Ινδία, Ταϊβάν, Πακιστάν, ΗΠΑ, Ισραήλ 2023-2024.

στις

Πολλοί αστρολόγοι περιμένουν μια «πολιτιστική άνθηση » αυτή τη δεκαετία, που θα γίνει γύρω στο 2026 και ύστερα. Αλλά κατά τη γνώμη μου, αν ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον, υπάρχει περίπτωση να εισερχόμαστε στη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα;;; Οι εκλείψεις 2023-24 στις ΗΠΑ σηματοδοτούν την παρακμή της «δυτικής αυτοκρατορίας», συμπαρασύροντας και τους υπολοίπους, όπως επίσης και του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Προχωράμε στην πιο επικίνδυνη περίοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο να εισέρχεται στον τρίτο δεκανο του και με την σύνοδο Κρόνου/Πωσειδωνα να κορυφώνεται το 2026 ανάμεσα σε δυο ζώδια.

2025-26 -Κρόνος σε πτώση σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του πολέμου (Κριός). Λόγω των υποβαθμισμένων οικονομιών, δημιουργούνται ταραχές και οι χώρες ωθούνται να εμπλακούν σε πόλεμο.

2028: Τετράγωνο Κρόνου- Πλούτωνα. Η Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με Πλούτωνα. Ουρανός στους Διδύμους. Ο κόσμος σε αμόκ και πανικό.

Αναταραχές και βίαιοι όχλοι = Πλούτωνας σε 0° Υδροχόος. (2023-2025)

26 Ιανουαρίου 2028: Έκλειψη Ηλίου

Ήλιος, Σελήνη, Άρης, Πλούτωνας στην 6η μοίρα του Υδροχόου και οι τρεις πλανήτες.

Έκλειψη στους Δεσμούς των ΗΠΑ. στη Σελήνη της Κίνας και της Ρωσίας.(Τρία 6αρια)

Νομίζω ότι ο κύκλος επαναλαμβάνεται (Πτώση νομισμάτων, αύξηση της ανεργίας, παρατεταμένη ύφεση της οικονομικής ανάπτυξης.)

2023 – 93 = 1930 (μεγάλη κατάθλιψη) και 1930 – 93 = 1837 (πανικός του 1837)

Ο πανικός του 1837 ήταν μια οικονομική κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες που προκάλεσε μια μεγάλη ύφεση, η οποία διήρκεσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1840. Τα κέρδη, οι τιμές και οι μισθοί μειώθηκαν, η επέκταση προς τα δυτικά σταμάτησε, η ανεργία αυξήθηκε και η απαισιοδοξία αφθονούσε. Panic of 1837 – Wikipedia

Εν τω μεταξύ, στο Φόρουμ Ανάπτυξης της Κίνας. υπήρχαν πολλές εντάσεις. Ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ προέτρεψε την Κίνα να «κρύψτε τις δυνατότητές σας, να περιμένετε ενα χρόνο», αλλά ο διάδοχός του, Σι Τζινπίνγκ, θέλει να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια τάξη μετά το 1945.Η φιλοδοξία αυτή άλλωστε εκφράστηκε στη Μόσχα, όταν επισκέφθηκε τον Πούτιν. Ο Σι πιστεύει στην αδυσώπητη παρακμή της παγκόσμιας τάξης που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ, με το δηλωμένο ενδιαφέρον της για τους κανόνες και τα ανθρώπινα δικαιώματα (όταν είχα πει ότι θα πρέπει να τα σεβαστεί). Στόχος του είναι να το μετατρέψει σε ένα πιο συναλλακτικό σύστημα συμφωνιών μεταξύ μεγάλων δυνάμεων (και μ αυτό τον τρόπο θα εξακολουθούν να συνυπάρχουν). Καλό θα ήταν να μην υποτιμάτε τους κινδύνους αυτού του οράματος — ή την επιρροή του σε όλο τον κόσμο.

Αν συνεχίσουν έτσι…λυπάμαι πολύ. Πάνω ο γενέθλιος και ο προοδευτικός χάρτης του Σι. Κάτω ο Γενέθλιος χάρτης των ΗΠΑ και η έκλειψη του 2028.

Όταν η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο της έξαρσής της τον Ιούλιο του 2020, σηματοδότησε την αρχή μιας πολύ ευημερούσας περιόδου για την Ινδία. Η Αφροδίτη της, θα παραμείνει σε αυτή την τυχερή θέση μέχρι το 2050. Το 2033 πιθανόν να περάσει μια σοβαρή κρίση, αλλά θα την ωφελήσει στο τέλος. Επίσης το 2042. Το 2031 η Ινδία θα υπάρχει μια προοδευτική Νέα Σελήνη στον γενέθλιο 1οικο της στον Κριό, που θα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ταυτότητας που θα παίξει ηγετικό ρόλο παγκοσμίως. Την άνοιξη του 2029 με Αφροδίτη και Δια βελτιώνει τη θέση της διεθνώς λόγω μιας παγκόσμιας κρίσης. Οι οικονομικοί δεσμοί με άλλα έθνη που θα δημιουργηθούν, θα συμβάλουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού της. Ωστόσο, μέχρι τότε, τίποτα δεν είναι απλό, όπως δείχνει, καθώς η νέα σελήνη Μάϊου 2023, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της (καταστροφή;). Βέβαια, ο Μάιος 2023, είναι πολύ ενδιαφέρον. Στον χάρτη Ηλιακής Επιστροφής, της το 2024, η Ινδία έχει τον Άρη στον 7 οίκο, στο σταθερό αστέρι Aldebaran, που είναι ένα κακό προμήνυμα.

Ο Ερμής κυβερνά τον 7 οίκο της και βρίσκεται στον 2 οίκο που επιβεβαιώνει ίσως μια οικονομική αναταραχή. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για άλλα έθνη, οπότε η Ινδία θα επωφεληθεί από αυτό. Ωστόσο, μια οικονομική ύφεση είναι πιθανή. Στο χειρότερο σενάριο, είναι η απειλή από έναν εχθρό.

«Το αστέρι λέγεται ότι προμηνύει άτομα που είναι «ανήσυχα και άτακτα, υποκινώντας πάντα τη λαϊκή διαφωνία και την επανάσταση». Λέγεται επίσης ότι το αστέρι φουντώνει το μυαλό των ανθρώπων με έξαλλους καυγάδες και ότι είναι εχθρός της ησυχίας και της ειρήνης, «ασθενής που επιθυμεί εμφύλιους και εσωτερικούς πολέμους». Ο Maternus γράφει ότι ο Αλντεμπαράν «…προμηνύεται ξαφνική και απροσδόκητη εμπλοκή σε ταραχές και εξέγερση με αποτέλεσμα να καταδικαστεί δίκαια από τον λαό»

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο χαμογελά. Ι Ινδία είναι Υδροχόος και ο Πλουτωνας σ αυτό το ζώδιο θα κρατήσει την υπόσχεση του. Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου σχηματίζει ένα στενό τετράγωνο με την Αφροδίτης της, που κυβερνά το χρήμα. Αυτό επιβεβαιώνει το αίσθημα μιας οικονομικής ύφεσης, απολύσεων, καθώς ο Σκορπιός, αντιπροσωπεύει το αντίθετο του «Ταύρου». Στις 11-12 Μαΐου η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί την Αφροδίτη. Η πανσέληνος της 28ης Σεπτεμβρίου, η έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου, Αφροδίτη και Κρόνος, ταυτόχρονα δείχνουν τον πάτο αλλά και μια ξαφνική αλλαγή απο μία συμφωνία.

Ελπίζω, μόνο, ότι ο Ουρανός στους Διδύμους και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα είναι μια εποχή διαφορετική, πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Την τελευταία φορά που είχαμε μια Μεγάλη Σύνοδο στον Υδροχόο το 1404, η Γαλλία μπήκε σε εμφύλιο πόλεμο ( 1407-35).

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος το 2023-24;

Αστρολογικές ενδείξεις στον γενέθλιο χάρτη της Ταϊβάν

Το 2023, έχει επιστροφή Δεσμών κατα τον Απρίλιο -Μάϊο του 2024. Οι εκλείψεις του 2023-4, επηρεάζουν τον Άρη και τον Ερμή της Ταιβαν.

Εμπλέκονται πολλά κακά όπως αιχμαλωσίες, εξορία και φυλακίσεις … δολοφονίες. Το τετράγωνο Ερμή/Άρη, είναι υψίστης σημασίας. Αν και όλα αυτά μπορεί να μετριαστούν από την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης/Δία, στο ωροσκόπιο της .

Πακιστάν..

Ο Ουρανός βρίσκεται τώρα πάνω στον ωροσκόπο του! Ακριβώς όπως η Αφροδίτη περνά από την περιοχή του Algol και τον Βόρειο Δεσμό τους αυτό το Πάσχα. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα τετραγωνίσει τη Σελήνη τους, σε σύνοδο με την προοδευμένη Σελήνη τους και θα κάνει ένα εξάγωνο στον Άρη τους, σε πτώση …που περιγράφεται ως «καταστροφική, που προκαλεί καταιγίδες και σεισμούς». Ο Ωροσκόπος της τρέχουσας Ηλιακής Επιστροφής τους βρίσκεται σε αυτόν τον Άρη.. Το Πακιστάν θα μπορούσε να επωφεληθεί από νέους οικονομικούς δεσμούς με μια ξένη χώρα. Η θρησκευτική εχθρότητα είναι επίσης ένα θέμα. Οι εκλείψεις υποδηλώνουν και εκεί μια σοβαρή οικονομική κρίση και αλλαγή ηγεσίας. Η σεληνιακή έκλειψη της 5ης Μάϊου είναι επικίνδυνη θα μπορούσε να υποδηλώνει την εμφάνιση πυρηνικών εντάσεων. Η ενεργοποίηση του Άρη απο τις έκλειψης της Άνοιξης, μπορεί να σημαίνει σε σεισμό, τρομοκρατική ενέργεια ή πραγματικό πόλεμο.

Στις 26 Μαρτίου 2024 η Έκλειψη Σελήνης τετραγωνίζει την γενέθλια Αφροδίτη της. Η Προοδευτική Νέα Σελήνη στον γενέθλιο 4 οίκο της! Προφανώς υπαινίσσεται για κάτι νέο στην πατρίδα (4 οίκος) των ΗΠΑ ως συνέπεια των νέων δομών σε έναν οργανισμό (11 οίκος) που σχετίζεται με οικονομικά ή δικαστικά θέματα (Ζυγός).Τραπεζική, χρέη, στεγαστική κρίση; Στη συνέχεια, στις 8 Απριλίου 2024 μια Ολική Έκλειψη Ηλίου διασχίζει τις ΗΠΑ.Η επιστροφή του Πλούτωνα στον 2 οίκο ξεδιπλώνεται. Εγκαταστάθηκε το CBDC-Central bank digital currency. Ένα έθνος που θα μεταμορφωθεί λόγω οικονομικής, γεωπολιτικής και πολιτιστικής κρίσης.

Το 2023 η Σελήνη μετακινείται από μια σύνοδο με τον Κρόνο σε τετράγωνη όψη με τον Άρη μεταξύ 7-10 οίκου. Το είχαμε ξαναπεί αυτό το Καλοκαίρι 2022. Ο 7 οίκος συνδέεται με εχθρούς, χάος, πολέμους. Ο 10 οίκος είναι ηγεσία και κυβέρνηση. Ο Άρης είναι ταραχές, κραυγές, ο στρατός, η βία, οι μηνύσεις. Η Σελήνη είναι η «συνέλευση των ανθρώπων» και η «πόλη». Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει ως γνωστόν, την ατυχία, κακουχίες, εμπόδια, εχθρότητα, σκληρή εργασία.

Μια φθίνουσα σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο υποδηλώνει ανθρώπους καταπιεσμένους, άθλιους, που έχουν ανάγκη και δεν έχουν τα απαραίτητα, «πείνα», αίσθηση έλλειψης… «Μια πόλη με ουλές». Αυτό οδηγεί στο τετράγωνο με τον Άρη.. Θυμός, αναταραχή μεταξύ των μαζών, εχθρότητα στραμμένη προς την κυβέρνηση (10 οίκος). Καθώς η Σελήνη κυβερνά τον 9 οίκο, αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να συνδεθεί με τον συνεχιζόμενο «πολιτιστικό πόλεμο» ή τις ιδεολογικές διαφορές, ακόμη και με ένα ξένο έθνος.

Καθώς ο κυβερνήτης της Σελήνης βρίσκεται στο 8ο του τραπεζικού συστήματος, των χρεών και της κρίσης.. το οικονομικό ζήτημα είναι το κλειδί για το θρίλερ που είναι σε εξέλιξη. Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση μπορεί να φτάσει μεταξύ 15 και 26 Μαΐου, με την είσοδο του Δια στον Ταύρο. Στις ΗΠΑ, το πρωταρχικό σοκ ξαναχτυπά τις 21-26 Μαΐου 2023, αλλά στη συνέχεια ο πανικός κλιμακώνεται έως τις 7 Ιουνίου, 2023.

Ακούστε την.

«Η ατζέντα αυτής της κυβέρνησης είναι να ελέγξει τα τρόφιμα και να ελέγξει τους ανθρώπους»

Ισραήλ.

Το 2023, η έκλειψη ηλίου τριγωνίζει τον Άρη της, η έκλειψη της 5ης Μαΐου τον Βόρειο Δεσμό, ενώ στις 28 Αυγούστου, ο Ουρανός στέκεται ακίνητος στον Ήλιο του, στις 28 Σεπτεμβρίου, η
Έκλειψη Σελήνης τετραγωνίζει την γενέθλια Αφροδίτη, στις 14 Οκτωβρίου η Ηλιακή έκλειψη στον ωροσκόπο τους, και οι σεληνιακοί δεσμοί περνούν πάνω από τον άξονά Asc-Dsc στο τέλος του 2023 με πολλά και σημαντικά γεγονότα.
«Όταν δείτε την Ιερουσαλήμ να περικυκλώνεται από στρατεύματα, θα ξέρετε ότι η ερήμωσή της είναι κοντά. Τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φύγουν στα βουνά, όσοι είναι στην πόλη ας βγουν έξω, και όσοι είναι στην ύπαιθρο ας μην μπουν στην πόλη…
Θα υπάρχουν σημάδια στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Στη γη, τα έθνη θα είναι σε αγωνία και σύγχυση από το βρυχηθμό και το πέταγμα της θάλασσας [μαζών ανθρώπων]. Οι άνθρωποι θα λιποθυμήσουν από τον τρόμο, φοβούμενοι για το τι έρχεται στον κόσμο, γιατί τα ουράνια σώματα θα ταρακουνηθούν». —Λουκάς 21Απάντηση