Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ*Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΚΕΙΣΙ*

στις

Τα γεγονότα βέβαια είναι πολύ μπροστά και τρέχουν με ταχύτητα, αφού εχω ξεκινήσει να κρατάω σημειώσεις από την ημέρα που ξεκίνησε η εισβολή στην Ουκρανία. Είναι σαφές ότι ο Πούτιν έχει προχωρήσει περισσότερο από ό,τι περίμενα με την προσπάθειά του να κατακτήσει ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα το Κίεβο. Τουλάχιστον περίμενα από τον Πούτιν να είναι πιο υπομονετικός και να συμβιβαστεί με την περιοχή του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, μοιάζει σαν μια «αποστολή αυτοκτονίας».

Εάν κοιτάξουμε το ηλιακό του τόξο, την ηλιακή του επιστροφή, αυτή την χρονια ο Πλούτωνας και ο Ουρανός κυριαρχούν στο ζενίθ του και στους δυο χάρτες αντίστοιχα.

Μεσα στον Φεβρουάριο η συνοδος Άρη/Αφροδίτης/Πλούτωνας στον Αιγόκερω έπαιξε πολύ σημαντικο ρόλο, αφού συνδέεται με την κατάκτηση εδαφών όπως είχα πει στις εκπομπές και στις αναλύσεις κειμένων από τις αρχές του 2022. Όλα είχα πει μπορεί να συμβούν αλλα και να σταματήσουν εντελώς ξαφνικά.

Ο Άρης και η Αφροδίτη εκτελούν ένα σχέδιο καλα οργανωμένο, ενώ μετα τις 6 Μαρτιου και οι δυο πλανήτες εισέρχονται στο ζώδιο του Υδροχόου. Πόλεμος η’ ειρήνη; Ο Πούτιν, είναι Ζυγός αν και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όσο αφορά το ωροσκόπιο του διότι η ημερομηνία γεννήσεως του δεν εχει επιβεβαιωθεί. Τουλάχιστον στον χάρτη του εκπροσωπείται από την Αφροδίτη, στον Σκορπιο που είναι σε πτώση. Ο Μπάιντεν, ένας Σκορπιός, που παίζει κι αυτός σκληρά το παιχνίδι, με Άρη. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε το γεγονός καταρχήν ότι ο Πούτιν γεννήθηκε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, ενώ η διάλυση της ΕΣΣΔ ξεκίνησε με την σύνοδο Κρόνου/Ουρανού το 1989.Αν και ο τωρινός κύκλος των δυο σε τετράγωνο, απέχουν μεταξύ τους 5 μοίρες, θα πλησιάσουν ξανά από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο, αυτή ίσως μια αρκετα έντονη περίοδος για την Ουκρανία και τη Ρωσία και τον ιδιο τον Πούτιν.

Από αστροχαρτογραφικης άποψης ο Πούτιν έχει τη γραμμή Πλούτωνα /Mc ακριβώς πάνω από την Κριμαία και την Ανατολική Ουκρανία, η γραμμή Αφροδίτης/Ωροσκόπου περνά επίσης από αυτήν την περιοχή, αυτό με έναν τρόπο μας είπε πώς οι άνθρωποι σε αυτήν την περιοχή αντιμετωπίζουν την κρίση από αυτόν, αλλά θα μπορούσε εύκολα να γίνει δημοφιλής και να κερδίσει στήριξη από αυτήν την περιοχή, ωστόσο από άλλη πλευρά ο Πλούτωνας θα μπορούσε να είναι και η αχίλλειος πτέρνα του,η Αφροδίτη θα μπορούσε να διευκολύνει αυτό το αποτέλεσμα.

Η γραμμή Δεσμού/ Σελήνης /M.C / Βόρειος Δεσμος/ I.C γύρω από τη Δυτική Ουκρανία σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει τη μοίρα του σε αυτήν την περιοχή; Ενώ ο Πρόεδρος Zelensky έχει τον Ποσειδώνα σε ολόκληρη την Ουκρανία που μπορεί να σημαίνει μια όμορφη εικόνα της χωρας του, θα μπορούσε να εχει την ενοιοια της θυσίας, ομως η εικονα του ειναι αρκετα θολή, σε αντιθεση με τον Ωροσκοπο του, ενώ έχει επίσης εχει Ήλιο/Αφροδίτη/Άρη προς τη Μόσχα, που σημαίνει ότι ίσως του δώσει κάποια δύναμη να αντισταθεί και να ξεπεράσει τις επιθέσεις από τη Μόσχα;

ΠΟΥΤΙΝ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ο Τολστοι είπε στο μυθιστόρημα “Πόλεμος και Ειρήνη” οτι κανείς δεν μπορούσε να πει αν αυτό που είπε ήταν πολύ έξυπνο ή πολύ ηλίθιο. Ο Πούτιν μπορεί προφανώς να είναι και τα δύο. Αυτό που πραγματικά τον εξοργίζει είναι ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ήθελαν να αποτελέσουν μέρος μιας δημοκρατικής Ευρώπης. Αναφέρεται στη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης πριν από 30 χρόνια ως τη μεγαλύτερη γεωπολιτική τραγωδία του 20ου αιώνα. Αλλά δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε αγαπήσει. Η Ουκρανία, μαζί με άλλα σοβιετικά κράτη, διακήρυξαν την ανεξαρτησία τους το 1991 και από τότε που ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία τον Αύγουστο του 1999, έκανε ό,τι μπορούσε για να υπονομεύσει τη δημοκρατία και να ιδρύσει φιλορώσους ηγέτες στην Ουκρανία. Ωστόσο, η Ουκρανία επιθυμεί να είναι μέρος της Ευρώπης, κατά προτίμηση στην ΕΕ και ως μέλος του ΝΑΤΟ. Δεν θέλουν να αγκαλιαστούν από τη ρωσική αρκούδα, η οποία δολοφονεί τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς της αντιπολίτευσης, και συνθλίβει ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Ο Πούτιν αυτη την στιγμη είναι επίσης πολύ έξυπνος αλλα σε real-time οψεις φαινεται ειτε να εχει ανασφαλεια, σχετικα με τις κινησεις του, ευαλωτος ειτε απερισκεπτος. Η προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 δείχνει πώς η γη καταληφθεί από παραπλάνηση, ειτε προπαγάνδα. Όποια και αν είναι η έκβαση των πρόσφατων γεγονότων, θα καταλάβει οτι οι περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας – Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και η Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ (DPR και LPR) – οι οποίες αποσχίστηκαν από την Ουκρανία με ρωσική στρατιωτική υποστήριξη ταυτόχρονα με την κατοχή της Κριμαίας. Η Ρωσία έχει πλέον αναγνωρίσει αυτές τις «δημοκρατίες» ως ανεξάρτητες στις (22 Φεβρουαρίου 2022) καθως είναι έτοιμη να καταλάβει αυτές τις περιοχές για να «προστατεύσει» τον πληθυσμό.

Αυτή η προσάρτηση έχει σχεδιαστεί για να μην προκαλέσει πόλεμο, οπότε ο Πούτιν το έκανε ξανά. Θα ήταν έξυπνος, αν οι άμεσες φιλοδοξίες του είναι περιορισμένες. Ομως, έχει αναγνωρίσει την περιοχή του Ντονμπάς της Ανατολικής Ουκρανίας ως ανεξάρτητη – συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου εδάφους που δεν καταλαμβάνεται από Ρώσους αυτονομιστές.

Η προσπάθεια προσάρτησης της περιοχής θα είναι η επόμενη κίνησή του.

Εχει ξεκινησει το ξεκαθαρισμα εδω και πολυ καιρο,μετα ερχονται τα φεγγαρια Μαρτιου,σε πιο εντονο βαθμο. Ο Πουτιν ελεγχει κατα μια έννοια την Κινα και το βαθυ κρατος της Ουκρανιας,ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο εναντίον της. Κανεις δεν θελει να βλάψει τους αμάχους, αλλα χωρις απωλειες δεν γινεται, το ξερουμε καλα αυτο.Αλλωστε Διας στους Ιχθεις παντα κατι θυσιαζεται και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο αφου ακολουθει τον Πωσειδωνα στο ιδιο ζωδιο, ειναι μια απο τις ιδιοτητες της συνόδου.Το βαθυ κρατος των ΗΠΑ σε απολυτο πανικο δραστηριοποιείται επισης με εγκληματικο τροπο όλα αυτά τα χρόνια.Ξαφνικα όμως ανακαλυπτεις, με μεγαλη εκλπληξη και στην πραξη ότι μετα την δημιουργια του ευρω -ευρωζωνης, δεν εχουμε απολυτως τιποτα,ειμαστε τελειως ανοργανωτοι, καθως παρατηρεις το ποσο αποτυχημενοι ειναι οι πολιτικοι της Ευρωπης των τελευταιων χρονων. Βεβαια δεν υπαρχει τιποτα να φοβασαι απο μια γηραια ηπειρο που δεν εχει μελλον, που μονο να απειλει ξερει και να σπερνει τον τρομο με διαφορους τροπου (Σκορπιος άλλωστε). Οταν ομως ο Πλουτωνας μπει στον Υδροχόο θα αντιμετωπισει τα χειροτερα.

Ο Πούτιν στην ουσια,παιρνει τον έλεγχο της Ουκρανίας και αυτο σημαινει οτι τον κάνει πολύ πιο δυνατό απεναντι στην κομμουνιστική Κίνα, πού όλοι γνωρίζουμε τι ακριβως είναι. καθως ετοιμαζεται να διεξαγει αλλο εναν βιολογικο πολεμο, που δεν θα εχει καλο τελος αλλα και θα εισβαλλει σε γειτονικα κρατη. Αυτο ομως θα γινει σε πολλες περιοχες του πλανήτη. (Ελλαδα/Τουρκια, Ινδια/Πακισταν κτλ.) Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα ενθαρρύνει την εισβολή της Κίνας στην Ταϊβάν.Ο έλεγχος της ευρωπαϊκής ενέργειας, γινετε με απολυτα συντονισμένα χτυπήματα κυβερνοχώρος, ξηρά, ουρανος, ειδικές δυνάμεις κ.λπ.και όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας σφιχτης συνοδου Ζεύς /Άρη; και μαλιστα σε μια ακρως σημαδιακη ημερομηνια, 22/2/2022;; Σαφως και περιμενουμε πολεμο, και το περιμεναμε εδω και πολυ καιρο οπως επισης αυτο επιβαβιωνεται με τον καιρο και ακομα περισοστερο απο τα φεγγαρια Ιανουαριος 2022. (Αρης/Πλουτωνας ηταν βεβαιο οτι κατι θα ξεσπουσε με τα γεγονοτα που ειχαν προηγηθεί). Τωρα βλεπεις οτι πραγματικα υπαρχει κινδυνος τα πραγματα να ξεφυγουν τελειως.

Ομως εφοσον δεν εχουμε μαθει αλλον τροπο να λυνουμε τα προβληματα μας, ο μέγας φιλόσοφος Ο Ηράκλειτος ο Εφέσιος, ειχε πει ως γνωστον «Πόλεμος πατήρ πάντων» Ηράκλειτος.Γνωστός για την ιδέα της συνεχούς αλλαγής που διέπει ως νόμος το σύμπαν. Δική του είναι η φράση «Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές». Πίστευε ότι ο κόσμος δημιουργείται από «φωτιά», την αντίθεση και τον πόλεμο μεταξύ των αντιθέτων, στο οποίο συμπληρώνει: «τα εναντιόδρομα έχουν ενιαία φορά – από τα αντίθετα γεννιέται η ωραιότερη αρμονία».

Για πολλους σημαίνει μια Ανωτέρα Δύναμη θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η ως καποια Θεϊκή παρέμβαση;!η συνοδος Ζευς/Αρη στην 22η μοιρα, στις 22/2/2022,παρακαλω.

Οσο αφορα το ερωτημα αν ηταν οργανωμενο απο την ΝΤΠ..η απαντηση ειναι οχι, ενα μακροχρονιο καλα οργανωμενο σχεδιο του Πουτιν ειναι, να ξανακερδισει τα εδαφη της και οτι αλλο.Εξαλλου η συνοδος Κρονου/Πλουτωνα στον Αιγοκερω εχει κλεισει,ο Κρονος ειναι στον Υδροχοο και πραττει ανεξαρτητα,οχι υπο την σκια της ΝΤΠ που ο χρονος της εχει τελειωσει και το ανακαλυπτει ωρα με την ωρα. Η Νεα Σεληνη στους Ιχθεις στις 2 Μαρτιου σημερα, δεν ειναι καθολου ευνοικη, αλλωστε το δραμα του πολεμου εξελλισεται κατω απο σημαντικες ευθυγραμμισεις, που βεβαια δεν θα σταματησει εδω αλλα θα ακολουθησουν κι αλλες τραγωδιες. Η ευθυγραμμιση στον Αιγοκερω Αρη/Αφροδιτης( που εχω πει ουκ ολιγες φορες οτι παντα πυροδοτει μεγαλα προβληματα πασης φυσεως ταυτόχρονα) ισως γιατι οι ανθρωποι παρασυρονται απο την βαθια επιθυμια και παθος (στον Αιγοκερω συνδεεται με την κατάκτηση). Πρεπει να φυγει η διαφθορα και οτι σαπιο, αυτο παιρνει καιρο, η εκκαθαριση δεν ειναι ευκολη, γινεται σε πολλα επιπεδα, αλλα ποτε δεν γινεται απολυτα. Η παρουσια του Πωσειδωνα συνδεεται με την παραπλάνηση, την εξαπάτηση και τις ψευδείς ειδήσεις οπως βλεπουμε τις μερες αυτες. Απο την αλλη βεβαια ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω, θα βγαλει πολλες αληθειες στην επιφανεια.

Θα ειναι πολυ δυσκολο η κατασταση να σταματησει μεχρι την περιοδο της πανσεληνου στην Παρθενο, στις 18 Μαρτιου, 2022, (“Το κλαμα των Εθνων”)καθως ακολουθει η Εαρινη ισημερια στον Κριο.Ακολουθεί μια που δυνατη Νεα Σεληνη στον Κριο, την 1η Απριλιου 2022, που καθεται ακριβως πανω στον χαρτη του ΝΑΤΟ,που σημαινει οτι μαλλον ενεργοποιειται για κατι πολυ περισσοτερο. Βλεπουμε μεταξυ των δυο, και παλι την συνοδο Ηλιου/Αφροδιτης,οπως την ερμηνευσα τον Ιανουάριο καθως η Σεληνη ειναι σε συνοδο με τον Αρη του ΝΑΤΟ.

Η διαρκεια ειναι αγνωστη, θα τραβηξει πολυ καιρο, καθως δειχνει να αποσταθεροποιει την Ευρώπη, επιβεβαιωνοντας την προοπτική ενός 3ου παγκοσμίου πολέμου, για αλλη μια φορα μεχρι στιγμης, που έτσι κι αλλιώς είναι αναπόφευκτος. Γραφοντας στις 2/3/2022, οι επομενες ωρες θα ειναι αρκετα δυσκολες, η παραπλανηση και τα fakenews πανε σύννεφο, χωρις να γνωριζεις αν πραγματικα ισχυει το παραμικρο, αλλα τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται και αυτο που βλεπουμε.

Οι Δεσμοι στον αξονα Ταυρου/Σκορπιου εχουν προχωρησει, και η Σεληνη την Καθαρη Δευτερα, στις 7/3/2022 θα εισελθει στον Ταυρο, καθως στις 6 Μαρτιου η ευθυγραμμιση δινει την σκυταλη στο ζωδιο του Υδροχόου, το πλανητικο σκηνικο και οι οψεις διαμορφωνονται κατα αυτον τον τροπο και φανερώνουν μεγαλους κινδύνους. Τοτε θα δουμε κλιμάκωση και παραβιασεις.

Η χρηση πυρηνικών, η έλλειψη καύσιμων, το επισιτιστικό πρόβλημα, η ραγδαια αυξηση τιμων, και αλλα δεινα θα προηγηθούν για να υποδεχτουμε μετα την εποχη του Υδροχοου (αλλαγη, νεα πράγματα). Από το 2018 με τον Ουρανό στον Ταύρο,και την συνοδο Κρονου/Πλουτωνα, ο κόσμος δοκιμαστηκε σκληρά.Επιπλεον, ομως στην πανσεληνο Μαρτιου, βλεπουμε για αλλη μια φορα τον Algol να ανατέλλει, (βία, θανάτους και δολοφονίες. Ειναι βεβαια ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια εμπόλεμη εποχή, αλλωστε ηταν εκει οταν ξεκινησε ο Β Παγκοσμιος πολεμος μαζι ξανα με τον Ουρανο στον Ταυρο. Εφοσον ομως μεχρι στιγμης δενε χει γινει τιποτα καλυτερο, θα πρεπει να περιμενουμε τον ολεθρο που θα σκορπισει, καθως προγηθηκε και εκλειψη τον Νοεμβριο του 2021.

Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε στις 4 Απρίλιου 1949, υπό την επιρροή ενός στελλιουμ Ήλιου-Ερμή-Αφροδίτης-Άρη στον Κριό. Ο συμβολισμός του είναι ξεκάθαρος ως ο «απολυτός πολεμιστής» αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Αυτή η συνοδος στον Κριό είναι αντίθετη προς τον Ποσειδώνα.

Αναφέρεται ως Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου, γνωστή και ως Βορειοατλαντική Συμμαχία στρατιωτικής φύσεως. Ο Πωσειδωνας όμως δείχνει ότι ένα μέρος της του ΝΑΤΟ προβάλλει μια ασαφής η απογοητευτική εικόνα στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το δυνατό στελλιουμ στον Κριο δείχνει μιλιταριστικό χαρακτηρα. Ισως να δείχνει ότι παρασύρεται συχνά και εύκολα και δρα υπέρ της επιβολής της εξουσίας των ιθυνόντων, ίσως να σχετίζεται με τον «γενικευμένο ουτοπισμό» και οι άνθρωποι ή οι οργανώσεις που σχετίζονται με αυτόν στον πλανητη συχνά εμφανίζονται ως «Λυτρωτες», αλλά στερείται αξιοπιστίας, αυτοπεποίθησης ή ακεραιότητας, ενδεχομένως.Η μακρά διέλευση του Χείρωνα στον Κριό ενσωματώνεται στο γενέθλιο Στελλιουμ της στον Κριό. Η αντίθεση όμως Ήλιου-Ποσειδώνα, αποτελεί βασικό παράγοντα για την πορεία του ΝΑΤΟ, που θα υποβληθεί σε μεγάλη αξιολόγηση. Ο διελαυνων Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε σύνοδο με τον Δια του στο ιδιο ζώδιο, και μάλιστα στην 29η του Αιγόκερω. (σε πτώση).

Τα επεκτατικά σχέδια του ΝΑΤΟ μπορεί να μην πάνε όπως ακριβως επιθυμεί, αφού είναι σε πτώση, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουμε.Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι κατά τη διάρκεια και τα τέλη του 2023, ο προοδευτικός Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο προς τον γενέθλιο Ουρανό του, στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων (26η μοίρα). Σαφώς, η συνεχιζόμενη σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω αναζωπυρώνει κατά μια έννοια με δυναμικό τρόπο το αρχικό στελλιουμ του ΝΑΤΟ στον Κριό. Αυτό που μάλλον πρέπει να μας ανησυχεί είναι ότι αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε κατά τη διάρκεια τριπλής συνόδου Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα-Αιγοκερως και ίσως να σημαίνει ότι στήνεται ένα νέο σενάριο.

Ταυτόχρονα, ο Ουρανός στον Ταύρο θα συνεχίσει να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα του στον Λέοντα. Πολλοί πιθανότατα κάποιοι να θυμούνται πριν χρονια ότι είχα γράψει και έλεγα πώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού του 2021/22 σήμαινε ότι όλοι οι οργανισμοί και τα έθνη που δημιουργήθηκαν μετα τον Β παγκόσμιο πόλεμο και στα τέλη της δεκαετίας του 1940, θα τα σάρωνε ολα και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω η ο ρόλος τους ήταν υπό αμφισβήτηση, κάποιοι παγκόσμιοι οργανισμοί να διαλύονταν και να φτιαχτούν κάποιοι άλλοι στην συνέχεια.

Έτσι λοιπόν έλεγα, και είναι λογικό, πώς αυτή η μεταπολεμική ισορροπία αλλάζει οριστικά. Ότι και να γίνει θα μας οδηγήσει στην επόμενη σύνοδο Κρόνου-Ουρανού στους Διδύμους του 2032. Αυτό μπορεί να συνοδεύετε από την δημιουργία μιας πολύ διαφορετικής γεωπολιτικής δομής. Όμως εχει ακόμη πιο σκληρό χαρακτήρα από την σύνοδο Κρόνου/Πλουτωνα στον Λέοντα, διότι η βία που θα ασκεί θα είναι επι τόπου χωρίς πολλές περιστροφές.Από το 2020, η συνοδος στον Αιγόκερω συνάδει με την γένεση της τρέχουσας παγκόσμιας κρίσης, που «συντρίβει» τα παντα κυριολεκτικά. Ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αβεβαιότητα. Η συσσώρευση αντίπαλων στρατιωτικών δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη κόβει την ανάσα.

Οι συνέπειες μιας λανθασμένης απόφασης μπορεί να είναι καταστροφικές με την διπλωματία και τις ειρηνευτικές συνομιλίες να είναι δύσκολο να κερδίσουν γύρω από το τραπέζι. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται γι αυτό από ολες τις μεριές είναι πολύ σύντομες. Τόσο ο προοδευτικός χάρτης του Πούτιν και του Ζελενσκι δεν δείχνουν πραγματικη υποχώρηση.Η Ρωσία εχει επιστροφή Κρόνου στον Υδροχόο που ενισχύει τη θέληση της χώρας, και τις εδαφικές της φιλοδοξίες. Από την άλλη η Αμερική, περνά την πρώτη Πλουτωνια επιστροφή της και τη δεύτερη αντίθεση του Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι εχει γεράσει και εχει τα δικά της προβλήματα που αναμφίβολα ναι μεν βοηθά τα Πλουτωνια -σκοτεινα σχέδια του Μπάιντεν αλλα από την άλλη οι εκλείψεις του 2022 απέναντι του θα τα ανατρέψουν, η θα βυθισει τελειως το κομμα των Δημοκρατικων για πολλα χρονια.

Οι εκλείψεις ουτωσι αλλως μεσα στο 2022 δείχνουν ότι περικλείεται από πολύ μυστικές/υπόγειες δραστηριότητες. Όμως η Αρης/Πλούτωνας από τις αρχές του 2022,με τον Πλουτωνα να πλησιάζει την 27η του Αιγόκερω σηματοδοτεί την ταχεία κατάρρευση του αμερικανικού ονείρου. Ένα είναι βέβαιο ότι η συνοδος Δια/Ουρανού στον Ταύρο, το 2024 θα οδηγήσει σε μια νέα πολιτιστική, οικονομική και τεχνολογική επέκταση που θα αρχίσει να εκδηλώνεται ομως από το 2026/27.

Επιπλέον, Κρόνος-Δίας και Άρης-Ουρανος δημιουργούν συγκρούσεις και αστάθεια. Το 2020 έγραψα για το γεγονός ότι το 2022 πιθανότατα να είναι μια κρίσιμη χρονιά για αυτήν την προεδρία. Όπως έγραψα πριν από μήνες, θα έρθουν κρίσιμα ζητήματα περισσότερο σημαντικά από την «πανδημία», όλα ξαφνικά θα φύγουν επειδή μάλλον θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι, στα πρόθυρα ενός πολέμου και οικονομικής κατάρρευσης.

Ωστόσο, ελπίζω ότι η Νέα Σελήνη Μαρτίου να δείξει ένα πιο συμπονετικο πρόσωπο, λόγω του Δία, όμως δεν θα είναι εύκολο καθώς θα πλησιάζει πολύ κοντά τον Πωσειδωνα, θα μπορούσε να φέρει μια διπλωματική λύση ή τουλάχιστον μια υπόσχεση η οποία όμως ίσως να παραβιαστεί με απότομο τρόπο, γιατί ο Δίας συχνά υπερφουσκώνει όλα όσα υπόσχεται και αυτό είναι ακριβως το πρόβλημα.

Ο Πούτιν γεννήθηκε κάτω από ένα στελλιουμ Ήλιου-Κρόνου-Ποσειδώνα-Ερμή στον Ζυγό. Είχα γράψει ότι, η σύνοδος Κρόνου-Ποσειδώνα του (ένα είδος ουτοπικού κομμουνισμού αν και το ωροσκόπιο του αμφισβητείται), το 2026 στις 0 μοίρες του Κριού θα αντιπροσωπεύει πιθανώς μια ακόμη αναγέννηση της Ρωσίας και ήδη προετοιμάζεται γι αυτό,οτι και να σημαινει αυτό.

Ο Κρόνος επί του παρόντος στον Υδροχόο, σε σύνοδο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του Πούτιν στην 19η του Υδροχόου, (ακριβείας από τις 10 Σεπτεμβρίου 2022), σχεδόν απέναντι από τον γενέθλιο Πλούτωνα του στον Λέοντα και ο προοδευτικός του Αρης σε κουινκαξ προς τον Ουρανό του. Μέχρι τη στιγμή που Κρόνος και Ποσειδώνας θα συναντηθούν ξανά, ο προοδευτικός Ήλιος του Πούτιν θα έχει φτάσει στον γενέθλιο Άρη του, ακριβώς στο Γαλαξιακό Κέντρο. Αυτό έχει τεράστια σημασία για τα παγκόσμια γεγονότα. Επίσης, ο Άρης του είναι εκτός ορίων. Εάν ενεργοποιηθεί, η δύναμή του μπορεί να είναι απεριόριστη. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλησιάζει η Νέα Σελήνη Μαρτίου, κοντά στον γενέθλιο Άρη του σημαίνει ότι μπαίνει σε μια νέα φάση πιο συγκροτημένη και συντονισμένη και πιο προσανατολισμένη γεμάτη δράση. Ο Ουρανός στον Ταύρο αντίθετος προς στην Σκορπισια Αφροδίτη του επαναπροσδιορίσει και κανει μια επανεκτίμηση των συμμαχιών του, καθώς θα εξαπολύσει τις πιο σκοτεινές επιθυμίες που έχει μέσα του (5 Μαρτιου 2022).

Συνολικά, γνωρίζουμε ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία έχουν κοινές ευθύνες σε όλη αυτή την ιστορία. Η επιστροφή του Πλούτωνα στην Αμερική φαίνεται να παρουσιάζει ήδη τα πρώτα σημάδια, ακριβώς τη στιγμή που διαμορφώνεται αυτό το βαθύ χάσμα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ο κύκλος Ηλιου/Άρη και Αφροδίτης «ανάβει φωτιές» στην Ταϊβάν, υπονομεύοντας τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας ανατρέποντας τις ισορροπίες, με έναν ανάδρομο Ερμή ήδη από το Φθινόπωρο του 2021 αλλα και με το φθίνων τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα να προβλέπει πλεον την καμπή της “πανδημίας”.

Οσο αφορά τον Ζελενέσκι (25 Ιανουαρίου 1978, ώρα 2:00 μμ.) ειδικά από τις 10 Μαρτιου και ύστερα εχει χάσει το παιχνίδι αν δεν εκμεταλλευτούν αυτό μικρο παράθυρο για διαπραγμάτευση από τις αρχές Μαρτίου αν και με Ήλιο/Αφροδίτη στον Υδροχόο, εχει πιθανότητες να καταφέρει κάτι, Κρονος και Ουρανός δεν έχουν όμως τις ίδιες προθέσεις απέναντι του. Εξάλλου, αν και εξαρχής με τον Δια στον ωροσκόπο του δείχνει να είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, ωστόσο ο σκελετός του χάρτη του στον Μεταβλητό Σταυρό ,στην παρούσα φάση, μάλλον δεν τον ευνοεί και τόσο. Τα φεγγάρια και οι εκλείψεις του 2022 δείχνουν να μας οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό, απρόβλεπτο μονοπάτι, το μόνο που ελπίζεις με τόσο λίγες πιθανότητες είναι να επικρατήσει η λογική και να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ενα πραγμα γνωριζω σιγουρα οσο αφορα τον Πλουτωνα στον Αιγοκερω (πτωση αυτοκρατοριων), καποιοι συναδελφοι λενε οτι εχει διαρκεια παραπανω απο μια Πλουτωνια επιστροφη, και οτι το 2025 θα εκδηλωθεί,ασχετα με το τι βλεπει ο καθενας,οι ΗΠΑ ειναι μια ολοκληρη αυτοκρατορια.

Καθε χωρα παιρνει αυτο που της αξιζει,και οταν εισαι ετοιμος να αναδυθεις απο τις σταχτες μιας τετοιας καταστασης,λογικα, θα βρουμε τοτε και τους αναλογους ηγετες, να μας βοηθησουν να αναγγενηθουμε, θα συμβει, αλλα αυτο δεν θα γινοταν απο το 2008, οχι πριν περασουμε δια πυρος και σιδηρου,μεσα απο την 15χρονη διελευση του Πλουτωνα στον Αιγοκερω.Ηταν ενα γερο μαθημα ιστοριας για ολους!

Νομίζω τελικα, ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία για να προλάβει βιολογική επίθεση από την Ουκρανία. Αυτά τα «εργαστήρια» που συνδέονται με τον Σόρος στην Ουκρανία είναι εξαιρετικά ύποπτα.Νομιζω οτι αυτος ο Ερμης στα φεγγαρια Ιανουαριου, οπως ειχα αναφερει, συνδεεται οχι με πραγματικο ιο, που τον ονομασα ως ιο στον εγκέφαλο, η εγκεφαλικη παραλυση, αλλα νομιζω οτι θα ξεκινησει ενας ειδος “πανδημιας” στον κυβερνοχωρο.Τοσο η Αμερικανικη εκλειψη του 2017, που ειναι σε ισχυ, ακομα,οσο και οι εκλειψεις στον αξονα Διδυμων/Τοξοτη δεν εχουν τελειωσει ως επιρροη, ηταν πολυ ισχυρες.

Αρα μιλαμε για μια πιθανη κυβερνοεπίθεση που θα κατέστρεψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (νερό, φυσικό αέριο, ρεύμα), μεταφορές (αεροπλάνα , έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας, έξυπνα αυτοκίνητα, φανάρια, φορτηγά πλοία, τρένα), εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη, βιομηχανία, σωφρονιστικά ιδρύματα, το ίδιο το διαδίκτυο και σχεδόν όλα όσα οι περισσότεροι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες θεωρούν δεδομένα.Θα μπορουσε να ειναι φυσικη αιτια,ηλιακη εκρηξη με Ουρανο στον Ταυρο, η μια παρομοια καταστροφη η επέμβαση.Αλλα ο Ταυρος σχετιζεται με οτι επιγειο αγαθο και ο Ουρανος με το ηλεκτρικο δικτυο.

Οσο αφορα τον Πουτιν, θα μπουσαμε να πουμε περισσοτερα, ας μην ξεχναμε ποιος ειναι.Ο Πούτιν εκπαιδεύτηκε ως πράκτορας της KGB και εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Ανατολική Γερμανία. Το διάγραμμά του έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μυστικότητας, της παραπληροφόρησης και της διπλοπροσωπίας. Ο Σκορπιος ανατέλλει ως ωροσκοπος και η Σελήνη ειναι στους Δίδυμους στον 8ο οίκο. Η συνοδος Ερμή/Πωσειδωνα/ στον 12ο οίκο. Η Σελήνη συναναστρέφεται με τον Ουρανό και τον Κρόνο-Ποσειδώνα μεσα από όψεις ημι-τετραγώνου. Του αρέσει να δημιουργεί σύγχυση.

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του Πούτιν, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξουμε πέρα από τον Πλούτωνα στον Λέοντα που είναι σε σύνοδο με τον Νότιό Δεσμό και το MC. Ονειρεύεται τα μεγαλεία της ρωσικής αυτοκρατορίας και αισθάνεται υποχρεωμένος να αναδημιουργήσει την Ρωσια από τις στάχτες τις πράγμα που σχεδόν εχει κάνει, μετα την διαλυση της Σοβιετικης Ένωσης. Ο ωροσκόπος του είναι συγκυβερνήτης του Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη και μάλιστα κοντά στο Γαλαξιακό Κέντρο και τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Είναι ένας – ένας δικτάτορας – με αποστολή. Θέλει να επεκταθεί. Το εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα με μεσα στα πρώτα 27 λεπτά – υπάρχει αυτή η μυστικότητα και η χειραγώγηση και πάλι. Αυτή τη στιγμή ο Ήλιος στις 23.36 Τοξότη στο προοδευτικό του ωροσκόπιο. Μόλις τριγώνισε τον Πλούτωνα – δεν υπάρχουν φόβοι εκεί – και εξαγωνιζει τον Ερμή. Η μηχανή παραπληροφόρησης εργάζεται για την τελειότητα. Οι περισσότεροι τον αγαπούν ακόμα, αλλά η αγάπη εξασθενεί.

Στα τελη του 2025 ο προοδευτικός Ήλιος του Πούτιν θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη του. Θα γίνει οπως φαινεται δυνατότερος και επιθετικός;παντως σε θεση μαχης θα ειναι. Θα υπάρχει μια βιασύνη. Θα γίνει απερίσκεπτος. Θα εξακολουθεί να ψάχνει για καυγά. Φανταστείτε ότι σταματά εδώ το 2022 με ρωσική προσάρτηση τμημάτων της Ουκρανίας. Ο κόσμος τον καταδικάζει, αλλά κρυφά υπάρχει ανακούφιση. Επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου μπορεί κάλλιστα να αρχίσουν να διοχετεύουν στην Ευρώπη στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Οι τιμές του φυσικού αερίου θα είναι υψηλές και η Ρωσία θα συσσωρεύσει ακόμη περισσότερα αποθέματα μετρητών από ό,τι έχει ήδη συσσωρεύσει. Θα σταματήσει εκεί; Δεν θα το κάνει.

Η περίοδος μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης μοιάζει λίγο με την κατάσταση στην Γερμανία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Γερμανία εξευτελίστηκε, αλλά τα επόμενα 20 χρόνια ανέκτησε την εμπιστοσύνη και τη δύναμή της. Υπήρχαν Γερμανοί στην Τσεχοσλοβακία, στην Αυστρία, στην Πολωνία, και χρειάζονταν “προστασία”, όπως όλοι αυτοί οι Ρώσοι στην Ουκρανία και τα κράτη της Βαλτικής. Αυτή είναι η δικαιολογία. Η γερμανική Ρηνανία καταλήφθηκε από τους Γάλλους, όπως τα πρώην σοβιετικά κράτη όπως η Πολωνία και η Ρουμάνια έχουν αμερικανικά στρατεύματα και πυραύλους. Αποστολή του Πούτιν είναι να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση. Στο Μόναχο το 1948, ο Τσάμπερλεϊν επέστρεψε απο την Γερμανια του Χιτλερ, με μια Συνθηκη ειρήνης… και η Τσεχοσλοβακία έχασε τη Σουδητία. Στο Μόναχο τον Φεβρουάριο του 2022, όπου οι δυτικοί ηγέτες, μαζί με τον αντιπρόεδρο Χάρις και τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι συναντήθηκαν για άλλη μια φορά, οι δυτικοί ηγέτες υποσχέθηκαν υποστήριξη… αλλά όχι αρκετά για να αποτρέψουν την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία.

Υπάρχει το ζήτημα ενός μεγαλύτερου πολέμου. Η Γερμανια για αλλη μια φορα χρηματοδοτειται με 100 δις (εξοπλισμος) μετα τον Β παγκοσμιο πολεμο, οπως εκανε και με τον Χιτλερ. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Πούτιν αισθάνεται ανίκητος και ασταμάτητος, οι εντάσεις θα αυξηθούν ό,τι και να συμβεί τώρα. Αν εξετάσουμε το ρωσικό ωροσκόπιο της επανάστασης, το οποίο πιθανότατα εξακολουθεί να έχει μεγάλη εγκυρότητα, υπάρχουν ενδείξεις αποσταθεροποίησης. Εξάλλου και τα φεγγάρια Απριλίου είναι πολύ σημαντικά και είναι δείκτες μιας πολεμικής σύρραξης.

Μπορούμε να δούμε ότι η διέλευση του Ουρανού στις 14.47 στον Ταύρο τον Αύγουστο του 2021 σχηματιζει μια ακριβή αντίθεση στον Ρωσικό Ήλιο στις 14.58 του Σκορπιού τον Μάιο του 2022, κινείται ανάδρομα και σταθμεύει στις 14.56 τον Ιανουάριο του 2023. Είναι σαφές ότι οι εντάσεις θα είναι εξαιρετικά υψηλές σε αυτή την περίοδο, καθώς ο Ουρανός αντιτίθεται επίσης στον Ερμή στις 17.31 του Σκορπιού, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο είδος κυβερνοπολέμου για αρκετά χρόνια. Εάν οι Ουκρανοί ασκήσουν ισχυρή αντίσταση, είναι πιθανό να συνεχιστούν και το 2023.Το νέο ρωσικό ωροσκόπιο για τη νέα Ρωσία (25 Δεκεμβρίου 1991 στις 8.45 μ.μ. Μόσχα) δεν δείχνει το ίδιο είδος εντάσεων, αν και ο Κρόνος θα είναι στον DC στις 25 Ιανουαρίου 2023, γεγονός που θα μπορούσε να δείξει ένα σκληρό και ενωμένο μέτωπο κατά της Ρωσίας. Αυτή η ισχυρή επιρροή του Κρόνου ενισχύεται από τον προοδευτικό Ήλιο, ο οποίος ενώνει τον νέο Ρωσικό Κρόνο στην 5 μοίρα του Υδροχόου το 2023. Είναι σαφές ότι η πίεση στον Πούτιν θα είναι σημαντική. Το νέο ρωσικό ωροσκόπιο έχει μια στενή σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στην 22η του Σκορπιού, η οποία έχει απήχηση στην Αφροδίτη του Πούτιν στον Σκορπιό και στην αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα του 1917. Αυτό δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι η οικονομική κατάρρευση είναι εγγενής στη Ρωσία και μια τέτοια κατάρρευση θα μπορούσε να επιδεινωθεί από την επερχόμενη αντίθεση του Ουρανού το 2023-24.

Αν ο Πούτιν πίστευε ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ένα αποδυναμωμένο ΝΑΤΟ, φαίνεται να έχει υπολογίσει λάθος. Η απειλή για την Ουκρανία ένωσε την οργάνωση όσο ποτέ πριν. Η συνθήκη που αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του ΝΑΤΟ έχει ένα πολύ ισχυρό ωροσκόπιο και δεν πρεπει να παραβλεπτει.Τα 30 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ παρουσιάζονται από τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού στους Δίδυμους – που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Άρη του Πούτιν. Το εξάγωνο στον Κρόνο κάνει αυτή την μάλλον ασταθή οργάνωση πιο ενοποιητική. Ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Κριό μπορούν να κάνουν πόλεμο και ειρήνη, και ο άξονας στον  Ζυγό/Κριό δείχνει ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πάει σε πόλεμο για να διατηρήσει την ειρήνη. Η ακριβής τρίγωνο Ηλιου/Πλουτωνα το καθιστά μια στρατιωτική οργάνωση που κερδίζει.

Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι η διέλευση του Ποσειδώνα σε σύνοδο με το DC τον Απόγονο  τετραγωνίζει τη Σελήνη το 2022 και το 2023, κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι ο Πούτιν, με τη στρατηγική του για προσποιήσεις και απειλές, τείνει να αποπροσανατολίζει το ΝΑΤΟ. Έχει δίκιο να υποθέτει ότι μπορεί να υπονομεύσει τον οργανισμό – ακόμα και αν τα μηνύματα του ΝΑΤΟ είναι υπερ της ένωσης.. Ωστόσο, καθώς ο διελαυνων Δίας θα ενωθεί με το στελλιουμ στον Κριό  το 2022, το ΝΑΤΟ σίγουρα θα κάμπτει τους μυς του. Αλλά ο Ποσειδώνας κινείται επίσης για να τετραγωνίσει τον Άρη του Πούτιν – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκλωβίζεται.Πριν από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, η Ουκρανία είχε απολαύσει μόλις τρία χρόνια ανεξαρτησίας, έχοντας κυβερνηθεί διαδοχικά από την Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία και την Τουρκία.  Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου καταλήφθηκε από τη Γερμανία, και καθώς η ρωσική επανάσταση έλαβε χώρα το 1917, η χώρα διαλύθηκε από τον εμφύλιο πόλεμο μέχρι που απορρίφθηκε στην ΕΣΣΔ το 1921. Αλλά ο ουκρανικός εθνικισμός και η γλώσσα τους είναι ζωντανοί και ισχυροί

Η Ουκρανία διακήρυξε την ανεξαρτησία της τον Αύγουστο του 1991 με τη συμφωνία της Ρωσίας, η οποία αναδύθηκε από τα ερείπια της Σοβιετικής Ένωσης. Όταν ο Πούτιν άρχισε να αναλαμβάνει την εξουσία τον Αύγουστο του 1999, προσπάθησε να διασφαλίσει ότι οι φιλικοί προς τη Ρωσία πολιτικοί κατείχαν την εξουσία στην Ουκρανία, αλλά στις αρχές του 2014 ένα λαϊκό κίνημα ανέτρεψε τον πρόεδρο Yanukovych, υπό την επιρροή της Μόσχας, προσπάθησε να αποτρέψει μια ισχυρότερη σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, και ο πληθυσμός δεν το ήθελε αυτό. Διαδήλωσαν, στην πλατεία Maidan, υπηρξαν θύματα.

Η Ουκρανία έχει ένα αρκετά ισχυρό ωροσκόπιο, με τον ωροσκόπο και κυβερνήτη τον Κρόνο στον Υδροχόο, και μια απολαυστική σύνοδο Δία-Ερμή-Αφροδίτης στο Λέων. Ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι και οι δύο τυλιγμένοι στους αντίστοιχους ανάδρομους κύκλους τους, πράγμα που σημαίνει ότι η συνοδος με τον Δία είναι βαθιά. Αυτή είναι μια χώρα που θέλει να διασκεδάσει και δεν θέλει να επιβληθούν περιορισμοί. Είναι μια χώρα με φίλους και συμμάχους, αλλά, με τη διέλευση του Κρόνου να ενώνει και τον διελαυνων Ουρανό σε τετράγωνο με τη Σελήνη στις 22 Υδροχόος, το 2022 και το 2023 είναι μια περίοδος όπου οι φίλοι χρειάζονται απεγνωσμένα.Μπορεί να δει κανείς ότι ο Πλούτωνας διέσχισε τον ωροσκόπο της Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια, η οποία θα μπορούσε να περιγράφει την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα από το 2014 με τον αργό πόλεμο στις αποσχισθείσες επαρχίες της. Με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα να ενώνονται με τους  Δεσμούς στον ωροσκόπο, και τον Πλούτωνα στο MC, είναι πιθανό ότι η Ουκρανία θα βρίσκεται πάντα σε αποσταθεροποιηση ως κράτος που προστατεύει τη Ρωσία.

Το 2024 η διέλευση του Πλούτωνα θα συντροφεύσει τον Κρόνο, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιου είδους αναδιάρθρωση υπό πίεση, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να σημαίνει απώλεια εδάφους. Είναι αυτή τη στιγμή που ο διελαυνων Ουρανός θα κάθετε στο IC, το οποίο πρόκειται πραγματικά να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Ωστόσο, το 2026, η προοδευμένη Αφροδίτη της Ουκρανίας, η οποία θα είναι σε ευθεία πορεία στις 21 του Λέων, συνορεύει για άλλη μια φορά με τη σύνοδο Δία-Ερμή, η οποία θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα ευτυχές αποτέλεσμα, και ίσως ακόμη και επανένωση με χαμένο έδαφος.

Με το ΝΑΤΟ να επηρεάζεται από τη διέλευση του Ποσειδώνα και τον Πούτιν, τα πράγματα φαίνονται άσχημα για την Ουκρανία βραχυπρόθεσμα. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πιθανό αποτέλεσμα σε όλα αυτά. Όπως μπορεί να σας πει κάθε αστρολόγος που ακολουθεί την ιστορία της Ρωσίας, η χώρα είναι μοναδικά ευαίσθητη στις συνόδους Κρόνου-Ποσειδώνα. Η Ρωσική Επανάσταση, ο θάνατος του Στάλιν, η σοβιετική διάλυση – όλα λαμβάνουν χώρα κάθε 35 χρόνια καθώς αυτοί οι πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συνοδος αυτή πραγματοποιείται για άλλη μια φορά κατά την περίοδο από τον Ιούλιο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026, και αυτό συμβαίνει ακριβώς στα πρόθυρα μεταξύ Ιχθύων και Κριού. Ένας μοναδικός νέος κύκλος ξεκινά. Η συνοδος Κρόνου-Ποσειδώνα σχετίζεται με τον σοσιαλισμό, επικαλούμενος ιδανικά για νέες δομές στην κοινωνία που αποφέρουν παγκόσμιο όφελος, αλλά αυτό που φαίνεται να συμβαίνει είναι τόσα πολλά αποτελέσματα που θα υποφέρουν. Η Ρωσία είναι μια στωική χώρα με ιστορία μεγάλων δεινών, τόσο στους παγκόσμιους πολέμους όσο και από τυραννικούς ηγέτες και τα γκουλάγκ τους.

Μέχρι το 2026, ο ρωσικός λαός θα είναι κουρασμένος και εξαντλημένος. Θα θέλουν κάτι καινούριο. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο. Θα κάνουν επανάσταση. Ο λαός θα πάρει την εξουσία. Ο Πούτιν θα πολεμήσει. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι όμορφο για τη Ρωσία, αλλά η πιθανότητα είναι ότι η ηγετική δομή θα διαλυθεί ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πούτιν έχει το πολύ τέσσερα χρόνια στην εξουσία. ” φύση των αλλαγών που συντελούν στη Ρωσία και οι χαοτικές συνέπειες της διάλυσης της ηγεσίας θα δώσουν στην Ουκρανία την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τον έλεγχο των συνόρων της. O προοδευτικός Αρης του Πούτιν, που αυτή τη στιγμή είναι στις 18.13 μοιρες του Υδροχόου, ενεργοποιεί το τετράγωνο Δία -Πλούτωνα τώρα και τα επομενα 5 χρόνια.

Αυτό δείχνει ένα άτομο που οδηγείται από μια φανατική ιδεολογία, χρησιμοποιώντας τακτικές νταήδων και πεπεισμένο για την αιτιολόγηση των πράξεων του. Όχι ένας άντρας δεκτικός στη λογική. Σαφως εχει ένα πεπρωμένο να εκπληρώσει, αλλά με τον Πλούτωνα στον Νότιο Δεσμό μοιάζει πολύ με την Μεγάλη Αικατερίνη–που είχε τον Νότιο Δεσμό της επίσης στις 19.59 του Λέοντα ακριβώς οπως του Πούτιν στις 19.59 του Λέοντα . Υπαρχει εντονα η ιδεολογία της Μεγαλης αυτοκρατορίας και Αυτοκρατόρων. Καθώς ο Άρης προχωράει πάνω από το IC του στις 21 του Υδροχόου το 2026, και καθώς ο Ουρανός θα ενωθεί με την Σελήνη του στον 8 οίκο του, οι πιθανότητες είναι ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει μια Ρωσία που ua μαστίζεται από διαμάχες και ότι οι μέρες του ισως να είναι μετρημένες.

Πολλές από τις προβλεψεις του Cayce συνέβησαν στις αρχές του 20ου αιώνα κατά τη διάρκεια δύο Παγκοσμίων Πολέμων και της Μεγάλης Ύφεσης, αλλά πριν από το θάνατό του το 1947 είχε ήδη δει πολλές από τις προβλέψεις του να πραγματοποιούνται, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης του κραχ του χρηματιστηρίου του 1929 . Προβλέποντας  γεγονότα που σχετίζονται με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, ακόμη και την προειδοποίηση για τον πρόωρο θάνατο δύο Αμερικανών προέδρων.Σε μια σειρά από αυτό που ονόμασε «Αναγνώσματα παγκόσμιων υποθέσεων», ο Cayce έκανε πολλές αξιοσημείωτες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον των παγκόσμιων οικονομικών, την παγκόσμια ηγεσία, τη συλλογική πνευματικότητα και ενδιαφέροντα τον ρόλο που κατά κάποιον τρόπο επρόκειτο να διαδραματίσει η Ρωσία ως δύναμη στην επερχόμενη παγκόσμια αναταραχή που βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα.

Το αγκάθι στην άκρη της Ευρώπης

Ο Cayce προέβλεψε ότι οι μελλοντικές παγκόσμιες κρίσεις θα εξαρτώνται από τα οικονομικά, και έδειξε ότι η Ρωσία ήταν το αγκάθι στο μάτι των οικονομικών δυνάμεων που οργανώνονταν ενάντια στο καλό της ανθρωπότητας σε έναν κόσμο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ρωτήθηκε το 1932 σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές τάσεις στην Ευρώπη, ο Cayce ειπε για τη Ρωσία:

Η Ευρώπη είναι σαν ένα σπίτι διαλυμένο. Πριν από μερικά χρόνια υπήρχε η εμπειρία ενός πανίσχυρου λαού που αρχισε να παραγκωνίζεται για την ικανοποίηση των λίγων, ανεξάρτητα από το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ότι οι λαοί βιώνουν την εμπειρία της αναγέννησης, και είναι το αγκάθι στη σάρκα για πολλούς ένα πολιτικό και οικονομικό έθνος στην Ευρώπη , στον κόσμο…

Ε. Ποιο είναι το όνομα αυτού του έθνους που αναφέρεστε; Α. Ρωσία! (3976-8)”

70 χρόνια μετά, η Ρωσία έχει αναγεννηθεί, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται τώρα σε μεγάλο βαθμό κάτω από τον αντίχειρα του δυτικού παγκοσμιοποιητικού τραπεζικού καρτέλ. Αυτό το καρτέλ είναι οργανωμένο ως ΔΝΤ,η Παγκόσμια Τράπεζα, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και το παγκόσμιο δίκτυο κεντρικών τραπεζών, αποθεματικών τραπεζών, αναπτυξιακών τραπεζών και επενδυτικών τραπεζών που κρατούν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις του κόσμου σε αέναη αποδοχή και τους ανθρώπους του κόσμου να ειναι σκλαβωμενοι αλλα μαθηματικως ειναι αδύνατο να πληρώσουν το χρέος.

Το 2013 οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να εισβάλουν στη Συρία με προφανώς ψευδή προσχήματα . Ο Πούτιν απέτρεψε την εμπλοκή των ΗΠΑ απειλώντας να παρέμβει στρατιωτικά σε μια σύγκρουση που εκείνη την εποχή δεν είχε παρει ακομα τις φρικτες διαστάσεις και συνθήκες που ειδαμε εμτα.

Με τη σκόπιμη καταστροφή της Ουκρανίας που χρηματοδοτήθηκε από τον Τζορτζ Σόρος και  μετά τις προσπάθειες του ΔΝΤ να κατακτήσει την Ουκρανία με χρέη με δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε αναγκαστικά αναπτυξιακά δάνεια, η Ρωσία του Πούτιν αναδείχθηκε ως η μοναδική δύναμη ικανή να ελέγξει τις τραπεζικές συναλλαγές, την Cabal, καθώς αρνείται να επιτρέψει στην Ουκρανία και την Κριμαία να πέσουν στα χέρια των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Δύση.

Η μεγάλη σκακιέρα που είναι η Μέση Ανατολή φλέγεται και ο κόσμος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, παγιδευμένος μεταξύ της πολύ πραγματικής πιθανότητας κλιμάκωσης ενος 3ου Παγκοσμιου Πολεμου και της φαινομενικά μακρινής ελπίδας οτι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα βρουν ξαφνικά την λογική και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.

Ο Cayce μίλησε για τον ρόλο της Ρωσίας ως την «ελπίδα του κόσμου» σε μια επερχόμενη στιγμή όπως αυτή:

« Στη Ρωσία έρχεται η ελπίδα του κόσμου , όχι όπως αποκαλείται μερικές φορές ως κομμουνιστικη, ή μπολσεβίκικη, όχι. Αλλά ελευθερία, ελευθερία! Ότι ο κάθε άνθρωπος θα ζει για τον συνάνθρωπό του! Η αρχή έχει γεννηθεί. Θα χρειαστούν χρόνια για να αποκρυσταλλωθεί, αλλά από τη Ρωσία βγαίνει ξανά η ελπίδα του κόσμου. »

(Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29)

Καθώς τα γεγονότα στη Συρία και το Ιράκ είχαν γίνει πιο περίπλοκα και καταστροφικά για τους ανθρώπους στην περιοχή, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βρίσκεται σε μια εκστρατεία σοκ και δέους, βασιλεύοντας με τρομο και αιμα σε Χριστιανούς, Σύρους, Κούρδους, μετριοπαθείς μουσουλμάνους, σιίτες μουσουλμάνους. Το ISIS, όπως όλοι προφανώς γνωρίζουν, χρηματοδοτηθηκε και προμηθεύεται όπλα από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ως μέσο έμμεσης ανατροπής του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία.

Καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους προσποιούνται ότι δεν είναι υπεύθυνοι για το ISIS και ενεργούν σαν να είναι ανίσχυροι να σταματήσουν το ISIS, ο Πούτιν είπε ήρεμα στον κόσμο χωρίς αβεβαιότητα την αλήθεια για την υποστήριξη της Δύσης στο ISIS και τις άλλες φατρίες μισθοφόρων που έχουν πλήρως καταστρεψει τη Συρία, σκότωσε ήδη εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, αν όχι εκατομμύρια, εξαναγκάζοντας την κατασκευασμένη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη. Η Ρωσία κατάφερε γρήγορα να σταματήσει το ISIS καταστρέφοντας χωματερές πυρομαχικών και γραμμές ανεφοδιασμού, ένα μάλλον βασικό στρατιωτικό επίτευγμα που οι ΗΠΑ δεν ήταν διατεθειμένες να επιτύχουν. 

Η πνευματική ανάπτυξη και ηγεσία της Ρωσίας

Ακόμη και πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Cayce φαίνεται να είχε προβλέψει την ανάγκη της Ρωσίας να εξελιχθεί πνευματικά με κάποιο τρόπο, ώστε να μπορέσει να έλθει σε αντίθεση με τις παρακμάζουσες ηθικές αξίες της καπιταλιστικής Δύσης και να παίξει το ρόλο της ως η μεγάλη ελπίδα του κόσμου. Ο Cayce ρωτήθηκε: «Ποιαθα πρέπει να είναι η στάση των λεγόμενων καπιταλιστικών εθνών απέναντι στη Ρωσία;»

Στη θρησκευτική ανάπτυξη της Ρωσίας θα έρθει η μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου. Τότε εκείνο το ένα ή η ομάδα, που είναι όσο πιο στενές στις σχέσεις του, μπορεί να τα πάει τόσο καλύτερα στις σταδιακές αλλαγές και την τελική διευθέτηση των συνθηκών ως προς την κυριαρχία του κόσμου. (3976-10)

Έξι μήνες αργότερα, παρουσιάστηκαν πρόσθετες πληροφορίες που βοήθησαν να διευκρινιστεί αυτή η πρόβλεψη. Από τη Ρωσία, βλέπετε, μπορεί να έρθει αυτό που μπορεί να είναι η βάση μιας πιο παγκόσμιας θρησκευτικής σκέψης ή τάσης… (3976-12)

Όταν ο Hugh Lynn Cayce ρώτησε για τη ρωσική κατάσταση τον Ιούνιο του 1938, του είπαν:

Μια νέα αντίληψη ήρθε και θα έρθει σε έναν προβληματικό λαό. Εδώ, λόγω του ζυγού της καταπίεσης, λόγω των τέρψεων του εαυτού, έχει προκύψει ένα άλλο άκρο. Μόνο όταν υπάρχει ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα της λατρείας σύμφωνα με τις επιταγές της συνείδησης – μέχρι να προκύψουν, θα υπάρχουν ακόμα αναταραχές. (3976-19)

Ουσιαστικά ο Cayce φαίνεται να αναφέρεται στη Ρωσία υπό σοβιετική κυριαρχία αλλα και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, καθώς ομως και την ανάγκη να επιστρέψει ο κόσμος στις ανθρωπιστικές αξίες για να απελευθερωθεί από την καταπίεση των σιωνιστικών καρτέλ που έχουν οργανώσει ενάντια στο ανθρώπινο γένος για αιώνες. Ο Cayce λέει ότι κάποιο είδος αναγκαίας πνευματικής ηγεσίας θα έρθει από τη Ρωσία, κάποιο είδος στάσης που θα επιτρέψει να συμβεί μια μετάβαση αυτού του διαμετρήματος χωρίς να χρειάζεται να βιώσετε την εγγυημένη καταστροφή οποιουδήποτε Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Πούτιν στην καλύτερη περίπτωση δεν είναι άγιος και δεν υπάρχει καμία υποτίμηση της δυνατότητας εξαπάτησης από οποιαδήποτε εθνικιστική οργάνωση, αλλά σε μια έρευνα με τους σημαντικότερους παίκτες στο γήπεδο, όταν η ανθρώπινη φυλή παρασύρεται στην κόψη του ξυραφιού, ο Πούτιν φαίνεται να φέρνει κάτι στο τραπέζι που άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες μπερδεύουν… την κοινή λογική.

Και πώς θα έμοιαζε η πνευματική ηγεσία σε έναν κόσμο που έχει τελειως τρελαθεί; Στην αρχή θα φαινόταν ως κοινή λογική. Φυσικά.

« Ο Αριστοτέλης φτάνει στο σημείο να πει ότι η κοινή λογική είναι εκεί που πηγάζει η συνείδηση. Έτσι, εάν μια κοινωνία στερείται κοινής λογικής και δεν υπάρχει συνείδηση,ηθική, ενσυναίσθηση, δημιουργικότητα, γούστο, ή αγάπη, πώς προτείνει κανείς να κυβερνήσει έναν τέτοιο πληθυσμό;»

Ο Έντγκαρ Κέις ειχε σαφως προβλέψει τον παρεμβατικό ρόλο του Πούτιν στα σχέδια των δυτικών να ξεπεράσουν τον κόσμο μέσω της οικονομικής κυριαρχίας, της πολιτικής αποσταθεροποίησης και του παγκόσμιου πολέμου, και του χάους; Οι ενέργειες του Πούτιν στη Συρία είχαν την πιο κοινή λογική, μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Και οι δύο είναι νίκες για τον σκοπό της κοινής λογικής σε μια αρένα προδοσίας. Γνώριζε ο Έντγκαρ Κέις με κάποιο τρόπο ότι η Ρωσία θα γεφυρωνε το χάσμα της κοινής λογικής και πνευματικής ηγεσίας αλλα και μιας εγγυημένης καταστροφής ενδεχομενως ενος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που σχεδιάζεται από τη Δύση;

Ο Πούτιν είπε σχετικά αναφερει:

«Πρέπει να υψωθείς πάνω από την ατελείωτη επιθυμία να κυριαρχήσεις. Πρέπει να σταματήσετε να ενεργείτε από ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες. Μην δηλητηριάζετε το μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων σαν να μην υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την ιμπεριαλιστική πολιτική ». 

Η Αμερική και η Δύση δεν έχουν πλέον καμία ηθική υπεροχή στον κόσμο.Ο Cayce έκανε επίσης σχόλια σχετικά με τη μελλοντική ηθική παρακμή της Αμερικής: Η τελευταία του προβλεψη για τις Παγκοσμιες Υποθεσεις δόθηκε στις 22 Ιουνίου 1944, λιγότερο από έξι μήνες πριν από το θάνατο του Έντγκαρ, αναφέρεται στο πνεύμα και στην «αμαρτία της Αμερικής».

Ποιο είναι το πνεύμα της Αμερικής; 

Τα περισσότερα άτομα υπερηφανεύονται για την «ελευθερία». 

Ελευθερία σε τι; 

Όταν δεσμεύετε τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων με διάφορους τρόπους, αυτο τους δίνει ελευθερία λόγου; 

Ελευθερία λατρείας; 

Ελευθερία από ανάγκη; …Κατά την εφαρμογή αυτών των αρχών…Η Αμερική μπορεί να καυχιέται, αλλά μάλλον αυτή η αρχή ξεχνιέται… και αυτό είναι το αμάρτημα της Αμερικής. (3976-29) Reading 3975-15

Ο Cayce προέβλεψε την πιθανότητα ενός ΤΡΙΤΟΥ Παγκοσμίου Πολέμου. Μίλησε για διαμάχες που ανακύπτουν…”στη Λιβύη και στην Αίγυπτο, στην Άγκυρα και στη Συρία. Στα Στενά γύρω από αυτές τις περιοχές πάνω από τον Περσικό Κόλπο»

Είτε πιστεύετε είτε όχι στη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού να συνδέεται με την Πηγή και να αποσύρει πληροφορίες για το μέλλον, τα πράγματα ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο που οι προφητείες του Cayce σχετικά με τη Ρωσία αποδεικνύονται αρκετά προφητικές τώρα, δίνοντάς μας μια ένδειξη ότι τουλάχιστον εμείς δεν πρέπει να ειμαστε απολυτα προκατηλημενοι σχετικά με το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Στο τέλος, όμως, το μόνο που έχουμε από τον Cayce είναι στην πραγματικότητα απλώς η έμπνευση για δράση που παίρνουμε από την αναζήτηση στο παρελθόν του για ενδείξεις και ελπίδα για το μέλλον μας. Εάν ανησυχείτε για την κατεύθυνση που παίρνουν τα πράγματα, αφήστε τα λόγια του Cayce να σας παρακινήσουν στη δράση, τουλαχιστον.Απάντηση