ΚΩΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ANNUNAKI. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ. ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΥ.

στις

Σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα να ρίξω ένα ιδιαίτερο φύλλο απο μια ιδιαίτερη συλλογή, σχετικά με την αυριανή πανίσχυρή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σε κοσμικό επίπεδο. Δεν εξεπλάγην που διάλεξα αυτή την ιδιαίτερη κάρτα.

ΚΩΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ANNUNAKI. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ. ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΥ.

Οι Anunnaki είναι μια φυλή κοσμικών φωτεινών όντων που έρχονται στη Γη από την αρχαιότητα. Οι Σουμέριοι και οι Βαβυλώνιοι τους αναγνώρισαν ως τις θεότητες που κυβερνούσαν το χώρο μεταξύ των κόσμων. Ο θεϊκός ηγέτης αυτής της απίστευτης φυλής είναι η θεά Ιστάρ, μια ισχυρή φιγούρα παρόμοια με την αιγυπτιακή θεά Ίσιδα. Οι Anunnaki, στα πρώτα σουμεριακά γραπτά γι ‘αυτούς, τα οποία προέρχονται από την υστεροακκαδική περίοδο, είναι θεότητες στο πάνθεον, απόγονοι του An και Ki, του θεού των ουρανών και της θεάς της γης, και η κύρια λειτουργία τους ήταν να καθορίζουν τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Επιπλέον, τα κείμενα των Σουμερίων περιγράφουν τους Anunnaki με ασυνέπεια και δεν συμφωνούν για το πόσοι Anunnaki υπήρχαν, ή ποια ήταν η θεϊκή λειτουργία τους. Αρχικά, οι Anunnaki φαίνεται να ήταν ουράνιες θεότητες με τεράστιες δυνάμεις. Στο ποίημα Enki and the World Order, οι Anunnaki “αποτίνουν φόρο τιμής” στον Enki, τραγουδούν ύμνους επαίνου προς τιμήν του και “καταλαμβάνουν τις κατοικίες τους” μεταξύ των ανθρώπων του Sumer. Η ίδια σύνθεση αναφέρει δύο φορές ότι οι Anunnaki “διατάσσουν τις μοίρες της ανθρωπότητας”.

Οι Anunnaki, έχουν πάρει πολλές μορφές ανά τους αιώνες. Έχουν αγγελική-πολεμική ποιότητα και έχουν εμφανιστεί με φτερά, μερικές φορές μέχρι τέσσερα, και με επιμήκη κεφαλή και πρόσωπο παρόμοιο με αυτόν τον αετό.

Όταν εμφανίστηκαν οι Anunnaki, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ήταν ουράνιοι σύμμαχοι που υποστήριζαν τη θεραπεία και την ανάληψή μας. Στο μακρινό παρελθόν επισκέφθηκαν τον Ατλάντειο πολιτισμό και βοήθησαν όσους ευθυγραμμίστηκαν με το πνευματικό μονοπάτι να ανέβουν στην επόμενη διάσταση, ώστε να μπορέσουν να αφήσουν τον τροχό του κάρμα. Ενεργούσαν ως θεϊκοί κριτές, αποφασίζοντας ποιος θα ανέβαινε και ποιος έπρεπε να μείνει πίσω για την ανάπτυξη της ψυχής τους.

Εκείνοι που είχαν καταχραστεί τις δυνάμεις τους και δεν είχαν τιμήσει το Θείο ή δεν είχαν εκτιμήσει το μεγάλο δώρο της ζωής που τους είχε δοθεί, έπρεπε να παραμείνουν για το κατακλυσμικό τέλος του πολιτισμού τους. Για το λόγο αυτό, μερικοί άνθρωποι, που είχαν Ατλάντειες ενσαρκώσεις, μπορεί να φοβούνται τους Ανουννάκι, αλλά να είστε βέβαιοι ότι είναι όντα άπειρου φωτός που εργάζονται για την Πηγή.

Πολύ σημαντικό μήνυμα για το τι πραγματικά συμβαίνει, γύρω μας.

Απάντηση