ΙΧΘΕΙΣ * ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ & ΖΑΦΕΙΡΙ

στις

Οι Ιχθείς είναι το 12ο ζώδιο και αντιπροσωπεύει ότι βρίσκεται στα μεγάλα βάθη των ωκεανών. Οι Ιχθείς, ως ζώδιο του νερού, είναι κυβερνήτης της θάλασσας και όλων των πραγμάτων «κάτω από την επιφάνεια», συμπεριλαμβανομένων και τα βάθη του υποσυνείδητου νου, των βαθιών φαντασιώσεων και αυτών των πραγμάτων που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Η ακουαμαρίνα είναι μια εξαιρετική πέτρα για τον συντονισμό μας σε αυτά βάθη, που είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα από έναν Ιχθύ και το ζαφείρι είναι από καιρό γνωστό για την ικανότητά του να βοηθά στο να συντονίσει κάποιον με τις ψυχικές ικανότητες του και προφητείες. Μαζί, με την ακουαμαρίνα και το ζαφείρι αποτελούν εξαιρετικές πέτρες για τους Ιχθείς ή για όσους επιθυμούν να συντονιστούν με τέτοιες ιδιότητες από μόνοι τους.

γαλαζοπράσινα & ζαφειρένια νερά της θάλασσας 

Καθώς ο ήλιος επιστρέφει στον Κύκλο των Ιχθύων, πολλοί από εμάς αρχίζουμε να εξετάζουμε πλευρές του εαυτού μας που είναι λιγότερο προφανείς. Ίσως είναι απλώς η φυσική παρόρμηση του κόσμου, λίγο πριν ξεσπάσει η άνοιξη και φέρει μια νέα φωτιά και ενέργεια στη σκηνή. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο του βάθους, της αποκάλυψης και του ονείρου. Η χρήση πολύτιμων λίθων για να βοηθήσετε και να συντονιστείτε με αυτές, είναι χρήσιμη για όλους τους ανθρώπους, και ειδικά αν έχετε τους Ιχθείς άφθονο στον γενέθλιο χάρτη σάς.  Η ακουαμαρίνα είναι μια γαλάζια ποικιλία του βηρυλλίου. Η ακουαμαρίνα, η οποία είναι η οικογένεια των λίθων που είναι πιο γνωστή για το σμαράγδι. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι Ιχθείς έχουν τόσο ένα βήρυλλο όσο και το ζαφείρι ως γενέθλιες πέτρες, δύο από τους πιο πολύτιμους λίθους που υπάρχουν, προσδίδοντας μεγάλη αξιοπιστία στην ιδέα ότι πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη αξία στο «άγνωστο» από ό, τι ίσως κάνουμε σήμερα – μια πράξη για την οποία οι Ιχθείς θα μπορούσαν να γίνουν διάσημοι.

Η ακουαμαρίνα πήρε το όνομά της από το χρώμα της , παρόμοιο με τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, και την ικανότητά του να βοηθά κάποιον στην πρόσβαση στην υδάτινη φύση των συναισθημάτων και των ικανοτήτων που συχνά κρύβονται «κάτω από την επιφάνεια» της πραγματικότητας. Ακόμη και το ίδιο το όνομα aquamarine είναι λατινικό για τα “νερά της θάλασσας”. Πολλοί λένε ότι το υδάτινο μπλε της πέτρας λειτουργεί σαν καθρέφτης στη συνείδηση, αντανακλώντας στην επιφάνεια αυτό που έχει κρυφτεί, έτοιμο να αποκαλυφθεί. Η φύση των Ιχθύων είναι περίπου με τον ίδιο τρόπο, αν και οι Ιχθείς μπορούν συχνά να αισθάνονται πολύ άνετα κολυμπώντας ήσυχα στη θάλασσα της δικής τους φαντασίας. Η ακουαμαρίνα μπορεί να βοηθήσει να φέρει τους πιο σιωπηλούς Ιχθείς σε ένα χώρο αυτοέκφρασης και να τους επιτρέψει να είναι πιο άνετοι να μοιράζονται τα βάθη της ψυχής τους.  βουτώντας στο άγνωστο.

Το σκούρο μπλε ζαφείρι είναι η άλλη φημισμένη πέτρα των Ιχθύων. Συχνά αποκαλείται «ο πολύτιμος λίθος των πολύτιμων λίθων», το ζαφείρι είναι η επιτομή της κρυσταλλικής μαγείας και μπορεί να βοηθήσει όποιον επιθυμεί να συντονιστεί με τη δύναμη του υποσυνείδητου, το απέραντο άγνωστο του σύμπαντος ή το μυστήριο της ίδιας του της φύσης. Αν κάποιος επιθυμεί να συντονιστεί σε «άγνωστες» καταστάσεις συνείδησης, όπως στο διαλογισμό, το ζαφείρι είναι ένας μεγάλος βοηθός καθώς βοηθά στην ηρεμία του νου και στο άνοιγμα των ανώτερων κέντρων για πνευματικό συντονισμό. Η φύση των Ιχθύων είναι χτισμένη για βαθιά κατάδυση, αλλά οι Ιχθείς έχουν μερικές φορές την τάση να “χάνουν” τον εαυτό τους στη διαδικασία. Το ζαφείρι και η ακουαμαρίνα υποστηρίζουν τη διαύγεια και τη βελτίωση της συνείδησης όταν διασυνδέονται με το τεράστιο άγνωστο.  Οι ψυχικές ικανότητες υποστηρίζονται και αναπτύσσονται με τη χρήση τόσο γαλαζοπράσινου όσο και μπλε ζαφειριού. Οι άνθρωποι των Ιχθύων, από τη φύση τους, φαίνεται να είναι πολύ εξοικειωμένοι με την «έκτη αίσθηση», αν και συχνά αγνοούν το γεγονός ότι ο συντονισμός τους είναι κάτι ασυνήθιστο.

Απάντηση