδώς να απαγορεύσουν τις περισσότερες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου μέχρι το τέλος του 2022, και στη συνέχεια οδήγησε σε εκτίναξη των τιμών. To μπλοκ των 27 εθνών θέλει να τιμωρήσει τη Μόσχα και να μειώσει την εξάρτησή της από τη ρωσική ενέργεια, αλλά με αυτόν τον τρόπο οι ηγέτες της ΕΕ έχουν επιβαρύνει οικονομικά τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις καθώς οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας και οι τιμές ανεβαίνουν στα ύψη καθώς τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε μέσα απο τις ειδήσεις καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια της ύφεσης, καθώς τα επιτόκια ανεβαίνουν και ο πληθωρισμός θα μειώνεται, οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών πέφτουν και τα επιτόκια προσωπικών αποταμιεύσεων αυξάνονται, αλλά όλα εξαρτώνται από την αγορά εργασίας και τους μισθούς.
Μπορεί επίσης να δούμε μια άνοδο στην επιχειρηματικότητα, όπως το 2009 με τη Μεγάλη Ύφεση μετά την έκρηξη της φούσκας των στεγαστικών κατοικιών το 2007-2008, καθώς οι νέοι άνεργοι αναζητούν συχνά τρόπους να κάνουν πραγματικότητα την ιδέα μιας μικρής επιχείρησης.

Με το ποσοστό ανεργίας να βρίσκεται στο 3,6%, η αγορά εργασίας μπορεί να φαίνεται ότι είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το μόνο σταθερό μέρος της οικονομίας.
Αυτό ίσως να είναι προσωρινό, καθώς οι εταιρείες μάχονται με τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν – συμπεριλαμβανομένου του πληθωρισμού, της αύξησης των επιτοκίων και της αποδυνάμωσης της καταναλωτικής ζήτησης – έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνουν απολύσεις.

Σύμφωνα με το Layoffs.fyi – έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις απώλειες θέσεων εργασίας σε νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας – υπήρξαν σχεδόν 37.000+ απολύσεις από νεες επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, τα επίπεδα ανεργίας κορυφώθηκαν στο 10%, και χρειάστηκαν κατά μέσο όρο, οκτώ έως εννέα μήνες, για έναν άνεργο να εξασφαλίσει μια νέα δουλειά, στις πολύ αναπτυγμένες χώρες.
Επομένως, οπως ειχα αναφερει η καλοκαιρινή περίοδος ειναι για αναθεώρηση, εάν πιστεύετε ότι υπάρχει έλλειμμα η πρόβλημα.
Εάν δεν μπορείτε να καλύψετε τουλάχιστον έξι έως εννέα μήνες εξόδων, κάτι που είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, δείτε εάν μπορείτε να επιταχύνετε την εξοικονόμηση πόρων, μειώνοντας τις δαπάνες ή δημιουργώντας επιπλέον χρήματα, πράγμα που φαίνεται δύσκολο για τους αδύναμους ανθρώπους και χώρες.
Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι ενημερωμένο ώστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν επιρροή στο επαγγελματικό και προσωπικό σας δίκτυο.
Λογικα, ομως αναμένω ότι οι προσλήψεις θα επιβραδυνθούν και η ανεργία θα αυξηθεί τους επόμενους 12 μήνες, δηλαδή το 2023 και το 2024.

Εάν απολυθείτε, φροντίστε να υποβάλετε αίτηση για επιδόματα ανεργίας αμέσως και εξασφαλίστε την ασφάλιση υγείας σας. Ωστόσο, είναι σοφό να βρείτε μια νέα δουλειά το συντομότερο δυνατό.Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος και ανησυχείτε για ύφεση στον κλάδο σας ή για απώλεια πελατών, εξερευνήστε νέες ροές εσόδων, αν είναι δυνατό. Θα είναι δύσκολο να μιλήσω για συνεργασίες και αλληλεγγύη στην εποχή του Εγώ.

Γι αυτο ελεγα οτι, το φετινο καλοκαίρι του 2022 θα ειναι χάσιμο χρόνου σε διακοπές, αν και δυσκολα το λεει αυτο καποιος, οταν ο κοσμος ειναι κουρασμένος απο ολα αυτα που εχουν συμβει, (επιτέλους λίγη ελευθερία! έστω και προσωρινά!).

Όταν θα επιστρέψουμε βεβαια, με ανάδρομο Ερμή τον Σεπτέμβριο του 2022, ισως μιας πιάσει πανικός απο τα απανωτά σοκ του Οκτωβρίου 2022 που θα καταστρέψει την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς υπολογισμούς, ο πληθωρισμός θα είναι μαζί μας, χωρις πλακα, μέχρι το 2024 έως τα μέσα του 2025 που βεβαια μεχρι τοτε θα συμβουν πολλά. Ναι μεν, η συνοδος Δια/Ουρανού εχει και τα θετικα της ,οχι ομως αμεσα, οπως ειχα εξηγήσει αλλα η μακρόχρονη επιρροή της θα μας συνοδεύσει μέχρι το 2026.

Απάντηση