Κοσμική Αντίθεση Ποσειδώνα 18-19 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 18-19 Σεπτεμβρίου, η αντίθεση με τον Πωσειδωνα, ήταν αστρονομικό γεγονός. Πολύ κοντά στην Γη, το φωτεινότερο άστρο στον ουρανό. Ερευνώντας τον χάρτη της αντίθεσης, ακριβώς στην ώρα που πραγματοποιήθηκε, είναι ένας ακόμη δείκτης ότι τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν ,θα φέρουν το απόλυτο χάος, είναι το απόλυτο δράμα με την Σελήνη στις 15 μοίρες του Σκορπιού να κάθετε πάνω στον ωροσκόπο του χάρτη. Αυτό θα δείχνει κάπως υπερφυσικό σε μεγάλης κλίμακας γεγονότα, όλα είναι πολύπλοκα και μπερδεμένα, όλα υπονομεύονται, υπάρχουν αρνητικά υπόγεια ρεύματα. Η διαφθορά στην επιφάνεια.

Με τον Δευκαλίωνα/Deucalion  στον ωροσκόπο , θα γίνουν ριζικές αλλαγές, θα πρέπει να είμαστε προνοητικοί και να εμπιστευόμαστε την διαίσθηση μας. Ο Nessus στον 4ος οίκο με τον Κρόνο γνωστοποιεί την διαφθορά. Ο Πωσειδωνας θα είναι η Απόλυτη κάθαρση μπροστά στη σύγχυση, τη διάλυση και την κατάρρευση.

Κύκλοι ανάπτυξης και αποσύνθεσης. η σελήνη ως σημείο καμπής, όπου η αισθησιακή πληρότητα έχει επιτευχθεί και η φθορά αρχίζει να δύει. γαλήνιος Τα αναδυόμενα προβληματικά σημεία που ενδέχεται να εξαπλωθούν (εντοπισμός και περιορισμός μολυσμένου πολιτισμού ή διαβρωτικών προσωπικών συνηθειών. Όλα εισέρχονται σε μια νέα φάση της εξελικτικής σπείρας.

Πωσειδωνας -Hades-Zeus-Έρευνες που αφορούν σκοτεινά θέματα -με σκοτεινά ιατρικά προβλήματα- Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες σχετικά με θέματα αδράνειας – Αγώνες ή μάχες για την ρύπανση του αέρα ή των υδάτων-Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – έλλειψη κατεύθυνσης – επικίνδυνα νερά – Άκαρποι χειρισμοί Υποσυνείδητη οργή – εκρήξεις μίσους – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με καταστροφή-Μηχανικές κινήσεις — Απειλές Αρχές που σχετίζονται με μόνιμες ή συνεχείς αλλαγές – Στιγμιαίες αλλαγές που σχετίζονται με την παράδοση – Για να ξεκαθαρίσουμε ή να αναζωογονήσουμε το παρελθόν – Σημαντική αλλαγή ζωής – Συνεχείς υποχρεωτικές αλλαγές

Απάντηση