Κάπως έτσι ξεκινά..Άρης στον Καρκίνο, η ενεργοποίηση άξονα Κρόνου/Πλούτωνα.

στις

Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα θυμόμαστε, με μια πύρινη Νέα Σελήνη στον Κριό, και την Ισημερία στον παγκόσμιο άξονα, μαζί με τον Πλουτωνα στον Υδροχόο απο το 1798 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή μέχρι το 2043. Αφού, ο Πλουτωνας θα αλλάξει ζώδιο, μετα απο τόσα χρόνια, για λίγο το 2023, ο Αρης, επίσης, θα κάνει το ίδιο, μετα απο 7 μήνες, στις 25 Μαρτίου, καθώς θα εισέλθει στον Καρκίνο, όπου θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 13 Μάιου 2023. Θα πρέπει να προσέχουμε, περισσότερο, καθώς ο Αρης αυτός, θα ενεργοποιήσει, ξανά, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Στην ουσία, είναι η αρχή του δευτέρου σταδίου, του πρώτου άξονα Κρόνου/Πλουτωνα που ενεργοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όπου ολόκληρος ο πλανήτης τέθηκε σε lockdown.

Ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες τέθηκαν σε υψηλό κίνδυνο, συνταγματικοί νόμοι παραβιάστηκαν, και οι περισσότεροι είχαν την αφέλεια ότι αυτοί ήξεραν καλύτερα απο μας, ο κόσμος έχασε την πίστη του, σε αυτό που θεωρούσαμε πρόοδο, ενώ είναι μαι ψευτο-προοδος. Τώρα, όπως είχα πει με Κρόνο στους Ιχθεις προχωράμε στο τελικό στάδιο της μάχης, όπου ο άξονας ενεργοποιείται και πάλι, Κρόνος και Πλουτωνας ευθυγραμμίζονται ξανά, με 30 μοίρες διαφορά. Αυτοί οι δυο, θα αλλάξουν την εξέλιξη της πορείας της ανθρωπότητας, όπου ο αντίκτυπος θα μοιάζει σαν ενα κβαντικό κύμα.

Ηλιος/Αρης/Ωροσκόπος– πνεύμα ομαδικής συνεργασίας.

Ηλιος/Πλουτωνας/Κρόνος– περιορισμός, απομόνωση, φυλάκιση.

Δίας/Κρόνος/Πωσειδωνας– απώλειες, καταστροφές σε κτήρια, πόλεμος. Καταστροφή απο νερό χημικά και πυρηνικά.

Ακραία τεστ δύναμης και σωματικής αντοχής. Σοβαρά σημεία αντιπαράθεσης. Έκθεση στην καταπίεση. Περιορισμός. Αναγκαστικές παραχωρήσεις και χωρισμοί.

Ουρανός = Ήλιος/Άρης
Διεκδίκηση και υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης. Υψηλή πρωτοβουλία και κίνητρο. Ξαφνικές εκδηλώσεις θέλησης και αποφασιστικότητας. Αντιδραστικές τάσεις. Ένταση που σχετίζεται με το άγχος. Επιρρεπής σε ατυχήματα.

Και αυτοί που ψάχνουν παραπάνω, επειδή μάθαμε, τα τελευταία χρόνια, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αν βάλουμε τον χάρτη στο Ηλιοκεντρικό σύστημα έχουμε τα εξής.

Άρης/Κρόνος/Ουρανός– Κίνδυνους για την ζωή, ένα ξαφνικό ατύχημα, μια ξαφνική ασθένεια, μια δυνατή δοκιμασία.

Πωσειδωνα/Ωροσκόπο/MC-παραπλάνηση και διαφθορά, έλλειψη αυτοελέγχου

Δίας/Κρόνος/Πωσειδωνας-(το ίδιο όπως στον Γεωκεντρικό χάρτη) απώλειες, καταστροφές σε κτήρια, πόλεμος. Καταστροφή απο νερό χημικά και πυρηνικά.

Απάντηση