Η ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ*Ο ΟΥΡΑΝΟΣ*Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ & ΚΑΙ Η ΕΣΤΙΑ

στις

Ολική Ηλιακη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, στην 12 μοίρα του Τοξότη, 2021,ωρα 9:42:50 π.μ. στον 11 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου σε σύνοδο με τον Ερμή επίσης στο ιδιο ζώδιο. Θα είναι η τελευταία έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη αλλα και η τελευταία ολική έκλειψη του 2021, θα συνδεθεί με το ίντερνετ, την επικοινωνία, την πληροφορία, το εμπόριο, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, σημαντικά έγγραφα, συμφωνίες, την μάθηση, την παιδεία, κυρίως τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον ιερο πόλεμο κτλ. Θα είναι η τελευταία έκλειψη σε αυτόν τον άξονα ζωδίων μέχρι το 2029, οπου αναμενεται να δημιουργησει τοτε εμφυλιακες καταστάσεις.

Η νέα σελήνη-έκλειψη ηλίου κυβερνά τον 8ο οικο (ενεργεια, οικονομία, βαθιά μυστικά, μυστικές υπηρεσίες) και θα εχει επιπτώσεις στην οικονομία, το χρηματιστήριο, την παγκόσμια υγεία, την ευημερία και συμμαχίες κρατών αφού ο κυβερνήτης της είναι ο Δίας. Σημαντικό όμως διότι ξεσκεπάζει μυστικά καλα κρυμμένα και φέρνει δυνατες αποκαλύψεις. Σελήνη και Ηλιος βρίσκονται στην 12 μοίρα του Τοξότη ενώ ο Ερμής στην 15 μοίρα που είναι αρκετά δύσκολη. Είναι περισσότερο επικεντρωμένη στις ελπίδες του κόσμου, στο μέλλον του πλανήτη και της ανθρωπότητας, τους παγκόσμιους οργανισμούς, την πολιτική, την θρησκεία, τρομοκρατία και κοινωνική αναταραχή, την αλήθεια και οι αποκαλύψεις θα συνδεθούν με αυτά. Επηρεάζει τα κοινοβούλια, πολιτικούς ηγέτες, τα κόμματα και τοπικούς άρχοντες, κοινότητες αλλα και την διεθνή διπλωματία και θα εχει συλλογικές επιπτώσεις, καθώς ήδη ετοιμάζει κοινωνικές αναταραχές με το ιντερνέτ και την ενέργεια να παίζουν σημαντικο ρόλο.

Η έκλειψη αυτή στην συνέχεια θα δώσει μια νέα προοπτική σε βάθος χρόνου σε σχέση με τα ταξίδια, τη μάθηση και τη διδασκαλία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τις ανακαλύψεις, το διάστημα, τις εξερευνησεις, τους εμβολιασμούς, την θρησκεία, τους νόμους. Κατά τ αλλα μπορεί να φέρει προσωρινά μια αίσθηση αισιοδοξίας και ενθουσιασμού που είναι απαραίτητη στον κόσμο εν όψει εορτών. Είναι το φως και η αλήθεια που μάχονται το σκοτάδι, εδώ και πολύ καιρό. Ομως η χρονιά τελειώνει με ένα πολύ περίεργο τρόπο καθώς την διαδέχεται μια πολύ δυνατή πανσέληνος στους Διδύμους, οπου όλα ολοκληρώνονται πριν τις γιορτές, στις 19/12/2021.

Η έκλειψη είναι αρκετά έντονη για τους Τοξότες και τους Διδύμους, καθώς και για την Παρθένο και τους Ιχθύες. Ωστόσο, μπορεί να ωφελήσει τον Κριό, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.

EventUTC TimeTime in Athens*
First location to see the partial eclipse begin4 Dec, 05:29:164 Dec, 07:29:16
First location to see the full eclipse begin4 Dec, 07:00:044 Dec, 09:00:04
Maximum Eclipse4 Dec, 07:33:264 Dec, 09:33:26
Last location to see the full eclipse end4 Dec, 08:06:324 Dec, 10:06:32
Last location to see the partial eclipse end4 Dec, 09:37:264 Dec, 11:37:26

Μονοπάτι Έκλειψης: Νότια Αυστραλία, Νότια Αφρική, Νότια Αμερική. Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική.

Η διάρκεια της Ολικής έκλειψης θα είναι σχεδόν 2 ωρες και τόση θα είναι και η διάρκεια της σε χρονια. Ανήκει στον κύκλο Saros 152. Μας παραπέμπει στις εκλείψεις του 2003 τουλάχιστον. Το ερώτημα είναι τι είδους μυστικά κρύβονται στην Ανταρκτική; αφού την καλύπτει πλήρως; Ισως μεσα από την ανάλυση να μπορούμε να σκεφτούμε κάτι. Ισως αυτή η έκλειψη Ηλιου εχει να μας διηγηθεί μια ξεχωριστή σημαντική ιστορία για τα επόμενα δυο χρονια.

Το μονοπάτι της έκλειψης ακολουθεί ως εξής:

 Orcadas, Antarctica- Θα δει την Ολική έκλειψη Ηλιου

 • Τζέιμσταουν, Αγία Ελένη
 • Swakopmund, Ναμίμπια
 • Walvis Bay, Ναμίμπια
 • Mafeteng, Λεσόθο
 • Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
 • George, Νότια Αφρική
 • Grahamstown, Νότια Αφρική
 • Εδιμβούργο των Επτά Θαλασσών, Αγία Ελένη
 • King Edward Point, Νότια Γεωργία/Sandwich Is.
 • Νήσος Marion (Νησιά Πρίγκηπα Εδουάρδου), Νότια Αφρική
 • Île de la Possession, Νησιά Crozet, Γαλλικά Νότια Εδάφη
 • Βάση Marambio, Ανταρκτική
 • Stanley, Νησιά Φώκλαντ
 • Puerto Williams, Χιλή
 • Κουίνσταουν, Οτάγκο, Νέα Ζηλανδία
 • Oban, Southland, Νέα Ζηλανδία
 • Νησί Macquarie, Τασμανία, Αυστραλία
 • Καμπέρα, Επικράτεια Αυστραλιανής Πρωτεύουσας, Αυστραλία
 • Χόμπαρτ, Τασμανία, Αυστραλία
 • Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Η έκλειψη Ηλιου σχηματίζει μία οψη συνόδου με τον Ερμή, αλλα μια οψη κουινκαξ με τον Ουρανό θα φέρει μεγάλες αναταράξεις στην οικονομία και τα χρηματιστήρια καθώς κυβερνά τον 2 οικο στον χάρτη της έκλειψης, που είναι ένα πολύ στενό κουινκαξ μόλις 0,43,λ σε απόσταση δηλαδή είναι πιο ισχυρή οψη από την σύνοδο με τον Ερμή και το τρίγωνο προς το Χείρωνα χωρίς άμεσα αποτελέσματα, διότι οι πληγές αυτές θα κλείσουν πολύ αργότερα στην ιστορία. Όμως η αρχική θέση του Ουρανού στην έκλειψη Ηλιου συνεχίζει να δημιουργεί πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενδεχομένως ελλείψεις και όλα αυτά τα προβλήματα και αλλαγές που αναφέραμε τους δυο προηγουμένους μήνες.

Σημαντική η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού για τα έθνη της Δύσης, παραμονες Χριστουγεννων, διοτι ο πληθωρισμός και η κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας αρχίζουν να πνίγουν τις οικονομίες. Επιπλέον, η οικονομία της Ασίας θα επιβραδυνθεί καθώς η Κίνα θα βυθίζετε ολο και περισσότερο.

Δίας, Κρονος και Ουρανός είναι μέρος ενός εκρηκτικού Ταυ-τετράγωνου με τους Δεσμούς και το MC. Κρονος, Δίας, Ουρανός και Ποσειδώνας, δείχνουν μηχανικές βλάβες, μεγάλες ζημιές και απώλειες, καταστροφές σε κτήρια και ακίνητα δηλαδή μεγάλες απώλειες στις περιουσίες του κόσμου, μεγάλες εντάσεις. Ο Δίας στον Υδροχόο επιπλέον τετραγωνίζει τον Άρη στον Σκορπιό και τους Δεσμούς της Σελήνης.

Ο Ποσειδώνας από τον 2ο οικο τετραγωνίζει τον Ερμή και μαζί με το κουινκαξ προς τον Ουρανό φέρνουν στο φως αποκαλύψεις σε θέματα που συνδέονται με τα χρήματα, τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, παγκόσμια υγεία. Είναι όμως η Έκλειψη της κρυμμένης γνώσης και της πληροφορίας, που σημαίνει επίσης ότι κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν κρυμμένα για να μην τρελαθεί η ανθρωπότητα τελείως. Αυτή η έκλειψη Ηλιου είναι σημαντική για τούς μεγάλους οργανισμούς που διοικούν τον πλανήτη, το ανθρώπινο DNA, την γενετική, αλλά όμως φέρνει και μεγάλες αποκαλύψεις και ως γνωστόν μονίμως γίνονται προσπάθειες για συγκάλυψη, όμως αυτή τη φορα, μάλλον δεν θα μπορέσουν. Ισως αυτά να αφορούν την τοποθεσία της Ανταρκτικής.

Ο Austin Coppock προειδοποιεί για «μεγάλες δυνάμεις συγκέντρωσης» στον δεύτερο δεκανο του Τοξότη ,όμως θα ενισχύσει την αναζήτηση των ανόητων καθώς και την αποστολή των σοφών καθώς περιέχει μεγάλες δυνάμεις φωτός. Ταυτόχρονα, μπορεί να εχει και θεραπευτική επιρροή. Ο δεύτερος δεκανος όμως εχει τριπλοτητα στον Κριό, κυβερνάται από τον Άρη και την Σελήνη, αλλα και τον Πωσειδωνα. Αυτός ο δεκανος είναι πολύ σημαντικός γιατί σέβεται πολύ τον Φυσικό Νόμο, γιατί αν δεν γίνει αυτό τότε η ανθρωπότητα θα υποστεί φοβερές συνέπειες, κυρίως αν κάνουμε κατάχρηση της μεγάλης δύναμης που έχουμε.

Η αποστολή του Τοξότη είναι να υπενθυμίσει στην ανθρωποτητα την σοφία και την γνώση που κρύβετε στο υποσυνείδητο μας η οποία είναι θαμμένη εκεί και πρέπει να την βγάλουμε στην επιφάνεια. Συμβολίζει την απαγορευμένη γνώση, την ανωτερη νοημοσυνη, αλλα ισως σημερα η εκελιψη αυτη να μας θυμίζει λίγο την ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Οι άνθρωποι εδώ δουλεύουν η κινητοποιούνται για το καλό της ανθρωπότητας, καθώς ο Τοξότης δίνει το σύνθημα, υπό την επιρροή του Άρη.

Η νέα σελήνη -έκλειψη Ηλιου θα είναι σε σύνοδο με τον Al Waid, η Rastaban ένα κίτρινο δυαδικό αστέρι που βρίσκεται στο κεφάλι του Δράκου και ονομαζόταν «Το νεφελώδες αστέρι στο μάτι του δράκου». Ο Rastaban [το εβραϊκό όνομα Rastaban, σημαίνει το κεφάλι του λεπτοφυούς (φίδι)] και είναι από το Al Ras al Thu’ban, το κεφάλι του Δράκου.

“Αυτό που πρόκειται να καταστραφεί” ~

Ο Alwaid είναι φύσεως Κρόνου και Άρη. Ο Robson λέει, ότι «Προκαλεί απώλεια περιουσίας, βία, εγκληματικές τάσεις και ατυχήματα». Μιλάει για ληστείες και δηλητηριάσεις και εχει ζοφερή φύση, κάποιος υπό την επιρροή του εχει διεισδυτικό και αναλυτικό μυαλό.

Αυτός ο δεκανος του Τοξότη δίνει έμφαση στη θεραπεία και τη μαγεία. Αυτό το αστέρι δείχνει την καταστροφική πλευρά της μαγείας.

Όμως αυτό το αστέρι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάποιον που δολοφονείται επειδή ήταν απειλή για το κατεστημένο.(John Lennon) *

Δεύτερος δεκανος [Σελήνη]. Θάνατοι καμήλων και βοοειδών. Φέρνει καταστροφή σε άλογα και μουλάρια. [9 Ράβδοι]

Καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε προβλήματα με την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, ασθένειες.

Οι 9 Ράβδοι συνδέονται με την Δύναμη, υγεία, αλλα και την ανάρρωση από την ασθένεια. Τεράστια και σταθερή δύναμη που δεν μπορεί να κλονιστεί. Ηράκλεια δύναμη. Μεγάλη επιτυχία, αλλά με σύγκρουση και ενέργεια. Νίκη, μετα τον φόβο. Υγεία καλή και βελτίωση. Είμαστε αφοσιωμένοι σε έναν σκοπό και έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Θα το φέρουμε εις πέρας μέχρι τέλους, και τίποτα ή κανείς δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι και ξέρουν την αντοχή που χρειάζεται για να αντισταθούν και να ξεπεράσουν κάθε αντίθεση. Το Εννέα αντιπροσωπεύει πάντα την ανάπτυξη της Δύναμης. Η άμυνα, για να είναι αποτελεσματική, πρέπει να είναι ευέλικτη.

Το τρίτο τετράγωνο στα μέσα Δεκεμβρίου 2021,παραμονες Χριστουγέννων, όχι μόνο θα συνεχίσει να φέρνει συντριπτικές επιπτώσεις κοινωνικά και οικονομικά (και χρηματιστήρια), αλλά θα αυξήσει τα στοιχήματα μεσα στο 2022. Η αστρολογική μου συμβουλή για το 2022 είναι οι επενδυτές να αποφύγουν την αγορά μετοχών και ομολόγων στις περισσότερες αγορές. Θα υπάρξει οικονομική πτώση σε όλες τις ασιατικές αγορές το 2022, η οποία στη συνέχεια θα εξαπλώνεται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Για άλλη μια φορα η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή θα συνεργαστεί και με τον Πωσειδωνα αποκαλυπτοντας σκανδαλα και πληροφορίες οπου θα είναι δυσμενής για το πολιτικό σύστημα και για την δραστηριότητα παγκοσμίων οργανισμών αλλά και για ανθρώπους που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις- κλειδιά. Ωστόσο, ο Ουρανός δημιουργεί προβλήματα και ένα δυνατό κραχ στα χρηματιστήρια και εφόσον συνδέεται με την έκλειψη Ηλιου, θα παίξει και αυτος ταυτόχρονα ρόλο αποκαλυπτικό, οπως την απάτη και ανεντιμότητα, φερνει απώλειες, αποκαλύπτει το κρυφό και μυστικό, με κάπως βίαιο και σοκαριστικο τρόπο για το πολιτικό σύστημα καθώς αναμένεται να δοκιμαστεί αρκετα στην συνέχεια, με σκοπό την πλήρη ανατροπή του, όπως την γνωρίζουμε αιώνες, ενώ ταυτόχρονα ο Ουρανός σχηματίζει μια οψη αντίθεσης προς τον 10 οικο που θα εχει μεγάλη διάρκεια και ένταση μέχρι να εγκαταλείψει ο Ουρανός τον Ταύρο, το 2026.

Ο Πωσειδωνας βάζει και αυτός το χεράκι του μέχρι ενός σημείου αλλα όχι τελείως, αντίθετα βοηθά την Αφροδίτη/Άρη με έναν ύπουλο τρόπο επιβάλλοντας την εξαθλίωση, καθώς συνδέεται με την καταστολή πάνω στον πλανήτη, νομίζοντας ότι μπορεί να συγκαλύψει τις όποιες απώλειες και ατασθαλίες στο οικονομικό -πολιτικό σύστημα. Ο Δίας με τους Δεσμούς της Σελήνης, άλλωστε δείχνει βαριές απώλειες, χρεοκοπίες τραπεζών και πανικό στο Χρηματιστήριο που είναι από τις πολύ δύσκολες αν όχι, χειρότερους δείκτες για το χρηματιστήριο. Η έκλειψη Ηλιου θα εχει πολύ αρνητικές συνέπειες, ότι και αν συμβεί, στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, με την έννοια, ότι οι τράπεζες και το χρήμα χάνουν την δύναμη που ξέραμε μέχρι στιγμής στην ιστορία, καθως αποδυναμώνετε, και η εμπιστοσύνη χάνετε από τον κόσμο.

Η ύπαρξη του Ουρανού άλλωστε στην ουσία από τον 4ο οικο, κατά την διάρκεια της έκλειψης Ηλιου, σημαίνει παρα πολλά που μπορεί να βάλει κανείς στο μυαλό του, όπως την εκτόξευση μεγάλης ηλιακής μάζας που μπορεί να μπλοκάρει να μειώσει την παραγωγή και να δημιουργήσει προβλήματα εξαιτίας μεγαλύτερων μπλακ άουτ. Αν δει κάποιος την νέα σελήνη του έτους 2022, στις 2 Ιανουαρίου, θα δει ότι η ηλεκτρική ενέργεια χτυπιέται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον Χείρωνα. Μέχρι τότε όμως όπως εχω αναφέρει ήδη, η αντίδραση του κόσμου δεν θα μπορεί να ελεγχθεί από τις κυβερνήσεις, από τα μεσα Ιανουάριου έως τα μεσα Φεβρουαρίου και ύστερα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο Σαμπιαν σύμβολο, της  ηλιακής έκλειψης μιλάει για μεγάλους θησαυρούς που κλάπηκαν από την απληστία.*

Η έκλειψη Ηλιου στην ουσία όμως προωθεί στο μέλλον, σημαντικές πολιτιστικές η πολιτικές αλλαγές απορρίπτοντας με άτακτο τρόπο τις φθαρμένες παραδόσεις και ιδέες συστήματα ·  είναι πιθανό να συνδεθεί με την επίθεση σε πολιτιστικά η θρησκευτικά σύμβολα και ηγετικές μορφές η τοποθεσίες που έχουν χάσει πλέον το νόημά τους · μπορεί να δούμε αρχηγούς η εκπροσώπους ενός σκοπού, καθώς ευνοεί την πατριωτική ρητορική – και τον κυματισμό σημαιών. Όμως συνδέεται με την περιπέτεια; αφοβία; Την γενναιότητα και την δύναμη. Θα πρέπει όμως να εμπιστευόμαστε το μέλλον, καθώς αποδεχόμαστε πλήρως ότι πρώτα θα βιώσουμε την ταλαιπωρία, την απώλεια, τα σκαμπανεβάσματα, και τις όποιες ανατροπές. Όμως η μικρή ευθυγράμμιση στον Τοξότη προσδίδει αυτό το αδάμαστο και ανυπότακτο πνεύμα στην ανθρωπότητα για να προχωρήσει.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι σε σύνοδο με τον Πλουτωνα στον 1ο οικο οπου τις δημιουργεί προβλήματα, την πιέζει ήδη σε μεγάλο βαθμό και εκείνη χάνει την μάχη; Υπονομεύει καταστάσεις ή δημιουργεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, γιατί η Αφροδίτη είναι ένας θετικός πλανήτης που συνδέεται με την άνεση, την ισορροπία, το χρήμα, την βιομηχανια, την ομορφιά και εκείνη νιώθει την βαριά ανασα του, που στην προκείμενη περίπτωση αφορά την ίδια την ανθρωπότητα κτλ. Προσπαθεί να αλλοιώσει την επίσημη ιστορία η τα γεγονότα η ακόμα και να τα διαστρεβλώσει· διότι θέλει να δημιουργήσει έναν κόσμο που να συμμορφώνεται απόλυτα με τις σκοτεινες επιθυμίες του.

Η αληθεια ειναι ομως οτι μεσα σε αυτόν τον πόλεμο, η σύγκλιση δύο κύκλων έδειξε και συνεχιζει να δειχνει την μνημειώδη αύξηση έντασης που αναπτύσσεται διαρκώς μεταξύ εθνών με δυνατότητα παγκόσμιας σύγκρουσης, από το 2022-2025.

 Οι εξουσίες βάζουν τα μίντια να εκφράζονται με ένα τρόπο βάρβαρο και απειλητικό πολλές φορές, με μεγάλη αυθάδεια και θράσος, χρησιμοποιώντας όλα τα μεσα, δημιουργώντας το χάος, φέρνοντας τον κόσμο σε απόγνωση, οπου βέβαια δέχεται τις δυσάρεστες εκπλήξεις και τα απανωτά σοκ.

Ο Κρόνος συνεχίζει να παίζει στο ιδιο μοτίβο χρησιμοποιωντας την ιδια επιθετικη τακτική, από εκεί που είχε μείνει το καλοκαιρι περνώντας ξανά πάνω από την 9 μοίρα του Υδροχόου, στην νέα σελήνη του Λέοντα, που άφησε το ισχυρό σημάδι του και πάλι στην ανθρωπότητα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Αναφέρεται και πάλι στον όρο «Μπλίτσκριγκ» (Blitzkrieg), «πόλεμος-αστραπή» η αναφέρεται σε τακτικές -αστραπή, την οποία επινόησε και εφάρμοσε ο Γερμανός στρατηγός Χάιντς Γκουντέριαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Περιλαμβάνει κυρίως αιφνιδιαστικές επιθέσεις, ταχύτατες προωθήσεις δυνάμεων στην εχθρική περιοχή με συντονισμένη ισχυρή υποστήριξη από αεροπορικές δυνάμεις, που κτυπούσαν και αιφνιδίαζαν τον εχθρό όπως ακριβώς θα έκανε ένας κεραυνός. Οι Γερμανικές δυνάμεις όφειλαν πολλές από τις νίκες τους στην τακτική αυτή: Η κατάληψη της Πολωνίας, η Εισβολή και κατάληψη της Γαλλίας – 1940, οι αρχικές επιτυχίες στην Εισβολή στη Σοβιετική Ένωση ήταν αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της τακτικής.

Κατά αυτόν τον τρόπο αυτό μπορεί να συμβεί, να διεξαχθεί πόλεμος, αλλα να εφαρμοστεί με διαφορετικό τρόπο στους λαούς και πάλι, καθώς η Πολωνία θα έρθει σε μεγάλη ρήξη με την ΕΕ και πάλι. Από αστροχαρτογραφικης άποψης η μερική έκλειψη Σελήνης της 19ης Νοεμβρίου, όπως είχα σημειώσει, θα εντείνει ακόμη περισσότερο την κρίση στα σύνορα Πολωνίας/Λευκορωσίας που θα αποτελέσει σημείο ανάφλεξης μεταξύ ΕΕ και της Λευκορωσίας, όπως και η Ουκρανία/Ρωσία, και σ αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι απειλές για το κλείσιμο των αγωγών φυσικού αερίου προς την Ευρώπη ως αντίποινα κατά των κυρώσεων της ΕΕ.

Θα συνδεθεί με την καταστροφή μεγάλων μυστικών (ίσως εγγράφων) και την συγκάλυψη τους, όμως η έκλειψη Ηλιου θα θελήσει να παίξει ρόλο αποκαλυπτικό και να έρθουν πολλά στο φως. Εκφράζει τη γυμνή και σκληρή αλήθεια· ενώ οι άνθρωποι αγωνίζονται για την ελευθερία σκέψης και δράσης· είναι η άρνηση να είσαι «κατοικίδιο» κάποιου, του να ανήκεις κάπου η σε κάποιον,με την έννοια της δουλείας. Όμως το καλοκαιρι, είδαμε τον κόσμο απροειδοποίητα να βγαίνει στους δρόμους σπάζοντας τους κανόνες των lockdowns παγκοσμίως! Βέβαια οι κυβερνήσεις και οι εξουσίες του πλανήτη, καταρρέουν, δημιουργώντας πολύ επικίνδυνες καταστάσεις μέσω πολύ επικίνδυνων τακτικών, οδηγώντας σε ακραίες ανατρεπτικές καταστάσεις από μονοί τους.

Και οι δυο εκλείψεις άλλωστε ,Νοεμβριου και Δεκεμβριου, θα παίξουν σημαντικο ρόλο οπου θα έχουμε ένα είδος Άνοιξης, όπως είχα πει και παλαιότερα, όπως η Αραβική άνοιξη, οπου θα πρωταγωνιστεί η Νότια Αμερική, και βέβαια πρώτα από ολους η Κίνα.

Όπως και να εχει η ολική ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μας δείχνει ότι θα συμβούν πολύ ισχυρότερες αλλαγές και γεγονότα μεσα στα 2 επόμενα χρόνια, ίσως από ότι φανταζόμαστε, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα το πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τις αλλαγές αυτές είναι θέμα αντίληψης του καθενός. Μπορεί εμείς να έχουμε προγραμματίσει την ζωή μας και να φανταζόμαστε ότι όλα θα γίνουν όπως εμείς νομίζουμε αλλα μάλλον θα καταλάβουμε ότι το αντίθετο συμβαίνει. Το δεύτερο είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει απόλυτη σαφήνεια και σταθερότητα όσο αφορά τους μελλοντικούς μας στόχους.

Σε κάποιους ανθρώπους θα δώσει φως, ώστε να αντιληφθούν καλύτερα μια κατάσταση ενώ μπορεί μέχρι χτες να φαίνονταν όλα μπερδεμένα. Οι σχέσεις επίσης μπορεί να βρίσκονται στο ιδιο μοτίβο αλλα όταν κάποιους από τους δυο αρχίζει να αντιλαμβάνεται την προσωπική του αλήθεια, επιθυμίες, τότε ίσως μια σχέση να πάρει διαφορετική τροπή και να αλλάζει κατεύθυνση. Θα είναι δύσκολο όμως να έχουμε πλήρης εικόνα του τι συμβαίνει ακριβως η να εκτιμήσουμε σωστά, για παράδειγμα μια συνεργασία η φιλία. Μπορεί να απογοητευτούμε όταν καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλα, και αυτό που πιστεύαμε για κάποιον άλλον, ξαφνικά, δεν ισχύει πλέον. Όμως θα ήταν προτιμότερο, να μην ακούμε τις κακές γλώσσες, κουτσομπολιά κτλ, αντίθετα θα πρέπει να αποφύγουμε τον υπερβολικό πανικό η και αντιδράσεις που μπορεί να χειροτερέψουν τα πράγματα. Μπορεί οι πληροφορίες να μην αποκαλύπτονται πλήρως αλλά ίσως και άθελά τους.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ VESTA ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ

Η συνοδος της έκλειψης προς τον αστεροειδή Vesta, οπου σχηματίζει ένα εξάγωνο προς τον Κρονο, είναι η πιο κοντινή οψη, κυβερνά τον 2 οικο οπότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απογοήτευση θα μπορούσε να είναι σταθερή σε ένταση η ελεγχόμενη.

Βέβαια το θετικο ειναι οτι αποκρούει τελικα το παρανοϊκό σχέδιο του Πλουτωνα με σκοπό να μεταφέρει τους ανθρώπους στο φως, της Νέας Εποχής, με ασφαλή τρόπο, και αυτό είναι το καθήκον της, να προστατεύσει από την πλεκτάνη και τα βρώμικα σχέδια της Τυραννίας. Ευτυχώς, δεν εχει καμιά σύνδεση με τον Πωσειδωνα οπότε μπορεί κάποιος να την εμπιστευτεί, διότι αν γινόταν αυτό, η τελευταία ελπίδα, θα χανόταν, και θα παγιδεύονταν στα ακάθαρτα κίνητρα του. Ο στοχος της ομως είναι να ανοίξει το μονοπάτι, για την ανθρωπότητα, καλύπτοντας τα ίχνη της, για να προλάβει, γνωρίζοντας ότι αυτό το μονοπάτι εχει παγίδες και δυσκολίες (απόδραση από τη δίωξη).

Με τον Ουρανό όμως θα διαφωνήσει, θα συγκρουστεί για την αλλαγή και την καινοτομία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξέγερση από υποχρέωση της. Πολιτικά, μπορεί να εκδηλωθεί ως «επαναστάτης χωρίς αιτία», μπορεί να δούμε πολιτικούς να αντιδρούν και να παίρνουν αποφάσεις μόνοι τους για την χωρα τους. Η επίλυση αυτών των προκλήσεων έγκειται στη δέσμευση και την αφοσίωση σε έναν τύπο καινοτομίας και μεταρρύθμισης που προωθεί εποικοδομητικές και επουλωτικές αλλαγές στην παλιά τάξη πραγμάτων ή στην οικοδόμηση λειτουργικών δομών μιας νέας τάξης.

Μόλις πραγματοποιηθούν, αυτές οι φιλοδοξίες θα θεμελιωθούν σε μια πιο σταθερή και ασφαλή βάση. Αυτό δείχνει όμως αφοσίωση στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις κάποιου. Άρα η Vesta εδώ όντως προστατεύει και θυσιάζετε για έναν απώτερο σκοπο.

Το γεγονος οτι μια τετοια Ολικη Εκλειψη Ηλιου συνοδευεται απο τον Νοτιο Δεσμο σημαινει οτι κλεινει εναν παλιο ισχυρο καρμικο κυκλο για να ανοιξει εναν καινουργιο στην ανθρωπινη ιστορια, με σκοπο την επεκταση και την αναπτυξη, περιπου σε μία δεκαετια απο τωρα.Αυτο το θαυμασιο κοσμικο γεγονος θα φερει εξελειξις στα επόμενα 2 χρονια αλλα θα εχει επιρροη για αλλα 8 ολοκληρα χρονια.***

Τα Φωτα ειναι σε απολυτη συνοδο με τον Ερμη και αυτο ίσως δειχνει μια αλλαγη νοοτροπιας και σκεψης στην ανθρωποτητα που θα παιξει σημαντικο ρολο στα δρωμενα. Αυτο ειναι δεικτης οτι το πεπρωμενο να εκληρωθει και οτι το Καρμικο μαθημα εχει ηδη ληφθεί με το τελος αυτων των εκλειψεων *

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, με τον Νοτιο Δεσμο να διαλυει και να κλεινει αυτον τον κυκλο, σημαινει οτι θα αναδυθουμε από τις στάχτες μαςΘα δουμε σημαντικες αλλαγες να γινονται, καθώς θα κληθούμε να αλλαξουμε κατεύθυνση, που να ευθυγραμμίζεται με την ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού μας και με όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα. Θα ανοιχτουμε μπροστα σε νεους ορίζοντες, νέες εμπειρίες και προοπτικές.Ευτυχώς, στις 29 Δεκεμβρίου, ο Δίας θα εισελθει στο στους Ιχθεις, που θα ειναι σπιτι του, υποδεικνύοντας την πνευματικη πρόοδο μεσα απο τις απαραίτητες θυσίες. Ωστοσο το ξάγωνο προς τον Κρόνο, συμβολιζει και την προσαρμογη μας σε μια νέα πραγματικότητα επιβεβαιωνωντας πολλες προφητείες.

Η Ολικη εκλειψη Ηλιου-Σεληνης-Ερμη δειχνει οτι αυτο το νεο ξεκινημα δεν εχει βεβαια ακομη αρχισει. Θα πρεπει να περασουμε με την βοηθεια της Εστιας, μεσα απο ενα σκοτεινο μονοπατι, αντιμετωπιζοντας την αληθεια για τον εαυτο μας,

Η ολικη εκελιψη κοιταζει μπροστα, στο μελλον, προς νέες δυνατότητες και νέες περιπέτειες καθως ολα εχουνε καιε πισω της, στο παλιο της ταξιδι. Θα πρεπει να ειμαστε πιο ανοιχτοι σε αυτο το νεο που ερχεται (ταξιδια, παιδεια,εξερεύνηση).Θα συνδεθει με την υποκίνηση ομαδικής δραστηριότητας που βασίζεται σε ένα σαφές όραμα για το μέλλον· Επιδυνκυει μια αφοβία και ελευθερία πνεύματος που διδάσκει στους άλλους πώς να ζουν, αντιδρα εναντια στην καταπιεση ενω συχνα μπορει να αναδειξει πολιτικους ηγέτες που συνδυάζουν το θάρρος με τη σεμνότητα.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΑΣΚΛΗΠΙΟ & ΑΡΑΧΝΗ

Ο αστεροειδής όμως Ασκληπιός μαζί με τον Ουρανό θα φέρει αποκαλύψεις, εχει ξεκινήσει ήδη την βαθύτερη ερεύνα που γίνετε για την μεγαλη “Πανδημια”. Ένας ακόμη αστεροειδής που θα συνδεθεί όχι μόνο με την αποκάλυψη μυστικών και άβολες αλήθειες όσο αφορά την πανδημία, αλλα δημιουργεί θύελλα αντιδρασεων καθώς ταυτόχρονα γκρεμίζει τον πολιτικό κόσμο και ανώτερα στρώματα της κοινωνίας.

Ωστόσο, η σημασία του εδώ ίσως είναι άκρως σημαντική και καθοριστική. Ομως ο συγκεκριμένος αστεροειδής είναι σύμβολο ανάστασης, αναγέννησης και μιας θαυματουργής θεραπείας, από μια βαριά ασθένεια. Η αλήθεια και η ανθρωπότητα θα επιβιώσουν προς το παρόν όπως και η θεραπεία θα απελευθερωθει απο το σκοταδι που κρυβετε και υπαρχει ηδη, ειδικα όταν νομίζεις ότι την έχεις καλα κρυμμένη, για να . Αυτό μπορεί να συνδέεται με το γεγονός όμως ότι στα κρυφά κάποιο άλλο σχέδιο είναι σε εξέλιξη, που συνδέεται με την υγεία των ανθρώπων. Αλλα υπό την επιρροή της έκλειψης θα είναι δύσκολο να μείνει κάτι πολύ κρυφό,παρα μονο για λίγο. Σχετίζεται με όλους τους τομείς της ιατρικής και της θεραπείας.

Η συσκότιση Ηλιου όμως προσωρινά ναι μεν τα κρύβει (αλλα «ουδέν καινόν υπό τον ήλιον».) προκαλεί και δημιουργεί το πέρασμα προς την θεραπεία και την ανάσταση με την βοήθεια της Εστίας που επίσης  η ίδια  προστατεύει την φλόγα της ανθρωπότητας, μεσα από τις δυσκολίες. Ο Πλούτωνας όμως δεν μπορεί να πιάσει την Eστια (Vesta), εχει ήδη χάσει κάποια από την επιρροή/δύναμη του προς αυτήν στην μάχη.

Στην ουσία η Έκλειψη Ηλιου φέρνει τα πάνω κάτω με την επανεμφάνιση η την ανάσταση/ανόρθωση, ενός πολύ σημαντικού πολιτικού προσώπου, ενώ όλοι προφανώς έχουν σκεφτεί ότι η πολιτική του καριέρα εχει τελειώσει. Ο συγχρονισμός των άστρων είναι ιδιαίτερα ισχυρός.***

Ο αστεροειδής αυτός συνδέεται με το DNA και την ομοιοπαθητική. Τέλος ο Δίας στην 25η του Υδροχόου συμμετέχει και αυτός με τον τρόπο του δημιουργώντας αναταραχή ώστε να αφυπνίσει και να αποκαλύψει τόσο μυστικά όσο και νέες ιδέες- εφευρέσεις, απεγκλωβίζοντας την ανθρωπότητα.

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ & ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ 27 ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Όλοι παίρνουν την θέση τους σε αυτή την  Ολική Έκλειψη Ηλιου ακόμα και αν ο Ερμής με τον αστεροειδή Αράχνη που συνεχίζει να πλέκει ιστούς για να εγκλωβίσει την ανθρωπότητα.

«Ένα θυμωμένο πλήθος ξεχύνεται πάνω από μια πέτρινη γέφυρα που εκτείνεται στην μολυσμένη από κροκόδειλους τάφρο ενός κάστρου. Σύντομα ένας τεράστιος μοχλός εφαρμόζεται στην κρεμαστή πύλη.»

Η Ολικη έκλειψη Ηλιου θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια ζωτικής σημασίας νέα πολιτιστική κατεύθυνση ενάντια μιας ζοφερής αποφασιστικότητας (ο ατέρμονος αγώνας). Συμβολίζει την μαζική οργή και άλλα και τα καταστροφικά πάθη. Η ακλόνητη εξέταση τερατωδών πολιτικών, κοινωνικών ή ηθικών προβλημάτων. Είναι η διάτρηση πολιτικών και θρησκευτικών μύθων· ειναι ο εξορκισμός πολιτιστικών δαιμόνων φέρνοντάς τους στο φως μια πιο εύγευστη πολιτιστική μορφή (τέχνη με μήνυμα). Επισης ειναι το αδύνατο σημείο του αντιπάλου οπου ασκείται πάνω σε αυτό η συλλογική πίεση. Συμβολίζει το λιθοβολισμό της αλλαγής από την άρχουσα τάξη, έναντι της αναπόφευκτης κατάρρευσης των παραδόσεων που έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους. ειναι οι Αναμετρήσεις; καίγοντας τις γέφυρες κάποιου σε μια μεγάλη σύγκρουση. Ο πόλεμος των πόλεων.****

Σελήνη/MC/Αρης– Δημιουργία δυναμικών συνδέσεων. Παρορμητικές και αντιδραστικές τάσεις. Προσαρμογή σε αλλαγές και διαταραχές.

Αρης/Ηλιος/MC/Ερμής– Πνεύμα ανταγωνιστικό και ατρόμητο. Ξεροκέφαλος και επιθετικός. Αλαζονεία. Ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων. Πρωτοβουλία και κίνητρο.

Πωσειδωνας/MC/Ωροσκόπος– μεγάλη παραπλάνηση και διαφθορά

Αρης/Πωσειδωνας/Αφροδίτη– Δημιουργική έμπνευση – καλλιτεχνική ή μουσική εκτίμηση και ταλέντο. Έρωτες; μυστική συμπεριφορά. Νιώθετε προσωρινά τυφλωμένοι από την αγάπη και τη σεξουαλική επιθυμία. Κίνδυνος να χάσεις τον έλεγχο – και να δώσεις τη θέση σου στον πειρασμό. Δυσκολία διατήρησης προσωπικών και σεξουαλικών σχέσεων. Απογοήτευση σε έρωτες και συνεργασίες. Τάσεις υπεκφυγής και φυγής. Παραπλανητικά ρεύματα. Εθιστικές τάσεις; κακίες και εξαρτήσεις. Κίνδυνος (σεξουαλικής) μόλυνσης.

Κρονος/Ωροσκόπος/Πλούτωνας– αναγκαστικός περιορισμός, βία και σκληρή καταπίεση, παρακράτηση

Αφροδίτη/Δίας/Κρονος– Βιώνοντας τον έλεγχο. Αίσθημα δυσαρέσκειας και κατάθλιψης. Πρέπει να συμβιβαστείτε με λιγότερο από το επιθυμητό. Συναισθηματική και σεξουαλική καταστολή. Δυστυχία μέσα σε στενές σχέσεις/συνεργασίες. Ανεπιθύμητες θυσίες και συμβιβασμούς. Οικονομικές ανησυχίες και δυσκολίες. Διαχωριστικές επιρροές.

Δίας = Σελήνη/Ουρανός –Αγκαλιάζοντας την αλλαγή. Αρπάζοντας τις ευκαιρίες ενστικτωδώς. Αναγνωρίζοντας ευνοϊκές συνθήκες. Εκπλήρωση προσωπικών στόχων. Επινοητικότητα. Συναισθηματικά αυθόρμητη, εύθυμη και χαρούμενη. Μια έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία. Ζωηρές γυναίκες.

Δίας = Ήλιος/Ουρανός –Ελεύθερο πνεύμα. Ευφυία. Μια έτοιμη και αξιόπιστη διαίσθηση. Αγκαλιάζοντας νέες και εναλλακτικές ιδέες και μεθόδους. Δημιουργία και προώθηση μοναδικών ταλέντων. Γνωρίζοντας ότι τα εγχειρήματα θα λειτουργήσουν καλά. Ευτυχείς αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ευκαιρίες για ταξίδια.

Ποσειδώνας = Βόρειος Δεσμος/Ωροσκόπος-Ενσυναίσθηση και συμπόνια μέσα σε προσωπικές ενώσεις. Πνευματικές συνδέσεις; θεραπευτές και θεραπευτικοί κύκλοι. Μουσικοί. Διαμόρφωση λανθασμένων αντιλήψεων για τους άλλους – και το αντίστροφο. Αβεβαιότητα μέσα και για τις σχέσεις. Δυσκολία θωράκισης του εαυτού από αρνητικούς και από ανθρώπους που στραγγίζουν την ενεργεια μας. Ανεντιμότητα και δυσπιστία στις συνεργασίες.

Η Ηλιακη έκλειψη σαφώς επηρεάζει τον Άρη της Ελλάδος με ένα  πολύ θετικό και δυναμικό τρόπο, δημιουργώντας εντάσεις και προβλήματα, επηρεάζοντας σε υψηλό ποσοστό την ψυχολογία του Ελληνικού λαού που εχει μια πολύ επιθετική διάθεση. Ηλιος/Πωσειδωνας/Δίας- είναι δείκτες όμως αισιοδοξίας, χαμηλή ζωτικότητας, αγώνας για επιβίωση, η πραγματοποίηση κάποιας επιτυχίας με μικρή προσπάθεια σε διπλωματικό επίπεδο.  Ο Ελληνικός λαός απολαμβάνει μικρά ευχάριστα πράγματα. Ωστόσο, μέχρι τον Ιούλιο του 2022, συμβολίζει μια πολύ δυναμική και επικίνδυνη αντιπαράθεση με την Τουρκία, αλλα με την χωρα μας να βγαίνει κερδισμένη, αλλάζοντας αρκετά πράγματα στην πολιτική εντός και εκτός αλλα και στην διεθνής διπλωματία. Τουλάχιστον μια τέτοια έκλειψη Ηλιου, θα υποστηρίξει τις όποιες κινήσεις της χωρας μας, έστω και προσωρινά. Στον Μεταπολιτευτικό της χάρτη δημιουργεί μια κρίση στο χρηματιστήριο, επηρεάζει την εστίαση, τους χώρους διασκέδασης, τα σχολεία, σε μεγάλο βαθμό όπως και τους νέους.

Αρης/Ωροσκόπος/MC– βία, διαφωνίες, φασαρίες στην εξωτερική πολιτική και εξουσία, νέες συνθήκες διαρκώς που αλλάζουν, ατύχημα, τραυματισμός, εντάσεις.

Κυβερνητικά προβλήματα – σύνορα – Καθυστερήσεις που σχετίζονται με την αυτοδυναμία ή την ανεξαρτησία – Μεγάλοι περιορισμοί – Τεράστια προβλήματα – Περιορισμοί που σχετίζονται με την εξουσία

Μειώσεις ή περικοπές – κατάθλιψη – Ψυχολογική απομόνωση ή αποξένωση – Θάνατοι

Μέρες γεμάτες υποχρεωτικές αλλαγές

Συναισθηματικά αποσταθεροποιητικές αναγκαστικές καταστάσεις

Περιορισμοί που σχετίζονται με το εμπόριο

Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά θέματα

Σώματα ή αντικείμενα σε κίνδυνο πυρκαγιάς – Αναγκαστικές ενέργειες ή δραστηριότητες -Πυρετοί

Μόνιμες ή συνεχείς ελλείψεις – Μόνιμες απώλειες – Μακροχρόνια δυσφορία – Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες – Στέρηση – Συνεχείς κίνδυνοι

Διαφοροποίηση – Πόλωση – Αναπροσαρμογές, διαχωρισμός – Συνθήκες μετατόπισης – Συνεχής απογοήτευση – – Ακραίες καταστάσεις – Ασαφείς ρήξεις – Βαθιά σύγχυση

Συνεχείς ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχείς ελλείψεις – Ανεπάρκειες σε σχέση με τις πρώτες ύλες – Αδιέξοδα

Ωρες αλήθειας

Απροσδόκητοι κίνδυνοι που απαιτούν διακρίσεις – Ξαφνικές σωματικές βλάβες ή τραυματισμοί

Κεραυνοί – Ξαφνική καταστροφή

 Ημέρες ή χρόνια ευεργετικών γεγονότων – Καλά ένστικτα επιβίωσης – Απροσδόκητα νομικά ζητήματα

Δημόσιος εκφοβισμός με βία

Ξαφνικοί θάνατοι

Οικονομικά ή νομικά προβλήματα – Αργά κέρδη –

Απάντηση