Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ & Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ 2023-2027

στις

Η ορκωμοσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου, 2023, ώρα 12:02 μμ. και αφού επιτεύχθηκε αυτοδυναμία της ΝΔ, μετα την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και 25ης Ιουνίου 2023, βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο ώρα 1:02 μμ. και 1:06 μμ. ολοκληρώθηκε με την επίσημη υπογραφή του, στις 26 Ιουνίου 2023. Σε αυτόν τον χάρτη, υπάρχουν πολύ θετικά στοιχεία και πολύ αρνητικά.

Ο Ωροσκόπος της νέας τετραετούς πρωθυπουργίας του κυρίου Κ. Μητσοτάκη, βρίσκεται στις 29 μοίρες της Παρθένου. Συνεχίζει το έργο του, με σκοπό την ολοκλήρωση του. Αν και σε αναιρετική μοίρα, πρέπει να παραμείνει στο πρόγραμμα του, αφοσιωμένος, στον εαυτό του και στο στόχο που έχει επιλέξει. Η υπερβολική προσοχή σε εξωτερικές επιρροές αποσυντονίζουν η’ τον απομακρύνουν από αυτό που πρέπει να γίνει. Θα αντιμετωπίσει θέματα υγείας (ασθένειες) ταραχές, προσφυγικό και αντιξοότητες.

Ο Ωροσκόπος, και ο Ερμής σχηματίζουν δύσκολα τετράγωνα με το,part of fortune, MC, σε αντίθεση με τον Πωσειδωνα.

Ο Ερμής σχηματίζει επίσης δύσκολες όψεις προς τον Πλουτωνα (4 οίκος) μέσω ενός κρίσιμου κουινκαξ. Πολύ πιθανό να υπάρξουν απώλειες στον οικογενειακό του κύκλο. (ένα άτομο μεγάλης ηλικίας πιθανό να φύγει)

* Σύνοδος: Polaris : Ασθένεια, κόπος, απώλεια, θλίψη, πνευματικές δυνάμεις

* Σύνοδος: Betelgeuse -Καταστροφές, κίνδυνος, βία

* Τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού- Ο Ουρανός προκαλεί απώλεια, συμφωνίες που σπάνε, μερικές φορές σκάνδαλα, κάτι το οποίο καθυστερεί ή δεν πραγματοποιείται.(από το κοινοβούλιο η’ τις συμμαχίες) αν και στο εξωτερικό η εικόνα θα είναι το ίδιο εξίσου έντονη.

Η Αφροδίτη στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα- απώλεια, χωρισμός (γάμος δυσκολίες κατά πάσα πιθανότητα) απομόνωση, και αποξένωση. Ο Πωσειδωνας τετραγωνιζει το Γαλαξιακό κέντρο. Το κεντρικό θέμα αυτής της ορκωμοσίας είναι ότι θα βιώσει διαφορετικές βερσιόν μιας δυσάρεστης παρελθοντικής κατάστασης, ξανά (αν θυμίσουμε την θητεία του πατερά του Κ. Μητσοτάκη).Αν θες, να οδηγήσεις μια χώρα σε μια νέα κατεύθυνση, πρέπει να πας εναντίον όλων, εναντίον καυστικών επιθέσεων, σε ασφυκτικές παραδόσεις στη μαζική οργή και τις αντιδράσεις αντιπολιτευτικών δυναμεων,εξορκίζοντας πολιτιστικούς δαίμονες και μύθους, φέρνοντας τους στο φως. Η αλλαγή λιθοβολείται , πρέπει να “κάψεις τις γέφυρες” και αυτό οδηγεί αναπόφευκτα σε μια μεγάλη σύγκρουση.

Η θητεία του μοιάζει με το The Shape of Things to Come

Μια μακρά οικονομική ύφεση προκαλεί έναν μεγάλο πόλεμο που αφήνει την Ευρώπη κατεστραμμένη και απειλούμενη από την πανούκλα. Σε δεκαετίες χάους με μεγάλο μέρος του κόσμου να επιστρέφει στις μεσαιωνικές συνθήκες. Γύρω από αυτόν τον πυρήνα, ο τεχνολογικός πολιτισμός ξαναχτίζεται, με εξειδικευμένους τεχνικούς να καταλαμβάνουν τελικά την παγκόσμια δύναμη και να σαρώνουν τα απομεινάρια των παλαιών εθνικών κρατών.

Εγκαθιδρύεται μια καλοπροαίρετη δικτατορία, ανοίγοντας το δρόμο για την παγκόσμια ειρήνη καταργώντας τις εθνικές διαιρέσεις, επιβάλλοντας την αγγλική γλώσσα, προωθώντας την επιστημονική μάθηση και θέτοντας εκτός νόμου τη θρησκεία. Οι φωτισμένοι πολίτες του κόσμου είναι σε θέση να εκθρονίσουν τους δικτάτορες ειρηνικά και να συνεχίσουν να γεννούν μια νέα φυλή υπερ-ταλέντων, ικανή να διατηρήσει μια μόνιμη ουτοπία.

Το Σχήμα των Πραγμάτων που Έρχονται εκδόθηκε δύο χρόνια μετά το Brave New World του Άλντους Χάξλεϋ. Ωστόσο, και στα δύο έργα, ένας πόλεμος αφήνει τον κόσμο σε ερείπια, μια αυτόκλητη ελίτ αναλαμβάνει, ανοικοδομεί τον κόσμο και ασχολείται με την κοινωνική μηχανική για να αναδιαμορφώσει την ανθρώπινη κοινωνία. Ο Γουέλς σημειώνει ότι, όπως ο Χάξλεϋ, «ένας από τους πιο λαμπρούς αντιδραστικούς συγγραφείς, προείπε γι’ αυτούς, [οι ηγέτες της Δικτατορίας του Αέρα***] τακτοποίησαν τον κόσμο».

Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί να αντιμετωπίσει σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και για την χώρα μας, καθώς δρομολογούνται δυο μεγάλοι άξονες, Δια/Ουρανού (θετική μεταστροφή) και Κρονου-Πωσειδωνα (διάλυση), με τον δεύτερο άξονα να διανύει το ζώδιο του αλλά και την σύνοδο Άρη/Κρόνου στον Κριό, ένα πολύ επικίνδυνο σημείο πτώσης και μετάβασης της Ελληνικής Δημοκρατίας την οποία και καλείται να διαφυλάξει, καθώς διαθέτει και τα δυο (Ωροσκοπος-1 οίκος).

Θα δοθεί προτεραιότητα σε θέματα υγείας του ελληνικού πληθυσμού, καθώς ο Ποσειδώνας παράγει ασθένειες,  αλλεργίες, ρύπανση, μολύνσεις (όχι σαν τον Κορονοϊό, δεν πιστεύω να έχουμε ένα lockdown αφού η Σελήνη είναι σε ζώδιο του Αέρα, στον 1 οικο, αυτό είναι πολύ θετικό ότι και αν συμβεί) η’ θα αντιμετωπίσουμε δύσκολα περιστατικά, με όμορα κράτη, στα σύνορα. (στην θάλασσα η’ με στρατιωτικό εξοπλισμό και λαθρομετανάστες στα σύνορα.) Αυτό, δείχνει επίσης ότι δίνεται προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης σε θέματα όπως η οικογένεια, μητρότητα, γονιμότητα, στέγασης, εδαφικά, εθνικής κυριαρχίας κλπ.

Ο Πωσειδωνας κυβερνά και τον 7 οίκο, αυτό είναι σημαντικό καθώς υποδηλώνει την προδοσία, την απογοήτευση, μια μεγάλη παγίδα, που είναι σε εξέλιξη από το 2020 και διπλές συμφωνίες από πολιτικούς αντιπάλους η’ εχθρικές χώρες (με επίκεντρο τα Σκόπια και την Αλβανία), η κυβέρνηση πρέπει να φυλάσσεσαι από συνωμοσίες και σχέδια, μυστικές επιθέσεις, σκάνδαλα, διαζύγια, εγκλήματα και δυσάρεστες δικαστικές υποθέσεις που θα προκύψουν, κυρίως στα εθνικά θέματα. Ο Ήλιος του πρωθυπουργού, επικεντρώνεται στην Κωνσταντινούπολη και στα Στενά και σε θέματα κυρίως εσωτερικά ,εδαφικά, τις καλλιέργειες, τα χωράφια, τις πόλεις, τα σπίτια όπου θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Η Τουρκία, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα και σε αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία.

Η σύγκρουση με το κόμμα Αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι άκρως επικίνδυνη και συνεχομένη, είχα γράψει, πριν 2 ημέρες, που έχει σκοπό να δημιουργεί μονίμως προβλήματα και κρίσεις, είναι για τρίτη φορά αρκετά ολοφάνερη, ακόμα και στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας, που τελικά ο ίδιος, δεν θα έχει καλό τέλος, που φέρνει παραίτηση και διάλυση. (την μια μέρα έχουμε εκπλήρωση της πρόβλεψης μου, καθώς στις 29/6/2023 ώρα 13:23 μμ. ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στο Ζάππειο και δηλώνει εσωκομματικές εκλογές και την παραίτηση του).

Η δεύτερη θητεία του Μητσοτάκη, έχει δυνατότητες πολλές να πάει αρκετά καλα, ίσως πολύ παραπάνω από ότι ελπίζουμε. Πιστεύω ότι η επιρροή του Κρόνου στους Ιχθεις, στον 6 οίκο με θετικές όψεις, τελικά, καταφέρνει να δημιουργήσει και να οργανώσει την καθημερινή μας ζωή. Μεγάλο βάρος και προσοχή σε θέματα 6 οίκου. (υγεία, εργασία, καθημερινότητα και οργάνωση, στρατός, σώματα ασφαλείας, μικρά ζώα, θάλασσα, ναυτικοί, μάχες στη θάλασσα)

Το γεγονός ότι ο Κρόνος (δομή και οργάνωση) θα είναι πάνω στον Ήλιο του πρωθυπουργού για τα επόμενα 3 χρόνια, δείχνει βάρη, ευθύνες, σκληρή δουλειά, πίεση και άγχος, αλλά και εξαναγκασμό. Όμως κατά τις περιόδους του ανάδρομου κύκλου, πρέπει να αναθεωρεί, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα που θα τον εξαναγκάσει να κάνει περισσότερα πράγματα. Η πιο δύσκολη περίοδος θα ξεκινήσει από την 1 Απριλίου του 2024 με τον Κρόνο να διασχίζει ακριβώς τον Ήλιο του, όμως θα έχουμε την ευκαιρία αργότερα να τα ερμηνεύσουμε, γιατί η ημέρα ορκωμοσίας είναι μόνο μια στιγμή, στον χρόνο, που θα την διέπουν κι άλλες διελεύσεις μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θητείας.

Ωστόσο, αυτό είναι δείκτης έργων, σταθερότητας, κοιτάζοντας περισσότερο τα προβλήματα στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα, την εργατική τάξη, την καθημερινότητα, την εργασία και το εργατικό δυναμικό, θα κάνει πολύ περισσότερα σχετικά με τα χρέη, τις συντάξεις, τον οικονομικό τομέα γενικότερα, και τον πληθυσμό που υποφέρει αλλά και αυτούς που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες, και είναι ψυχικά άρρωστοι. Το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει σε αυτόν τον τομέα, που είναι σημαντικός.

Μια υγειονομική κρίση είναι πιθανή καθώς και η υπακοή σε εντολές που είναι δυσάρεστες, εκεί θα δοκιμαστεί καθώς ο Κρόνος κυβερνά και τον 4 οίκο, που συνδέεται από την προσωπική του ζωή μέχρι και ζητήματα εδαφικά της χώρας , την αντιπολίτευση και τα πατριωτικά κόμματα στην Βουλή. Ο Κρόνος είναι διαχωριστικός και συνδέεται με την απώλεια και πάντα οπυ και να βρίσκεται στον χάρτη δημιουργεί προβλήματα, επιβολή και περιορισμούς. Αλλά πιστεύω , ότι οι θετικές όψεις τουλάχιστον του Κρόνου , μας δίνουν να καταλάβουμε προφανώς, ότι θα τα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα όλα αυτά τα θέματα.

Αυτή η Βουλή , που έχει προκύψει, που ήδη γνωρίζουμε από τους αστρολογικούς δείκτες των τελευταίων μηνών, είναι αρκετά εκρηκτική αν όχι επεισοδιακή, ανατρεπτική με την σύνοδο Άρη/Αφροδίτης στον Λέοντα, να τετραγωνίζει πολύ στενά τον Ουρανό, που οδηγεί σε μεγάλες εντάσεις, ανατροπές, παραιτήσεις, διαιρέσεις, επεισόδια, σκάνδαλα κτλ. Η ατμόσφαιρα εκεί δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα έχει την τάση να συμπαρασύρει και τον Ελληνικό λαο.

Όμως υπάρχουν πολλές δυνάμεις που ενεργούν ενάντια στον πρωθυπουργό, που δεν είναι δημιουργικές αλλά άσκοπα ανατρεπτικές, επαναστατικές, αντιδραστικές. Με τις όψεις Ουρανού, θα πρέπει να υπολογίζουμε, μια τέτοια ενοχλητική δύναμη, που δυναμώνει όλο και περισσότερο μέχρι την έξοδο του απο τον Ταύρο, ίσως να δείχνει ανατροπές όσο αφορά το ενεργειακό (ηλεκτρισμός), καιρικές συνθήκες. Συμμαχίες στο εξωτερικό, μπορεί να φέρουν οικονομικές δυσκολίες ή ξαφνικές απώλειες και αναποδογυρίσματα, όχι ακριβώς ίσως ότι περιμένουμε, διότι οι συμμαχίες, που γνωρίζαμε, θα αλλάξουν, λόγω συμφερόντων και αλλαγών που έρχονται.

Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού είναι ακριβείας στην 21η μοίρα. που συνδέεται στην Ουρανιαν με Συνηγορία για την αλήθεια ή τα γεγονότα – Διευκρίνιση — Να ενεργεί με σύνεση – Κατανόηση – Πολιτιστικές δραστηριότητες – Ιδεολογικοί διαγωνισμοί ή συγκρούσεις

Ο Δίας επίσης συμμετέχει με θετικό τρόπο, κυρίως με το εξάγωνο του Κρόνου. Το τρίγωνο του Δια, φαίνεται να παίξει και αυτό ένα θετικό ρόλο. Ολόκληρη, η εικόνα παραπέμπει στην καλή θέληση και μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για βελτίωση και στο να επιβιώσει η χώρα μάς. Το πιο ανησυχητικό είναι η θέση του Πωσειδωνα κοντά στο Vernal Point.***

Στον χάρτη ορκωμοσίας η Ceres (Δήμητρα) θα μπορέσει να φροντίσει θέματα που αφορούν τον πληθυσμό της χώρας.

Το Part of fortune, στην 0 του Αιγόκερω , λέει ότι δεν πρέπει να γίνει

Ένας δικτατορίσκος, που κυβερνάται από τον Κρόνο.

Θα πρέπει να είναι μια ηγεσία συντηρητική που βασίζεται σε μια ρεαλιστική, σκληρή εκτίμηση της κατάστασης και των αναγκών της.

Πρακτική νοημοσύνη;

Να κερδίσει τους ανθρώπους με υπομονή και καλούς τρόπους, και μην δημιουργεί ταραχές με την αλαζονεία ή τον εκφοβισμό.

Ο Κρόνος ας ελπίσουμε να μετριάσει τα κακώς κείμενα η’ αρνητικά της προσωπικότητας του.

Πρέπει να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι ισχυρός, λογικός και αξιόπιστος, έτσι ώστε να αποδεχτούν πρόθυμα την ηγεσία.

Σημαντικό, θα είναι η αντιμετώπιση των αναγκών και προβλημάτων του λαού, που είναι χρόνιες.

Θα μπορέσει να γίνει ένας πολιτικός μεταρρυθμιστής·

Θέλει να οδηγήσει τους ανθρώπους σε κάποια νέα κατεύθυνση.

Πρέπει να έχει επιμονή και υπομονή παρά τα συνεχιζόμενα εμπόδια ,στην παιδεία και στην θρησκεία ,στην εξωτερική πολιτική, ενώ θα υπάρξει διχασμός.

Όμως η υπερεκτίμηση των δυνάμεών του μπορεί να προκαλέσει την ίδια την πτώση του.

Έχει ανάγκη να ακούσει τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεται· Γιατί, καμιά φορά όμως τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα θες, όπως έγινε και στην πρώτη θητεία, καθώς δύσκολες περιστάσεις ανακόπτουν την πορεία η τα σχέδια και το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Αν συγκρίνεις τον χάρτη ορκωμοσίας με τον χάρτη Μεταπολίτευσης, η στενότερη όψη, που υπάρχει στον χάρτη, δυστυχώς, κουινκαξ Άρη/Πωσειδωνα, μιλά για εθνική προδοσία η’ και σαμποτάζ πολλές φορές η άλλες δύσκολες καταστάσεις που συνδέονται με τις σχέσεις με τα Βαλκάνια και την Τουρκία (άλλωστε κάθε φορά πάντα συμβαίνει κάτι) ενώ εμείς πάντα θα επιδιώκουμε την βελτίωση διμερών σχέσεων με την Αλβανία κτλ.. δεν θα βελτιωθεί τίποτα, αντίθετα θα χειροτερέψει η κατάσταση που ίσως να έχει και κάποιο κόστος, στο μέλλον.

Θα πρέπει να αγωνιστεί για να βγει από την σκιά της πατρικής ρίζας, στο φως.

Θα πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει, χωρίς να κολλάει στη σκιά των γονιών ή αυτών που υπαγορεύουν εντολές, καθορίζοντας ατζέντες και τερατολογούνται πολίτικες δυνάμεις για την εφαρμογή τους·

Να μην εμπιστεύεται καμία συμφωνία με την Τουρκία και τα Βαλκάνια. Αυτοί θέλουν με ύπουλο τρόπο, την συρρίκνωση Ελληνικών συνόρων.

Ο εχθρός όμως είναι πιο δυνατός που τολμηρά ζητά την κατάκτηση νέων εδαφών, ακολουθεί ένα όραμα προς έναν μακρινό στόχο, βάζει ένα τελεσίγραφο ως μονόδρομο, και θα θελήσουν να τον παραπλανήσουν αδυσώπητα. Δείξε στον κόσμο τι θες, απαιτείτε αυταρχισμός στα εξωτερικά θέματα.

Ο Ερμής βάζει την χώρα σε μπελάδες, όμως δεν δείχνει κάποιου είδους συναίνεση η’ συνθηκολόγηση, με υπόγειες δυνάμεις, και ίσως αυτό δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην χώρα.

Παρατηρούμε, το αστρολογικό φαινόμενο Cazimi από τον Ήλιο, από τις δυσμενέστερες αστρολογικές εικόνες, ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον αστεροειδή Atlantis. Με απλά λόγια, φαίνεται στο χάρτη ότι θα ακολουθήσει απώλεια δυνάμεων (πνευματικά) και ίσως να προλέγει μεγάλη συμφορά για την νέα κυβέρνηση ή τον πρωθυπουργό. Υπάρχει, μια αίσθηση επικείμενης καταστροφής, η’ ότι κάτι δεν θα πάει καλα, και κάποιοι θα το δουν ως τιμωρία/αρνητικό κάρμα.

Ίσως να συνδέεται με παραβιάσεις · με εσωτερικές ή εμπιστευτικές πληροφορίες· με την κατάχρηση πληροφοριών· Όμως, υπάρχουν προειδοποιήσεις, ότι συνδέεται και με καταστροφές νερού, επίσης με drones, και γενικότερα στον εναέριο χώρο (κυβερνά 1 και 9 οίκο). Επίσης, ο Ερμής συνδέεται με το διεθνές εμπόριο, την τεχνολογία ίσως στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα ΜΜΜ, ΜΜΕ.

Πρέπει να είναι Σοφός, προσεκτικός.

Πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα, με τον χάρτη της ορκωμοσίας στον Μεταβλητό σταυρό, σε αναιρετικές μοίρες των Μεταβλητών ζωδίων.

Την πιο κρίσιμη από όλες τις μοίρες, σηματοδοτεί μια δυνατή κρίση, το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου.

Είναι καταστροφική. Δεν πρέπει να παραιτηθεί.

Δεν πρέπει να παραδώσει την χώρα στο έλεος άλλων δυνάμεων.

Ευτυχώς η Σελήνη τώρα είναι στον 1 οίκο δείχνοντας προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης σε θέματα όπως η οικογένεια, μητρότητα, γονιμότητα, στέγαση, εδαφικά, εθνικής κυριαρχίας, νερό κλπ.

Χωρίς πόθο για εξουσία, να είμαστε ξεκάθαροι, να επιβληθούμε του εχθρού, να μην είμαστε επιπόλαιοι, υπάρχει ψευδής υποστήριξη.

Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας.

Υπάρχει η αίσθηση της απομάκρυνσης του παλιού και μια νέα αρχή.

Έρχονται άγριες ημέρες για την χώρα μας.

Τα μεταβλητά δείχνουν αστάθεια, μεταβλητότητα αλλά και εξελίξεις μεγάλες. Οι τελευταίες μοίρες μπορεί να συμβολίζουν την σύντομη διάρκεια, μια σύντομη θητεία, ή να υπάρξει μια αλλαγή όπου θα βάλει την χώρα σε μια νέα πορεία.

Πωσειδωνας/Ερμής/Ωροσκόπος– αδυναμία, μηχανορραφίες, δολοπλοκίες, εκμετάλλευση

Άρης/Δίας/MC– ικανότητα για διευθετήσεις- συμφωνίες, επιτυχία ,εντός του άξονα Ποσειδώνα- Ωροσκόπου , σημαίνει δυσαρέσκεια σε ομαδική συνεργασία, πρόκληση ζημιάς, η εξαπάτηση από άλλους, προβλήματα

Κρόνος/Πλούτωνας-Αρης/Αφροδίτη- βία, σκληρότητα, αγώνας για επιβίωση

VPT MER NEP NE=AR/ME NE=AR/ME Ο Πωσειδωνας που τόσο μας απασχολεί δείχνει Ασάφειες στις επικοινωνίες – Αβεβαιότητα ή αστάθεια σχετικά με συνομιλίες – Συζητήσεις για εξαπάτηση – Δόλιες ιδέες — πλάνη – ευρεία σύγχυση , ή σκοτεινές καταστάσεις – Ειδήσεις που σχετίζονται με απώλειες

(MC/PL/NEP)Σταδιακές απώλειες – ανάπτυξη δυναμικού που περιλαμβάνει δόλο ή απάτη

Ανεπάρκειες που σχετίζονται με την ενέργεια – Ισχυρά μειονεκτήματα παντού – Εκτεταμένη ανικανότητα ή ελλείψεις δύναμης – Επίδειξη αδυναμίας στον κόσμο – Καταναγκαστικές θυσίες – Ενέργειες που σχετίζονται με μεγάλες ζημιές – Μοχθηρές αντιδράσεις στον κόσμο – Ληστεία ή λεηλασίες

Ξαφνικά οικονομικά προβλήματα – Ένταση που σχετίζεται με οικονομικούς περιορισμούς – Απροσδόκητα νομικά προβλήματα

Σκέψεις για τα πιο σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος – Καταλήξεις που σχετίζονται με σημαντικές επικοινωνίες – Διακοπή διαλόγων με εξέχοντα πρόσωπα

-Σκέψεις που σχετίζονται με αντιθέσεις – Αποκλιμάκωση μεγαλεπήβολων σχεδίων

Ουσιαστικές ευχάριστες αλλαγές που σχετίζονται με τα χρήματα – ουσιαστικές ευεργετικές αλλαγές – Αύξηση της ικανοποίησης σχετικά με τα οικονομικά – Κέρδη που σχετίζονται με την ανάπτυξη των δυνατοτήτων – αυξανόμενη δικαιοσύνη

Κέρδη ή εισόδημα που σχετίζονται με μείωση εμποδίων – Διαρκής ή συνεχής επιτυχία σε ιδιωτικά θέματα – Αποπληθωρισμός – έλλειψη μέσων πληρωμής

Γεγονότα που σχετίζονται με την ανάγκη διόρθωσης ή αποκατάστασης στον κόσμο – θλίψη που σχετίζονται με το απροσδόκητο – Ξαφνικές ανησυχίες ή φόβοι – Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με ζημιές, τραυματισμούς, βλάβες ή απώλειες -Εκπλήξεις που σχετίζονται με μειονεκτήματα – Εχθρότητα ή ανταγωνισμός σε δημόσιους χώρους

Απάντηση